Új privát üzeneted érkezett!

Éva
Az Auchanos pelenka légáteresztő? Mennyire jön ki darabja a maxinak? Gumirozott a dereka? Azért kérdem, mert mi nem igen szoktunk járni az Auchanba, de ha a pelenka miatt megéri, akkor inkább oda megyünk.
köszi Böbe
Böbe

ErikaKép
Megnéztem a képet de nekem ez a kocsi "korkülönbséges" babakocsinak tűnik. Persze ha már nagyobbak a gyerkőcök akkor megfelelő mivel stabilan ülnek, és ha elnyomja az álom Őket akkor elegendő kicsit megdönteni az ülésüket. KösziKép Mi ma elmentünk egy bababoltba, ahol még egy hónapja megrendeltünk egy Hartan markajú ikerkocsit. Meg is érkezett és az egymás melletti fajtákból az eddigi legszinvonalasabb amit láttam de az ára észvesztő...230.000,-Ft. Ez egyébként egymás melletti fajta és vizszintesig dönthető, télizsákkal újszülötteknek is használható. Ezen kivül állitható a tolókar magassága és a lábtartók is no de ennyi pénzért vegyék meg a Svájciak...KépKép Viszont tapasztalatnak nem volt rosszKép

Köszi a segitséget, kérdésem biztosan millió lesz még de örülök, hogy már ilyen "gondjaim" vannakKépKépKép

Puszi: Doris
doris

Feltettem néhány fotót "Dorisék albuma" cimen találjátokKépA közös képek a múlt nyáron készültekKépMost már "kissé" kerekebb vagyokKép

doris

Éva!
Nagyon édesek a gyerkőcök, megnéztem a képeket. Velük vigasztalódj.
Írjátok le leégyszíves, kinek hol találhatók a képei, mert nincs időm visszakeresni.
Az én csajszikáim Csenge és Csilla név alatt, nem sok időm van frissíteni, de azért dicsekedem velük.
Vikics, a te fickóidat megtaláltam, édesek.
ikeranya

Böbe

Légáteresztő az Auchan és a DM pelenka is. Gumirozott is hátul, mondom, teljesen olyan, mint a Libero. De ha van felétek DM akkor azért ne menj el az Auchanba, mert az ugyanolyan jó, még lehet, hogy jobb is. DM pelus ára 2290/50 db.
Az Auchanos azt hiszem 60db-os és az 2500Ft körül van. NEkem nagyon bevált mindegyik. Csak ajánlani tudom.

Erika

Gratulálok az új kocsitokhoz! Amit én ajánlottam az már elkelt?

Doris

Azon tegnap elsírtam magam , hogy a Nagyikád már biztosan a szárnyai alá vette a mi kis Fruzsikánkat.

Most megyek, mert viszem a Zsebikutyusunkat fodrászhoz. Lenyíratom olyanra, mint a Fruzsi volt, így egy kicsit azt hiszem, hogy ő is itt van még velünk.
Aztán meg délután megyünk egy szülinapi zsúrra Káposztásmegyerre. Ti azért írjatok, hogy legyen mit olvasni ha hazajöttünk.

Éva
Erika
p.éva

Éva
Köszi az infókat, lehet, hogy tényleg maradok a DM-es pelusnál, mert az van a közelünkben. Esetleg, ha valaki a családomból jár az Auchan felé, megkérem, hogy hozzon egyet, mert azért azt is ki szeretném próbálni. Árban tényleg nincs különbség közte.

Az enyémek is harapnak Kép !!! Van valami megoldás rá, hogy többet ilyen ne forduljon elő? Szederke nagyon csúnyán megharapta Eperke karját. Bekékült a fogsorra nyomán. Ugye azért annyira nem tud eldurvulni a dolog, hogy valamelyik leharapja a másik ujját, vagy fülét?

Üdv. Böbe
Böbe

Sziasztok!

Böbe!Kép

Nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre!Kép
Az óvódánál egyértelmű volt, hogy együtt, mert nem volt külön csoport. Anyukám azt mondta, hogy aranyos óvónénink volt, és rá hallgattak iskolakezdésnél, ő azt mondta, hogy együtt, így együtt maradtunk. Életre szóló lelki traumát biztosan nem okozol Nekik, mert ha nem jön be együtt vagy külön, akkor lehet változtatni. Mindenesetre, ha figyelgeted Őket, külön-külön is, biztosan jó döntést fogsz hozni.Kép Utána meg már úgyis maguk fogják eldönteni, hogy nekik hogyan jó!Kép

Andi!

