Új privát üzeneted érkezett!

ez már a 2. laptető az idén :wink:
Vendég

Vicuska, tök jó a vonalzód!
Vendég

Márti!
nekem is az eddigiek közül ez teccik a legjobban! :lol: aszem megtartom babás vonalzónak is :wink:
Vendég

Bessy?
Szilvi?

holnapra drukk a dokibácsinkhoz! :lol:
Vendég

Nahát Csajok! Egész du. próbáltam átkonvertálni a kis videót hogy meg tudjátok nézni, de nem megy :( Gyors elolvasom amit írtatok.

madiani

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Nem jelentkeztem, mert 30-án elutaztunk szegerde szilveszterezni, és csak 2-án délután jöttünk meg, azóta meg pihi,meg mosás, meg takarítás volt napirenden.

Hát, nem volt a legjobb a szilveszter, legalábbis nekünk. Sajnos átvertek minket a szállással, nem olyan volt, mint amit kértünk, és nem is voltunk egyedül, úgyhogy ott buktunk 8ooo Ft-ot, mert nem kaptuk vissza a fennmaradó éjszakák árát. Aztán a szilveszteri buli után, mikor mentünk volna haza, kiderült, hogy a Viktornak (ő a vőlegényem) eltűnt a fekete szövetkabátja, mert másnak adták ki. Úgyhogy balhék sorozata volt. Meg teljesen kihalt volt Szeged, ami egyébként tényleg szép város, meg nagyobb is, mint Fehérvár. De végre itthon vagyunk. Drága és különös szilveszter volt ez.

Próbálkoztunk, de nem sok esélyt látok a dologra, mivel hétvégeén kell megjönnie a vérzésemnek. Na, mindegy majd legközelebb.

Egy ismerősöm azt ajánlotta, hogy ez idő alatt, meg akár a terhesség alatt is, használjak Lactacid Feminát fürdésnél. Hallott valaki bármit is róla? Tényleg jó?

Na, most pussz mindenkinek.
Igyekszek többet jönni.

Évi

Kép
eva81

Sziasztok!

Eva,BÚÉK Neked is!Nem semmi,milyen Szilveszteretek volt!! :shock:

Ani
!Szupi lett az AFP-d,minden okés!!Gondolom megnyugodtál!Mekkorák a köveid?Az nem lehet,hogy észrevétlenül kijöttek?Mert Nekem egyszer csak eltűnt,és nem tudom mikor jött ki!Pedig,tudod írtam,hogy milyen sz@rul voltam!És figyeltem is.Szűröd a vizeletedet?

Vicuska!Jó lehetett a kirándulás,én is többször voltam már ott,de nyáron.A szurit hova kell beadni?Ki adja be?Megszúrod Magadat?

Bessy,hogy vagy?Gyógyulgatsz?

Kriszta!Látszik a képeken,hogy jól éreztétek Magatokat Szilveszterkor!Szép nagy pocakod van már! :wink: Nagyon helyesek vagytok a pároddal!Összeilletek!

Kriszi!De édes Martinka,ahogy hason alszik!Továbbra is sok a tejcid?A szánkózós kép fantasztikus!!!Apának is megmutattam!Leleményesek vagytok! :lol:

Kata,Te hogy vagy?Jobbulást Neked!

Márti!Gratulálok az 5-öshöz,de ahogy látom,még előtted áll pár vizsga!Biztos azok is ilyen jól sikerülnek!Ügyes vagy!

Nati!Megnéztem az oldalatokat,nagyon tetszik!Mütyürke is aranyos,szépen növekszik!Milyen jó lesz,gondolj bele,majd nagyobb korában Ő is meg tudja nézni!!Láthatja,milyen szeretettel vártátok! :D

Judy!Hogy vagy?Görcsök elmúltak?Elhiszem,hogy megijedtél a Tescoban,pár hetet még azért maradjon bent Barbi baba!Lehet,hogy mégiscsak könnyű szülésed lesz,és szépen fogsz tágulni?

Vikike
!Örülök,hogy jelentkeztél,sok puszi Levikének!
Vendég

Rólunk egy kicsit:

Martinka mostmár jól van,ma csak 1x kellett szívni az orrát.Kicsit kivittük a levegőre is.

