Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska, újévi laptető :lol: :wink:
Örülök, hogy kezdődik a 3. inszem!! Most már sikerülnie kell!! Sajnálom a sok drága gyogyit, remélem megteszik a hatásukat!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata!

köszi! :P
kitartás,pár hét és babázhatsz 8)
Vendég

BÚÉK!!!

Leszedtem a picasawebről a képeket, de aki még nem látta Kisatit:
Kép

Annyira imádom, egyszerűen nem hiszem el, hogy ő tényleg bennem lakik és már nem is olyan sokáig... :shock: :lol: Zsu, Judy, Kata, tök jó hoigy nemsokára (újra vagy először) szülők lesztek!!! hogyan fogunk értesülni róla? :D

Ani, ne aggódj hogy nem érzed annyit, ő is csak piheni ki az ünnepi fáradalmakat :) Hogy van a veséd?

Vicuska, sok szerencsét az újévi inszemhez!

Nati, hooogy fogadták a hírt?? :D Még mindig hányingered van?

Kriszti, a Ti képeitek is szuperek, mindenkié szuper aki rakott fel :)

Krixta én is hasonló cipőben jártam mint Te, tök jó volt együtt itthon oihenkélni, összebújni, egyebeket :oops: a párocskámmal, együtt figyelni Atikát, és most olllyan rossz, hogy elment dolgozni!!!!

Andi, hogy vagy? Hogy teltek az ünnepek? Te is a harmadik harmadban vagy már, mint a "rangidősök", hogy viseled?

Na megyek, 4kor keltem és még tanulok a mai vizsgámra, sőt ma még a szülésfelkészítő is lesz, amire nemtom odaérek-e... :? Pedig jó lenne.
Vendég

Bessy, nagyon durva ez a tizennéhány fok, ami nálatok a melóhelyen van!!! Én annyira fázós vagyok, hogy képes lefagyni a lábujja 20 fokban is, ezt ki se bírnám, 2 bundában se!!! Nem túl szerencsés így babaprojekt előtt...vigyázz magadra, nehogy felfázz!!!

Ani, az előbb elfelejtettem: működtek a progik??

Gabi, jobbulást Nektek!

Szilvi, hűűű mekkora már Titababa! Hadd nézzem! :D Tök jó, hogy ilyen kis mozgékony ő is :lol:
Vendég

Jó reggelt,

Vicuska,

Ez az újévi laptető biztos meghozza a hatását, és a hónap végén egy kicsi Vica fog beköltözni hozzátok. :lol: :lol: :lol:

Ani,

A tegnapi hógolyózás jól sikerült, legalábbis a gyerekeknek, mert én nem igen mentem ki, nem akartam megfázni. De a kölkök jól érezték magukat. Kint voltak vagy 2-3 órát. Remélem nem fáztak meg. :shock: :shock:

Márti,

Drukk a mai vizsgádhoz. :lol: :lol:
Megnéztem ám Kisatit akkor is amikor feltetted, csak nem igen reagáltam az ünnepekben.
Szóval nagyon édes kis pofikája van, és a legjobb az hogy nyitva volt a szemecskéje. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Majd írd meg a vérképed eredményét. :lol: :lol: :lol:

Már csak 49 napom van. Elkezdtem a visszaszámlálást. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska,
hurrá, hurrá!!!!! Ez szuper!!!!! Annyi lesz a fogyókúrának, az tuti, most aztán ennyi RL-nek nyújtott segítség után babát "csinál" neked!!!!
Milyen gyógyszert kapsz most? Repesztőnek mit írt fel??? Miért kell menni hozzá pénteken is? Uh lesz? Nagyon nagyon drukkolok Nektek, ez most a Ti hónapotok lesz!!!!!

Márti,
KisAti nagyon édes, de ezt már írtam is :P Azt hiszem nyitott szemű 4d-s képet még nem is láttam... Megy ma a drukk a vizsgádra!!! Miből lesz???

Kata,
szerintem még nem is gratuláltam a pocidhoz és Geri baba méreteihez!!!! Hű, nagyon jó érzés igaz, hogy már ennyire előre jártok és látod, hogy egészséges, szép baba!!! A gyomorgondjaiddal maximálisan azonosulok - nekem a rennie sem segít. Ma reggel már majdnem hánytam is, de aztán elmúlt, de az összes erőmet leszívja... De Te hamarosan megszülsz én meg átlépek a második trimeszterbe - a várandóság legboldogabb szakaszába :P :P :P Addig meg csak kihúzzuk valahogy :wink:

Judy,
nagyon-nagyon vigyázz magadra, ennek fele se tréfa!!! BB oldalán azt olvastam, hogy a MagneB6-ot a 36. héttől abba kell hagyni, mert megszűnteti a jóslófájásokat is!! Remélem minden rendben lesz a dokinál!!!! Kitartás, pihenj sokat!!!!

