Sziasztok!
Évi, a szilveszteretekről már szóba elmondtam a véleményem. Nem ismerem a Lactacid Feminát, de szerintem nem kell semmit használni amig valamilyen okból az orvos nem ajánlja. Az a legjobb talán ha természetes folyamatot hagyuk lefolyni. A szószoros értelmébe is meg nem is
. Nekem mindig azt mondták amíg nem muszály ne dugdossak oda semmi olyat ami nem természetes (már bocsi hogy így írom), se tampont se intimzuhanyt se semmit. És érdekes amióta nem használok tampont (igaz macerásabb így az életem) de nincs is semmi gondom. Igazándiból csak apát engedem a közelbe
Bocsi mindenkitől ha túl nyilt voltam.
Alexa, köszike, igen megnyugodtam kicsit, bár tudom hogy az AFP már nem teljesen biztonságos. Vikiék is hogy jártak és mégsincs gond Levivel, csak ijesztgetik a szülőket. A köveim 4-7 mm között vannak, azt mondták azt azért érezném ha kijönne. A vizeletem nem kell szürni, direkt megkérdeztem. Na majd meglátjuk. Gartulálok az első lépésekhez, biztos csodálatos élmény lehetett.
Márti, hogy veletek is mik történtek
A videót nem tudom elküldeni mert ppt (powerpoint) formátumba van és nagyon nagy a méret, na meg hivatkozások is vannak benne. Mindenesetre nagyon köszönöm. Babóciról majd szedek le képet a progik segítségével csak még nem volt kedvem. Na meg lassan már új képet is kapok.
Kata, a kis harcias macsekunk. Igazi anyamacsek vagy
Ügyik vagytok hogy visszatudtátok szerezni a pénzt! Javítani fogom a táblit (már megint nagyon lusta vagyok, rég volt tábli). Apádnak boldog szülinapot előre is, majdnem Levivel egy napon született. Tessék csak kurálgatni magad, Édesapám is elbulizta a megfázásást és már hetek óta szenvedet. Most 3 nap alatt kikúráltam magát.
Bessy, jelentkezz mi volt a dokinál. Apádnak boldog szülinapot.
Én apácskám köszöni nektek a jókívánságaitokat. Csodálatos ajándékot kapott a szüleimtől. Imádja az órákat, egy óra katalógust kapott. Egész du azt olvasgatja. Nagyon örül neki, mint egy kisgyerek, jó nézni.
Voltam ma vele dolgozni, Esztergomba voltunk, arra felé nincs is nagy hó. Viszont visszafelé megálltunk Várgesztesen, sétáltunk egyet, szép volt (mindjár kaptok róla képet is). Voltam ma Brendonba is (ott dolgozik egy barátnőm), hát csodálatos dolgok vannak eszméletlen árakon. Viszont amikor apával megbeszéltük úgy döntöttünk a kis drágánk minden pénzt megér, tőle nem fogjuk sajnálni. Addig meg gyűjtük a pénzt.
Persze majd megpróbáljuk azokat a dolgokat amiket lehet olcsóbban beszerezni, gondolok itt kiságy (azt asztalossal csináltatjuk a hely szüke miatt). Viszont babakocsit valami nagyon jót szeretnék, márcsak miattam is. Már abba is megegyeztünk apával hogy pirosat (mert az fiúnak és lánynak is jó). Jaj abba hagyom ám, csak úgy élvezem.