Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Békés Karácsonyt, boldog új esztendőt kívánok Nektek, családotoknak, porontyaitoknak.

Puszi
Vendég

Drágáim,időm rövidsége miatt,már nem tudok ide képeket feltenni.Ha vki meg szeretné nézni ,amiket fotóztunk tegnap a pco-ok gyermeknevelési nehézségei topikban megtalálja.
Ígérem ide is teszek majd,de már a gyerekek egymást túllicitálva sírnak...szal mennem kell. :oops: :oops:

KépKép

KépKép
okr

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
okr

Hahó!

Jaj de kihalt a topik! Látszik, ünnepek között vagyunk, a városban is alig van élet.

25-én éjjel, pontban éjfélkor beestünk a klinikára, este 8-kor kezdődtek a fájások, rendszertelenül, de már akkor 3. napja nem nagyon aludtam, a kicsi sem, és nagyon féltünk már, hogy nem érzi jól magát, azt hittem, szétszakadok, úgy rugdosott, és éjjel is, nem nagyon aludtunk. Aztán hazaengedtek rendszertelen fájásokkal. Azóta gyanúsan csendben van a kicsim, érzem, hogy mozog, de az előző napokhoz képest... Holnap reggel megint megyek ctg-re, hát kíváncsi leszek... :roll:

Kinek hogyan telt a karácsony? Majd hozok én is képeket, ha nem felejtem el, holnap ctg után, kaptunk a gyerekszobába meg a hálóba függönyt anyuéktól, nagyon jól néznek ki!!! :lol: :lol: Annyira örültem nekik, mert most nem akartunk már függönyre is költeni, de nagyon kellett már valami szép újdonságos! :lol: És tuti jót választottak anyuék! Úgyis akarok mutatni majd gyerekszoba képeket is, na és gigapocakot. :lol: Szerintem még mindig nő, állandóan nekimegyek valaminek a lakásban. :roll:

Kriszti, de jó dolga van a csemetéknek, gyönyörű fátok van, a kicsi meg a jó fenyőillatban alszik! Én ezt hiányolom, de apa nem híve a vágott fenyőnek, tövest nem tudjuk utána hova tenni, így van egy kb. 30 cm-es műfánk. Baromi ronda, de majd jövőre lesz szép nagy, megmondom, hogy a gyereknek kell és kész! :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi
Sztem Te nemsokára szülsz! :D
Férjet,és fát cserélünk??? :D :D
Én kicsit akartam,vagy műt,de apa... :wink: azért kíváncsi leszek hogy visszük le,mert a 7-ről nem lenne jó ötlet ledobni.Egyébként baromira hull már most :evil:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bocsi de sajna nem sok idom van mostansag, gondolhatjatok, osszes gyerek itthon, Apa neha itt, neha ott de azert sokat segit.
Szep karacsonyunk volt bar a delelottot a babak vegigsirtak es Ratenak is tobb mint 38 fokos laza volt de mindenki orult az ajandekoknak. :lol: Jovore mar jobb lesz! (kopp-kopp)
Megkaptam Anyumtol a Suttogo mindharom reszet es mar ket napja van bizonyos napirendunk a konyv tanacsait kovetve, reggel eves, jatszas, alvas aztan elolrol es igy min. 3-szor alszanak egy nap jo sokat. Az este kieheztetem Oket vagyis 5 utan csak 9-kor kaptak enni es igy mindketten reggel fel 5-ig aludtak. :D Ez nekunk mar naaaaaagy dolog! Vegre kipihenhettem magam.
Az albumba raktam karacsonyi kepeket.

Okr: nagyon szepek a kepek itt is es a masik topikban is, engem osszehozhatsz Apaval mert en is az igazi, nagy fat szeretem. :lol: Csak sajna az hozzank nem fer be. :cry:
A Lanyok csodaszepek kulonosen Ada!!!! Nem hisztizik mar annyit? Ugy nez ki nalunk elmult az a nagy feltekenysegi roham es mostanaban szepen viselkedik Rate, bepisiles is regen volt mar (csak bekakilas a furdovizbe de az azert mert szegenykemnek hasmenese volt :lol: ).

Szilcsi: tenyleg vegig kihuzod, nagyon izgulok Ertetek! De jo hogy karacsonykor otthon lehetettek, lehet tenyleg januari baba lesz! :D

Gyugyi: olvastam hogy mi tortent Veled ujra, nagyon, nagyon sajnalom!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nekem sincs sok időm,ahogy gondolom másnak sem :).Átfutottam mindent azért... :)

Mi jól vagyunk,bár Szenteste rámtört a hányás-hasmenés :?...nem tudom,már megint mi volt az,de azért sikerült baromi szarul érezni magam :?... Éjjel végre sikeresen kihánytam a reggelit és attól kezdve jött a javulás.Remélem, a családban más nem kapja el :roll:....
Egy előnye volt,hízás helyett fogytam 2 kilót... :roll: Bár ez nekem nem is biztos,hogy előny :D!