Szilvi,
hű, már attól rosszul lettem, hogy elolvastam mennyi mindent ettetek, csináltatok :wink: Remélem azért Te már jobban vagy, apa kikúrált!!!!! Apa mit szólt a mocorgáshoz????

Ani,
de jó, hogy ilyen erősen mocorog már a kis baby!!!! Látod, ha a pocid nem is nő olyan ütemben, ő ott van, egészséges és jelét adja, hogy Anya, itt vagyok!!! Van olyan, hogy a baba befele terjeszkedik, nincs vele semmi gond, de szerintem hamarosan megindul és nőni fog a pocid :wink: . A köveid hogy vannak????

Lányok, bár senki nem írt róla korábban, de hallottatok az integrált tesztről? Van aki megcsináltatta? Ha igen itt fehérváron, vagy az Istenhegyi úton? Köszi előre is a válaszokat!!!!

A család nagyon-nagyon örült Jézuska ajándékának!!! Szinte kivétel nélkül mindenki sírt :oops: :wink: Készítettünk egy mini klippet magunkról és Mütyüriről, azt vetítettük le, teljes volt az öröm. Apa dolgozik a honlapon, ha meglesz, megadom a címét és meg tudjátok ti is nézni. Nekem nagyon megható volt :oops: :P

Kata és Szilvi, a két internet és börze guru :wink: :P Szeretnénk Mütyürinek bölcsőt venni (használtat, fából készültet), olyat, ami a földön ring - nem tudom a pontos nevét.... :oops: Már keresgéltem én is a neten, de ha utatokba kerül egy hirdetés, megtennétek, hogy átkülditek.
Vagy lányok, ha valakinél lapul egy ilyen régiség a padláson, vagy rokonoknál, akik szívesen eladnánk, szólnátok nekünk? Nagyon köszönöm előre is!!!!
Vendég

Nati,

Én azt hiszem, hogy az integrált tesztet csak Pesten lehet csináltatni, de nem vagyok benne biztos.

Én is láttam egy bölcsőt egy másik topicban, az lábakon álló, de nagyon jól néz ki. Rögtön beleszerettem, és lehet én is körülnézek a neten és megpróbálok beszerezni egyet. :lol: :lol:

Drukk mára a dokihoz és a védőnőhöz. :lol: :lol:

Az a jó, hogy most már kezdődik a suli és töbet tudok pihizni. Még 3 hét és jöhet ha akar, de addig maradjon csak odabent. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok,

Ja, még annyi, hogy ha Katával együtt szülünk akkor Nati ugyis tudni fogja, hogy mi történik velünk, ha én előbb szülnék mint Kata, akkor Anitának küldenék egy sms-t, az ő számát tudom. Nem gond Anita??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti!

tényleg olyan édi-bédi Kisati!
drukk a vizsgához! :lol: már megint? :roll:

Judy és Kata!
mindjárt szültök! :shock: ....atyavilág!felfoghatatlan!! :lol: ti már elhiszitek?????mindjárt szoptathattok!!! :P :P :P

Nati!
remélem lassan vége a hányingeres időszakodnak és élvezni tudod a babavárásodat! :wink:
azért kell mennem pénteken,mert az előzőnél is már volt túlstimuláció és így 2 naponta nézni akarja UH-on a petefészkeimet,mert ez még erősebb tüszőérésserkentő,mint a Fostimol(az előző) volt. :lol:
hétvégén akart látni,de nem leszek fváron,így előrébb hoztuk :roll:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok,minden nap olvasok,de az írásig nem jutok el!Annyit termeltek,hogy ihajjjj,jegyzetelni fogok!! :D

Megpróbálok este jönni,vagy holnap!!ÁÁÁ,inkább nem ígérek semmit!!

Sok puszii!!! :wink:
Vendég

Vicuska, újévi laptető, váó. Hajrá 3. inszem!!!!!!