Jobbulást Esztikének!Kép
Én is benne vagyok a saját szervezésű Ikertaliban!KépKép

Éva!

Én is írtam már, és nem válaszolnak!! De most már kézbe veszem a dolgokat, valahol meg kell lennie még tavalyról a főszervező, az ikerlányok apukájának a telefonszámának. Asszem, Bíró Attila a neve. Megkeresem, és felhívom, mindenképp!! Ha a hegy nem megy Moahmedhez, Mohamed megy a hegyhez!!Kép
Jó pihenést!Kép

Doris!

Helyesek vagytok a Pároddal!Kép
Aztán majd a Babákról is legyenek képek, ha megszülettek, akkoris!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Éva!
Horányban beépített telek is érdekel Titeket? A pénteki Népszabiban láttam egyet 6,5 millióért kisházzal, bolthoz, mindenféléhez közel. Telefonszám szerepel, írjam?

Andi!
A Babanetes ikertali frankó ötlet! Egy alvás utáni uzsonnás, játszóteres/füves szabadtéri megoldás minket is érdekelne.

Doris!
A svájci lictálós oldalon is lehet jó babakocsikat találni sokkal kedvezöbb áron, nem is mindegyik használt! Ha megnyersz egyet még személyesen is el tudtok menni érte, nem kell a bizonytalan és drága postai út/ill. átutalásos fizetés miatt izgulnotok!
Itthon és ott is berendezkedtek a babákra? Meddig maradtok Svájcban?

Zsuzsi!
Egyébként Te tudod, hoyg miért Ercsi vállalta fel az ikertalálkozók szervezését? Vagy az oldalukon ez elolvasható? Ti mióta jártok?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok LányokKép
ZsuzsiKép
Köszi a dicséretet, természetesen bővül majd az album fokozatosan a kis Manócskák képeivelKép
Drága P.ÉvaKép
Nem akartalak ám megrikatni, csak megnyugtatni, hogy Fruzsika már nagyon-nagyon jó helyen vanKép Az én Nagyikám a múlt évben ment el...KépKépNagyon érdekes, hogy a jelenlétét azóta is itt érzem bár gondolom ez teljesen helyén való, hisz Anyánk-Apánk volt egy személybenKépÉs meg kell mondjam érzem az óvását és a vigyázó tekintetét fentről pedig a vallás kimaradt az életemből...És hogy "tompitsa" az ürt amit Maga mögött hagyott itt csücsülnek a Babuskák a pocakomban akikre évekig oly reménykedve vártunkKépKép "Jó érzés" kimenni Hozzá a temetőbe és ha tudjuk úgy szoktuk intézni, hogy mind a négyen (négyen vagyunk testvérekKép) együtt megyünk ki és az olyan szivmelengetőKépKép És nyugodj meg, Fruzsika itt marad köztetek amig csak a szivetekben élKépKépKép Jó zsúrozástKép
NagyCsillaKép
Megnéztem az albumotokat és gyönyörűek a LányokKépGratulálok HozzájukKépMegkérdezhetem mennyivel születtek és hányadik héten? Annyira szépek már az első képen is és olyan formásakKépKép

doris

Doris

Nem szomorúságomban sírtam el, hanem boldogságomban, hogy lehet, hogy tényleg már vigyázz valaki a mi kis csillagunkra. Mindig a szívünkben fog élni. Én is megnéztem a ti képeiteket, nagyon aranyosak vagytok együtt! Szép helyeken nyaraltatok!

Csilla

Tündériek mind a hárman! Voltatok megint a Balatonon vagy majd még mentek?

Zsuzsi

Jó lenne, ha sikerülne valamit megtudni, mert már elvileg a jövőhéten lesz, ugye?

Éva
p.éva

Marcsi

Köszi szépen, de az már egy kicsit sok nekünk, de azért mégegyszer köszi.

Éva
p.éva

Tényleg jó lenne már tudni valamit az ikertalálkozóról. Nincs valami központi szervezet, Vagy esetleg a vidéki ikerklubbok nem tudnak valamit?

Erika
Te biztos tudod a Szegedi Ikerklubb telefonszámát. Nem probálnád meg felhívni? A férjem nyaggatt a hétvégi programokkal kapcsolatban, be akar szervezni egy vidéki rokonlátogatást, de addig nem tudok neki biztosat mondani, amig nincs meg az ikertali pontos dátuma.
Előre is köszi
Üdv. Böbe
böbe

Böbe

Ezt az ikertalálkozót egy család szervezi, nekik is ikreik vannak. Szerintem ez nem egy szervezet, hanem teljesen különálló rendezvény.