Féltem a Szilvesztertől,mert tavaly őrület volt Nálunk,ezerrel petárdáztak,tüzijátékoztak az emberek!Persze így is kell,csak kíváncsi voltam,hogy fog aludni a kisgyerek!Szerencsére nem ébredt fel,pedig az ablaka alatt volt a legnagyobb hangzavar.Úgy aludt,mint a bunda!Mi apával 1-kor ájultunk be.

A nagy hír az,hogy Martinka dec.30-án megtette az első önálló lépéseit!Olyan boldogok vagyunk,hogy csak na!!Annyira édes,ahogy lépeget óvatosan,a feje mellett pedig felfelé tartja a kezeit,úgy,ahogy a pici babák alszanak!Így egyensúlyoz.Leültünk apával a szőnyegre,egymással szemben,és oda-vissza járkált köztünk,fülig érő szájjal!Aztán 2 nap múlva fogta magát,és átsétált a nagyszobából a kicsibe!!Mi meg csak lestünk,még levegőt sem mertünk venni!!Azóta állandóan ezt csinálja! :lol:

Újév napján kapott egy kis virslit,imádja,tömi magába!Mutogat rá,amikor meglátja! :lol:
Vendég

Szép álmokat Mindenkinek!! :wink:
Vendég

Alexa, gratulálok az első lépésekhez!!! Szupi lehetett, elhiszem hogy azóta is élvezettel gyakorolja :D

Évi, ilyen sztorit már hallottam, sőt velem is volt hasonló csak nem szilveszterkor. A sulival mentünk úgy 5-6 éve Velencébe a karneválra februárban, úgy volt, hogy 4 csillagos szállodában alszunk Velence külvárosában, hát ez nem volt szerintem még 1 csillagos se, nem volt fűtés, melegvíz se néhány szobában, (mert állítólag az olaszoknak a 10 fok már tök meleg, aha...) télikabátban aludtunk a barátnőimmel, összetolt ágyakban, mert az emeletes ágyra fel se mertünk mászni, nem beszélve a homokkal (!!!) borított lepedőkről....hát érdekes volt. Másnap az olasztanárom kiverte a balhét, kérte vissza a pénzt, végül valamennyit visszaadtak és fantasztikus reggelit rittyentettek nekünk (biztos hozatták valahonnan), annyi lett,h ogy az útra visszafele is elég volt :D És akkor ennyi, nem balhéztok velük tovább?

Ani, küldd el a videót, hátha meg tudom csinálni! Most van fent a gépen egy rakat konvertálóm, valamelyik csak tudja... :)
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Csajok, Évi!! Ne hagyjátok már magatokat átvágni!!! Légyszíves, írjatok a pároddal egy (akár) e-mailt a k...va szállodának, és írjátok meg, hogy ügyvéddel egyeztettetek, és ha nem adnak vissza ennyi pénzt, akkor bírósághoz fordultok!! Meg eltűnik a kabátja? Na ne már!! Fizessék ki!! Lécci ne hagyjátok már magatokat, ennyi erővel röhöghetnek a markukba, hogy jól van, ebből sincs gond.

Minket a nászútunkon (!) vertek (volna) át Neckermann-ék. Olyan szar volt a szállodánk, és koszos, hogy szóltunk az idegenvezetőnek, hogy mi aztán nem maradunk itt. Az ajtón olyan rések voltak, hogy kisüvített a szél, az erkélyajtót nem lehetett rendesen becsukni, koszos volt a villanykapcsoló, penészes a fal, stb... Ja, meg a szoba két szélén volt a 2 ágy, pedig úgy fizettük be az utat, hogy tudták, hogy nászút lesz...Szóval ráfizettünk ott helyben 30.000-et, átkerültünk egy az előzőhőz képest luxusszállodába (mindkettő 3 csillagos volt). Lefényképeztünk a rossz helyen minden kifogásolhatót. Amikor hazajöttünk, felhívtuk a N-t, elmondtuk, mi volt. Azt mondták, írjuk meg a panaszunkat emilben. Megtettük, 1 hónap múlva visszautalták a 30.000 Ft-ot, amit a másik szállodára rá kellett fizetnünk!! Szóval nincs miért betojni, NEM SZABAD az ilyet annyiba hagyni!!!

na, jól kitomboltam magam. Na megyek reggelizni, majd jövök.

Ja, Alexa, gratulálok!! Biztos nagyon édes volt a kisfiatok! Ezekért a pillanatokért (is) érdemes élni!!