Márti, nagyon szép Atika, nagyon szeretnék már én is ilyen képet Babóciról. Millió drukk a mai vizsgádhoz. Köszi a progikat letöltöttem de még nem volt kedvem foglalkozni vele. 10 oldalas szerkeszteni való házim is lenne, de semmi kedvem (na meg ötletem sincs)

Judy, biztos nem fáztak meg, gondolom jól felöltöztetted őket, na meg a gyerekek strammabbak mint gondolnánk. Huha, tényleg minjá szültök. Azta, .... most raktátok fel a pozitív teszteket. Nagyon elrepül az idő. És dehogy gond, sőt megtisztelsz ha engem értesítesz ha jön a drága kis Barbika. :) Már várom is, de azért még kicsit maradjon benn :wink:

Nati, hu nagyon kiváncsi vagyok a kisfilmre. A lagzinkra készítettek a barátaink (Vikikéék is) egy kis filmet meglepinek, én is elsirtam magam rajta. Annyira teccenek nekem az ilyen dolgok. Megpróbálom azt is felrakni mint Babócikát (remélem sikerül).
Köszi köveim megvannak, már dec. 23-a óta semmi fájdalom, de tudom hogy bármikor jöhet újra. Ma ismét sokat mocorog a kis drágánk :) Az integrált tesztről én még nem is hallottam. Az micsoda?

madiani

Sziasztok!!

Remélem jól vagytok!!

Márti

Tényleg nagyon aranyos ez a kép,én is csak ülök a gép előtt és gyönyörködök a kislányunkban:)Szép kis gyerkőc lesz kis Ati is!!:))

Felteszek pár szilveszteri képet amit Krisztiéknél csináltunk,nagyon jól éreztük magunkat...:)

Apa ma itthon maradt mert 4napja megy a hasa szegénykémnek...

Szép napot!!Pusssz Kép

Kép

Kép
Vendég

Hello csajok.

Judy, megvan a vérvételem eredménye: a glükóz 6.2 (nem éhgyomorra mentem, 6.1-ig lenne jó), hemoglobinom alacsonyabb: 109 120-155-ig jó (várható volt), néhány pici eltérés van még, vizeletben a baktérium 200-ig jó, nekem 545, a másik meg 1000-ig jó, nekem 3029. Nagyjából ennyi. Ellenanyag negatív.

Krixta, jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat!! Már neked sincs sok hátra!!

Nati, olvastad még múltkor, hogy neked küldenék sms-t, ha indul a mandula?? Mármint a szülés?? Oké így?? Mindjárt keresek neked bölcsőt!! Miért akarsz integrált tesztet? Szerintem azt csak kimondottan veszélyes "helyzetben" levőknek javasolják... De te tudod.

Márti, hogy sikerült a vizsga??

Alexa, gyere te is, ritkán jössz!!

Zsuzsó, csak nem szülsz már?? Gyere :wink:

Évi, te sem jössz túl gyakran....

Ani, örülök, hogy a kövek békén hagynak. Nem lehet valami kellemes, ha bántanak.... (mármint a kövek) :wink:

Vicuska, minden nap szúrnod kell magad?? :shock:

Mi nemrég jöttünk meg a szülőszoba látogatásról. Örülök, hogy elmentünk, és megnéztük. Egész barátságos a körülményekhez képest :wink: Mármint, hogy miért is kell odamenni... :lol: Éppen mind a négy szülőszoba foglalt volt, de azért egybe bekukkantottunk. Meg beszéltem a leendő szülésznőnkkel is :lol: Íg mostmár abban biztos lehetek, hogy 2 ember is fog rám figyelni apán kívül :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Sajnos most nincs időm nagyon visszaolvasni,mert Noel bébinknek eléggé megugrott az étvágya és sokszor 2 óránként kéri a cicit.
Szegénykémnek 31 -én eléggé ment a hasa, így este felhívtam az ügyeletet,hogy mikor vigyük be,meddig várjunk,mondták hogy vigyük is és inkább megnézik.Szerencsére semmit nem talált az orvos nála így mondta,hogy adjak neki napi egy ampulla Normaflore-t.Mára már helyre is jött a kis pocakja.Ja és azt is mondta a dokinő,hogy le van nőve a kis nyelve és 1 éves koráig fel kellene vágni,hogy könnyebben menjen neki a beszéd.Most nem tudom mit csináljak mert még a kórházban rákérdeztem erre a gyerekorvosnál és ő azt mondta,hogy mivel jól szopik ezért nem kell semmit csinálni vele.Most ha megkérdezek még két dokit azok is mást-mást fopgnak mondani,akkor kinek higgyek???Nem akarom feleslegesen kínatni a kicsikénket.
Írtam hogy teszek fel képeket,de utána rájöttem,hogy a fa alatt nem is készítettünk :oops: ,csak szokásos hétköznapi képeink vannak.Egyedül Andeszéknál lett pár kép.
Kriszta!Jók a szilveszteri képek,nagyon csini kismama vagy rajtuk!!Mi szilveszterkor megvártuk az éjfélt,addig régi videó felvételeket nézegettünk a családról meg magunkról,ez tök jó volt.
Ja és ma mértünk súlyt és 3820 gramm volt a mi kis bébink
:D ,ennek nagyon örülünk (2420-al engedtek haza minket a kórházból).
Lányok!Tegyetek fel pocak ,meg baba szoba-baba sarok meg babás fotókat!!!!

