Sziasztok,
Lelle nevében is nagyon szépen köszönjük a köszöntést! A buli holnap lesz, mert az anyósom ma vizsgázott és csak a fél4es ic-vel jött haza, az meg már késő. Anyósoméknál lesz a buli holnap, mert nekik meglehetősen nagy nappalijuk van. Dédik, nagyszülülők, keresztszülők, az én keresztfiamék és a férjem unokatesójáék lesznek ott. Három gyerek lesz, két közel 5 éves, egy 10 hós és az EGY éves. Ajjj, már úúúgy várom, nagyon készültem ám, már rég óta gyüjtögettem a szebbnél szebb, formásabb, színesebb lufikat, vettem egyforma terítőt, szalvétát, tányért, poharat.... kis pulykafasírtkák lesznek formára szúrt kenyérkével, pogácsa és a torta. Mondjuk a tortára kíváncsi leszek, mert rendeltem, két atomfizikus lányka vette fel a rendelést, és a barmok, azt hitték, hogy amit vittem fekete-fehér kinyomatott képet a tortáról(hogy lássák kb. milyen legyen) azt a képet kérem a torta tetejére...a képen egy torta szerepelt...minden áron rá akartak beszélni, hogy disney-set kérjek, majd jött a főnök...kicsit okosabb volt már, de láttam, hogy nem érti, na mindegy, nem volt túl bonyolult, de nagyon kíváncsi leszek rá, a kinyomtatott papírra mindent ráírtam mielőtt mentem, hogy hogy szeretném, hááát na hátha felfogták...
Ma már voltak vendégek, de ők még most jöttek babalátogatóba, mondták is, hogy erre a napra vártak! Nagyon édes c&a-s kötött felsőket és egy bársonygatyót kapott, aminek annyira örült, meg frutapurát és mindenféle gabi dolgot, nem használunk a gyógyszertárin kívül semmit, de csak nem romlik meg, míg bevetjük majd egyszer.
Tőlünk és anyukáméktól duplot fog kapni, amik vannak neki, nagyon szereti pakolgatni őket és tudja, hogy a traktort valakinek vezetnie kell, vagy állatot vagy embert tesz sofőrnek. Az anyóséktól kapott egy bundás bakit, meg még melepit, azt én sem tudom. Meg én tolmácsoltam, hogy szeretne Kolompos cd-t, Zene ovi cd-t, baba-babakocsit, mesekönyvet. Aztán majd meglátjuk, hogy miket kap. A dédikéktől pedig fincsi gyümölcsöket kap majd. Mindenáron akartak valamit venni, de tudom, hogy néha a számlák befizetése is gondot okoz, főleg így télen... Na, ennyit tudok a holnapról, de majd holnap este mesélek és képeket is hozok.
Danka, a homeot szedheted terhesen és szoptatáskor is. Ha nem akarod vagy tartasz tőle vagy nincs, napi egy Algopiryn-t lehet szedni. A patikákban lehet kapni, de ha nincs, megrendlik, csak tudd, hogy mit szeretnél, mert nagyon kevés patikában van homeos gyógyszerész. Vagy kend be a mellkasod, hátad baby luffal, de van ilyen nagyobb gyerekeknek is, mert ez kicsiknek van, megpróbálhatod azt is.
Hétfőn megyünk a dokibához egy éves státuszra. A vigantolunk egy hete elfogyott, remélem ez nem túl nagy gond, eddig minden nap kapta, majd hétfőtől, ha felírta a doki, folytatjuk, de azt csak vényre adják, sajna. Kíváncsi vagyok a méretekre, direkt nem mértem itthon. Az bizti, hogy a születési súlyát nem háromszorozta meg.
Na meg még azt is akartam kérdezni, hogy ha kaja allergiás, milyen jelei vannak, foltok vagy pöttyök? Mostanában a nyakát vakargatja, időnként piros foltos és a karján pedig láttam kis pöttyöket. Pár napja adtam neki kiflit és tegnap megpróbáltam egy kis tojássárgáját, de abból egy darabkát sem nyelt le szerintem úgy fújta ki a szájából. Viszont pogit evett kedden, abban van tojás is. Na meg még az is rátesz egy lapáttal, hogy nem kaptam a megszokott mosószerünket vettem egy másikat, lehet amiatt van.
Ennyi új dolog egyszerre, hétfőn visszaállunk a régi mosószerrel és újra hanyagolom ezt a gluténes, tojásos dolgokat.
Hoppá és ma elcsent egy csokis kekszet, na lett is nagy malackodás belőle, annyira nem ízlett neki, mert nem egy édes szájú, de azért nem tette le, vicces volt, hogy barnára festette a kezét és a badyját is, na meg a környezében mindent és mindenkit, leginább a vajszínű kanapénk bánta.