Itt vagyok, csak most ébredtem fel, és azt hittem milyen jóü lesz visszaolvasni!!!!
Erre ez a borzasztó hír!!!!!!!!!!
Katasztrófa'
Ki lehetett ez a gusztustalan féreg aki ilyet mert tenni!!!!!!! Hát nem hagynak az embernek sehol sem magán szférát??!!
Ez egyszerüen elképesztő amit natival tettek!! Ha rájönnék ki az biztos le kennék neki egyet!!!
Hisz nem is mondtál semmi nagyon rosszat róluk, szerintem a legtöbben így vannak az anyósékkal, de ettől még nem vagy rossz ember.
El hiszem hogy kiboritott, én is teljesen kiakadnék.
Szerintem is igaza van muffinnak, beszéljél a pároddal, ő is biztosan teljesen ki lesz akadva, hisz ő örvendett hogy írogatsz nekünk. Te vagy közűlünk a legoptimistább, most légy az, meglátod rendeződnek a dolgok.
És ténleg most csak a babátokra koncentrájál, mert ha ideges vagy akkor nem jön össze, csak nyugodtan, ha összejön a baba, és megszületik senkinek semmi beleszólása a TI életetekbe.
A legrosszabbkor. Borzasztóóóóóóó. teljesen ki készültem.
Nekem is írd meg légyszi priviben hogy mik a fejlemények, azt csak nem látja meg az az
undoritó valaki!!!
Nagyon sokat gondolok rád, és mindannyian drukkolunk hogy ne robbanjon még nagyobbat a bomba!!