Hajni!
Vettél már holnapra otthoni teszteket?
Hődet mérted?
Nekem még nem volt petefészek cisztám (mármint olyan szóló, nagy ciszta), de a peteéréseim rendszeresen fájnak, és nem középen, hanem oldalt. Az elsőnél majdnem bementem ügyeletre, mert meg mertem volna esküdni, h. vakbélgyulladásom van!
Szóval szerintem ami középütt mensisen fáj, az vagy mensi lesz pár napon belül, vagy baba! Én az utóbbiban reménykedem és szorítok neked nagyon!
Csajok!
A szobabiciklivel az a baj, h. előbb le kell róla pakolni azt a rengeteg ruhát, ami a szobainas funkció teljesítése közben rákerült!
Minden tiszteletem azoké, akik kitartóan használják, de én még nem találkoztam ilyen emberrel.
Sógornőm két hétig használta a futópadját, aztán abbahagyta, mondván, h. szétcseszi a térdét és nagyon dübörög. Én már el sem kértem tőle.
El kéne menni táncolni megint, nyáron voltunk esküvőn, azóta hiányzik rettenetesen, csak gyerek mellett szinte lehetetlen elmenni, mivel a párom a párom.
Mindenkinek ajánlom, akinek van egy csepp ritmusérzéke, iratkozzon be egy kezdő társastánc tanfolyamra! Nem kell parázni, a többiek sem tudnak jobban, viszont lehet jókat röhögni, megismerkedni pár jófej emberkével, és nem mellesleg rengeteget mozogni, olyan izmokra is, amiknek a létezéséről sem tudtok!
És egyáltalán nem monoton, nem unalmas, a 3.-4. óra után pedig már csak a társaság miatt is elmégy, hiába fáj mindened cefetül!
És ha lelkes a csapat, lehet továbbmenni középhaladóra, haladóra, bronz, ezüst, arany és gyémánt fokozatra, aztán ki lehet harcolni különfoglalkozásokat pl. sambát, argentin tangót, salsát.
Csak el kell kezdeni!
A pasikat kicsit nehéz elvonszolni, de ha kerítetek a környéken egy élőzenés szórakozóhelyet, ahová táncórák után beülhet a csapat sörözni és feleleveníteni az órák anyagát, akkor idővel lelkesebben fognak járni, mint ti!
Pesten az Oktogonnál tuti van tánctanítás, de rengeteg salsa klub és argentin tangó tanfolyam is van! Én innen a távolból irigykedem mindig a választékon!