Most keltek fel a gyerekek és egész éjjel aludtak. Ilyen jót már nagyon régen nem aludtunk!

Éva
p.éva

Éva
De jó nektek, én sem emlékszem, hogy mikor aludtunk 7 óra utánig. Általában 6 körül kellnek a lányok. Remélem, azért ha már nem lesz ilyen meleg és nem fog ennyire besütni a nap, akkor tovább birják majd. Lehet tudni a család nevét és hogy merre laknak? Egyébként tényleg szervezhetnénk mi magunk is találkozót. Meg kellenne állapodni valami helyben, pl. liget, kert, vagy valami mindenki által ismert hely, ahol van szabad tér. Ha gondoljátok, írjatok le pár helyet és utána voksolunk, amelyik hely a legtöbb voksot kapta, azt választjuk ki. Utána az időpontot már könnyű lesz eldönteni.
Üdv. Böbe
böbe

B.MarcsiKép
Köszi a tippetKép Merre találom ezt a licitálos lapot? Hogy meddig maradunk arról fogalmunk sincs... Áprilisban indult a szerződés és a vége nyitott. Két-három év jó lenne, hogy egy kedvezményes hitellel kiegészitve elkezdhetjünk épitkezni a két éve vásárolt telkünkönKépMeglátjuk miként birjuk majd a távolságot no meg szegény Párom a túlhajszolt életformát...bár ha jól belegondolok otthon is ilyen tempót diktált csak nekem egy fokkal könnyebb voltKépKép Tényleg nem tudok válaszolni a kérdésedreKép
P.ÉvaKép
Köszönöm a dicséretet tényleg jó kis Párost alkotunk mi bár most már négyes fogatról is beszélhetekKépKépKépIgen, a nyaralás egy óriási meglepi volt a Páromtól...amolyan búfelejtőnek szánta a hiábavaló próbálkozások (baba-project terén)no meg a Nagyikám távozása miatt...Csodaszép volt, de azért az idei nyár itthon és otthon igy "négyesben" másként nézve szebbKépKép

doris

Doris

Merre vettetek telket?
Hát igen, a gyerekeknél nagyobb csoda nincs is a világon! Ők mindenért kárpótolni tudnak bennünket.

Böbe

Találkozhatnánk esetleg a Margit szigeten vagy a Hajógyári szigeten. Ott is vannak jó helyek. De valami olyan hely jobb lenne, ahol egy jó kis játszótér is van a gyerekeknek, hogy ők is jól érezzék magukat.

Éva
p.éva

Millenáris Park a Moszkva térnél? Klassz játszó, víz, halak, fű...
Doris!
Levélben küldtem az oldalakat!
M.

KépKép

KépKép
2in1

P.ÉvaKép
Biatorbágy mellett Pátyon. Egyenlőre kicsi falu, de idővel majd fejlesztikKép Nyitottak itt egy frissen parcellázott részt Páty végénél(ez két-három éve lehetett) és itt új családi házak épülnek szépen sorbanKép Kellemes hely és csodás a kilátás Telki dobjairaKép
B.MarcsiKép
Köszi, azonnal bekukkantok a leveleimbeKép

doris

Sziasztok!

Csak elköszönök gyorsan, mert holnaptól nem vagyok Kép A férjem megígérte, hogy valakinek az e-mail címére majd ír üzenetet, ha lesz valami újság.
Az jutott eszembe, hogy szabadalmaztatni kéne a kórházakba internet kávézót. Kép biztos lenne, aki használná... Kép

Puszi mindenkinek, ha találkoztok, majd csiáljatok képeket!
Remélem legközelebbi jelentkezésemkor már négy gyerekes anyukaként tehetem Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

A hétvégén egy jó nagy kőrt tettünk az utakon. Sárváron kezdtünk aztán le a Balcsira , ahol jól kipihentük magunkat utána Nagyvázsonyi vár és végül Bp. Szénné motoroztam magam. Kép
Látom addíg Ti sem tétlenkedtetek annyi az iromány! Alíg győztem elolvasni.
Köszönöm a dícséreteket! Úgy néz ki a nátha vége felé járunk és most szépen csendben szuszognak. Remélem a köhögést is megússzuk.
Erika!
Gratulálok a kocsihoz! Az egymás mögöttit meg ha lesz egy kis időm megtervezem és akkor mehet a maga útján. Már csak egy multit kell megostromolni aztán jól megfejni! Kép
Dönthető a háttámlája a kocsinak?

