Sziasztok!
A Millenáris park az zárt? Nem tudnak kiszökni a skacok? Az enyéim hajlamosak arra, hogy ha unják a banánt közlik, hogy hazamegyek és elindulnak a nagyvilágba.
Nekünk nagyjából 16h körül szokott jó lenni vagy délelőtt 10h körül. Max. akkor a b.kocsiba alszanak hazafelé.
A bili téma.... Képzeljétek el, eelhatároztam, hogy nem adok rájuk pelust csak estére. Nem erőltettem sem a bilit sem a wc-t csak rákérdeztem időnként nincs-e valami dolguk arra felé. Persze mindig a gatyóba ment minden, de nem bosszankodtam. Hát ezt nem ajánlom senkinek!!! Olyan szorulásuk lett, mert nem akartak sem a gatyába sem a bilibe kakilni, hogy alíg bírtam kirimánkodni belőlük a kakit. Se szilva se paradicsom nem segített. Szóval aki engem megint elkezd csesztetni emiatt annak tutita leüvöltöm a fejét! Most okuljatok belőlem!
Voltunk f-o-gégésznél amit Éva ajánlott. Tényleg aranyos a Dr. Néni. Látszil, hogy ért hozzá és imádja a gyerekeket. Megnyugtatott, hogy csak akkor menjünk vissza, ha szeptemberben még gondot okoz, mert amúgy semmi nem gyulladt. És az orrszippantást sem kell túlzásba vinnünk. hhhuhhh!
Erika!
Bele fogsz jönni meglásd! Próbáld valahogy úgy a hátadra venni, mint a postások a tatyójukat. Ha a kerekére ráhúzol valami gumis szatyrot még tán a ruhád sem lesz koszos tőle és a Pupit sem kólintod nyakon.
Én még arra is gondoltam, hogy valami tegez szerű tartót csinálos gyöngyvászonból és azt veszem kersztbe a hátamra.
Zizi!
Én már totál elkéstem, de legalább annyira szorítok mint a többiek!!! Mielőbb várunk vissza mint ikeranyuka! Már várom, hogy tegyél fel róluk képeket!
Doris!
Ma kivételes nap volt! Maguktól elaludtak. Pedíg semmi fárasztó nem volt a napban.
Éva!
Este megkérdezem! Jól kiugrálhatták magukat a fiúk-lányok ha hétre kidőltek!
Vikics