Új privát üzeneted érkezett!

Mimi, de nagylány a kislányod!
Nekünk tavaly hozott Jézuska hintalovat, Bianka felpattant rá, és úgy meghajtotta, hogy hátraborult a pacival, utána egy fél évig nem ült rá!
Most meg már inkább Dominika használja!
arivirág

Sziasztok lányok!

Mimi olyan jo hogy végre rolad is van kép! Legálább megismerlek az utcán.

Ma voltunk vásárolni:
Kép Kép Kép Helikopterben Kép jo az izlése Kép Kép Nekem is jo lenne, nagyban.

Sziasztok Irjatok
Vendég

Lehet Judit hétvégén ráveszem emberemet, hogy menjük mi is ide ahol a képeitek készültek, és amíg ők a bolt előtt játszanak, Én is kicsit felruházom magam! :wink: :wink: :wink:
Jó cuccok vannak most az Invázióban?
arivirág

Sziasztok!
Judit,áá úgysem ismernél meg,mert tuti úgy megyek ki az utcára,hogy nem szárítom elötte be a hajam,és felismerhetettlen leszek.
A Szabirol is van a piros autóban kép :D

Képzeljétek,az ex sógórnőm az invázióban dolgozik.Valami üzletvezető.Gondolhatjátok,a lányom szekrénye mindig tartalmmaz új rucikat. :D
Lehet nekem is be kéne 1x mennem.Bár most minek?A jelenlegi gatyáim jó nyúlósak,még a hideg időben jók lesznek.Utána meg járunk majd fürdőruciban :D

mimi12

Ja Arivirág.A Szabi amit kapott nem hintaló,azt nem akartam,pont a borulás miatt.
Ez a négy lábán áll,és 100kiló a teherbírása.De nagyon tetszik a Szabinak,állandóan nyúzza.

mimi12

Nagyon jó kis járgányok :lol:

Arivirág,mi volt a dokinál?Bejutottál,mert álitólag annyi a beteg,hogy sokan nem kerülnek sorra.

Nekem is kell menni az invázióba,mert a férjem kardija kicsi lett.Alegszebb az egészbe,hogy Ő vette :lol: Azt mondta lusta volt felpróbálnk :shock: Remélem kicserélik a blokk megvan

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, nem mentem el a dokihoz, hanem vettem Neocitrant meg orrcseppet, teázok, meg ilyesmi gyógymódokat alkalmazok. .hátha…..

Mintha az Én férjemről meséltél volna, ő pont ennyire szeret ruhákat vásárolni, úgy veszi meg :biztos jó lesz….

Mimi, Én is megbántam már ezt a hintalót, mert ha rápattannak úgy hajtják, hogy félek hátra esnek és beütik a fejüket!
arivirág

Sziasztok!

Mimi!
Nagyon irigyellek hogy ismerősöd dolgozik az invázioba. A kedvenc üzletem, szerintem ha ott dolgoznék levásárolnám a fizetésem.

Gabibi!
Elösször azt hittem hogy a férjednek sok volt a süti, ezért kell kicserélni a ruhákat. Most mi sem probálgattunk a lányommal, de minden jo lett.

Arivirág!
Én jol csináltam a hintalo kérdést, mert már a bolta hintázott és majdnem felborult és igy nem azt kapott a Jézuskátol. Jobbulást!!!

Sziasztok
Vendég

A férjem evéséről annyit,hogy szegény kint lead 1-2 kg-ot,mert lusta főzni lusa elmenni boltba,aztán hazajön tök büszke magára,hogy nézzem lejebb ment a hasa és itthon meg egésznap megse áll a szája :lol: és visszamegy nagy hassal :lol:
Jó nagy sőr hasa van(szegény soha nem iszik alkoholt és tök nagy hasa van aki nem tudja,hogy nem iszik az biztos azt hiszi róla,hogy nagysőrős :lol: ),De én kimondottan szeretem.Nem szeretem a vékony fériakat én a "mackókat" szeretem.

