Új privát üzeneted érkezett!

az isofix egy új rögzitési rendszer,nálunk a hátsó ülések így vannak kialakítva.a jobb ilyen ülések 80-106e Ft körül vannak.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora kedves, gyógyulást Neked! :wink: :wink:

Jelen állás szerint még az utolsó mensi időpontjához számítva vagyunk kiírva, ami 2008. július 1. :) Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle :)

Adri, sajnálom, hogy Gabi baba ilyen "rossz" evő. Dehát ha valaki rászokik a jóra (anya főztje) utána a fenébe kívánja a kész kajákat :):):):):)

Képzeljétek, tegnap este felmerült egy összeröffenés ma estére, de valszeg nem megyünk, mert hát beteg a vendéglátó pár 1 éves csemetéje és a másik vendégpár egyik tagja is. :oops: :oops: Félünk, hogy elkapnék valamit. (idáig szerencsére tök jól megúsztam minden bacit). Porsi se enged Áki közelébe, nehogy elkapjam szegényke baciját. Pedig úgy szeretném már odaadni neki az ajándékát. :( Dehát biztosan gyorsan meggyógyul most már a szentem. :):):):) :wink:

Úgyhogy itthon szilveszterezünk kettesben, sütök pizzát, filmet nézünk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Esztora, jobbulást!

Bocs, Adri, biztos össztefolytak a számok a szemem előőt... Úgy látta, 6 hónapot ír ki, pedig biztos 8 volt az.

Viki, sajnálom a kiruccanást. Minden jóféle kárpótlásokat kívánok a jövő évre. Nagyon tetszik a hozzáállásod a 2008-as évhez!

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Kép
szerika

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindekinek!

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Kép
meriann

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kép
Kép

Kép
Kép
h@jni

Húúú, mi elég betegek vagyunk! de csodás volt a Karácsony!

Gyorsan, mert Csongi kaját kér:

BOLDOG Új Évet kívánok Nektek és a babáknak is!

Puszillak Titeket!

KépKép
KépKép
ragota

Kép

Kép

Kép
arwen07

NAGYON NAGYON BOLDOG ÉS SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Boldog új évet és minden elképzelhető jót 2008-ra Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
vickybabe

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Esztora: sajnálom a betegséget, remélem minél hamarabb meggyógyulsz!

Adri: az autósülést még nem fotóztam le, de nézd meg a http://key1.chicco.com/ oldalt, ilyen az ülésünk, csak ezen az oldalon lévő egy újabb modell. Mondjuk még nem jöttem rá, hogy miben különbözik a miénktől. Mivel a miénk kifutó modell, éppen emiatt az új miatt, ezért került 40e Ft-ba, egyébként 48 e Ft.
Én az isofixért viszont nem voltam hajlandó a dupláját fizetni. Az olyan, hogy belepattinthatod a hátsóülésbe és úgy rögzíted. Mi tökéletesen megvagyunk elégedve ezzel az ülésünkkel, nem kell nekem isofix.
Mi most kezdtük el a Beba HA 2-es tápit, és valahogy Bali se komálja. A régi Ha-t, a simát, úgy ette, hogy csak na... de ezt... alig. És utána sokszor vissza is jön egy része... nem tudom ez mitől lehet? :shock:
Bébikaja: nekem nagyon egyszerű a receptem, ugyanis, Bali csak ezeket eszi: brokkoli, cukkini, borsó, répa, krumpli, ezeket szoktam variálgatni. Csirkehúst szoktam neki még belerakni. Gyümikből a banánt csak ritkán, almát, néha meggyet (de ezt se szereti) és amit megeszik a sütőtök-alma. Hát ennyi. Nem eszünk választékosan, de mit csináljak, ha ezeket szereti? :shock:
Régebben én is vettem paradicsomos bébiételt, azt szerette, viszont állítólag allergizáló, így már nem adom neki.
Ja, egy jótanács: a barátnőm mondta, hogy 8 hós kortól már lehet rakni a kajájába egy kis petrezselymet, aztán majd egy kis fokhagymát, de éppen-éppen egy késhegynit, ez fontos olyan szempontból, hogy később elfogadja a felnőtt kajákat is, ugyanis jelenleg elég ízetlenek a bébikaják. AZ üvegeseknek meg sokszor valóban nincs köze ahhoz, amit ráírnak. Amit én csinálok meg ugyanabból, totál más illata és íze van...

Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter. Fogadalmat tettetek?

Mi ma voltunk szánkózni, itt nagyon esik a hó, szuper jó volt. Balázs annyira "élvezte", hogy közben elaludt :)

Tartozom még egy-két képpel, ígérem igyekszem.
szerika

Sziasztok!

Na, hát az év első napján meglátogattuk a kórház szülészetét, de szerencsére nem fogtak bent. :roll: :roll:

Már tegnap du. óta éreztem elég erős mensis görcsöket a derekamnál és a pocim aljánál. Reggelre már eléggé megijedtem, így felhívtam a szülésznőt, aki berendelt vizsgálatra. Az ügyeletes doki nagyon kedves volt, megnézte a méhszájat (ami teljesen zárt volt, magzatvíz nem szivárog), aztán felajánlotta, hogy ha gondolom, a biztonság kedvéért feküdjek be. De ha tudok jó kislány lenni és itthon szigorúan feküdni, akkor hazamehetek 3x2 No-Spa kíséretében. De ha nem javul, vissza kell menni.

De hála istennek most már jobb. Hazajöttünk, megkajáltam és azóta ágyban vagyok. Jó pár napig most ez vár ránk, nem mehetek sehova, csak pénteken a dokimhoz rendelésre. Sőt, a háztartásból a takarítás, teregetés részt is át kell adni Apának. :(

Mind1, a lényeg hogy mazsola jól van.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné legyél jó kislány (én is az voltam nekem is feküdni kellett meg no emelés stb)nem íratsz a dokiddal mg citricit (vagy mi a neve) nekem nagyon bevált.amikor ilyen volt nálam emelték a mg adagot.
vigyázzzz magatokra!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Huuu hat nkunk nem telt vmi jol az ev elso napja..illetve jo stresszes lett,de mar megoldodott...
Attilam viszont az Ujevi Kismalac,mert olyanokat sikongat :lol: Nagyon vicces!Karacsony elott kezdte,es azota....annyira sikongat,hogy betojunk a rohogestol :lol:
Ejjel is volt vistas,de az nem ilyen volt :shock: Olyan fel2kor felkelt es 4ig uvoltott,kisebb megszakitasokkal....de ugy visitva sirt..en annyira sajnaltam....mindent megprobaltam,ugy 10 percekre hatott,de aztan visitas ujra....szegenykemnek erzem mar nagyon a ket also fogat,de meg mindig nem torte at....sztem en addig megoszulok....szoval volt Chamomilla (bar ezt adom neki rendszeresen,nappal is,es ejjelre nagyobb adagot), Dentinox gel,simogatas,cumi,cici nem kellett,tisztaba teves,Viburcol kup,majd a legvegen Nurofen.....na es az utan ajult be..ugy sajnaltam...amikor tettem tisztaba,akkor is sirt,csukott szemmel,es olyan nyuszitosen....
Csajok en frankon be vagyok sz.rva.....hat konyorgom hany foga lesz meg???????????Jesszusom.....ez lesz...?!

Pinkine,
nagyon vigyazz magatokra!Most csak ez szamit,semmi mas!!!!!Szegenykem,biztosan jol megijedtel!!Pihenj!!!

Esztora,
hogy vagy?Jobbulast Neked!

Szeri,
pont most talaltam meg a Kismama hozzatapis tablazatat egy regi falinaptarjukon es abban ir tobbfele zoldfuszert,mindjart le is irom,hoyg mit mikortol!!!
En tettem fogadalmat :wink: Nem szoktam,mert nalam nem ehhez kotodik,hoygha vmit elhatarozok,de ez most ig yjott ki :wink: Es Te? :wink:
Annyira aranyos Bali ezen a Szilveszteres kepen!!!Olyan nagyfius!Dragasag!

