Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

[color=red]Boldog új évet kívánunk Mindenkinek!!![/color]

Vagyok ám, de mi is punnyadunk, együtt vagyunk!!! A kisasszony náthás, már vigyorogva csattog utánam, ha mondom: Megyünk orrot szívni! :shock: Kálmán ma robbant le, én meg ma kezdek kimászni a nátha-fejfájás-köhögés trióból, bár reggelre elment a hangom :shock: :shock: Kincső is olyan csöndes volt velem együtt :lol: :lol: :lol:

Itthon leszünk mi is, sütöttem kókuszos sütit , meg túrósat (azt már megettem :oops: :oops: :oops: , azért készült a kókuszos...)

Mi az a Lilly baba????

Anikó

Kép[/url]
quito

HHúúú, pirosban akartam... :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Boldog új évet!!!!

KépKép
kola2

Mirama!Nagyon szépek,meghitt,családiasak a képek! :D :D :D

Szeretnék mindenkinek Boldog Új Évet Kívánni!

Kép
dzsezmin

Katus!Mi sem megyünk sehova bár nemsokára átugrunk a barinőmékhez oda minden éven megyünk!
Nem igazán kell Levire vigyázni a Balázs viszi ő is megy érte ha én nem tudok!Eddig nem sokat kellett csak ha beteg volt és nem tudott menni bölibe,de ez is csak egy-két nap volt!Megoldunk mindent hál isten!
Szerencsénk van,mert ő úgy melózik,hogy ha épp el kell jönnie akkor eljön.Szabad járatos ilyen téren a haverjával melózik együtt neki is van egy ovis lánya ez nem jelent problémát!

rik!Na az biztos rosszabb kettő,de nekem ez az egy is sok!
Nálunk addig tuti nem fogom meggondolni magam tesó ügyben amíg nem jutunk túl ezen a korszakon!Most is rohangál,de csak addig amíg el nem baszódik és sírás nem lesz belőle!Ma is oda kellett neki csapni már alig várom,hogy szerdán menjen bölibe!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Kriszti, nagyon jók a képek.

Rik, nem lehetett semmi ahony lányzód közölte veled, hogy ő nem te vagy.Persze az ember szeretné arra megtanítani amit mi tanultunk a szüleinktől és , hogy hasonlóak legyenek mint mi ,de tudomásul kell vennünk, hogy ők is egy saját személyiségek.Hát meg , hogy beleszólnak,mennyit versz a szájukra :twisted: , te vagy az anyja te tudod hogyan lehet fegyelmezni őket.Énnekem áll a hátamon a szőr ha a családból valaki meg akarja mondani hogyan neveljem és ne úgy csináljam ahohogy csinálom.Hála Alexandra még nem kezdte el a csúnya beszédet bár mostanába apjától néha hallott nem szépet és az megismételte, de lett neki mondva nem szabad és tudomásul vette.Na de majd ha oviba megy.Szájár én csak egyszer csptam amikor legutóljára beteg volt és már másodszor köpte ki a gyógyszert utánna meg lelkiismeretfurdalásom volt.Párszor a mesztelen fenekére csaptam amikor nem akar fürdés után felöltözni az hatásos volt, de amikor ruhába van kinevet.Nálunk inkább az hatásos ha ráüvöltök akkor tudja na most már baj van.Nem akarsz 3. babát? Ezt most komolyan gondoltad?

Katus,akkor vigyázz magadra nehogy megint úgy járj mint Mátéval.Szorítok neked.

Dzsezmin,örülök, hogy jobban vagy .Gondolom Levi a bölibe is sok rosszaságot tanul és az bemutatja otthon nektek ti meg bírjátok idegekkel.Engem Alexandra a folytonos ellenkezésével tud kiakasztani, hogy szinte mindeig az ellenkezőjét csinálja mint ami mondva van neki.És mindent azonnal akar és nem tud várni nem érti meg hogy pl. az ebéd még nincs kész, de ő azért enni akar.Szóval én megértelek, hogy rácsaptok a popsijára, ha már szépszóval nem értek el semmit.

Mi sem megyünk sehova szilveszterezni nincs is kedvem és Ákos holnap megy dolgozni.

Anikó, jobbulást nektek is.Lilly baba a minimaxon szokták reklámozni egy pelenkás baba énekel , táncol.

