Új privát üzeneted érkezett!

Ági, nem vagy semmi :wink: :lol: Gratulálunk!

Már készül a szöveg a honlapra, lassan felkerülnek a képek is, majd dobok ide is manókról.

Judit

jucicuki

Ági, én csak most olvastam vissza! Fantasztikus! Gratulálok!!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Gomba,
nagyon édes Benedek!! Igazi "kispasi". :lol: :lol: Még több fotót kérünk!
Máté haja tényleg csúcs. Ha frissen mossuk égnek áll az egész.

Kép

Zsókuci,
tudom, hogy szófogadó kislány vagy! :wink:
Máté alvás egyre rosszabb! :twisted:

ELan,
szépen gömbölyödik az a pocó! :D

Csajok, kinek volt gondja a pajzsmiriggyel? Nagyon kevés lett most a TSH-m. Megyek majd endokrinológushoz, p.mirigy UH-ra. Mire számíthatok?

Lépek tanulni. :roll:

Kép
Kép
share

Micsoda hírek Agnesm gratulálok Nektek drukkolok,hogy minden rendben legyen!

Bibar atyavilág mekkora a pocakod :shock: !Nagyon csini Vagy továbbra is :wink: !

Bibike nagyon szépek Vagytok!

Chesti drága nagyon jók a karácsonyi képek,Niki tüneményes(mint mindig :D ).Remélem gerinced már jobban van!

Share Máté iszonyúan helyes kispasi.Bulizós kép nagyon jó :lol: !

Vicuska Rami továbbra is gyönyörű!

Luki Falatka kollekció nagyon tetszik :D .

Zuzmó micsoda szempillái vannak Jázminnak :o ,gyönyörű Baba!

Gomba nagyon szép kisfiú Benedek,kedvencem az utolsó kép :) !

Zsókuci drága örülök,hogy jól sikerült a buli :D .Mi olyan fáradtak voltunk,hogy még az éjfélt sem tudtuk kivárni :roll: .

Elan nagyon szép a pocakod!Én is frászt kaptam volna a helyedben az biztos!Örülök,hogy nincs baj!

Nálunk most a változatosság kedvéért a Lilla beteg,remélem ma már nem lesz lázas :roll: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Köszi csajok a tanácsokat! :wink: Most már az orrom nem fújom, de köhögök. Éjszaka nem is tudtam szinte semmit aludni, mert fekvő helyzetben sokkal rosszabb. :shock: Remélem ez már a vége a megfázásnak! :evil:

Lukrécia,
Gyönyörű Falatka ebben a kis kötött szoknyáskában! :D

Estrella,
De jó, örülök nektek!

Chesti,
Hűha, egész ijesztően hangzik ez a gerincmegfázás. Jobbulást neked!

Agnesm,
Gartulálok, ezt fantasztikus hír! :lol: :lol: :lol:

Zuzmó,
Nem vagy elfogult! :wink:

Ballagyo,
Örülök, hogy Somával minden ok!

Gomba,
Dehogy, nem vettem okoskodásnak! Minden hasznos tanácsot szívesen fogadok! Mégiscsak ti vagytok a tapasztaltabbak! :wink: Benedek olyan szép!

Elan,
Hű, én is megijedtem volna, nem semmi! :shock: :roll: Növöget a te pocid is! :wink:

Share,
Hát ez a hajszerket! Kész vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem volt gondom a pajzsmirigyemmel. Magas volt a TSH érték. Én is endokrinológushoz mentem, meg voltam uh-n is. A doki csak annyit csinált, hogy megnézte a TSH értékemet, ez alapján kiírta az Euthyrox nevű gyógyszert, majd egy hónapra rá mennem kellett vérvételre, és ezt még többször meg kellett ismételni mire beállt a megfelelő értékre. Azóta is szednem kell a gyógyszert! Elküldött uh-ra is, kb. 15 percig vizsgálgatott a doki a nyakamnál. Ennyi, semmi különös.

Kép
rebe
Dunaharaszti

akkor most pótolnám a tartozásaimat :lol: :lol: :lol: Kép szeret fürdeni Kép bambuci Kép ideje szundizni Kép kócosan, de boldogan Kép tudok nyálbubit fújni

KépKép
naposoldal

Bocs az OFF-ért, de mióta Dorkán annyian segítettek/segítettetek, hiszek benne, hogy számított...
Tegnap voltunk bent a kórházban vittünk kisrucikat és a nővérek elmondták, hogy nem hittek benne, hogy haza fogjuk hozni ...
Szóval, ha lesz pár percetek.

MENTSÜK MEG DORENT!

Varga Doren a képen látható 4 éves kislány, aki rákban szenved. Orvosai sajnos semmi esélyt nem látnak a gyógyulására és szerintük már csak hetei vannak hátra ennek a gyönyörű gyermeknek.
A napokban összegyűltünk páran, természetgyógyászok, prana nadisok és energiaadással megpróbáltuk jobb állapotba hozni Dorent, ami sikerült is. Visszatért a jó kedve az étvágya, mosolygott, játszott és főleg elmúltak a hihetetlen fájdalmai. Azonban sokkal több energiára lenne szükség, hogy meggyógyulhasson. Mi bízunk benne, hogy sok ember egyszerre történő szívből jövő imája meghallgatásra talál. Ezért szeretnénk, ha Te is csatlakoznál és energiáddal, szereteteddel segítenél létrehozni a CSODÁT!
Kérünk, 2008. január 6-án, vasárnap délután 5 órakor ( magyar idő szerint) Te is gyújts meg egy gyertyát és gondolj rá erősen, hogy Doren EGÉSZSÉGES!

És kérünk, továbbítsd el ezt a levelet mindenkinek, akinek csak tudod.

Puszi!

Judit

jucicuki

Napcsi, édes ez a babci nagyon!

Én is adós vagyok a karácsonyi képekkel!

Kép aha, szóval ez a karácsonyfa

Kép érdekes

Kép anya, jól áll nekem ez az új cipő?

Kép de biztos, hogy jól áll?

Kép Dorka mosolyogj, Apa már megint fényképez

Kép Lili, az az én sapkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép ha megnövők, ejtőernyős leszek

Puszi!

Meiszter lányok

jucicuki

Juci :lol: :lol: Milyen szépen nőnek a lányok :shock: :lol: Rég láttam őket :oops:
Látom, kéznél vannak a cumik :lol: :lol:

Agnesm :lol: :lol: Csodás híreket hoztál, gartulálok!!!
Én is ebben reménykedem, mint sokan itt.

Bibarci, látszik, hogy szereted a kismamiságot! Tudod, én is így voltam ezzel, és már most nosztalgiám van :shock:
Néha már most vágyom a folytatásra, máskor meg azt várom, hogy Nóri kicsit nagyobb legyen, és kicsit kötetlenebbül jöhessünk mehessünk. Nekem kicsit furcsa az itthonlét, elég sokat pörögtünk azelőtt.
Pedig repülnek ám a napok, lassan 3 hónapja, hogy szültem :shock:
Szóval használd ki az utcsó napokat, és csavarogj, ha bírsz :lol: :lol:

Chesti :lol: Niki milyen nagy lány már! Szoknyás nagyláyn :lol:
nem követeli még a kistesót? :oops: :D

Luki :lol: :lol:
Hát ez a kis Falatka! :lol: :lol: Annyira édes ebben a szerkóban!
Nekünk is van kisszoknyánk, imádjuk a féjemmel nézegetni benne.