Ragota,
jobbulast Nektek!!!!
Majd remelem mielobb tudsz jonni!

Adri,
sztem a legjobb oteleteket (babakaja) a babyetelekrol lehet szerezni,es azt legyartani otthon :wink:
Pl a gyartok honlapjan nincsenek felsorolva a babakajaik?Mert akkor ott meg lehet nezni az osszeset.

Vicky,
Jezusom ez a sztori....
:shock: velunk is szoktak izgik tortenni,de Ti nyertetek :wink:

Na visszaolvasok meg...

Kép

Kép
arwen07

:lol: jegyzeteltem :lol:

Vicky,
a 2008as hozzaallasod sztem nagyon-nagyon jo!Hidd el,ez fogja meghozni a sikert! :wink:

Fio,
koszi az Attila bokot :lol: :lol: Hat igen,alom ez a fenykepezogep...mi is abrandoztunk rola sokaig,de most megadatott :lol: Tudod,a Jezuska hozta :wink:
Szuper ajit adott Nektek Olio Karacsonyra :lol: Es Lillus mekkora mar!Olyan kis huncutnak nez ki :lol:

Csajok,Attilam meg mindig nem fordul hatrol hasra...... :roll: Forditva nagyon megy neki,ejjel is gyakorolja almaban (aztan uvolt,hoyg forditsam vissza,mert hasonalvo....)...de a masik irany nem megy neki....kezdek aggodni....persze ulni azt imad,na meg allni egy par hete...kesz vagyok tole,allandoan allna!!!Es olyan erosen tartja magat,szinte azt sem engedi,hoyg fogjuk.... :roll:

Meri,
remelem azert hamarosan jossz majd!

Orsi,
:lol: Samu tenyleg a nagynenije :lol: De Domi meg mennyire Apukaja :shock: aztaaaaaaaaaaa....

Szeri,
Fogzas azota hogy all?keleget?
Kenguru: a mienk: Baby Bjorn Baby Carrier Active
Van honlapja is,itt meg tudod nezni az osszes Baby Bjorn kengurut,de a minek ez http://www.babybjorn.com/Eng/produkter/ ... er-Active/
Itt meg tudod nezni elolrol,hatulrol.
Sajnos nagyon draga volt,28e Ft :oops: De Tulajdonkeppen azert ruhaztam be ra,mert 12kgig jo,es a kovetkezo gyerkocnel is fogjuk sokat hasznalni.Dragam is imadja benne vinni, a babakocsit sokkal kevesbe hasznaljuk,na meg vannak helyek ahova ugye nem is lehet bemenni/felmenni/lemenni/eljutni babakocsival :?
A hat kikepzese vmi specko,es "kenyelmes" is.Persze nem konnyu azert,hisz csak van sulya,de meg soha nem ereztem,hyog meghalok vagy ilyemsi...es en hasznaltam mar ugy is,hoyg rengeteget setaltam vele (karacsonyi nezelodes),meg be is vasaroltam a vegen es azt is cipeltem haza......szoval sztem jo :wink:
A gepunk egy Canon EOS-400D + EF-S 17-85mm objektiv :wink:

Hajni,
huuu ez a futes brutal lehetett! :shock:
A kepek nagyon jok,olyan szepek vagytok!Es hogy Te milyen fantasztikusan nezel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcus mellenye-inge nem H&M?Attilanak van ugyanilyen :wink: Atti is ebben a mellenyben volt karacsoynkor,de az ing mas volt,majd teszek kepet,ha vegre feltoltom :roll:

Esztora,
Nyunyi Anyudra is,de a Apukajara nagyon hasonlit!!!!!!!!!!!!!Nalunk amuyg ugyanez van,Attila az en Anyumra is picit,de leginkabb az Apukajar hasonlit!Olyan jo latni benne az apjat!!!