Viol, Zinat nem csodálom, hogy nem szívesen vette be Dorka Alexandra arra mondta nem jó gyógyszer nem jó izű és ezzel volt a hadakozásunk már volt olyan is hogy összepakoltam neki a cuccát és visszük a kórházba ha nem veszi be a gyógyszert.Elöször édes ,de az utóize nagyon keserű és megkóstoltam.

Csajok milyen cd a Télkergető ha jól emlékszem azt emlegettétek.Ezt nem ismerem.

Na teszek fel a regényem végére képeket is vegyesen télapós , havasat és karácsonyit.

És ezúton szeretnénk nektek nagyon boldok, eredményekben gazdak, békés új évet kívánni.

Zília, Alexandra Ákos Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Asszem az utólsó képek Sopronba a nagyinál készültek nagyon a karácsonyfát ne nézzétek a kertünkből lett kivágva ( a mienk is ) csak az volt a baj, hogy az eredeti mérete nem fért be a szobába ezért le kellett vágni a tetejét viszont így meg nem lett olyan szép formás ,de sajna kisebb már nincs a kertbe.

Mégegyszer mindenkinek minden jót és szépet kívánok az új évre!
Találkozunk jövőre!

Zília

Kép
kertész ákosné

Kívánunk mindenkinek békés, boldog új esztendőt!!!

Mi itthon töltjük a szilvesztert. Most épp sütöm a sajtosrudakat, kicsit később visszajövök és elolvaslak bennetek, meg írok is. :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Na, újra itt vagyok! Kivettem az utolsó tepsit is. Este álltam neki sütni, mert mikor jöttünk haza anyóséktól, szinte rosszul voltam ettől a borzasztó petárdaszagtól. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ki nem állhatom. :evil: Most meg fincsi sütiillat van itthon. :P
Persze a zajokról már ne is beszéljünk. Olyan petárda!!! és tüzijáték arzenál van itt a jerevánon, hogy szegény Adélcám alig bírt elaludni ebben a nagy hangzavarban. :evil: Én személy szerint a lakóövezetben megtiltanám hogy durrogassanak. Csinálják ott, ahol nem zavarnak senkit. De hát azért többnyire az idősek és a kisbabások maradnak otthon, őnekik meg nem hiszem hogy az a vágyuk, hogy ezt hallgassák. :evil:

A Télkergető CD nagyon jól sikerült. (Szerintem.) Adél teljesen beindul a hangszeres zenékre. :lol:
Lilly babáról a napokban hallottam rokonkislánynál. Hát, nem semmi szövege van. :shock: :lol:

Fegyelmezés. Én azt hiszem, minden szülőnek meg kell találnia a módját, hogy hogyan tud leginkább hatni a gyerekre. És ha a szép szó már nem használ, akkor... Konkrét példa (rokonéknál) egy égetően rossz fiúról van szó, cukkolja, hecceli az öccsét is, szüleinek visszabeszél és még sorolhatnám. A szülők már szinte visítanak vele, meg azzal ijesztgetik, hogy rávernek a szájára. Persze nem teszik meg, csak mondják neki. De mivel a gyerek tudja hogy úgysem kap semmit, ezért inkább simán visszaröhög a képükbe. Szó szerint palira veszi őket. Zoli a múltkor meg is kérdezte az anyukát, hogy de ha mondod, akkor mért nem csapsz oda neki? Erre az anyuka felháborodva visszaszólt hogy csak nem gondoljuk hogy megüti a gyereket? :shock: Erről ennyit. Ez a gyerek néhány év múlva úgy ki fogja játszani a szüleit, ahogy ők azt nem is gondolják. Egyáltalán nem következetesek vele és ezt a gyerek tutira tudja.