Andi!
Milyen volt Fonyódon? Mi pont szembe voltunk Badacsonyban! Kép Erősen elgondolgondam rajta, hogy visszamegyünk a fiúkkal még egy hétre annyira durva idő van.
Gabi!
Hol vagytok??
Zsuzsi!
Átadtam a gratulációt! Nagyon büszke rá!
HA kiderítesz valamit Ercsiről akkor írj. Remélem pont akkor nem lesz program. Bár mostanában elég sűrűn vannak.
Doris!
Valahogy úgy! Csak alváskor és kakaóiváskor nyugisak. Sűrűn előfordul, hogy azt mondják: Nem vagyok álmos, nem megyek az ágyikóba. Ilyenkor vagy megsimogatom vagy 10 mp-re felveszem és már alszik. Sejted akkor mennyire elevenek ha az utolsó pillanatig amíg lehet a szemüket nyitvatartani addíg jönnek-mennek.
Böbe!
Az ötlet jó! Először is azt kéne tudni ki merre lakik, hogy úgy középtájt legyen a helyszín, vagy esetleg azokhoz közel akik nem mobilak.
Éva!
Még nem kérdeztem meg a páromat, de rámegyek a dologra hátha...
Milyen volt a zsúr?

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Majd mindjárt elovasom részletesen mi volt,de gyorsan elbúcsúzom Rózsától!
Rózsa!
Ügyes légy!!!Szorítok Nektek,minden rendben lesz!KépKépEgy picit irigyellek,csodálatos élményben lesz hamarosan részed!!!Bár mi is átéltük ezt,én éppen 1,5 éve-de a könnyem kicsordul most is ha rágondolok...
Vigyázz magadra/tokra!És ne hagyd magad-tudod, a csecsemősök vannak elvileg a babákért és értünk,nem fordítva!
Várunk vissza nagycsaládos!!!!!!KépKépKépKép
Puszi Erika

KépKép
herika

Doris
Csenge és Csilla a 38. hét megkezdésekor születtek 2650 és 2740 gr-mal, mindketten 51 cm-rel. Császárosak voltak s óriási élmény volt számomra a szülés.
Éva, már egy hetet nyaraltunk a Balatonon és még megyünk egy hétre, szombaton indulunk. Köszi a dicséretet a képekhez, imádom ezt a 3 boszorkányt.
Most egy kicsit náthásak, köhögnek, még a pici is, remélem addigra megjavulnak.
Rózsa, sok-sok .. nem is tudom mit. Szerencsét, kitartást, erőt. Gondolunk rád, már a páromnak is meséltem, hogy mindjárt szülsz.
Sziasztok
ikeranya

Doris, nagyon szép helyen éltek, ha túl leszel a első pár kemény hónapon, nagyokat tudsz majd sétálni a friss levegőn a kismanókkal. Az utcátokban simán elfér egy egymás melletti babakocsi is. Én nagyon jól boldogultam vele, nekünk is ilyen volt. (vidéken lakunk, nem Bp-en)
Az ultrahang-képeken olyan édesek, irigyellek is egy kicsit, olyan jó volt terhesbek lenni velük! (így utólag)
ikeranya

Böbe!
Én a szegedi ikerklubbos anyukával beszéltem,nem Ercsiből.De megpróbálom holnap felhívni,hátha Ők is mennének,és többet tud nálunk...
Vikics!
Igen, dönthető a háttámla.Én nem is akartam rögzítettet,hátha elbóbiskolnak,jó lesz akkor picit leengedni.Már voltunk,próba úton-bár vállra téve a kezedet fogó gyereket feldönti,útközben meg kicsit megrogyott,de optimista leszek-ez csak a kezdet,belejövünk...KépKépKép
Marcsi!
A Mill.parkról sok jót hallottam,bár mi még sosem jártunk ott/igazán BKV-val csak ErzsébetenKép/,de a villamos a Moszkváig elvisz,utána meg csatlakozunk valakihez,aki ismeri a "járást".Szóval részünkről Ok a helyszín!Kép
Jó éjt Mindenkinek!
Erika

KépKép
herika

Rózsa
Lehet, hogy már a levelemet nem tudod elolvasni, de sajnos én az este kidöltem, ha a férjed olvassa, kérem, hogy továbbitsa neked.
Tényleg nagyon jó élmény ikerbabákat szülni. Már a kórházban észre fogod venni, hogy mennyire más, mint egy babát a világra hozni. Én nagyon bűszkén járkáltam fel-le a kórházban. Bűszke voltam magamra a teljesítményért, mert ez egy nagy teljesítmény. A csecsemősőknek ne hagyd, hogy lekezeljenek! Tudom, hogy ezt így könnyű mondani, én sem igen voltam a magam ura. Az első pár napban rámtört a folyamatos zokogás, amin nem tudtam uralkodni. Egyszerűen csak sírtam és sírtam. A legapróbb dolgokért képes voltam órákig zokogni. Gondolj mindig arra, hogy ezt a szülés utáni hormonváltozás okozza. A babák közelében sose tedd, megérzik. Gondolj arra, hogy a kezdeti időszak hamar elmullik, és utána te is olyan boldog, kiegyensúlyozott kismama leszel, mint mi. Nagy szurkolok nektek! Gyönyörű lesz az életetek a babákkal.

