Sziasztok!
Kriszti, nagyon jók a képek.
Rik, nem lehetett semmi ahony lányzód közölte veled, hogy ő nem te vagy.Persze az ember szeretné arra megtanítani amit mi tanultunk a szüleinktől és , hogy hasonlóak legyenek mint mi ,de tudomásul kell vennünk, hogy ők is egy saját személyiségek.Hát meg , hogy beleszólnak,mennyit versz a szájukra
, te vagy az anyja te tudod hogyan lehet fegyelmezni őket.Énnekem áll a hátamon a szőr ha a családból valaki meg akarja mondani hogyan neveljem és ne úgy csináljam ahohogy csinálom.Hála Alexandra még nem kezdte el a csúnya beszédet bár mostanába apjától néha hallott nem szépet és az megismételte, de lett neki mondva nem szabad és tudomásul vette.Na de majd ha oviba megy.Szájár én csak egyszer csptam amikor legutóljára beteg volt és már másodszor köpte ki a gyógyszert utánna meg lelkiismeretfurdalásom volt.Párszor a mesztelen fenekére csaptam amikor nem akar fürdés után felöltözni az hatásos volt, de amikor ruhába van kinevet.Nálunk inkább az hatásos ha ráüvöltök akkor tudja na most már baj van.Nem akarsz 3. babát? Ezt most komolyan gondoltad?
Katus,akkor vigyázz magadra nehogy megint úgy járj mint Mátéval.Szorítok neked.
Dzsezmin,örülök, hogy jobban vagy .Gondolom Levi a bölibe is sok rosszaságot tanul és az bemutatja otthon nektek ti meg bírjátok idegekkel.Engem Alexandra a folytonos ellenkezésével tud kiakasztani, hogy szinte mindeig az ellenkezőjét csinálja mint ami mondva van neki.És mindent azonnal akar és nem tud várni nem érti meg hogy pl. az ebéd még nincs kész, de ő azért enni akar.Szóval én megértelek, hogy rácsaptok a popsijára, ha már szépszóval nem értek el semmit.
Mi sem megyünk sehova szilveszterezni nincs is kedvem és Ákos holnap megy dolgozni.
Anikó, jobbulást nektek is.Lilly baba a minimaxon szokták reklámozni egy pelenkás baba énekel , táncol.
Viol, Zinat nem csodálom, hogy nem szívesen vette be Dorka Alexandra arra mondta nem jó gyógyszer nem jó izű és ezzel volt a hadakozásunk már volt olyan is hogy összepakoltam neki a cuccát és visszük a kórházba ha nem veszi be a gyógyszert.Elöször édes ,de az utóize nagyon keserű és megkóstoltam.
Csajok milyen cd a Télkergető ha jól emlékszem azt emlegettétek.Ezt nem ismerem.
Na teszek fel a regényem végére képeket is vegyesen télapós , havasat és karácsonyit.
És ezúton szeretnénk nektek nagyon boldok, eredményekben gazdak, békés új évet kívánni.
Zília, Alexandra Ákos
Asszem az utólsó képek Sopronba a nagyinál készültek nagyon a karácsonyfát ne nézzétek a kertünkből lett kivágva ( a mienk is ) csak az volt a baj, hogy az eredeti mérete nem fért be a szobába ezért le kellett vágni a tetejét viszont így meg nem lett olyan szép formás ,de sajna kisebb már nincs a kertbe.
Mégegyszer mindenkinek minden jót és szépet kívánok az új évre!
Találkozunk jövőre!