Hmmm. Most eszembe jutott, hogy én életemben egyszer kaptam anyukámtól egy óriási pofont, kb 15 éves koromban. Akkor iszonyat mérges voltam rá emiatt :roll: , de ma már tudom jól tette. Én kettőt adtam volna magamnak. :lol:

Ajjaj, most látom de sok lettem. :oops: :D

Minden jót Nektek!
Gyöngyi

Kép
wirág&

Jajj, még azért írom ám! :lol: Csak mert annyira örülök neki! :oops: :oops: :oops: Kicsi lányom tudom hogy le van maradva a mozgásban, de most már úgy kúszik, pörög, forog, mint egy kis golyó. Pakol ezerrel és rettenetesen próbálkozik az új dolgokkal.
Vettem egy nagy levegőt és kicsit megnyugodtam. :) Úgy látszik most érett meg ezekre a dolgokra. Persze a nagydolgoktól még messze vagyunk, de nekünk már ez is olyan nagy előrelépés.
Közben süti a kalácsot 1000rel :lol: , kerekes böködőset játszik, meg csip-csip csókázik és a zenére totálisan beindul. :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Szia Gyöngyi!!! Akkor szuper karácsonyi-szilveszteri ajándék volt számotokra Adél pörgése!!!! Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Többiek??? Én Becherovkáztam, söröztem és pezsgőztem már! :oops: , és Kálmán fini baconos-csirkés -aszpikos finomságát eszegettem :lol: :lol: . Az angyalkám pedig hitetelenül toreláns szilveszterező anyjával: békésen alszik az ágyában 19 óta :D . Azért reggel héttől újra a frontvonalo kell állnom :twisted: :twisted: :twisted:

BUÉK!!!!
Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!

GYerekfegyelmezés
Teljesen jól látjátok,és érzitek.Szerintem mindenki maga tudja hogy a gyereke mitől hagyja abba a hüklyeséget,a butaságot,milyen fegyelmezés erre ajó.Mert van pl. hogy simán butákat beszél.Mondom neki,hogy na ezt anya nem nézi jó szemmel,én ennek nem örülök,és ugy csinálok mintha sírnék.Hozza Petra a zsepit és törölgeti a szemem,hogy ne sirjak,okos lesz inkább.NA de aztán van amikor annyira túlpörgött hogy nem tudom megállitani semmivel,csak egy szájra veréssel.NA de csajok,után aabba is hagyja!!
JA meg mostanában szoktam azt is(A Zone clubon láttam)ha nem fogad szót:pl. mondom hogy még egy buta só és mész a szobádba.
NA ehhez is tartom magam.Ahogy meghallom,máér viszem(huzom) is be a szobájába,megmondom neki,hogy rossz voltál,anya ezt nem szereti,ha jó leszel szoljál és kijöhetsz.NA csajok!Ez brutkkon hangozhatott,de bevállik.VAn hogy egy perc,de van hogy 5 perc mulva jön ki,és jó is lesz onnantol!!!!!!!!!!!! :D

Zília

a télkergető cd az ami a Fő téren volt Guinnessi rekordkisérlet,talán olvastad az ujságban.Azok vannak rajta ,és ovisok előadásában gyerekversek,zenék.NAgyon szuper. :wink:
Szeretnék ám gyereket még,de most asszem inkább melózom egy keveset.Tudod ahhoz hogy megint normális gyedem legyen kell rendes munkaviszony,mert a gyes után tuti keveset kapnék.
HA már igy alakult(hogy nincs baba apocakomban)akkor inkább most kicsit pihenőben leszünk.De azért remélem jövő ilyenkor már terhes leszek!:)

GYöngyi

Gratulálok Adél mozgásfejlődéséhez!!!!NAgy öröm ez!!!!!!!!!!:)
Én élveztem a petárdázást,és tüzijátékot :oops:
Lementünk Rékával és gyönyörködtünk benne,sétáltunk,trombitáltunk.NAgyon élvezte.Apa meg itthon aludt(nappalos volt és dög fáradt)-
Réka azt mondta ez volt a legjobb szilvesztere. :wink:

Dzsezmin

Megértelek!!

:wink:

Neked most akkor tényleg kikapcsolodás a meló,mi?
Vendég

Anikó

Jól telt az estéd akkor ugye?Kettesben voltatok csak??
Vendég

Üdv 2008-ban!

Nálunk marha jól kezdődött az év Levit most engedtem ki a szobájából(bezárom másképp nem megy,mert kijön),mert reggel óta nem bírni vele!Szemtelen,akaratos!!!Nálunk ez az ami kezd beválni!Ha nagyon nem bír már magával bezárom!Ez van!
Talán nemsokára túljutunk ezen a korszakon,de holnap végre böli!
Nagyon sok volt ez az egy hét,hogy nem ment kíváncsi leszek holnap hogyan fog viselkedni bár ott nincs vele gond!
Amúgy a tegnap este jól telt 11-iga a barinőméknél voltunk a Levussal tök jól éreztem magam én is a meg a Levi is fél 12-körül értünk haza útközben meg nézegettük a tűzijátékokat akik már lődöztek Husinak nagyon tetszett!

