Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edit
Ez elég durva és milyen hülyeség!Kép

Beja
Okés. Azóta kiderült, hogy most mi is megyünk 4 napra még nem tudom hová, aztán anyukámékhoz és csak bő 1 hét múlva leszünk. Jó nyaralást!Kép

Nyuszimanó
Mondanám, hogy küldj hűvös időt, de most megyünk fürcsizni kicsit, így örülök, hogy még marad a kánikula.Kép
Milyen az az egyforma testfelépítés? Úgy érted hogy tökéletesek?Kép

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy beválik a szivacs.Kép Peti már nem is sír vagy ilyesmi, hanem tök csöndben átjön hozzánk. Rájöttünk, hogy a múlt héttel ellentétben most nem bír sokáig velünk aludni, így ha egyből visszasétálunk vele az ágyához, akkor vissza is alszik, nem úgy mint a minapokban, hogy rugdosott meg dobálta magát 1 órán át mellettünk. Tegnap csak éjfél tájban ébredt fel, utána csak 7 körül.Kép Rég aludtam ennyit egyben.
Úgy tűnik, hogy próbálja végre utánozni a szavakat, amiket hall tőlünk. Talán pár hónap múlva beszél is .Kép

Jó éjt! Valószínűleg kimarad 1 hét netezés, remélem addigra sokan visszajöttök írni.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Utazóknak jó nyaralást!
Cory! Gratula a fiatalúrhoz!KépKépKép Név ötletek: Bálint, Levente, Előd, Pál. Az én fülemnek mindenképp valami olyan jönne jól, amiben van L.

Minden babó úgy, de úgy okosodik!
Luca is Kép. Megtanult hátrafelé menni. 021 A hinta után a cicát is mondja, a cszcsz a cici, ha enni akar valaminkből, az a nyam-nyam. Én anyanyanya vagyokKép.
Fogacskákból is egyre jobban állunk. Áttört az utolsó metszőfog, és a két alsó négyes egy-egy csúcsa.

És a profilomban új kép van a vizitündéreimről.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

"Kis" kihagyas utan ujra itt vagyok, persze megint csak par napig. Ma mennek el a vendegink, de jovo heten mar jon a kovetkezo csapat Kép Tehat nem unatkozunk. De igy sajna nem tudlak olvasni benneteket, irni meg vegkepp nem. De amint vege a nyarnak......

Zsuzsi!
Babisinter Kép Igy nem viselkedhet valaki. Teljesen igazad van, en is kiadtam volna azonnal az utjat.

Dzsili!
Utolag Boldog Szuletesnapot a Fiadnak!

Szilvi!
Labad Kép Gyogyuljon meg mihamarabb! Jobbulast!

Bogancsi!
Orulok, hogy ilyen kozel sikerult talalnod ovit a munkahelyedhez.

Cory!
Gratula a masodik fiacskadhoz! Kép

Edit!
Strand Kép

Megneztem minden profilt, a babak mar nem is babak, hanem kesz nagy szep gyerkocok!!!

Nalunk most epp szalloda-ipar van. Jonnek-mennek a vendegek, ezert is kell melloznom titeket. De azert orulok, hogy itt vannak. Most is megyek, mert par ora mulva utaznak haza a barataink. Megprobalok surubben jonni.

Kellemes hetveget mindenkinek,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Rájöttem, hogy ha mégsem veszik fel Tomit a VI. kerületi bölcsibe, akkor sem kell pánikba esnem, mert akkor még mindig van Budakeszin egy magánbölcsőde/óvoda, ami ugyan 25ezer havonta, de mégis kevesebb, mint a bébiszitter. Azzal csak az volt a bajom, hogy nincsenek csoportok, hanem mindenki együtt van, bár ez tulajdonképpen még jó is lehet, hiszen a kicsik ellesik a nagyoktól a fortélyokat Kép

Szilvi: mitől szántad rá magad, hogy levágasd a hajad??? A szavaidból azt veszem ki, hogy nem bántad meg, ez jó Kép Eltetted a levágott hajat, vagy a fodrásznál hagytad? Javul szépen a lábad?

Rebi: őrület, hogy mennyi szemét főnök van Kép Tudod, hogy nekem sem engedi meg, hogy kivegyem egyáltalán, hogy megtartsam a 2002-re járó 35 nap szabimat Kép Kép Kép Nekem még pluszban rontja a helyzetemet, hogy ez egy nemzetközi szervezet és nem mindig egyeznek a magyar és a helyi szabályok. Melyik ez a bababarát étterem?

BSzilvi: a gyerekek-nélküliséghez már egészen jól hozzászoktam ezen a nyáron, ami a nagyokat illeti, Tomi meg borzalmasan fog hiányozni Kép Kép az új frizuráról, hát majd talán karácsonyra KépO

cory: de jó, hogy jelentkeztél Kép Jó nyaralást -bár ezt már csak utólag fogod olvasni Kép Mit szólnál a Tamáshoz vagy a Dánielhez Kép

Edit: hogy tetszett a húgodéknak Apa? Kép Elég fura strandszabályok Kép

Gorsi: kürtőskalács: 50 dkg liszt + 5 dkg cukor + 1 tojássárgája + 2 dkg élesztő + pici só. A hozzávalókból kevés tej hozzáadásával képlékeny tésztát gyúrunk. Fél óráig kelni hagyjuk, kinyújtjuk, majd ujjnyi vastagságú csíkokra szabdaljuk. A sütőfát megolajozzuk és rácsavarjuk a tésztát és jól rányomkodjuk. Forró olajba helyezzük és pirosra sütjük. A sütőfáról lehúzzuk a kürtőskalácsot és diós/vaníliáscukros/kókuszos cukorba forgatjuk. Jó étvágyat! Zsófival épp most próbáltuk ki. Nekünk 5 darab sikeredett ebből a mennyiségből, 1 lett tökéletes, a többi szétvált, de azért úgy is finom Kép

Nyuszimanó: az András nagyon jó név Kép apa is az Kép Ma nálunk is enyhébb az idő végre.

Norci: elégedett vagy a frizurával? Vili hogy bírta a kiképzést? Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!
Most csak egy rövid hozzászólásra jelentkezem be: tettem fel Donciról képet a profilomba, igaz kb 3 hete készült strandolás után, de legalább elég friss kép.

Puszi: megyek pihenniKép
Nyuszimanóék 34.
nyuszimano

Sziasztok!