Apa itthon vagy,így egy kicsit mentesültem a napi rutin alól.Reggel kel a gyerkőcökhöz,így én lustizhtaok(pláne,mikor alig aludtam éjjel :roll:),főzi a kávét,reggelit,vacsit csinál :).

A két nap nagyszülőzéssel telt,mindenhol bejöttek az ajándékok,most azt hiszem,mindent sikerült ésszel vásárolnunk (khmmm...illetve a Jézuskának :roll: :wink:).

Villőt vittem méreckedni,mert már igen nagyon régen látta a védőnéni :).Súlyra nem volt valami hatalmas(11,5 kg),de már 91 cm,nem tudom,hova nyúlik :roll:....

Tontica

Sajnálom a betegséget,remélem,hogy hamar rendbejöttök :).Napirend,ez szuper!!!!

Szilcsi

Szt is itt szülés készülődik :D!A nagy ramazuri,utána a csend...hát ez több,mint ganyús :D!

Kriszti

Naggyon édesek a lányok!!!!
Én is a kisfenyőt szeretem :).

No,néhány kép még,aztán megyek,mert tanulnom is kell.3 vizsga van még,meg egy kutatást kell csinálnom :?....

Pusztok!!!!

Kép

Kép

Szellőztetés közben:

Kép

anyapoc

Halihó!

Anyapoc, tündériek a gyerkők, főleg a szellőztetős képen! Úgy megpuszilgatnám őket!!! Hányás: :twisted: Valami rosszat ettél? Na én nem félek, hogy fogyok, annyit eszek, mint egy malacka, de komolyan, tegnap egész nap sütit zabáltam, na jó, ebédre volt egy kis leves, meg gyümi is. :oops: 8)

Nem mondjátok, hogy nemsokára szülni fogok??? :shock: :shock: :shock: Szerintem soha!!!! :? Maradok az örök terhes. :D Január 12-ig nem indítja be a dokim, tegnap mondta. :roll: Tegnapi ctg-n már voltak 90-100 %-os fájások, de ez még semmi állítólag. :shock: Hát azért torzult a fejem rendesen. Szerdán, apa szülinapján kell menni megint, lesz áramlásmérés, meg uh, meg ctg, meg vizsgálat,hogy nyílok-e. :roll: Ahhoz képest, hogy szeptember óta 3 visszatartásom volt, egész jól kihúztuk, de már nagyon nehéz... :( Nagyon várom már, hogy valami legyen!

Tontica, érdemes megvenni a Suttogót? Én a Dr. Spockot vettem meg, de gondolkoztam a Suttogón is, lehet, apa szülinapjára megveszem magamnak, ő már úgyis kapott egy bőrkabátot. :lol:

Robcsi??? Nagyon eltűntél! HOgy telt a karácsony?

Dobok pár képet is!

Kép Új függöny anyuéktól

Kép Kiságy

Kép

Kép Szőnyeg

Kép
szilcsi

És egy elterülős-elefánt kép rólam:

Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Okr nagyon szépek a lányok!

Anyapoc a kis plédbebúrkolt huncutok is! Jobban avgy?

Tonti :lol:

Szilcsi Apa szülinaját tűzted ki magadnak először, amikor kiderült, hogy van pocaklakód :wink: nagyon szép a szoba és a függönyt imádom! és még mindig szép kismami vagy! :lol:

Rólam:

Nincs hányinger, cicik is csak érintésre érzékenyek.. néha fájogat a hasam mensiszerűen.. :? remeélm minden oké odabennt!

2.án megyek UHra!
Vendég

Boni, a mensiszerű érzés tök normális! Tudom, hogy mennyire félelmetes, emlékszem rá, én is paráztam, állandóan rohangáltam a vécére lesni, hogy nem vérzek-e! :oops: De hidd el, nem kell tőle félni, el fog múlni. Utána nekem volt olyan is, hogy szurkálás, mintha hirtelen kést döftek volna a hasamba, na attól sem kell megijedni, nyúlnak a méhfüggesztő szalagok. Főleg köhögéskor, tüsszentéskor volt extrakaka érzés.
2-án én is megyek uh-ra! :wink: Csak képet már nem fogok kapni, akkora már ez a gyerkőc, hogy semmi nem fog belőle látszani, csak a szakavatott dokibácsi-szemeknek! :D Mondtam is neki, hogy a január 2. pont jó lenne szülni, mert apa szülinapja, és ő az elejétől azt hajtogatja, hogy 2-án fogok szülni. Ha igaza lesz...!!! :lol: Na az már csak pár nap, azt még kibírom valahogy. Doki erre: akkor takarékos gyerekem lesz, mert a szilveszteri bulit+apa szülinapját+baba szülinapját el tudom intézni egy főzéssel. :lol: Szóval most még elmegyünk a barátokhoz szilveszterezni, aztán egy napot alszok :lol: , aztán jöhet a nagy menet. Bárcsak!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi drukkolok! ++++++++++++++++++++++++
és köszönöm a nyugtatást!
:oops: most már megértelek :wink:
Vendég

Helló lányok!