Vicuska, a kéznézegetés nálunk is napirenden van. Hiába, hiszen mjadnem egyidősek a lánykáink.
Nálatok is nehezen megy olykor az esti elalvás, vagy ezt csak szilveszterre tartogatta Rami?

Annyira jó nézegetni a képeket!

Gomba, nálatok is hogy elszaladt az idő. Benedek is növöget szépen! :lol:

Már most nagyon várom a tavaszi talit!

Jajj, Lippa, hát a lányok egymásnak adják a bacikat?
Szegénykéim!
Én már előre félek az első lázas állapottól, de nagyon! Hogy lehet azt túlélni, anyukák? Már előre agyonaggódom magam :oops: :oops:
Hát nem vagyok komplett :shock: :shock:

KépKép
naposoldal

Napcsi, Lili nagy cumis, Dorkát nem annyira érdekli a dolog, ha nem jön belőle semmi...

Judit

jucicuki

Lippa, nektek jobbulást!

Judit

jucicuki

Szevasztok csajok!

Kölköket anyámnak passzoltam,így itt vagyok!

Szóval B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Próbálok válaszolgatni!!!

Vicuska!
Baby Mecsek te nem szar,csak nekünk nem jött,be az édesköménytől!

Chesti!
Hát édes ez a lány lencsilány!Gyógyulj meg!A könnycsatorna átmosás az a legvégső megoldás!

Gomba!
Nagyon nagy pasi lett Benedek!Az Infacol az is pukiztat,de csak akkor ha már leért a levegő!Nekik meg még akkor is szar,ha nem megy le!Minden ilyen szer lefelé nyomja a levegőt!Kibüfögni meg annyit nem tudnak,amennyitől kimenne minden levegő!Tiszta anyja ez a fiú!

Juci!
Szélcső nálunk mindennap bejátszik,mert annyira keményet kakilnak,hogy nem tudják kinyomni,így mégjobban görcsöl a hasuk és a puki sem jön ki ezáltal.Édesköményt már a kórházban sem bírták,mert az van a laktoherb szoptatós teáben,de köszi az infókat!Nagyon édesek a csajok!

Bibike!
Helyesek vagytok együtt!

Share!
Máté nem semmi pasi lesz!

Rebe!
Kamillával inhaláljál a köhögésre.

Zsókuci!
Jó kis buli??Irigyellek!

Bibarka!
Rakok majd képeket ide is,csak benne van a gépben és le kéne tölteni őket!Mindjárt itt a vége!Izgis!

Estrella!
Gratula a beforduláshoz!

Luki!
Nagyon komoly a ruci a kiscsajon!Édes!Szépen megnőttetek!

Elan!
Alakul a pocak!CSini vagy!

Napcsi!
CSodaszépek vagytok!

Hasfájásra most az Espumisan cseppeket próbáljuk mától,hátha segít!CSak már annyira kimerültek,hogy azért sem tudnak aludni és sírnak ezerrel!
Már csak 6kg van rajtam!Jó fogyókúra az ikres anyuka szerep!
Na megyek,mert már megint üvölt a királylány!
Vendég

Benszi, nagyon kíváncsi vagyok a képekre! :wink:
Legyen közte olyan is, amin ti is rajta vagytok, jó? :wink:

És egyébként is, képeket mindenkitől!

Juci, a cumi nálunk is érdekes. olyan se vele, se nélküle.
Van hogy kell, máskor rá sem hederít. Néha azért az elalváshoz jól jön.

Zsókuci, mikor lesz a mandulaműtét?

Ma valahogy idevettem magam a gép elé, és lesz'rom a háztartási munkát. Már úgy hiányzott a csevegés :oops: 8)
Mindig te jutsz eszembe Chesti, hogy ez itten az "anyaidő" :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok lányok!

Először is, mindenkinek nagyon boldog Új Évet! Zsókuci, neked külön, drága!!!!!! Látom az Ünnepek mindenkinél jól teltek, a képek és a babák gyönyörűek. :) :)

Nviki, Wolwes, nem tudom olvastok-e még minket, remélem igen, ISTEN ÉLTESSE 1 ÉVES LÁNYKÁITOKAT!

Ágica, neked nagy-nagy gratula! Miért írtad, hogy emberi számítás szerint nem lehetséges? Örülök nektek!

Benszi, kitartás, leszel még mínuszban is. :) :) Mármint kilók tekintetében. A többi meg... háátt könnyebb az nem lesz. De ezt akartuk, nem? :wink: :wink: :wink:

Mindenkinek sok puszi, most ennyire tellett, majd ha lesz időm teszek fel képeket.
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Gomba a kiságya mellé feküdtem le éjjel. Kendőztök még? :)
Hát Benedek igazi pasi! Jajjajj lányok! :)

Luki elvileg holnap feladom a csomagot. :)

Elan szép kis "púpod" van már. :)

Lanett jót mosolyogtam a "habtapibirodalmon" :) Én éjjel a kiságya mellett feküdtem úgy 2 órát a hideg parkettán. Eddig semmi bajom nem volt, most nemtom mi történt. :roll: Asszem öregszem. :)
Ide is kérünk képeket!!!!

Zsókuci imádlak!! :lol: :lol:

Ági ez mekkora hír, nagyon örülök nektek! Úgy feldobodtam, mint amikor Zuzmó is bejelentette a nagy hírt. :) Boldog pocakosságot! :lol:

Share Mátét meg kell zabálni, oltári ezzel a frizkóval, és gyönyörű barna szemei vannak. :)
Pajzsmirigyben nem tudok segíteni, bár voltam ilyen UH Én is, de súroltam a határt.

Lippa szegény kis csajok. :( Jobbulást nekik. Ilyenkor amugy babusgatják egymást?

Napcsi "anyaidő" van? :)
Nem is kell semmit sem mondanom...leolvadtam. :) Szép család vagytok, nyugalom árad a képekről. :) Az utolsó képen... ooooooooooo :lol: :lol:
Egyszer pedig átfog esni a lázon, ügyes leszel, jó anyuka vagy!

Benszi laktoherb tea a legtöbb babának gondot okoz. Én Milusant ittam, nekünk jobb lett a helyzet tőle, de a Mecsek teára is esküsznek. Vagy ha tudsz szoptatni akkor igyál te édeskömény teát, mert tejjel átmegy.

Lucia :) Képet! :)

Mi is kint voltunk a nagy hóban. :) A nagy lányom húzta a kis bobot magával. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet!

Zsókuci! Kedves tőled, hogy hiányoltál. Mostanság sok volt a jövés-menés: család, vidék, ünnepek, tanulás... Internet és TV teljesen háttérbe szorult. Most próbálok visszaolvasni. A táblázatból hiányzó adatom: szülés várható időpontja: ápr. 16.

Nagyon jók a képek, már többször is visszanéztem őket, a gyerkőcök mindannyian gyönyörűek.

Réka! Gratulálok Botond baba érkezéséhez.

Zuzmó, Ágnes! Boldog várandósságot a "csodakismamáknak"! Nagyon jó ilyeneket olvasni. A következő babánál én is valami hasonlóban reménykedem.