Porsi,
szegeny Akos!Remelem azota mar joban van,ez kemeny lehetett.....

Adri,
de jo,hoyg jottel!!!
Huu hat a fogzas temajaban nagyon egyutterzek....... :roll:

Nandorka,
Dorka hogy van???
Gratula a fogakhoz!!!!!

Pinkine,
szep pocak :wink: A fogyinak meg orulj,Toled veszi el a mano,semmi gaz! :wink: En ismerek olyat,aki 15 kilot fogyott a vegere (mondjuk rajta nagyon sok felesleg volt),es egy csodaszep kislanyt szult,szep meretekkel :wink:

Na megyek,sztem felteszek vmi arcpakolast,ezer eve nem hasznaltam ilyesmit...pedig :oops: kellene vmi....na meg megnezek vmi dvdt,mig Dragam hazaer a melobol.Mar total kezdek hozzaszokni a keves alvashoz,sztem mar nem is tudnek sokat aludni :lol:
Este azert vagyok fent sokaig,hogy a ferjemmel is tudjak idot tolteni,ejjel meg Attilam szolit :wink:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Én mindig elfelejtek valamit, pedig annyi mindent akarok írni.

Pl. hogy Csonginak gyógyulást és Nektek is Ragota, ha jól vettem ki a szavaidból, akkor te is beteg vagy.
Aztán várunk ám kis karácsonyi beszámlóval!

Angyalkrisz: merre vagy? nagyon eltűntél... remélem Csenge már nem beteg.

Vivinek nagyon örültem, hogy küldött üzit ide. Olyan ari, hogy gondol ránk és úgy hiányzik, hogy nem tud jönni és ritkán hallunk felőle.

Nán-dorka: olyan megható volt, amit írtál, hogy köszönöd, hogy vagyunk neked... mi is így gondoljuk, tök jó ez a topic!!!

Meri és Toti is szuper, hogy jelentkezett, kár, hogy ilyen keveset írnak...

Pinkiné: pihenj sokat, szurkolok, hogy minden oké legyen!

Arwen: állítólag 20 tejfog jön, úgyhogy kitartáááás! :lol: :? :o És egyre rosszabb lesz, mert már a fölső kettő is fájdalmasabb, mint az alsók, a hátsókról meg már ne is beszéljünk... Jó, ha van otthon Panadol :x
Mi most a felső kettővel szenvedünk. Tegnap a kis drágámat már közénk fektettem úgy üvöltött, persze, amint közénk feküdt csönd lett. De most nagyon érzem rajta ezt a fog dolgot.
Valamit kérdeztem még arról a Baby B. kengururól korábban, azt hiszem, hogy nem fáj-e benne a hátad? Meg, hogy hány kg-ig jó talán? Vagy hogy mennyibe kerül...? Jaj bocsi, de már elfelelejtettem, hogy írtad-e? :oops: Valamelyik nap megyünk ide a kenguru goldba hátha van és megnézzük...
Muszáj lenne beszereznem valami jót.
Köszi előre is a zöldfűszeres leírást.
Én nem tettem újévi fogadalmat, nem szoktam, úgyse tartanám be... :D Te milyen fogadalmat tettél? Vagy titok?
Köszi a dícséretet Baliról, valóban nagyfiú, én már óvodásnak szoktam nevezni. Megkérdezem tőle mindig, hogy na mikor megyünk oviba? :lol:
szerika

Ja Adrinak még. Ez a mi autósülésünk:
http://www.recontra.hu/index.php?pg=mar ... 0606325129
De nem tudom mi a különbség a régi és az új között, szólj, ha felfedezted. :)
szerika

Adri,
fent vannak a hamik a bebieteles cegek honlapjain,szoval innen lehet szemezgetni,oteletekt gyujteni,hoyg valtozatos legyen a hamijuk :wink:

http://www.hipp.hu/
http://bebietel.wellunic.hu/pages.php?aid=10
http://www.humanaportal.hu/

A Kecskemetinek nincs honlapja? :?:

