Új privát üzeneted érkezett!

hát az tényleg gáz. Az ilyet nagyon tudom sajnálni. Mi is azért nem vállaltunk eddig bébit, mert meg akartuk alapozni. Persze szerencsére nekünk nem ilyen mértékű gondjaink voltak, csak nem volt saját lakás, stb. most van egy kertesházunk, amire majd még egy csomót kell költeni, meg egy jó kis hitelünk. De ide legalább biztonságban tudjuk hozni a bébit! Remélem azért sikerül majd nekik mindent előteremteni.
NEm erről jutott eszembe, csak írni akartam pont mire láttam a hozzászólásodat. KÉpzeljétek, szombaton ha minden igaz, megyünk a babakocsinkért. :) Ez úgy volt, hogy a családban mondtuk mindenkinek, hogy karácsonyra babakocsi-alap van, úgyhogy mindenkitől pénzt kaptunk és képzeljétek, majdnem az egész ki fog jönni belőle. Nagyon izgi! És karácsony előtt voltunk nézelődni és láttunk egy kocsit amibe mindketten rögtön beleszerettünk, úgyhogy megrendeltük (csak három volt belőle a központi raktárban úgyhogy nem mertünk kockáztatni). Tudom, hogy még korai, de úgy voltunk vele, hogy valamivel el kell kezdeni. Ruhákat meg ilyeneket még úgysem vettünk, mert szerintem abból kapunk egy csomót, és mivel a nyár közepén születik a bébi, talán nem is lesz szükség elsőre olyan sokmindenre. Hát majd meglátjuk. Szóval szombaton megyünk érte. Háromkerekű, travel systemes és krómnarancssárga a váza. :) Vaddisznó. :)

KépKép
muffin

és ami a legviccesebb, babanetes múltamban ez a legelső laptetőm! :) Ezért nevettem sokat a babásodás és a laptető kapcsolatán. :)

KépKép
muffin

azért nati szerintem apát ne hagyd nyugton mostantól. :)

KépKép
muffin

Muffin
Mi a márkája a kocsinak, és hol tudom megnézni? Mennyibe kerül?

Kép
Kép
nati80

nem hagyom! :wink: Elkapom kétnaponta legalább. van ovutesztem is, szóval használom majd. Hátha kimutat valamit.

Kép
Kép
nati80

amúgy olvasgattam ma az aquanatalról és nem lehet sehol egyértelmű infót találni. én nem értem, hogy ha van egy szolgáltatás, akkor miért nem lehet egyértelmű infókat feltenni róla? Van ahol megtalálod a szolgáltatást, meg az árat, de időpontokat nem. Van ahol van időpont, csak ár nincs. van ahol meg helyszín nincs. nem lettem okosabb...

KépKép
muffin

itt van, csak ez a piros verzió. Amúgy a gyártó abc design, a típus meg 3 tec ami még kérdés, hogy a saját hordozóját vesszük-e meg hozzá, mert találtunk egy olyat, ami rátehető és dönthető a háttámlája!

Kép

KépKép
muffin

sportrésszel

Kép

KépKép
muffin

mózessel Kép

KépKép
muffin

és a miénk az narancssárga-szürke. na erről ennyit. nati olvass püt. :)

KépKép
muffin

Muffin
Mi is ABC designeset nézünk ki, csak azt aminél elől csak egy kerék van. De nekem még a peg perego 3 kerekűje is nagyon tetszik. nekünk hordozó nem kell, mert olyan gyerekülést kaptunk, ami újszülött kortól használható.

Kép
Kép
nati80

Most csináltam egy ovutesztet. 31-én csak egy csík volt, most meg kettő, de a tesztcsík egy icike-picikét halványabb volt. Szóval naponta fogok most tesztelni, mert lehet, hogy hamarabb lesz pém.