Apa megint elment pár napra,még be kell zárnia a hajót és átadni,elsején érkezik :).Mi anyuéknál szilveszterezünk,így legalább mégsem egyedül :).

Köszi kérdéstek,már jól vagyok,de tegnap Villő hányt háromszor,ma reggel egyszer,azóta kutya baja :?...szl megint bekaptunk egy vírust...remélem,erre az évre az utolsót :D:D:D!

Szilcsi

a 90-100-as fájások jók,de nem az a lényeg,hogy mekkorára leng ki a CTG mutatója,hanem milyen hosszan marad ott.Szl ha csak apró csúcsok vannak 90-100-on,az még nem jó...de ha lapos lett fent a fájás,azaz elhúzódik legalább 45 másodpercig,azok már biza szülési fájdalmak :D!szl ha lesz még brutál otthon,először mérd,hogy milyen hosszúak.És ha kitartóan 1 perc hosszúságúak a fájások,akkor az már tuti szülés :wink:!
És hogy hozzátegyem,még véletlen sem nézel ki ezen a képen sem elefántnak,sem bálnának.Na jó,legfeljebb ez utóbbiból a karcsúbb fajta :D!Szt ha valaki nem tudja rólad,elsőre lehet,fel sem tűnik,hogy van ott egy pocak is :D!A Suttogó szt jó,de azért fenntartással kell olvasni,nem mindent készpénznek venni és esetleg rugalmasan kezelni...hát mint minden iylen könyvet :D!A Dr. Spock nem tudom,át lett-e dolgozva,mert pár része,amennyire én tudom,kicsit elalvult,szl inkább halgass az ösztöneidre,akkor rosszul nem cselekszel :wink:!
nagyon szép lett a szoba,függöny szuper!!!!
Látom, a gyerkőc kénytelen lesz a Verdákért rajongani :D:D:D!Bár előbb-utóbb magától is eljutna oda :wink:!Nagyon szépen berendeztétek a szobát!

Bonikám

Drukk az UH-hoz!A fájdogálás normális,hiszen nyúlik a méhed,vérbővebb ott lent minden,hatalmasak a változások,talán most a legnagyobbak az egész terhesség alatt.Ha baj lenne,annak erősebb jelei lennének,ebben biztos vagyok,szl nyugodj meg.ha nem fetrengesz a görcstől,akkor bizony menthetetlenül terhes vagy!!!! :D:D:D

Na megyek,megpróbálok rendet tenni itthon,valamiféle estét csinálni :)!

Puszi!

anyapoc

Sziasztok!

Élek és virulok (na, ezt nem annyira) csak itthon van apa és ilyenkor ha éppen itthon vagyunk sem nagyon keveredek gép elé. Majd ha már dolgozik jövök bővebb beszámolóval :lol:

Szilcsi, tényleg szépen kihúzzátok 2 az 1-ben. (Szerintem nem kellett volna az utolsó alkalommal visszatartani már a kissrácot :oops: ) Bár lesznek majd olyan pillanatok amikor azt kívánod, bárcsak a pocakodban lenne még. :lol:
Már annyiszor akartam írni neked, hogy írtad nem akarsz másodikat. El is hiszem egy ilyen zűrös terhesség után, hogy ezt gondolod, de hidd el minden terhesség más, egyáltalán nem biztos, hogy egy másik terhességed is így alakulna.
Ja, és szerintem egyáltalán nem vagy bálna!

Kriszti, nagyon szépek a lányok!

Anyapoc, a te gyerkőceid is olyan szépek. Jobbulást nektek!

Boni, tutira rendben van minden!

Szeretnék nektek nagyon boldog, betegségektől mentes, babás új évet kívánni!

Kép

Ja, és George is boldog újévet kíván nektek! :)
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Nagyon boldog új évet mindenkinek!

Kép Kép Kép

Puszi
Vendég

Robcsi látom George téged is megtalált! :wink:

Én is csatlakozom!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tontica írt ma,hogy megint kórházban van Annával.Többet én sem tudok,csak hogy visszaesett a csajszi.Remélem,most már rendbejönnek hamar és az új év könnyebben indul :)!