Mindenkinek, aki ma megy dokihoz: drukk. Én is ma megyek 10.30-ra. Nem vagyok jól :? , inkább megmutizom magam a dokimnak.

Judy, görcsök?? remélem nincsenek. :lol:

Chrissy, milyen édesen alszik Martin baba! nem semmi a mózes-szánkós kép!! :wink:

Vikike, rég voltál, örülök, hogy kezdtek rendbe jönni!! Hajrá kistesó project!! :P

Na, tényleg megyek reggelizni. Pussz

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata, tök bírom, mindig kiakadsz az ilyeneken! :D Mint a múltkor Krixtáék ágyával :) Nekem is iszonyat nagy az igazságérzetem, mindig én küldöm a dékánhoz a megszivatott szaktársaimat :D
Vendég

Hát Márti, egyszerűen nem bírom elviselni, ha átvágnak!!! :twisted: Amikor valami reklamálnivaló van, mindig nekem szól a család nagy része. Katika elintézi... :lol:

Ja, Ani, az "előrejelzéssel" ellentétben mégsem ma megyek védőnőhöz. Tegnap 10-kor telefonált, hogy 9-re várt volna..... Szóval valamelyikőnk elcseszte. Na mindegy, jövő hét kedden megyek hozzá.

Kép

Kép

hoppá

hű, védőnő! Meg doki! De jó, hogy emlékeztetsz rá... :D nekem is aktuális
Vendég

Jó napokat!
Látom másoknál is bepróbálkoznak néhányan szállássl kapcsolatban.

Nos, ami azóta történt: Viktor feljelentette a Szegedi Fogyasztóvédőknél a szállásadót, mivel megvolt minden cím, telefonszám, név, így könnyű volt. Talán történik valami. A pénzünket annyira már nem siratjuk (bár jól jönne, ha lenne), de inkább azt akarjuk, hogy a nő bukjon egy marha nagyot.

Ha tudok valami fejleményről, majd írok.

Üdv: Évi
eva81

Ez az Évi!! Így kell ezt csinálni!!

Kép

Kép

hoppá

gyanúsan eltűnt emberkék, hol vagytok??
Vendég

Szijjasztok!!

Ani
Boldog szülinapot apának. :lol:
Nálunk holnap lesz apa szülinapja. :lol:

Alexa
Köszi, már jól vagyok. :D
Gratulálok Martinkának/hoz! :lol: :lol:

Kata
Jobbulást! Mit mondott a doki?

Márti
Gratulálok az ötöshöz! Ügyi vagy! :D

Nati
Annyira jól sikerült a video, el is érzékenyültem. :oops: :oops: Gratula apának! Nagyon ügyes!

Chrissy
Nagyon leleményes a "szánkómózes" :D Még én sem láttam ilyet. Gondolom sokkal könnyebb volt így húzni, mint a babakocsit tolni a nagy hóban.

Vicuska
Tiéd az összeslaptető! Ügyi vagy! Mindent bele! :lol: :lol: Mit látott doki bácsink UH-on?

Évi
BUÉK
Jó drága szilveszteretek volt! Örök emlék lesz biztos! :evil:

Vikike
Örülök, hogy Levi gyógyulgat!

Szilvi
Épp most vagy RL-nél majd írj.

Bocsi, most nem tudom, hogy még kinek mit akartam írni, ha eszembe jut, írom.
Majd én is jövök, hogy mi volt RL-nél.
bessy76

Húúúú, mennyit kellett visszaolvasnom... :P :P :P

Ani, én is kívánok apának boldog szülinapot!

Bessy, te apának is hasonlókat holnapra!!
Én apámnak jövő hét végégn lesz (13-án) szülinapja!
Vikike Levijének jövő szombaton lesz szülcsinapja. Még valaki?? Csatlakozik apájával?? :lol:

Doki bácsi szerint csak meg vagyok fázva, semmi komoly bajom. Szerencsére! De így nem megyek ma hokimeccsre! :cry: De Geri mindennél fontosabb!!

Kép

Kép

hoppá

Kata
Köszi a jókívánságot, a te apának szintúgy minden jót :D :D
Gyógyulgass, biztos nem bánja Gergő, ha kimarad a mai meccs.