Kép
Kép
nati80

a peg peregót mi is néztük, csak nem fért be a kocsiba. HATALMAS! bár nekem is az tetszett a legjobban, de tényleg iszonyat nagy. Ja, és a sportrész nem igazán leszedhető, tehát azt cipelheted magaddal mindenhova...
Az abc-ből akkor a rodeót néztétek? ÉLőben? Mert élőben nekem nem tűnt olyan jól kidolgozottnak, mint a 3 tec... :)
A hordozóról csak annyit, hogy mivel ez olyan kocsi, amiből egy mozdulattal kiszedhető meg betehető, én jobban örülök neki, hogy nem kell majd mindig kiszedni az autósülésből és átrakni a babakocsiba. Így sokkal egyszerűbb. Majd ha már nagyobb lesz, akkor lesz neki külön autósülése. :) Persze az más, ha van, csak nekem ez így kicsit egyszerűbb hogy üléssel együtt kiemelem meg beteszem. :)

KépKép
muffin

Pintyus: szuper!!!!! Nagyon örülök a hírnek! Akkor most nyugi. Mi az aranytrófea hotelba megyünk, de vagy 20 szálloda közül választottuk ki. Én a nusz.hu-n szoktam keresni szállodákat. Eddig mindig ott találtam tök jókat.

Muffin: dehogy felejtelek el titeket, ha híres leszek. Majd megemlítem, hogy ti drukkoltatok nekünk ;)

Kép Kép
kisvirág_30

végre itthon, benn még mindig nem megy a net :twisted:
Pintyus, nagyon örülök, hogy semmi probléma nincs a babóval! Vicces, mert én is a sltkrumplitól kész vagyok és újjabban a paritól!!!!!!! 6. hetes vagy és 2mm? Hm, nekem 5 hetesen volt ennyi, 7 hetesen meg 1cm. :roll: Jaj de nagyon örülök :lol:

Nati, hogy állsz a tanulással?
magdolnam

nati szerintem simán lehet hogy most lesz vagy van péd. NAgyon izgi! :)
Ja, még egy utolsó babakocsi témában. Néztük még a quinny buzzt is, de az meg kifizethetetlen. Kétszáz alatt nem áll meg... Úgyhogy az rövid körön kiesett. Bár tényleg szuper járgány. Na most eldugulok és nézek valami kaja után. Reggel kimentem a boltba, és olyan kiflit vettem, hogy el sem hiszitek. Úgyhogy benyomtam négyet! Aztán egész nap itt döglöttem hogy túlettem magam. Úgyhogy csak mostanra éheztem meg. És így nincs is annyira lelkiismeret furdalásom, mert úgy fogom fel, hogy reggelire kettő, meg ebédre kettő... :) és lehet, hogy vacsira is lesz most kettő... :) hihetetlen finom!

KépKép
muffin

tényleg virág, ha ötös ikreid vannak és keresztelőt tartasz, akkor mind az ötnek más-más keresztszülőt keresel, vagy mind az ötnek ugyanaz lesz? nálunk nincs keresztelés, de ez csak úgy felmerült bennem, hogy ilyenkor mi van? :)
magdolnam, olyan eltérések vannak hogy csak na. Van a kismamis topikban ahova még szoktam menni, egy lány, aki napra ugyanannyi mint én és hazajöttem a 11 hetes uh-ról, ahol nekem azt mondták, hogy 3,9 cm, neki meg két napra rá, hogy 5,9. Na akkor én is kétségbe estem, de aztán voltunk 4D-n és ott meg már majdem hét centi volt másfél héttel később... Na ezt add össze... :)

KépKép
muffin

:shock: :shock: :shock: :shock: jéééééééé.

Nem tudom, hogy Ti kismamik hogy vagytok az evés dologgal, de én leírom és hogy ha Holka is olvassa (bár nem tudom milyen orvos) akkor írjátok le mindenképp a véleményeteket!!!! Az őszintét!

