Megjöttem a fodritól is.Anya kivan, de tetszik neki azért hogy pesztrálkodhat.
Mazsi!
Nekünk Lanaform van, és kikapcsol.
Bár látom elkéstem az infóval, mi elégedettek vagyunk vele.
Jó a kép a fogas vámpírkáról
Nekünk nem psohadt ble a víz, sosem engedtük ki belőle, és csak desztillált vizet szabad bele használni, bármilyen márka, és bármit is írnak rá!A csapvíz mindegyiket tönkreteszi!!!!
Dana!
Csak aférjem vezet, és egy 22 nm-es garázsba azért az autó mllett elfér egysmás.De a padlástérből is lesz elkerítve nekünk egy saját rész
Én nem tudok vezetni(pedig van jogsim, de a vizsga óta nem vezettem
), de most lehet meg kéne tanulni.Csak egy gond van:nem látok ki az autóból
Nekem középre kéne akormány, és az legyen az eleje, ne legyen se hátul se elöl semmi.
És sötét se legyen, mert akkor sem látok semmit
És hogy ezek mellettmég az autót is vezessem??Áhh, ezt nem nekem találták ki.Túl sok emberéletet követelne ha én vezetnék.
Mi ingyenes helyen szoktunk parkolni
Lorca!
Nekem is azt mondta a doki, hogy a Sinlac nem anyatejpótló tápszer, hanem inkább sűrítő, és kiegészítő a kajákba tej helyett.Egyébként a Vitakolán is a tápik közt van, pedig az egy vitaminkészítmény.
De olyan sokminent másképp neveznek,mint ahogy azt mi gondolnánk, hogy esetleg az már más kategória.Na jól megaszondtam
Ezt az evős dolgot akkor sem értem, még nem hallottam.
Biztos én vagyok a csekély értelmű
Ja, most olvasom Riát:így már értem!!!!(homlokon csapós smile
)
Ria!
A lencsefőzi azért más!Azután lökhajtással közlekedik az ember
Krumpli simán mehet!
Beniapunak boldog szülinapot!Mi is idén leszünk xxx-ek
Timi!
Én még nem kaptam meg csak a családit, a Cibes számlára egy nappal később jön mint az OTP-re
De a csalédi 1000-el, a gyed pedig 8%-al emelkedik idén, ha jól tudom.
Ágiboldi!
Emilit is a kütyük érdeklik a legjobban, minden ami lektromos
Apja lánya
Baba:igen, afiúknak is kell, de csak 3 éves kor körül a szerepjátékoknál.Vhonnan ez rémlik.De vmelyik fiú kéri, pár hónapig játsztik vele, majd jönnek az autók.Emilinek is van autója, és tologatja is.
Lin!
Jobbulást Grétnak!
Husi:én is csak 1 jégkockatartónnyit szoktam beletenniu ha főzök neki.