jegyzeteltem
Vicky,
a 2008as hozzaallasod sztem nagyon-nagyon jo!Hidd el,ez fogja meghozni a sikert!
Fio,
koszi az Attila bokot
Hat igen,alom ez a fenykepezogep...mi is abrandoztunk rola sokaig,de most megadatott
Tudod,a Jezuska hozta
Szuper ajit adott Nektek Olio Karacsonyra
Es Lillus mekkora mar!Olyan kis huncutnak nez ki
Csajok,Attilam meg mindig nem fordul hatrol hasra......
Forditva nagyon megy neki,ejjel is gyakorolja almaban (aztan uvolt,hoyg forditsam vissza,mert hasonalvo....)...de a masik irany nem megy neki....kezdek aggodni....persze ulni azt imad,na meg allni egy par hete...kesz vagyok tole,allandoan allna!!!Es olyan erosen tartja magat,szinte azt sem engedi,hoyg fogjuk....
Meri,
remelem azert hamarosan jossz majd!
Orsi,
Samu tenyleg a nagynenije
De Domi meg mennyire Apukaja
aztaaaaaaaaaaa....
Szeri,
Fogzas azota hogy all?keleget?
Kenguru: a mienk: Baby Bjorn Baby Carrier Active
Van honlapja is,itt meg tudod nezni az osszes Baby Bjorn kengurut,de a minek ez
http://www.babybjorn.com/Eng/produkter/ ... er-Active/
Itt meg tudod nezni elolrol,hatulrol.
Sajnos nagyon draga volt,28e Ft
De Tulajdonkeppen azert ruhaztam be ra,mert 12kgig jo,es a kovetkezo gyerkocnel is fogjuk sokat hasznalni.Dragam is imadja benne vinni, a babakocsit sokkal kevesbe hasznaljuk,na meg vannak helyek ahova ugye nem is lehet bemenni/felmenni/lemenni/eljutni babakocsival
A hat kikepzese vmi specko,es "kenyelmes" is.Persze nem konnyu azert,hisz csak van sulya,de meg soha nem ereztem,hyog meghalok vagy ilyemsi...es en hasznaltam mar ugy is,hoyg rengeteget setaltam vele (karacsonyi nezelodes),meg be is vasaroltam a vegen es azt is cipeltem haza......szoval sztem jo
A gepunk egy Canon EOS-400D + EF-S 17-85mm objektiv
Hajni,
huuu ez a futes brutal lehetett!
A kepek nagyon jok,olyan szepek vagytok!Es hogy Te milyen fantasztikusan nezel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcus mellenye-inge nem H&M?Attilanak van ugyanilyen
Atti is ebben a mellenyben volt karacsoynkor,de az ing mas volt,majd teszek kepet,ha vegre feltoltom
Esztora,
Nyunyi Anyudra is,de a Apukajara nagyon hasonlit!!!!!!!!!!!!!Nalunk amuyg ugyanez van,Attila az en Anyumra is picit,de leginkabb az Apukajar hasonlit!Olyan jo latni benne az apjat!!!
Porsi,
szegeny Akos!Remelem azota mar joban van,ez kemeny lehetett.....
Adri,
de jo,hoyg jottel!!!
Huu hat a fogzas temajaban nagyon egyutterzek.......
Nandorka,
Dorka hogy van???
Gratula a fogakhoz!!!!!
Pinkine,
szep pocak
A fogyinak meg orulj,Toled veszi el a mano,semmi gaz!
En ismerek olyat,aki 15 kilot fogyott a vegere (mondjuk rajta nagyon sok felesleg volt),es egy csodaszep kislanyt szult,szep meretekkel
Na megyek,sztem felteszek vmi arcpakolast,ezer eve nem hasznaltam ilyesmit...pedig
kellene vmi....na meg megnezek vmi dvdt,mig Dragam hazaer a melobol.Mar total kezdek hozzaszokni a keves alvashoz,sztem mar nem is tudnek sokat aludni
Este azert vagyok fent sokaig,hogy a ferjemmel is tudjak idot tolteni,ejjel meg Attilam szolit
Puszi