Szóval annyira nem vagyok éhes egész nap, hogy na, aztán meg hirtelen rámtör és eszek, normálisan, normális adagot. Ekkor úgy érze m, mintha zabáltam volna.
Pl.: (ma egy kicsit elvetettem a súlykot....) reggelire hambi, ebéd 1 tál lencs, 1 körte, vagyik egy mcdonaldsos hambi, aminek a felét tudtam megenni.
Vagy tegnap: gyümi - francia sali- gyümi+ lencse. és ugyanúgy kész voltam.
Mozogni akarok!!!!!!!! De nem tudom mit lehet??????? Mert azt mondják a dokik, hogy a 12.héttől kezdjem.
Kérlek tanácsoljatok valamit, mert nem szeretnék mamut lenni :oops:
magdolnam

Nati
Szerintem ma mindenképp akciózzatok, meg holnap is. Most lesz péd, tuti.

Kép
p__lilla

magdolnam, sétálj! azt nyugodtan lehet! az aranyszabály, hogy ne vidd túlzásba. De mindenhol azt írják, hogy ha ezelőtt is rendszeresen sportoltál, akkor az mehet ezután is, de ha nem, akkor ne most kezdj eszeveszett edzésbe. :) NEkem mondta még a védőnő a szobabiciklit is.

KépKép
muffin

Itt a görbém. A ferti a 14. napra behúzta a függőleges vonalat. Amúgy a ma reggeli hőmhöz lehet, hogy 36,5-öt kéne írnom, nem tudom. Kétszer mértem egymás után, és másodszorra 36,6 volt. (Nem mozogtam semmit a két mérés között.) Szerintetek?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 32000_.png

Kép
p__lilla

Magdolnam
A Rubint Rékának van kismama DVD-je, nem tudom milyen, nem láttam, de ha egyszer én is ..., akkor azt szeretném csinálni. Gondolom azokat lehet, kismamáknak lettek kitalálva.

Kép
p__lilla

ja, és azt meg nem is meséltem, hogy ma az idióta macsek megint egész nap itt ült az erkélyajtóban és reggel itt dörgölőzött megint az üveghez meg hízelgett össze-vissza és addig nyújtózkodott az üvegen, amíg hanyattesett. Olyan idiótán felborult. Úgy nevettem rajta, hogy kész voltam. Az meg még viccesebb volt, ahogy próbálta visszanyerni a büszkeségét és úgy csinálni mintha "misemtörténtvolna". :)

KépKép
muffin

értem :) szobabicaj nekem is van, mindjárt tekerek rajta asszem. Az elég durva, amit írtál, mármint mekkora eltérések vanak....

Lilla, a hőd jónak tűnik bár mehetne feljebb is :wink:
magdolnam

Sziasztok!!

Meglett a kutyuskánk!!!Férjem kiplakátolta afaluban, és már délelőtt szóltak neki, hogy merre látták......A falunk határábn ott állt a nagy hóban...De elég fura volt, nem igazán akart menni a páromhoz, mintha sokkos lett volna.....De a lényeg, hogy már otthon van! Jól meggyömöszöltem, kapott enni, inni!!

Pintyus :)
Jól ránkijesztettél! lényeg, hogy minden rendben!! Magamat ismerve én sem lettem volna különb....Megölt volna az ideg......

Holka :)
Még mindig nem jött meg, de már van barnás..... :cry: És ebben a hónapban nem volt hőmérőzés, de kíváncsiságból megmértem ma reggel, csak 36,6 volt........Úgyhogy tutira megjön még ma vagy holnap......
Ti mit tanácsoltok?Folytassam a hőzést? Pedig eléggé stresszelt, de azt viszont jó lenne tudni, hogy minden rendben van -e.....
Pedig annyira reménykedtem!!!
Jobbulást Henikének!

Andy :)
Jól tetted, hogy táppénz!!! Ha nekünk összejön, rögtön húzok tp-re...Nagyon stresszes melóhely! Úgy utálom! Az nyugtasson, hogy a hányinger ebben az esetben jót jelent! Működnek a belső szerveid!