Évi
A Lactacid Feminát én ismerem. Te melyikre gondolsz? Az intim szappan ugyanolyan, mint bármelyik márkájú intim szappan. Én használtam az irrigáló folyadékot, amit még a régi nőgyogyim ajánlott, de már nem lehet kapni mert kivonták a forgalomból.
bessy76

Hát csajok, én a L. F-ról nem hallottam olyat, hogy jó lenne.... Nekem azt mondta a doki régebben, hogy felesleges oda beavatkozni!! Tehát nem jó semmivel szórakozni ott!! Ez az én (dokim) véleménye(m).

Kép

Kép

hoppá

Kata
Állítólag azért szüntették be, mert erre rájöttek
bessy76

Közben felhívtam Judyt, mi van vele, mivel napok óta nem jelentkezett.

Sokat pihizik, mert fáj a hasa, meg "ott" is, és mivel még nem akar megszülni :lol: , kénytelen sokat feküdni. Szóval még egyben van!!

Mondhatnám, hogy jobbulást, de ez már csak szülés után lesz jobb!! Kitartás!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Évi, a szilveszteretekről már szóba elmondtam a véleményem. Nem ismerem a Lactacid Feminát, de szerintem nem kell semmit használni amig valamilyen okból az orvos nem ajánlja. Az a legjobb talán ha természetes folyamatot hagyuk lefolyni. A szószoros értelmébe is meg nem is :). Nekem mindig azt mondták amíg nem muszály ne dugdossak oda semmi olyat ami nem természetes (már bocsi hogy így írom), se tampont se intimzuhanyt se semmit. És érdekes amióta nem használok tampont (igaz macerásabb így az életem) de nincs is semmi gondom. Igazándiból csak apát engedem a közelbe :)

Bocsi mindenkitől ha túl nyilt voltam.

Alexa, köszike, igen megnyugodtam kicsit, bár tudom hogy az AFP már nem teljesen biztonságos. Vikiék is hogy jártak és mégsincs gond Levivel, csak ijesztgetik a szülőket. A köveim 4-7 mm között vannak, azt mondták azt azért érezném ha kijönne. A vizeletem nem kell szürni, direkt megkérdeztem. Na majd meglátjuk. Gartulálok az első lépésekhez, biztos csodálatos élmény lehetett.

Márti, hogy veletek is mik történtek :shock: A videót nem tudom elküldeni mert ppt (powerpoint) formátumba van és nagyon nagy a méret, na meg hivatkozások is vannak benne. Mindenesetre nagyon köszönöm. Babóciról majd szedek le képet a progik segítségével csak még nem volt kedvem. Na meg lassan már új képet is kapok.

Kata, a kis harcias macsekunk. Igazi anyamacsek vagy :) Ügyik vagytok hogy visszatudtátok szerezni a pénzt! Javítani fogom a táblit (már megint nagyon lusta vagyok, rég volt tábli). Apádnak boldog szülinapot előre is, majdnem Levivel egy napon született. Tessék csak kurálgatni magad, Édesapám is elbulizta a megfázásást és már hetek óta szenvedet. Most 3 nap alatt kikúráltam magát.

Bessy, jelentkezz mi volt a dokinál. Apádnak boldog szülinapot.

Én apácskám köszöni nektek a jókívánságaitokat. Csodálatos ajándékot kapott a szüleimtől. Imádja az órákat, egy óra katalógust kapott. Egész du azt olvasgatja. Nagyon örül neki, mint egy kisgyerek, jó nézni. :) Voltam ma vele dolgozni, Esztergomba voltunk, arra felé nincs is nagy hó. Viszont visszafelé megálltunk Várgesztesen, sétáltunk egyet, szép volt (mindjár kaptok róla képet is). Voltam ma Brendonba is (ott dolgozik egy barátnőm), hát csodálatos dolgok vannak eszméletlen árakon. Viszont amikor apával megbeszéltük úgy döntöttünk a kis drágánk minden pénzt megér, tőle nem fogjuk sajnálni. Addig meg gyűjtük a pénzt. :) Persze majd megpróbáljuk azokat a dolgokat amiket lehet olcsóbban beszerezni, gondolok itt kiságy (azt asztalossal csináltatjuk a hely szüke miatt). Viszont babakocsit valami nagyon jót szeretnék, márcsak miattam is. Már abba is megegyeztünk apával hogy pirosat (mert az fiúnak és lánynak is jó). Jaj abba hagyom ám, csak úgy élvezem. :)

madiani

Kép

Kép

Jah és képzeljétek, szerzett a drágám sztetoszkópot :) Bár még nincs nálunk, de remélem hamarossan ideér. Hallgathatjuk a kis drágát.

madiani

Látom, már mindenki alszik :lol:

Nem volt semmi különös RL-nél. Megvizsgált, minden OK.
A BMC-be fogunk járni, jövőhéten telefonálok időpontért.
Hát ennyi...
Többiek?
Vicuska? Szilvi?

