domo, de jó hogy megjöttél
Na azt elhiszem, hogy nem vágysz vissza a BMC-be, én kicserélődtem mióta nem kell oda járni.
Én nagyon hiszek ezekben a természetes gyógymódokban, ismerek néhány embert akiknek ez segített a megfoganásban.
9* voltam talpmasszőrnél, az immun- és a hormonrendszeremre masszírozott, erre olyan torokgyulladást kaptam, mint a szél. Szóval nagyot csalódtam az egész hűhóban. Most Aviva és a férjem masszíroz (ő masszőr), elmagyaráztam neki mire figyeljen, szóval a masszázs maradt, de a magunk módján.
Kívánok Neked spontán babát, kívánom, hogy a talpmasszázs, akupunktúra sikeres legyen! Figyeld meg ez az év nekünk is meghozza, amire úgy vágyunk! (mindig így vágok neki az évnek, de ez az idei más lesz
)
pandácska, Dóra továbbra is nagyon jó kislány, egyre izgalmasabb a dolog. Nemtudok hozzászólni a dolgaitokhoz, de azért csöndben nagyon szurkolok!
jucmuc, neked szintúgy
! Anyáék, mikor én születtem még albérletben laktak, egy nagyon kíváncsi, kotnyeles néninél. Az első közös hetünkben, lehúzták a redőnyöket, bezárkóztak, és úgy fürdettek, nehogy valaki meglássa mit bénáznak az újszülöttel.
Neked is menni fog, pláne, ha a párod segít téged, az ösztönökre pedig bizton számíthatsz!
kicsiboris,
www.lll.hu szopizással kapcsolatban itt ha szükséged van rá biztosan kapsz segítséget.
Pont most gondoltam rá én is megkezdem a felkészülést, hogyan is kell majd tejet varázsolnom, ha örökbefogadunk!
Képek? Szépen leírtad a szülést, legalább a lányok egy kis erőt merítettek, ..pityeregtem
sapé, már én is gondolkoztam, hogy alig maradunk, persze jól van ez így, talán lassan megalapíthatunk egy új topikot. Meggyógyultatok? Minden ok?
reni, nemsokára kielégíthetjük a kíváncsiságunkat, aztán begyógyulhatnak az oldalainkon azok a lyukak.