Share! Nekem is volt, van pajzsmirigy problémám. Nálam alulműködés a gond+van egy cisztám is. Volt UH, mintavétel a cisztából, és teljes vérkép. Egyik sem gáz, semmi rosszra ne számíts. L-Thyroxint kell szednem (ha jól tudom nagyjából ua., mint az Euthyrox, orvosfüggő, ki melyiket írja fel) Néhány hónap alatt teljesen jól be lehet állítani vele a pajzsmirigy normális működését. Nekem már egész jó értékeim voltak, amikor terhes lettem. Most is csak a terhesség okozta fokozott megterhelés miatt kell tovább szednem, de havonta járok kontroll vérvételre. Szülés után valószínűleg elhagyhatom a gyógyszert.

Judit! Pránanadi?! Örömmel olvastam. Én is foglalkozom vele, "tanultam", de még senkivel nem találkoztam, aki ismerte volna. Mostanában sokszor eszembe jut, hogy vajon segíthetek-e majd a gyerkőcöknek pl. a hasfájós időszakban vagy egyéb problémáknál. Mindenképpen gondolok Dorenre.

Rólunk:
Ünnepek előtt voltunk 4D-n. Nagyon édesek a picurok, illetve úgy tűnik egyáltalán nem lesznek picurok. Szinte teljesen egyformák, nagyon szépen fejlődnek. Túl vagyok a rettegett cukros vizsgálaton is. Én tényleg nagyon féltem tőle, mert még most a 25. héten is hányok. Végülis sikerült, de nagyon megjártam. A labor valamit elnézett a beutalómon így remekül kielemezték a véremet, csak éppen vércukrot nem néztek, ezért meg kellett ismételni a vizsgálatot. Hát nagyon örültem, hogy egy újabb napot rá kellett áldozni az egészre, újra meginni azt a finom italt... De legalább az eredmény rendben van. Kezdem úgy érezni, hogy pikkelnek rám a laborban, az AFP eredményemet is egy hétig keresték. :)

Na megyek borogatom a bokám és felpakolom a lábam, sikerült ugyanis dobnom egy hátast az utcán. Szerencsére nagyobb baj nem lett csak kifordult a bokám és már második hete eléggé be van dagadva. Soha semmim nem volt se eltörve, se meghúzódva, persze most kell ilyesminek történnie velem. Állítólag kell néhány hét mire rendbe jön.

Végül néhány kép a mi kis drágáinkról:

Tamás:
Kép

Mirtill a kis bújós. Róla ez a legjobb, mindig takarta az arcocskáját.
Kép

A bunyó. Mira éppen Tomi fejét rugdalja.
Kép

Kép

Kép
szofi74

Chesti!
Az a baj,hogy majdnm mindenre az édesköményt adják és ettől vannak iszonyatos görcseik.Szoptatás az nem megy!Már nincs tejem,mert nem alszom,kimerült vagyok a végtelenségig és enni sincs időm.Napi két zsemle kutyafuttában.jó,mi?
Hogy élvezi a lánykád a havat.Édes.

Lucia!
Néha megkérdezem magamtól tényleg ezt akartam?Ha kivagyok a válasz nem,de akkor meg szarul érzem magam.Az a baj,hogy nagyon nehéz volt az utolsó 8 hetem már,mert szinte csak pisilni kelhettem fel és lelkileg nagyon taccsra vágott a félelem,holgy Dóri a PIC-re kerül,kicsi lesz,Balázs meg ott lesz velem,hogy oldom meg,hogy mindkettő velem legyen.No meg a császár.Ez ma is dráma nekem.Nem így akartam.Még ők sem akartak kibújni,de a doki már nem akart szívatni.

Napcsi!
Sajna rólam nem igazán készült kép,na jó egy,mert olyan vagyok,mint a mosott szar!A táska gyártók sírva könyörögnek a receptért,hogy csinálok ilyet a szemem alá!
Vendég

Kép
Dóra
Kép
Dóra
Kép
Balázs
Kép
Balázs
Vendég

Kép

Kép

Kép

Na csajok ölég ennyi??????????
Vendég

hát csajok mennyi szép baba van ezen az oldalon nem semmi :wink: :wink: imádom nézni őket :wink: :wink:

Benszikém
nagyon szépek vagytok,és nem is nézel ki rosszul :wink: :wink: nagyon szép vagy te is és a babák is.
kitartás neked :oops: :oops:

Napcsi
végre irogattál,és a képek,gyönyörüek,annyira jó ahol mind a hárman vagytok,édes ez a kiscsaj :P :P

Chesti
nem semmi hogy már milyen nagylány,ő huzza a kis szánkót,tündériek a képek :P :P

Share
nem semmi a sérója :P :P

Juci
nagyon jó képek,álomszépek a lányok :P :P

én tegnap elött megcsúsztam és óriásit estem,nagyon ki voltam borulva.tegnap meg délelött felhergeltem magam hogy nem mozog az esés miatt,biztos történt valami,sokat sirtam,aztán irány a korház,uh és ctg,de hála az égnek minden rendben van a dagival :oops: :oops: képzeljétek az uh már 4 kg-ra saccolja :shock: :shock: :shock: :shock: háááát nem mondom hogy nem szartam be :shock:
szóval jó szar napjaim voltak,egyébként is sokat bőgök mostanában,hát még amikor elképzeltem hogy történt vele valami,iszonyat volt :oops: :oops:

bibar

Nem ölég, Benszike :lol: :lol:
Még, még!!!!

Micsoda kis hajas fickód van :lol: :lol: :lol:
Kitartás csajszi, kialakul majd minden! És szerintem az a jó, ha kimondjuk-legalább itt-ami bánt, vagy foglalkoztat. akkor nem gyűlik odabenn a feszültség, és nem lesz depi.
Na meg a többi ikres anyuka is biztos küzdött mindenfélével, ők is tudnak segíteni! Szóval csak mondjad!

Chesti :lol: :lol: :lol:
Még mindig elbűvöl a nézése :lol: :lol: Annyira szép!

KépKép
naposoldal

Bibarkám!

No, mostmár tessék szépen megnyugodni, és vigyázni magadra!
Én hülye meg még a csavargásra bíztattalak... :oops:
Szépen csücsüljél otthon...és várjad a 4 kilós csodádat :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Ja és igen, szép vagy Benszike!!!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Ugyan jól eltűntem, s van aki talán azt sem tudja ki is vagyok, de valamiféle babona szerű érzés miatt nem írtam a terhességem alatt!
Na de december 28.-án megszületett kicsi lányunk (Norina), aki nem is olyan kicsi 3,83 kg és 57 cm.

Képet nem tudom, hogy tudok-e rakni, ha nem, akkor iwiwen vannak fent: gtimy@freemail.hu

Gratulálok minden újonnan, s nem újonnan érkező babához!!

Kép Kép Puszi:Timi.
timy28

Timi, szépek vagytok!