Judy
Nem lehet könnyű két fiú mellett pihenni, de amennyit tudsz, pihizz. Ne akarjon még Barbi baba megszületni. Kitartás!!!

Ani
Apának átadtam a te jó kívánságodat is. Örült neki!
Gyönyörű helyen voltatok. Imádom a havas téli erdőt olyan szép. Pedig a telet alapjában nem szeretem csak azért keresem a szépségeit, ha már nem délen élünk. :lol: :lol:

Vicuska
Ti is nagyon szép helyen sétáltatok! :lol: :lol: Lehet, szégyen, hogy nem tudom, de ez itt van a környéken? :oops: :roll:

Jó éjszakát mindenkinek!
bessy76

Szép estét! :lol:

Éva!
sajnálom a szilveszteri macerát:?
a LF-t én szappanként használom minden nap,de csak ennyi.befelé én se teszek semmit....kivéve :oops: :P

Alexa!
igen,hasba döföm magam minden nap,igazi harakiri 8) nem ám,olyan vékony ehhez a tű,hogy észre se veszem :D
gratula a lépegetéshez :P

Kata!
nem semmi harcias amazon vagy!és jobbulsát a betegségből :roll: :P

Ani és Bessy Apácskák!
Boldog szülinapot! :lol:

én apácskának április elsején van :oops: :oops: :oops: :wink:

Bessy és Szilvi!
mi volt RL-nél? :roll: :P

nekem a méhnyh 6 mm,és a jobboldalt 1 db 11 mm-es és a baloldalt egy 10 mm-es tüsző van :shock: hát,jobbra számítottunk,de még csak az 5.napon vagyok,és még csak 3 szurit kaptam :roll:
hétfőn újra UH a kórházban.
Tök ari volt,engem hívott be elsőnek :oops: 8) :wink:
Vendég

Ani!

imádom Várgesztest! :lol: szép ősrégi emlékek fűznek a helyhez,akkor is tél volt és nagy hó.... :wink:

Bessy!

most olvaslak csak :shock:
és mikorra lesz időpont?tényleg több hónap a várakozási idő?és RL telefonál,vagy te?
Pityunak még eccer Happy Birthday :P :P :P
Vendég

Ani!

én már mondtam ezerszer,hogy tudok kölcsönadni sztetoszkópot :roll:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Judy, kitartást kívánok és sokat pihizz.

Bessy, mi az a BMC? Bocsi én most hallom elösször. A Galya völgy itt van a közelbe a Bakonyba. Bodajk és Balinka között. Érdemes megnézni, nagyon szép télen nyáron.

Vicuska, nekem is szép emlékeim vannak Várgesztesről és akkor is hó volt (csak nem hasonlóak? :wink: ) Na jó, biztos nem.
Apácskádnak és a sógornőmnek, akkor egyszerre van a szülinapjuk :) Sztem az 5. naphoz ezek a méretek tökéletesek, csak így tovább! Nem emléxem hogy írtad volna a sztetoszkópot, bocsika. Különben apa egyik jóbarátja orvos és ő fogja hozni nekünk. Mindenesetre nagyon köszönöm neked! Szeretnék tőled kérdezni ha lehet: egy ismerős kapott tüszőrepi szurit és magának kell beadni popsiba: mennyire kell benyomni a tűt? Köszike előre is.

madiani

Sziasztok,

Sajna én mostanában nem nagyon fogok tudni jönni, mert nagyon szarul vagyok. :cry: Hasam egyfolytában fáj, felváltva görcs és fájdalom, a méhszájamba mintha egy tört döfködnének minden egyes babamoccanásnál, és ugye a szeméremcsontfájdalom is még mindig van. Ugy érzem szétszakadok. Menni fél óránál többet nem tudok, állni szintén nem megy, az ülés is rosszul esik, csak egy ilyen félig ülő félig fekvő pózban érzem jól magam az ágyban. Szóval sokat fekszem, de azért olvaslak benneteket mindig.
Ha tudok jövök. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép jó reggelt! :lol:

