Vicuska,
hurrá, hurrá!!!!! Ez szuper!!!!! Annyi lesz a fogyókúrának, az tuti, most aztán ennyi RL-nek nyújtott segítség után babát "csinál" neked!!!!
Milyen gyógyszert kapsz most? Repesztőnek mit írt fel??? Miért kell menni hozzá pénteken is? Uh lesz? Nagyon nagyon drukkolok Nektek, ez most a Ti hónapotok lesz!!!!!
Márti,
KisAti nagyon édes, de ezt már írtam is
Azt hiszem nyitott szemű 4d-s képet még nem is láttam... Megy ma a drukk a vizsgádra!!! Miből lesz???
Kata,
szerintem még nem is gratuláltam a pocidhoz és Geri baba méreteihez!!!! Hű, nagyon jó érzés igaz, hogy már ennyire előre jártok és látod, hogy egészséges, szép baba!!! A gyomorgondjaiddal maximálisan azonosulok - nekem a rennie sem segít. Ma reggel már majdnem hánytam is, de aztán elmúlt, de az összes erőmet leszívja... De Te hamarosan megszülsz én meg átlépek a második trimeszterbe - a várandóság legboldogabb szakaszába
Addig meg csak kihúzzuk valahogy
Judy,
nagyon-nagyon vigyázz magadra, ennek fele se tréfa!!! BB oldalán azt olvastam, hogy a MagneB6-ot a 36. héttől abba kell hagyni, mert megszűnteti a jóslófájásokat is!! Remélem minden rendben lesz a dokinál!!!! Kitartás, pihenj sokat!!!!
Szilvi,
hű, már attól rosszul lettem, hogy elolvastam mennyi mindent ettetek, csináltatok
Remélem azért Te már jobban vagy, apa kikúrált!!!!! Apa mit szólt a mocorgáshoz????
Ani,
de jó, hogy ilyen erősen mocorog már a kis baby!!!! Látod, ha a pocid nem is nő olyan ütemben, ő ott van, egészséges és jelét adja, hogy Anya, itt vagyok!!! Van olyan, hogy a baba befele terjeszkedik, nincs vele semmi gond, de szerintem hamarosan megindul és nőni fog a pocid
. A köveid hogy vannak????
Lányok, bár senki nem írt róla korábban, de hallottatok az integrált tesztről? Van aki megcsináltatta? Ha igen itt fehérváron, vagy az Istenhegyi úton? Köszi előre is a válaszokat!!!!
A család nagyon-nagyon örült Jézuska ajándékának!!! Szinte kivétel nélkül mindenki sírt
Készítettünk egy mini klippet magunkról és Mütyüriről, azt vetítettük le, teljes volt az öröm. Apa dolgozik a honlapon, ha meglesz, megadom a címét és meg tudjátok ti is nézni. Nekem nagyon megható volt
Kata és Szilvi, a két internet és börze guru
Szeretnénk Mütyürinek bölcsőt venni (használtat, fából készültet), olyat, ami a földön ring - nem tudom a pontos nevét....
Már keresgéltem én is a neten, de ha utatokba kerül egy hirdetés, megtennétek, hogy átkülditek.
Vagy lányok, ha valakinél lapul egy ilyen régiség a padláson, vagy rokonoknál, akik szívesen eladnánk, szólnátok nekünk? Nagyon köszönöm előre is!!!!