Kinek hogya telt az éjjel!

Zília!Jók a képek a csajszi már hatalmas!Látom idén tarolt a babakocsi!

rik!Hát nekem a meló tényleg egy kikapcsoloódás ahogy mondod!
Nehéz ezekkel a mai gyerekekkel!! :? :? :? :?

anikó!Mikor kelt Kincső,hogy ilyen korán elaludt?Meddig voltatok fent?

Kép
dzsezmin

Wirág!Hát igen!Ha mondja tegye is meg,mert úgyis megfogják már szívni!Nem azt mondom,hogy a verés a legjobb dolog,de ha már tényleg nem megy másképp......!!Jó persze én sem akkorát ütök rá,hogy kék-zöld foltok legyenek rajta,de azért érezze meg!!
Pocaklakó,hogy viselte a durrogtatást?

Kép
dzsezmin

BUÉK 2008!!!!

Sziasztok!

Tök jó szilveszterünk volt! :lol: 3an voltunk, egy barátunk volt nálunk, ittunk, ettünk, dumáltunk, kis öregesen :lol: . Látom, írtam is az éjjel :oops: :oops: Kincső 7.30ig aludt, rendes volt tőle :D :D

Hát én befürödtem a fegyelmezéssel.... Kincső eddig, ha a szemetes felé, vagy a DVD-s szekrény gyerekzárja felé nyúlt, kapott a kis kezére elég nagyot. Az utóbbi 2 kétben nem kap, mert ahogy nyúl a tiltott helyek felé, már ugyanazzal a mozdulattal nyújtja a másik kis kezét felém, hogy üssek rá.... Azóta megemelem Őnagyságát és arrébb teszem. Pedig sokat nem kapott,nem is értem....

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Most csak bekukkantok, majd később jövök többet is. Minden rendben van, még egyben vagyunk!

Puszilok mindnekit, majd jelentkezem!!!

Juti

jutiboszi

Sziasztok!

Rik!
Huhh, bátrak voltatok. Nem tudom mért, de bennem ilyenkor mindig van valami félelem :oops: :oops: :oops: , így inkább befészkelem magam a lakásba. Azért persze éjfélkor mi is néztük az ablakból a fényeket. :) Csak hát az a petárdadurrogatás... :?

Juti!
A finisben vagy! :) Pocaklakód hogy érzi magát? Sokat mocorog?

Gyöngyi

Kép
wirág&

sziasztok Lányok!

BUÉK mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

képzeljétek,
jó kis szilveszterünk volt, engem elkapott az influenza. 30-án belázasodtam (39 fok) és egy rakás lázcsillapító mellett is ma először nincs hőemelkedésem sem.... :oops:

persze minden ami még kell hozzá, köhögés, orrfújás...

remélem, nem lesz ilyen beteges az év :shock:

megyek is még egy kicsit pihenni. Vincét elvitte az apukája.

szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!
Gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!!
Nálunk is náthásak a gyerekek, köhögnek, nem is vittem őket oviba.

Mi is itthon voltunk szilveszterkor, a gyerekeket éjfélkor felkeltettük a tüzijátékra, mert nagyon szerették volna látni és a zajtól nagyon nyugtalanul aludtak egyébként is. Még Ágnes is nagyokat nevetett és majd kimászott az ablakból.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Csajok! Testgyertyázásról tud valaki valamit? Művelik valahol itt Sopronban?

Köszi, Gyöngyi

Kép
wirág&

GYöngyi

én köldök gyertyáztam mikor Ptrát szerettük volna!NAgyon hatásos volt.A Vitnyédi utcában vettem a gyógynövényboltban.

Eszter

gyógyulj meg hamar!!Ez már az infulenza???
GYerekek jól vannak??

Amica

és vissza tudtad altatni őket időben???

Valamelyiktek kérdezte (bocsi nem tudom ki)
hogy a Rékának mivel tüntettem el a szemölcseit!A bőrgyógyász irt fel gyógyszertári löttyöt,azzal kezeltük.Szépen elmult!
Vendég

Rik,
én kérdeztem, nem emlékszel a lötty nevére?
Visszaaludtak, álmosak voltak, kicsit ittak, pisiltek és szundiztak tovább.