Vikics
Szerintem vágjunk bele egy találkozó megszervezésébe. Igazából nekünk teljesen mindegy, hogy hol lesz. Akik kevésbbé mobilak, azokhoz kellenne alkalmazkodnunk. Ha a többiek is benne vannak, akkor kérem őket, hogy írják le ki merre lakik, mobil-e, és hétvégén délelőtt vagy délután lenne-e alkalmas nekik. Gondolok itt a napközbeni altatásra.
Mi Bp. XIX. ker.-ben lakunk
Délelőtt 8 és 12 között vagy délután 3 és 7 között lenne jó.
Előre is köszi mindenkinek.
Üdv. böbe
böbe

Sziasztok!

Lányok!!

Rossz hír!! Anyukámnak sikerült az Ercsi Plg.hivatalt elérni, és mondták, hogy anyagi okok miatt idén elmarad!KépKép

A saját ikertaliba benne vagyok, a helyszín nekem mindegy, akárhol jó, amiről tudom, hogy hol van.Kép
Csak 22-én és 26-án nyelvvizsgázom, 28-án tankönyvvásár lesz az nem jó.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi

Ez tényleg nagyon rossz hír, de nem fognak ki rajtunk, majd mi szervezünk magunknak egy találkozót. A Milenáris park nekünk is nagyon tetszett, nekünk jó lenne. Mi 11-14 óra között szoktunk aludni, ezért inkább a du.-tán lenne jobb, de ha program van akkor fent bírnak maradni akár 2-ig is. Szóval rajtunk ne múljon.

Vikics

Előre is köszi, hogy utánajársz a férjednél! Jó lehetett a hétvégétek! Jó mozgalmas volt az tuti!
A zsúr nagyon jól sikerült a gyerekek este 7-ig buliztak, aztán otthon jól kidőltek.

Zizi

Kár, hogy nem hagytad meg valakinek a mobilszámodat, legalább sms-ezni tudtunk volna, hogy mi történik veled! A férjed, ha esetleg olvas minket megadhatná a számodat!

Erika

Fel a fejjel, majd megszokjátok az új kocsit. Biztosan sokkal könnyebb lesz ezzel a közlekedés , mint a másikkal.

Csilla

Előre is szép időt kívánok nektek a nyaraláshoz. Én a múltkor kifáradtam a nyaralásban, idén már csak esetleg egy-két hétvégét vállalok be a gyerekekkel a Balatonon.

Éva
p.éva

Éva!
Mi is kb. 11-től alszunk,de ha program van ők is bírják...KépKép Szóval ha d.e. 9-10 órás a randi,nekünk úgy is jó.
Vikics!
Akkor a nyelvvizsgád után kellene talizni,nem? pl. 27 szerda?Az se nem hét eleje,se nem hétvége,talán addigra ez a meleg is enyhül...

Ebből randi lesz...Kép
Sziasztok!

KépKép
herika

RózsaKép
Nagyon drukkolok és adj hirt Magatokról amint tudszKépÉs persze egy kicsit irigykedem is de majd követünk ha eljön az idejeKép
VikicsKép
Akkor jól telt a hétvégétekKép Édesek lehetnek a Manók de el tudom képzelni milyen fárasztóKép Ahogy olvaslak nincs idejük aludni sem, annyi a "dolguk"KépKép
NagyCsillaKép
Köszi a dicséretet, Svájc tényleg csodás és az itteni úviszonyok - de minden - annyira kultúráltKép Sajnos az otthoni budafoki állapotokról ezt nem irhatom le. Ott bizony vannak olyan járdák, hogy egy szimpla kocsival alig lehet elférni...fogalmam sincs miként közlekedhet egy tolószékes ember... Igen, a terhesség maga a CSODA és ahogy itt kapálóznak bent a pocakomban az leirhatatlan örömKépKépGyönyörűek a gyerkőceid és ikreket ilyen szép nagyra növeszteni az nagyon-nagyon irigylésre méltó dologKép
BöbeKép
Az ikertali gondolata nagyon jó, de nekem még csak a pocakomban csücsülnek a babókKép Ettől függetlenül szivesen csatlakoznék csak hát az én kétlaki életemmel ez most nem megoldható. Azért nagyon jó talit kivánok NektekKép

doris

Igen szerintem is a délután mindenkinek jobb lenne. Könnyebben lehet átszervezni a napi programokat. Hétköznap szeretnétek a találkozót?

