Új privát üzeneted érkezett!

Bejci

De jó! Te is régen voltál már. Mi van veled? Hogy áll a hőd?

Kép
p__lilla

Ez nem igaz! Egymás után 2 laptető!

Kép
p__lilla

muffin:
Ez a babakocsi nagyon állat!!!
Én is ilyet akaroook! Mér csak egy tesóka kéne bele... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

A babakocsi nekem is nagyon tetszik. Mennyiért adnak egy ilyent?

Csubi, Manocska rég jártatok itt. Mi van veletek?

Kép
p__lilla

na visszajöttünk!!!!!!

Ettem egy panzió éttermébe egy rántottát salival. Most már kicsit jobban vagyok!!! Én itthon nem tudom megcsinálni a rántottát, mert rosszul vagyok a hagyma meg sült sonka szagátol!

Délután megyek pici 2 napos babát látogatni a klinikán. Nagyon várom már. Szegényke 36 hétre született mert az anyuka el kezdett vérezni és elment a magzatvíz de nem tágult, ugyhogy császároztak, de a lényeg hogy mindketten jól vannak! :lol:
Szerintetek ilyenkor elég ha viszek egy kis bodyt és egy kissapkát ajándékba? vagy szoktak mást is?

Muffin: ez a babakocsi nagyon király!!!!! Én is ilyet akarok!!!
Milyen a tipusa? És menyibe került?? Miket tud?? Mi van hozzá?

Tegyél fel a tiédről is képet!!!

Magdolnam, gyógyulj meg!!! Én is lepihennék, de fut körülöttem minden, elöbb azt kéne megcsináljam, de a mosogatástól is rosszul vagyok. :cry:

Andy??? Merre vagy?? Hogy vagy ma??

Jenny???
Vendég

Bejci

Ment privi. Remélem megkaptad, mert elég furcsa volt a rendszer.

Kép
p__lilla

Sziasztok Lányok!

Visszatértem! Végre végig tudtam olvasni mind a 170 oldalt amit eddig írtunk. Most már látom, hogy ha párom családja is végig olvasta volna, most látná, hogy nem mindig őket ócsárolta. És ha az a barom is ezt tette volna látná, hogy ezeket sokszor miért is írtam. Az miért hiba, ha haragszom azért, mert sose jönek be hozzánk? Vag yaz is baj, ha itt vannak örülök mint egy hülye kis csitri? Az miért baj, hogy leírtam úgy érzem nem tudok elegett tenni párom anyukájának? Szerintem ez nem negatív. Persze ezt nem olvasták. Azt sem hogy hányszor húztatok ki a lelki mélypontomból! Most már látom azt is mit miért írtam. Tényleg voltak nagyon csúnya dolgok amiket írtam, de Őket soha sem akartam volna ezzel megbántani. És még most sem értem, hogy valaki hogy lehet ennyire ...( nem is tudom mit mondjak rá), hogy nem gondolkozott azon mit tesz.
Írtam nekik egy levelet amiben leírtam azokat a dolgokat amikről nem tudhattak, talán még párom sem. Anyukája azt mondta megérti, várnak, bármikor mehetek. Szörnyű volt hallani mikor annyira sírt. Hogy tehette ezt az a marha??? Biztos örömöt okozott neki. Én akkor tényleg azt éreztem nincs tovább. Ha elhagy párom belehalok. De még beszélnem kell tesójával is, talán az lesz a legnehezebb, bár anyukája azt mondta, Ő is meg fogja érteni a lelki gondjaimat.
Remélem párom meg tud bocsátani nekem és nem adjuk fel álmainkat.
Nagyon fáj, hogy neki is fájdalmat okoztam ezekkel a hozzászólásaimmal. Anyukája azt mondta, hogy végig kiállt mellettem, bár nekem párom nem ezt mondta.
Tudjátok mi a legszörnyűbb? Már tudtak róla karácsonykor is, ennek ellenére bejöttek hozzánk látogatóba és szilveszterkor tesójáék nálunk voltak, mosolyogtak, mintha minden rendben lenne. Na ettől készültem ki de rendesen. Most hogy mi is megtudtuk mindezt, másnap sógornőm hívta párom, hogy hogy vagyok. Na nem is kellett több, 3 napig csak bömbölök. Nem eszek, forog a gyomrom.
Szerintem ebben a hónapban ki is marad a pém. Talán majd márciusban lesz és addigra minden megoldódik.