Ani! :P
a lényeg,hogy lesz sztetoszkóp 8)én ha babás leszek eccer, szerintem minden héten meg fogom(vagy minden nap? :roll: ) nézni a kicsit UH-on a cégnél(persze csak ha már hasin láccik) :D

A repiszurihoz kérjen jó vékony tűt,és tövig be kell nyomni,csipőtájékon,de hátul...nem fáj ám!ahol kb.a csipőnacik dereka van jobb vagy baloldalra!hajrá

Judy!
szegénykém :( és most már ez lesz szülésig veled? :shock: kitartás 8)
Vendég

Bessy!

Ani leírta hol van Galya völgy :lol:

Ani!

a BMC az a Budai Meddőségi Központ :P a János Kórházban van asszem :wink: sok kisbabát gyártottak már ott,lombikoznak is :D
mi is odamegyünk majd... :roll:
Vendég

SZILVI?????????????? :roll:
Vendég

most nézem hogy milyen sokan olvassák a topicunkat... :shock: 42500 :roll:
akkor mér nem írnak ? :roll:
Vendég

Köszi Vicuska, mindkét infót!

42500-an olvassák? Vagy annyiszor? Az jó sok! Szisztok olvasok!

Biztos vagyok benne hogy amilyen sürün csak tudod meg fogod nézni babód UH-al.

madiani

Sziasztok!

Ani jó lehetett a kirándulás,biztos én is mennék apával,ha ilyen utazós munkája lenne!

Judy
,én is így voltam,csak feküdni tudtam,ha akartam volna sem bírtam volna fent lenni.Sajnos nincs mit tenni!

Szilvi
tényleg jól eltűnt!

Vicuska,Ti nem mentek a BMC-ba!!Ne mondj már ilyeneket!Szép tüszőid vannak!

Én L.F-t nem használtam, Colpo Cleanert szoktam venni,de csak nagyon ritkán.Meg réggebben a Sába intim szappant vettem,ha jól emlékszem így hívták :roll: Ez is olyan mint a L F,csak olcsóbb,mert asszem magyar termék.

Bessy és Ani
Boldog Szülinapot apának!
Vendég

Sziasztok!
Nati!
Nagyon szép a kisfilm Mütyürkéről! :D
Tökre meghatódtam! :oops:
Judy!
Kitartás! :) Már csak pár hét...
Dokinál nem voltál?Kiváncsi lennék mit mond!
Ani!
Bizti jó volt a kirándulás,mi itt lakunk a szomszédba,meg egy csomószor megyünk arra,mégsem voltam még ott :roll:
Nem baj,majd bepótoljuk!
Mi már jobban vagyunk,igaz még reggelente szivatjuk Bence orrát!
Vicuska!
Te csak ne menj a BMC-be!
Ugye tudod......csak pozitívan!!! :wink:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Krixta vagyok, csak itt ragadtam Krisztiéknél. :)
Márti nemrég hívott, hogy begörcsölt, bement a kórházba, azt mondja pár napig bent kell maradnia. A babával és vele is minden rendben van, így nem tudják mitől görcsölt be.
Ha valami van, hívni fog, de reméljük, hogy semmi nem lesz velük.

Mindenkit puszil!
Vendég

Hahó!

Kriszta köszike az infót!

Márti, remélem minden a legnagyobb rendbe lesz, millió drukk.

madiani

Márti, remélem minden rendben lesz veletek!! drukkolok, hogy Kisati még ne akarjon kibújni!!

Kép

Kép

hoppá

Márti!
Szorítunk neked,hogy minden rendben legyen!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Vicuska!
Nagyon szépek a tüszőid! Ti NEM fogtok a BMC-be járni, mert most babás leszel!!! Jövő héten kérek időpontot, nem tudom, mennyit kell majd várni.

Ani
Vicuska jól írta, az a BMC. :D

Judy
Kitartás!!! Tényleg, orvos mit mond?

Márti
Nagyon szorítok neked!!!