Hát lányok, ez van akkor, ha az ember a karácsonyi képek láttán döbben rá, hogy mégiscsak fárasztó dolog ikres anyukának lenni :lol: honlapra nem is engedem feltenni, csak veletek merem megosztani.
Anya, mint három napos vizihulla :roll:

Kép táskagyár

Szóval Benszikém tök jól nézel ki és nem siránkozni a táskák miatt, amik neked nincsenek is :twisted:

:lol: :lol: :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Lányok!Hihetetlen kis tündérkéket mutogattok nekünk!!

Benszi
Kicsit fáradtnak tűnsz,de egyáltalán nem vészes!!!Kitartás lesz ez jobb is!!!

Napcsi
Miért dugdostad előlünk ezt a szépséget??????Még kérünk képeket!!!!

Timi
Gratulálok!!!Nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!!Most már gyere gyakrabban!!

Bibarci
Ebben a csúszos időben tessék otthon maradni!Még jó hogy nem történt komolyabb bajotok!!!!

Elan
Szép kis pocakod van már neked is :D

Chesti
Arra a kis piros pofikára olyan nagy puszit nyomnék :D továbra is nagyon édes Niki!

Juci
Olyan jó látni,hogy ilyen szépen fejlődnek a lányok!
gabicsibe

Jucikám
Elönytelen szögből fényképeztek!Ha alulról fényképeznek mindíg ramaty képet csinálnak az emberről! :D
gabicsibe

Gabi!

Nem hiszem, hogy most számomra van előnyös szög :oops:

jucicuki

Juci!
Ez a kép karácsony délelőttjén készült,még nem annyira zsibbadtan,no de este... az ám az igazi!!!!!!!Te is fáradtnak látszol,de nem vészes!
Napcsi!
Rakok még fel képeket ígérem!
Gabicsibe!
Te pocakfotód hun van?
Bibarka!
Óvatosan mozogjál,mert már nincs olyan jó egyensúlyérzéke az embernek,de hála égnek,hogy nem történt nagy baj!
!kg-os Olivér?Hát anyám én lehet,hogy bevállalnám a császárt,nehogy varrás mentén repedjek!Bár a kórházban született egy 5kg-os kislány és anyukából kicsusszant a bébi repedés nélkül.Még a tolófájást sem érezte!Ezt úgy hívják giling-galang szól a harang! :oops: :lol: Szegény apu!! :oops: :lol:

Csajok!!!!!

Nem akarom elkiabálni,de tegnap óta kapnak Espumisan cseppeket és úgy néz ki,megszűnt a hasfájás.Helyette iszonyat nagy durrogások vannak,mint szilveszter éjjelén :lol:
Viszont a kis királylány öt perceket alszik és nyöszög folyamatosan,ha nincs kézben.Egy kis elkényeztetett ribi.Sajna a hasfájás miatt kézben voltak,mert sajnálta őket az ember és pikk-pakk hozzászoktak.Külön ágyban alszanak,így kemény az altatás.Akkor jó,ha külön ébrednek,de ez nem mindig van így.Éjjel viszont velünk bundiznak,mert erőnk sincsen,hogy kétpercenként teát vagy cumit dugdossunk a szájukba.Arról nem is beszélve,hogy felnyöszörgik egymást folyamatosan,de ha üvöltenek,akkor az nem érdekli őket!Nyugodtan pihennek tovább!Most kezdenek a tárgyakhoz beszélni.Nagyon helyesek!Sajnos háton csak akkor lehetnek,ha szem előtt vannak,mert bukósak.
Balázs már 4kg és 3kg-mal született!Dóra 2,5kg-val született és 3,4 most!Igazi kis disznók!
Vendég

Ja és azt olvastam,hogy a császáros babák sírósabbak,mert programozott a szülés és nem magától indul be.Mert ugye a kölkök döntik el normál szülésnél mikor akarnak megszületni!Császárnál nem,csak ha az a befejezés.
Hát nálunk bejött!Inkább az ébredésnél jellemző álítólag!

Egy bizti én több gyereket nem szeretnék és az uram sem.Elég ez bőven.Ezt csak elb...ni lehetne!Egy fiú,egy lány!Pont jó!Eddig vágytam a sima szülésre és depis voltam tőle,hogy nem szülhettem úgy,de ez már elmúlt!Még a terhességet sem sírom vissza,de lehet az ikerség miatt!
Viszont a szoptatás az hiányzik nagyon!Az érzés!
Vendég

Kép

Na erről beszéltem,ez hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratlációt, kedvesek vagytok.

Próbálok válaszolni a kérdésekre: először is igen, a picikénk spontán baba. Most vagyunk a kilencedik hét közepe felé, és a karácsony előtti szerdán láttk az uh-n, hogy valóban ott van és van szívműködése is. Sajnos nov. 23-án volt egy szájsebészeti műtétem, és nagyon erős antibiotikmot kellett szednem néhány napig. Ez baj, mert pont az ő kis életének első napjaiban volt, de bízom benne, hogy nem okozott károkat. Ráadásul spirálom is volt, amit sikerült úgy eltávolítani, hogy nem lett belőle gond, de én azért nem vagyok teljesen nyugodt. Jan végén megyek a 12 hetes uh-ra, és bízom benne, hogy nem látunk majd semmi problémásat, talán akkor kicsit meg tudok majd nyugodni. A dokim hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy nem ad progit, ami ugye a bmc-ben alapból járt. Kicsit ez is aggaszt. Tegnap beszéltem a főnökömmel, hogy mégsem megyek vissza dolgozni. Úgy volt, hogy márcistól újra dologzok, Ádámmal jártunk a bölcsibe ismerkedni, és egyáltalán mindent ehhez igazítottunk, és most minden hirtelen borul és újra kell tervezni a jövőt. Ettől először kicsit megijedtem, meg attól is, hogy hogy fogok én ellátni egy kétévest meg egy újszülöttet, de majd csak megoldom valahogy. Túl vagyok ezeken és mostmár csak a boldogság maradt.

A picik képei mos különösen megérintenek, gyönyörűek.

Napcsi, nagyon szép család vagytok!

Bibar, vigyázz magadra, és próbálj megnyugodni. Nem sokáig lehetsz már ilyen szimbiózisban a kicsiddel, amennyire csak lehet, próbáld kiélvezni. Meg hát a szülés is sokkal könnyebb, ha a leleked rendben van. Remélem, hogy hamar túl leszel a rossz napokon, ami egyébként mindenkinek van és teljesen normális. Drukkolok, hogy mielőbb a vidám és nyugodt legyél.

Benszi, neked nem tudok mást írni, csak azt, hogy kitartás. Gyönyörűek a lurkók.

Chesti, gyógyulj meg minél előbb. Én plédre feküdtem, és mégis összeszedtem egy felfázást még tavasszal. Ennek ellenére néha még mindig ott ülök hosszabb-rövidebb ideig, de hát ez van.

Megérkezett a védőnéni, mennem kell, bár Ádám éppen alszik. Elnézést kérek azoktól, akiket most kihagytam, este jövök és pótolom.

Ági

Kép
agnesm

Nagyon szépek a babák és a mamák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benszi!

Szuper, h egyre többször írsz, jó "hallani" rólatok :D :D :D

Én egyre többször "nyűgösködöm", Soma napok óta majd kilyukasztja a jobb oldalamat, ha ülök, nem jó, ha fekszem, nem jó, örökké meg nem sétálgathatok :roll: :roll: :roll:
Viszont olvastam a napokban egy jó könyvet, A suttogó titkai a címe. Legalább ezzel lekötöttem magam néhány órára :wink: Ti milyen "szakirodalmat" lapozgattok?
ballagyo

Zsókuci, ugye jövő szerdán lesz a nagy nap? Nagyon fogok szorítani!