Puszi:Gabi és Noel
Vendég

Íme néhány kép:

Így gyarapszunk: Kép

Apa kezébe jó pisilni :lol: : Kép

Kép

Anyával jó aludni :wink: : Kép

Puszi:Kép

Kép

Kép

Bocsi,ha egy kicsit sok lett :oops:
Vendég

Nati, hááát, nem találtam olyan bölcsőt, ami "földi". Egyet találtam csak, de azt csak bérelni lehet. 4000 Ft/hó áron!

Ilyet találtam, de ez rendes lábon áll:
http://kereskedj.hu/item291069260_bolcso.html
http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria ... rok/993216

Eladó fenyő szinü bölcsö7000ft, greco terepkerekü babakocsi 8000ft , cosco babahordozo 0-13kg lábzsákal tetővel 8000ft állványos szobahinta 10000ft .Alkudni lehet.

Feladó:Gulyas Györgyné
Apróhirdetés dátuma: 2007-11-18
Azonosító: 13213Ár: nincs megadva
Telefon: 06705319796
Hely: Csongrád megye
Kategória:Kellékek

Hát ennyit találtam

Kép

Kép

hoppá

Gabi, milyen pici még ez a kissrác!! Az első képeken főleg olyan vékonyka!!! Nagyon édes!!

Nati, sima bölcső is érdekel?? Mert akkor teszek még fel!!

meg itt van a bérelhető földi :lol: :

http://elado.slando.hu/budapest/bolcso_P_388652.html

Kép

Kép

hoppá

Ani,

Akkor ezt megbeszéltük, hogy te leszel a szócsőm, ha beindulok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Hát igen, a vas várható volt, ha nem szedtél előtte, de ne aggódj szülésig még szépen fel tudják turbózni. Mindenképpen muszáj lenne, mert sok vért fogsz veszíteni,és nehogy elájulj az alacsony hemoglobin szint miatt.
Szerintem a cukor sem rossz így 32 hetesen. Baci miatt meg ne aggódj, az nekem is van, mégsem foglalkozott vele a kutya sem. :lol: :lol: :lol:

Ugye milyen jól megcsinálták a szülőszobát????Nekem is nagyon tetszett. Láttad volna az előzőt ahol a fiukat szültem. :shock: :shock: :shock:
Örülök, hogy most ilyen környezetben szülhetek.

A szülésznőmet majd hétfőn hívom fel és megbeszélek vele egy randit. :lol: :lol:

Krixta,

Jók a szilveszteri képek. Lerí mindenkiről, hogy milyen boldog. :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Nagyon édes Noel baba. :lol: :lol:
Az a pisilős kép nagyon ismerős nekem. A fiuk is mindig akkor szerettek pisilni, amikor levettem róluk a pelust. :lol: :lol:
Már hagyománnyá vált. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
BUÉK!!!!!

Szilvi
Gratula a barátnődnek!
Titababa szépen fejlődik! :D

Kata, Judy
Tényleg, már nincs sok idő, mindjárt szültök. Ez a pár hét hamar el fog telni. De jó nektek. :D :D

Andesz
Jobbulást nektek!

Vicuska
Hajrá 3. inszem!!!! :D A három szerencsés szám!
Ennyivel drágább stimut kaptál?

Márti
Nem semmi ez a nyitott szemes kép! Nagyon aranyos pofija van Kisatinak!
Hogy sikerült a vizsga? Lesz még?

Nati
Én is kíváncsi vagyok a filmre!

Krixta
Tök jó képeket raktál fel!
Jobbulást apának!

Gabi
Tényleg szépen gyarapodik Noel. Nagyon jól látszik, ahol egymás mellé tetted a képeket. Remélem már jobban van a pocakja.
Ja, és a puszilós kép a legédesebb! :lol:

Ani
Örülök, hogy békénhagy a veséd, maradjon is így!
bessy76

Lányok Köszönjük a dícséreteket a képekhez:)

Gabi

Nagyon édesek a képek,gyönyörű a kis Noel!A pisilős kép szuper:)
Köszönöm szépen a bókot aranyos vagy!:oops:
Ezt a nyelv dolgot nem értem...meg miért mond mindenki mást?Remélem nem kell műteni a picurt..

Judy

Neked is köszi:))Remélem már jobban vagy és pihizgetsz..Hihetetlen hogy nemsoká szültök Katával..