Éva, Erika
Ti mindig 11-től alszotok? Nem lesz rossz, ha az oviban 12-től fognak aludni. Én szegényeket alig tudom ébrentartani 12-ig, de megprobálom, mert félek, hogy utána majd nehezebb lesz átszokniuk az oviba.
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Erika!Kép

Én írtam, hogy nyelvvizsgázom.Kép
Hát, igen, jobb lenne utána, mert addig nem nagyon van időm elmenni sehová. Bár nem viszem túlzásba a tanulást, mert úgyse fog sikerülni, de a szüleim miatt muszáj tanulnom.Kép
Viszont, ha átcsúszik szeptemberre, akkor nekem csak hétvége, esetleg délután jöhet szóba a suli miatt.Kép
De alkalmazkodom Hozzátok...Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Böbe!
Nekünk,nincs szoros napirendünk,van hogy már fél 11-kor kidőlnek,és a játékkupacon képesek elaludni,de ha "buli" van,akkor kitartanak!Kép
Az ovi meg még olyan messze van,hogy addig még ezer dolog átalakulhat a kis életükben.Ennyire görcsösen szerintem nem kell készülni már ráKép,pl.még pelususok,az oviban meg alapfeltétel a szobatisztaság.Bízom benne,hogy a hátralevő két évben ez is megoldódik.Kép
De hát ez a mi életkénk,lehet,hogy másnak más vált,válik be...Kép
A tali ügyében: nekünk a hétvége azért nem jó,mert olyankor végre kimegyünk a nagyszülőkhöz Törökbálintra /édesapámnak hétközben kezelései vannak/.De ha többieknek az felel meg,nyugodtan legyen akkor-nekem akkor majd itt elmesélitek,milyen volt.Kép
Pusz Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

A Millenáris park az zárt? Nem tudnak kiszökni a skacok? Az enyéim hajlamosak arra, hogy ha unják a banánt közlik, hogy hazamegyek és elindulnak a nagyvilágba.
Nekünk nagyjából 16h körül szokott jó lenni vagy délelőtt 10h körül. Max. akkor a b.kocsiba alszanak hazafelé.
A bili téma.... Képzeljétek el, eelhatároztam, hogy nem adok rájuk pelust csak estére. Nem erőltettem sem a bilit sem a wc-t csak rákérdeztem időnként nincs-e valami dolguk arra felé. Persze mindig a gatyóba ment minden, de nem bosszankodtam. Hát ezt nem ajánlom senkinek!!! Olyan szorulásuk lett, mert nem akartak sem a gatyába sem a bilibe kakilni, hogy alíg bírtam kirimánkodni belőlük a kakit. Se szilva se paradicsom nem segített. Szóval aki engem megint elkezd csesztetni emiatt annak tutita leüvöltöm a fejét! Most okuljatok belőlem! Kép
Voltunk f-o-gégésznél amit Éva ajánlott. Tényleg aranyos a Dr. Néni. Látszil, hogy ért hozzá és imádja a gyerekeket. Megnyugtatott, hogy csak akkor menjünk vissza, ha szeptemberben még gondot okoz, mert amúgy semmi nem gyulladt. És az orrszippantást sem kell túlzásba vinnünk. hhhuhhh!
Erika!
Bele fogsz jönni meglásd! Próbáld valahogy úgy a hátadra venni, mint a postások a tatyójukat. Ha a kerekére ráhúzol valami gumis szatyrot még tán a ruhád sem lesz koszos tőle és a Pupit sem kólintod nyakon. Kép Én még arra is gondoltam, hogy valami tegez szerű tartót csinálos gyöngyvászonból és azt veszem kersztbe a hátamra.
Zizi!
Én már totál elkéstem, de legalább annyira szorítok mint a többiek!!! Mielőbb várunk vissza mint ikeranyuka! Már várom, hogy tegyél fel róluk képeket! Kép
Doris!
Ma kivételes nap volt! Maguktól elaludtak. Pedíg semmi fárasztó nem volt a napban. Kép
Éva!
Este megkérdezem! Jól kiugrálhatták magukat a fiúk-lányok ha hétre kidőltek! Kép