Élek ám még, bár már alig. KépKépKép Minden tiszteletem a 3 gyerekes anyáké, pláne, ha még Babanetezni is marad idejük! KépKépKép
Hétfőn voltunk a Margitszigeten. Kapásból azzal kezdtük, hogy eltévedtünk. Hajóval szerettem volna menni, kinéztem a BKV honlapján, hogy csak a rómaiig jön fel a hajó, és kinéztem azt is, hogy melyik busszal lehet odáig elmenni. Azt persze nem tudtam, hogy hol kell leszállni. Sebaj, megkérdeztem a sofőrt, aki nagy szemeket meresztett rám, és közölte, hogy ő marha (szerintem is! Kép) régen a római parti lakótelepen lakik, de arról, hogy itt hajóállomás lenne, még életében nem hallott. Kép Így aztán az Árpád hídig busszal mentünk, onnan meg gyalog. A szigeten először egy nagyot bringóhintóztunk, kétszer körbejártuk az egész szigetet 1 óra alatt. Mikor visszavittük a bringóhintót, alig bírtunk a lábainkra ráállni. Kép A fiúk kinéztek út közben valami gumiasztalt, és elszántan vissza akartak oda menni ugrálni. Persze sokkal messzebb volt gyalog, mint ahogy bicajról tűnt. A nyelvem lógott, mire odaértünk. Utána végre lerogytunk enni és pihenkélni, de Lacika nem és nem volt hajlandó elaludni, és a fiúk is cincogtak, hogy gyerünk már a kalandparkba. Kár volt pedig, egy nagy rablás az egész, és még a pasi is tenyérbe mászóan flegma volt, kedvem lett volna felrúgni. Viszont volt mellette egy jó kis játszótér, az Lackónak is nagyon tetszett... volna, ha nem lett volna ott egy kiscsaj, aki vízi pisztollyal mindent összelocsált. Kép Ettünk inkább egy fagyit a sarkon, és tovább álltunk az állatkert felé. Lacika imádta a pónikat, lelkesen brüm-brüm-özött nekik, és amikor felvilágosítottam, hogy nem büm-büm, hanem vau-vau, akkor egy mellettünk ácsorgó idegen apuka nagyon kiröhögött. Kép Jól elfáradtunk, úgyhogy mikor Laci értünk jött 4 óra felé, már csak E.T. nótáját fújtuk (Haza! Haza!).
Kedden nekiindultunk a Gellérthegynek, elvégre okosan megnéztem az Interneten, hogy aznap 13-15 óráig nyitva van a víztároló. A Gellért Szálló felőli oldalon mentünk fel, megnéztük a szikla-templomot, megálltunk a csúszdáknál is, de azért csak felértünk a Citadelláig 11 óra körül. Ott megcsodáltuk a kilátást, a légvédelmi (?) ágyúkat, de főleg a bazár érdekelte a srácokat. Szerencsére elájultak az áraktól, így viszonylag könnyen elcipeltem őket a Citadella mögötti parkba piknikezni. Ott megettük a magunkkal vitt kaját, és pihenkéltünk egy kicsit. Már majdnem 2 óra volt, mikor elszántan nekilódultunk megkeresni a víztárolót. Egy jó órányi erőltetett tempójú bolyongás után végül meg is találtuk, közben jó alaposan felderítettük az egész hegyet. 14:45-re odaértünk lihegve, hogy jaj, bejutunk-e még, de minden kapu csukva volt. Röhögcséltünk, hogy az utolsó csoportra rázárták a kapukat, de azután megláttuk a táblát, hogy nyitva szerdán és szombaton... Kép Ennyit a www.budapestinfo.hu -ról. KépKépKép Akkor már a kedvünk is és az erőnk is elfogyott, úgyhogy csak hűsöltünk egy közeli játszótéren, amíg 4 óra körül Laci megint értünk nem jött. Lacika aznap már belátta, hogy a babakocsiban is tudnia kell aludni annak, akiket nagytestvérekkel áldott meg a sors, és amíg mi a víztárolót kerestük, ő édesen elaludt. Egy emberként irigyeltük. Kép
Szerdán Laci délutános volt, így reggel el tudott vinni bennünket a Vidámparkba. Előre örültem, hogy most aztán én is felülhetek végre egy-két dologra. Rögtön a bejáratnál a babakocsit-betolóban jól pofonvágták az ajtóval Lacikát Kép, neki már ott elkezdődött a kaland. Kevésen múlt, hogy az ajtót nyitogató biztonsági őr túlélte az esetet, de rögtön rájött, hogy tudja befelé is nyitni azt a szart. A vadvízi utazással kezdtük a bulit, ott amikor vizet értünk a nagy zuhanás után, úgy megütöttem a combom belső oldalát, hogy tenyérnyi fekete foltok lettek rajta. A tükör útvesztő uncsi volt, mert a tükrök takarítására nem fordítanak túl nagy gondot mostanában. Az elvarázsolt kastélyt szinte élveztem, bár kifelé jövet a forgó hordóban jó nagyot estem. A srác, aki kezelte, hagyott egy kicsit fetrengeni, aztán mikor a bokáig érő lapszoknyám már teljesen a nyakamra csavarodott, akkor megállította a hülye hordóját. Négykézláb menekültem kifelé, a fiúk legnagyobb örömére. Utána szimulátorba ültek valami eszelős száguldás programra, és gokartoztak is Lacival. A Hipp-Hopp-nál Dani (a nagyobb) kidőlt, és a reggelijét emlegette de Janó még mindenáron álomhajózni is akart. Vagány csaj vagyok (?), felültem vele. Utána csatlakoztam Danihoz, és árnyékos helyen erősen a földhöz csavarozott padért könyörögtünk. Kép Gyorsan elszórták a fiúk a maradék jegyeket biztonságosnak tűnő programokra, és hazahozattuk magunkat a lakótelepi McDonald's-ig. Ott alaposan beebédeltünk, és szerencsésen elveszítettük Dani övtáskáját. Kép Benne volt minden zsebpénzük, valamint Dani sétálómagnója és mobilja is. Kép
Ezek után tegnap már csak a közeli strandig merészkedtünk, ami igazán szuper lett volna, csak a legvégén rondítottak bele a fiúk a becsületbe. Szót nem fogadás, ígéret megszegés, meg ilyenek. Pedig mára lett volna társaságunk a római strandhoz, de ezek után azt mondtam, hogy nem merem őket elvinni. De nem omlottak meg komolyan, reggel óta TV-znek és számítógépeznek, alig tudtam kicsit géphez jutni.
Lacika tegnap jó nagyot aludt a strandon, utána átaludta egy kukk nélkül az egész éjszakát, és ma délelőtt 11 óra előtt bekönyörögte magát az ágyunkba. Azóta is horkizik. Úgy tűnik, rádöbbent, hogy nem ő gyakorol kegyet, ha alszik, hanem neki kell megbecsülni minden adandó alkalmat, mikor egy kicsit horkizhat. Kép

Remélem, lesz ma még időm olvasni is, hogy mi minden történt a héten, de most mennem kell ebédet adni az éhező tömegeknek, mielőtt komolyabb tüntetés kezdődik a konyhámban. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!

Én ma kétgyerekest játszom, ennek örömére Vili úgy döntött egyáltalán nem alszik napközben, amint megpróbálom altatni úgy csinál mintha aludna, majd kilohol "Pa" (Panni) felkiáltással és nagyokat vihog. Egyszer csak kidől már. Reméelm holnap meg éjejl ő is megbecsüli az alvásra szánt időt.
Többit majd később.

Norci
norci

BMárti!

Én ma kétgyerekest játszom, ennek örömére Vili úgy döntött egyáltalán nem alszik napközben, amit megpróbálom altatni kilohol "Pa" (Panni) felkiáltással és nagyokat vihog. Egyszer cska kidől már.
Többit majd később.

Norci
Norci

Sziasztok!

na túl vagyok 2 hét intenzív angolozáson, végre megszólalok, igaz nem éppen helyesen, de van már merszem. A csoport elég jó, fele-fele arányban vagyunk fiúk és lányok. Megegyeztünk, hogy szeptemberben együtt folytatjuk a tanulást az amerikai tanárnőnkkel, így a suli megpróbálja teljesíteni a kívánságunkat és úgy indítja a tanfolyamot nekünk, ahogy kérjük, persze a régi tantársakkal. Ezt nagyon pozitívnak tartom. Ugyancsak meglepődtem, hogy minden pénteken írattak velünk kérdőívet a tanárok munkájáról, hogy mi tetszik, mi nem. A múltheti kritika miatt jött be valószínűleg a magyarnyelvű tanárunkhoz szerdán 3 felülegylő, hogy ellenőrizze őt. Különben nem olyan rossz a tanár, csak zavarban van és nem jól osztja be az órát, ezért van néha üres menet és az elég hülyén jön ki. A problémás tantársunk, aki kémia tanár különben jól megjárta, mert a fiatalabbak kinevetik és nem veszik komolyan, én, aki lehetnék partnere, nem beszélek vele, mert engem első körben lerázott, így aztán az utolsó hétre más csoportba kérte magát. Szerintem ez marhaság! Különben a fiatalok sem bántják, csak visszaadják neki azt a viselkedést, amit kezdetben ő hozzott be velünk szembe.
Jövő héten lesz vizsgánk, most a hétvégén többet kellene tanulnom. Különben nagyon örülök, hogy belekezdtem, mert csoportban én többet tudok profitálni, mint egy magántanárnál. Ezzel a társasággal könnyebb lesz tanulni, hiszen mindannyian decemberben szeretnénk nyelvvizsgázni, így együtt fogunk tanulni, készülni és vizsgázni is!

Na ennyit az én angol tanulásomról, nem akarlak untatni benneteket.

Edit: felháborító, ami a strandon történt veletek!!! Látták, hogy pici gyerekkel vagytok és ennek ellenére, nem engedtek a szabályzatukból, miközben köztudott, hogy a franciák nem éppen a precíz tisztaságukról lennének híresek. Egyáltalán nem értem, mi a bajuk a papuccsal és a hosszúszárú fürdőnadrággal !
Rikinek:Kép

BMárti: nem lehetett semmi ezt a sok mindent végigcsinálni, gratulálok, hogy túléltétek, igaz kissé "megtörve"Kép. Most hétvégén pihenjetek egy kicsit!Kép

Borcsa: Aranyosak a lányaid a fürdőmedencében! Luca már mennyi mindent tud, most már a legkisebb osztálytársak is olyan nagyok!Kép

Nyuszimanó: csinos fiúKép

Bogancsi: Bocsi, hogy neked írom, de te vagy illetékes. Már hetek óta hallgatom a szomszédban a kamaszlányok vitáját az anyjukkal! Borzasztó hangosan ordítoznak az anyjukkal, káromkodnak és persze bőgnek, én már dirket bekapcsolom a rádiót, mert nem bírom hallgatni őket. Belegondoltam, hogy 15 év múlva velünk is ez lesz? Szerinted, mi lehet az oka, hogy nálatok nincsenek ilyen nagy dühkitörések mint másoknál? Mi a titka, hogy kell egy kamaszlányt kezelni, ha nagyon elégedetlen a világgal és a szüleivel? Te hogy csinálod?

Andysj: jó régen írtál MadikérőlKép Legalább egy friss fotót tegyél fel a profilodban, biztosan sokat változott! Nem lehet fizikailag sem könnyű ennyi embert vendégül látni, nem szeretnétek már a férjeddel végre négyesben lenni? Ti nem mentek nyaralni egyedül, mármint vendég nélkül?

Beja, Gorsi: Jó nyaralást és időt! Aztán figyeljétek a gólyafészkeket, hátha ott csücsül már a kistesó!KépKép

Szilvi: de végülis kaptál tetanuszt? Lábad gyógyulgat? Zsani aranyos lehet, ahogy pelenkázik. Hogy fogja élvezni a kistesót!

Norci: hogy sikerült a fodrászozás? Én legutóbb kozmetikusnál voltam Dórival, de csak szemfestésre. Mikor egyszer csak elkisértük apát a fodrászhoz, akkor Dórikám nagyon megsíratta apját, azóta nem visszükKép

Kellemes, hétvégét, mi lehet, hogy megyünk állatkertbe, de még nem biztos.

Üdv: Zsuzsi
Kép
zsu26

Sziasztok!

Gorsi,Beja!
Jó nyaralást nektek!

BMárti!
Sajnálom, hogy nem volt sikeres a kalandparki túrátok, a játszóteret is akartam írni, csak elfelejtettem. Mi is szoktunk odajárni, csak az a baj, hogy egész nap odatűz a nap és nem lehet kibírni olyan meleg van.
Minden tiszteletem a tied, hogy végigcsináltad a fiukkal a programokat és igen is vagány csaj vagy!

Cory!
Gratulálok a kisebbik fiadhoz is! Én nem tudok neked fiú névvel szolgálni, mi is bajban leszünk, ha a második is fiú lesz!

