Új privát üzeneted érkezett!

Ejha, mostanában nekem áll a zászló...kíváncsi vagyok, meddig marad ez a széria ;)

Kép
Kép
encu

jövöhét kedden

de pontosan nem tudom milyen uh van benne
anha

Zsuzsa, értem.. Nagyon várom ám, hogy kiderüljön, milyen nemű a kicsid ;) Bocsi... :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

nem vagy egyedül
a livi kategorikusan arrol beszél hogy öcse lesz bárki kérdez tölle valamit azt mondja az öcsi az anya hasába . :wink:
anha

:D Lehet, hogy tud valamit ;)

Kép
Kép
encu

Elö fordulhat

Csak nehogy nagyot csalodjon . :?
anha

Zsuzsa!

Már én is kiváncsi vagyok :oops:

Tesóka!

Háát nekem ez tetszik
http://orakereso.hu/product_info.php/cP ... v8j2t58np6
De van több is ami tetszik, csak hát az áruk. Az igazi az olyan 70ezres kategória, de annyiért nem veszek órát :shock: a felét vagyok rááldozni. Amúgy ja, megmutatom az oldalt és az összeget és válasszon :lol: vagy ha nem választ, majd én választok és akkor ez lesz, tetszik vagy sem :lol: Azaz valószínű ezt választom amit belinkeltem :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Először is Boldog Új Évet Kívánunk!

Tegnap lett volna időm jönni,amig Apája játszott Marcival, persze nem volt net. És ma sem volt, délig :( Persze, amig Marci aludt...

Köszönöm, hogy megnyugtattatok, mostmár sokkal jobban viselem :) Sőt pl. Marci most is alszik, haladás, h le tudtam tenni a kiságyba!

Móni
Gratula Ricsinek az 5. fogacskához!!! :)

Barbi
jajj, nagyon ügyes Vince, hogy már forgolódik!

Zsuzsa
Remélem már jól vagytok!
Nagyon szépek a csajok! Igazi kis hölgyek! :)

Encu
Képekkel még mindig adós vagyok...
De már haladok, már a gépen vannak, már csak fel kell tölteni az
albumba.
Szilveszter jó volt, mi is tv-t néztünk, éjfélkor koccintottunk, aztán
még hajnal 2-ig kapcsolgattunk, megvártuk mig Marci kajcsizik, aztán
aludtunk. szóval izgis volt :)

Most mennem kell teregetni, meg pakolok kicsit...
Ha tudok, jövök még ma!

szisszka

Sziszka

milyn szinü a babakocsid:?
anha

Tesóka!
Jó óra! Strapabíró fajta és nagyon funkcionális :) Sztem jó választás...
Rákeressek a neten, hogy nekem milyen van?

Zsuzsa! És ha nem fiú lesz? Biztos nem fog csalódni...vagy ha igen, majd örülni fog egy hugicának is! Meglátod! :)

Szisz!
Akkor lassan belejöttök a dolgokba? Az jóóóó! Képet mindenképp kérünk és mesélj még, miket csinál a kicsi fiad...nézelődik már? Érdeklődik? Voltatok már sétálni?
Merre is laktok? (ha nem vagyok tolakodó :) ) :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Ja

Encu zoét anyira nem érdekelte a fa miután az elsö nekifutásra megszurta

azota mindig közli ha közelébe megy hogy cur fuuuuuuuu. és othagya a francba
anha

Zsuzsa!!! EZ nagyon aranyos!!! :D:D:D:D:D Látom magam előtt :D
Én ma mutattam meg Karcsikának közelebbről a fát és nézegette a díszeket. Persze megfogni nem fogta meg ;)
Majd jövőre! :D

Kép
Kép
encu

hála égnek nekem a livi se nyult hozzá soha
anha

Tesóka!

Naná, keresd, kiváncsi vagyok a tiédre! :wink:

Amúgy nem csajos vagy buzis, hogy ilyen kékes az óra? :roll:

Szisz!

Tényleg, mintha valami napirend féleséget lehetne kiolvasni az írásodból :D Alakulgat a dolog?

Zsuzsa!

Édi Zoé :D :D :D
A Ricsi jól megtépte a fát, még jó hogy ki van kötve. :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Meg igazándiból még kinéztem ezt is

De az első amit belinkeltem, valószínűleg az lesz de lehet fekete számlappal. Az mégiscsak pasisabb, vagy nem?????

De remélem választ! Mert nem tudok dönteni :( Meg hát nem mindegy az ára sem :evil: miért ilyen dög drágák ezek?????????? :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj, lemaradt :oops:

Szisz!

Köszi :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Jöttem regényt írni!

Először is Gabó!!!!!!!
Ne hari, de nem láttam, hogy hívtál, amikor meg már észrevettem, késő este volt, utána meg szilveszter, így nem akartalak zavarni!!!!!!! Szóval bocsi, bocsi!!!!!!!!