Erről jut eszembe a hátsóm......BRRRRRRR....Időnként kis háziverseny van kifogy le előbb,de soha nem nyer senki :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, az Én férjem is pocakos, és nem iszik ő sem!
Ő olyan 50-55kilóval nehezebb nálam, de engem nem zavar, nekem is inkább a mackós pasik jönnek be!
arivirág

Sziasztok!

Az én férjem is maci 110kg. Az ellentétek vonzák egymást!

Sziasztok
Vendég

Judit,
Őszintén szólva szerintem Adél azért sem kapaszkodik, mert ebben a szkafanderben meg sem tud mozdulni :lol: :lol: Egyébként pont most írták a másik fórumon, h a Decathlonban (így kell vajon írni? :? ) van olyan karfás szánkó persze műanyagból, amin be lehet köti a dedet.
Képek nagyon jók :) Nekem eddig fel sem tűnt, h ennyi minden van a coránál :oops: Mondjuk mi a másik bejáraton szoktunk bemenni.

Gabi,
Képek alapján biztos jó volt a szilveszteretek :) Jotikád a kalapban nagyon édes :)
Férjed pedig nem semmi :shock: :lol:

Arivirág,
De jó, h a család jól van :D csak most meg te lettél beteg, szegénykém :( Gyors gyógyulást Neked is!!!
Biankád hátraborulása a hintapacival :( Még kész szerencse, h nem lett baja. Szerencsére nálunk még Adél ennyire nem indult be, de ha hintázik, akkor ott vagyok vele. Mondjuk másképp nem is tudna felmászni rá :lol:

Mimi,
Nagyon jól nézel ki, végre én is láttam rólad képet és gyerkőcök is gyöngyörűek :D

Pasik tekintetében nekem fiatalkoromban a nádszál pasik jöttek be, most meg a középmezőny. Párom 86 kiló és 185 centi, szal se nem vékony se nem kövér.

És képzeljétek ma végre el kezdtem tornázni :) Az egészben az a legszebb, h a félórás Norbi tornát végig tudtam csinálni és nem fáradtam el és még egyenlőre izomlázat sem érzek :shock: viszont utána a lépcsőgépen már csak 3 percet tudtam lenni. Mindegy lassan, de biztosan. Nyáron újra a régi akarok lenni, elvégre csak 6 kiló van rajtam. Ilyen súlyról már fogytam egyszer a rendszeres mozgással. Szóval, reménykedem :lol:

Ja és hát a lényeg. Adél végre el kezdett menni, persze eddig is szlalomozott a bútorok között, viszont most már engedi, h a kezénél fogva sétáltassam :D Persze még nem tökéletes a dolog, úgy néz ki, mint aki totál részeg lenne :lol:

Kép Kép
curse

Írtam 1 csomót erre elszállt :evil:

Na szóval most tértem magamhoz,mert a fiam ma reggel 8!-kor gondolta ugy,hogy jól van akkor alszok 1 kicsit :shock: :evil: Éjjel 1 órakor kelt fel.Nem tudom mi baja volt.Mindent csináltam amit gondoltam,itetás, etetés,ringatás stb.Nem hiszem,hogy fájt neki valami,mert amikor már nem birtam s mgamhoz vettem akkor már nem volt baja és elkezdett dumcsizni :shock: Nagyon örültem neki :wink: van itthon dentinox ecsetelőm és használtam is,de ma azért beszereztem 1 gélt is rá :wink:

Tók jó,hogy elkezdtél tornázni.Én is ráveszem már magam és elmegyek ide.
Örülők,hogy a lányod ilyen ügyike és elindult.Remélem én is bejelentem nemsoká,hogy mászik a Béb.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Lassan én is kezdek magamhoz térni így az újév elején :) Na, nem mintha agyonmulattam volna magam szilveszterkor, de nem volt rossz :wink: Végül mi mentünk sógoromékhoz ide Érdre, voltunk jópáran, négy gyerek, kilenc felnőtt. Hatalmas zabálás és ivászat zajlott, és amíg a srácok ébren voltak, leginkább velük játszottunk, és beszélgettünk, aztán amikor végre elaludtak, Activity-parti indult. Három körül feküdtünk le, másnap ebédre is maradtunk, utána jöttünk csak haza.