Nati :)
Akkor jó hancúros napjaitok lesznek!!! :wink: Hajrá!!

Virág :)
Ti sem fogtok unatkozni!!!! Te is mérsz hőt, ugye???

Muffin :)
Mindig is a vágyam volt egy Peg perego babakocsi....(Milano vagy Venezia), de azt hiszem marad az, ami a kisfiamé volt. Alig használt. Szép, amit megrendeltetek!

Lányok, én már annyira belefáradtam ebbe a várakozásba........Most nagyon padlón vagyok......Pedig lehet, most azt gondoljátok, mit nyafogok, hiszem már van 2 gyerekünk....Meg még csak 3 hónap telt el....De már nem tudom, mit kéne még csinálni....
Egyik helyen azt írják, hogy 2 naponta jó akciózni, máshol a mindennapira esküsznek (Andy is élő példa!), mi már próbáltuk ezt is , azt is.....Na jó, gyertyába még nem álltam......... :lol: Lehet, hogy ez hiányzott....

Jó veletek megosztani ezeket, mással nem igazán beszélek ezekről. Párommal igen, ő teljesen megért.

Na megyek, még bepakolunk az iskolatáskába Veronikával!

Edit

Kép

Kép
ditta76

lilla én 30 körülre tenném a pét, de nekem túl kicsi a kép, nem látom, hogy hol volt a 14. nap, hogy a gép hova tette. :)

KépKép
muffin

Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy tegnap majdnem elestem a lépcsőn. 2 lépcsőfokot lecsúszott a lábam, de sikerült állva maradnom. Lehet akkor húzódott meg. És a síelés alatt nagyon fáztam az ülőliften, úgyhogy a felfázás is lehet.

Kép
p__lilla

Muffin
nekem is azért nem teszik az abc-s, mert egy kicsit gyengének tűnik. De a cég meg elég régi és jó, szóval sztem nem gyártanak rosszat. Kapunk tesóméktól hordozót is, talán bele fog illeni a kocsiba és akkor jó lesz minden. De megbeszéltük, hogy 3-4 hónapra felesleges hordozót venni 30-40 ezerért.

Lilla
lesz hancúr, gondoskodom róla. :wink:

Magdolnam
Mozoghatsz, de csak annyit amennyi jól is esik. Lehet séta, kerékpár (szobai a legjobb az egyensúlyod miatt). Hasizmot kerülni kell.

Kép
Kép
nati80

Ditta
Jaj de nagyon örülök, hogy meglett a kutyi. Nekünk is van és megértelek, mennyire aggódtál érte.

Kép
p__lilla

ditta, szerintem ne kenődj el! PRóbálj a meglévőkre koncentrálni, és hamarosan jön a kistesó is. :)

KépKép
muffin

láááátod! mondtam, hogy meglesz!!!!!!
magdolnam

Lilla
le merném fogadni, hogy ma éjjel lesz péd. Akció!!!
Én karácsonykor estem le a lépcsőn. Vittem le a porszívót és a második lépcsőfokon megcsúszott a sarkam, mert rossz helyre léptem és leseggeltem. A porszívót jól leba.... a földre. Olyat kacagtam magamon. Látnotok kellett volna.

Magdolnam
Nekem megvan a Réka kismami dvd-je és elég jó. Elmond mindent, hogy mit miért szabad és miért nem.

Ditta
Örülök, hogy előkerült a kutyi.
Ne keseredj még el! Nem szabad. nekem is azt mondta a doki, hogy minél jobban görcsölök a dolgon, annál inkább magasabb lesz a izé hormon és az meg megakadályozza a babát. Oké????

Kép
Kép
nati80

Köszi csajok!

Jól esik, hogy itt sírhatok-ríhatok nektek!!!
Kép

Szóval akkor folytassam a hőmérőzést??