Zsuzsi!
Örülök, hogy jól alakult végül a tanfolyam, jó tanulást és sikeres vizsgát kívánok neked! Dóri, hogy viselte, hogy két hétig ennyit voltatok külön?

Norci!
Köszönöm a véleményedet, sajnos, csak te írtál nekem ez ügyben, pedig nagyon érdekelt volna a többiek véleménye, tapasztalata is.
Milyen lett a frizurád, Vili, hogy viselte?

Petiről egy kicsit. Szerencsére azóta sincs következménye a 15 hónapos oltásnak, remélem már nem is lesz.
Egyre többet lépcsőzik a nagyfiam, felfelé már teljesen egyedül, természetesen még kapaszkodva, de lefelé még kéri a kezemet. Már teljesen egyedül mászik fel és csúszik le a csúszdán, persze azért még ott vagyok, hogy le ne pottyanjon.
Új szavaink cici, anya, mamama, fény, és a kéremre is használ valami egyedi kifejezést, de nem tudom leírni, hogy pontosan mit is.
Amint hazaérünk a sétáról, játszóterezésről, vásárlásból azonnal elkezdi, hogy SÉTA.
Már azt is tudja, hogy ha hazaérünk, menni kell a fürdőszobába, mert kézmosás jön.
Szóval ő is okosodik rendesen. Fogacskákkal nem haladunk sehova, csak állandóan matat a szájában.
Megyek, mert apucija nem tudja kicsábítani a konyhába vacsizni, Peti folyton SÉTA felkiáltásokkal rohangál.

Sziasztok

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Szilvi és Peti

Gyorsan még megnézem Doncit és a lányokat!
bszilvi

bszilvi!

írtam én is a szopiról, csak kitörlődött - majd még írok mergint, bocs, de ma nem ment! elkezdtem, hogy mikret szoAK ELLEBJAVALLNI, MILYREN INDOKOKKAL ÉS MIKET LEHET RÁ VÁLASZOLNI, CSAK EZ HOSSZÚ. TYALÁN HÉTVÉGÉN LESZ IDŐM

MINDENKINREK MINDEN JÓT, vilka itt van nálam, nem tudok többet írni

márti++
márti

Sziasztok!

Akkor mi megyünk nyaralni, bő egy hét múlva hétfőtől ismét leszünk. "Hurrá, nyaralunk"Kép - ez a mottómKép

Igaz, ma nem fészekre szállni láttam gólyát, hanem egy mezőn álldogált egy társával, egészen közel álltak egymáshoz és szerintem tárgyaltak valamirőlKépKépKépKépKépKép Na, majd most a nyaraláson... ;) Nem tudom, a másik kinek a gólyája lehetett, majd kiderülKép

Megyek, mert a fiam még kukorékol, most megyünk fürödni... Holnap még elvileg itthon vagyunk, bevásárlás, előre főzés (amit lefagyasztok, hogy ne ott kelljen főzőcskézni), pakolás, alvás, aztán indulás!

Millió cupp mindenkinek, legyetek jók,
Beja és Bácus
beja

Sziasztok!

BMárti: húúúú, már az olvsástól is elfáradtam, hogy csináltad ezt végig???

Szilvi: bevezethetnéd pl. az otthoni sétát Kép

Márti: tök jól írsz Vilkával Kép Kép Kép

Beja: jó nyaralást és kikapcsolódást kívánok Nektek!!!!!!!!

Zsuzsi: nehezen tudok válaszolni Neked, mert szerintem semmi extrát nem csinálok a lányaimmal/gyerekeimmel. Néhány "elvem" azért van, az egyik, hogy megszületésüktől fogva egyenrangúnak tekintem őket és ezzel párhuzamosan világos korlátokat is szabok nekik. Igyekszem következetes lenni. Sokat dícsérem őket, hogy legyen önbizalmuk - máris nincs gondjuk a világgal, mert el tudják magukat helyezni benne.
Velem időnként biztos van bajuk, de ezt szerencsére mindig kultúrált formában mondják meg - még akkor is, ha nekem néha fáj. A velem való kiabálást pedig nem tűröm el - bár még sohasem próbálták, eszükbe sem jut.
Hú, ez nagyon "todományosan" hangzott, de a kérdésedre végigondoltam a dolgokat. Kép

OFF: ma reggel 9-kor telefonált Juli netes francia barátnőjének a mamája, hogy itt vannak BP-en és akkor most elugranának meglátogatni minket Telkibe! Gyors sütivétellel oldottam meg a vendéglátást - amúgy is ilyesfélét beszéltünk meg előre emilben. Nagyon kedvesek voltak, a szülők magyarok, kint élnek egy ideje, 4 lányuk van, a 3. Julinál 1 évvel fiatalabb, de ugyanazon a napon születtek Kép Pont olyan hallgatag volt, mint Juli Kép Jövőre gyerekcsere ... Kép

Most indulunk Sóskútra a lovasnapokra a lányokkal és Tomival. Lesz jó sok ló Tominak, mondogathatja majd Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Megjártuk az állatkertet, Bécsbe mentünk meglesni a pandamacikat és olyan szerencsénk volt, hogy pont akkor érkeztünk meg a pandákhoz, mikor etetés volt, így sikerült lefotózni őket!Kép
Az összes állat fürdött a vízben, a tigristől kezdve a pingvinekig mindenki, nagyon jó helyük van az állatoknak. Igaz, szerintem szegény oroszlánt eléggé idegesítheti, hogy pont mellettük van egy büfé-étterem, ahol frissen sült husi illatozik.Kép

BSzilvi: Peti nagyon aranyos lehet, ahogy mondogatja, hogy séta! Azt hiszem gyermekeink a legaranyosabb korszakukban vannak, annyira örömteli, ahogy a felfedezik a világot és örülnek neki, az ő szemükben minden olyan szép és vidám. Olyan jó lenne, ha ez sokáig így lenne!Kép

Bogancsi: teljesen logikus, amit leírtál a neveléssel kapcsolatban, azt hiszem az is számít, hogy milyen iskolában járnak a gyerekek és ott milyen barátai lesznek. Na és nekünk szülőknek is példát kell mutatnunk, meg is fogadtam, hogy sosem fogok a gyerek előtt veszekedni... vagy legalább is halkabbanKép
Milyen ez a lovasnap, bárki mehet, hol van?

Márti: Ármin még mindig ugyanannyit szopizik, mint Vilka előtt vagy most már kevesebbet? Ármin cici nélkül is el tud aludni napközben?

Adjatok már tanácsot, hogy lehetne a napközbeni szopiról leszoktatni Dorkát, vagy legalább arról, hogy a délutáni alvást cici nélkül oldjuk meg!
A kakaó, a cumisüveg nálunk nem jön be.

További kellemes hétvégét mindenkinek!Kép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi!A papucsot én sem értettem,foleg ha csak a gombat vesszuk alapul.Ezért se maradtam a gyerekkel.Egyébkent a biztonsagior sportcipoben allt ugyanott,ahol rolunk levetette volna a papucsot.Persze lehet,hogy az valtocipo volt,de akkor is.
Rikinek megmutattam a mosolygos fejecskéket,koszonjuk!KépKép
Engem nem untatsz az angol tanulasoddal,szerintem jo kalandosra sikeredett!KépVoltatok allatkertben?

Bogancsi!Vendégek:KépKépJovore akkor mar tuti lesz Juli kulfoldi utja!KépHogy all a mostani?
Tesoméknak tetszett az eloadas!Kép

BMarti!Le a kalappal!KépBar ez az ovtaska elvesztés nem hangzott tul jol.Kép

Beja!Kellemes nyaralast kivanok nektek!Kép

Nyuszimano!Donci nagyon aranyos kisfiu!!Kép

Andysj!De jo neked,hogy ennyi vendéged van!A hugomék most este indultak haza,ezért egy kicsit szomoru vagyok.KépNem tudom mikor jon ki legkozelebb valaki.

Riki le sem szallt a hugomrol.Még akkor is hozza kéreckedett,amikor mar ultek a kocsiban indulasra készen.Olyan meghato volt.

Képzeljétek visszamentem a jatékboltba és azt mondtak,hogy ok nem talaltak meg a kasszaban a buborékfujot,de szo nélkul adtak egy masikat!KépSzerintetek otthon ez hogy lett volna?Biztos azt mondtak volna,hogy sajnaljuk,nem talaltuk meg,biztos utkozben veszitette el,nem tehetunk onért semmit.
Riki egyébként nagyon élvezi!

Ja,tegnap voltunk Disneylandben!KépRikivel felultunk egy korhintara.Arthur kiraly egyik gyonyoru lovan ultunk!Kicsit hisztizett,amikor vége volt a menetnek és le kellett szallnunk.Kép
Ultunk két féle hajon is.Minden nagyon tetszett Rikinek,egyfolytaban mutogatott,egyes dolgokat tatott szajjal nézett,vagy éppen hangos nevetésben tort ki!KépFaradhatatlanul sétalt,nem aludt egy percet sem.Bezzeg hazafelé a kocsiban!Kép

Jo éjt!

Edit
edith16

Edit: Nincsenek fotók a Disneylandes napotokról, kiváncsi vagyok, hogy csodálkozik Riki?! Biztosan jó lehetett! Anyáméák Amerikában voltak, de ők jól el is tévedtek, azóta is rémálomként mesélik a disneylandes kalandjukatKép Megéri elmenni, ha már az ember Párizsban van gyerekkel? Mennyi a belépő? Bár őszintén bevallom, nem szeretem a Disney-figurákat sem a meséket, na jó pár mostani engem is megnevetettet, az az egyszemű szörnyes, de már elfelejtettem a nevét!Kép

zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi!

