Sziasztok!!
Meglett a kutyuskánk!!!Férjem kiplakátolta afaluban, és már délelőtt szóltak neki, hogy merre látták......A falunk határábn ott állt a nagy hóban...De elég fura volt, nem igazán akart menni a páromhoz, mintha sokkos lett volna.....De a lényeg, hogy már otthon van! Jól meggyömöszöltem, kapott enni, inni!!
Pintyus
Jól ránkijesztettél! lényeg, hogy minden rendben!! Magamat ismerve én sem lettem volna különb....Megölt volna az ideg......
Holka
Még mindig nem jött meg, de már van barnás.....
És ebben a hónapban nem volt hőmérőzés, de kíváncsiságból megmértem ma reggel, csak 36,6 volt........Úgyhogy tutira megjön még ma vagy holnap......
Ti mit tanácsoltok?Folytassam a hőzést? Pedig eléggé stresszelt, de azt viszont jó lenne tudni, hogy minden rendben van -e.....
Pedig annyira reménykedtem!!!
Jobbulást Henikének!
Andy
Jól tetted, hogy táppénz!!! Ha nekünk összejön, rögtön húzok tp-re...Nagyon stresszes melóhely! Úgy utálom! Az nyugtasson, hogy a hányinger ebben az esetben jót jelent! Működnek a belső szerveid!
Nati
Akkor jó hancúros napjaitok lesznek!!!
Hajrá!!
Virág
Ti sem fogtok unatkozni!!!! Te is mérsz hőt, ugye???
Muffin
Mindig is a vágyam volt egy Peg perego babakocsi....(Milano vagy Venezia), de azt hiszem marad az, ami a kisfiamé volt. Alig használt. Szép, amit megrendeltetek!
Lányok, én már annyira belefáradtam ebbe a várakozásba........Most nagyon padlón vagyok......Pedig lehet, most azt gondoljátok, mit nyafogok, hiszem már van 2 gyerekünk....Meg még csak 3 hónap telt el....De már nem tudom, mit kéne még csinálni....
Egyik helyen azt írják, hogy 2 naponta jó akciózni, máshol a mindennapira esküsznek (Andy is élő példa!), mi már próbáltuk ezt is , azt is.....Na jó, gyertyába még nem álltam.........
Lehet, hogy ez hiányzott....
Jó veletek megosztani ezeket, mással nem igazán beszélek ezekről. Párommal igen, ő teljesen megért.
Na megyek, még bepakolunk az iskolatáskába Veronikával!
Edit