Rólunk: A szentesténk nagyon klassz volt, egész nap nevetett Nonó, a fa nem nagyon érdekelte, a fények annál inkább.
25-ére belázasodott apa, úgy mentünk fel a szüleimhez, de egész jól elvolt ahhoz képest. 26-a délután Nonó is belázasodott, csináltunk hűtőfürdőt, de attól se nagyon ment le a láza, szóval kari ide vagy oda felhívtuk a doktornénit. Másnap elmentünk dokihoz, és kiderült, hogy jön egyszerre mind a két foga felül, már csak 1mm kell, hogy áttörjön. 28-án már semmi baja nem volt, nem volt láza sem, és a kedve is a régi volt. Apa már akkora helyrejött nagyjából, viszont én 28-án reggel belázasodtam, és ez még így volt tegnap este is. 38 fokos lázzal nagyon gáz volt, amikor Nonó aludt én is próbáltam, ezért nem is jöttem. Ált. már nyolckor én is feküdtem le. A szilvesztert is átaludtuk mivel akkor is lázas voltam. A legrosszabb ugyebár, hogy hiába voltunk az ügyeleten is, mivel szoptatok csak algopirint lehet szedni meg calcium pezsgőtablettát. Tegnap este is volt még lázam, talán ma estére már nem lesz, valamivel már jobb a közérzetem, de ugye így tovább tart meggyógyulni, hogy korlátokhoz vagyok kötve. :?

Amúgy nagyon sok szép ajándékokat kaptunk, majd teszek fel képeket is, ha lesz hozzá erőm.

Kép
niki+baba

Még van két dolog amire akartam írni!

Johson: Minden baba bőre más. Sok kórházba azt használnak, mivel az támogatja őket.
Mi pl. nem váltottuk ki Nonó születésekor a gyógyszertári fürdetőt, testápolót, popsikrémet.
Mi csak Johsont használunk, és abból is csak ugyanazt. Nonónak sosem száradt ki a bőre tőle, és allergiás sem volt rá, sem a fürdetőre, sem a samponra, sem a testápolóra.
Popsikrémből pedig csak a bepantent használjuk.

Móni!
Mindenkinek más a felfogása. Nekem mindenki azt mondta, hogy ha gyereket fogok szülni, akkor majd nem tudok menni sehova. Én soha nem így álltam hozzá, én mindig mondtam, hogy attól hogy lesz egy gyerekem, nem fog megállni az élet. Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás a gyerek mellett. Én amikor már nem fogom szoptatni, igenis lefogom passzolni egy hétvégére nagyikhoz, egyrészt, hogy szokja az ottlétet, másrészt, hogy apával is tudjuk kicsit romantikázni, élni. És szerintem az is kell, hogy mondjuk néha apa vigyázzon rá és én addig kicsit kikapcsolódjak mondjuk barátnőkkel talizni, dumcsizni stb.
És ha átalussza az éjszakát majd Nonó akkor néha bulizni is elfogunk menni, és addig a szüleim vigyáznak rá.
Én ezt így látom! Attól hogy van egy gyerekem, nem fogok bezárkózni! De látod én ezért nem akarok még egyből másik gyereket, mert akkor tényleg nem lenne időm.
Rossz anya lennék?! Nem hiszem!

Kép
niki+baba

Tesóka, ilyen :

Kép

Szerintem nem buzis egy kék óra. Sőt! Fiatalosan hapsis ;)
Aért ilyen drága, mert időtálló és jól összerakott darab. Az enyém árát le sem írom... :o

Niki! Ezek szerint titeket sem kímélt ez a vírus...mi is pont Karikor voltunk ágyban.. nekem is volt lázam, nem is örültem neki...féltem, nehogy apadjon a tejem. Szerencsére nem apadt...
De Karcsika nem lett lázas....Szegény Nonó. Igazi kis hős...jól viselte? Gondolom ti meg voltatok reccsenve. Hú, de be leszek sz@rva az első láznál....
Most olvastalak Msn-en, hogy megit rosszabbul vagy....JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++
Majd mesélj, hogy mit hozott Jézuska meg örült-e Nonó az ajcsiknak ;)

És én is úgy vagyok vele, hogy a gyerek nem béklyó... Imádom a kisfiam, az életemet adnám érte, de majd neki is bizti jó lesz egy kis nagyszülőzés. Mindkét nagyszülőpár imádja, alig várják, hogy kényeztethessék.

És attól, hogy Móni nem hagyja senkire, nem zárkózik be...és attól, hogy mi, Niki, leadjuk, valóban nem leszünk rossz anyák. :D:D:D:D
Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. Tök szubjektív dolog. Igazán, emiatt nem érdemes vitázni. Mindannyiunknak gyönyörű, egészséges, boldog-vidám csemetéje van és EZ mutatja, hogy igenis jól csináljuk, amit csinálunk!