Igen tenyleg regen irtam mar Madikerol Kép De annyira lefoglalnak a vendegek, hogy meg olvasni is alig van idom. De ez nem panaszkodas, orulok, hogy itt vannak/voltak. Szombat reggel mentek el a barataink, a masik barataink pedig szerdan erkeznek. Igy most van par nap negyesben lenni. Kép Iden mi nem megyunk nyaralni, mindenki hozzank jon. Novemberben tervezunk egy kisebb telelest negyesben. Mindezek mellett, nalunk bekoszontott a hiszti korszak Kép Remelem hamar tul leszunk rajta. Egyre tobb szot mond mar Madike, a babanyelvet meg kepes egesz nap folyamatosan beszelni Kép Most a kedvenc elfoglaltsaga a rajzolas es a hazimunka. Imad torolgetni, kipakolni a mosogatogepbol...

Hamarosan rakok fel uj kepet rola. Csak ido kerdese Kép

Nyuszimano!
Nagyon aranyos Donat a kepen Kép

Beja!
Jo nyaralast!

Bogancsi!
De jo, hogy ilyen kedves emberekkel sikerult osszeismerednetek.

A gyereknevelesi elveiddel egyetertek. Tenyleg egyenrangunak kell kezelni oket. Mi is igy tettunk Fatussal es Madikevel is ezt tesszuk majd.

Zsuzsi!
Hogy tetszettek Dorkanak a pandamacik? De jo, hogy sikerult nektek eteteskor megnezni oket.
Gratula az angolodhoz! Kép
A Szorny Rt.-re gondolsz?
Disneyland nekunk is tetszett, Madike is csodalkozva nezte a figurakat, integetett nekik.

Edit!
Korhintazas Kép

BMarti!
Nem irigyellek, nem semmi napjaid voltak.

Kellemes vasarnapot mindenkinek,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Megérkeztünk a 3 hetes kikapcsolódásból. Nagyon jól éreztük magunkat, Hanna Balaton-függő lett, valamint lehet vasutas lesz, mert az állomás mellett volt a szállás és minden vonatot hangosan üdvözölt. A végén már amikor bemondták, hogy jön a vonat sikított, hogy "menjünk ki, voat dudá, tütüü"KépSzép barna lett a fenekénél meg olvasni lehet úgy világít.Kép
Rengeteget beszél ő is, de látom mindneki beindult.Kép Az evés nálunk rendben, hogy el ne kiabáljam, gyakorlatilag nem hízik a kaja mennyiségét nézveKépKép
Viszont ma reggelre betegek lettünk. Én már 3 napja taknyos vagyok, de Hanna meg a férjem ma reggelre lett. így nem aludtunk szinte semmit.Kép Nem lázas egyelőre, de holnap viszem dokihoz.

Elolvastam mindenkit, de már nem reagálok,mert szinte mindent megbeszéltetek.

Nyuszimanó! Néztem volna a képet rólad, de már lecserélted.Kép

Kettőtlátó Beja! Jófej lett Bácu!Kép És Hanna már nagyon hiányolja, őt is és a többieket is. Hajrá gólyák!Kép Jó pihenést nektek!

Cory! Gratula a fiúhozKép Mit szólnál az Ákoshoz?KépKép Lehetne rövidíteni a nevétKép

Na felébredt a Maki, úgy tűnik fáj a troka szegénynekKép Megyek, aztán majd írogatok még.

Tikk
tikk

Tikk!
De jó, hogy téged is látni végreKép!!!!!!! Elküldöm a pocakos képet jó? Bár már nagyon nem aktuális, kb 1 hónapja készült lassan, na és ahhoz a képhez képest hatalmas márKépa pocakom

Jobbulást nektek, bár most rám is rámfér, mert tegnap óta kapar a torkom.

Képzeljétek lányok, holnap után jönnek Donci keresztszülei 10 napra, úgy várjuk őketKép Most először lesznek Finno.-ban és ők is nagyon be vannak sózva, Donci meg szinte bukfenceket hány, mikor van nálunk valaki, hát az utóbbi 2 hónapban nem unatkozott no és nem is fogKép

Kaja-lista:
tegnap rizs, sajttal-sonkával töltött rántott csirkemell paradicsomsalátával
ma-holnap: krumplipüré, fasírt és málnatortaKép

Tényleg kell valakinek fél óra alatt elkészíthető isteni málnatorta recept? (persze finn) Mondanom se kell, hogy befaltuk hárman a 3/4-ét, Donci 2 szelettel evettKép. Mi lesz, ha a második gyerkőc is már ilyeneket eszik, 2 tortát kell majd mindig sütnöm?

Na tényleg pussz: Nyuszimanóék 34.
nyuszimano

Még valami. A múltkor volt szó a reggeli-esti zabpehelyről, és akkor Zsuzsi, azt hiszem te írtad, hogy erről én tudnék mesélni, merthogy a férjed finnesül eszi.

Szóval ha egy kicsit fel akarjátok dobni a reggeli kását, akkor nemcsak vízben lehet megfőzni, hanem a finnek mindenféle gyümölcslevet is használnak. Ha vízben főzik meg, akkor általában fahéjjal, mézzel, lekvárral ízesítik. Viszont én legtöbbször tejjel főzőm Doncinak. Sokszor van, hogy mindenféle gyümit is keverek bele, mikor mi van itthon: most pl. málnát, áfonyát, ezelőtt epret használtam. Ja és még egy ötlet. Ezt a kását fel lehet habosítani is, akkor tejjel kell főzni és habverővel egy kicsit keverni. Tök fini, bár az én férjem rá se tud nézni ezekre a kásákra, Donci meg én viszont imádjukKép

Na tényleg ennyi, mert vendégeket várunk.
Nyuszimanóék
nyuszimano

Nyuszimanó!

Nekem feltétlenül küldd már el, kösziKép

Tikk
tikk

Tikk!
ElküldtemKép
Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Zsuzsi!
Ha valaki szereti a Disney-t,akkor az élményért megéri elmenni.Viszont nagyon draga!KépA beugro egy felnottnek 39 euro,3 éves korig ingyenes.A gyermekbeugrora nem emlékszem,de kb 21 euro.Innentol mindenre ingyen felulhetsz,egyedul a lovoldozésért(olyan,ami a vidamparkokban,bucsukban lenni szokott) kell fizetni,illetve bedobni 2 eurot.Mi ezt kihagytuk.Mivel szinte ott vagy egész nap,eszel-iszol.Az sem olcso.Es persze a gyerek ugy is mondja,hogy vegyél nekem Mickey egeres lufit,Mici mackos polot,Plutos sapkat,...stb.Ezek ugyancsak nagyon dragak.
Riki kapott a hugoméktol egy olyan szivoszalas poharat,amibol ha iszik,az ital megporget egy kis malomkereket.Na,ez 10 euro.Kapott egy polot is,az 12 euro volt.
Mindezek ellenére én szeretnék jovore is elmenniKép,talan akkor mar jobban fogja élvezni Riki is.Igazan én az esti show-ra vagyok kivancsi,de azt Riki még jovore se fogja kibirni.Fél 11-kor van.Kép
Foto csak egy készult a mi gépunkkel,de majd megprobalunk valamit osszehozni a kamerarol!

Nyuszimano!En kérekszépen malnatorta receptet!!KépKép
Gyogyik a torkodra!KépKépKépKép

Tikk!Jobbulast az egész taknyos csaladnak!KépKépKépKép

Andysj!Ari lehet a hazimunkazo Madike!Varjuk az uj fotot rola!KépKép

Mindenki nyaral??

Ime az egyetlen Disney-s csaladi foto,ami nem lett a legjobb.

Edit
Kép
edith16

Edit! Jaj, de nagy lett Riki! És szerintem rajtad is látszik az a plusz 1 kiló, tök jól nézel ki!Kép A párodat nézve, nem tudom eldönteni, kire is ütött Riki (mindekettötökre hasonlít), de a lényeg, hogy szép gyerek!Kép
Olyan aranyos, ahogy fogjátok egymás kezét vagy Rikit fogjátok le, hogy le ne másszon?Kép

Kellemes hetet! Úgy hallottam, hogy még ezen a héten egész Európában hőség lesz, azaz 35 feletti hőmérséklet! Próbáljuk túlélni!

zsu26

Edit!
Szerintem meg tök jó lett a képKépKép Nagyon helyes, nagy fiú már Riki!!!!!

Málnatorta-receptet küldömKép

Puszi: NYuszimanóék (sajna a torkom még mindig nagyon szar...) 34.
nyuszimano

Lányok hogy bírjátok a hőséget?

Most jöttem be a teraszról, itt kemény 12-13fok van (brrrr), mondjuk jól esett, hogy fáztam, olyan rég volt ilyenKép Ja és napközben is csak 17-18 fok lesz. Én most ennek nagyon örülökKép
Küldök egy kis frissítő fuvallatot belőle!!!!!!!!

Puszi: Nyuszimanóék 34.
nyuszimano

SZiasztok!

Mi mindkét hétvégi napot a Margitszigeten töltöttük KépKépKép és én nagyon élvezem a meleget! És remélem, még marad egy darabig, mert mostanra nőtt meg Vilka annyira, hogy tetszenek neki a lombok, a napsütés, el lehet vele menni egész napra (igaz, nem nagy túrára, de legalább a szigetre) - szóval, én méga nyárra szavaznék Kép Vilka nem kapta meg a 2 hónapos oltást piros torok és köhögés miatt Kép Szerintem azért fázhatott meg, mert nagyon megizzad a melegben, vizes lesz a ruhája és az első fuvallat is lehűti Kép Mit lehet tenni ez ellen? Így is naponta többször öltöztetem!

