Új privát üzeneted érkezett!

Na, jól elbeszélgetek magammal.

Nati
Nagyon hiányzol nekünk. Remélem rendeződtek nálatok a dolgok. Nem feladni :!: Tudod, csak pozitívan :!:

Kép
p__lilla

:shock: én is itt vagyok! :cry:
magdolnam

Jajjjjjjj neeeeeeeeeeee :!:
Már megint laptető. Nem akarom. Akkor már el van döntve a sorsom. De azért a lap alja is sikerült. :D
Ez a fránya babona. :D

Kép
p__lilla

Bocsi magdolnam.

Kép
p__lilla

:wink: semmi baj. Ne törődj a laptetővel :) Most meg fogom próbálni a lehetetlent! Rendet rakok, mosogatok, mosok, takarítok :?
magdolnam

Nekem is azt kéne, de semmi humorom hozzá.

Kép
p__lilla

nekem sincs. Csak olyan ciki, hogyha valaki véletlen betoppan. Ha lesz még energiám hozzá, akkor sz.bicajozok még egy 10 percet. :d
magdolnam

Sziasztok mindenkinek!

BUÉK!!!!!!

Bocsánat, hogy eddig nem voltam, egész két ünnep között nagytakarítást tartottunk, a gépe kb ha egyszer bekapcsoltam. Ezen a héten pedig egészen idáig agytágításon vettem részt, és nem voltam itthon.

Sok sok elnézést akinek esetleg hiáyoztam:))

Valaki összefoglalná nekem az elmúlt két hét eseményeit? Mert szerintem kb 100 oldalt írtatok, és azt nem szeretném elolvasni.

Rólam annyit, hogy sajnos megjött dec végén, bár a decemberi peteérésemet nem sikerült elkapnunk, az is tuti. De azért reménykedtem. A következő pé-m pedig jövőhét péntekre várható. Szóval remélem belehúzunk.

És még valami, eben a hónapban csak ovu tesztet fogok csinálni, semmi hőmérőzés. Most bevettem a le....m tablettát.

Új kismamák, és várományosok hányan lettek?

Kép
Kép
cs_erika

Szia Erika!
Már nagyon hiányoztál.
Sajnálom pirit, de várható volt, hogy a kiskatonák nem élnek addig. :cry:
Itthon lesz a párod jövő hét péntek körül? Remélem. Gondolom ovutesztből már betáraztál.

Kép
p__lilla

Szia Lilla!

Ha minden igaz pont pénteken fog hazajönni, ha mégsem már néztem repülőjegyet:))) A cél érdekében mindent :wink: Még két ovutesztem van itthon, de elvileg amit a babatervezők honlapjáról rendeltem annak meg kéne jönnie addig.

Kép
Kép
cs_erika

Veletek mi újság, látom, hogy már túl vagy az ovun. Remélem elkaptátok.

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Igen, ovu megvolt. Úgy néz ki. Bár a hőm elég nehezen akart fölmenni, de már 2 napja 36,8. Remélem ennél lejjebb nem is megy egy jó darabig. Aztán hogy elkaptuk-e, majd kb. 10 napon kiderül.

Kép
p__lilla

Itt a görbém. Még nem tette be a vonalat. Kíváncsi vagyok be fogja-e tenni és mikorra. A ferti a 14. napra tette.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 04800_.png

Kép
p__lilla

Magdolnam! Én a www.netpincer.hu oldalról szoktam kaját rendelni. Mindenféle van pl.pizza is. nyamnyam :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Amúgy nekem a múlt hónapban az ovuteszt nem jött be. Most nem is vettem, csak hőzök. De ezen nagyon fel tudom magam húzni, ha nem megy fel. De most ha nem lesz baba nem fogok elkenődni, mert az ünnepek alatt pezsgőzgettünk, meg borozgattunk (mértékkel). Meg voltunk síelni Karácsony után. Jól felfáztam. Még mindig érzem a hatását. :cry:
Nálatok hogy teltek az ünnepek?

Kép
p__lilla

Magdolnam
Most néztem a netpincért, csak kíváncsiságból és Ajkán is lehet rendelni. Igaz csak egy hely van, ahonnan lehet rendelni, de az is valami. Nem is gondoltam volna. Legalább nem kell telefonálni sem.

Kép
p__lilla

Lilla:
A felfázással vigyázz!Én sosem voltam felfázós típus,aztán a főiskolás bulizós kolis élet tett róla,azóta extra érzékeny vagyok az ilyenekre, nagyon vigyáznom kell magamra.

