Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi: a spinning = szobakerékpáron tekerés szervezett óra keretében zenére. az edző mondja a gyakorlatokat. én is onnan tudom h ilyen sok mindent lehet csinálni a cangán, h lejártam 10 órát.
igaz volt olyan edző , akinél csak felpattantunk a biciklire és csak tekertünk , h lassabban, h gyorsabban, de az nem is volt olyan fárasztó, és élvezetes. :wink:
a lépegető = ráteszed mindkét lábadat 1-1 talpra és lépegetsz . az jóval olcsóbb (már 5-10 e -ért is kapsz auchanban is ). a lépcsőzést szimulálod vele, ami szintén a popsit és combit formálja nagyon hatásosan. ezzel kart nem tudsz edzeni - v amikor előveszed az ágy alól , felemelheted 1*-2*. :lol:

nézzél szét a decatlonban is! ott választék is van.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Tücsi: nézzél itt szét, érdemes, de min 30e:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8015901-12812121/

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb! Már megnéztem a gugliba, hogy mi a spinning, de azért köszi!;-) Ja steppert ismerem, és van karerősítős is, mindjárt keresek róla képet! :P A decatlonba mindenképpen elmegyek majd! Akkor te mint ajánlanál: stepper vagy szobakerékpár? :roll:
Vendég

így jobb:
http://www.decathlon.co.hu/HU/exercise-bikes-12812087/

ja, nem itt dolgozom, nem kapok %-t a reklámért! csak szoktunk itt vásárolni, és szerintem jó hely.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép [/img]

Nyah, erre gondoltam!

Monyoka, megértelek de később ugye megmutizod?;-)
Vendég

Köszi, mi is szoktunk ott vásárolni, én jobban szeretem mint a Hervist!
Vendég

mit szeretsz jobban, melyiket csinálnád szívesebben?? tekerés v lépcsőzés?? a biciklin is lehet kart edzeni (én is meglepődtem !)
amit te bevágtál, kisebb helyen elfér és talán olcsóbb is , mint a bicikli.
egyébként 1 spinning óra 1000 ft (bár az lehet, h olcsónak számít). elmész kipróbálod 1*,2* , ellesed a gyakorlatokat (nincs sok), és közben eldöntöd, h van e értelme 30-e (vagy többet) kiadni egy bicikliért.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi, nekem nem karerősítős, csak sima egyszerű mezei lépegetős!

Monyó, itt is szorítk nagyon!!!!Annyira megérdemlitek!!!

Ági olvasgasd www.pco-szindroma.hu oldalt.
Vendég

Czinkeb, sajna nem tudom megoldani, hogy órára menjek (Pesten dolgozom vidéken lakom-vonattal járok haza, de ezt már írtam, bocsi az ismétlésért), pedig valóban jó ötlet a kipróbálás! Köszönöm az eddigi tanácsokat, ha döntöttem, és végre megkapom a lakásom árát megírom, hogy mi lesz! Lafika, köszi neked is!
Vendég

Helló lányok!

Fejlemény annyi, hogy elmentem m hcg-t nézetni de majd kiestem a számból mikor közölték, hogy háááát ez kb 10 nap múlva lesz kész de inkább később. Majd mikor bementem és leültem a néni elé aki vette a vért, aszongya hogy úgy készüljek hogy épp az előző beteg panaszkodott hogy az ő hcg eredményre lassan 2 hónapja vár. Valahogy a János kh-ból nem küldik vissza. Én uígy jártam a 17OHprogival. :evil: Nah mondom király, akkor akkor sem jártam volna jobban ha oda megyek. Aszongya hát ő nem tudja lehet nem is csinálnak csak nem szólnak. :shock: :evil:
Viszont megintcsak fájdogál a pocakom, már megittam egy magnézium pezsitabit és kicsit jobb. Szerintetek mennyi az esélyem arra hogy megnézne egy doki a mensben???? merthogy a nőgyógyász nem adott uh-ra beutit meg nem is tudok itt elmenni. Fejem mint a gőzmozdony annyira idegesítő ez az egész és ráadásul holnap így menjek dolgozni. :(

