Sziasztok!
Nemrég értünk haza a szánkózásból! nagyon jó volt! Főleg a gyerekeknek! Utána párom meghívott minket egy étterembe, ebédet letudtuk, tök jó, hogy ma nem kellett főznöm!
Nati
Örülök, hogy jelentkeztél!! És el tudom képzelni, milyen most az állapotod!!
De a lényeg, hogy a pároddal jöjjön rendbe minden! Ha meg nem ez a hónap, majd a következő sikeres lesz babaügyileg!!
Muffin
Babakocsi nagyon jó! Barátnőméknek ilyen van, mindig nagyon tetszett! Olyan kis dizájnos! Nekem jobban tetszik, mint a 3 kerekűek!
Holka
Sajnálom, hogy nálad is beköszöntött a bbrrooooáááá
De tudod: akinek hányingere van, kissebb az esély a vetélésre!
Valaki írta, hogy nem bír mosogatni...talán Pintyus? Na, ez ismerős....Egyszerűen a konyhám szagától is rosszul voltam....
És egyébként? Még mindig van mensi- szerű fájdogálás? Mellfeszülés? Azóta csináltál még tesztet?
Lilla
Bejelölnélek, de már pár napja megtettem......
És te is viszont!
Kérdezted, hol tartok....Most vagyok a ciklus 3. napján.....Ti egyébként hol mértek hőt?? Én hüvelyben, de most nem....Nem lenne valami higiénikus....Majd ha elmúlik!
Szerintem nem olyan rossz az a görbe.....
Márti
A tiéd sem rossz! Sőt!!! Mindig csodáltam, hogy a tiéd olyan magasra (37,2-37,3-ra) felmegy! Nekem a max. az a 37, de ált. a 36,9 megállítja!
Andy
Te szegény! Nagyon tudom, milyen döglődni, émelyegni! Én egyszer sem hánytam, de sokszor már azt kívántam, hogy jöjjön ki, mert az émelygés egész álló nap tartott!
Edit