Kép
Kép
nati80

sziaszok

most keltem fel. de nagyon rosszul vagyok ma is. ráadásul az ügyeletes gyógyszertárban itt Ajkán semmiféle homeos gyógyszer nem volt. kiakadtam.
visszaolvasok

Kép
andyfekete

Nati
Örülök, hogy írtál.
Tényleg szörnyű lehetett, hogy már tudták karácsonykor is és "játszottak" veletek. :cry:
De biztosan mindenki megért, és rendeződnek a viszonyok köztetek. Fel a fejjel! Itt vagyunk mi is neked!

Kép
p__lilla

Kép

Ezt neki!!!!!! A rossz gondolatoknak!!!!!!!!!!

De jó hogy visszatértél hozzánk!!!!!!!!!!!! Ugye most már itt is maradsz!!! Érdekes lehetett neki nálatok lenni úgy hogy végig tudtak mindent!!! :cry: De látod anyósod csak szeret téged és biztos sógornőd is megérti, és párod is. És azt nem tudtad meg hogy ki volt ez a ...... :evil: valaki aki ezt tette veletek???

Ne add fel álmaitokat, hátha csak sikerült a baba, vagy nem nagyon van rá esély???
Vendég

Pintyus
Még ha össze is jött volna a babó, túl sok gyógyszert vettem be. Ezt egy baba nem élné túl. Reméltem én se, de itt vagyok.
Hogy ki tette ezt nem tudom, párom is azt mondta, hogy nem tudja. De azt hiszem nem is foglalkozok tovább vele. Még ennyit sem érdemel. Semmibe se nézem!

Kép
Kép
nati80

pintyus! honnan szeded ezeket a jó képeket?
Lilla, vagyok

Kép
andyfekete

nati!

remélem párod megértő lesz, igaz az eskü úgy szólt: jóban rosszban.
és erről most aztán tényleg nem tehetsz.
k..va gyógyszertár...... kivagyok

Kép
andyfekete

Lilla!
te hogy vagy?
lassan vége a te utolsó hónapodnak, és csatlakozol a hányósok táborához!!!

Kép
andyfekete

ez a képem meg volt már régebbről, csak nem tudtam hova felhasználni, de most jól jött a Nati rossz gondolatai elüzéséhez!!!!

amúgy www.tutiképeslapok.hu

Ajkán csak az az egy gyogyszertár van???
Vendég

csajok, mennyiért vesztegetnek 1 ilyen kocsit? szép!
magdolnam

most néztem a neten a babkocsikat, ha jót néztem akkor ez olyan 95 ezer körül van!!!
Vendég

Muffin
tesóméknak is ilyen kocsijuk volt, nagyon szerettem. Ezt vették meg sógoromék is. Nagyon kényelmes használni, csak egy kicsit nagy összecsukva. És Pintyus jól tudja az árát. Most 95-104 e körül van. A drágábbikban van puha mózeskosár is.

Kép
Kép
nati80

Ilyenem már rég nem volt. Nincs kedvem felkelni, enni, létezni. Még a vizsgáim se érdekelnek. pedig meg kellene írnom egy dolgozatot és szerdán vizsgáám is van. A szigorlatokról lejelentkeztem, nincs esélyem rá, hogy sikerüljenek most.
Remélem ez a depi gyorsan elmúlik. Ha a párom legalább megpuszilna, vagy valami. Ha elmegy itthonról valamelyikünk, mindig adunk egy puszit. De most nem. Nem mondom, hogy nem értem miért, de fáj. Még most is egyfolytában bőgök. Mindig bemegyek a mosdóba, hogy ne lássa senki és ne is hallja.

Kép
Kép
nati80

Nati
Biztos hamar elmúlik a depi. Puszild meg a párod. Beszélgess vele valahogy és minden jóra fordul köztetek. Beszéljétek meg hogyan tovább, folytassátok a babaprojektet. Úgyis fele annyi esélyed van csak egy évben.

Kép
p__lilla

jaj de jó hogy jöttél! Akkor viszont elég jó fejek lehetnek, ha karikor nem szóltak!!!! A párodnak szerintem csak idő kell, ő hozzá meg türelem. Ha mind2 megvan, akkor a probléma hiphop elszáll
magdolnam

szegény Nati!!!!!!!!!!!

Kép

Mi melletted vagyunk és szeretünk!!!