Arivirág :) Lassan csak végigmegy a családon ez a fránya betegség! Jobbulást Neked!

Judit :) Végre élvezhettétek a havat, örülök neki :)
Édesek a képek a járgányokkal!

Képzeld, szerdán elvittem a maccsot ahhoz a dokihoz, akit Te ajánlottál, gond nélkül kiszedte a varratokat, válaszolt a kérdéseimre, és a végén még pénzt sem fogadott el :shock: Asszem, megtartjuk :)

Mimi :) Jó, hogy előkerültél :) Jók a képek :)

Curse :) Nagyon ügyes vagy a tornával, hajrá! Nekem is rá kéne magam szánni. Fogyózom, igaz, karácsonykor nem volt hozzá erőm, de most újra folytatom. Csak egyelőre a tornára nem futja az időmből.
Ügyes Adél a sétálással :) Ne izgasd magad, hogy még nem megy, nem kell erőltetni, semmiről sincs lekésve. Nekem mindkét fiam jóval egyéves kora után kezdett járni, én meg másfél évesen :shock:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Fú, Gabi, ez az éjszaka horror lehetett :( Nappal aludtatok legalább?

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Curse!
Gondolhatod hogy mindenem volt, még karfás szánkonk is. Ahogy mindent eladtam hogy nem tartogatok tovább semmit, és jött Robika.

Gabibi!
Nálunk is vannak érthetettlen sirások a mai napig is. Én is végigcsinálom amit leirtál és a végén bekenem a fogát hátha az a baja. Fájhat a hasa is. A mászásrol: hagytam a földön játszani takaron és igy több tere volt.

Jucc!
Hol vagy? Irtam privit!

Sziasztok
Vendég

Jucc!

Leelőztél!
Vendég

Du.-án 3 órakkor leraktam,már nagyon szenvedett.Én is bevonultam,hogy akkor alszok 1 órát.Na és mi történt?????Fél órát aludt. :shock:
Én is szoktam a földre rakni,de semmi.Inkább elkezd mással játszani,ha nem éri el a játékot ahelyett,hogy menne utána.De annyira nem idegesít a dolog már.Megnyugtattatok,meg majd megbeszélem a dokival jövő héten.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Az Én lányaim már mindegyik egy éves szülinapja előtt, már nagyon tudtak járni, ezzel nem volt bajom, az enyémek viszont nem beszélnek/beszéltek! :(
Márciusban lesz Dominika 2 éves, és alig mond pár szót, Biankánál ugyanez volt, akkor tök ideg voltam mért nem beszél, most meg néha attól, mért beszél ennyit! :lol:
Szóval Gabibi, nyugi, egyik gyerek a mozgásban, másik meg másban jobb!!
Legalábbis Én így láttom!
Múltkor volt egy annyi idős baba a rendelőben mint Dominika, és ugy tudott már beszélni, csak néztem.....
arivirág

Hali,

Veronika is inkább késöbb indult el, már 16 hónapos volt de akkor egy lendülettel átszelte hosszában a nagyszobát. Viszont sokkal biztonságosabban járt, nem esett el folyton. Beszélni viszont elég hamar elkezdett. Néha már nekem is sok :D

Arivirág,
Szerinted most januárban még lehet csatlakozni a tornához? Vagy már annyira tudják a többiek a koreográfiát h nincs értelme?

Citrom,
Köszi :D Nem akartuk h manó egyke legyen és jó lesz megint babázni:) Ti hogy vagytok? Tehetnél fel képeket.