BOLDOG HÓFORDULÓT NONÓNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

NNNnnna, kisregény ;)

Merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!
Sajnálom, hogy az ünnepek alatt betegetettek le, de szerintem sokan így vannak!
Anyukám és Tamás is a mai napig köhögnek!
Egyedül mi bírjuk még talpon Flórával!
Én chicco-t használok már kéthetes kora óta, persze kis mennyiségben, tehát én valami ételre gondolok!
Boldog hófordulót kívánok én is!

Zsuzsa!
Szerintem a lányodnak igaza lehet, hogy fiú van a pocidban, mert én 13 hetes voltam és még nem tudtuk a nemét, amikor a 3-as buszon egy kétéves forma kislány azt mondta az anyukájának:"Nézd anya a néninek van a pocijában egy kislány!"
És mivel hiszek abban, hogy a gyermekek többet, tudnak, látnak...
azonnal elhittem, hisz én is úgy éreztem!

Egyébként még két helyen kijött Flórán, de igazából alig látható, csak ha nagyon megfigyelem és inkább tapintásra érezni!
Mégis zavar.
Ma találkoztam Annával és felsoroltunk egy csomó mindent mitől is lehet!
El kezdem írni, hogy mit eszik hátha rájövök, de jövőhéten szerdán megmutatom a dokinak!

Encu!
Jól néz ki az az óra!

Móni!
Szerintem tuti fog tudni választani, még ha nehezen is! :wink:
Már ezt arra értem, hogy sok jó van!

Menek!

Kép
gabriel79

Visszaolvastam nagyjából. :lol:

Barbi!
Tök ügyi Vince, hogy már hasról hátra fordul! :D
Kell még neki a terpeszbugyi?
Hogy csináltátok, hogy eltört a szánkó? :D

Encu!
Tök jó az a kép, amin manótj-al vagy. :D
Élvezi a játszószőnyeget?

Csilla!
Azt hiszem mindenkit leköröztél a legszebb ajándékkal! :D
Nagyon örülök, hogy végre a karodban tarthattad Dávidot!
Hogy vagytok?

Zsuzsa!
Jó hogy végre ti meggyógyultatok, főleg te, hiszen nagyon kell vigyáznod babóra. Ilyenkor lehet egyáltalán valami gyógyszert szedned?

Móni!
Nálunk télapóra kapott Nonó tanuló kutyust. :wink:
És ő is kapott ilyen fischer price-os könyvet, bár még nem igazán értékeli. 8)

Szisszka!
Rakhatnál fel képeket magatokról! :wink:

Gabó!
Én is most már csak köhögök, de eddig végig szinte egész nap lázas voltam, szerencsére tegnap csak estére lázasodtam be, de asszem most is van ha nem is lázam, de hőemelkedésem tuti! :(

Köszönjük! :wink: Olyan hihetetlen, hogy már hét hónapos!!! :shock:
És most a legrosszabb. :roll: Forog össze vissza, nem tudom egyedül hagyni egy percre sem, kúszik előre, hátra. Most is előlmaradt a porszívó, és a játszószőnyegből elkúszott a porszívóhoz és mire beértem, rágcsálta a porszívó csövét. :oops:
De a legédesebb az, hogy mikor szopi van, és ő az ágy másik felénél van, és szólok neki. Meglátja a cicit, és azonnal odakúszik, vagy mászik?! Nem, még nem mászik, csak próbálkozik. :wink:

Na asszem ennyi elég lesz belőlem. :roll:

Kép
niki+baba

Encu!
Nekem most nem hogy apadt, hanem inkább több lett a tejem. :shock: Lehet a több folyadéktól.
Nonó most nem kapott olyan sok játékot, mert télapóra kapott elegett. Kapott egy kabátot, egy kétrészes együttest, egy nike kocsicipőt. Kapott fürdőjátékot, amit csempére is fel lehet tenni, + tartót hozzá amit szintén csempén lehet tárolni. Zenélő könyvet, zenélő tv-t, bébitelefont, rugós hintát (ami Gabóéknak is van).
Asszem ennyi. :roll: Szerintem a cipőnek örült a legjobban, mert azt megakarta enni. :D
Én meg kaptam ruhákat, táskát, könyveket, hajkisimítót amivel lehet göndöríteni is, palmolive-es ajándékcsomagot, és kaptunk apával közösen egy hatalmas nagy képet (még nem tom hol lesz a helye). :shock: :D

Kép
niki+baba

Gabó!

Remélem mihamarabb kijöttök ebből a bőrös dologból!

Niki! Véégre!!! Már hiányoltalak ám!!! NAgyon ügyi a Nonó! De hol vannak a képek??? :D
NAgyon szereti a kicsi a szőnyegét, véletlenül meg-megüti a csörgőt és teljesen odavan :D
Most meg rá volt feszülve a tv-re... :o de persze leállítottam róla ;)

Kép
Kép
encu

Na, tudtam, hogy lemaradt valami...