Mindenkinek kellemes estét holnapra és NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!!!

Kép

anyapoc

Sziasztok!

Gyorsan irok, megsem fogtak bent Annat, hu, mekkora ko esett le a szivemrol amikor mondtak hogy hazamehetunk. Vettek vert, rontgeneztek, kapott oxigent es hat meg mindig bronhitisze van de azert nem annyira hogy bent kellene fogni. Szegenyek nagyon kohognek de Alex eros es meg se kottyan Neki! Ot is megnezte a doki es jol van.

Szilcsi: :D Ja, ja ahogy Robcsi mondja nemsokara majd azt kivanod hogy barcsak meg a pociban lenne es nem idegesitene. :lol: Na jo ez csak vicc, imadni fogod!!!
Remelem szuper konnyu es gyors szulesed lesz, nem felsz? Nekem mar tele lenne a gatyam bar akkor nem volt. :lol: Csodaszep kismama vagy, egyaltalan nem balna!!! Gyonyoru a szoba, nagyon tetszik. Amire nagy lesz a fiad mar lehet hogy a Cars idejetmult lesz. :lol: hi-hi-hi Amugy en sosem gondoltam volna hogy az enyem vonatbolond lesz.

Anyapoc koszi a kozvetitest, orulok hogy jobban vagytok!!!
Szerintem jo a suttogo, nekem segitett jobban megerteni a babakat, pl. hogy kaja utan jatszani akarnak aztan elfaradnak es irany az agy, igaza lehet mert mukodik es igy hihetetlenul tobbet alszanak mint elotte es sokkal kevesebbet sirnak (na, azert most is zeng a haz neha). Ki akarom probalni az alometetest is egyszer bar szerintem az enyemeknek rogton kipattanna a szemuk. Meg Alex ha nem ehes nem eszik, hihetetlen amilyen nagy de tenyleg, ha nem ehes kikopi a tejcsit es addig nem fogadja el amig meg nem ehezik, Anna mindig enne. :D

Robcsi: nekem nem tetszik George, nekem rakjal Richard Gere-t (igy kell irni? :roll: ) vagy Travoltat. :lol:

Na megyek Ratet fektetni. Jo ejszakat!

Ha holnap nem tudnek jonni NAGYON BOLDOG UJ EVET MINDENKINEK a legtobb amit kivanni tudok: AZ EGESZ CSALADNAK EGESZSEGET!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Vendég

Boldog Új Évet kívánok! :lol:
Tontica jobbulást a gyerkőcöknek! Puszi
Kép
katica_75

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok nektek!

KépKép

KépKép
okr

Mindenkinek Nagyon Boldog 2008-as Évet Kívánok!
:D :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Nagyon boldog újévet kívánok nektek! :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

új évet! :oops: :oops:

Livi

bali78

Boldog és egészségben , boldogságban gazdag 2008 as évet!
Vendég

Sziasztok!

Na,kinek hogy kezdődött az új év? :):) Ilyen szép hóesésben :D!

Nálunk a srácok jól bírták az estét,éjfélkor koccintottam velük,mert ugye Apa nem volt itthon,aztán irány az ágy :).Este tüzijátékoztunk egyet,nagyon tetszett nekik,éjfélkor is megnéztük az ablakból a várost,gyönyörű volt a sok-sok tüzijáték :).Aztán alvás reggelig :)!

Puszi!

anyapoc

Havazás utáni állapot :)

Kép

A fiam rajzol, a lányom "segít" :D:D:

Kép

anyapoc

Anyapoc: gyonyoru a taj!!!!!!!! De azert nem irigykedem a hideg miatt. Pecsen is hatalmas ho van. Fiad milyen ugyesen rajzol, micsoda sugarhajtasu repulogep!!!! :lol: Az a takaros kep is nagyon edes, latszik hogy jol megvannak es nagyon szeretik egymast.
Az a jatek ami a kepen latszik vonatos? Hasonlo mint a mienk.
Nalunk ugy telt az ujev elso estje hogy orankent keltettek ezek a kis mocskok, egyszer ez, egyszer az. :roll: :lol: Rate ejfelkor koccintott velunk Fantaval aztan irany az agy de az alvas reggelig csak alom maradt. :lol: Sot, a 2008-as ev tiszteletere Rate bepisilt az ejjel. :evil:
Ma meg reketre kiabaltam magam mert Rate egyfolytaban a babak szemeit akarja nyomkodni, probaltam szepen hatni ra de nem hasznalt, akkor jott a kiabalas es aztan a fenekre csapas es szobafogsag. Szep kis nap. :?