Ármin is egyre jobban élvezi, ha megyünk valahová: mindenre kérdezi, hogy aaaaz? És megjegyzi, hogy mi mi, és mondogatja, meg összefűz eddig ismeretlen szavakat. És már sokszor udja, hogy az emberekre nem azt kell kérdezni, hogy aaaz?, hanem azt, hogy őőő? KépKépKép Megint lenyírtuk a haját, nagyon nyárigyerek kinézete van: szép napsütötte barna, villog a kék szeme, kopi, izmos - szerintem nagyon szép kisfiú! Kép Legújabbjai: mini-mani Kép (ez én lennék nagyon édes hangon becézve) tojászlabda (ez egy rugbylabda) bugilabda (gumilabda) minden gumi "bugi" egyébként, kivévea hajgumit, azt ki tudja mondani jól Kép

Nyuszimanó! Én is szeretnék málnatortareceptet! Nem írnád meg nyilvánosan? Ó, már csak hat hét és megszületik a babátok! KépKépKép Elhiszem, hogy te élvezed a hűvösebbet! Donciról nagyon jó ez a strandos kép!

Edit! Fura a francia strand! Kép Viszont Daueville (?) gyönyörű, én is voltam ott Kép A kép nagyon szép hármótokról! Kép

Tikk! Újra itt! Kép Hanna ügyesen beszél! Ősztől meg bölcsi? hogy lesz az? már szoktatod? És te? Fura lesz megint dolgozni járni, nem?

BMárti! Kalandos volt! Kép

ZSuzsi! Ármin simán majdnem annyiszor szopizik, mint Vilka, és tudna többször is! És bizony délután szopival alszik el! Kép Úgyhogy arról, hogy hogy lehetne erről leszoktatni Dórit, nem tudok mit mondani! Igaz, én általában nem bánom, hogy így van! Ha meg néha elegem van a szopikból, akkor Ármin többnyire megérti, hogy most nem lehet Kép El tud aludni anmélkül is egyébként - ha nem, velem van! A nagymamák és András is el tudják altatni: a hintában, ringatva, simogatva - ez vagylagos, nenm mind kell egyszerre.

Andysj! Nem semmi mennyiségű ember fordul meg nálatok a nyáron! A gyerekek élvezik? Ők hogy állnak a magyar beszéddel?

Danimamáékkal mi lehet? Még mindig nyaralnak vajon?

És SZila, te hol jársz? Vagyis látom, hogy máshová írogatsz Kép, csak ide keveset! Hogy vagytok? Szsretnék hallani Hangáról és rólad is! Kép

Bogancsi! Én annyira, de annyira irígyellek a négy gyerekért! Kép Bölcsitémához: a vegyes korcsoport (legalábbis ovikban) az egyik legmodernebb dolog! Kép Én nagyon jónak is tartom, úgyhogy oviba én lehetőleg olyanba szeretném adni majd Ármint, ahol ilyen vegyes korcsoportú csoportok vannak! A bébiszitter-áon gondolkodtam: kifizetni, persze, nagyon sok lenne az órabérét, de ha egész nap Tomival lenne, már más munkát nem tudna vállalni, akkor annyi lenne a teljes havi jövedelme, amennyit tőletek kap, nem? Akkor pedig logikus, hogy nem elégszik meg havi 25E-rel, nem?

BSzilvi! SZóval, igyekszem rövid lenni, mert mindjárt kelnek, de: ha nincs gond a terhessélggel, simán lehet szoptatni végig. Van gyerek, aki viszont így nem kéri - Ármin nem ilyen! Kép A terhesség elején nagyon érzékenyek lehetnek a mellbimbók - emiatt lehet neked kellemetlen. A dokik egy része (az enyém szerencsére nem) alapból elutasítja, minden indoklás nélkül. Ha mégis rákérdezel, miért is kéne abbahagynod, akor ilyeneket mondanak: a te szervezeted nem fogja bírni (az én vérképem minden vitaminkészítmény nélkül is tökéletes volt - csak tényleg figyelni kell a helyes táplálkozásra), a a baba nem kap meg mindent: mindent megkap! Elsősorban ő, aztán a tej Kép, aztán te! Vilka 3480 gr-mal született, tökéletes kisbaba Kép - pedig Ármin aztán szopizott rendesen! Már semmit sem ér a tej, amit a nagyobbik szopizik - a védőanyagok benne vannak Kép, és Peti bőven eszik már mást is! Mióta Vilka megvan, Ármin 1,5 kg-t hízott, Vilka immár 6350 gr (volt csütörtökön, 9 hetesen, azóta biztosan több KépKépKép) - szóval, két gyereknek is elég a tej! A göcskészség fokozódik - igen, a szopi okz méhösszehúzódásokat, mint pld az orgazmus is, meg vannak maguktól is - szóval, normális terhességet ez nem bánthat! Ha meg gond van, akkor persze, abba is lehet hagyni! Kép

Na, elküldöm, mert ha ez elvész, sírógörcsöt kapok!

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!
Úgy nézem, eddig nem érkeztek tali tippek, se jelentkezők. Rékám javaslata a Feneketlen tavi játszó. MI ugyan jó ég tudja mikor érünk oda, mert "közösségbe mehet" papírt kell szeereznünk Rékának.

Nyuszimanó! Én is kérek szépen málnatortát!Kép

Nálunk zöldségleves és rakott karfiol volt ebédre.

Borcsa
borsts

Megint én Kép

Norci! A gyümiléről akartam még írni neked: én pld körtét, barackot simán megtisztítom, összeturmixolom és tezsek hozzá vizet, aztán vagy teszek hozzá cukrot/mézet, citromot, vagy nem Kép A másiok féle gyümilét főzöm: megggye, cserkó, szilva (bármi) + víz + cukor/méz + fahéj, esetleg szegfűszeg, citrom. Megfőzöm, mint egy gyümilevest, az ízesítőket kiszedem, a sűrűjét letrumixolom, beleszűröm a levébe és kész. Hűtőben mindkét féle eláll akár 4-5 napig is - már ha meg nem isszuk korábban Kép

Andi! Hol vagytok? Nyaraltok vagy csak nem írsz?

Gorsi! Már akartam írni: ne aggódj, hogy Peti nem beszél még! A fiúk később kezdik, Peti 3 hónappal fiatalabb Árminnál, 3 hónapja még nem beszélt többet, mint most Peti! Vilka születésekor indult neki, aztán most már rövidebb mondatokat is alkot és szinte be nem áll a szája! Kép De azt látom, sok hasonló korú fiú még egyáltan nem beszél, annyit sem, mint Peti! A játszótéren most hétvégén is mindenki megcsodálta Ármin tudományát és kivétel nélkül mindenki csodálkozott, hogy még nincs két éves.

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti!
Vagyok, nem nyaralunk, csak pár napig nem voltam itthon. Gyöngyösön voltunk, Zsófi ott is maradt egy kicsit nagymamázni, elvileg péntekig, de szerintem hamarabb fog hívni, hogy menjek már le én is.KépNagyon anyás lett, alig akart ottmaradni. Máskor meg alig várta, hogy mehessen.

Múlt héten többször is elkezdtem válaszolgatni, de a lányok közbeszóltak.... Most van egy kis nyugi, élvezem az 1 gyerekes létetKép. Luca betaknyosodott és köhög is egy kicsit, ma megmutatom a dokinéninek. Az egyik szomszéd kislány is így kezdte, mára magas láza lett, és ab-t kap. Remélem, mi elkerüljük. Luca cicizik ezerrel, gyümölcsön kívül mást nem is akar enni, de nem csodálom. Ma reggelre már az én torkom is kapar....

Most éppen itt rajzolgat békésen mellettem, és meséli, éppen mit rajzoltKép
Még mindig nem vettem neki ajándékot a szülinapjára, és igazán ötletem sincs. A héten tervezem hogy elmegyek egyedül egy kicsit szétnézni. Gyerekkel ugye elég veszélyes terep egy játékbolt.Kép

Nyuszimanó! Én is várom a receptet!Kép

Edit! Szerintem is nagyon szépek vagytok a képen!Kép

Tikk! Üdv újra itt!Kép Hannának és Neked is mentek a gyógyok!KépKép

Mennem kell, hív a kisasszonyKép
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Márti
De jó, hogy írtál a pocakos szopiról Kép Mondjuk nekem nem tiltotta meg a doki, hogy szoptassak, csak azt nem szeretné, ha szülés közben is tenném... Kép ... meg emlegetett valami 12. hetet, hogy jó lenne, ha csak addig, de abból nem lesz semmi, Csengus annyira cicifüggő... Én csak attól tartok, hogy nem marad tej a végéig, és kénytelen lesz "leszokni" róla... messze van még március...
Néha úgy érzem, hogy nincs semmi tej, mert a tejleadó reflex, meg a telítődés hirtelen teljesen megszűnt, de (főleg) reggel ott a rászáradt tej a szája szélén, úgyhogy valamit biztos talált KépKép
Méghogy a fiúk később beszélnek.. Kép Ármin már mióta, Csenge meg csak most kezdte, pedig ő az "öregebb" ... Kép

Tikk
KépKépKépKép.. de jó, hogy újra itthon Kép .. az nem jó, hogy betegen.. Kép Remélem hamar túl lesztek rajta!... Amúgy nálunk Hanna lett a "bezzeg" gyerek... Csengusnak elmeséltem, hogy Hanna nem sír körömvágáskor... ha folyamatosan ezt mesélem, akkor ő sem... Kép ... tegnap 2 körmöt sikerült levágni rángatás és hiszti nélkül KépKépKépKépKép