Kép[
Kép[
kostyika

Gabi,
Tényleg ne izgulj Jotikád miatt :wink: Nálunk sem a játékok voltak a motiválóeszközök, hanem pl. a raffaellos doboz :lol: Tornára fel! :wink:
Hú, és az éjszakátok nem semmi lehetett :( Nálunk még olyan nem volt, h csak úgy nem aludt vmiért a gyerek. Max, annyiban nyilvánul meg, h később alszik el, ill. csak magától tud olyankor. De egyébként csak akkor nem alszik, ha beteg. Mondjuk nálunk a fogzás irtóra lájtos legalábbis eddig (de azért kopp-kopp).

Jucc,
Akkor ezek szerint jól telt a szilveszteretek :D És szuper, h találtatok egy ilyen rendes dokit. Sikerült vmennyire berendezkednetek?

Judit,
Tényleg :D Eladtátok, mert gondoltátok nem lesz több bébi és mégis :D

Egyébként a menés dolog miatt nem aggódtam. Inkább az zavart, h nem bízott meg bennünk, h meg tudjuk őt tartani, ha lépeget.
Az elindulás is nagyon széles skálán mozog. A tücsök-zenén pl. van egy kislány, aki még akkor nem volt 10 hónapos és önállóan tudott már menni, aztán egy másik ismerősömnél a gyerkőc elmúlt másféléves, amikor nekiindult.
Szerintem is van abban vmi, h az egyik gyerek mozgásban, a másik pedig észben indul előbb. Bár ugye pont a mozgás az, ami sok mindenre kihat egy gyermek szervezetében. Ugye pl. ha a mászás kimarad, akkor elképzelhető a diszlexia :? Na, de inkább meghagyom a szakértőknek a témát :lol:

Andi,
Hogy vagytok a pocaklakóval?

És képzeljétek megadta magát a notebookom :( Most épp apa céges gépével nyomom, mert az itthoni gépe is elég gáz mióta betojt rajta a videokártya és helyette egy régit rakott be. Attól meg jójózik a szemem. Szal, ha mostanság nem jövök, akkor tudjátok miért :(

Kép Kép
curse

Sziasztok!
ma reggel fél 5-kor kellt a fiam :cry: Addig is ötször kellt fel!!!Kiváncsi leszek mi lesz ma!?

Kölcsön kaptam a "macsó papákat"Az első pár lap jó,de onnan tök erőltetett mintha mindenképpen vicceset kéne irni és mindig szerepelnie kell benne,hogy milyen sokat tudnak költeni.Nagyon erőlttett :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Most 11 ora van. Most ébredt fel fiam tegnap este ota. Már vagy 10×ránéztem hogy mikor kell. Vajon mikor tegyem le a délutáni alvásra?

Gabibi!
Egy másik topikban olvastam, hogy 7honapos a baba és most kezdett kuszni. Lombikos anyukátol tudom, hogy az ő lánya 1honappal volt lemaradva mint más gyerekek. Akkor viszont mostanában kéne majd kuszni csak a fiadnak. Remélem megnyugtattalak. Hány fogatok van?

Curse!
Olyan aranyosak amikor totyiznak.
A fiam tegnap állt kocsi mellett és nem tudtam elvonszolni onnan, a vezetőülés felöl. Aztán rájöttem!? Forditva állt a férjem a beállon és akkor az ő ülése lenne ott. Ki hinné hogy már tudja hol szokott ülni.

Sziasztok
Vendég

Még fogunk sincs :cry: Mondjuk ezt már kérdeztem a B.Évátol és mondta,hogy ez egyáltalán nem baj.A keresztlányomnak majdnem 1 évesen jött elöször a foga.
Jövőhét szerdára van időpontom a Gekkoba.Kiváncsi vagyok.

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Akkor nem csoda hogy nem alszotok! 100% hogy a foga jön!

Szia
Vendég

KOPP_KOPP!Hol vagytok?

Judit én is gondoltam rá főleg,hogy enni se akar.bár ez ilyen formában nem igaz ,mert amit én eszek azt zabálja(ná),de azt meg még nem igazán lehet neki.Párizsit ehet már?