Kép
Kép
Kép
amica

Rik!
Többen is ajánlották, hogy nagyon hatásos. De én még nem is láttam hogy hogyan kell azt használni. :shock: :oops: Azt hittem vannak olyan helyek, ahol ezzel is foglalkoznak. :roll: Nem tudom ám, csak gondoltam. :roll: Természetgyógyász, vagy ilyesmi... :?
De ha minden kötél szakad, megpróbálom majd magamnak megcsinálni. Talán nem tudok magamban túl nagy kárt tenni.
Itt a neten olvastam róla, hogy a káros méreganyagokat kiszívja és a szervezet egyensúlyát segíti. :) Jól hangzik, gondoltam egy próbát megér.
Köszi a válaszod!

Gyöngyi

Kép
wirág&

GYöngyi

én köldök gyertyáztam(piros szinű az)és megtudtam csinálni egyedül is.Te hogy az mennyi mindent kisziv belőle!!! :roll: A belsejében sárga por lesz.Az első gyertyázásnál sok,aztán a végén alig volt benne.Nekem az a Vitnyédi utcai herbáriás mondta hogy hetente ugyanazon a napon kell alkalnazni,és 7 héten át!Én meddőség miatt csináltam,és láss csodát terhes is lettem.Hogy az segitett-e??? :roll: Sose tudjuk meg!!! :wink:
Egy próbát megér!!OLyan 700ft körül van egy db.

Amica

ÁÁ,nem tudom.De azt ugyis csak bőrgyógyász irhatja fel,nem?? :roll:
Vendég

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Wirág,
én szoktam fülgyertyázni, az nagyon jó, utána sokkal jobb érzés van a fejedben, mint előtte. Ezt nem tudom érthetőbben írni, ha kipróbálod megtudod. Azt viszont nem tudod egyedül csinálni, 2 emberes.

Katus,
hogy vagytok?

Kép

Kép
ábibaba

sziasztok, bocsi gyors leszek

testgyertyázás: én épp a hétvégén láttam hogyan csinálják fülben, és láttam a zacskót is, amiben a gyertyák vannak. több fajta van, de mindegyik hátulján van egy általános leírás, hogy milyen panaszokra hova kell tenni a gyertyát, és hogy melyik jó/jobb rá. és aki használta, naon dícsérte. drogériákban, gyógynöviboltokban lehet kapni.

szilveszter nálunk nyugiban telt, dorka végigaludta... :)

sziasztok!!

KépKép
viol81

sziasztok,

testgyertyázáshoz nem tudok hozzászólni.

influenza: Vincének az éjjel ismét 40 fokos láza volt...már van receptünk antibiotikumra. szóval óvatosan ezekkel az influenzákkal!

sziasztok!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Test gyertyázás: Én még nem próbáltam, de sokan esküsznek rá, szerintem egy próbát megér!
Patikában is lehet kapni :wink:

Ábizsani!

Ábelnek Nagyon Boldog Névnapot Utólag is!

Köszi az érdeklődést, megvagyok, már lakás fóbiám van.... :?
Ti hogy vagytok? Mellgyulladás?
Hát sajnos az ingért nem jutottam el....de köszönöm azért.

Minden kis betegnek jobbulást!

Anikó!

Kincső hogy van????

katus78

Jobbulást Mindenkinek!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++
:P :P :P :P :P :P :P :P :P

KépKép
viol81

Anikó

Kincső hogy van??Megkaptad a levelem?

Esztermami

Kép
Vendég

Sziasztok!

Eltűntem, de kivagyok teljesen: apa beteg, Kincső beteg :cry: :cry: :cry: (Én meg minden bogyót beveszek, nehogy elkapjam tőlük :? :? :? )Tegnap éjjel 40 foknál kihúztam Nyuszifül popsijából a lázmérőt és hűtőfürdőztunk :cry: :cry: :cry: Reggel dokinéni: lázat csillapítsak csak, nem kaptunk antibogyót, és sok-sok folyadék. Szerencsém van, mert rengeteget iszik és eszik a kisasszony. Viszont ma este is 38,3mal tettem le aludni :(

Én egyszer fülgyertyáztattam, isteni volt!!!! A Jerevánon csinálta egy csaj.