Hát, lányok apának emlékezetes a szülinapja... Úgy kezdődött a nap, hogy nem indult a kocsi. :evil: Apa ébresztette a nővérééket 5 órakor, hogy kölcsönkérje az ő kocsijukat. Így dolgozni beértünk. Du. korábban eljöhettünk, 1/2 3 helyett 1/2 2-kor. Hurrá!!!
Nem indult a kölcsön autó :evil: egy munkatársunk másfél órán keresztül bikázta, hiába. Telefon a sógornak, hogy huzasson haza. 4 körül be is ért. Ekkorra már szétfagytunk. Aztán végre elindultunk és 1/2 6 körül értünk haza. Plussz poén, hogy a Diófa körül a körforgalom után elszakadt a vontató kötél és még azt is szerezni kellett. Na, ilyen izgis napunk volt ma. A lábam még mindig nem engedett ki.
bessy76

Alexa,Andesz,Bessy!
köszi a bíztatást :lol:

Márti!
jobbulást,remélem nem lesz semmi gáz :roll:

Bessy!
hát elég kalandos volt :shock: most már remélem jobban alakul az este :wink:
Vendég

képzeljétek a Telki Magánkórházban is rendel szerdánként a Schwarzi :shock:
Vendég

Vicuska, de bunkó vagyok, pedig olvastam ám a tüsződet! :oops: Szerintem egyáltalán nem rossz a mérete, nekem a legnagyobb tüszőm 23 mm volt (a 14. napon!!), amikor megkaptam a repiszurit, és ebből lett Geri bébi!! Ha jól tudom, a tüsző napi 2 mm-t nő, így ha kiszámítjuk, a tied a 14. napon +9x2=18, azaz 29 mm is lehet.... Akkor, mi a gond??? :roll: lehet ebből még 40. héten születő puncis, vagy pöcsös!! :wink:

Bessy, Murphy látom dolgozott.... Nekem tegnapelőtt volt ilyen napom, csak csótánynak :lol: hívtam magam.... :lol: Előszöris zuhanyoztam, amikor félreraktam a zuhanyrózsát, amíg bekenem magam tusfürdővel, leesett a z.rózsa, és a csőről letörött, a cső pedig mint a filmekben, amikor a víz "ver" össze--vissza... na mindegy. Elmentem aludni, és az ágyam mellett volt a kedvenc csatom. Hát nem ráléptem, és sz@rrá törött?? :lol: :P

Judy, pihizzél sokat!!

Mártiról nem tudunk még többet??

Andesz, Bencének további gyógyulást kívánok!!

Ani, remélem nem fáztatok a kirándulás közben???

Kép

Kép

hoppá

Halihó,

először is BUÉK mindenkinek, csak ritkán jövök, mert nincs otthon még net... :(

Jelzem, még nem szülök, és még három hétig nem is szeretnék! :)

Voltam másodikán UH-on, és minden szuper, Katababa óriási és iszonyat pufi pofija van. Bácskai csak nézte, nézte aztán így szólt: hát az arca alapján nem sovány! :) Aztán saccra 3200 gramm lett, erre viszont azt mondta, hogy normális, nagyobbra gondolt! Combcsont hossza szerint kedden szülhetnék is akár, úgyhogy a gyermek az apjára ütött és hosszú lesz, de nagyon! Hetente szerdánként NST, két hét múlva egy utolsó vizsgálat és vérvétel (valami véralvadás vagy mi, ha császár lenne, legyen egy friss leletem erről is), aztán meg már csak várjuk Katababát!

UH linkje itt: http://www.youtube.com/watch?v=_9-f0OkxL0s

Ani, elmentettem a mobilszámod, ha valami esemény van, Neked küldök üzit, oks?

Egyébként már legalább 3 hete én is taknyos vagyok, 'hál istennek semmi komolyabb, pedig egész család beteg volt, férjem 1 hétig feküdt...

Ti mit tudtok, mikor van a kórházban szülőszoba látogatás? Nekem utolsó infó szerint szerdánként 2-től...

Na pá, alig tudtalak Titeket visszaolvasni... :)

Zsuzso

KépKép
fzsuzso80

Márti!!Jobbulást!!Remélem nem lesz több görcsöd!!Kisati,még ne szüless meg,még maradj anya pocakjában!!!Szorítok!!

Zsuzsó
!Szép nagy baba lesz Kata,ha végig bentmarad!

Andesz!Örülök,hogy jobban van Bence baba!Szegényke!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?