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Szerintem adhatsz neki picike darabokba összenyomva az ujjaddal. A férjemnek még eggyévesen sem volt egy foga se és mindent megevett. Nem meséltél az utazásotokrol hogy viselte a kisfiad?

Szia Kép
Vendég

Sziasztok!

Kostyika, szerintem nyugodtan viheted Veronikát a táncra, mert az ovisok még nem tanultak be semmilyen koreográfiát!
A sulis kezdők már felléptek, meg van egy tánc amit betanultak, de az ovisok még csak inkább próbálkoznak!
Igaz van pár dolog amit már tudnak akik régóta oda járnak, mert ha mondják, hogy „házikóteteje”, meg „cicaháta” „magaslétra”..stb.. ezeket már tudják az ovisok, de ez a tudás könnyen pótolható!
Decemberben is láttam jönni új kislányt a csoportba!
arivirág

Elég jól viselte az utat.árszor megálltunk és kivettem az úlésből.Direkt ugy indultunk,hogy a déli alvása a kocsiba érje. :lol: Imádta a "tűtűket"nézni.Kint rá se lehetett ismerni olyan jó fiú volt.Biztos az új hely miatt.Alig volt kézbe.Persze nagyon sokat csavarogtunk és biztos jól eset neki kinyújtózni.Első nap amikor elkezdtem fürdetni akkor volt egy kis sírás,de totál látszott rajta,hogy akkor esett le neki,hogy na akkor nem megyünk haza és ezen az idegen helyen kell lennie.Nagyon körbenézett és sírt.Gondoltuk,ha holnap is ez lesz irány haza.De megszokta és jól érezte magát. :lol: Nemtom mikor megyünk megint,mert a párom haverja most ott húzza meg magát.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Ezt nézzétek meg babakocsi tuning!
http://www.youtube.com/watch?v=5NnzF772E

Gabibi!
Akor azért nem mondtad mert jo fiu volt egész uton.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok nekem sem sikerült igy megnyitni pedig nagyon jo!
Vendég

Vendég

Judit :D :D tényleg jó!
arivirág

Nagyon jó lett a kocsi!
De az a kisfiú a hajával meg amilyen vagányan evett :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Nem semmi a mai időjárás, nehogy kimenjetek! A férjem reggel jött haza és a föld utakon sok jégrefutott autoval találkozott. Csak ugy tudott kaput nyitni és beállni hogy elötte mindent lesózott. Mentünk volna vásárolni de igy nem merünk elindulni, a főutvonal járható csak.

sziasztok
Kép
Vendég

Na nemtom holnap elmegyek-e (vaszleg nem) ilyen időbe a körmöshőz :lol: Ez már a 3.időpontunk biztos hülyét kap ha megint lemondom :shock: Na de ha nem lesz csúszos akkor elmegyek
És aszem telcsizek a védőnőnek is ,hogy ha lehet tegyük át csütörtökre az időpontot.Akkor letud vinni a párom ilyen időbe nem babakocsizok.
Judit szerinted a Gabinak na meg a B.Évának jó a csütörtök?Mert én ugy tudom,hogy akkor is a Gabi van nem?Vagy nektek nem a Gabi a védőnőtök?Mintha az rémlene.

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Szerintem se indulj neki gyalog. Nemtudom hogy hivják mert nekünk uj a védőnőnk. Bisztos át lehet tetetni az időpontot. Műkörmöshöz jársz? Nekem a festés a hobbim, szoktak hozzám járni barátnők körmötfestetni. A fiam barátnőjén is kiszoktam élni a kreativitásomat. Szallagavatora is csináltam már sraszköveset, persze ingyen.