Katus-Máté hogy van? Nagyon helyesek voltak a férjeddel :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik, megkaptam, köszi!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ki is írtam magamnak, Kincső dolgai közé.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

Szegénykém,akkor tényleg ki lehettek!Egy legény van csak talpon...
HA segithetek bármikor is csak szólj!!
Jubbulást!!
Vendég

Köszi Rik!!! Bevallom: elmenekülünk a jövő hét végén: ha Kincső meggyógyul, megyünk haza Szegedre 2 hétre!!! Anyu szabit vett ki. Kicsit elfáradtam, meg szeretnék egy picit elszabadulni, hazamenni :lol:
Még egy házidolit kell megírnom a hétvégén :? :? Remélem, Kincső jobban lesz, és tudok arra koncentrálni.

Te, mikor kezdesz dolgozni? Petrát szoktatod már bölibe?, oviba?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

Jól teszed!!!!Menjetek csak!Kincsőnek is jót tesz!
Mivel menetek?EGyedül levezetsz?
Petra és én is jan. 28.án kezdünk.Aznap GYula kezdi beszoktatni,mert fél 8-tol 10 ig lehet ott.Na én már rendesen nyomni fogom 8 órában,ugyhogy nem fog menni,hogy ellogjak.Az túl kora lenne:)
Másnap meg ott ebédel,és azután kell érte menni.NA itt ellogni szeretnék,persze még megbeszélés tárgya a főnökasszonnyal:)
Aztán másnap már ott is alszik,és utána megyek.ÉS kész a beszoktatás.GYors mi???Azt mondta az ovónő hogy az oviban már ilyen gyorsan megy,nincs kecmec.
NA félek én ettől a "kecmec"-től.... :shock: :roll:
Petra be akart már menni a csoportba :)
És kaptunk egy kiscsoportosoknak való öko csomagot.Hátizsák ,benne mindenféle egészséges termék,kölesgolyótolkezdve,aszalt barackon át az öblitőig minden volt benne.
Petrának tetszett,örömmel hozta haza. :wink:
Szal még van 3 hetem az édes életből. :(
Vendég

Juj-jujj!Én mindenkinek jobbulást kívánok!!ez az influenza!Remélem mi kimaradunk belőle!

rik!Húha!!!Számolsz vissza ezerrel mi?Várod már a melót?Elhiszem,hogy félsz nekem annyival könnyebb volt,hogy beszoki alatt még nem melóztam!Kemény lesz,de Petra frankó csaj biztos élvezni fogja!Igen az oviba szinte nincs is beszoktatás nálunk egy nap!Ezért örülök,hogy Levus jár bölibe így talán könnyebb lesz az ovi!Apával jól lsz majd?A régi melóhelyedre mész vissza?
Az a masszőrös nem lenne jobb?

Kép
dzsezmin

anikó!Jaj,de jó lesz nektek!Kell is egy kis kikapcs,mert gyerek mellett is iszonyúan el lehet fáradni mint fizikailag mint szellemileg!Sokan nem értik meg ezt,mert úgy vannak vele,hogy otthon vagyunk velük miért vagyunk fáradtak/miben fáradunk el!Erre ugrom!!! :x :x :x
Biztos marha jó lesz!Ennyi időre nem is voltál otthon Kicső óta vagy?

Kép
dzsezmin

Ábelnek utólagos boldog névnapot!

Kép
dzsezmin

Dzsezmin

apával ellesznek igen,de anya mindenekelőtt! :wink: :lol: :lol:
Vároma melót,csak azt nem hogy hidegbe mászkálok majd.Egyik időstől a másikig.Az nem lesz kellemes. :roll:
Petra jó kislány,de azt elfelejtettem irni,hogy nagyon sok fiu van abban a csoportban.Petru meg hajlamos a rosszaságot eltanulni. :?
A masszőrös állás jobb lenne,de az egész napos.Én egész napra nem tom hova tenni Petrut.Szal most nem jó,majd ha nagyobb lesz,akkor talán anyum majd nyugdijas lesz,aztán mehetek oda is.
NA meg ha csak 4 ig lennék ott,akkor is félek attol,hogy beteg lesz a kiscsajom,aztán kirugnak....
Az nem állami cég....
Dolgozol már?VAgy betegállományba vagy?Hiztál már???Hogy érzed magad???
Vendég

Sziasztok!