Edit
Szerintem is nagyon jó a kép... Kép

Magunkról
Csenge elkezdett beszélni .. Kép ... mármint érthetően (többnyire) .. döbbenet, hogy 2 hete még csak pár szót használt, most meg naponta sok-sok újat... és többnyire teljesen ki is mondja őket, nagyjából tisztán (a "r" az nagyon nem megy Kép).. és nem csak ismétli a szavakat, hanem rögtön használja is őket .. Kép Idegenek előtt persze egy szót sem... De ha már másodszorra találkozik vkivel, vagy eltelik pár óra, akkor megered a nyelve... Tegnap óta mondja, hogy Csengus... Kép... úgyhogy most már rendszeresen közli, hogy Csengus mit akar Kép .. vagy éppen mit csinált (pl. Csengus buta... = összefirkálta a falat Kép)
Ő is belépett a kiskopik táborába Kép Kb. 3 napja lefeküdt aludni egy fürtöske, és felébredt egy kisfiúfejű Kép .. őt annyira nem rázta meg a változás, a családtagokat annál inkább KépKép Mivel megint alvás közben nyírtam, rettegve vártam, hogy milyen lesz, ha felébred... Kép .. Lehetne rosszabb is KépKép Viszont szegénykémnek olyan agresszív forgói vannak, és olyan hülye helyen, hogy meg fog vele majd szenvedni Kép

Mániákus játszóterező... Szerencsére majdnem mindig van önként jelentkező, aki elviszi... Kép

Én kezdek kicsit jobban lenni (remélem nem kiabáltam el...)... A szakdogával nagyon nem haladok, úgyhogy nem tudom, mi lesz Kép ... és rettegek a munkakezdéstől Kép... főleg hogy Csenge hogy bírja majd, meg hogy bent milyen lesz a légkör...

bogancsi
Közalkalmazott vagyok, úgyhogy elvileg teljesen egyértelmű, hogy mihez van jogom... ezzel a főnök nincs tisztában... és ami a legundorítóbb, hogy folyamatosan azzal zsarol, hogy nem veszélyeztethetem a könyvtár működését... nekem a legálisan járó 50 napomat nem akarja kiadni, mások meg nem legálisan kapnak ajándékba évi ennyit... Nem tudok a régi helyemre vissza menni (vagyis ő nem akarja...) Se egy asztal, se egy szék, ami az enyém... ülhetnék oda, ahol épp nincs senki, mert szabadnapon van... Most gyűjtöm a konkrét törvények konkrét részeit, és az orra alá rakom... Egy fél napot sem vagyok hajlandó kivenni, ha nem kötelező... pl. a vizsgálatokra...

Ja... a gyerekbarát étterem a Szép Ilona Vendéglő.. a Budakeszi út legelejénél van, de van bejárata a Hűvösvölgyiről is Kép

Csengusról lesz majd kép, csak azt nem tudom, hogy mikor... De lesz.. Kép

.. na megyek, mert aludni kellene .. A kisasszony hajnali fél3-kor elkezdett 3/4 óránként ébredni... és visítani... mondtam már, hogy utálom, hogy ennyire fáj neki, hogy jön a foga? ... Mondja már azt is, hogy fáj fog Kép múlt héten csak rámutatott, és annyit mondott, hogy jujjjj-jujjj-jujjjj... Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Zsuzsi, Zsuzsa: névnapotok alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Kép Kép Kép

Most csak ennyi...

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

Nyuszimanó! Köszi a képet. Málnatorta lemaradt.Kép De most már tényleg idemásold, úgy látom mindenki rámozdult.Kép

Rebi! Tündér lehet a kis kopasz.Kép És tényleg mennyit dumál. Ő is.Kép
HOgy állsz a szakdogával?

Márti! Hanna aug 25-től megy bölcsibe, akkor nyit és én aznap kezdek dolgozni. szóval anyósom jön szoktatni. Kicsit hülyén jött így ki, de nem tudok mit csinálni. Remélem nem lesz gond.

Andi! Lucának is gyógyulást, remélem nem lesz komolyabb nálatok. Hanna ma éjjel kicist hőemelkedett, de viszonylag jól van.

Akkor kicsit én is adok izelítőt mostmár kicsit magyarosabb szótárunkból. Lehet mégsem görög a gyerek.Kép Megtanulta a nevét. Mondja, hogy Beke Hanna. Azóta mi Beke apa és Beke anya vagyunk, valamint a Balaton is Beke víz volt 2 napig.Kép Aztán alkalmanként anyuci és apuci vagyunk, ezt meg anyósomtól tanulta.Kép 2 hete elindult a mi az korszak.Kép A kedvenc párbeszédem a következő:
-Anyuci, mi az?
-Melyik?
-Az.
-Hol?
-Ott.
-Mutasd meg!
-menjünk ki,nézzük!

na ennyi.KépKépKép

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!
Na akkor itt a málnatorta:

Hozzávalók:
2 tojás
1 1/2 dl cukor
75 gr olvasztott de lehűtött margarin (nem tudom, otthon lehet-e kapni folyékony margarint)
2 dl liszt
2 teásk. vaniliáscukor
1 teásk. sütőpor

Tetejére:
3-4 dl bogyós gyümölcs (pl. málna, áfonya...)
3-4 evőkanál cukor

sütő kikenéséhez:
margarin, zsemlemorzsa

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, kend ki a sütőformát
2. Keverd össze a lisztet, vaniliáscukrot és a sütőport
3. A cukrot a tojásokkal verd habosra, majd add hozzá az olvasztott de lehűtött margarint.
4. Keverd össze a "habot" a lisztes keverékkel, öntsd a sütőformába, a tetején egyenletesen oszd el a gyümölcsöt és szórd meg a cukorral.
5. 25-35 percig kell sütni a sütő középső részén attól függően, hogy friss, vagy fagyasztott gyümölccsel készíted.

(a finnek vanilia-öntettel eszik, mi isKép, isteniKép)
Jó étvágyatKép!

Kérek egy kis drukkolást, Donci ma alszik először a gyerekágyban. Nem volt sima az elalvása, bár semmivel sem volt zűrösebb, mint a kiságyban való elalvás mostanában. Mondjuk a sírás oka most az volt, hogy nem a kiságyban akart aludni, hanem visszakéretőzött a gyerekágyba. Kíváncsi vagyok az éjszakánkra.

Puszi, most csak ennyire telett. Nyuszimanóék 34.
nyuszimano

Sziasztok!

Laura: köszi a névnapi köszöntőt, de én februárban tartom, bár örülök minden megemlékezésnek!Kép

Tikk: nagyon édes lehet Hanna és nagyon okos, hogy már tudja az egész nevét!
Nekünk az első babysitteres hét nagyon simán ment, Dorka teljesen fel volt dobva az újtól és nagyon élvezte, hogy nem vagyok vele. Alig várta, hogy elmenjek és integethessen nekem! Most a 2. hét után már van némi sírás-rívás, így nehezen is hagyom itthon, pedig nem szabad elgyengülni, mert azzal pont megnehezítem neki a helyzetét. Szóval szerintem a bölcsivel kezdetben biztos nem lesz gond, inkább majd mikor kezdi megszokni az újat, akkor kezd el majd hiányolni és akkor kell nagyon ügyes anyukának lenni, hogy könnyű legyen a búcsúzás.
Én most nagyon örülök, hogy ez az utolsó hét az angolozásból, aztán bepótolom a délelőtti kimaradásokat. Mikor hazaérek, Dorka már nagyon vár, ordítja, hogy anya, és mikor az ölembe veszem, akkor mindkét kezével végig simogatja az arcomat, hogy biztosan én vagyok-e, és persze jöhet a ciciKép
Mint anyukának az volt fura, hogy a gyerekem tud kötödni másokhoz is, talán annyira is mint hozzám, ez nagyon furcsa érzés, hogy másnak ad puszit (nekem nem ad), ölelkezik, közös titkaik vannak. Ezt is meg kell emészteni...Kép
Ügyes legyél, és ne lelkizz nagyon, mert megérzik a gyerekek és így nekik nehezítjük meg a helyzetet. Remélem nem értesz félre, igaz, hogy én nem járatom bölcsibe Dórit, de mostanában délelőttönként külön vagyunk, ez is egyféle tapasztalat, remélem érdemes volt leírnom neked!Kép

Márti: Azt hiszem Ármin és Dóri elég hasonló jellem, jó lenne már egyszer összehozni őket!Kép Tudom, tudom, több jelöltetek is vanKép!!!!
Meddig vagytok a Margit-szigeten és hogy mentek oda? Én most alvás ügyileg egyenlőre annak örülök, hogy van végre fix délutáni alvásidőpontunk! És ehhez már nagyon ragaszkodik Dóri!Kép Következő lépés az lenne, hogy cici nélkül is el tudjon aludni.
Milyen kislányos anyukának is lenni?Kép

Rebi: annyira aranyos Csenge jujj-jujj-ja, nagyot mosolyogtam rajta!Kép Kiváncsi vagyok, milyen kopaszkán! Nem próbáltad körömvágás közben játszani "Ez elment vadászni.." vagy " Hüvelykujjam almafa..." mondókát? Dóri is sokáig nem szerette sem a körömvágást, sem ezeket a mondókákat, aztán sűrűn játszottam neki az én ujjaimmal, vagy az ő lábujjaival és azzal már nevetést csaltam a szájára, így már könnyű volt levágni a körmét. A másik, amivel nagyon meggyőztük, előtte vágtunk körmöt, az nagyon érdekelte és ő is akarta ezekután. Próbáljátok ki, hátha valamelyik beválik! Én is annyit szenvedtem a körömvágással!

Most új félelem van nálunk, Dorka fél a légytől és a dongótól, már csak a hangját hallja menekül az ölembe és sír...Kép

Andi: Ajándék tipek: matrica, kifestő, gyerekdalos/mese kazetta, egy kosárka tele apró kinccsel (Dorka imádja a kupakjait, gombjait, állatait a kosárkájában vinni), egy kis virág, amit ő öntözhet (nálunk ennek nagyon örült), műanyag pici figura, autó, vonat (ikeában lehet kapni nagyon jó, sínnel, vonatokkal, fából van).
Aztán mesélj, mi lett a végeredmény!Kép Nekünk olyan messze van a szülinap, én már úgy vennék ajándékot!Kép

Na megyek tanulni!