Akkor ezek szerint náltok is bőkezű angyalka járt! :D Nonó tudta, hogy mi van? Vagy még nem tudja, hogy mi az az ajándék? :D Vagy ne kérdezzek hülyeséget? .......

Na, megyek fürcsizek, míg csendben van a kicsi ;)

Kép
Kép
encu

Niki!

Soha nem minősítettem senkit, hogy milyen anya! Nem hiszem, hogy ezen múlna... Az tény, hogy mások vagyunk, más szemléletekkel. Ami neked elfogadható, az lehet épp nekem elfogadhatatlan és akár fordítva is, de akár érthetünk is egyet :wink:
Látod én meg tök máshogy látom ezt. Nekem az a kikapcsolódás, ha hármasban elmegyünk valahova vagy csak szimplán itthon apával játszunk. Teljesen feltölt. Barátnőzni is a Ricsivel barátnőzöm és mindhárman élvezzük. Sőt, mostanában feszegeti a dolgot, hogy adjam kölcsön a Ricsit babázni. :D Úgy alakítom az életem, hogy minden mozzanatába be tudjon kapcsolódni a Ricsi. És engem ez egyáltalán nem zavar, nem érzem tehernek, vagy hogy kimaradnék valamiből, nem hiányzik hogy nélküle legyek, hogy moziba, buliba vagy bárhova menjek nélküle. Emellett viszont tudom, hogy nem vagyunk összenőve, kell neki a társaság. Sok ember veszi körül, nincs bezárva a lakásba. Jövünk-megyünk, visszük magunkkal mindenhova. Rengeteget nagyizik, sőt túl sokat mostanában :? És szerintem is fontos, hogy apázzon, csak apáva legyen. Sokat is vannak kettesben, ilyenkor takarítok, gépezek, fürdök... És ez pont elég kikapcsolódás, ennyi idő alatt sikerül feltöltődnöm. És pont ezért érzem úgy, hogy még szeretnék pár gyereket, mert nekem ez kell. Így érzem jól magam. Elképzelhetetlen, hogy máshogy csináljam, nekem ez a természetes. És bizony megrökönyödöm olyankor, mikor szembesülök olyannal, hogy van aki ezt másképp csinálja. Hogy képes elmenni moziba, stb. és a pici gyerekét lepasszolni. Persze nem a több évesről beszélek most, hanem a pár hetes, hónapos babákról. Tudom, hogy ez is tök természetes és csak egy másik szemléletű nevelés, de számomra ez elfogadhatatlan. Visszatérve a nagyinál hagyásra, egy kicsit félreértettetek. Mi, apával mindketten úgy ítéljük meg, hogy majd ha nagyobb lesz a Ricsi és tud beszélni, hogy elmondja gondját-baját, majd akkor jön el az ideje, hogy másnál és máshol aludjon, persze csak ha ő maga akarja, mi nem tesszük kötelezővé. A romantikáról meg annyit, hogy eddig se vitte túlzásba a párom, tehát nem változás az hogy hárman vagyunk, már beletörődtem hogy ebből kimaradok. Viszont nagy szerencse, hogy mi mindketten (párommal) ugyanúgy gondolkodunk (a fent leírtak szerint), úgyhogy nálunk ez egy tökéletesen bevált dolog.
Azt, viszont, hogy leírtam az Encunak, a bulizós lepasszolós dologról a véleményem, sajnálom, hogy személyes sértésnek vettétek a Gabóval. Mikor írtam, eszembe sem jutottatok, hisz tudom, hogy mindketten jól nevelitek, magatoknak megfelelően a gyerekeket. Magáról a tényről írtam, ami még a mai napig nem tetszik, dehát fölösleges erről egymást győzködni, mert máshogy látjuk, mint pl. a hordozós-mózeses dolgot is :wink: Te azt látod jónak, én ezt, mindketten meg vagyunk győződve arról, hogy ez nekünk a legjobb és a gyerekünknek is. A másik elvét meg még elméleti úton sem tudnánk a sajátunknak betudni.

Na, kifogytam a szavakból 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Azta de elszaladt az idő :shock: mindjárt kelünk :shock: megyek aludni :roll: jó éjt

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj valami lemaradt, aztán tényleg megyek aludni.

Van azért valami ami nekem is hiányzik, amire vágyom és összeegyeztethetetlen a Ricsivel, de sajnos egy lepasszolással nem tudnám megoldani, úgyhogy türelmesen várok míg nagyobbacska lesz és talán a tesók is ha lesznek... :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, mi hiányzik neked, ha nem titok? :oops: Mindenesetre én egyetértek veled. :wink: Én sem múlasztanék el semmit az első évekből...Szilárd először úgy aludt anyuéknál, hogy egyszerűen nem tudtuk hazahozni :lol: Már bölcsis volt, már kettő éves múlt, de mi sem akartuk lepasszolni éjszakára. Pár órára az más. Pl mi úgy szeretünk nyaralni is, hogy csak hármasban, ezentúl már négyesben :D , mert hallottam már olyat, aki viszi nagyszülőt is, hogy pihenhessen, de mi szeretünk együtt lenni, a család :D

Azért a többiekkel is egyetértek, hogy kell a kikapcsolódás, mi is moziztunk aztán , amikor Szilárd anyuéknál aludt, de ő is akarta :wink:

Majd még próbálok jönni...