KépKép
KépKép
tontica

Jaj csajok,annyit tudnék írni,ha lenne időm :oops: rengetem vizsgám van még ,3-án mindjárt egy patológiából,aztán meg kétnaponta 1,de van,hogy 2.Ha meg nem sikerül egy-egy hát még több... :x :evil: Persze tanulni is alig van mikor. :roll:

Tontica
Sajnálom,hogy így rátok jár a rúd! :( :(
Hiszti nálunk egyáltalán nem lett jobb :cry: Ada a fejét nyomkodja,ütögeti stb.. :evil:
Dorottya meg meg van zavarodva.Nappal szunyál,éjszaka meg 3-ig ébren van.Tegnap 5 -ig. :x Persze Ada sem alszik így el hamar.Az alattunk lakó meg szólt,hogy legyek már szíves 8.-kor letenni a gyereket,mert hallják,ahogy szaladgál,és nem tudnak aludni. :evil: :evil: (nyugdíjasok)

Anyapoc
Nagyon szépek a gyerekek!A táj pedig olyan képeslaplapra való!
Itt épp csak szállíngózik a hó.Otthon már biztosan nagyobb.
Vizsgákhoz drukk++++++++++++++++++++++++.Olvastam,hogy kutatsz.Nekem cikkelemzést kell csinálni.Persze azt sem tudom hogyan fogjak hozzá,és 15-ig le kell adni. :oops: :oops:
Apa távolléte miatt :( :(

Szilcsi
Nagyon csini kismami vagy!A 12-e pont jó :D :D ,akkor születtem én is,csak ennek már 31 éve lesz :oops:
A szoba is nagyon tuti!Én is szeretnék egy ilyet!

Robcsi
Köszi!
A tieidről is dobhatnál már egy fotót!

Bali
Köszi,viszont!
Jöhetnél gyakrabban! :lol: Hiányolunk!

Boniko
Mensis érzés tök normális!Nekem is volt!

Gyugyi
Neked is boldogabbat!

Katica
Veletek mi újság??????

Angyal,Junko,Kokusz meg az Ildik már olyan régen írtak :(

KépKép

KépKép
okr

Csajok, nincs kapacitásom napi szinten írni, de boldog új esztendőt kívánni azért jöttem :D ! Legyen nagyon szép évetek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kriszti: hat akkor Ratok is Ratok jar a rud! :lol: vagy inkabb :cry: Azert remenykedjunk hogy elobb-utobb jobb lesz (BIZTOS mert 20 eves korukig csak megtanuljak ataludni az ejszakat, ja, es egyszer ugyis elkoltoznek majd otthonrol es hagynak mindket pihenni!!!! :lol: ) Isten bizony nem tudom Te hogy csinalod hogy meg vizsgazol is, vagy extra sok energia szorult Beled vagy Te is ugy nezel ki ahogy en (felmosorongy :lol: ). Nalunk babak 9 korul mennek aludni es hala Istennek szepen elalszanak egy mukk nelkul (szuletesuk ota ehhez szoktattuk Oket) ejjel is visszaalszanak szepen, igazabol jo babak, nem sirosak, szepen esznek, alszanak csak hat ketto az ketto es meg Rate is kel estenkent megint. :cry:
En a helyedben nem hagynam Dorottyat nappal szunyalni, keltsd fol es csak masfel orakat hagyd aludni.
Az alattunk lakok nalunk is folkopognak neha de nem mernek szolni :lol: Ok ismerik a dorgest mert 1 eves kislanyuk van akit gyakran hallok sirni. :wink: Amugy 8-kor lefektetni Adat az egy kicsit korai, nem? Rate 9-10 korul megy aludni (ha suli van akor hamarabb elfarad). A hisztivel meg sajna nem sokat lehet kezdeni, engem szemely szerint jobban idegesit mint a ketto baba egyuttes orditasa, Rate mindenert veszekszik, csak az a jo amit O akar, csak azt tehetjuk amit O akar, egesz nap minimaxot nezne ha engednem, parancsolgat, kiabal stb de majd kinovi, emlekszem az unokateso is ilyen volt ebben a korban, most 6 eves es nyugodt, jo kisfiu. Csak gyozzuk kivarni! :roll:
Egy kerdes: ha a babak nem lazasak csak kohognek es taknyosak alaposan bebugyolalva, feloltoztetve ki lehet Oket vinni setalni a friss levegore? Nem lesz tole bajuk?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Szirom :)

Hogy vagytok? "Odaát" üdvözlök mindenkit :D!

Tontica

Hát hallod,jó kis "muri" volt akkor ez :roll:.... Általában így van ez,csőstül jön minden :? ...
No igen,kettő azért csak kettő,duplán kijár mindenből :roll:... Szegényem,azért Rateval sem könnyű még,de szt lassanként azért megszokja biztosan,illetve megérti,hogy mit szabad és mit nem...Amíg nem,addig marad a bünti... :roll:
Az a játék,igen,vonatos és utas,több elemes,midnenfélét lehet hozzá kapni.már volt egy autómosó,most kapták hozzá a voantos részt hidakkal.Szeretik és ezt Villő is össze tudja rakni :).
No igen,nagy a szerelem egymás iránt,de gyepálni is tudják egymást rendesen.Bulcsú nagyon fifikás már,tudja,mivel lehet húzni Villő agyát és néha kis gonosz módjára direkt ingerli :D!.No mondjuk hamar lerendezem a dolgot,mindig elmondom neki,hogy majd én is ezt csinálom vele :D!
Most komolyan felkopognak nálatok? :shock:
Séta: szt rövid időre nyugodtan ki lehet vinni őket.Bár nem tudom,felétek hány fok van most,de levegőzni szt lehet nekik,talán a friss levegő még jót is tesz nekik.Esetleg a tengerparton,mert a sós levegő meg terápiás :).Én kivinném őket teljes nyugalommal :).
Biztosan kinövi Rate is ezt a korszakot,írtam lejjebb Krisztinek Bulcsúról.Rate most ért el abba a korszakba,hogy a határokat próbálgatja,mire képes egymaga,meddig mehet el.Szl ez idegőrlő,de neki erre szüksége van,gondolj mindig erre :D!

Kriszti

Hát részvétem a sok vizsga miatt,én négyet már megcsináltam, 3 van vissza és a kutatás.mondjuk az épp elég lesz,igyekeznem is kell,mert meg vagyok csúszva...Cikkelemzést segítek csinálni,ha gondolod.Küldök egy szempontrendszert,hogyan kell elemzést készíteni :).
Nem lehet könnyű azért neked sem,remélem,hogy könnyen gyorsan és jól sikerülnek a vizsgák én is nagyon drukkolok neked.És persze köszi a drukkot :).
Sajnálom a hisztiket,de hidd el,hamarosan változni fog a helyzet :).Én a fiamon már régóta látom,hogy mennyire nagyfiú,teljesen másként viselkedik,tudatosabb,felelősségteljesebb.És ez nagyon megkönnyítii a mindennapokat.És induljunk ki abból,hogy a lányok hamarabb érnek :).
Hát hallod, a nyugdíjas szomszédok elmehetnek a sunyiba :twisted: !Aludjanak nap közben,megtehetik :roll: ...Én biztos elküldtem volna őket melegebb éghajlatra...ha nem tetszik nekik,ugyan költözzenek el :D!

Apát nemrég hoztam haza,jó kis havas utakon, a Bakonyon keresztül :roll:..most elvitte anyumat haza,aztán dőlünk az ágyba :).

Jaj,el akartam mesélni, a csajom milyen jó fej volt :D!Amikor valamit nagyon szeretne,akkor ugye visítja,hogy "akajom" :D...mire én mindig mondom,hogy "maximum szeretném"...Akkor ugye jön a szeretném...
Mostanság kitalálta,ha valamit nagyon-nagyon akar és az akajommal nem ér el semmit,akkor elkezdni mondani,hogy "masszimum szejetném" :D:D:D!Hát meg kell zabálni,ahogy mondja :)!És persze közben vigyorog a gödrös képével :D!

Na megyek,mert sok volt belőlem :)!

anyapoc

Jo reggelt!

Setaval kapcs. koszike! Szep ido van, napsuteses de azert hideg (most eppen 9 fok), a babakat alaposan betakarjuk, biztosan nem faznak. Igazabol nem en viszem Oket ma setalni hanem a bebiszitter aki du. mindig jon majd 2 oraban, alt. 4-tol 6-ig es ha jo ido van elviszi Oket ha nem akkor itt marad Veluk. Legalabb ennyi kis szunetunk van bar Ratet azert itthagyja nekunk de egy gyerekkel fenyevekkel konyebb. :lol: Hetfotol megy suliba ujra, mar uuuugy varom!!! :)
Ja, nehez most nekunk de nemsokara jobb lesz es par ev mulva amikor az enyemek mar szepen elvannak egyutt, ejjel alszanak stb. akkor majd Te panaszkodsz a 3.-ra es mi mondjuk Neked hogy kitartas nemsokara jobb lesz! hihihi :twisted: :lol:
Villo tenyleg nagyon edes lehet, milyen szepen beszel mar! a Te gyerekeid oltoznek egyedul? Rate nem hajlando megprobalni, csak annyit tesz meg hogy lehuzza a nadragjat, zoknijat de folhuzni mar nem megy Neki.
Bizony az enyem is azt mondja hogy akarom de szuntelenul mondom Neki hogy nem akarom hanem kerem vagy szeretnem ,egyszer majdcsak megmarad a kis fejeben!
A mi jatekunk ilyen:
Kép
Es egy video, babak tornaznak, Rate gyurmazik: (sajnos kicsit sotet)
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0023.flv

Ma reggel is folkopogott a szomszed, szegyenlem de csak kesessel kelek fol a sirasra :oops: es hulyet kapnak a hajnali orditastol :lol: elhiszem, sajnalom, de ez van!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!!!