Share, ez a séró nem semmi :D

Rebe, nekem a 9. hét környékén volt ilyen csúnya megfázásom, hőemelkedéssel. Én nem mertem bevenni semmit, teáztam rengeteget mézzel, meg sok narancsot ettem. 1 hétig elvoltam vele :( Jobbulást!

Naposoldal, nagyon szépek vagytok! Teljesen átjön a sugárzás a képről :)

Jucicuki, hogy nőnek a csajszik :-o Jók a képek nagyon!

Benszi, minden tiszteletem a tiéd (és persze az összes ikres mamáé). Szerintem teljesen természetes, hogy negatív vagy, a fáradság, a stressz rengeteget kivesz az emberből. Nagyon szorítok, hogy az igazi boldogságos időszak minél előbb kezdetét vegye! Azért vannak bíztató jelek, ha jól értem, pl. egyre többet írsz :D A kölkök gyönyörűek! És mellesleg szerintem nagyon szép vagy a képen, pedig én láttalak élőben. Akkor pihentebb voltál, az igaz, de nem szebb :)

Chesti, Niki csúcs ebben a szerkóban, de ezt már mondtam :) És ez a sítúra-pír a pofiján!

Szofi, hát Neked tényleg peched van a laborokkal :( Melyik kórházba jársz? Az ikrek édesek, az a lényeg, hogy velük minden oké.

Bibar, hűűű :( Nem csodálom, hogy megíjedtél az esés miatt :( Örülök, hogy minden oké!

Timy, szia, igazad van, mi még nem találkoztunk itt :) Gratulálok Norinához!

Agnesm, ha nagyon korai időszakban szedted az antibiotikumot, akkor tuti nem lehet baj, hiszen az első 10 napban még nincs kapcsolat a babával... Utána meg, ha jól tudom, a "vagy mindent, vagy semmit" elv érvényesül, tehát ha ártott volna, akkor nem lenne már meg (bocs a durva kifejezésért). Szóval szerintem nyugodj meg, biztosan nem történt semmi drámai. Ha meg nem vérzel, akkor a progeszteronszinted is rendben van, fölösleges az utró. Egy korábbi dokim azt mondta, hogy a terhesség sok esetben helyrerázza az amúgy nem tökéletes és támogatásra szoruló hormonrendszert, Nálad is ez történthetett. Mindenestre fantasztikus :)

Ballagyo, én semmit :) De még messze a vége. Najó, ez nem igaz, megvettem az "Az a 9. hónapot", néha felütöm, ha kérdéseim vannak. De leginkább csak a neten bújok mindent. A gyakorlati gyerekneveléssel kapcsolatban meg majd később foglalkozom :)

Kismamik, akik még dolgoztok, vagy legalábbis eljártok ottholról sokat: nincs valami tippetek, hogyan lehetne megúszni az influenzát? Egy halom kollégám betegedett már le, és a dokim nem ajánlja az oltást. Persze a Gravidát tolom, meg sok gyümölcsöt eszem, ja, és reménykedem is :)

Kép
elan

Gomba,
olyan szép Benedek baba! Főleg az utolsó kép tetszik, azon már annyira nagyfiús! :D Hogy szoktátok becézni? Mi is gondolkodtunk ezen a néven, mert lehetne Beninek vagy Bendének becézni, és ezek nekem nagyon tetszenek!

Elan
,
aranyos a púpocskád! Emlékszem nekem is pont ilyen volt 16 hetesen! :wink:

Lanett
,
szerintem jövőre nekünk is hasonó lesz a szilveszteri program, mint nektek most! :D :D :D (Ugye milyen szépet csinált nektek Tanczy? Én láttam ám mielőtt feladta volna! :D )

Zsókuci
,
tényleg, mikor lesz a műtéted? Hogy telnek az új év első napjai? Szilveszteri bulis kép nincs? :wink:

Juci, Benszi,
minden elismerésem a tiétek!!! A babák gyönyörűek, ti meg szuperek vagytok! Tény és való, látszik rajtatok a fáradtság, de gondolom egy-egy kedves mosoly, vagy reakció a babák részéről sokmindenért kárpótol benneteket, igaz?

Share
,
ez a Máté séró!!! Hát, valami tünemény! Nem folytak a könnyeid a nevetéstől, amikor fotóztad? :D

Lippa
,
sajnálom, hogy betegek vagytok, remélem hamar meggyógyulnak a csajszikák! :)

Rebe,
hogy vagy? Ma már jobb egy kicsit?

Napcsi,
annyira helyesek vagytok így hármasban!!! Szép család vagytok nagyon! :D Szülésről nem mesélsz? Vagy még mindig rossz emlékeket ébreszt benned? Nem akarlak ám nyaggatni vele, csak érdekel, hogy mi volt...

Chesti
,
ez a Lencsilány kész nagylány már! Látszik rajta mennyire élvezi a havat, az a kis pirospozsga az arcán meg küönösen bájossá teszi. Olyan mint egy porcelánbaba! :D

Szofi,
tényleg jó rég nem jelentkeztél már, de örülök, hogy jól vagy, és minden rendben a törpékkel. Tamásról nagyon szuper lett a kép!!!

Bibar,
jajj, Istenkém, gondolom hogy megijedtél, miután elestél... :cry: Én is folyton attól parázom, hogy elesek, amikor az utcán mászkálok... Szerencsére nem lett semmi gond a nagyfiúval, úgyhogy most már tessék megnyugodni, jó? Tudom, könnyű mondani... Nemsokára a kezedben tarthatod, és ez olyan fantasztikus!!! :D :D :D Dokiddal mi a helyzet?

Timy,
szívből gratulálok a kislányodhoz, nagyon-nagyon helyes baba!!!
:D

Gabicsibe
,
tessék magadról is írni! Hogy vagy?

Ági
,
spirál mellett baba?? Ez igen! Látod, nagyon akar ő benneteket! Nem lesz semmi gond, szorítok, hogy rendben legyen a 12. heti vizsgálat is!

Én tegnap voltam védőnőnél... Megkaptam a recepteket, többször már nem kell mennem hozzá, legközelebb már ő jön, a gyerekorvossal együtt! :wink: Viszont képzeljétek mi volt! Utoljára novemberben voltam nála, és az akkori mérlegeléshez képest 2 kilót fogytam... :shock: Az oké, hogy a cukor miatt kicsit átalakítottam az étkezésemet, de fogyást azért nem terveztem... Főleg úgy, hogy karácsonykor aztán nem figyeltem semmire, sőt szilveszterkor sem... Na mindegy, a baba elvileg jól van, úgyhogy nem aggódom (annyira).
Képzeljétek, van egy másik fórum, ahová szoktam írogatni, ott csupa februári babás van, és ma megszüetett az első baba! Háát, fura érzés, hogy már ilyen kevés van csak hátra! :D Sharonról nem tud valaki valamit? Sztem tuti, hogy már megszületett a kislánya, csak lehet hogy még nem tud jelentkezni. Nem tudunk hozzá mobil számot? Olyan kiváncsi vagyok! Ha viszont Sharon is megszült már, akkor BIBARCI, tényleg Te vagy a következőőőő!!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Ez még az előbb lemaradt. :D
Tegnap készült, pont 35 hetesen!