hajni...
Budaörs

Tücsi: Isán laksz, nem felejtettem el!!! Anyu Isaszegi!! :wink:
csak gondoltam megér 1-2 próbát, mielőtt beleugrasz egy ilyen költséges projektbe. :roll: nekem nagyon bejött a bicikli! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ismét itt vagyok, bár potyognak a könnyeim......
Felhívtam Angélát, leghamarabb jövőhét csütörtökön tudtam volna menni Mészáros dokihoz. Megadta a teliszámát hogy hátha tudna fogadni és megnézni hamarabb pl. a Kútvölgyiben. Próbaképpen felhívtam az itteni UH-t mert este 7ig van ma rendelés, erre kioktattak hogy menjek el nőgyógyászhoz és nézessem meg magam. Mondom nem kezd velem semmit csak elküld uh-ra és különben is csak jövőhéten lesz rendelése. Erre az uh-s doki:menjek el a területileg illetékes nőgyógyászatra és próbálkozzak ott. A kutyát nem érdekli hogy fájok és alig bírok menni.... :cry: :cry: Tökre magam alatt vagyok!

hajni...
Budaörs

Czinkeb, közben elkezdtem nézegetni, hátha van a közelünkben ilyen spinninges foglalkozás, de sehol semmi! :? :(

Hajni, hát nem ilyen hírekre számítottam! Bocsánat ha felületesen olvasok, de akkor az a 3 intézet részedről kilőve ahol pénzért megcsinálják és 1-3 óra múlva eredmény?
Vendég

Ezekre gondolok:
Nyírő Gyula Kórház 1135 Bp. Lehel utca 59. Tel: 451-2606
Kb. 2.5 óra alatt van kész az eredmény, megvárható. Ára kb: 2000 Ft.
http://www.nygyk.hu/index.php?link=oszt ... &sub=labor <http://www.nygyk.hu/index.php?link=osztalyok&a=1&sub=labor>

János kórház 1125 Bp. Diós Árok 1-3. Tel: 4584568
Az eredményért délután lehet visszamenni. Ára kb: 2000 Ft
http://www.janoskorhaz.hu/content4.html <http://www.janoskorhaz.hu/content4.html>

Bálint Analitika 1116 Bp. Fehérvári 144. Tel: 2053044
Az eredményt délután e-mailen elküldik. Ára kb.: 1800 Ft (Mellesleg AFP vizsgálatot is végeznek, aznap délutáni eredménnyel a szokásos 2 hét várakozás helyett)http://www.kszgysz.hu/banaliti.htm <http://www.kszgysz.hu/banaliti.htm>
Vendég

Tücsi köszi a címeket! A Jánost kilövöm, mert oda küldik innen is és valamiért nem jön vissza, hogy miért nem tom. De lehet megpróbálom ott.Meg marad esetleg a pénteki mensmentis labor. De nem ettől vagyok kiborulva hanem attól hogy fáj a hasam és beutaló és időpont nélkül itt a nagy gazdag Budaörsön szarnak a fejemre meg még ki is oktatnak. Keressem fel a területileg illetkékes nőgyógyászatot. Ez nekünk az üllői úti Sote assszem legalábbis. Én már megjártam párszor a Sotét nőgyógyászatilag és inkább itthon pusztulok de oda nem megyek, mert elég rosszak a tapasztalataim. Szal most azért szeretnék uh-ra menni hogy kiderüljön miért fáj a hasam alul középen olyan megjövősen. Sajna van egy olyan érzésem hogy növesztettem egy gyönyörő szép cisztát. Merthogy megjönni meg nem akarodzik.

hajni...
Budaörs

Hajni!

Hol voltál ma vérvételen?
Azokon a helyeken amiket írtam hamar meg van az eredmény.
Tücsi is tök jókat írt, a fehérvári útit nem is ismertem. Ne sírj!
Próbáld meg holnap az újabb vvételt ha van rá idôd és idegzeted. Vagy menj be az ügyeletre és panaszkodj erôs hasfájásra, mondd hogy akár terhes is lehetsz, hátha segítenek.

Tücsi!
Bérelhetsz is sporteszközöket. Így kipróbálhatod mielött megvennéd. Mi futógépet béreltünk fél évig. Tök jó volt! Viszont az biztos, hogy nem használnám életem végéig és nem akarnám hogy itt foglalja a helyet a lakásban. Ezért is gondoltam csak a bérlésre.
Tôlük béreltem: virtnesscentrum.hu
Igaz, kb. 60 ezer volt fél évre, ha jól emlékszem, de olyan futópad volt ami kb. 250 ezer a boltban.