Szilcsi a szülőszobán van 3 cm a méhszáj, már előkészítették, drukkoljatok Nekik csajok :D :D :D +++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Először is hiper-mega drukk Szilcsinek egy gyors és könnyű szüléshez!
Tök jó tényleg az apja szülinapján fog megszületni a baba :)

Akarom: most fellélegeztem, hogy nem csak az én gyerekem nem tudja kimondani azt a szót, hogy szeretném. Mindig kijavítom, hogy nem akarom, hanem kérem, szeretném, de csak nagyon ritkán használja :(

Képek:

Kép

Kép

Tontica, szerintem is nyugodtan kiviheted őket sétálni.

Anyapoc, Kriszti drukk a további vizsgákhoz!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Jelentem van egy gyönyörűséges 17mmes " macink" akinek csak úgy dobog a pici szivecskéje! Én annyira de annyira... Képet csak holnap teszek, mert munkahelyen megcsinálom normálisan, hoyg látható is legyen!
Vendég

SzIlcsi kisfia 16:50-kor meglátta a napvilágot. :D :D :D

Gratulálunk, bővebb infókkal jövök, ha lesznek :D

ceniko
Szeged

Szilcsihíradó: Lali baba, 3480gramm, 55 cm nagy fekete haja van :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Helló!

Nagyon gratulálok Szilcsiéknek, mondtam én, hogy akkor születik, amikor Lali baba apukája mondta. :wink: Tudnak ezek az apukák vmit. Vagy a babók. :P

Bonika, neked is gratula, veletek örülök!

Ceni, ti hogy vagytok?

Robcsi gyönyörűek a bébik!

Tonti, ari vagy, hogy hiányzom neked! Tündériek a te kicsinyeid is!
Gondolom, hogy tele a fülcimpád mindennel, csak azt tudom írni, kitartás, már csak tizen-huszonpárév!!! :lol:

Anyapoc, Okr, csodálatom tiétek, tanulás, munka, gyerkőcök, sokat apa nélkül... elismerésem!

Bali, már a 24. hetet tapossátok, hihetetlen!

Sajna ennyi telt tőlem, törpi nem tűri, hogy tovább írjak.

Pusz mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Hűűű,mennyi-mennyi fejlemény :):):)!!!!

Szilcsi

Óriási gratula a kis trónörököshöz,gyorsan ment :wink:!

Boni

Jaj,de örülök,hogy minden rendben,akkor hajrá a pocaknövesztéshez :):):)!

Athiz

Örülök,hogy jelentkeztél és ezek szt azért jól is vagytok :).
majd képet dobjál,hogy lássuk,Endi mekkora kisfiú és Szili mekkora nagyfiú :)!

Robcsi

Nagyon jók a képek a csajokról :):).
Látom,lassan 3. X-hez közeledsz :wink:!
Szt teljesen normális,hogy Réka még inkább az "akaromot" használja.Ez pont ez a korszak,amikor felfedezi a saját hatékonyságát és mindent egyedül akar csinálni.Nincs még benne késleltetés,hogy nem lehet rögtön,vagy hogy nem csak akarni lehet.Ha mindig következetesen felhívod rá a figyelmét,hogy jobban eléri célját,ha nem követel és ezen kívül vannak más lehetőségek,akkor meg fogja tanulni,hidd el :)!Az én lányom is inkább manipulálásra használja a szereztéket :D!

Tontica

De kis gonosz vagy :twisted: :lol: .nyugi,mire nekem 3. babém lesz, a nagyok már önkiszolgálnak,így nekem már a kicsivel kell foglalkoznom.És AKKOR IS jó baba lesz :D:D:D!
Öltözködés: Bulcsú már egyedül öltözik,bár esnek még hibák benne és persze olykor noszogatni is kell.Szt Rate 3 évesen még nincs elkésve.Egyenlőre nevezzetek szt ki egy ruhadarabot,amit tuti fel tud egyedül venni és azt mindig neki kelljen felvenni.Ez lehet a bugyi,vagy a póló,amit könnyebb.és akkor megvan az első lépés.De még bőven van ideje megtanulni.Villő egyenlőre a vetkőzésben jeleskedik és persze AKAR egyedül öltözni,csak nem nagyon sikerül neki :):

Huh,mennem kell,mert vacsi van :)!