Kép

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Benszi, Juci! Hát még egy gyerekkel sem egyszerű de kettővel!! Hajrá Csajok!
Benszi, a fiad sérója nem semmi!! E mellé a dögös séró mellé még egy méretes bráner is párosul?? :lol: Ja, és bocsi de nem semmi dögös cickóid vannak!!

Timi, gratulálok gyermeked születéséhez!!! Gyönyörű ő is!!

Júj, Bibarka vigyázz magatokra! Pihizz sokat, lassan már nem fogsz tudni.. :lol:

Mamm, végső visszaszámlálás Nálatok is. Izg-izg!!

Sharon nekem is az eszembe jutott! Mi lehet vele?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

köszi lányok a kedves szavakat,most már nagyon vigyázok ám,ugy megyek az utcán mint aki beszart :oops: :oops: :oops: holnap megint megyek ctg-re.

Timy
de jó hogy jelentkeztél végre :wink: :wink: édes a babád nagyon,jó nagy kislány :lol: :lol:

Juci
jó kis karikák,nem semmi :oops: :oops:

Benszikém
elhiszem hogy ez hiányzik,nagyon édes ez a kép :oops: :oops:

Vicuska
nem birok pihenni,pedig tudom hogy kellene,de mindent rendben szeretnék tudni mire a baba megérkezik :oops: :oops: mosok,vasalok,kajákat rakok el a fagyasztóba,rendezgetem a szobácskáját,no meg 2 naponta bejárni ctg-re :oops: :oops: szóval nem unatkozom :wink:

Mamm
nagyon csini vagy :lol: :lol: fogytál??de jó neked,ne izgulj a babó bizti rendben van :wink: :wink:
igérem már nyugi vagyok :wink: a dokim tegnap feküdt be a korházba és 4 hétig nem lesz :oops: :oops: hétfön megyek a kollegájához akinek átad és bemutatkozom neki :shock: :shock: bizony ha Sharon megszült,ez pedig tuti,akkor én jövök,atyaég,annyira várom hogy megpuszilgathassam a kis husikáját :wink: :wink:

Agnesm
már elmult,Olivér mocorog én meg nyugodt és boldog vagyok :D :D :D köszi aranyos vagy :lol: :lol:

bibar

Mamm!Mindenki ezt kérdezte hogy fogjuk becézni a Benedeket, de mi nem akartuk becézni. Nekünk így tetszik, hogy Benedek és így is szólítjuk őt. Néha Beni vagy Benő is kicsúszik, gyakori becézés még nálunk a Kobold, a Manó, a Tündérke, a Kiscsomag és a Főnök, de nekünk Benedek lesz :)

Chesti! Hordozót mostanság nem szeretjük, már aludni nem szeret/nem tud benne. Arccal felém ülni sem szeret mert akkor nem tud nézelődni. Arccal kifele lenne jó, de az meg még talán korai a kis gerincének. Azért kipróbáltam már és úgy szerette, de nem merem még sokáig úgy rakni.

Valaki kérdezte még korábban, hogy milyen könyvből babamasszázsolok: az Alexandra kiadó adta ki Merce Simon, Marián Sánchez és Queca Elizade: Simogató babamasszázs a címe és a Tescoban vettük. Szerintem jó, bár másikat még nem láttam, a fogásokat ebből is meg lehet tanulni és jó részletesen elemzi miért jó, és hogyan kell jól csinálni. Szóval nekem bevált.

Ági! Nagyon nagy gratula a meglepetés babához. Csak neked elárulom :D , hogy titkon én is ebben bízok, hogy talán egyszer nekünk is lehet nem tervezett babánk. Sok boldogságot hozzá :D

Naposoldal! Látszik a babán, hogy tényleg a naposoldalon vagytok. Gyönyörű kislány, nagyon hasonlít rád.

Mi most próbáljuk Benedeket aludni tanítani. Szépen van már esti rutinunk. Pontban fél 7-kor fürdés. Előtte már olyan izgatott, hogy alig bírjuk kivárni a fél hetet. Imád fürödni, ott ül a kis trónján és élvezi, hogy locsoljuk. Mikor adom rá a hálóruhát, az utolsó patentoknál már alig várja, hogy cicit kapjon és 2 percen belül elalszik rajta, aztán még felébred vagy háromszor a következő másfél órában és cicizik, de szépen elalszik és csak olyan 1-2 körül kel föl enni, aztán olyan 5-6-kor és még utána is alszik vagy 8-9-ig. Annyira ügyes baba, szóval nekem csak azért táskás a szemem, mert miután ő elalszik mi mindig éjfélig nézünk TV-t. Majd még jövök. Üdv mindenkinek, Gomba (még egy búcsúképet rakok föl :D )

Ez a kedvenc játékom
Kép
gombahölgy

Lippa,
Lillának jobbulást!

Naposoldal,
Gyönyörű Nóri, azok a szemek ... :D

Benszi,
Csak én is megerősíteni tudom, hogy egyáltalán nem nézel ki szarul. Sőt, szép vagy, de tényleg! :D A szemeiden látszik a fáradtság, na de hát ez normális. A gyerkőcök meg szép nagyok!

Szofi,
Szépek az ikrek! Vigyázz magadra!

Bibar,
Hű, vigyázz te is magadra! Szép nagy baba lesz Olivér!

Timy,
Mi nem ismerjük egymást, de hatalmas gratula nektek!

Juci,
Szépek a csajszik, az meg nem is csoda ha van egy kis "táskád", nincs könnyű időszak a hátatok mögött!

Elan,
Igen, én pont ugyanettől fosok nagyon. Még dolgozom, és nem szeretném ezt a veszélyesebb fajta influenzát elkapni. A barátnőm pont benne vagy, jó magas láza van, le van gyengülve teljesen. :shock:
Na de aztán ki tudja, honnan kitől lehet elkapni valamit! :shock: Én pont karácsonykor fáztam meg, nem a munkahelyemen. Szóval kiszámíthatatlan. Gyümölcsözök, teázok, és szedem a vitamint. Nem nagyon lehet mást tenni.

Mamm,
Köszi kérdésed, már jobban vagyok. Az orrfújás elmúlt, még köhögök, de már nem vészes. Éjszaka is már tudtam nagyjából aludni, úgyhogy jobb a helyzet. Úgy érzem, hogy lényegesen javul a dolog!
Szép kismami vagy, és már jó nagy a pocód! A párod hogy van?

