Új privát üzeneted érkezett!

kisvirág aranyos vagy!
két hancúr között.jó. azért nem kell ám görcsölni ha nem írsz nekünk, tudjuk hogy a legjobb helyen vagy.

pinytus!
akkor egy hét van köztünk?
én igazából akkor hiszem el hoyg terhes vagyok, ha látok kedden valamit és megnyugtat az orvos, de szerintem ez normális.

amúgy marhahúsleveskockám volt itthon azt főztem meg és bele a levestészta, én ezt gyorslevesnek hívom.
az az igazság hogy alig van itthon valami, kéne nagybevásárolni de megvárom az uram vele.
csinálj, finom.
úgy ennék valami finomat, de mit?

Kép
andyfekete

viri: azért te csak ne ránk gondoljál a "mézesnapokon" hanem kényeztessétek egymást!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Felhoztam én is páromnak hogy el kéne menni ebbe a hónapba valahova wellnessezni és azt mondta hogy jó. Már nagyon várom, főleg a reggeli svédasztalt.yamiiiiiiiii...
De én medencésbe akarok menni mert nagyon vágyom az úszásra!!!!!

Andy: igen, kb egy hét van köztünk. De ezt nem lehet tudni pontosan még sokáig. Képzeld a barátnőm feb. 8.-ra volt kiírva, és most jöttek rá hogy elszámolták 2 héttel és most január 15. van kiíirva. Teljesen be pánikolt, mert az csak 2 hét. Már be is csomagolt és izgul minden nap. Szoval nem lehet ezt pontosan tudni hogy hány hetes a kis manó.

Én is így voltam vele, hogy amig nem mondta az Uhs csaj hogy ott van, jó helyen, dobog a kis szive addig nem nagyon hittem el, most is félek azért hogy ne is legyen semmi baj. Várom már a februárt akkor egy kicsit megnyugszom.
Vendég

Kisvirág! Ott csak magatokra gondolj, ne foglalkozz azzal, hogy tudsz-e irni nekünk :lol: :lol: :lol:
Amúgy az elözővel én is itthon voltam és tényleg szupi volt.
Tegnaptól én is táppénzen vagyok, de most egy kicsit furi újra itthon, de gondolom ez idővel megváltozik. Hirtelen nem tudtam mit kezdeni megammal, ezért gyorsan kimostam és főzök apának egy jó kis milánóit :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

én itthon dolgozom már egy fél éve majdnem, de nagyon szeretem, néha unalmas, de olyankor elmegyek a városba lötyögni vagy talizom valakivel, vagy jöbbek hozzánk vagy mi megyünk.

Mikor kedvem van lefekszem, mikor házi munka van akkor azt csinálom, próbálom be osztani hogy mindenre jusson idő, de mire este van már hulla vagyok.

Most hogy kismami vagyok, párom sokkal kedvesebb, mondja hogy pihenjek ha fáradt vagyok, és csak 3-4 órát dolgozzak egy nap. Most főzöm a levest, de én zacskós maggit főzök. Ez is gyors.

Nincsen valami nagyon fincsi zöldség leves receptetek???
Vendég

Pintyus
Kismamiknak szabad az úszás? Én úgy tudom, hogy a fertőzések elkerülése végett nem nagyon szabad közös fürdőkbe menni.

Ti hogy tudjátok?

Kép
p__lilla

Lilla
Az úszással kapcsolatban én úgy tudom, hogy az első 3 hónapban nem ajánlott, de utána lehet. De ha nincs semmi gond az első 3 hónapban, akkor a doki tudtával lehet úszni.

Kép
Kép
nati80

Nati
A tesztedre visszatérve: Szerintem ma is hancúrozzatok apával. Valami itt van. Lehet tegnap a felmenő, ma meg a lemenő ágát kaptad el az ovuteszttel. Ha holnap már negatív, akkor is apára fel.

Kép
p__lilla

Andi:
Amikor megtudtam, hogy babánk lesz, én is otthagytam az osztályom, pedig elsőseim voltak, majd megszakadt a szívem..
Szerintem nem tudtam volna végig csinánli, hajolgatni, ebédet hurcolni a 15 lityós kondérban, udvaron fogócskázni velük..Na és tényelg nagyon sok olyan gyerek jár iskolába, akinek otthon kéne maradnia betegen...