Kincső ma már nem volt lázas, csak pakoló-cipelős-jövő-menő kis kobold :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az orrát még szívom, de már a régi vidám Nyuszim :lol: :lol: :lol:

Gabó-1x voltunk otthon hosszú időre, 1 hétre, mikor Kincső 2 hós volt. Várom is nagyon!!! Arra én is ugrom, ha fáradtságomnál a reakció: de csak otthon vagy a gyerekkel :x :x :x !!! Apa azóta nem mondja, mióta Kincsővel itthon volt 1-1 napot egyedül, mikor én Szombathelyen voltam suliban! Karácsonyokban híztál vmit???? Én megvettem a Bio-Krómomat, hétfőn kezdem a fogyikúrát :roll:

Rik-villámgyors beszoktatás :shock: Én is tartok a civil szférától, remélem a sulimba vissza tudok menni... Nekem még vigyázó segítségem sincs, ha Kincső beteg lesz. Remélem, Petra jól viseli majd. A bölcsis beszoktatás se volt olyan nehéz nála, ha jól emlékszem.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

hát akkor ez gyors baci volt!VAgy ilyen jó Nyuszi baciölőképessége! :wink:
Remélem nem lesz baj majd vele!
Nyugis lány,csak irtózatos anyás,de hát ezt tudod :wink: :lol:
Mikor indultok anyudhoz????
JA ha beteg lesz Petra én leszek itthon vele.Más nem tud.Remélem nem lesz beteges.
Vendég

Rik!-Hát a vagyonokat érő védőoltások remélem összekapják magukat Nyuszi immunrendszerében :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!! De ez mostanában bevállt: hagyni egy napig iszonyatosan tombolni a lázat, csak én őszülök bele :? :? :? :? Tudom, hogy Petra anyás :D , Rékánál emlékszel, milyen volt akkoriban, mikor oviba ment?

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok,

úgy tűnik, Vince is a gyógyulás útjára tért, de ő antbiotikummal. Nem bírtam tovább. Karácsony óta szenvedtünk vele. Akkor ugye nem tudta kifeküdni, de lényegében elmúlt, de egyszer ment a minioviba - nem tudom, hogy írtam-e már - de itt hetente 1-2 délelőtt jár egy ún.: minioviba, ami bölcsi szerű, de nem is ebédel ott. Nekem nagy segítség, hogy ott hagyhatom és szeret is ott lenni.
AMúgy az antibiotikumtól - AKtil duó - ismeri valaki? meg nem eszik. ez elég aggasztó, de végülis nem sovány és amíg jó a kedélye..., ha majd megyünk a nagymamához, ott biztosan jól fog enni.

Anikó,
örülök, hogy Kincső jobban van. Én nem nagyon bírom, hogy magas láza legyen, próbálom mindig hűteni és lázcsillapítót is adok. Lehet, hogy nem kéne....

Érezzétek jól magatokat otthon! Biztosan jó lesz. Teljesen megértem, hogy szeretnél néha elszabadulni.
AMúgy mi is a férjemmel fogyókúrába kezdtünk..

:oops: remélem, menni fog, bár ma sokat bűnöztem :roll:

Rik,
szurkolok a beszoktatás miatt. Vincével érdekes volt ebben a minioviban, hogy az első nap ott voltam vele végig. Másnap kérdeztem, elmehetek-e, kérte, hogy ne menjek. De a harmadik naptól se szó, se beszéd ott lehetett hagyni. Jó, hogy ez csak fél nap, de örültem neki. Más kérdés, hogy 4. alkalommal haza sem akart jönni
:shock:

Dzsezmin,
erre az otthonlét - fáradtság megkérdőjelezésre én is ugrom :twisted:

KépKép
KépKép
esztermami

Katus,
el tudom képzelni, hogy kicsit bezártság érzésed van. Én csak karácsony óta vagyok itthon a betegségek miatt, mégis kezdek becsavarodni...

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó
akkor NYuszi jobban van??
Rékával má volt a helyzet,mert ugyebár ő másfél éves korátol bölcsis volt,és 4 évesen ment oviba csak.Egyből megszokta ugyebár.A bölit is amikor kicsi volt.Nem sokat sirt.