Monyo!
Drukk és gratula!

Lona
lona1

Azért a Jánosban, nem mindegy hogy oda mész és fizetsz érte, minthogy tb alapon beküldik oda...szóval szerintem hívd fel őket!;-) Reméljük nem cisztát növesztgetsz!

Lányok, mi ez az immunterápia, vagyis magát a terápiát már értem (most kaptam egy videót ahol Petrányi doki meg még mások is arról beszélnek, hogy több sikertelen lombikon átesett nőknél el kellene menni immunterápiára mielőtt belevágnak a következő lombikba), de az nem derült ki számomra, hogy hol lehet ilyen vizsgálatokat elvégezni ami alapján kimondják, hogy valóban szükségem van immunterápiára?!)
Vendég

Lona, ez nagyon jól hangzik, megyek megnézem!:-)
Vendég

A MENSMENTIS-ről mi a véleményetek?
Ugyanis én eddig egy vélemlnyt hallottam ,ő azt mondta hogy jó hely csak egy kicsit drága.
Azért érdekelne , mert oda szeretnék menni én is.[url][/url][/quote]
szoriagi

Lona!

Itt Budaörsön voltam vérvételen az egészségügyi központban, mindig ide járok. Idegzetem és időm sem nagyon van már ahhoz hogy holnap megint szaladgáljak vérvételre legfőképpen azért mert mennem kell dolgozni ha tetszik ha nem.

Aranyosak vagytok hogy adjátok a tippeket, nagyon jól esik!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni!

A Jánosnban eddig kétszer voltam, mindkétszer beutaló nélkül, pénzért.
HCG-t ugyan nem nézettem, de a hormonok 7 napon belül készen voltak! Ami nagyon jó, mert máshol minimum 2 hetet vártam! Megkozkáztatom a HCG még aznap kész lenne. Hívtad őket? Kell szám?
Én csak ajánlani tudom őket, ha a MM nem jön össze. Mert a MM olcsóbb is, és másnapra már van is eredmény. De talán Rejónak már aznap este telefonáltak az eredményről.
Szerintem ha nem is hiszel benne, csinálj egy tesztet! MOST! Ha nagyon görcsölsz akkor pedig irány a legközelebbi kórház!
Ha előadod a hattyú halálát, elvileg bárhol meg kell, hogy vizsgáljanak, sos! (legalábbis meg kéne vizsgálniuk) Ne hagyd magad! Vészhelyzetben nem küldözgethetnek ide-oda.

Kép
mamint

Hajni!

Vettél már holnapra otthoni teszteket?
Hődet mérted?
Nekem még nem volt petefészek cisztám (mármint olyan szóló, nagy ciszta), de a peteéréseim rendszeresen fájnak, és nem középen, hanem oldalt. Az elsőnél majdnem bementem ügyeletre, mert meg mertem volna esküdni, h. vakbélgyulladásom van! :lol:
Szóval szerintem ami középütt mensisen fáj, az vagy mensi lesz pár napon belül, vagy baba! Én az utóbbiban reménykedem és szorítok neked nagyon!

Csajok!

A szobabiciklivel az a baj, h. előbb le kell róla pakolni azt a rengeteg ruhát, ami a szobainas funkció teljesítése közben rákerült! :lol: :twisted: :lol:
Minden tiszteletem azoké, akik kitartóan használják, de én még nem találkoztam ilyen emberrel.
Sógornőm két hétig használta a futópadját, aztán abbahagyta, mondván, h. szétcseszi a térdét és nagyon dübörög. Én már el sem kértem tőle.

El kéne menni táncolni megint, nyáron voltunk esküvőn, azóta hiányzik rettenetesen, csak gyerek mellett szinte lehetetlen elmenni, mivel a párom a párom. :?