Kép

Kép
ditta76

Lányok kellene egy kis segítség!

Ha együtt vagyunk, akkor én legyek alul? Bocsika a kérdésért, de ezt nem tudom. :oops: vagy a kutyapóz is jó? Mi lenne a leghatásosabb? Mi mindig kimegyünk legmosakodni utána, de ezt most akkor ki kellene hagynom, gondolom.

Kép
Kép
nati80

Ditta
Muti a hőd!!! Lehet nincs is okod a sírásra?

Kép
Kép
nati80

Arra gondoltam, hogy tulajdonképpen a stressz gátol...Ami nem is a baba miatt van, hanem mert iszonyat légkör van a melóhelyen! Ezt már itthon megbeszéltük a párommal, hogy ha párilis 30-án lejár a szerződésem, otthagyom! Amúgy sem tudnám a gyerekeket kire bízni a nyári szünetben! És még a betegségek is csak ezután jönnek.....
Tök állat főnöknőnk van, senki nem mehet szabira (neki van kb. 60 napja összegyűlve!!) Totál sztahanovista!!! TAvaly ilyenkor 8-an voltunk apü. osztályon, mára csak 4-en vagyunk.......Van, aki nyugdíjazását kérte, van, aki felmondott, stb......Úgyhogy már csak négy hónapot kell kibírnom!!!

Talán ezért sem jön össze, érzi a szervezetem, hogy ilyen stresszes méhbe most nem "rak" babót.........

Edit

Kép

Kép
ditta76

Nati :)
Én úgy tudom, legjobb a misszionárius (te vagy alul), meg a kutyapóz! Ja, és semmi mosakodás! reggelig kibírod! Kispárna a feneked alá, esetleg!
Hajrá!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Nati, nem tudok hőt mutatni, mert ebben a hónapban nem mértem, csak ma reggel, kíváncsiságból.....

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Nálam csak az lesz a baj, hogy utána mindig pisilnem kell, szóval kibírom fél órát, órát fekve, de utána ki kell mennem. De köszi a segítséget.

Kép
Kép
nati80

És mit érzel? Hány napos a ciklusod? Hányadikon vagy ma? Pét szoktad érezni?

Kép
Kép
nati80

Igen, a pisilés nálam is gond......De próbálom kibírni....

Kép

Kép
ditta76

Ált. 29-30 napos...De a múlt hónapban 27 napos volt csak...Ma meg a 30. napon vagyok.....Pénél van kis szurka, meg tojcsifehérje, ami most a 16. napon volt. És akkor tutira együtt voltunk.....

Kép

Kép
ditta76

nati, nekünk a kutyapóz volt a nyerő. :) És ha már fél órát, órát kibírsz, az elég. Addigra a kiskatonák már messze járnak. :)

KépKép
muffin

Muffin, más fórumokon is dicsérték ezt a pózt.... :wink:

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Nem csináltál még tesztet? Mert ha a 16. napo volt péd és most a 30. van akkor már eltelt 14. Most mennyi volt a hőd?

Muffin
Én is úgy gondolom, hogy az életképes kisfickók viszonylag gyorsan bejut a méhszájon és akkor onnan már ki nem fog jönni, ha felállok. Nem?

Kép
Kép
nati80

Ditta! Ne aggódj ha itt az idő jönni fog a baba. Mi sem néztünk semmit csak mindennnap hancur :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Nati! Mindennap hancur. Szerintem bármelyik póz jó de se elötte se utána nincs fürdés legalább 1 órán át...

Kép
Kép
odri

Megszületett barátnőm kisfia!!! 46 cm és 2 és fél kiló.
Most pezsgőt iszok az egészségükre!!!

Kép
Kép
nati80

Nati! Gratula a barátnődnek!!!!!

Kép
Kép
odri

Köszönöm a nevében is. Holnap megyek be hozzá és remélem látni is fogom a kisfiát. Egy kicsit korábban jött, de minden rendben van velük.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?