Chesti,
Te hogy vagy? Azt meg már nem is kell újból írnom, hogy Niki szeme gyönyörű! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Akkor az ígért szüléstöri:
Szóval az utolsó napokban ctg volt minden nap, mígnem a dokival megállapodtunk, hogy ha mi is úgy látjuk jónak, akkor másnap beindítja a szülést, mert már 9 nappal túlhordtam.
Én úgy gondoltam, jobb lesz már, ha nem várunk tovább. Bár kicsit nehezen bólintottam rá.
Nóri viszont úgy döntött, nem hagy beleszólást, majd ő jön, ha úgy gondolja
Így éjjel egykor beindultak a fájások, de csak annyira, hogy közben aludni is tudjak. És igazából nem is szabályos időközönként jöttek, így „nyugodtan „ aludtam.
Reggel a megbeszélt időben a kórházban voltunk, ahol találkoztunk Gizussal,( ő volt a szülésznőm) és a dokival.
Megvizsgált, és megállapította, hogy szülünk, mert előző naphoz képest már sokkal jobban állunk. Átadott Gizusnak, a szokásos adatfelvétel után elfoglaltuk a szülőszobát, ahol a férjem is benn lehetett.
Kaptam beöntést, aminek szinte semmi eredménye nem volt, de nem baj, ezt is kipróbáltuk 
Aztán a jövögettek a fájások, de nem éreztem vészesnek, közben az urammal elbeszélgettünk, nevetgéltünk. Aztán 11, 12 óra körül kezdett bekeményedni a dolog, erősebbek is lettek, és a legrosszabbnak azt éreztem, hogy nem volt szünet a fájások között, csak rendszertelenül, és azok is nagyon rövidek voltak. Olyankor el is aludtam néha.
Így telt az idő 3-ig, közbena férjem tudta, hogy nem nagyon kell, hogy hozzám szóljon, de azért biztonságot adott, hogy ott volt.
3 óra körül megvizsgált a doki, és megállapította, hogy gyakorlatilag nem tágultam semmit.
Ez a vizsgálat fájt nagyon, úgy éreztem, leugrom a székről, ahogy fájás közben megvizsgált. Emlékszem, meglepett, hogy mennyire fáj
Szóval ekkor azt mondta, hogy ő javasolja az epidurált. Nagyon meglepődtem, korábban eszembe se jutott gondolkodni rajta, hogy ilyen lehetőség is van, és nem is beszéltünk előtte erről az orvossal.
Annyit tudtam kérdezni, hogy ártunk e vele valamit, ha beadja. Ő azt mondta, nem.
És én rábíztam magam.
Utána lényegesen jobban éreztem magam. Egyszerűen megkönnyebbültem.
Éreztem, mikor jöttek a fájások, de a korábbiakhoz képest nem fájt. Lehetett velem kommunkiálni, míg korábban már teljesen befelé fordultam, nehezemre esett válaszolni, ha kérdeztek valamit.
Közben végig a ctgre voltam kötve, meg kaptam infuziót is.
Kb. 4 óra lehetett, amikor burkot repesztettek, ekkor még teljesen tiszta volt a magzatvíz. Minden rendben volt.
A konkrét szülésre csak homályosan emlékszem, nem is tudom, mikor került oda a gyerekorvos, meg aki még ott volt. Csak arra emlékszem, hogy próbáltam mindent pont úgy csinálni, ahogy mondták, nagyon koncentráltam. Gyuri a fejemnél állt, a doki a hasamat nyomta, préselte, és egyszer csak éreztem azt a furcsa ürességet, mikor kicsusszant.
Később azt mondta Gizus, rossz volt látni, milyen tónustalan volt a baba. A gyerekorvos vitte, nem is láttam szinte semmit belőle.
Én ekkor még nem is akartam elhinni, hogy valami baj van. Csak lassan eszméltem rá.
Közben engem összevartak, Gyurkát küldtem a babával.
Nóri a koraszülött intenzívre került légzésproblémákkal, roszz alkalmazkodással, fertőzés gyanúval.
Azt mondták másnap reggel, mikor már fel tudok menni hozzá, láthatom.
Mondtam, én már fel tudok menni most is, így a szülésznőm elintézte, hogy még aznap este megnézhessem. Összekapartam magam, egyszer-kétszer még vissza kellett ülnöm, feküdnöm, de a saját lábamon mentem fel hozzá. Vissza már tolni kellett, de ez nem számított, csak hogy lássam.
Érdekes volt, hogy a szemeivel azt üzente, minden rendben anya, ne aggódj.
A rossz az volt, hogy csak nehezen kaptam infókat arról, hogy végül is mi a gond, illetve csak reggel és este láthattam, amíg az inkubátorból ki nem került. A férjemet csak esténként engedték hozzá.
Az ember azt gondolná, hogy persze, az ő érdekükben történik mindez, hisz nagy a fertőzésveszély a kicsiknél. Mindezt el is fogadnám, ha nem láttam volna, hogyan járkálnak mocskos ruhában keresztül-kasul az éppen ablakot cserélő munkások. Eközben nekem „bemosakodva” csak pár percet engedélyeztek.
Két nap múlva már jobb lett a helyzet, rendeződött a légzése, kikerült az inkubátorból, és mehettem hozzá 3 óránként szoptatni. Nagyon ügyes volt, egyből tudta mit kell csinálni, de pótlást azóta is kap, mert a kezdeti nehézségek miatt nem lett elég tejem.

Hát így történt. Elmaradt a katarzis, de boldog vagyok, hogy azóta minden rendben.
Gizus is, és az orvos is végig nagyon rendes volt, és a szülést követő napokban is mindketten érdeklődtek, figyeltek ránk, ami nagyon jólesett.

KépKép
naposoldal

Hát így történt, Mamm. Ma már nyugodt vagyok, de sokáig nagyon csalódott voltam.
Viszont hallod-e, te nagyon csini vagy! Szép nagy már a pocid!

Benszi :lol: :lol: Király a cickós kép! :lol: :lol:
Elhiszem, hogy hiányzik a szopiztatás, nekem is nagy szívfájdalmam, hogy nem ment rendesen, de el kell ezt is fogadni. Így jártunk. A lényeg, hogy szépen fejlődnek a srácok!!

Elan, köszi :lol: :lol: Imádjuk a kiscsajt!
Élvezd a "terhesség" minden pillanatát, én azt is nagyon imádtam!

Ballagyo, a suttgót nagyon sokan olvassák, használják manapság, és sokan esküsznek is rá.
Nekem is volt, ami bejött belőle, de már rájöttem, semmit nem kell szó szerint venni, az ember úgyis a saját tapasztalataiból tanul :wink:
Azért jó néha felütni valami okos könyvet, ha az ember lánya elbizonytalanodik.

Anyukák! Fájhat az én Nórimnak már ilyenkor az ínye????
Két este is fél órát ordított, pedig egyébként nyugodt baba, és látszott rajta, hogy valami fáj neki. Először azt hittem, a hasa, aztán kínomban az ujjamat a szájába dugtam, és olyan kis hálásan dörzsölgette vele az ínyét. No meg sokat nyáladzik is :lol:
Lehetséges, hogy már ilyenkor kínozza a későbbi fogzás?

KépKép
naposoldal

Jajj, Gomba, még akartam neked is írni, hogy Benedek olyan kis férfias :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi,
köszi, hogy leírtad! Végigfutott a hátamon a hideg, nem lehetett egyszerű nektek. De a lényeg, hogy már ott van veletek az a kis tünemény, és lehet őt szeretgetni! :D
Bár én még nem vagyok anyuka, a sógornőm tapasztalatával azért szolgálhatok a fogzással kapcsolatban: náluk is kb. ennyi idősen kezdődött, bőséges nyáladzásssal, folyamatos rágcsálgatással (mindent rágcsált az unokaöcsi, de leginkább a bátyám ujját szerette), és négy hónapos korára megvolt a két foga! :D :D :D

Rebe
,
örülök, hogy gyógyulgatsz! :D Köszi a kérdésed, párom már jobban van, a doki szerint szépen javul a válla. Jövő héten még nem megy dolgozni, de utána már igen.

Gomba
,
tök jó, hogy már kialakult az a napi rutin, aranyos lehet Benedek, amikor izgatottan várja a fürdést! :D

Bibar
,
ki lesz az új dokid? Sajnálom, hogy pont így alakult, és nem tudsz a sajátodnál szülni, de a Schöpfiben mindenki profi, szóval aggodalomra semmi okod. :wink:

Húúú, nekem meg ma már neki kell állnom tanulni az államvizsgára... Nagyon sok kedvem van hozzá, képzelhetitek... :? Persze a pontos dátumot még mindig nem mondták meg, kb. 2-3 hét múlva lesz... :shock: Most már csak Zsófival kell megbeszélnem, hogy addig még ne akarjon kibújni. :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Mamm
a Schöpfi főigazgatója,dr Garamvölgyi lesz az új orvosom :oops: :oops: reméljük szimpatikus,szakmailag szuper azt hallottam,állitólag aranyos is.hát hétfőn kiderül.
államvizsga??atyaég nem irigyellek :oops: :oops:

Napcsi
nem semmi a szüli történet.gondolom jól megijedtél,de a lényeg a végeredmény :wink: :wink: annyira jó hogy végre ujra ilyen sokat irsz :P :P :P

Gomba
nagyon komoly arcot vág Benedek baba :P :P

bibar

Sziasztok
Sharon üzeni, hogy sajnos nincs netük. Semmi jele annak, hogy a kiscsaj ki akarna bújni. Mindketten jól vannak.
Vendég

Szia Lexi, épp tegnap este gondoltam Rád, hogy mennyire eltüntél, és mi lehet veled...

Mamm, szuper pocak :) Az államvizsgáért nem irigyellek így a finisben :shock:

Naposoldal, én is beleborzongtam a történetedbe... Annyira jó, hogy végülis minden jól alakult.

Ha hagynak természetesen szülni, én is epidurálos leszek... még van pár köröm a szemészeten, mire kiderül.

Rebe, hát mást nem nagyon tudunk tenni, mint reménykedni. Én személy szerint nagyon bízom az immunrendszeremben, mert mindig remek volt (jó, az első trimeszterben kicsit legyengült, de remélem, azóta már összeszedte magát).

Mindenesetre úgy döntöttem, hogy egy ideig hanyagolom az úszást, nem akarok megfázni. Itthol tornázom Rékás DVD-re, és jövő szombattól kismama-jógára is megyek. Nagyon hiányzik a mozgás.

Kép
elan

De jó, megint új fotók!

Gomba, Napcsi! Szerintem Benedek és Nóri tiszta anyukája. Nagyon édesek.

Benszi! De aranyosak, és micsoda hajzuhatag. Jó a közös képetek, már én is nagyon várom, hogy ott szuszmizzanak a vállamon. Örülök, hogy múlik a hasfájás, remélem, mostantól egy kicsit könnyebb lesz neked is.

Bibar! Most aztán tényleg tudom mit érezhettél! Én valami kis egyenetlenséget nem vettem észre a járdán, úgy estem el. Először én is nagyon megijedtem, olyan gyorsan felpattantam, hogy utána már abban sem voltam biztos, hogy nem ütöttem meg a hasam. Hívtam a férjem, hogy segítsen visszatámogatni a lakásba, mert kifordult bokával nem fog menni a 3. emelet. Persze őt is jól megijesztettem, ráadásul fél órán keresztül kellett győzködnie, hogy higgyem már el hátul lett piszkos a kabátom, tehát nem eshettem a hasamra. Szerencsére nemsokára elkezdtek ficánkolni a gyerkőcök és mivel a lábamon kívül semmi nem fájt megnyugodtam. És ez egy olyan napon történt, amikor a reggelimet 5 percen belül visszaküldték a lurkók, nem ízlett nekik. Ezután hívtam a kórházat, ahol kiderült nincs vércukor eredményem, ezért elküldtek egy gyógyszertárba glükózért az ismételt vizsgálathoz. Na éppen oda tartottam amikor ez történt. Szóval ezt a napot szívesen kiradiroztam volna a naptárból. Örülök, hogy Olivér mozgolódása téged is megnyugtatott. Próbálj meg sokat pihenni, nemsokára végre megláthatod a kis gyönyörűséget.

Ballagyó! Én majdnem mindenkitől könyvet kértem karácsonyra. Most ezt az "alapkönyvtárat" lapozgatom:
Suttogó mindent megold (úgy tudom, hogy ez a Suttogó titkai I-II. kötet összefoglalása),
Spock doktor csecsemő- és gyermekgondozása - állítólag ez is hasznos lehet az első időben.
Babamasszázs kezdőknek
Szoptatás - a sógornőm, akitől kaptam nagyon dícsérte, az első babánál sokat forgatta.
Ikrek könyve.
+ két könnyedebb, egyestés szórakozás:
Kitolás - terhesség, szülés, csecsemőgondozás egy újságíró apuka szemszögéből
Egyből ketten - ikres anyuka tapasztalatai a lombiktól a játszótérig.

Elan! Ezt a pechsorozatot a János kórházban sikerült produkálnom. Egyébként csak a laborban vannak ilyen tapasztalataim, minden más rendben van, szavam nem lehet.

Ágnes! A leírtak alapján meg pláne csodababa van a pocidban. Ez a picur annyira akar titeket, hogy tutira minden rendben lesz a 12. heti UH-n.

Mamm! Csini kismami vagy. A tanulást nem irigylem, elhiszem, hogy semmi kedved hozzá. Kitartás, csak 3 hét és után nem kell többet a kezedbe venni.

Kép

Kép
szofi74

Mamm!

Nagyon csinos vagy! Ha jól látom, csak néhány nap különbség van köztünk.. A védőnőről jut eszembe: volt nálatok családlátogatáson? Nálunk ugyanis nem járt eddig a védőnő, és szerintem Soma születéséig már nem is fog. Ez nem lenne kötelező?

Szofi!

A felsorolt könyveket az ikresek kivételével mind elolvastam. Nekem legjobban a Suttogó tetszett. Mostanság a fejlesztőpedagógiát bújom :lol:

Képzeljétek, mára sikerült kifejlesztenem az oldalfekvésben írást, internetezést. Más testhelyzetet nem visel el a kisfiam :roll: Háát, érdekes...
ballagyo

Szofi, ojjé, én is Jánosos vagyok :) Kiváncsi vagyok, az én AFP eredményemmel mi lesz ezek után ;)

Ballagyó, nekem azt mondta a védőnőm, hogy amig bírok, mehetek én hozzá, de az utolsó 1-2 alkalommal már inkább ő jön, hogy ne kelljen nagy hassal elvánszorognom hozzá. Én mondjuk nem bánom, ha minél később jön, van egy olyan kényszerképzetem, hogy majd árgus szemmel végigvizslatja a lakást, hogy eléggé rend van-e :D

Kép
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?