Mindenkinek ajánlom, akinek van egy csepp ritmusérzéke, iratkozzon be egy kezdő társastánc tanfolyamra! Nem kell parázni, a többiek sem tudnak jobban, viszont lehet jókat röhögni, megismerkedni pár jófej emberkével, és nem mellesleg rengeteget mozogni, olyan izmokra is, amiknek a létezéséről sem tudtok!
És egyáltalán nem monoton, nem unalmas, a 3.-4. óra után pedig már csak a társaság miatt is elmégy, hiába fáj mindened cefetül! :wink:
És ha lelkes a csapat, lehet továbbmenni középhaladóra, haladóra, bronz, ezüst, arany és gyémánt fokozatra, aztán ki lehet harcolni különfoglalkozásokat pl. sambát, argentin tangót, salsát.
Csak el kell kezdeni!
A pasikat kicsit nehéz elvonszolni, de ha kerítetek a környéken egy élőzenés szórakozóhelyet, ahová táncórák után beülhet a csapat sörözni és feleleveníteni az órák anyagát, akkor idővel lelkesebben fognak járni, mint ti! :wink:

Pesten az Oktogonnál tuti van tánctanítás, de rengeteg salsa klub és argentin tangó tanfolyam is van! Én innen a távolból irigykedem mindig a választékon!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Lányok, indulok haza, holnap jövök!

Lona, ez nagyon tetszik és a futópadnak örülnék a legjobban(az eddig azért nem merült fel bennem mert annyi pénzem már tényleg nincs, hogy vegyek egy normálisat) nagyon szeretek futni, míg a szüleimmel éltem minden este futottam 1 órát!

Ági, többek között én is oda járok (holnap is megyek),szerintem szuper a hely és egy fillérrel sem drágább mint egy sima magándoki, de az oldalukon van árlista is!
Vendég

Jaj, Rambóka!
Annyira igazad van a tánccal kapcsolatban!
Sajna az én párom semmilyen körülmények között nem lenne hajlandó eljönni... én meg nélküle nem akarok :cry:
lona1

Ági, MM tényleg jó. Véleményem szerint a legjobb, amit választhatsz. Mivel magán hely, fizetni kell, de pl. a vérvétel olcsóbb, mint a János magán laborjában.

Avandametes lányok!
Nem hittem a fülemnek a patikában! 1/3-dal csökkent a gyógyszer ára! Mert nőtt a támogatás! Jó kis meglepetés volt!
A másik, hogy nem problámáztak a TB jogviszonyommal. Mert él! (9 hónapig nem volt képes bejelenteni a béres nő a mhelyemen)

Egyébként mindenkit ellátnak, és a gyógyszert is kiadják, csak "figyelmeztetik" a beteget, hogy nincs jogviszonya! :)

Kép
mamint

Tücsi!

Örülök, hogy megnyerte a tetszésedet!
Olyanunk volt ami mutatta a tempót a megtett távot, pulzust mért (ami szerintem nagyon fontos), elégetett kalóriát mutatta, menetközben lehetett állítani, szóval szuper volt!

Ági!

Az MM szerintem is nagyon jó!! Szerintem nem drága a többi magándokihoz lépest.

Lona
lona1

Rambóka köszi! Igem vettem teszteket ahogy mondtad :) A fájással az a baj, hogy középen alul fáj tompán nyomósan, szal nem egyik vagy másik oldalt. Ez a fájás 2 naponta jelentkezik már lassan 1-1,5 hete, általában este mikor lefekszem és megnyukszom. Azt figyeltem meg ha nagyon hajtós, pörgős napom van leginkább akkor. De ma napközben is éreztem. Hőmet nem mérem mert nagyon nem alszom jól mostanság éjjel, felkelek pisilni rendszeresen fél 3-3 körül és iszonyat sokat forgolódom. Ezek elég jól tudják befolyásolni a dolgokat, meg én tuti az a kivétel vagyok akinek csak a hője is később megyen fel. Nem egy ilyen görbét láttam hogy csak a poz.teszt után ment neki fel a hő. De ha nem felejtem el holnap reggel mérek egyet.

hajni...
Budaörs

Tánc az valóban klassz!!! a páromék karipartiján én 22-től hajnali 03-ig roptam (akkor már záróra volt! :twisted: ) és másnap az enyhe másnaposság mellett mindenemben izomláz volt!!!
mondtam is a páromnak, h ha heti egyszer elmennénk táncolni, nagyon csini lehetnék!! :roll: de legalább havi 1* elmehetnénk vhova. de hát ő meg táncolni nem annyira szeret, ő csak a labdát szereti hajkurászni (tenisz, kosár, röplaba, pinpong..... ) . :twisted:
én meg antisport vagyok, úszni és táncolni szeretek csak!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hát a tánctanfolyamon is lehet párra találni ám! :wink:
Néha jobb is, ha az ember nem a saját párjával táncol. De általában a jobb tanfolyamokon nem is hagyják, h. mindenki rátapadjon a saját párjára, hanem forgás van és mindenki mindenkivel táncol. És higyjétek el, nem olyan rossz az! Olyan emberkékkel ismerkedik meg az ember, akikkel pl. utcán tuti nem kerültem volna beszélgetős közelségben, mert elsőre/külsőre nem szimpi, de megismerve végül kiderült, h. arany szíve van. Az izzadtságszagú, hagymazabáló (Mekis hamburger veszélyes ám!), tapperoló barmok a 3. órára általában már nem jönnek el! :twisted:
Szóval pár nélkül is érdemes elmenni, a párod meg úgyis jön utánad, ha egy kicsit is féltékeny és azt tapasztalja, h. te mindig feldobva érsz haza! :wink:
Aztán ha egy két bulin és esküvőn be tudja mutatni, h. mit tanult, és a haverok a talajról vakarják fel az állukat, már nem lesz megállás! :D

rambóka

Rambóka!
Szerinted holnap mindegyik tesztet lőjjem el???? Vagy mikor csináljam mert ugye ma reggel csináltam egyet abból ami itthon volt de az csont negatív. Ez tuti nem baba. :(

hajni...
Budaörs

Köszi csajok hogy válaszoltatok!!!
Időközben kértem időpontot( Mensmentisbe) és csak március 13-ra tudtak adni.
Csak azt felejtettem el megkérdezni hogy csak a helyiek mehetnek-e vagy vidékiek is. Ugyanis beutalóm sincs. Csak én gondoltom úgy hogy odamegyek. Igaz az hogy hálapénz az nincs?
Ismeritek Tűű dokit?
Ági voltam
szoriagi

Ági, oda nem kell beutaló, bárki mehet mivel magánklinika. Hálapénzről én nem tudok, én nem adtam, de sztem más sem, mivel magánklinika.Tűű doktor a pcos-val foglalkozik, jó kezekben leszel. Mi manjdnem mindannyian hozzá járunk.
Vendég

MONEE KISMAMI hogy vagy? Látom erre járkálsz!

hajni...
Budaörs

Monyo!

Ma terveztem felhívni a dokimat, de sajna nem vette fel délután már a telefont (ilyenkor van magánrendelése). Délelőtt meg nem tudom hívni, ugyanis az összes kolléganőm füle az ajtón van és ha ők megtudják... tuti nem marad titokban a dolog! :evil:
Szeretném előzetesen vele megbeszélni a továbbiakat. Én akkor lennék igazán megnyugodva az elkövetkezendő két hétre, ha lenne egy vérvétel ahogy megnézik a Hcg-t és a progi szintemet (az az előző hónapban megaszar lett).
Az UH-t nem szeretném elsietni, én asszem megvárnám inkább azt amég dobog az a szivecske... :)

Rambóka!

Most hogy ilyen jól háhörgettél a táncra, meséld el nekem hogy itt Pécsen hová lehet menni, normális időben denszelni? A csörgés a pocaknak sem árt és valszeg nekem testhezállóbb lenne, mint mondjuk egy jóga edzés. :D

Hajni!

Fel a fejjel! Remélem holnap neked is előbújik a zebra. Várd ki az időt a teszttel, ne vágd be a kukába a negánál (ahogy majdnem én is tettem). De amit írtál a családotok különlegességével kapcsolatban, én is inkább tovább nyomatnám az UH és a Hcg kérdést. Mindegy mi lesz a vége, de legalább Te megnyugszol! Szorítok Neked!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

A MM-ben nagyon jó Tűű mellett Breyer és Valicskó is... Valicskót különösen elkezdték dícsérni. Most lett fix szerződéses, több munkaidővel, így jan-ban is lehet hozzá menni, mert még van kapacitása. Tűűnek sajna nincs.

Csajok, ha nem jönne Monee zebrapárja, akkor eltévedt az NLC-sek fele... ott olyan metformin bébiboom van 2 hete, hogy döbbenet. :shock:
Vendég

Szia Czinkeb!

Igen, érdekelne a lézeres szemműtét történeted. Egyre inkább szeretnék szeműveg nélkül élni. A környezetem is javasolja, hogy vágjak bele a műtétbe! Valamikor a héten felhívom a céget, hogy mit szólnak pcom-hoz?!