Na megyek tovább ápolni apát..mert ha egy férfi beteg akkor világvége van.. :)

Szép esté mindenkinekt!!
Vendég

Krixta!
nagyon jók vagytok a fotókon :lol:

Gabi!
a te babucid is fotogén :P

Kata!
naponta szúrom magam hasba,de már megszoktam,ez a 3.hónap így :shock:

Bessy!
igen,elég borsos az ára! :roll:
nem bánnám,csak hasson :D :D
mert amúgy elég nagy pénzkidobás...bár az elmúlt 2,5 év is az volt(babaügyileg)... :(

Voltunk ma kirándulni a Galya-völgyben-ez most j vagy ly?-a kutyikkal és forralt boroztunk :D gyönyörű a havas táj meg a patak :wink:
Vendég

Hi, mindjárt vissza olvasok...

Vicuska, hu az gyönyörű lehetett, de irigyellek. Pénteken (apa szülinapján) mi is megyünk valahova. Ő dolgozik, de én elkisérem :)

madiani

Kriszta nagyon jók ezek a képek, biztos jól éreztétek magatokat, ügyik vagytok!

Kata szülöszobát én is szeretném majd megézni. A vérhez nem értek sajna, de azt tudom hogy a baci az terhesség idelyén alapból több.

Megyek szülésfelkészítő tanfolyamra jövőhéten. Hülye kérdés, de miről lesz ott szó? Szülőszoba látogatásra nem visznek?

Gabi, nagyon szépek vagytok. Ez a pisilős kép tök jól elkapott. :)

Judy, :wink: megbeszéltük.

Már 2 órája folyamatossan mocorog a kis drágám, olyan jó :)
Holnap megyek az eredményekért mert pénteken apával csavargunk. Remélem meglesznek már.

madiani

Csak egy gyors bekukk....

GABI!!

Martinkának is le volt nőve a nyelve,és mi felvágattuk,amikor a 6 hetes csípőszűrésre mentünk.Akkorra kértünk időpontot a Gyermeksebészetre is.Nekünk is mindenki mást mondott,de úgy döntöttünk,legyen minél előbb túl rajta!Sírt egy kicsit,de nem azért mert fájt Neki,hanem mert lefogtuk,meg a szájába nyúltak! 2 másodperc volt az egész,és már mehettünk is!Később sokkal nagyobb procedúrával jár,mert altatásban csinálják.Addigra ugyanis megvastagszik az a kis hártya,és tele lesz vérerekkel,nagyon vérzik.Ilyen pici korban viszont még csak az a pici hártya van ott!Később zavarhatja a beszédfejlődésben,pösze lehet,vagy raccsolhat.Szóval én azt mondom vigyétek el minél előbb,mi örülünk,hogy nem vártunk!
A képek nagyon jók,a pisilős ismerős!! :lol:
Vendég

Alexa!

Köszi,hogy leírtad a tapasztalatod.Azt hiszem mi is elvisszük.Nagyon sajnálom,de tényleg inkább akkor most,mint késöbb.
Amúgy miután felcsípték a nyelvét, szopott rendesen?
Mégegyszer köszi!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Hű mindig így járok, elmegyek és a fórum megtelik élettel :D Na mindegy, vissazolvasok és írok. A vizsga 5ös lett, totál esélytelen volt, meg érthetetlen az egész anyag (irodalomtudományi iskolák III - posztstrukturalizmus (mond ki gyorsan háromszor) ) :lol: :lol: :? De mivel nem volt tételhúzás és felkészülési idő, csak úgy összevissza kérdezgetett, jobb lett, mint számítottam... :)
Köszike hogy megdicsértétek a kis drágámat, milyen kis ééédi magzattá sikerült fejlődnie!! :lol: :lol: Felolvastam neki, ő is örült!

Ja még vmi mielőtt olvasok: Ani láttam mit kérdeztél, én voltam tegnap az elsőn, mivel sikerült még arra is odaérnem :) szóval az első ilyen ismerkedős lesz, 1 órás, a másodiktól elvileg 2 órás, szülészorvos jön be és mesél, lehet kérdezni, utána asszem az jön, hogy mi történik pontosan szüléskor, hogy van az egész ott a kórházban, aztán a védőnéni jön és beszél a babákról, az első napokról, és az utsó a szülőszobalátogatás. Kb 15-en vagyunk plusz a kísérők. Viszont kérdezd meg a tanfolyamtartót mielőtt mész, hogy kell-e fizetni, mert úgy volt, hogy mi vagyunk az utsó akiknek még nem kell... :?

Ja meg még vmi :) Andi, lehetséges, hogy Téged láttalak tegnap, ott a szülésfelkészítő előtt?? Egy pillanatig, amíg kijött(él) a wc-ből mert ment fel a csoport(od) az emeletre??? Egy lánnyal volt(ál).
Vendég

Hello.

