Sziasztok!
Szirom
Hogy vagytok? "Odaát" üdvözlök mindenkit
!
Tontica
Hát hallod,jó kis "muri" volt akkor ez
.... Általában így van ez,csőstül jön minden
...
No igen,kettő azért csak kettő,duplán kijár mindenből
... Szegényem,azért Rateval sem könnyű még,de szt lassanként azért megszokja biztosan,illetve megérti,hogy mit szabad és mit nem...Amíg nem,addig marad a bünti...
Az a játék,igen,vonatos és utas,több elemes,midnenfélét lehet hozzá kapni.már volt egy autómosó,most kapták hozzá a voantos részt hidakkal.Szeretik és ezt Villő is össze tudja rakni
.
No igen,nagy a szerelem egymás iránt,de gyepálni is tudják egymást rendesen.Bulcsú nagyon fifikás már,tudja,mivel lehet húzni Villő agyát és néha kis gonosz módjára direkt ingerli
!.No mondjuk hamar lerendezem a dolgot,mindig elmondom neki,hogy majd én is ezt csinálom vele
!
Most komolyan felkopognak nálatok?
Séta: szt rövid időre nyugodtan ki lehet vinni őket.Bár nem tudom,felétek hány fok van most,de levegőzni szt lehet nekik,talán a friss levegő még jót is tesz nekik.Esetleg a tengerparton,mert a sós levegő meg terápiás
.Én kivinném őket teljes nyugalommal
.
Biztosan kinövi Rate is ezt a korszakot,írtam lejjebb Krisztinek Bulcsúról.Rate most ért el abba a korszakba,hogy a határokat próbálgatja,mire képes egymaga,meddig mehet el.Szl ez idegőrlő,de neki erre szüksége van,gondolj mindig erre
!
Kriszti
Hát részvétem a sok vizsga miatt,én négyet már megcsináltam, 3 van vissza és a kutatás.mondjuk az épp elég lesz,igyekeznem is kell,mert meg vagyok csúszva...Cikkelemzést segítek csinálni,ha gondolod.Küldök egy szempontrendszert,hogyan kell elemzést készíteni
.
Nem lehet könnyű azért neked sem,remélem,hogy könnyen gyorsan és jól sikerülnek a vizsgák én is nagyon drukkolok neked.És persze köszi a drukkot
.
Sajnálom a hisztiket,de hidd el,hamarosan változni fog a helyzet
.Én a fiamon már régóta látom,hogy mennyire nagyfiú,teljesen másként viselkedik,tudatosabb,felelősségteljesebb.És ez nagyon megkönnyítii a mindennapokat.És induljunk ki abból,hogy a lányok hamarabb érnek
.
Hát hallod, a nyugdíjas szomszédok elmehetnek a sunyiba
!Aludjanak nap közben,megtehetik
...Én biztos elküldtem volna őket melegebb éghajlatra...ha nem tetszik nekik,ugyan költözzenek el
!
Apát nemrég hoztam haza,jó kis havas utakon, a Bakonyon keresztül
..most elvitte anyumat haza,aztán dőlünk az ágyba
.
Jaj,el akartam mesélni, a csajom milyen jó fej volt
!Amikor valamit nagyon szeretne,akkor ugye visítja,hogy "akajom"
...mire én mindig mondom,hogy "maximum szeretném"...Akkor ugye jön a szeretném...
Mostanság kitalálta,ha valamit nagyon-nagyon akar és az akajommal nem ér el semmit,akkor elkezdni mondani,hogy "masszimum szejetném"
:D:D!Hát meg kell zabálni,ahogy mondja
!És persze közben vigyorog a gödrös képével
!
Na megyek,mert sok volt belőlem
!