KépKép
charlott

Rambóka! :lol:

Na, igen jó lenne már egyet virítani a rokonoknak a falusi lagzikban.
Látom a szánalmat a szemükben, mert nem táncolunk. Hát istenem, attól még jó ám a házasságunk, szoktam mondani.
De való igaz a közös tánc újabb dimenziókat nyitna :D
Itthon szoktunk andalogni, meg pörgôs számokra "rugdalózni"...
Megfontolom még ezt a dolgot! Hi-hi még a végén táncolni fogok!

Hajni!
Szerintem mihamarabb menj dokihoz. Kívánom, hogy baba legyen a dologban! De a fájdalom nem normális dolog! Utána kell járni. Tudom, hogy te is azon vagy, drukkolok, hogy ne packázzanak veled hanem vizsgáljanak meg!
Egy kis vajákosság: nekem segített már ilyen nôi természetü fájdalmaknál a tengeri sós fürdô. Jó töményre kell készíteni, fél vagy egy kiló tengeri! sót kell feloldani a fürdôvízben. Ha babás vagy akkor a túl meleg víz nem szerencsés, tehát vigyázz a hôfokra. Valamint mezeizsúrlót kevés vízzel leforrázni és azzal meleg borogatást tenni a hasra (textilbe becsomagolni, hasra rá, arra törölközô, majd egy takaró) és pihenni vele.
ezeket csak ötletelésként írtam, amíg nem jutsz el egy normális dokihoz.

lona
lona1

Lafead!!!

Köszönöm a választ.
Te mióta jársz Tűű dokihoz?
Milyen kezelést kapsz és mennyi időnként kell vissza járnod?
Ugyanis én 360km-re vagyunk Pesthez.
De sajna más választásom nincs.
szoriagi

Sziasztok Lányok!

Ti bizti ki vagytok képezve pcos kérdésekben. Nekem az lenne a kérdésem, hogy ez csak IR miatt alakulhat ki? Nekem azt mondta a háziorvos asszisztense, hogy sok megfázástól (vagy felfázástól) is lehet.
Valószínüleg pár hónapon belül megyek műtétre. Volt valakinek mostanában lapar, vagy hsg műtéte??? Ugye megnő ilyenkor az esély a terhességre???
Köszi előre is mindenkinek.

Szilvi

Kép
szilvia80

Lona!

Köszke a jótanácsokat. A melegvízzel kapcsolatban pontosan azt furcsállom, hogy 4 napot töltöttünk most Mezőkövesden (december elején is itt voltunk egy hosszúhétvégén) és voltunk Zsóry gyógyürdőbe ahol igencsak 36-37 fokos volt a víz, meg Egerszalók közelében Demjén községben szintén termálvízben áztattam magam. Ezért is örültem hogy szilveszter estéjén elkezdett megjövősen fájdogálni a pocak, meg icipici barna és rózsaszín foltocska is volt. De nem lett belőle semmi az égadta világon. :( Lehet hogy a termálvíz kavart be???? :shock:

hajni...
Budaörs

Szilvi
Én ezt még nem hallottam hogy megfázástól kialakult volna valakinek is PCO.Sőtt még inkább azt lehet olvasni legtöbb helyen hogy igazából nem tudják a kialakulásásnak az okát. Lehet örörkletes és IR miatt is és még kitudja hogy mitől.
Nekem 3 éve volt lapor. műtét. A ciszták nélküli életem 6 hónapig tartott. Ismét kialakultak a ciszták.
Most ott tartok hogy egy Endokrinológust keresek fel.
hiszen ez igazából nem is nőgyógyászati betegség.
Ez igaz hogy a műtét után megnő az esély a teherbe esésre.
Nekem ez a módszer sajna nem jött be.
szoriagi

Ági!

Köszi szépen a választ. Tök jó, hogy még az orvosok sem értenek egyet sok dolgoban.
Én is voltam endokrinnál, és csalódtam... Pedig vittem az itteni nődokimtól egy ajánlást, hogy pcos tünetek. Azt mondta az endokrin, hogy nem vagyok ilyen alkat, és inkább más felé terelné a kivizsgálást... Jól ki is akadtam...
Remélem neked több sikered lesz!!!