Márti, gratula az ötösödhöz!! Ügyes vagy!!

ANi, jó megnézni a szülőszobát, meg a helységeket. Legalább apa is tudja, hol kell átöltöznie, hol fürdetik meg a babát, stb.

Csajok, tegnap estére betaknyosodtam :? :? :? Pedig semmi olyan helyen nem voltam, ahol megfázhattam volna.... Na mindegy, hajnali fél 2-ig fent voltam, most is el van dugulva az orrom, köhécselek.... Hurrá. Ettem reggelire savanyú káposztát, tegnap este mázet, diapullmont tettem forró vízbe, betettem a szobánkba, mindjárt eszem C vitamint, meg Kalciumusc-ot, meg iszom forró teát. Meglátjuk, segít-e??

NA, megyek el is kezdem a kúrámat! Majd jövök még!

Kép

Kép

hoppá

Szép napot mindenkinek!!!

Kata,
köszönöm a linkeket, már nézelődtem is!!!! És az sms-t is ha szülni mész!!!!! Nagyon izgulni fogunk érted is és Judyért is!!!! Azonnal szólok a többieknek, és köszönöm, hogy engem választottál :oops: :P
Gyógyulj meg mielőbb, amit leírtál az jó kúrának tűnik!!!

Márti,
én tegnap hallottam a magánrendelésen, hogy most már 10e ft lesz / 5 alkalom a szülésfelkészítés, és hogy a védőnőnél kell jelentkezni a 20. hétig. Bennünket felírt BB asszisztense, de majd szólok a védőnőnek is :wink:
Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!!!!!

Gabi,
sajnálom Noel babát, de remélem minden rendben lesz!!!! Alexa leírása szerint nem tűnik olyan vészesnek :shock: Drukkolok nektek !
A képek zseniálisak!!! Nekem a pisilős tetszik a legjobban, nagyon édes!!!!
Vendég

Gabi!

Amikor felcsípték a nyelvét kijöttünk,és 5 perc múlva újra ránézett a doki,hogy nincs-e vérzés,de semmi sem volt.Addigra már el is aludt a Drága! :D Igen szopott rendesen,mintha misem történt volna! :wink:
Vendég

Judy,
ilyen szülőszobán már tényleg azt gondolom, hogy még inkább élmény marad a szülés!!! Én még belülről nem láttam, de maga a kórház kialakítása is nagyon pozitív!!!
Szólj, ha találtál bölcsőt, azokat már nem nézem :wink:

Kriszta,
nagyon klasszak a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat :wink: És nagyon helyesek vagytok együtt a pároddal, sugárzik a szerelem rólatok!!!!

Bessy,
Neked is BUEK. Ez a ti évetek lesz, meglátod, RL jó hírrel vár majd benneteket pénteken!!! Gyere és mesélj majd, hogy mi volt!!!!

Ani,
az integrált tesztet a 12. és a 16 héten csinálják és kiszűrik belőle a genetikai problémákat. Pontosabb, mint a tarkóredő és az afp. 25e ft, de tényleg csak problémás esetekben javasolt, valószínű mi sem csináltatjuk meg, csak érdekelt, hogy valaki volt-e már ilyenen...
Fantasztikus lehet, hogy ennyire érzed babócátokat!!!! már én is nagyon várom!!!!

Vikike,
nagyon gyanús vagy te nekem!!!!! Nagy a csend, ennyire nem szoktál eltűnni!!!! Minden rendben??? Vigyázzatok magatokra, remélem Levi baba már jobban van!!!!

Alexa,
hű, nem is írtad korábban Martinkának miken kellett keresztül mennie... szegény picike, de a leírásod alapján tényleg nem tűnik olyan szőrnyűnek!!! Hogy van a kukija? tágul már a fitymája?

Csajok, most elmegyek enni, aztán jövök valami meglepivel :P :P
Vendég

Szóval, tegnap a védőnőnél és BB-nél is minden szuper volt!!
1 kg híztam, az rendben volt a védőnő szerint is, a vérképem is jó és a hepatitisz is negatív lett. A wassermann és a toxo még nem jött meg, de toxora védett vagyok, azt tudom :P

BB megint zseniális volt, mindent rendben talált. Nézegettük Mütyürit, egyszer csak látjuk ám, hogy integet a bal kezével :P :P :P (este meg is beszéltük, biztos bal kezes lesz :lol: ). Aztán mozgott még össze-vissza, rugdosott a lábacskáival, bokszolt a kezecskéivel :P . Annyira, de annyira édes volt!!!!! A lába között láttunk valamit, meg is kérdeztem, hogy az a kukaca??? De nem, csak a köldökzsinór :wink: , bár Apával esküdni mertünk volna, hogy kukacot láttunk :oops: :P . Fantasztikus érzés volt, nagyon megható!!!!