Kép

Kép
sbarbi

Niki, kellene igen a terpeszbugyi, de nem adtuk rá :oops: Kedden kontroll, és ha akkor is azt mondja, hogy kell, akkor ráadom, de tudom, hogy hátráltatja szegényt a mozgásban...Úgyhogy én tornáztattam, kivi vagyok milyen eredménnyel. :roll:
A szánkónk úgy tört el, hogy ketten csúsztak le apával, és ugrattak is, és nem bírt el 96 kilót, a mostani az tök szupi, az bírja.

Encu, a szilveszterünk jól telt megvártuk az éjfélt, aztán feküdtünk le, majd rá fél órával kelt Vince, majd aludtunk reggel 6 ig...De mostanára kipihentük magunkat. Most is este 8-1ig , majd fél2től reggel 6 ig aludt Vince, úgyhogy teljesen meg vagyok vele elégedve :D
Ti már jobban vagytok? Karcsika szeme, és a náthája?

Zsuzsa, édesek a csajok, nagyon csinik :D

Gabó, igazad van tényleg jó, hogy Szilárd már nagy, mert egyedül jár Wc-re, meg egyedül eszik...stb De igazából még nem tudja elfogadnil, hogy azonnal nem kapja meg amit akar, azt gondolja ő van egyedül, ő a világ közepe...ez a természetéből jön... Szerintem egy lány teljesen más, sokkal gondoskodóbb, azt hiszem :roll:

Képzeljétek tegnap építettünk hóembert, meg hókunyhót is, Szilárd imádja a havat, hihetetlen mennyire élvezi :D

Kép

Kép
sbarbi

REggelt ;) !!

Tesóka, igen! Mi az, ami hiáyzik? ;) :D

Barbi! Kicsit jobban van Karcsika, még kenegetem a szemét, meg kapja a kalciumot..meg folyik az orra...de szerencsére jókedélyű.
Ő mindig 11kor fekszik, most fél5kor kelt és utána még megszakításokkal 10ig aludtunk, én is nagyon meg vagyok elégedve.. :D

Jó lehet havazni...én is várom már, hogy ilyeneket csináljon a család.

És visszatérve a gyereketholhagyom témához, mi is úgy terveztük, hogy már idén megyünk nyaralni a kicsivel a horvát tengerpartra...biztos élvezni fogja! Kis pancsi meg homok, alig várom. Persze parás lesz, mindent vinni neki egy hétre, de nem baj! :D:D:D Apa is várja ;)

Ahova ti mentek, Barbi, ott van direkt picuroknak is ellátási lehetőség? Értem itt,hogy mondjuk pelenkázó az apartmanban... Vagy ne álmodozzak? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Délután rakok fel képeket!
Á még nem tudta, hogy mi van, de ajándékot már tudott bontani. :wink:

Móni!
Én nem arról beszélek, hogy kikapcsolódás-e hárman elmenni valahova. A családdal együtt lenni az teljesen más!

Nem értem, miért lenne baj, ha igenis pár órát nem velem lenne a gyerek, amíg megnézek egy filmet, vagy elmegyek vásárolgatni barátnőkkel. Az meg, hogy bulizni??? Jajj ugyanmár, mit venne Nonó észre belőle, hogy nem az ágyamba alszom? Hiszen ha alszik éjszaka, akkor anyuék is itt tudnak aludni és nincs belőle gond!
Szerintem igenis kell egy nőnek, hogy ne csak anyának hanem nőnek is érezze magát!
És lehet ti nem igénylitek a kettesben együttlétet, számomra fontos.
És én sem mondtam, hogy tehernek érezném a gyerekem!!!!!!!!
Megrökönyödsz, hogy két órára valaki képes lepasszolni egy gyereket, hogy megnézzen egy filmet??? Na erre inkább nem mondok semmit, bocsi! Csak hogy mondjak valamit, én pl. körmöshöz meg fodrászhoz sem viszet a gyereket, hiszen nem akarom, hogy beszívja a hidrogént meg ilyeneket, addig inkább apával fent vannak a szüleimnél.
Ja és hozzá kell tennem, hogy ugyebár amikről beszélünk, nem heti rendszerességgel történnek, történnének hanem havi , kéthavi 1szer.

Barbi!
Nem mulasztanál el semmit te sem az első évből?!
Miért mi mit mulasztunk el? Bocsi, de nem értelek titeket, azért mert valaki két -három órát nincs a gyerekével, az már nem jó anya, vagy akkor már megáll az élet???

Ne vegyétek személyeskedésnek amit írtam, nem veszekszem, de nem is értelek titeket! Bocsi mégegyszer!!!!!!!!!
Remélem nem sértek meg vele senkit!

Kép
niki+baba

Encu, pelenkázó nincs, de pelenkázni azt bárhol lehet :wink: De kiságyat, kiskádat, bilit, wc ülőkét, meg még egy csomó mindent nem kell vinni. :D Pl voltunk Szilárddal Debrecenbe, és nem vittünk wc szűkítőt, így tartanom kellett amíg kakilt :lol: Pedig az is bababarátnak mondja magát, egyébként jó volt, lehet megyünk majd megint tavasszal :wink: Egyébként amíg pici, addig jobban lehet menni hosszú útra, de Szilárd már nem bír megülni a fenekén, mondjuk éjjel alszanak az úton, de akkor meg a másnap szörnyű.

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!
Igen hátráltatja sajnos :(. Látod Nonót is hátráltatta. De most már nincs gond! :)
Ha sokat tornáztattad, bizti nem lesz gond. :wink:
Én is várom már, hogy jövőre hóembert építhessünk, meg szánkózhassunk :D .

Encu!
Mi nyáron mentünk pár napra Zalaegerszegre, de mi is fel voltunk pakolva rendesen. Most meg ugyebár mi is egy hétre szeretnénk menni és mi is külföldre, de hogy hogy beférni a kocsiba... :shock: :D

Na mentem, gondolom elegetek lett belőlem.

ja igen
Gabó!
Flóra örült a sátornak amit karira kapott, bele bújik?

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Megint van egy kis időm írni.
Az előbb volt itt a védőnéni. Persze Marci megint végig
nyafizott, hisztizett, amig itt volt, utána meg kb. 2 perc múlva el is aludt.
Tegnap volt itt a dokinéni is, meg lettünk dicsérve, h szépen fejlődik
Marci, szóval büszke voltam :)
Ja, elvileg mehetünk már sétálni. Bár azt tanácsolták, h előbb
próbáljuk ki, h babakocsival kimegyünk az erkélyre, h meddig birja
Marci, de lassan beiktatjuk a sétát is.

Zsuzsa
Kék színű babakocsink van :) sötétkék
Egyébként én is hiszem, h a gyerekek tudnak valamit :)
Mi is mindig tudtuk, h a tesónk kisfiú, v kislány lesz e.
Nem tudom már honnan, de mindig tudtuk.
Aranyos lehetett Zoé a karácsonyfával :D Marci egyenlőre a fényket
nézte nagy szemekkel, a piros a kedvence.

Encu
Igen, lassan lassan belejövünk, ha minden igaz :) Legalábbis remélem...
Raktam képeket az albumba.
Karcsika miket csinál? Gondolom ő is nézelődik! Érdeklődik már a játékok
iránt?
Marci egy piros karácsonyi szalagért van oda egyenlőre, a csörgőktől
fél :D Már elkezdett néha dumálni is, pl tegnap a dokinéninek. :D
Ja, amúgy a déli lakón lakunk a Kodály sétányon, ahol a pékség van,
uszival szemben.

Móni
Igen, köszike, alakulgat :) Pl. most is sikerült jól elaltatni, igy
van időm írni Nektek :D (nah, meg ezt azt csinálni)

Niki
Jó, hogy jöttél :) Jajj, szegény Nonó! De gratula a fogacskához!!!
Te pedig vigyázz magadra, gyógyulgass!!! Várjuk a képeket!

Szóval tettem fel pár képet az albumba:
www.babanet.hu/album/index.php?album=6127&p=5143414

szisszka

Niki!

Miért lenne elegünk??? :D Mindenkinek joga van véleménynyílvánításhoz!!! :D

Barbi! Akkor ezek szerint olyat illik keresni, ami úgymond bababarát? Ok, megjegyeztem :D
Mi jövőhéten megyünk oltásra meg csípő uh-ra....remélem minden ok lesz...

Szisz! Ejha, belehúztál! ;) Csak így tovább! Karcsika nagyon szereti a játszószőnyegét, meg egy zenélő pingvint ;) Meg ha az ölemben van és Óóóóóó, Űűűűűű-zök neki... :D Akkor nagyokat kacag ;)
Jaj, megnéztem a képeket!!! NAgyon édes a kicsi fiad! Mekkorának tűnik a cumi a szájában!! :D És milyen nagy szemei vannak!!!! 8)
Látom a fürdéstől sem parázik...KArcsika is imád pancsizni. Alig várja szerintem az esti fürdést ;)
Szóval nagyon helyesek vagytok, remélem hamarosan élőben is láthatlak titeket ;) Szoktunk arra sétálni...fini a pékárú ugyanis ;)

Jaj, megyek, mert ezer dolgom van, bár úgyis mindjárt erre tévedek megint... :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Szisz! Még vmi... MEkkora most a Marci? Nagyon ügyesen tartja a fejét az uccsó képen! Kis drága! :D

Kép
Kép
encu

Ja, amit még akartam:
A Szent Imrében is Johnson's-t használnak fürdetésre! Marci nem volt rá
allergiás, de mi kiváltottuk ezeket a gyógyszertári cuccokat.
Nekünk azt mondta a védőnéni, hogy a gyógyszertári fürdetőt 1 tubust
nyomjunk bele egy 2 literes üvegbe, és töltsük fel forró vízzel.
(merthogy ez a fürdető forró vizben oldódik fel) De utána hűtőben
kell tárolni, mert megromlik, mert nincs benne tartósitószer.

És a másik:
Szerintem lepasszolásnak az számit, amit a nagybátyjámék csináltak a
lányukkal. Még egész pici volt, már akkor minden 7végén nagyiméknál volt
mert a szülők mentek bulizni.
Mondjuk én egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem merném senkire hagyni
Marcit, lehet, hogy ahogy telik az idő, majd lazábban veszem...
Csak nekem ott van az, hogy a szüleim engem mindig vittek magukkal
mindenhova. Egyszer indultak el moziba, de visszafordultak, mert
lelkiismeretfurdalásuk volt. Aztán később meg ott voltak már a
tesóim is... szóval a mi szüleink soha nem mentek nélkülünk sehova
(kivéve dolgozni).
Egyébként én nem vagyok a jövök-megyek típus, szeretek itthon lenni,
simán elfoglalom magam. Barátnőzni sem nagyon járok, ők másképp élnek
mint én, mi, nekik még a mindennapi buli, a csavargás, a pasizás a
fontos.Ők nem értik, h miért mentem férjhez, és miért döntöttünk úgy,
hogy gyerekünk lesz...

szisszka

Encu
Jaja, belehúztam :D
Mindjárt jövök ám :)
Csak felébredt Marci... kaja idő van :D Utána jövök!!!

szisszka

Niki!

Nem az egy -két órás elmenésekről beszéltem, természetes hogy nem viszed a fodrászhoz, körmöshöz, vagy pl. ha beteg vagy és mész orvoshoz és cibálod magaddal a gyereket... vagy ahogy mondod, elmehetsz 120 percre moziba is. De én nem tudok pl moziba menni, mert nem ... már leírtam nem feszegetem tovább :roll:

Szerintem e téren sosem fogjuk megérteni egymást :roll: Egyszerűen nem értjük meg, hogy a másik mit miért... Olvassuk egymás szavait, mondatait és ugyanoda jutunk...Nekem ez a természetes, Neked meg az. A kettő meg totál szembe helyezkedik egymással. És egymást meggyőzni a saját igazunkról, szerintem totál elvetélt ötlet lenne, nem? :lol: Hisz Neked szükséged van egy kis szünetre, Te így töltődsz fel. Nekem nincs szükségem egy kis leválásra, a közös programoktól töltődöm fel. Te elképzelni sem tudod sőt ahogy látom kicsit fel is háborított, hogy így csináld, én szintén frászt kapok hogy úgy csináljam.
Bármilyen hihetetlen, ennyire mások vagyunk és ennyire máshogy látjuk, ítéljük meg a világ dolgait. De szerintem ez nem baj!

Viszont megragadott pár gondolatod amin nem tudok túl lépni :oops: Nem tudom, miért emeled ki hogy rossz anya lennél e vagy hogy nem teher Nonó?!? Sosem kételkedtem abban, hogy bárki is közülletek jó anya lenne, főleg nem írtam ilyet. Na és hogy Nonó teher lenne :shock: háááát nem tudom mi volt ennyire kétértelmű abban amit írtam, mert még csak utalni sem utalhattam ilyet, mert sosem gondoltam így! Bár gondolom mire írtad, írtam hogy ...ez nekem nem teher. De nem rólad, vagy rád vagy bárkire célozva írtam ezt. Maga a szitu nem teher, nem megeröltető, de bármilyen szót is írok mindegyik mögött ott lapulhat a célzás, de nincs!!! Úgyhogy semmi para meg idegeskedés-mérgelődés, senkivel sincs semmi bajom, nagyon örülök hogy vagytok és mindenkit imádok! És igen, nem tagadom, vannak dolgok amikkel egyáltalán nem értek egyet sőt kiver tőle a víz, de sosem gondoltam úgy, hogy az én dolgaim az iránymutatók, a követendők, a legjobbak. Úgyhogy senkitől sem várom hogy azonosuljon velük, nekem jók és megfelelnek...és ugyanoda jutok ki: mások vagyunk! Ezt meg kiveséztem, úgyhogy zárom a dolgot.

jajj még valami :oops:
Mindezek ellenére azért nőnek érzem magam, bár jobb lenne ha nőiesebb lennék. Ezért próbálok fogyni. :roll: És bármilyen hihetetlen, azért tudunk kettesben is lenni apával, úgyhogy azért nem olyan rossz ez a verzió sem :wink: Persze ha nem lenne ennyire antiromantikus a drágám, lehet én is igényelném a kettesben eltöltött hétvégét vagy hasonlót, és ez lenne a legtermészetesebb a világon.

