Sziasztok!!
Vagyok én is, csak idióta a netünk. Mindig azt irja, h nem vagyok bejelentkezve...
Juca!
Gratula a 31mm-es gyönyörűséghez! Kívánom a legjobbakat a genetikai Uh-ra is!
Linácska!
Nekem a terheléses vércukrom 4,99 lett, a lötyi előtt 5,02
Szóval csak valami rejtett betegség lehet,, de tény, h imádom az édességet. Az a baj, h a gyerkőc mellett nincs időm rendesen enni, mert ugye Őt etetem, rá figyelek. Így főleg bekapok valamit ami persze nem diétás. Útálom a túlsúlyom, de nagyon.
A Metformin receptre adják?? Mibe kerül??
Lili OKOS!!! Irigykedem!!!
Luca!
Hajrá ikrek!!!!!!
A kínjaidban osztozom, "tudom miről beszélsz...." (coldrex
) na a viccet félretéve, én mindig megéreztem a PÉ-t, de már 3. ciklus amikor nem. Félek, h nincs Pé...inkább kérem vissza a fájdalmas PÉ-t...
Vera!
TÜRELEM!!!!!!!!!! NAGYON NEHÉZ, DE KELL!!! Én csak 9 hetes, 3 napos voltam Ábival, amikor előszőr voltam dokinál. Ha maradni akar, akkor fog és kész!!!
Mimi!
Aranyos kispasi!! Gyűlik a focicsapat.....Jó egészséget!!!!!! Szívemből örülök!!
Montika!
Alakul a pocak, csini vagy!!! A család mennyire óv téged?? Párocskád??? Vásárolgatsz már?????
Megkérdeztük a szállodát, nyár óta van gyerekmedence. Akcióban (vasárnap-szerda) két éjszaka most fp-val 15 ezer/fő ami nem annyira drága.
Nati!
Ti hogy álltok a tesóprojekttel?
Én tegnap kicsit "odamondogattam " Bencének, de aranyos volt és bátorított. Szerinte jön majd Tirza, mert -ugyan nem hiszünk a horoszkópban-, de a napokban egy kedves barátunk elküldte Bencének a 2008 évi kilátásokat, mely szerint gyermekáldás várható
Ábel jól van, de iszonyat hisztis. Tegnap ette a havat és már nem birtam cérnával és a szájára csaptam egy picit. Erre belevetette magát a hóba és harapta...
Megértem én, h jön az alsó szemfoga és nagyon fáj neki, de nem kéne hóval hűsíteni....
szép hétvégét Mindenkinek!