S mikor este hazaértünk Apa közölte, hogy elkészült a nagy művel..... Igaz, még nincs teljesen kész, de elakadt a szavam, mikor megláttam :oops: :P . Most már Ti is meg tudjátok nézni Mütyüri bemutatkozását, a videok alatt találjátok :P :P

http://natisan.multiply.com/

Ja, és hanggal nézzétek!!!!

Szép napot nektek!!!
Vendég

Nati, tök jó!! Kár, hogy az integetős nincs rajta!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Nati,

Ez szuper volt, a hátam borsódzott a gyönyörűségtől. Nagyon ügyes apuci, mondd meg neki. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Sajnálom a takonykórt, kurálgasd magad és hamar rendbejösz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata!
jobbulást! 8)

Márti!
gratula az ötöshöz :lol:

Nati!
ez szuper ez a honlap,meg videó!!!!!!nagyon ügyi a párod :P
a privit köszi,elvileg lehet hogy choragon lesz,majd szólok :D
Vendég

Hahó!

Márti gartula az 5-höz! És nagyon köszi az infókat!

Kat, gyógyulgass, jól hangzik ez a kura, kitartás.

Nati, 10 e Ft? Akkor ez nekünk ki fog maradni. A védőnő nekem nem mondott semmit. Különben tényleg nála kell jelentkezni a 20. hétig és 5 alkalmas a tanfolyam. Viszont én nem a korházba fogok járni hanem a Kelemen B. úti védőnői tanácsadóba lesz valahol. Na jövőhéten kiderül. Az integrált tesztet nem igazán értem hisz tarkóredőt és afp-t igyis ugyis néznek. Nagyon örülök hogy minden eredményed jó, szupi csak igy tovább. Nagyon jó a kisvideó is, gratula apának.
Különben most pont Vikinél vagyok, irni fog de nem tudja igérni mikor.

Alexa, nem is mondtad hogy min kellet keresztülmennie Martinkának. Nagyon ügyes fiú volt már akkor is. :)

Gabi, sztem jobb ha túl vagytok rajta ahogy Alexa is irta. Biztos rossz nézni ahogy bántják a kicsit, de inkább most.

Megvannak a mi eredményeink is: AFP: 1,46 (0,7-2,5 között jó), ellenanyag negativ, vércsoportom AB RH negativ, de ezt már tuduk. Tehát minden oksika.

madiani

Sziasztok!

Bocsi,hogy így eltűntem, de mindig van mit csinálnom és Martinka néha gátol benne.

Békés, Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek! Kinek zebrás tesztet, kinek könnyű és gyors szülést, a többieknek pedig örömteli pillanatokat a meglévő babákkal!!!

Jól vagyunk, mi már apával meggyógyultunk, Martinkának még tortyog a nózija, szívom neki én is, és olyan ügyes, nem sír és amikor végzünk, megkérdezem tle, hogy jobb így? Erre ő egy cuki kis mosollyal mondja, hogy jó! Olyan tündéri! Annyit vigyorog, meg dumál!

Andesz! Igen, olyasmi a hajam, mint Krisztáé. 23-án voltam fodrásznál.

Bocsi, hogy nem írok most senkinek!

Jók a képek mindenkiről, drukk mindenkinek, akinek kell!

Kata, Judy! Reméljük ezt a hónapot még kibírják bent, aztán jöhetnek a lurkók! De izgi!

Zsuzsó! Veled mi újság? Csak nem szülni vagy? Üzenj légyszi! Ha még nincs meg a babó, én vállalom, hogy toborzom a topicot, ha Kata megszületett!!!

Így szeret nagyokat aludni a drágánk!
Kép

Így kell a pici babákat szánkóztatni!!!

Kép
Vendég

Szijasztok!

Judy, tök izgi, hogy már visszaszámolsz, kíváncsi vagyok melyik gyerkőc lesz meg előbb, Barbika vagy Geri baba!! Én is gondoltam rá, hogy centit vágok vagy ilyesmi, de ez nem olyan tuti dátumra...:)

Nati, fantasztikus a kisfilmetek, tök meghatódtam!!! :D Nagyon jó a zene is alá, el tudod küldeni az iwiwes címemre?? :D Tök jó, hogy Te is lassan a 2. harmadba kerülsz, nagyon telik az idő!!! Én is mindjárt 3. harmad... :shock: Nem is tudtam, hogy a magne b-t nem kell végig szedni. Tök jó látni a mocorgást ugye?? Én majdnem elbőgtem magam mikor először láttam őt így, utána 2 héttel már éreztem is! :D

Krixta, szépek vagytok a szilveszteri képeken, jó lehetett!