Fel a fejjel, próbáld össze szedni magad!!!! A vizsgák fontosak, és az is hogy ne sírjál. Párod hamarosan megváltozik és minden olyan lesz mint azelött!!!!!!

egy kicsit drága ez a kocsi de nagyon szép.
Vendég

nati!
igyál nyugtató teát. citromfű, az jót tesz.
én nagy teás vagyok.
csak most a rosszullétemre egy sem vált be.
párom hozott jégkrémet, aranyos, hátha használ. meg a tescoban lehet kapni piritóst pizzásat, foghagymásat: nem tom mia aneve.
hátha jobban leszek, ranyos, nem?
ja pintyus!
van 4-5 gyógyzsertár Ajkán, de hétvégén mindig egy ügyeletes van.holnap egy másik, várom a holnapot nagyon.

Kép
andyfekete

7 days

Kép
andyfekete

aha, én megint nmen tudom mit egyek!!

pedig éhes vagyok.

Asszem csinálok gyümölcslevet magamnak, répa alma, narancs kiwi.

Nati majd ha jobban leszel!!! És lesz rá energiád és időd akkor ajd le írnád nekem azt a zöldborsó leves receptet. :oops: Bocsi hogy ezzel nyaggatlak!!! :roll:

Igaza van andinak, igyál teákat mert az nyugtató hatásu és aludjál, majd bujjál oda párodhoz és próbáld megbeszélni vele!!
Vendég

Andy, a homeopátiás szereket nem lehet normál gyógyszertárakban beszerezni, csak homeopátiásakban! Én Ajkán nem, de Pesten tudok! Én ott vettem
magdolnam

Megyek, iszom egy palástfűteát. Azt tanácsolta Leo, hogy ha esetleg terhes lennék, igyam a 12. hétig. Miért kell addig?
Vagy ha nem, akkor a következő pé után kezdjem el megint.
Mondjuk nincs rossz íze.

Kép
p__lilla

magdolnam! azért bejárom a gyógyszertárakat, hátha
ha nem akkor ennyit erről
de majd utánajárok
rendelni lehet hogy lehet

Kép
andyfekete

ha elfogadsz egy kis segítséget (itt lehet beszerezn):
http://www.homeopata.hu/patikak.html
ez meg webshop:
http://www.aranysarkanypatika.hu/?gclid ... ZwodDD9HQA
magdolnam

magdolnam

köszi magdolna
pont a sepiat neztem ki magamnak, az jo az en tüneteimnek.

Kép
andyfekete

füreden van, ott dolgozik az uram. ha Ajkán nem kapunk onnan tud hozni
röhej hogy veszprémbe sincs
na most lelépek, fájok, ledőlök
majd még jövök
mindnkinek jó délutánt

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Nati!!
Gondolj bele kapcsolatotok szilárd lábon áll hiszen közös jövőt,gyereket terveztetek!! Ezt a dolgot egy ilyen erős kapcsolat túl fog élni.
Csak mindenki máshogy dolgozza fel a történteket,úgy tűnik párodnak kis idő kell hozzá,hogy túllépjen a dolgokon.
Biztos elmúllik a mérge pár nap alatt (minden csoda 3 napig tart....).
Az jó,hogy anyósod melletted áll!!
Gondoltam ám rád az elmúlt napokban,hogy így hogy tudsz a vizsgáidra koncentrálni?? Megértem,hogy most nem megy..
Szorítok,hogy minnél hamarabb túljussatok ezen az időszakon!!!
(Butaságot pedig eszedbe se jusson többet csinálni,azzal nem oldasz meg semmit!!)
holka

Itt a zöldborsóleves receptje:
Ízlés szerinti mennyiségű borsót és répát kevés olajon aprított hagymával megpárolunk, szórunk rá 1 ek lisztet és jól elkeverjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy kellemes sűrűségű legyen a levesünk. Fűszerezzük.
Egy tojás sárgáját összekeverünk sóval, borssal, metélőhagymával és kb 5-6dkg grízzel, majd a végén a kemény habbá vert fehérjét óvatosan beleforgatjuk. Kb 2 percet pihentetjük és utána pici gombócokat szedünk ki belőle kanállal és a levesbe szaggatjuk. Ha sokat pihentetjük akkor megkeményedik és nem fő át. Ha meg nem áll egy-két percet, akkor szétfő.
lehet még a levesbe krumplit is rakni, nagyon finom.

Köszönöm a bíztatást Lányok! Nem adom fel, soha. Tudom az első perctől, hogy Ő az igazi nekem. Írtam is nektek, hogy ennyi idő után is rajongok érte.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Felfázásra van egy gyógynövény készítmény: Urogin. Nem jó az íze de hatásos. Érdemes beszerezni..

Mágnes
Kis Anna képek gyönyörűek!
Nem sokára tesztelsz! Hogy érzed magad?

Muffin
Babakocsi nagyon király!! Örülök,hogy 4 kerekűt vettél. Aki ismerősöm 3 kerekűt vett mind megbánta…egyszerűen nem olyan stabil mikor tolod.

Erika
Sajnálom a decembert…szorítok januárra!! A párod külföldön dolgozik? Így biztos nehezebb egyeztetni…

Magdolnam
Nekem is isszonyat fáj a fejem…
Nincs az a doki aki ne írna ki egy kismamit ha az kéri!! Bármivel: hányinger, szédülés, nagyfokú fáradtság, fájdogál a hasid stb…..

Andy
És a hányingerem is megérkezett 2 napja!!!
holka

Ez az Nati!! Csak erős legyél!! Nemsokára újra jó lesz minden a kis párodda!! :)
holka

Sziasztok!

Nemrég értünk haza a szánkózásból! nagyon jó volt! Főleg a gyerekeknek! Utána párom meghívott minket egy étterembe, ebédet letudtuk, tök jó, hogy ma nem kellett főznöm!

Nati :)
Örülök, hogy jelentkeztél!! És el tudom képzelni, milyen most az állapotod!! :( De a lényeg, hogy a pároddal jöjjön rendbe minden! Ha meg nem ez a hónap, majd a következő sikeres lesz babaügyileg!!

Muffin :)
Babakocsi nagyon jó! Barátnőméknek ilyen van, mindig nagyon tetszett! Olyan kis dizájnos! Nekem jobban tetszik, mint a 3 kerekűek!

Holka :)
Sajnálom, hogy nálad is beköszöntött a bbrrooooáááá :lol:
De tudod: akinek hányingere van, kissebb az esély a vetélésre!
Valaki írta, hogy nem bír mosogatni...talán Pintyus? Na, ez ismerős....Egyszerűen a konyhám szagától is rosszul voltam....
És egyébként? Még mindig van mensi- szerű fájdogálás? Mellfeszülés? Azóta csináltál még tesztet?

Lilla :)
Bejelölnélek, de már pár napja megtettem...... :lol: És te is viszont!
Kérdezted, hol tartok....Most vagyok a ciklus 3. napján.....Ti egyébként hol mértek hőt?? Én hüvelyben, de most nem....Nem lenne valami higiénikus....Majd ha elmúlik!
Szerintem nem olyan rossz az a görbe.....

Márti :)
A tiéd sem rossz! Sőt!!! Mindig csodáltam, hogy a tiéd olyan magasra (37,2-37,3-ra) felmegy! Nekem a max. az a 37, de ált. a 36,9 megállítja!

Andy :)
Te szegény! Nagyon tudom, milyen döglődni, émelyegni! Én egyszer sem hánytam, de sokszor már azt kívántam, hogy jöjjön ki, mert az émelygés egész álló nap tartott!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Bocsi az iwiw miatt. Rövid az agyam.
Amúgy én szájban mérem, de nekem se megy 37 fölé. Még 37-ig se nagyon.

Andy
Látod Ditta írta, hogy aki hányós, kisebb az esély a vetélésre. Ez járjon a fejedben, amikor émelyegsz. Hidd el, minden rendben van, ne aggódj annyit.

Kép
p__lilla

sziasztok!

Nati:
örvendek, hogy ujra jöttél :lol:
Remélem minden rendeződik köztetek!

Holka:
miért nem látszik a vonalzód? vagy csak én nem látom :shock:

Muffin:
tetszik a babakocsitok!!!

Edit:
hiába szép a gőrbém, ha ugysem lesz semmi baba belőle...
Szóval most nem is számitok rá, nem voltunk rajta a dolgon...