Szila, Szilvik, Orsi, Zsuzsa, Menta: olvastok még minket vagy nyaraltok?

Csak mi punnyadunk itthon egész nyáron...KépKép Igaz, mi most felújítunk, én angolozom, a férjem pedig végre dolgozik!Kép

Jaj, el is felejtettem, na ezt még gyorsan leírom: a játszóterünkön megtalált egy kis koravén 5 éves kisfiú, állandóan velem beszélget, a gyerekekkel nem hajlandó játszani, engem meg agyon szekál és lyukat beszél a hasamba. Szüleik az ablakból nézik őt, nem fáradnak le játszani vele...Kép Ma pl. engem kedvesen szörnynek nézett és megmutatta, hol vannak a szemeim, ezzel össze-vissza fogdosott és persze a nőisségemet (nem a mellemet, lejjebb) is rögtön megtalálta. Hát teljesen ledöbbentem. Ezekután még beszámolt arról, hogy a nagymamája szellemével szokott beszélgetni... Szóval mostantól erre a játszóra nem-igen fogok menni... Mit lehet csinálni ilyenkor??? Próbáltam többször többféle játékkal lekötni, rávezetni, hogy másokkal játsszon, de neeeem...Közben Dorka simán elvolt a többi gyerekkel és játszott, én meg más gyerekével bénáztam...Olyan mérges vagyok, de nem a gyerekre persze!

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

SZiasztok!

Van új kép a profilomban hármunkról (András nem kér a nyilvános megjelenésből) és az Ármin topikba is tettem fel képeket a gyerekekről!

ZSuzsi! LÁnyos anyukának (is) lenni nagyon jóóóó! KépKépKép Meg fiúsnak, meg kétgyerekesnek, meg kisbabásnak, meg ... KépKépKép SZóval, nagyon jó! Vilka babából egy kis divatmajom lesz, ha nem vigyázok Kép, mert folyton öltöztetném KépKépKép Ármint pedig szívesen összehozom minél több gyönyörű leánykával - aztán majd ő választ közülük Kép Az a baj, hogy Ármin bizony szereti simogatni és puszilgatni a neki tetsző lányokat, Dóri pedig azt nem szereti Kép
A Szigetre metro+busszal megyünk, de egyedül nem tudok a két gyerekkel, úgyhogy csak akkor, ha András is ráér hétvégén.
Kisfiú Kép Én sem mennék szívesen többet!

Nyuszimanó! Nagyon jól hangzik a tortarecept! Kép Nem vagyok nagy sütögető: folyékony marad a margarin, ha kihűl? Vagy ehhez vmi trükk is szükséges?

Aki nem nyaral, az írjon! Kép Aki nyaral, érezze n agyon jól magát - én is szívesen mennék valahová, ahol lehet úszni! Kép

Ja! Zsuzsi! Megtennéd, hogy elismresz a WIW-en ismerősnek? Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

VAgyok én is ám, olvasgatok szorgalmasan, de egyszerűen nincs időm írni. Márti, Zsuzsi és Norci, köszi a hiányolástKép, tényleg jól esettKép.

Velünk minden rendben, 86 cm Hanga (még Lináéknál mértük két hete), de a súlya szerintem egy grammot sem változottKép.

Rengeteget beszél, gyakorlatilag mindent mond utánunk, úgyhogy nagyon kell vigyázni (azt is tudja nagyjából, hogy "a kutya fáját", sőt: már mondatokat is mond. Ma pl. amikor volt az esti cici és hallotta a szomszéd szobából Martin sírását (itt vannak Lináék nálunk), félig még a cicimmel a száján mondta: "Martin sír". Nagyon hamar megjegyez dolgokat, a reklámokból is egy csomót tud: "algida", "chiwawa", "besser, gösser"Kép. Nagyon szeret énekelni, az abszolút favorit az Halász Jutka, neki is a Jön a kutya (jön, jön Srampusz, a fekete krampusz...) és a Boldog Születésnapot c. számaKép, és énekel is rendesen, ráadásul egész érthetőenKép

Körömvágás: nálunk az mese ilyenkor, hogy milyen csini lesz és majd meg is nézheti az eredményt a tükörben. Persze le is ellenőrzi rögtön és megállapítja: "csini"Kép.

Most viszont megyek, mert álmos vagyok, és holnap a Skanzenbe megyünkKép.

Szila
szila

Elismertelek Márti és coryt is! Kép
Kiváncsi vagyok, hány közös ismerősünk lesz!
Aranyosak vagytok a képen, Árminnak hogy világít a szeme!Kép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Edit!
Milyen nagy fiu lett Riki!
Nagyon jo a kep rolatok!

Marti!
Nagyon jo a kep rolatok a profilodban Kép Armin is milyen nagy mar Kép
De jo, hogy igy nonek mind a ketten. Vilka is mar nagy lany Kép Nagyon szepen gyarapodik.

A lanyok szerencsere elvezik a vendegsereget, hisz most is a Fatus egyik nagyon jo baratnoje volt itt a csaladjaval. Nagyon jokat jatszottak egyutt.
Fatus beszeli a magyar nyelvet, olvasgatja is es most tanitom neki a nyelvtant. Minden evben beszerezzuk neki a koranak megfelelo magyar irodalom, magyar nyelvtan konyveket es tanulunk beloluk. Madikevel csak magyarul beszelek. A ferjem meg angolul, egyszerre tanulja a ket nyelvet.

Tikk!
Hanna nagyon ugyesen beszel mar Kép

Szila!
Jo hallani rolatok. Kép Hanga nagyon sokat beszel mar. Nagyon ugyes.
Nalunk egy darabig kozelharc volt a koromvagas, mig egyszer elotte vagtam en a kormeim, akkor o odajott es odadugta az o labacskajat es kezecskejet, hogy vagjam le azt is. Kép Azota nalunk sincs gond a koromvagassal. Elkezdem vagni a sajatom es o rogton ott van.

Madike is egyre tobb szot mond. Igaz felet angolul felet pedig magyarul. Nala kicsit lassabban megy a beszed tanulasa mivel ket nyelvet tanul egyszerre. De o is egyre tobb mindent mond mar. Minden nap tanul valami uj szot. Tegnapi az oja (ora) volt. Az utcan mutogatott az emberek kezere es mondogatta, hogy oja, oja. Kép Erteni szerencsere mindket nyelven majdnem mindent megert. Es valaszol ra, hogy oke vagy nem. Kép

Raktam fel egy uj kepet rola a profilomba. Tegnap lefekves elott keszult.

Minden betegeskedonek mielobbi gyogyulast!!!

Mindenkinek aki nyaral, vagy nyaralni keszul jo nyaralast!

Andysj
andysj

Andysj!
Megnéztem Madiket, milyen nagy lányKép És oltári mázlija van, hogy 2 nyelvet beszél majd anyanyelvi szinten. Az meg természetes, hogy a kétnyelvű gyerkőcök beszédfejlődése lassabb, hiszen többet kell tanulniukKép

Márti!
hogy te milyen jól nézel ki!!!!!!!!! A gyerekeket nem is írom, mert az természetes, Ármin szemei meg egyenesen világbajnokkékekKép Na szóval irigykedek egy picit, már én is szeretnék pár hónappal odébb lenni, no és pár kilóval meg egy hatalmas pocakkal könnyebb, no és még egy gyerkőccel gazdagabbKépKép

Képzeljétek Donci reggel 8-ig aludt egy nyikkanás nélkülKép SIKERÜLT!!!!! Most meg már a délutáni szunyájánál tart, persze, hogy a gyerekágyában, kíváncsi vagyok, hozza-e a szokásos 3 órás szintidőtKép

Puszi, megyek áfonyatortát sütni, mert mindjárt itt vannak Donci keresztszülei, és valami finneset is akarok az ebéd melléKép (Uaz a torta, mint amit leírtam, csak áfonyával szórom megKép)

Ui. Teszek fel képet az új ágyunkról a profilba!
NYuszimanó 34.
nyuszimano

Sziasztok!

Ezen a címen vannak fent most új képek a megfelelő linkek alatt. http://web.axelero.hu/bekeke/beke/
most rohanok amíg alszik Hanna. ja és a betegségnek köszönhetően 2 új szavunk a "gyószer és orrszepp".Kép

Nyuszimanó a sütit én holnap csinálom meg, kiváncsi leszek.Kép

Zsuzsi! Köszi a tapasztalatokat!Kép

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Gyorsan elolvastam nagyjából a történéseket. Zánkán voltunk szombattól és tök jó volt, potom 3000 Ft/nappal megúsztuk a szállást.Kép Holnap meg megyünk Atkárra anyámékhoz, de oda csak Petivel, apa dolgozik.

Bogancsi
Köszi a receptet.Kép

Márti
Köszönöm a megnyugtató szavakat, tök jól esett.Kép

Tikk, Andi
Gyógyokat küldünk.KépKépKép

Nyuszimanó
Donci kimászik az ágyból, vagy ki kell venni onnan?

Megnéztem a képeket és szépek vagytok mindannyian.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Jó rég nem írtam, de folyton álmos vagyok, vagy nem férek a gép elé, stb-

Bogancsi! Zsuzsi!
A fodrászt jól viselte Vili, végül hazaért apa, szóval még csak mosták a hajamat mikor ők mentek játszóterezni Kép

Márti!
Köszi a gyümilé receptet, ha lesz energiám ki is próbálom.
Gyönyörűek vagytok a képen, egész meghatódtam a két gyerekességtől. Kép
A bébiszitter ha 8 órát vigyáz annyiért Tomira, az több, mint heti 25ezer Ft, szóval az egy hónapra nettó 100, azzal elégedett lehet, csak ki az aki ezt kifizeti.