Puszi!

anyapoc

SzIlcsi kisfia Lali :D :
Kép

ceniko
Szeged

SZIVBOL GRATULALOK SZILCSINEK EHHEZ A NAGY BABAHOZ!!! CSODASZEP!!! :D :D :D
Kép
Nem semmi hogy tenyleg pont az apukaja szulinapjan szuletett meg, van ebbe valami sorsszeruseg, az enyemek is es Apa is mind szeptemberiek. :wink:

Boniko: HIHETETLENUL ORULOK!!! Most mar biztosan nem lesz baj! (kopp-kopp) sokat pihenj es orulj a babadnak!!! Varom a kepet a tronorokosrol! Apa mit szol?

Anyapoc: persze, a Tied jo kisbaba lesz meg aztan addigra a nagyok tudnak majd segiteni, szuper lesz majd meglatod! :D

Szilendi: Ti hogy vagytok? Gondolom hogy nem sok idod van de azert meselj es tenyleg tegyel kepet!
Miert volt jo ez a kilepes es nevvaltoztatas? Nem ertem! :roll:

Bali: Hogy van a babuci, sokat mozog? Tudjatok mar a nemet? Hogy vannak a nagyfiuk? Kepet!!!

Robcsi: nagyon szepek a Lanyok!!! Adrienn milyen edesen mosolyog, hasonlit az enyemre, nezd: :D
Kép Hogy telnek napjaitok?

Ma jo napom volt, reggel Apa elvitte Ratet, babak aludtak en meg a Terminalt neztem dvd-n aztan du. aludtam 2 orat amig itt volt a bebiszitter viszont eleg rosszul erzem magam, engem is elert ez a hulye virus. Biztos vagyok ebnne hogy eddig is bennem volt csak a tudatalattim nem engedte hogy addig lebetegedjek amig Apa meg nem gyogyul hisz akkor ki viselte volna gondjukat.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Szilcsi!
Gratulálok a kisfiúhoz. Igazán aranybaba.

Kriszta!
Lejjebb írunk a száni klubban.

Csajok, gyönyörűek a gyerekeitek!!!! Benézegetek néha, de nem nagyon van miről írnom. Elnézést érte. :oops:
Vendég

Drága Szilcsi!

Én is szívből gratulálok, jó egészséget kívánok nektek!!!!!!! :lol: :lol:

Monyó!
Figyelek ám!!!! Micsoda hír!!!! :lol: :lol: Várom a fotót az erősödő csíkról! :lol:

...a Szánikáinknak is nagyon szurkolok!

Kölkök valóban nagyon szépek!!!!!!! :lol:

Időm semmi, de szombaton megyünk 3d-re, lehet, hogy kiderül, ki lakik odabent... :lol:

Puszi mIndenkinek!

Livi

bali78

Helló, hát ím a képecskék rólunk, nem totál tiszták, mert telcsisek, de azért a lényeg látszik.

Néha megpróbálok majd jönni, és írni+hozzászólni, de sajna tényleg időhiányban szenvedek. Most itt van apukám, férjem is itthon van, ezért tudok most is írni.

Ja, és köszönjük az érdeklődést, egyébként hála az égnek jól vagyunk! Pusz

Kép Ez karácsonykor készült :D : Kép Kép Kép Kép
athiz

Athiz baccus, milyen nagy már Endibéb :lol: most született! :shock:

és az igért kép!

Kép
Vendég

Boni, de cukorka a pincúrod! Majd te is nemsoká úgy látod, hogy túl hamar nőnek a gyerekek! :cry: :)
athiz

Monyo: en is olvastam am a nagy hirt,es csak azt kivanom Neked hogy ebbol a halvanyka csikbol 8 honap mulva egy egeszseges bebi szulessen!!!! Ngyon sokat gondolok Ratok es nagyon drukkolok!!!

Tobbieknek is!!!!!!!!!!!!

Bali: akkor kivancsian varjuk a 3D eredmenyet!!! Hu, de kivancsi vagyok!!!

Athiz: gyekerek hatalmasat nottek, foleg ugye Endin latszik, regen lattuk igy nagyon szembetuno hogy mennyit valtozott. Szepek nagyon! Jol megvannak? Szepen telt a karacsony?

Boni: milyen szepen latszik a kis fejecskeje es pocikaja es az a kis csik a kezecskeje? :D

KépKép
KépKép
tontica

2008 elso kepe a gyerekekrol:
Kép
Nagy baba:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nos 2 nap latt 2 hosszú irományom veszett oda! :evil: Kép
Nagyon mérges vagyok!Ez a h...e mobil net munka közeben szétkapcsol!

Gratuláció Szilcsinek,Bonikonak,és Monyonak!

Részlettek jövök,amint hatott a nyugtató! :twisted:

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?