Judit,
Őszintén szólva szerintem Adél azért sem kapaszkodik, mert ebben a szkafanderben meg sem tud mozdulni
Egyébként pont most írták a másik fórumon, h a Decathlonban (így kell vajon írni?
) van olyan karfás szánkó persze műanyagból, amin be lehet köti a dedet.
Képek nagyon jók
Nekem eddig fel sem tűnt, h ennyi minden van a coránál
Mondjuk mi a másik bejáraton szoktunk bemenni.
Gabi,
Képek alapján biztos jó volt a szilveszteretek
Jotikád a kalapban nagyon édes
Férjed pedig nem semmi
Arivirág,
De jó, h a család jól van
csak most meg te lettél beteg, szegénykém
Gyors gyógyulást Neked is!!!
Biankád hátraborulása a hintapacival
Még kész szerencse, h nem lett baja. Szerencsére nálunk még Adél ennyire nem indult be, de ha hintázik, akkor ott vagyok vele. Mondjuk másképp nem is tudna felmászni rá
Mimi,
Nagyon jól nézel ki, végre én is láttam rólad képet és gyerkőcök is gyöngyörűek
Pasik tekintetében nekem fiatalkoromban a nádszál pasik jöttek be, most meg a középmezőny. Párom 86 kiló és 185 centi, szal se nem vékony se nem kövér.
És képzeljétek ma végre el kezdtem tornázni
Az egészben az a legszebb, h a félórás Norbi tornát végig tudtam csinálni és nem fáradtam el és még egyenlőre izomlázat sem érzek
viszont utána a lépcsőgépen már csak 3 percet tudtam lenni. Mindegy lassan, de biztosan. Nyáron újra a régi akarok lenni, elvégre csak 6 kiló van rajtam. Ilyen súlyról már fogytam egyszer a rendszeres mozgással. Szóval, reménykedem
Ja és hát a lényeg. Adél végre el kezdett menni, persze eddig is szlalomozott a bútorok között, viszont most már engedi, h a kezénél fogva sétáltassam
Persze még nem tökéletes a dolog, úgy néz ki, mint aki totál részeg lenne