Andi! Tikk!
Gyógypuszik a manók buksijára!

Rebi!
Ez szőrnyű, hogy ilyen tudatlan bunkó emberek lehetnek főnökök. Remélem az orra alá dörgölt jogszabályokat azért felfogja majd.
Írtó édes lehet Csenge, kopin és főleg ahogy beszél.
A szorongást a munkától megértem.

Zsuzsi!
Jó, hogy leírtad a bébiszitteres tapasztalataidat
Ne röhögj ki, de én már attól rosszul vagyok, hogy szeptembertől heti kétszer másra kell hagynom Vilit, amíg bemegyek az egyetemre, ráadás alvás idő pont nem is fog beleesni. Néha úgy érzem, hogy inkább nem is kezdem el, de persze gyanítom, hogy jót fog tenni mindkettőnknek, ha nem örökké kettesben vagyunk. ÉS nekem sem fog ártani némi szellemi teljesítmény.
Játszótéri kisfiú Kép Én egy anyukára akadtam tegnap ki, talált valami veszélyes szemetet a homokozóban, erre odébb dobta el a gyereke elől, eszébe nem jutottt kidobni, közben az egész család (nagyszülők is) kint votlak velük, éppenséggel még lett volna aki figyel is a gyerekre, míg elszlad a kukáig. Jó látványosan kidobtam én. Hogyan tanítsam így a gyereket, ha örökké rossz pédát lát?

Andysj!
Nagyon édi Madike is Kép

Viliről: mióta lerobbantunk a kocsival azóta , ha kérdezzük mivel utaztál mondja, hogy "busszal", csak ha látja a buszt arra is azt mondja, hogy "busszal", a bébitaxira, hogy "bébisszel" a cicre, meg "didisszel" Kép Kép Kép . És újabban alig szopik, esténként magától megy az ágyához, és alszik el. A nappali alváshoz, viszont még mindig kell a cici. Reggel fél perc szopi után megkeresi apát, majd megy a hűtőhöz és követeli a joghurtját.

Hétvégén voltunk a Agárdon és direkt vonattal mentünk, mert minden nap el kell mennünk "sihuhuva" (sihuhu vonatot) nézni és nagyon örül neki. Odafele végig mondta, hogy "sihuhva" és ugrált hozzá Kép na és perse a pancsolást is nagyon élvezete.

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Csak gyors hozzászólás a körömvágáshoz:
Zsaninak sokáig csak álmában lehetett levágni a körmét, persze mindenki vigyorgott, amikor elmeséltem a "zseblámpával világító körömvágó anyukát".Kép Anyósom viszont tud valamit! Egyszerűen azt tanácsolta, hogy körömvágás közben mondjam minden nyisszantásnál, hogy "nyissz!" Ha hiszitek, ha nem az első alkalommal már bejött és csak kacarászott körömvágás közben!Kép Persze miután végzek vele mindig az én körmeimet is le kell vágniKép, amit boldogan meg is tesz Zsani!Kép
Hasonlóan a hajmosás is rémálom volt, de mára már végigkacarássza és ügyesen hátrahajtva tartja a fejét.

Na, rohanok tovább...

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Norci! Az első nagytesós napon Lacika se aludt napközben semmit. Kép Azóta rájött, hogy meg kell becsülni minden adandó alkalmat az alvásra. Kép Teljesen be van indulva a fiúkra, Dani minden küllőre kap pl. puszit, én meg csak nagy ritkán. KépKép Állandóan a nagyokkal lenne, húzzák, vonják, dögönyözik, ijesztgetik, csiklandozzák, ő meg hangosan kacag még akkor is, mikor én már azt várnám, hogy sírva fog fakadni.

Zsuzsi! Hétvégén?! Pihenni?! Ugyan már! Kép Pénteken pihentünk egy napot, illetve hát itthon voltunk, mert én mint az őrült főztem, porszívóztam, rendet raktam, és ki-be pakoltam a mosógépet egész nap. Azután szombaton elmentünk Szentendrére a Skanzenba, vasárnap meg nagyot kirándultunk a gyermekvasút környékén. Hétfőn jöttek a szüleim, úgyhogy megint itthon voltunk, de én valahogy akkor se nagyon tudtam lógatni a lábam. Ma meg megjártuk a mezőgazdasági múzeumot, nem túl régen értünk haza. Ja, és holnap, ha jó lesz az idő, akkor strandra megyünk, ha meg nem, akkor a Camponába. Kép

BSzilvi! Köszi! Kép

Bogancsi! Most igyekeztem tömör lenni, hogy ne fáradj el az olvasásban. Kép Hogy hogy csináltam végig? Lógó nyelvvel... Kép

Edit! Hát igen, nagyon bánt az övtáska, direkt szólt a Nővérem előre, hogy bármit és mindent képesek elveszíteni, figyeljek oda nagyon. Kép
Téged olvasva megbántam, hogy nem próbáltam meg felülni Lacikával a vidámparkban valamire. Azt gondoltam, hogy ők még kicsit ehhez, de ha Riki így élvezte a körhintát, lehet, hogy Lacikának is tetszett volna. KépKép
Nagyon klassz a Disney-s fotó, külön szuper, hogy mindhárman rajta vagytok! Kép

Andysj! Pontatlanul fogalmaztam, ha az sült ki belőle, hogy jaj, szegény én, mert igazából nagyon élvezem ám ezt a mozgalmas életmódot. Kép

Jaj, még sehol se tartok, de mennem kell vacsit csinálni. Estére remélem tudok még jönni, már súlyos elvonási tüneteim vannak! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Nyuszimano!
Nagyon jo, hogy Donci ilyen ugyesen alszik az agyban, gratula hozza Kép
Nemsokara te is ketgyerekes anya leszel ket csodas gyerekkel. Kép
Nagyon jo Donci agya, en is valami hasonlot szeretnek, mert Madike sokat forog az agyban es felek, hogy leesik.

Tikk!
Megneztem a kepeket, milyen szep, nagy lany mar Hanna Kép
Jobbulast, sok gyogyKépKépKép

BMarti!
Latom elegge elfoglalt vagy Kép
Az jo, hogy igy elvezed a mozgalmas napokat. Ugy nez ki en ertettem felre Kép. En is nagyon szeretem a mozgalmas napokat, iden nekunk is kijut belole boven. Par ora mulva jonnek mar a barataink Magyarorszagrol latogatoba Kép (az elozo vendegeink szombat delelott tavoztak Kép

Norci!
Sajnos sok rossz dolgot szoktak a gyerekek latni masoktol. De en mindig elmagyaraztam a Fatusnak mikor nagyobbacska volt, hogy miert nem szabad olyat csinalni, amit masok csinalnak. Ha te mindig a jora tanitod Vilike is megfogja tanulni a jot. Kép
Madike is imadja a vonatot Kép Es o is milyen ugyes, hogy egyedul meg az agyahoz. Nalunk meg sajna nincs igy. En megyek vele, es enekelek neki mig el nem alszik.
Vilike kisagyban alszik mar vagy sajat agyban?

Ma megleptem magam egy kenyersuto-geppel. Rogton ki is probaltuk, es nagyon fincsi kenyeret sutott. Kép El is fogyott azonnal, igaz a legkisebb adagot valasztottam probanak, igy hamarosan suthetek megint Kép

Nem tudom mikor jovok ujra, megprobalok minnel elobb, de par ora mulva megjonnek a vendegeink. Igy elegge elfoglalt leszek.Kép

Andysj
andysj

Andysj!
Nekünk is van kenyérsütőgépünk, minden nap a friss kenyér illatára ébredünkKép Kb 2 hónapja szereztük be és hihetetlenül éélvezzük. Én főleg azt, hogy ez a konyhai munka a férjem feladataKépKép
Ja és én dagasztásra is használom, pl. mindenféle kelt tésztát ezzel "dolgozok ki"
Neked is ilyen van? Érdemes nem csak sütéshez használniKép

Jó kenyerezést!Kép
NYuszimanóék 34.
nyuszimano

Sziasztok!
Azt elfelejtettem leírni az előbb, hogy az ágy, amit a profilban láttok, folyamatosan nő a gyerekkel. Mindig kijjebb lehet húzni és a matrachoz is van még 2 plusz elem. Most 130x80-as az ágy és a max. mérete 200x80, szóval nagyon praktikus.
Andysj!
Nálatok van ilyesmi ágy?
Puszi mégegyszer: NYuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Most csak nagyon röviden, mert megint igencsak sok dolgot kellene megcsinálni, amíg játszóterezik a "nyanyanyo"-val Kép

Tegnap voltunk dokinál... az UH alapján most 11 hetes a pindurka .. 4 hete még csak 5-6 hetes volt KépKép.... És a kiírás dátuma 2004. február 29. KépKépKép ... képes lesz akkor megszületni Kép

Nyuszimanó
Húú.. tök jó az az ágy...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Nyuszimanó! Tényleg tök jó az ágy, de hol jön ki Donci?Kép

nekünk elég jól bevált az ágycsere. Este amikor megitta a tejcsit, akkor mondom neki, hogy most pedig irány az ágy és már megy is, közben mondogatja, hogy "auk" ez az aludni megyek rövidítése, gondolom én.Kép

Rebi! ez elég tuti lenne.KépKép

Lányok! Jövő héten lesz tali? Csak azért kérdezem, mert nekünk ez lenne az utolsó.Kép és olyan jó lenne még találkozni veletek.

Pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?