Bessy, lesz még sok vizsgám... :? szám szerint 6. Meg írnom kell még 2 beadandót és be kell számolnom még 1 tárgyból.

Gabi, örülök, hogy Noel babával ilyen aranyosak voltak a dokinál, ki a dokitok? Jó kép lett ez a pisis... :D
A babasarokról nekünk még nincs képünk, mivel nincs még olyan...Már megvan, hogy hogy lesz, de most tartunk épp a kiságy beszerzésénél, nem könnyű!! Van egy használt kismama-baba ruha és egyéb cucc bolt, a Sarló utcában a Pingvin mögött (ha még nem ismeri valaki :) ) és tök készséges a nőci, fel is lehet hívni, ha meg jön olyan cucc amire mondtátok, hogy érdekel, telefonál!

Vicuska, bocsi h megkérdezem így direktbe, de mégis mennyi az a borsos ár? Sajnálom, hogy eddig hiába költöttetek sokat a babára, de én is azt hiszem, hogy ez a Ti évetek/hónapotok! :D
Vendég

Kriszti, jók a képek!! :)

Szilvi, merre vagy?? Akarok képet Titababáról!! :D
Vendég

Ani!
gratula a szuper eredményekhez! :P

Chrissy!
Martinka+szánkó fotók is édesek! :D

Márti!
a szuri amit most kapok-6 napi adag-25e ft :shock:
Vendég

tegnapi Galya-völgyi kirándulás(a 2 kis folt a 2 kiskutyánk-még van 2-)

Kép
Vendég

:shock: :shock: :shock: az igen! kitartás...
Amúgy jó a kép!! :D milyen fajta kuttyok?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem voltam, de Levi ahogy kilábalt a megfázásból következett a hasmenés, még mindig tart neki, tegnap voltunk dokinál, de nem kóros azt mondta, eszik és iszik rendesen. Nagyon csúnyán kimarta a kaki a fenekét, de már kezd rendbejönni az is. Totál el voltam havazva azért nem írtam ilyen sokáig, este meg már nem volt lelki erőm. Míg Levi beteg volt elég sokat volt kézben altatásnál is, úgyhogy most vissza kell szoktatnom, hogy olyan ügyesen elaludjon mint régen. Jövőhét szombaton lesz 1éves :D , úgyhogy most arra kell készülni.
Mindenkitől bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de nagyon sok lenne és most örülök annak is, hogy tudok írni.
Anita köszi, hogy tájékoztattad a többieket, hogy mi van velünk, puszi érte.

Nagyon szépek a picurkák, soron következő kismamik mindjárt szültök :D , szorítok értetek, hogy könnyű szülésetek legyen, már nagyon kíváncsi vagyok a babókra :D !

Judy a menyem mennyire fáraszt ki, bírod még :D ?

Zsuzsó üdvözöllek én is köztünk, látom már elég rég csatlakoztál te is hozzánk, drukkolok neked is a kis jövevényhez.

Chrissyy ez a szánkózás nagyon jó ötlet, ilyet még nem is láttam, nagyon találékonyok vagytok :D .

Nekem most megjött 29-én, igaz nem is nagyon gyúrtunk rá, de majd mostantól le sem szálok apáról :D .

Sok puszi mindenkinek, megyek mert felébredt Levi. Majd még jelentkezem.

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

Jaj a karácsonyi vonalzót már le kéne szednem :oops:.

Gabi én is normafloart adok Levinek meg kanalasat, szerencsére ügyesen beveszi, szeret enni, ha kanalat lát már tátja a száját :D .

Most szerencsére úgy hallom, hogy visszaaludt.

Márti nagyon szép a kisfiad, milyen jól kivehető minden :D .

Kép

Kép

Kép
vikike_

Na nem jót vonalzót töröltem ki, akkor most egy kicsit vacakolok.
vikike_

Üdv újra, Viki! :) jobbulást és jó szülinapi készülődést Nektek! Helyes, helyes, nyeregre föl! :lol: :lol:
Vendég

Na készítettem újakat.
Majd feltöltöm a gépre a karácsonyi képeket Leviről és teszek fel egy kettőt.

Vicuska drukkolok a 3.inszemhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Köszi Márti :D , már nagyon hiányoztatok, sokat idegeskedtem, hogy mikor tudok már végre írni, de ez a betegség Levinél nagyon elveszi az energiám mindentől.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

na mostan megin mindenki eltűnte magát.
Vendég

Vikike!

Levikének küldök egy gyógypuszit 8)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: