Gomba,
olyan szép Benedek baba! Főleg az utolsó kép tetszik, azon már annyira nagyfiús!
Hogy szoktátok becézni? Mi is gondolkodtunk ezen a néven, mert lehetne Beninek vagy Bendének becézni, és ezek nekem nagyon tetszenek!
Elan,
aranyos a púpocskád! Emlékszem nekem is pont ilyen volt 16 hetesen!
Lanett,
szerintem jövőre nekünk is hasonó lesz a szilveszteri program, mint nektek most!
(Ugye milyen szépet csinált nektek Tanczy? Én láttam ám mielőtt feladta volna! )
Zsókuci,
tényleg, mikor lesz a műtéted? Hogy telnek az új év első napjai? Szilveszteri bulis kép nincs?
Juci, Benszi,
minden elismerésem a tiétek!!! A babák gyönyörűek, ti meg szuperek vagytok! Tény és való, látszik rajtatok a fáradtság, de gondolom egy-egy kedves mosoly, vagy reakció a babák részéről sokmindenért kárpótol benneteket, igaz?
Share,
ez a Máté séró!!! Hát, valami tünemény! Nem folytak a könnyeid a nevetéstől, amikor fotóztad?
Lippa,
sajnálom, hogy betegek vagytok, remélem hamar meggyógyulnak a csajszikák!
Rebe,
hogy vagy? Ma már jobb egy kicsit?
Napcsi,
annyira helyesek vagytok így hármasban!!! Szép család vagytok nagyon!
Szülésről nem mesélsz? Vagy még mindig rossz emlékeket ébreszt benned? Nem akarlak ám nyaggatni vele, csak érdekel, hogy mi volt...
Chesti,
ez a Lencsilány kész nagylány már! Látszik rajta mennyire élvezi a havat, az a kis pirospozsga az arcán meg küönösen bájossá teszi. Olyan mint egy porcelánbaba!
Szofi,
tényleg jó rég nem jelentkeztél már, de örülök, hogy jól vagy, és minden rendben a törpékkel. Tamásról nagyon szuper lett a kép!!!
Bibar,
jajj, Istenkém, gondolom hogy megijedtél, miután elestél...
Én is folyton attól parázom, hogy elesek, amikor az utcán mászkálok... Szerencsére nem lett semmi gond a nagyfiúval, úgyhogy most már tessék megnyugodni, jó? Tudom, könnyű mondani... Nemsokára a kezedben tarthatod, és ez olyan fantasztikus!!!
Dokiddal mi a helyzet?
Timy,
szívből gratulálok a kislányodhoz, nagyon-nagyon helyes baba!!!
Gabicsibe,
tessék magadról is írni! Hogy vagy?
Ági,
spirál mellett baba?? Ez igen! Látod, nagyon akar ő benneteket! Nem lesz semmi gond, szorítok, hogy rendben legyen a 12. heti vizsgálat is!
Én tegnap voltam védőnőnél... Megkaptam a recepteket, többször már nem kell mennem hozzá, legközelebb már ő jön, a gyerekorvossal együtt!
Viszont képzeljétek mi volt! Utoljára novemberben voltam nála, és az akkori mérlegeléshez képest 2 kilót fogytam...
Az oké, hogy a cukor miatt kicsit átalakítottam az étkezésemet, de fogyást azért nem terveztem... Főleg úgy, hogy karácsonykor aztán nem figyeltem semmire, sőt szilveszterkor sem... Na mindegy, a baba elvileg jól van, úgyhogy nem aggódom (annyira).
Képzeljétek, van egy másik fórum, ahová szoktam írogatni, ott csupa februári babás van, és ma megszüetett az első baba! Háát, fura érzés, hogy már ilyen kevés van csak hátra!
Sharonról nem tud valaki valamit? Sztem tuti, hogy már megszületett a kislánya, csak lehet hogy még nem tud jelentkezni. Nem tudunk hozzá mobil számot? Olyan kiváncsi vagyok! Ha viszont Sharon is megszült már, akkor BIBARCI, tényleg Te vagy a következőőőő!!!!