SZiasztok!
Mi mindkét hétvégi napot a Margitszigeten töltöttük
és én nagyon élvezem a meleget! És remélem, még marad egy darabig, mert mostanra nőtt meg Vilka annyira, hogy tetszenek neki a lombok, a napsütés, el lehet vele menni egész napra (igaz, nem nagy túrára, de legalább a szigetre) - szóval, én méga nyárra szavaznék
Vilka nem kapta meg a 2 hónapos oltást piros torok és köhögés miatt
Szerintem azért fázhatott meg, mert nagyon megizzad a melegben, vizes lesz a ruhája és az első fuvallat is lehűti
Mit lehet tenni ez ellen? Így is naponta többször öltöztetem!
Ármin is egyre jobban élvezi, ha megyünk valahová: mindenre kérdezi, hogy aaaaz? És megjegyzi, hogy mi mi, és mondogatja, meg összefűz eddig ismeretlen szavakat. És már sokszor udja, hogy az emberekre nem azt kell kérdezni, hogy aaaz?, hanem azt, hogy őőő?
Megint lenyírtuk a haját, nagyon nyárigyerek kinézete van: szép napsütötte barna, villog a kék szeme, kopi, izmos - szerintem nagyon szép kisfiú!
Legújabbjai: mini-mani
(ez én lennék nagyon édes hangon becézve) tojászlabda (ez egy rugbylabda) bugilabda (gumilabda) minden gumi "bugi" egyébként, kivévea hajgumit, azt ki tudja mondani jól
Nyuszimanó! Én is szeretnék málnatortareceptet! Nem írnád meg nyilvánosan? Ó, már csak hat hét és megszületik a babátok!
Elhiszem, hogy te élvezed a hűvösebbet! Donciról nagyon jó ez a strandos kép!
Edit! Fura a francia strand!
Viszont Daueville (?) gyönyörű, én is voltam ott
A kép nagyon szép hármótokról!
Tikk! Újra itt!
Hanna ügyesen beszél! Ősztől meg bölcsi? hogy lesz az? már szoktatod? És te? Fura lesz megint dolgozni járni, nem?
BMárti! Kalandos volt!
ZSuzsi! Ármin simán majdnem annyiszor szopizik, mint Vilka, és tudna többször is! És bizony délután szopival alszik el!
Úgyhogy arról, hogy hogy lehetne erről leszoktatni Dórit, nem tudok mit mondani! Igaz, én általában nem bánom, hogy így van! Ha meg néha elegem van a szopikból, akkor Ármin többnyire megérti, hogy most nem lehet
El tud aludni anmélkül is egyébként - ha nem, velem van! A nagymamák és András is el tudják altatni: a hintában, ringatva, simogatva - ez vagylagos, nenm mind kell egyszerre.
Andysj! Nem semmi mennyiségű ember fordul meg nálatok a nyáron! A gyerekek élvezik? Ők hogy állnak a magyar beszéddel?
Danimamáékkal mi lehet? Még mindig nyaralnak vajon?
És SZila, te hol jársz? Vagyis látom, hogy máshová írogatsz
, csak ide keveset! Hogy vagytok? Szsretnék hallani Hangáról és rólad is!
Bogancsi! Én annyira, de annyira irígyellek a négy gyerekért!
Bölcsitémához: a vegyes korcsoport (legalábbis ovikban) az egyik legmodernebb dolog!
Én nagyon jónak is tartom, úgyhogy oviba én lehetőleg olyanba szeretném adni majd Ármint, ahol ilyen vegyes korcsoportú csoportok vannak! A bébiszitter-áon gondolkodtam: kifizetni, persze, nagyon sok lenne az órabérét, de ha egész nap Tomival lenne, már más munkát nem tudna vállalni, akkor annyi lenne a teljes havi jövedelme, amennyit tőletek kap, nem? Akkor pedig logikus, hogy nem elégszik meg havi 25E-rel, nem?
BSzilvi! SZóval, igyekszem rövid lenni, mert mindjárt kelnek, de: ha nincs gond a terhessélggel, simán lehet szoptatni végig. Van gyerek, aki viszont így nem kéri - Ármin nem ilyen!
A terhesség elején nagyon érzékenyek lehetnek a mellbimbók - emiatt lehet neked kellemetlen. A dokik egy része (az enyém szerencsére nem) alapból elutasítja, minden indoklás nélkül. Ha mégis rákérdezel, miért is kéne abbahagynod, akor ilyeneket mondanak: a te szervezeted nem fogja bírni (az én vérképem minden vitaminkészítmény nélkül is tökéletes volt - csak tényleg figyelni kell a helyes táplálkozásra), a a baba nem kap meg mindent: mindent megkap! Elsősorban ő, aztán a tej
, aztán te! Vilka 3480 gr-mal született, tökéletes kisbaba
- pedig Ármin aztán szopizott rendesen! Már semmit sem ér a tej, amit a nagyobbik szopizik - a védőanyagok benne vannak
, és Peti bőven eszik már mást is! Mióta Vilka megvan, Ármin 1,5 kg-t hízott, Vilka immár 6350 gr (volt csütörtökön, 9 hetesen, azóta biztosan több
) - szóval, két gyereknek is elég a tej! A göcskészség fokozódik - igen, a szopi okz méhösszehúzódásokat, mint pld az orgazmus is, meg vannak maguktól is - szóval, normális terhességet ez nem bánthat! Ha meg gond van, akkor persze, abba is lehet hagyni!
Na, elküldöm, mert ha ez elvész, sírógörcsöt kapok!
Márti+Ármin+Vilka