Kép
Kép
Kép
mágnes

nyuszifülű ez egyszerűen szuper! Nagyon örülök neked! Meg is érdemelsz egy hatalmas pét!!!

jenny!!!!!!!!!!!!!!!!! ejnye-bejnye! miért nem jössz????????????,

pintyus, nekem még csak holnap lesz egy hete hogy van kiskönyvem. :) labor a hetedik héten volt, meg ekg is. ja és nekem nem kellett hozzá beutaló, mert a kórházban azt is rögtön megcsinálták... :)

mágnes megint eszméletlen képeket tettél fel! :)

és most akkor rólam egy kicsit... Voltunk ma brendonban mert elvileg át kellett volna venni a babakocsit (hosszú történet) és mondta férjem, hogy azért még nézzünk szét. És az a vicces, hogy eddig csak háromkerekű kocsikat nézegettünk, semmi mást, mert nekem azt hittem csak az tetszik. De a vége az lett, hogy találtunk egy négykerekes graco kocsit amibe teljesen belezúgtunk és az lett a vége, hogy megvettük. (Mint azt már írtam, karácsonyra a rávalót kaptuk, úgyhogy azért akartuk most abból megvenni). Nagyon örülök, hogy megtörtént mert tényleg nagyon szuper! Tudom, hogy még tök korai, de semmi mást nem vettünk (meg szerintem nem is nagyon fogunk, úgyhogy inkább erre fordítottuk most. :) Majd teszek fel képeket, hogy ti is megcsodálhassátok. Én totál kész vagyok tőle. :)

Na most azt hiszem ennyi. Folyamatosan meg akarok fagyni, úgyhogy jól betakaróztam itt a kanapén. Gyorsan beteszem a karom is a takaró alá és úgy nehéz lesz írni.

Nati te meg ne foglalkozz senki mással csak te vagy a fontos és hogy összejöjjön a bébi úgyhogy szedd össze magad és magasról ejts a sok gonosz és irigy emberre!

Na egyenlőre mindenkinek szép estét aztán ha már nem jövök, akkor meg jó éjt! :)

KépKép
muffin

muffin:
én Graco mániás vagyok :) Jót vettetek! Mi kezdtük egy nagy 4 kerekessel, ami jó volt addig, amíg kicsi volt, és csak helyben sétáltunk. Aztán hamar rájöttem, hogy mindenhová beakadunk a boltban vele, na és nehéz irányítani, közlekedni meg képtelenség. Na ekkor vettünk Gracot. Hát ég és Föld!
Nagyon szeretem, ezen a szar Haraszti úton is nagyon jól bírja :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes örülök annak amit írtál. :) és köszi hogy megnyugtattál. :)

KépKép
muffin

Lányok!
Aki megkapta a privimet, kérem küldje tovább a többieknek is.
Ha jól gondolom Muffin, Lilla és Nyuszi kapták meg.

Mindenkinek szép napokat kívánok és köszönöm a rengeteg segítséget és bíztatást amit kaptam Tőletek. Sosem fogom elfelejteni.

Natasa

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Hogy vagytok kismamik és leendő kismamik???
Én ma elég sz...ul vagyok :( , ugy testileg mint lelkileg :cry: , kinoz a mensis tünet.. fáj a derekam, majd leszakad...
Valaki kérdezte, azthiszem Pintyus, ha jol emlékszem, hogy nálunk mi a helyzet, hét egyelőre függőben a projekt, majd ha változik akkor szólok :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt. Márti én is furán érzem magam, fáj a fejem, és a szokásos hányinger :( Miért tettétek parkoló státuszba a projectet?
magdolnam

Mágnes:
megzabálom a kis Annát... Nekem is kell egy ilyen kislány!!!!

Edit:
sajnálom pirit :cry: :cry: :cry: , nekem is hamarosan beköszönt, de előtte megkinoz jól :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Magdolnám:
Hát, első dolog ami miatt ez igy lett eldöntve a munkahelye Palinak :cry:
A másik meg, én is szeretnék menni dolgozni, hogy utána majd kapjak gyest... Ahhoz meg ha jol tudom kell egy év ledolgozva legyen.. Legalábbis nálunk igy van...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vagyis ha elmegyek dolgozni, 3-4 hó után belevághatunk ismét a projektbe...
Csak nehéz munkát találni 2 kisgyerekkel... Nem sok főnök hajlandó erre :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

itt is így van! Igen sajna ez ilyen.... Na a főnökös dolog meg a másik.... az emberrel ez olyan kicseszés...
magdolnam

Jó reggelt!

Márti, Magdolnam, Andy

Ment a privi.