Most aztán tényleg befogom :oops:
Mindjárt visszaolvasok, mert láttam ám hogy mennyi szupi dolgot írtatok, csak leragadtam ennél :oops: Ha nem jönnék, felkelt a Ricsi... Bár lehet nem is baj hogy takarékra teszem magam :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki, szerintem félreértesz, én sem viszem a babát fodrászhoz, meg fogorvoshoz...stb. Szerintem hagyjuk ezt a témát....

Szisz, igazán aranyos a kisfiad!

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Volt ma kint a párod Szilárddal szánkózni? MErt akkor láttam őket...

Merrre vagytok?? :D

Kép
Kép
encu

Ejj, de egyedül maradtam megint ;)

Kép
Kép
encu

Lányok!!! Ez már nem funny... :o

Kép
Kép
encu

Móni, Barbi!
Szerintem is zárjuk le a témát! Asszem mindenki elmondta a saját véleményét! Nem ítélkezni kell, hanem megérteni mások kikapcsolódási szokásait, hiszen mindenki más. :roll:

Szisz!
Megnéztem Marci babát! Milyen kis édes csöppség! :D

Na és akkor pár kép az én életemről. :lol:

Kép
vigyori. :)

Kép

Kép

Kép
apukámmal :)

Kép

Bocsi, a sok képért, de nem nagyon tudtam válogatni! :roll:

Kép
niki+baba

Niki!

NAgyon édes a Nonó!!! :D Jó, hogy nem tudtál válogatni...én még simán elnézegetném a kicsi husis fiadat! Ennivaló kis combija van ;)

Na, megyek a rabszolgatartóm ostoroz ;) :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu, nem őket láttad, tegnap pihiztek! Nem is raktál fel képet a frizudról.

Niki, nagyon édes Nonó! :D Jó, hogy nem válogattál :wink:

Tegnap Vince egész nap aludt, de szerencsére éjjel is :D Majd akarok felrakni képeket, csak a párom mániája, hogy mindig variál vmit a gépen, és sosem tudok semmit csinálni :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, akkor nagyszerű lehet a szemem...bár nem mentem lassan... ;)

IGen, tegnap elég nyomott idő volt, Karcsika is húzta a lóbőrt, ugyanúgy éjjel is...az esti pelusozást átaludta és hiába akartam még megszoptatni fekvés előtt, képtelen voltam felébreszteni... :D

Kép
Kép
encu

??? :o :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!
Millió bocsánat, hogy nem hívtalak fel, de írtó nyűgös lett Flóra és csak a kezünkben volt el, persze mára semmi baja! :shock:
Lehet az idő volt ami bekavart nála és persze az éjszaka is elég nyűgös volt sokat felsírt!
Nonó imádnivaló, nekem az első kép a kedvencem!!! :lol:

Encu!
Igen kérünk képet az új frizurádról, bár te mindíg szép vagy!!! :wink:

Barbi!
Most már rólatok is kérünk képet!

Phúúúú, megyek, mert Flóra bekakilt!

Kép
gabriel79

Itt vagyok, ragyogok...
Ma tiszta nyűgös Marci, nem tudom mi van :(
De most sikerült végre elaltani!

Encu
Nagyon édes lehet Karcsika, amikor kacag :)
Marci is elkezdett mosolyogni hébe-hóba.
Tegnap volt az első majdnemüvöltésmentes pancsi. Az elején nagyon
élvezte, de a végén eltört a mécses, de haladunk!!! :)
Jajj, tényleg fini a pékáru itt, ez visz minket csődbe :D a nutellás
buktának nehezen állok ellen ugyanis :P
Szólj, ha errefelé sétáltok majd :) (bár most rohadt hideg van :shock: ) vagy csak én vagyok ilyen fagyos szent???
Mondjuk nekem sztem a hétvégék jobbak lesznek tali szempontjából,
mert hétköznap nem tudom kire hagyni a kuttyokat.
Ja, Marci 1hónapos már, ha erre gondolsz... Egyébként 3700 gramm már

Lányok
Köszönjük a dicséreteket!

Niki
Nagyon édes Nonó a képeken! :) Hát nem csodálkozom, hogy nem tudtál
válogatni, mindegyik képen nagyon aranyos!!!

Na, megyek, gyorsan főzök vmit, mig Marci alszik... már kezdek éhen
halni :P

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?