Lilla:
a palástfűtea megerösiti a méhnyálkahártyát és a baba könnyebben tud beágyazódni, megtapadni és fejlődni... A 12 hét után már kezd kialakulni a placenta és akkor már onnan kapja amire szüksége van, ezért kell csak a 12.-ik hó-ig idd... Azt hiszem, de lehet tévedek :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

holka:
Szerintem ez a hónap nekünk nem sikerült. Nem érzek semmit ): Nincs semmilyen tünetem...
Pedig ebben a hónapban nem is agyaltam annyit a babácskán.

Nati:
Örülök, hogyírtál!
Párodnak adj egy kis időt, meg fog enyhülni. Főleg, hogy Anyósod is ilyen megértő veled! A vizsgáiaddal most ne törődj, van épp elég bajod nélkülük is!
Drukkolok!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti :)
ne mondj ilyet! Szerintem sokan irigyelnék a görbéd! És a múltkor is nagyon könnyen megfogant a bébi!! Igaz, a stressz nem tettt jót.... :( Úgyhogy szerintem könnyen össszejön nektek is megint!

E.

Kép

Kép
ditta76

Edit:
hát nagyon remélem....
Mert már vénülök, és nem szertnék éveket próbálkozni :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

igérem nem fogok többet nyávogni, biztosan az agyatokra megyek, annak örülök hogy kisebb a vetélési esélyem, majd ez rebeg előttem a wcn is. kicsit morbid.
siralmas a tv, semmi nincs benne.
tegnap kimostam. ma elpakoltam, vasalni nem fogok. uram kitakarított, a szememnek az olvasás árt, még mindig vörös.
úgyhogy kicsit unatkozom.bár a számítógép sem jó neki.
De ti legalább ittvagytok nekem.
mindig megnyugtattok.

Ditta! és nálad meddig tartott az émelygés? ma átléptem a 7.hétbe. már csak 5 hét????
ez még csak az első hetem.......... hosszú...... lesz

mágnes te nem hőztél? nincs görbéd, vagy csak élveztétek a szexet ebben a hónapban?

holka!
tényleg nincs itt a vonalzód, csak a hivatkozás rá.
valamit elronthattál a másolásnál.

Kép
andyfekete

Andy:
nem nyávogsz, ha ide nem tudod nyugodtan elmondani a bajaidat akkor hova????
Monnd el bátran, ha tudunk segitünk, persze csak verbálisan.... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

én is szeretnék már vonalzót betenni, de még messze a kedd.
majd szorítsatok kedden fél 5re megyek a nődokihoz először.
izgulok ám, biztosan azért nem alszom jól.
azért majd megkérdem tőle az alvásra mit ajánl. kiváncsi vagyok minden rendben van e. Van e rendes méhem, meg iylenek, sosem láttam magam belülről, ez is morbid, bocs

ma már nem merek semmit inni, ez hogy van hogy a kaja bennem marad a pia meg nem?
nem értem, nálam mindne fordítva működik, anno a müzlitől híztam,más meg fogyott

Kép
andyfekete

jobb lenne ha mennék dolgozni, nem agyalnék itthon ennyit.
de hogy menjek mikor egész nap szarul vagyok. tegnap mondogattam a babócánka hogy el lesz kényeztetve csak ne kínozzon. hát, még nincsnenk fülei úgy láccik-.

Kép
andyfekete

ditta!

megnéztem a képeiteket nagyon szépek vagytok. ti már a 3.gyereket szeretnétek? mi is hárman vagyunk lányok testvérek. én a középső
ja, én is mérnök vagyok. te hol végeztél?

Kép
andyfekete

Andy:
Én sosem hőztem. :) Annánál pontosan tudtuk mikor van pé, mert minden hónapban uh volt. Most meg élvezem, hogy nem stresszelem magam agyon.
Anna előtt folyton stressz volt, hogy miért nem sikerül Anyává válnom. Most, hogy már Anya vagyok, és tudom, hogy képes vagyok rá, a második próbálkozásunkat sokkal lazábban veszem, és gy sokkal jobb. :)
Ezért sem hőzök :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ditta
Én tényleg nagyon örülök,hogy jelentkezik a hányinger,így a szervezetem erősebben reagál a terhességre!!
Nem csináltam új tesztet….. De láttam a kis petezsákomat csütörtökön UH-on!!!
A mellem még fáj de a mensiszerű fájdalom teljesen elmúlt..

Mágnes
Talán az is jó ha nincs tünet…már úgy értem ha azt se érzed,hogy meg fog jönni!!
Azért én csendben szorítok!!!
holka

igyekszem megbütykölni a vonalzóm!!!
holka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?