nyuszifülű ez egyszerűen szuper! Nagyon örülök neked! Meg is érdemelsz egy hatalmas pét!!!
jenny!!!!!!!!!!!!!!!!! ejnye-bejnye! miért nem jössz????????????,
pintyus, nekem még csak holnap lesz egy hete hogy van kiskönyvem.
labor a hetedik héten volt, meg ekg is. ja és nekem nem kellett hozzá beutaló, mert a kórházban azt is rögtön megcsinálták...
mágnes megint eszméletlen képeket tettél fel!
és most akkor rólam egy kicsit... Voltunk ma brendonban mert elvileg át kellett volna venni a babakocsit (hosszú történet) és mondta férjem, hogy azért még nézzünk szét. És az a vicces, hogy eddig csak háromkerekű kocsikat nézegettünk, semmi mást, mert nekem azt hittem csak az tetszik. De a vége az lett, hogy találtunk egy négykerekes graco kocsit amibe teljesen belezúgtunk és az lett a vége, hogy megvettük. (Mint azt már írtam, karácsonyra a rávalót kaptuk, úgyhogy azért akartuk most abból megvenni). Nagyon örülök, hogy megtörtént mert tényleg nagyon szuper! Tudom, hogy még tök korai, de semmi mást nem vettünk (meg szerintem nem is nagyon fogunk, úgyhogy inkább erre fordítottuk most.
Majd teszek fel képeket, hogy ti is megcsodálhassátok. Én totál kész vagyok tőle.
Na most azt hiszem ennyi. Folyamatosan meg akarok fagyni, úgyhogy jól betakaróztam itt a kanapén. Gyorsan beteszem a karom is a takaró alá és úgy nehéz lesz írni.
Nati te meg ne foglalkozz senki mással csak te vagy a fontos és hogy összejöjjön a bébi úgyhogy szedd össze magad és magasról ejts a sok gonosz és irigy emberre!
Na egyenlőre mindenkinek szép estét aztán ha már nem jövök, akkor meg jó éjt!