Úszás:
Strandokon, fürdőkben nem ajánlott, nyáron, ha van otthon kertimedence, abban lehet, de én abban sem mertem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én megkérdeztem a dokitól, és azt mondta hogy bármit lehet amit eddig is csak mértékkel. A jobb szállodákba cserélik a vizet 2-3 naponta, és utánna intimmosóval le zuhanyzik az ember és így nagyon kicsi az esély hogy valamit elkapjon. azt mondják hogy az úszás kifejezetten jót tesz a kismamának is és a babának is. Én például a szaunát nem bírnám.

Nati igaza van Lillának, apára fel, nehogy lemaradjál valamiről.

Zöldségleves recept??? Nati??? te olyan jókat csinálsz! :lol:
Vendég

Ha a doki rábólintott, akkor biztosan lehet. :) Én veszélyeztetett voltam, valószínűleg ezért nem engedte, de meleg vizes fürdőket nem ajánlanak egyetlen kismaminak sem.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pintyus
Terhesen nem szabad szaunázni!!!
Milyen zöldségből csinálnál levest? Ha van valami elképzelésed, írok neked receptet. Most tudok egy fincsi gombakrémlevest illetve egy tavaszi zöldborsólevest grízgaluskával. De ha van kedvelt zöldséged, kitalálok neked valamit, vagy keresek egy jó receptet. Van leveses könyvem is.

Igazatok lehet, hogy pont rossz időben csináltam a tesztet. De az is lehet, hogy még nem volt pé, csak erőlködik a szervezetem vele. Még mindig érzem a derekam. De azért a holnapi hőm döntő lesz.

Bejci!!! Hol vagy? Mi van veled?

Kép
Kép
nati80

Úszásra visszatérve. Én azt olvastam azért jó, mert mikor már nagy a hasad, akkor úszás közben több helye van a babának és jobban tud mocorogni, illetve, ha még nem helyezkedett be a megfelelő pózba, akkor meg tudja tenni míg úszol. Én biztos el fogok járni. nekem szerencsém lesz, mert nyáron tudok menni tóhoz is. Majd úszok ott.

Kép
Kép
nati80

Megyek tanulok megint, utána torna és azután egy kicsit megint jövök.

Kép
Kép
nati80

Nati
Az ovuteszt ha + utána lesz csak ovu, akkor, mikor a teszt már negatív. Úgyhogy az neked holnap vagy holnapután lesz szerintem.

Kép
p__lilla

Pintyus: de jó, menjetek csak pihizni. Jót fog tenni, :)

Odri: először én se tudtam mit kezdeni a nagy szabadsággal, aztán olyan gyorsan elszállt a 8 hónap hogy csuda.

Nati: szerintem is ma is meg holnap is apára!!!! Hajrá.

Úszás: én a fertőzések miatt nem mentem. És mivel veszélyeztetett voltam nem is akartam menni.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!
Történt egy kis gond. Valaki felismert és kinyomtatta az oldalakat amiket írtam. Odaadta anyósomnak, elolvasta, odaadta sógornőmnek és sógoromnak. Legszivesebben most meghalnék. Nem jövök többet. Bocsánat! De azért foglak titeket olvasni. Követni fogom az eseményeket. Babát pedig át fogom gondolni. Így már nem biztos, hogy akarja.

Kép
Kép
nati80

Nem tudom mit tegyek. Csak leírtam nektek az érzéseimet, hogy mit gondolok. De szerintem sosem írtam azt, hogy nem szeretem Őket. Ők a párom családja és Őket is szeretem, de ezt már nem fogják nekem elhinni. Hát ennyi. Nem írhatok többet. Kétségbe vagyok esve, hogy mit is tegyek.

Kép
Kép
nati80

nyuszifülű végre hogy benéztél. már csak csubi és manócska kellene hogy életjelet adjon magáról...

pintyus, ide küldhetsz a madártejből, akár duplán!!! :)

andy abban én nem értek veled egyet, amit a kolleganődről írtál. Én is pár nap múlva belépek a negyedik hónapba de még nem fordult meg a fejemben hogy kiírassam magam. PEdig nekem elsőtől negyedikesig minden van, heti 24 órában. De én ezt úgy látom, ahogy mondják is, hogy a terhesség nem betegség és nem is szabad úgy felfogni. Ha látom, hogy járványszerű az influenza a suliban, majd én is kiíratom magam, de addig nem látom értelmét hogy itthon üljek és csináljam a semmit. Bár néha tényleg jólesne pihenni, de lesz rá legalább három évem hogy itthon legyek és szerintem még meg is fogom unni. Úgyhogy szerintem nem szabad túlparázni mindent, mert abból sokkal nagyobb baj lesz. Szerintem.

persze ahol az ember utálja a munkáját és menekülni akar kézzel-lábbal vagy vannak előzmények (pl. odri, mágnes) ott teljesen megértem hogy rögtön az elején táppénz, de amúgy én nem látom indokoltnak.

ezekkel senkit nem akarok megbántani, nem támadásnak szánom, csak leírtam a véleményem. REmélem senki nem rág be... :)

pintyus, az első 12 hétben inkább kerüld a medencéket. Nekem azt mondta a doki hogy 12 hét után bármikor és bármennyit, de előtte ne nagyon mert még nagyon veszélyes lehet... pedig én is mindenhol azt olvastam, hogy az elejétől lehet. De azért inkább a dokira hallgattam... :) ja és a szauna sokat árthat!

na most ennyi, majd talán később még benézek. Addig is mindenkinek további szép napot!

KépKép
muffin

nati ez egyszerűen gusztustalan ami veled történt! Nem akarom elhinni! Szavakat sem találok. Hogy lehet valaki ennyire aljas és undorító? Erre komolyan nem találok szavakat. Nehogy emiatt átgondold a dolgokat! VElem is történt hasonló, bár nem fórumos és nem babakérdésben, de én megtehettem hogy kihátrálok azokból a körökből. Sajnálom hogy te nem tudod megtenni ugyanezt.
De tényleg nehogy a bébi ettől függjön. Pukkadjon meg mindenki ott ahol van, te meg koncentrálj kettőtökre! DE egyszerűen ez gusztustalan. Nem tudok mást mondani. Ki találja ezt élvezetesnek? GÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Próbálj megnyugodni, a vizsgáidra koncentrálni és mindenáron megvalósítani az álmaidat! Nehogy ilyenek befolyásoljanak! Csak gondolj bele, hogy milyen lesz a pici bébit a kezedben tartani. Onnantól mondhat mindenki amit akar és lehet mindenki rosszmájú, neked akkor is ott lesz a bébi! És mivel neked kéthavonta van esélyed, szerintem pláne ne engedd magad emiatt elkeseredni!
Most elsőre ennyi de tuti még egyszer kiadom a dühöm. És ha rájövök ki volt, ne kerüljön a képernyőm elé!!!!!!!!!!!!

KépKép
muffin

és szerintem az is nagyon fontos, hogy próbálj leülni velük és beszélni erről. De előtte természetesen a pároddal. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy beszéltél-e már vele és hogy mit mondott. Írd meg püben hogy ő hogy reagált. Nagyon kíváncsi lennék hogy ő mit szól a családjához...

KépKép
muffin

és még csak annyi, hogy a leggusztustalanabb az időzítés. Hogy pont mindez ma! Amikor ilyen izgi időszak volt és totál érthető hogy kiakadtál és elhiszem hogy mennyire le lehetsz törve mert olyankor amikor az ember hepi meg izgatott, akkor pláne szarul esik padlóra kerülni. Na eldugulok egyenlőre de totál kiakasztott ez a dolog!

KépKép
muffin

és most miért nincs itt senki??? na mindegy, igazából nekem is mennem kell mert van dolgom csak jobb lett volna együtt felháborodni... majd jövök...

KépKép
muffin

Itt vagyok, csak most ébredtem fel, és azt hittem milyen jóü lesz visszaolvasni!!!!

Erre ez a borzasztó hír!!!!!!!!!!
Katasztrófa' :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ki lehetett ez a gusztustalan féreg aki ilyet mert tenni!!!!!!! Hát nem hagynak az embernek sehol sem magán szférát??!!
Ez egyszerüen elképesztő amit natival tettek!! Ha rájönnék ki az biztos le kennék neki egyet!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Hisz nem is mondtál semmi nagyon rosszat róluk, szerintem a legtöbben így vannak az anyósékkal, de ettől még nem vagy rossz ember.
El hiszem hogy kiboritott, én is teljesen kiakadnék.

Szerintem is igaza van muffinnak, beszéljél a pároddal, ő is biztosan teljesen ki lesz akadva, hisz ő örvendett hogy írogatsz nekünk. Te vagy közűlünk a legoptimistább, most légy az, meglátod rendeződnek a dolgok.

És ténleg most csak a babátokra koncentrájál, mert ha ideges vagy akkor nem jön össze, csak nyugodtan, ha összejön a baba, és megszületik senkinek semmi beleszólása a TI életetekbe.

A legrosszabbkor. Borzasztóóóóóóó. teljesen ki készültem.
Nekem is írd meg légyszi priviben hogy mik a fejlemények, azt csak nem látja meg az az undoritó valaki!!!

Nagyon sokat gondolok rád, és mindannyian drukkolunk hogy ne robbanjon még nagyobbat a bomba!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nati, nem akarok megbántani senkit, de erre nincs szó, hogy a kedves ismerősöd mit művelt. Szerintem az ilyen sunyi egy sunyi alak, remélem olvassa! Kívánom neki, hogy pont ugyanezt érezze át ő is, amit most te. Szerintem ezért nehagyd itt a topicot. Amásik, hogy szerintem nem írtál olyan dolgot, ami vérigsértődést okozhatna....
Egyébként mit reagáltak?
magdolnam

Hova lettetek csajok????????????
Vendég

muffin!

semmi gond, nem sértődök meg. pontosítok, én akkor voltam kiakadva mikor az illető hölgy is tudta hogy van pár skarlátos alsós gyerek és azon a héten is dolgozott. ha jól emlékszem ez a szünet előtti hét volt. én paráztam. na mindegy,.
amúgy ha nem lennék rosszul én is mennlék dolgozni, és ha járvány lenne egyből jönnék, ahogy írtad. imádom a gyerekeket, szeretek tanítani, nem szoktam egyből táppénzre rohanni ha valami bajom van. kb 3 éve voltam 2 nap huzat miatt.
Úgyhogy nem bántottál meg. Ha tudok, persze én is menni fogok.

Bár most mega jobb szemem olyan vörös lett. a szemem nagyon kényes, 5,25 dioptriás a lencsém, lehet hogy nem is szülhetek csak császárral. a párom úgyis rábeszélia dokit. minden kis huzatra begyullad, most is úgy néz ki..... nem elég a hánynger..

na mindegy szegény nati!
nem is tudom mit tennék a helyedbe. de nem értem az embereket, ez most neki mért jó???? asszem az ilyen nem is normális, nem?
ez a te magánügyed.
azért remélem adsz még hírt magadról.

Kép
andyfekete

Andy, szegény fejed, a naj csőstűl jön sajnos. De hamar el is múlik!!!

Borogassad a szemedet!!!
Vendég

mát keresem a visinet, de lehet hogy csak kamilla lesz. na mindegy az én bajom kisebb natiénál.
komolyan mondom ez már beteges dolog amit az a valaki művelt.
semmi köze az egészhez, nem?
pintyuska! te hogy vagy?

Kép
andyfekete

hát ténleg semmi köze ennek a valakinek, és mégis vannak olyan emberek akik ezzel szórakoznak, nagyon kiváncsi vagyok hogy ki lehetett az. remélem Nati még be néz hozzánk!

Andy: én jól vagyok, aludtam egyet délután mert nagyon fáradt voltam, néha szurkál, cicim feszül, az ejszaka nem is tudtam hason aludni miatta anyira fájt. Éhes vagyok de nem kivánok semmit, nem tudom mit kéne vacsizni.
Vendég

én is remélem hogy nati benéz még.
most hívott a nagymamám hogy mit ennék, mert hoz nekem. tudjátok a családnak addig nem mondom meg amíg kedden a doki ne mondta azt hogy minden oks. utána majd elmondom mindenkinek. úgyhogy addig hányás, hasmenős vírussal fekszem itthon. aranyos volt.
meg a szomszédasszony is bekopogott, mert ő meg ráadásul a kolléganőm. egyből kiszúrta a vörös szemem. aranyos volt kérdezte nem e kell valami, mondtam neki hogy nem, meg hogy hét elején sem megyek, azt mondt a adoki ki kell pihenni, nehogy visszaessek.
Úgy elmondtam volna neki, de nem lehet amíg a doki nem bólintott rá.
csak még messze vana kedd, igaz pintyus?
és asszem eszem egy szendvicset, ami enm édes.
én is így vagyok vele, fája fejem és éhes vagyok de nem kívánok semmit. én nem tudok már jókat aludni mint a múlt hétvégén, biztos a sok izgalom miatt.
el is megyek kajálni
majd még jövök

Kép
andyfekete

jó étvágyat !!!
Milyen szendvicset eszel?????????

Nagyon nehéz kivárni a dokis időpontokat. Én 2 hetet vártam a mostanira és borzasztó nehéz volt. És most 6 hetet kell várjak a következőre, ez még nehezebb!!! Addig nem tudom mi történik a kis manóval, szóval ez így borzasztó!!

Muffin, magdolnam ti menyi időnként jártatok dokihoz az elején????
Vendég

pintyus!

csak sima csirkemellszalámit trapistával. imádoma majonézt, de mért nem ehetünk? ez kínzás. meg virslit sem.
édeset nem kívánok, ha eszem akkor meg utána rosszul vagyok tőle, de mi az ami sós ital? a levesen kívül. a vizet unom már. a teát is.
de semmi gond, a babóért mindent, csak minden oks legyen.
ha én most elmegyek dokihoz utána 6 hét múlva? az egy örökkévalóság, főleg itthon.
még jó hogy ti ittvagytok, igaz?
na megyek zuhanyozni, aztán még jövök

Kép
andyfekete

nem tudom téged mikor hívnak vissza!!!! Engem azért akkor mert akkor leszek 12 hetes és akkor vannak nagyobb vizsgálatok, meg akkor kell menni a védőnőhöz kiskönyvért. De ezt lehet hogy csak az én dokim csinálja így, hogy mikor már minden biztosabb a 12hét után akkor küld a védőnőhöz, azt mondta addig éljek normálisan mindent úgy csináljak mint eddig csak mértékkel.

Nagyon nehéz azt kivárni de a lényeget tudom, hogy dobog a kis szive és szépen növekszik. Addig is remélem semmi nem történik és nagy meglepetés lesz mikor meglátom a 12 Uhn hogy mekkorát nőtt. :lol: :lol:

pozitivan gondolkodom, és ténleg könyebb hogy ti vagytok, és addig még sok kismama lesz velünk.
Vendég

Andy én nem is tudtam hogy nem lehet majonézt és virslit enni. Miért??? A virslit nem is kivánom, szilveszterkór alig tudtam lenyelni egyet.

Most én is vacsizok, és megyek tv-t nézni. Jó éjszakát. Látom most nagyon pangás van!!!

Nati remélem egy kicsit jobban vagy. Nem érdemlik meg ezek hogy ki készitsd magad miattuk. :wink:
Vendég

pintyus!
valamelyik kismama írta itt miket nem szabad.
amiben nyers tojás van: pl majonéz, és nyers husi: virsli, májkrémek.

ledőlök, szédölgök
ha nem jönnék jó éjt!

Kép
andyfekete

Nati
Ez nagyon szörnyű, amit veled tettek. :evil: :evil: :evil:
Szomorú, hogy ilyen bunkó emberek is vannak.
De nehogy ez miatt elhalasszátok a babaprojektet. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy szeretnétek-e babát, vagy sem. Beszéld meg a pároddal. Rendbe jön minden, hidd el.

Andy
Szerintem mindent ehetsz, amit megkívánsz. Virslit, kolbászt. Olyan sokat úgysem eszel belőle. Mondjuk azért a nyers tojással én is vigyáznék a helyedben.
Jobbulást!

Kép
p__lilla

Sziasztok!

NAti, sajnálom, ez tényleg minősithetetlen, amit az az illető művelt. Kivánom, hogy legalább pároddal meg tudd beszélni.

Többiek, Lilla, Erika, mi van veletek? Jó lenne hallani rólatok, mert ebbe a terhes dologba én már nem igazán tudok bekapcsolódni...

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Ma megjött.... :( De már nem zaklatott fel úgy, hiszem gondolatban már készültem rá...Na mindegy, új hónap, új hancúrok.... :wink:

Nati :)
Nati, ez borzasztó!!!!!!!!!! hirtelen nekem is átfutott az agyamon, hogy a gyerekeket felismerhetik..... És hát ilyen intim dolgokról nem nagyon beszélek másoknak!
Na mindegy, gerinctelen volt, az biztos!!!! :twisted:
És a párod mit szólt ehhez????

Virág :)
Jó lesz nektek holnap!!!!! Majd számolj be, mi volt! De azért ne túl részletesen.... :wink:

Lilla :)
Én is iszom a palástot, de csak a pé után, ciklus első felében málnalevél. Igen, nekem is feltűnt, hogy hasmenés ellen is jó, de az nincs rajta, amire mi isszuk... :roll: Na mindegy, remélem használni fog!!!

Pintyus :)
Jó neked, hogy otthon vagy!! És ismerős ez a várakozás......Én imádtam uh-ra járni, és nyugtázni, hogy minden rendben!

Andy :)
Jó, hogy tp-n vagy! Én is rögtön megyek, amint kiderül! Bár nálam közrejátszik az utálatos melóhely is!! Ha annyira jó lenne, biztos dolgoznék végig, de így.........

Edit

Kép

Kép
ditta76

oké andy, akkor minden rendben. :)
Hát igen, a várakozás iszonyat nehéz. Én is elmentem először, aztán mondta hogy akkor egy hónap múlva menjek. És én is azt éreztem, hogy kész vagyok hogy nem láthatom meg nem tudhatom hogy mi történik egy csomó ideig, úgyhogy teljesen megértem amit most írtatok. Nekem most szerencsére már csak két és fél hét és megint megyek. :)
Amúgy a majonézről csak annyit, hogy csak a házi készítésűt nem lehet enni, mert abban nyers tojás van, a virsliről meg én úgy tudom, hogy ha rendesen meg van főzve és nem csak leforrázva, akkor azt is lehet. :)
Na most megyek egy kicsit megint, majd később még lehet hogy bekukkantok.
Főztem vacsit és olyan sós lett, hogy szinte ehetetlen volt... :( Úgyhogy sajnos nem laktunk valami jól. Na mindegy. MOst megyek tényleg.

KépKép
muffin

úgy látom végre beindult az aktivitás egy kicsit. akartam még egy pocakfotót felrakni...
Jenny, remélem nem vagy azért annyira kiakadva. Ne érezd azt, hogy a kismamis dolgokba nem tudsz bekapcsolódni, mert mi is bekapcsolódunk a nem kismamisokba. Nehogy nekem kitaláld hogy nem is érzed itt jól magad, mert aztán lesz irgum-burgum...
Na mindjárt felteszem a képet és tényleg húzok. :)

KépKép
muffin

hát itt vagyok. :) Kép

KépKép
muffin

Jenny
Itt vagyok :!: Hogy áll a hőd? Ha gondolod tegyél fel görbét. Elemezzük.

Muffin
Nagyon ari a picipoci. :)

Kép
p__lilla

Jenny
Te miért szeded a premenst? Nekem azt írta a Leo, hogy a barátcserjét ne szedjem, csak azoknak kell, akiknek erős a vérzésük, meg túl rövid, vagy túl hosszú a ciklusuk. Azt állítja be.
Most jut eszembe BEJCI neked lehet azt kéne szedned.

Kép
p__lilla

Merre vagytok csajok?

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, csak elköszönni jöttem.
Délután a fiammal játszottunk nagyot. Mivel 2 napig nem látom. Most meg még pakolok, aztán holnap hajrááá....
Jók legyetek csajok, és érezzétek jól magatokat a párotokkal! Vasárnap jövök. :) :)

Nagy ölelés nektek!

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág

Nagyon jó utazást kívánok. Érezzétek jól magatokat, csak egymással foglalkozzatok. Na és legalább 3-an gyertek haza. :)
Puszi

Kép
p__lilla

Nati:
Nagyon sajnálom, hogy ennyire gyerekes emberek vannak, és az a legfőbb dolguk, hogy kukkoljanak. Az persze már nem jut el a tudatukig, hogy ha nem szeretnéd párod szüleit, azt nem itt, egy nyilvános fórumon írnád le! Mindenki azt magyaráz bele a dolgokba, amit akar!
Ismerős a dolog, mi a törzsfórumomon ki is váltunk, és titkosítottuk a fórumot, mert nem egy csajszival történt ilyen helyzet sajnos.
Azért remélem tudsz jönni, és a párod melletted áll!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nati! Felháborító ami történt és borzasztó, hogy ilyen emberek vannak. Nagyon dühös lettem és teljesen kiakadtam, mikor olvastam.
Szerintem semmi rosszat nem irtál. Ne add fel az álmaidat!
Privin ird meg, hogy hogyan alakulnak a dolgok.
Fel a fejjel!! Az élet majd visszaadja úgyis neki a pofont!

Puszi

Kép
Kép
odri

Nati! Szerintem beszéld meg a pároddal, Ő megért és melletted áll és segíteni fog ebben a nehéz időben!

Kép
Kép
odri

Sziasztok!
Párom nem szól hozzám. Inkább kiabálna, vagy valami, de ez így nagyon rossz. Sajnos az illető csak kimásolta innen azokat a részeket, amiket róluk írtam. Szerintem ez nem helyes így, mert nem látnak át mindent. Hiába is mondanám, hogy mélyponton voltam és ilyenkor ki kell adnom a dühömet és ez sajnos rajtuk csattant. De ezt mind magam mögött hagytam egy ideje és boldog voltam köztük, hiszen az életünk jól alakult. De ez most már nem így van. Szóval most nincs nagy életkedvem. Bevettem egy csomó nyugtatót, de amilyen fasz vagyok ez sem fog kinyírni. Na mindegy.
Eszembe jutott, hogy nemrég valaki az újak közül, aki azóta se írt, kérdezte, hogy kecsói vagyok e. Én meg mondtam, hogy igen, miért ismerjük egymást? És erre már nem válaszolt. Hát Ő volt az!!!! Remélem százszorosan visszakapja az élettől. Nem is értem, hogy avatkozhat bele valaki életébe, akiről alig tud valamit. Szerintem a 80 százalékát nem is olvasta annak, amit írtam. A priviket meg főleg nem látta. Sajnálom, hogy ez neki örömöt okozott, hogy most hat ember szenved miatta. Nem is értem. Persze már hiába magyarázkodok. Ami történt megtörtént. Nem lehet meg nem történtté tenni.
Persze azt már nem mutatta meg nekik, hogy miért is írok ide. Arra már nem futotta neki, hogy átgondolja mitől is lehetek depressziós, álterhes és miért van kisebbségérzetem pl a sógornőmmel szemben. Sajnos ki kell mondjam, hogy van bennem féltékenység vele szemben, de ezt már mondtam nektek. Jól neveli a lányát, tisztán tartja a házat (sokszor én nem tudom ezt megtenni), stb.
Beszéltem párom anyukájval több mint egy órát telefonon, de mondtam is, hogy nem tudok kimenni hozzájuk, talán megérti. De hogy hogyan fogom ezt megbeszélni és megértetni a párom tesójával, azt nem tudom. Ők sosem voltak az én bőrömben, nem tudhatják mi is zajlott le bennem az elmúlt egy évben.

Natasa

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?