Mielőbbi babásodást!!

Szilvi

Kép
szilvia80

Szilvi!!!
Ha feljebb elolvastad amit a többiek írtak nekem , akkor láthatod, hogy a Mensmentisbe PCOS-kal is foglalkoznak.
Remélem neked több sikert hoz a műtét mint nekem hozott.
szoriagi

Ági, én 1 éve járok hozzá, meforal nevezetű gyógyszert szedek, bár most a vissza nem esés a célom, babát úgy 5 év múlva akarok.Akinek bebizonyosodik a pcos, T dr metformin alapú gyógyszert ír fel.3 havonta kontroll.

Szilvi, megfázástól... :shock: gratulálok a dokidnak. olvasgasd www.pco-szindroma.hu oldalt /és/vagy kérdezz itt.
Vendég

Sziasztok!

Először is babázós boldog új évet kívánok mindenkinek! :lol: Hiszen a 8-as is pocakos...

Micsoda csodás hírekre jöttem! Monee, gratulálok!!! Gyönyörűek a csíkjaid! :lol:

Szilvi, javaslom, hogy nézegesd a www.pco-szindroma.hu oldalt! Rengeteg hasznos dolgot találsz ott!

Hajni, azért a hcg eredményéig ne mondj le arról a babáról!!! Nagyon szorítok, kellene Moneenak a zebrapár! Hiszen itt nincsenek magányos zebrákok!!!!!

Backa, jó újra látni! Nem egyszerű hetek/hónapok vannak mögöttetek! Görbuszod szépséges!!!!

Monyóka, olvastalak másikban és egyelőre csak halkan......

Rejóka, nagyon szép a fátok!!! A díszek meg.... Irigy-irigy! Én nem lennék képes ilyenekre! Az az egy Thomas is készült vagy fél évig :oops: :P

Zsizsik, nem menekülsz Te sem a zebrától! Azt álmodtam, hogy babás voltál!!!!! És kérdezd csak meg Lafikától, hogy ez mit jelent! :wink: :) És nem ő volt az egyetlen akinek megálmodtam!

Szétszedtük ma a fánkat :cry: Olyan kopasz lett a lakás a karácsonyi díszítés nélkül :cry:

Pusszancs mindenkinek! Próbálok gyakrabban jönni!

Kép

Kép
anyoooka

Lafim, megelőztél! Mi újság? tegnap írtam sömit... :wink:

Kép

Kép
anyoooka

szilvi, szoriagi...olvassatok el a pcos web odalt is. ott sok-sok történet van. mit érdemes, és mit nem!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Lánykák!
Tud valaki árlistát a János kh laborjáról?? Mert keresem a prodia oldalán de nem találom. A hcg-hez pl. azt írja hogy minden szerdán végzik el :shock: És gondolkodóba estem hogy pénteken MM vagy János legyen. Mert az MMbe be kéne jelentkeznem akkor, bár nem tom van e esélyem ha holnap 15 után telizek. :?:

Anyó! Én nem mondtam le a babáról, csak nem hinném, hogy miatta van.

Na megyek elteszem magam holnapra mert megyek dolgozni reggel. 7:30ra. :cry:

Pussz

hajni...
Budaörs

Hellóka!

Anyoooo!

Köszi! :wink:
Téééényleg, ez nekem még nem jutott az eszembe... a 8-as is pocakos. :D:D:D Ez egy jó év lesz, érzem. :lol:

Csajok!

Olyan szintű herótom van hogy jujjj! És mindjárt el is alszok, kicsit sokáig voltam tegnap fent. Szeretnék világgá szaladni innen! :x

Beszéltem a dokimmal, hétfőn megkuksiz UHval hogy minden rendben van-e. :D Tök izgulok! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hajni: Én a SOTE2-re járok Paragi Péter dokihoz, ő nagyon lelkiismeretes, nincs nála tömeg és ha nagyon kell, akkor a rendelőben van uh, amivel meg tud nézni azonnal, bár általában beutalót ad uhra. Péntekenként délután rendel, fent vannak az adatai a pcos.hu-n is a nőgyógyászoknál. Ha gondolod hívd fel...
Tudom, hogy azt írtad, hogy oda nem akarsz menni, de Charlott már járt nála és ő is csak jókat mondott róla...
Remélem szerencsével jársz, bárhova is mész ;)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?