Szia
Vendég

Kép
Vendég

Igen, sajnos járok,mert szörnyúek lettek a körmeim.Nekem mindig egészségesek voltak.És kis "rövid"műkörmöt muszály vagyok felrakatni.Tök jó,hogy ilyen ügyi vagy.Egyszer lehet,hogy igénybe veszlek :wink: :lol: Akkor biztos szépek a körmeid :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Zselés vagy porcelán a körmöd? A műkörömtől vékonyodik a saját körmöd Tudtad? Én minden este bekrémezem a kezem, és nem is törik a körmöm. Bármeddig megtunám növeszteni, de most a popsikém miatt nem szoktam. Mindig van valami minta az enyimen.

Szia
Vendég

Zselés.Előtte nekem soha nem volt gondom a körmeimmel,de a tehesség alatt és azóta nagyon durva volt ahogy kinézet.De épp az elöbb tört le az egyik és olyan mélyen lent,hogy nem is tudom,hogy holnap erre tud -e rakni .szerintem nincs mihez ragasztani :shock: fájt :cry: Legfejjebb azt mondja nőveszem 1 kicsit :lol: Az enyém teteje 1 nagyon kicsit csillámporos.Nem szeretem a harsány körmőket.Az unokanővéremnek karácsonyfa van most rajta :shock: :shock: :shock: :roll:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

A zselés hamarabb törik. Akinél tanulo voltam, ő elöbb porcelánt rakott és rá a zselét. Nekem is jobban tetszenek a zselések mert jopofa dolgokat tudnak, még bele is tenni. Multkor látam a tv-be hogy egy pici művirágot tettek bele.
Nem mondtad hogy milyen volt az éjszakátok?

Szia
Vendég

"Csak" fél 5-kor kelt fel.Én me 3 órakkor megnéztem hogy mi ójság és utána nem tudtam elaludni. :lol:

Ez a lány Tími csak zseléset csinál.De most nagyon bosszant,hogy végül mégis elmegyek és nem tud felrakni akkor hülét kapok.Próbáltam lefényképezni,de nem látszik.Mondta a Tími is,hogy kőtől kezdve tollig mindent belelehet dolgozni.Akkor ha ezt tanultad akkor akár ezt csinálhatnád is?Tényleg mit csinálsz gyes után?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Én megint visszaestem a takonykorságba! :(

Nekem 2-3-szor volt eddig műkörmöm, nem bírom elviselni, meg a nagy köröm is zavar!

Tényleg Judit, Te mit csinálsz majd GYES után?
Én márciustól leszek GYESEN, gondoltam kellene ez az egy év alatt valamit tanulni, csak nem tudom mit!?
arivirág

Sziasztok!

Én már Robika születése ota GYES-en vagyok. Mert vége lett az anyaságimnak és még nem épült fel az Érdi Tesco pedig felvettek. Mire mennem kellett volna már kiderült hogy jön a baba. És igy kimaradtak a munkaviszonybol honapokés még örülhetek hogy a gyes anyasági jogon jár.
Fogalmam nincs hogy mi lessz ha a Robika ovis lessz! A körmös suli 200ezer ft, a fodrász 300ezer ilyen árak mellett majd megyek robotnak a Tescoba.

Sziasztok Kép
Vendég

El kell menni GYES után munkanélkülire, azok majd kitanítatnak ingyen!
Én is ezt tervezem! :wink:
Azt mondják, nagyon nehéz ezekben a nagy boltokban melózni, és meg sem fizetik!
:x
arivirág

Szia Arivirág!

Megprobáltam, de az anyasági munkaviszonynak számit de a munkaközvetitőt ez nem érdekli és ő nem számitja munkaviszonynak. Tudom hogy nem fizetnek meg azért irtam hogy "gépnek". Igy voltam othon pénz nélkül terhesen, mert még munkanélkülinek sem számitottam.

Szia
Vendég

A munkanélkülin ellehet menni tanfolyamra is nem?És támogatják aszem.Megkéne majd érdeklődni.
Én se dolgoztam .

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Csak munkanélkülire nehéz kerülni! Ezt irtam, hogy megprobáltam.

Szia
Vendég

Én Pécsről mikor ide költöztem, mindjárt munkanélkülire mentem, és nem volt semmi gumbanc, 9 hónapig itthon voltam!
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?