Kép
p__lilla

köszi, megvan, átjött !
magdolnam

Hogy vagy ma reggel Lilla? Hőd?
magdolnam

Köszi a privit Lilla :wink: , muffin is elküldte, de jobb kétszer mint soha :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Igen Magdolnám sajnos :cry:
Legtöbb főnök arra gondol, hogy ha majd felveszem ezt a nőszemélyt, nekem többet lesz betegszabadságon a gyerekek miatt mint amennyit bejön dolgozni.... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:roll: :shock: igazad van, de sztem aki munkát akar az úgy is megoldja a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, mert manapság nagyon nehéz melót találni, csak a főnökök nem tudják ezt!
magdolnam

Sajnos reggel 6-kor megébredtem, nagyon kellett wc-re mennem. Akkor 36,7-et mértem. Aztán 8-ig visszaaludtam, mikor megébredtem 37-et mértem. De amúgy 7-kor szoktam mérni. Most akkor mit írjak be. Olyan hülye vagyok, hogy ezeken agyalok. Amúgy a ferti egy nappal odébb tette a mai hőfok beírása után a vonalat. Majd rakok fel később görbét.

Kép
p__lilla

NATI!!!! Kép
Vendég

Lilla, szerintem az első mérést tedd be, de ird oda, hogy egy órával előrébb volt...
Ugysem ez dönti el, hogy babás vagy, vagy sem :wink:
Várjuk a gőrbét...
Nekem mindjárt megkell jöjjön a mensim, ilyenkor már szoktam barnázni, de ma még semmi sehol :shock: és a hőm 37,3 :shock:
Szerintem ez a ciklusom is eltart 30 nappig...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Pintyus!
De aranyos a kis siróbaba :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Én is olyan furán ébredtem, nagyon álmos vagyok, legszivesebben visszafeküdnék, de mindjárt megyünk Berettyóújfaluba találkozni valakivel!!!

És a gyomrom sincsen jól. Úgy néz ki ez nem a mi napunk.
Muffin, kösz a privit!!!

Anyi dolgom lenne ma hogy csuda, mosogatás, takaritás, de semmihez sincs kedvem. Remélem senki nem jön hozzánk, mert elájulna. Én is nagyon fázos lettem. Ezek szerint ez is egy tünet!!!

Ti hogy vagytok????
Vendég

Itt a görbém. 36,7-et írtam be Márti ahogy mondta. Tényleg nem a hőn fog múlni. Ez a görbém tényleg nem olyan szép egyenletes, mint az előző havi volt. Girbe-gurba. Kép

Kép
p__lilla

én pocsékul vagyok, kínoz a fejfájás, remélm nem influenza vay arcüreg! MErt ugyanígy szokott kezdődni...
Szerintetek mit csináljak? Mennyire legális?????,,
Az előző doki azonnal kiírt -adott egy papírt, hogy amikor úgy érzem menjek el a babával tp-re-, de ez volt az akinél nem maradtam, mert ő is terhes, így nem vállalt. Ez a doki meg nem írt ki.... Én februárig szeretnék dolgozni, utána meg kiveszem a szabijaimat ami kb 1 hónap. Ha nem ír ki, és a másik doki papírjával megyek az baj? Vagy mit és hogy csináljam?
magdolnam

Lilla, az enyém is hasonló :lol:
Még sosem volt ilyen kacskaringós
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

magdolnam:
szerintem a másik is kiirna, csak biztosan várja, hogy szóljál, nem?

Kép
Kép
Kép
f.marti

tegnap utaltam rá, hogy jó lenne ha kiírna, vagy egyártelműen kéne mondani: írjon ki legyen olyan kedves? És ha megkérdi miért? :roll: :roll: :roll:
magdolnam

Lilla, szerintem jó a görbéd! Márti, neked is.......
magdolnam

Magdolnam, Pintyus:
gyógypuszik mennek!!!!
Egyetek minél több C-vitamin dús kaját :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

megmondod, hogy nagyon rosszúl vagy, nehezen viseled :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:wink: átjött , várom a hatását. Asszem lefekszem és viszem a gépet magammal, mert nem bírom. NEm vagyok egy nyafis típus, de ez most :shock: nem jó, amit érzek... lehet ennem kéne valamit. 0,5kg málnát bahamiztam. Ez volt a reggelim
magdolnam

Na én megyek ebédet késziteni
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt! Megyek én is mert vár a házimunka csak gyorsan benéztem. Magdolnam, lehet hogy tényleg arra vár, hogy konkrétan mondd neki, hogy úgy érzed hogy nem bírsz dolgozni mert nem érzed jól magad. Én is célozgattam a dokinak de nem mondott semmit, és amikor egyszer konkrétan mondtam neki, hogy február.márciusig szeretnék dolgozni, akkor azt mondta, hogy akkor hagyom abba amikor szeretném. Csak szólok, megírja a papírt és annyi. Úgyhogy lehet, hogy neked is konkrétan el kéne mondanod hogy hogy gondolod...

Na most tényleg mennem kell sajnos mert millió és egy dolog van amit meg kell csinálni. De majdcsak végzek aztán jövök. Addig teszek fel nektek egy képet a babakocsiról... :) Csak a miénk nem ilyen színű, hanem szürke-narancs.

És JEnny te meg írjál már!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
muffin

Nati! Írtam privit (is)...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?