Esztermami

én is geyből lázcsillapitózok,pedig tudom nem kéne.38 fok alatt abszolút nem,de hát nem bírom megállni :?
Jól tetted hogy Vincének adtál antibiotikumot.Az Aktil duót ismerem.Nem bizti hogy attól nem eszik,lehet szimplán a betegség miatt is,fáj a torka,hasa, étvágytalan ,ilyesmi...
Fogyókúra????Nincs Neked szükséged arra!!
:roll: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Esztermami-örülök, hogy Vince jobban van!!! Én is csillapítom ám a lázát, már 37.5től, de Kincső szervezete nem engedi :cry: :cry: Pedig 3-3,5 óránként felváltva kapja ilyenkor a Nurofent és a Germicidet (nem a C-t, azt csak éjjelre szoktam)... A doktornő azt mondta, hogy csak 4 óránként kellene ezt csinálnom, de így is iszonyatosan felszalad neki a hője. A múltkor hűtőfürdőztünk éjfélkor, olyan forró volt a kis teste, meg egész nap, 3 óránként csücsült a vízben. Anyu szerint hasznos a láz, de én mindig kétségbeesek ilyenkor :? :? Ügyes Vince, de ő ilyen bátor közösségben, láttam!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik-egyik este ellóghatnánk, ha hazajöttem... Szombaton megyünk Szegedre. Kicsit tartok az úttól, mert Kincső már nagy, nem alussza végig az utat, mint régen :twisted: :twisted: Fűzöm apját, hogy 9 körül induljunk, essen bele az alvásideje az útba.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok,
köszönjük Ábel nevében. Meglepetést már kapott karácsonyra, így most bevittem a Müllerbe, szabadon eresztettem a játékrészlegen és egyedül kiválaszthatta, mit szeretne. Nagyon élvezte :lol:

Hú, Rik, te mindjárt mész dolgozni :?

Kép

Kép
ábibaba

rik!Igen ez nehéz ügy így,hogy ha beteg lesz nem tudod kire bízni!Anyud mikor megy nyugdíjba?Akkor fennál nekekd mindíg ez a állás a masszőrnél?Sok fiú....!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hűha mi lesz ott!! :D :D :D :D
Még nem melózok várom az eredményt holnap remélem már megjön vagy legkésőbb kedden,mert már mehetnékem van!Eszem,de nem hízok talán majd elindul bár attól félek ha vissza megyek melózni és még ha leülöm azt a 20-percet és eszek az sitty-sutty le fog menni a nagy rohangálásba!Majd meglátom mi lesz!A közérzetem már jó remélem megerősödik nehogy véletlen most meg benyaljam ezt az influenzát!Meg persze a legfontosabb,hogy Husi ne kapja el!

Anikó!Mennyi idő alatt értek haza?Apa jön is vissza vagy marad veletek egy picit?Ez jó hír,hogy Nyuszi már jobban van!! :) :)

Ábiszani!És mit választott magának?

Eszter!Miniovi!Én még nem hallottam csak minicsoportról.Ja ez ugyan ez lehet!Anno az öcsém volt mincsoportos a böli után!

Kép
dzsezmin

Anikó

hát megkérdem ki vállalja... :roll: :lol:
Nem lesz ám baj vele az úton meglátod!!!Petrával 19 hósan voltunk 12 órás úton.Eszméletlenül jól birta,nem ugy mint Réka. :wink:

Dzsezmin

az jó jel,ha már eszel,van étvágyad!Kicsit próbálj meg többször enni kevesebbet.Azt mondják ugy lehet hízni. :roll: Bár én évek óta ezt teszem,és semmi :?
Infulenza :evil:
Az állást nem hiszem hogy fenttartanák nekem,de a barinőm ott kisfőnök :wink: De talán épp ezért nem vágyom oda.Jobb igy barátkozni,mint ha mindennap együtt lennénk,és talán össze is kapnánk :wink:

Ábizsani

igen mindjárt megyek!!!Most vegyes érzelmekkel,de azért várom. :roll:
Te meddig maradsz otthon?Vissza tudsz majd menni oda??

Másik ZSani

melót találtál??
mit választott Ábel??

Mirama,Reni

készültök a szülinapra?? :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?