Vikics

KépKép
vikics

Böbe

Van , hogy én is kihúzom 12-ig az alvást, mert a Lorena meg akkor alszik és az a jó, ha egyszerre alszanak, mert ha az ikrek előbb kelnek fel, akkor nem hagyják szegény aludni. Az ovi még igen messze van, a kislányom az ovi előtt meg mindig sokkal később volt hajlandó elaludni , mint 12 és amikor oviba került semmi gond nem volt vele, megtanulta az ottani rendet és elaludt amikor kellett. Szóval szerintem e miatt nem kell kínozni őket! Nyugodtan tedd le őket akkor amikor álmosak és aludni szeretnének.

Vikics

Örülök, hogy neketek is szimpatikus volta a dr.nő és hogy megnyugtatott! És ráadásul még közel is van.

Éva
p.éva

Vikics

A Millenáris park nem zárt, de van egy terem, ahol szombatonként nagyon jó kis foglalkozások szoktak lenni, az a terem zárt.

És mit szólnátok a Minmax hajóhoz? Mi már régóta készülünk rá, de még nem jutottunk el odáig. Minden szombaton és vasárnap reggel 9-10 körül indul a Lánc híd lábábtól és mindenféle program van rajta kicsiknek, nagyoknak játszóház stb.

Éva
p.éva

Sziasztok!
Most megint nem jó a netem,vagy csak "eltűntetek"?Kép
Kihalt a topic!Nyaraltok??????????
Mindenkinek szép napot!KépKépKépKépKépKép)))

KépKép
herika

Én is be-be nézegetek, de sehol senki! Mi itthon vagyunk. Ma megint 8-kor keltek a gyerekek.
Éva
p.éva

Hurrá,hurrá,hurrá!!!Kép
Annak is örülök,hogy itt vagy,annak szintén,hogy ilyen szépen alszanak!Az enyémek ma kb 7 körül keltek,de soha rosszabbat!Velem van a "gond",tombol az allergiám,ezért nem tudok aludni!!!Kép

KépKép
herika

Sziasztok!

Én itthon vagyok!
Holnap megyünk az OTP-re ha jó idő lesz aztán a barátnőmékhez Piliscsabára és ott leszünk vasárnapig. Megyünk a dorogi tóra is. KépAzt nagyon élvezik a fiúk meg én is.
A minimax hajó jó lenne, de csak szeptemberben mikor már nem nagyon van senkinek hétvégés nyaralós programmja. Amúgy szerintem egy natúr Máltai játszóra is elmehetnénk, mert az zárt minden nap nyitva van. Tele van jó játékkal. Itt van egy az Árpád híd budai hidfőjénél amiben van vizes játék is. Csövekpől finomra porlasztott vizet fújnak ki. Kép
Engem is nyolckor keltettek, de nagyon nem esett jól. Úgy éreztem magam mintha 6 óra volna. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Lányok!
Megérkezett a kocsi! Befér a liftbe!!!!!! Nagyon szuper állapotban van!!!!!! Holnap kisfiúk is leellenőrzik. Csak összecsukni nem tudom, mert a nagy öröm közepette elfelejtettem megkérdezni.
Vikicshez fordultam segítségért!
KÖzben gyógyulgatok, mandulagyulladásom lett ugyanis. Alig eszem, mert nem birok nyelni Kép Kép Kép Elég starpás igy anyának lenni Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!
GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!Kép
és továbbra is jobbulást...Kép
Ma 5 után elmentem a Károlyi kertbe egyik barátnőmmel és a fiaival.Valóban szép,de rettentő sokan voltak.A homokozót meg se lehetett közelíteni.De sétának jó volt.Csak ezek az járdák!!!!!!!!Autók, kutyapiszok /szarKép/,kátyúk.Amíg odaértünk,4x csuklott össze a babakocsi.Kép Valami biztonsági pöcköt ki kell találnom a közepére,mert elég kellemetlen,amikor ez a síneken történik...
Hívj,ha meggyógyultál és megyünk...
Vigyázz magadra és a prücskökre!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Marcsi!
Gratulálok én is! Nos... Kinyitás: Ha szembe állsz a kocsival jobbkéz felé van egy műanyag kallantyú amint lefele kell húzni, hogy kiakadjon, de valószínűleg erre már rájöttél. Amúgy ez csak a delux változaton sötétkék a simán parktikusan piros. Kép Ha ezt kiakasztottad akkor a tolókaron van 1-1 piros húzóka amit együttesen húzni kell és így kinyílik.
Becsukásnál ugyanezt a két kis húzókát kell meghúzni, majd a kallantyút visszapattintani.
Ennyi! Egy jó félórát elmijoltam mire megtaláltam én is azt a kallantyút. Ne tudd meg milyen dühös vooltan a végére.
Imádni fogod meglásd!! Nekem amúgy az orrmandulámat vették ki ami visszanőtt. A garat szerencsére még megvan. Kép
Na megyek pihenni, mert holnap strand aztán átzarándoklunk Piliscsabára.
Marcsinak jobbulást a többieknek meg jó hétvégét!

Vikics

KépKép
vikics

MarcsiKép
Gratula a kocsihoz és gyógyulj meg gyorsanKép
LányokKép
Mi holnap este megyünk haza mert kedden genetikai UH-om lesz. Nem tudom még mikor jövök vissza de jelentkezem amint tudokKép

doris

Sziasztok!

Marcsi!

Jobbulást!Kép

Vikics!

Jó pihenést!Kép

Doris!

Várunk vissza!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Megvolt a Balcsi is és repetának egy kis telek is.
"Három napos lázunk" volt, de jól bírtuk.

Zizi
Én is lekéstem de gondolunk rátok.

Éva
Én hiszek a reinkarnációban, Fruzsi veletek van.

Vikics
Ne sürgesd azt a szobatisztaságot, majd meggondolják magukat.

Népliget? Nem fullextrás de legalább nagy és nem tömött.

Most nem sok erőm van többet írni, elpilledtem.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Kaptam hivatalos választ Ercsiből a levelemre, miszerint ténylge nem lesz Ikertalálkozó az idén....Ez már biztos!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Akkor viszont tényleg el kellenne kezdeni valami magán találkozót szervezni. Az eddig tippek közül nekem is leginkább a Millenáris park lenne a legjobb. Mi tartjuk a kapcsolatot két másik családdal, nekik hármasikreik vannak. Ha nincs programjuk a mi találkozónk idejére, esetleg ők is jöhetnének? Képzeljétek tegnap feljött az egyik család hozzánk. Két hónappal idősebbek a gyerekek, 2O hónaposak. El tudjátok képzelni, mi lett a lakásból kettő percen belül? Kép Öt poronty egyrakáson 53 nm-en. Eperke és Szederke viszont rettentően élvezte. Felszabadultan játszadoztak. Azt hiszem, tényleg hiányzik nekik a társaság, hogy más gyerekekkel is játszanak. Lehet, hogy nem fogom bánni, hogy időnként leviszem őket a bölcsibe. Remélem valaki olvassa majd a levelemet. Most úgy érzem, mintha egy sivatagban beszélgetnék magamban.
Üdv. Böbe
böbe

BöbeKép
Én itt ülök a sivárság másik oldalán, mert sajna mégsem tudtunk haza indulni... Már pakoltunk a kocsiba, mikor a Páromat hivták...kritikus hiba igy rohant Zürich-be. Most úton van hazafelé, igy majd csak reggel megyünkKép
Szóval ne érezd magad oly egyedülKépÉn el sem tudom képzelni mekkora ramazurit tud 5 gyerkőc csapni, de nagyon kiváncsi volnékKépKép Mi négyen voltunk/vagyunk testvérek és kicsi korunkban biza jól ki tudtuk rúgni a ház oldalát lány létünkreKép Sokszor volt, hogy a Nagyika már a liftben hallotta, hogy mi folyik nálunk...KépKépMert persze akkor szabadult el igazán a pokol mikor szülői értekezletre vagy más helyre kellett mennieKép

doris

Doris
Éljen, egy ember aki meghallgatott Kép
Az utat repülővel vagy autóval szoktátok megtenni? Nem veszélyes neked ez az ingázás? A mai napig én sem tudtam elképzelni, mit tud 5, majdnem egykorú gyermek csinálni. Mostmár tudom. Ami játék, mozdítható tárgy létezik a lakásban, az mind máshol volt a játék végére fellelhető. De nagyon jólesett nézni őket, ahogy játszadoznak. Ritkán van változatosság a hétköznapjainkban. Elkezdtem elálmosodni, ami ritka telihold idején, úgyhogy menten ágyba kell bújnom, mert különben hajnalig fogok forgolodni. Van valaki, aki érezni szokta a teliholdat?
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok Csajok!

Én mineden nap benézek ,kivel mi újság, csak nem mindig van erőm írni. Úgyhogy nekem írhattok.
Már izgulok Ziziért, mi lehet vele. Na megyek aludni, sziasztok.
ikeranya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?