Itt meg vannak babareceptek a kozepen: http://bebietel.lap.hu/

Kép

Kép
arwen07

Szeri,
pont kozben irtam a valaszt arra,amit kerdeztel :lol:
Huuu hat igen,ez a fogzas kegyetlen!!!
Tudom,hyog 20.....kesz is vagyok tole!Arra emlekszem,amikor Ocseme bujt,az egyik hatso...es LILA volt az inye!Anyu dorzsolte neki mindennel,hoyg konnyitse neki....aztan csak kibujt.....Azt Attila is szereti,hogyha dorzsolom,de persze nem mindig,de van,hyog szinte tartja,hyog meg-meg-meg!
"Fogadalom":fogyas,torna.... :oops: mondjuk mar nekikezdtem 2007ben,szoval azert is nem iagazn fogadalom,csak most meg inkabb probaltam magamban tudatositani,hogy muszaj!!!!!!!!
Bali ovodas,azaz!!!!De tenyleg!
Mindjart beirom a zoldfuszereket,mert eskuszom el fogom felejteni....

Kép

Kép
arwen07

Balázs ma ezzel lepett meg bennünket:

Kép

Felállt a kiságyában és ennek nagyon örült!!! :D
szerika

Szoval a Kismama ujsag szerint:

7 hos kortol:
etolaj 1 kaveskanal/1 dl fozelek (tudom ez nem zoldfuszer :lol: :lol: csak ez ilyen "egyeb" kategoria,es gondoltam erdekes lehet ez is ), petrezselyem, zellerlevel, kapor, metelohagyma

8-9 hos kortol:
bazsalikom, kakukkfu, borsikafu, borsmenta, szurokfu, citromfu, lestyan (igen kis mennyisegben)

Na most mar tenyleg elkoszonok... :oops: :roll:

Kép

Kép
arwen07

Jaj de ugyes Balazs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es mennyire edes kis arcot vagy!Nagyon buszke magara!!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok,ti mikor engedtetek le az agyat?Amikor magatol felul?Vagy mikor kell?

Na tenyleg pusz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen: közben én is láttam, hogy írtál... :D Jól elvagyunk itt... :D köszi a választ. Hát elég húzós az ára, de nagyon profi a kép alapján!!! Na majd még átgondoljuk anyagilag megéri-e...
Fogzást már írtam, mi is szenvedünk :( és még nem is érzem, hogy jönne... jajajajjj...
De jó tippeket adtál ezekkel a bébiételes oldalakkal. Bár az én fiam nagyon válogatós...
Én is gondolatban elhatároztam, hogy muszáj lesz tornázni, illetve nekem hasra kellene gyúrni, de erősen. Nyárig le kell vinnem, hogy bátran menjek strandra. Gondoltam mától majd keményen belevágok, de nem volt időm rá, persze tudom, hogy muszáj elkezdeni...
Egyébként érdekes, mert vékony vagyok, 51 kg, de a hasam az hatalmas. Máskor nem kellett hasra dolgoznom, mert azért onnan is fogytam, de most nem és iszonyúan hülyén mutatok nagy hassal és pálcika lábakkal. :?
szerika

AZ ágyat onnantól engedtük le, hogy feltérdelt, vagyis megfogta a rácsot és húzta fel magát. Na akkor láttuk,hogy muszáj leengedni...
szerika

Én még rakok karácsonyi képeket, de aztán én is lépek...
A karácsonyfánk:
Kép

Bali ezt a dömpert kapta tőlünk, nagyon szereti:
Kép

Télapó a karácsonyfa előtt:
Kép

Ajándékok:
Kép
szerika

Sziasztok!

Többszőr akartam írni, de nem adott be szövegíró dobozt a rendszer. :evil:

Most Oli rajtam Ergoba, nem igen látom a billlentyűket. :twisted:
De a szép képeket igen. :wink:

Bali csúcs ügyes. Annnyira jó érzés ez, emlékszem Lillusnál. :lol: Nem pityeredtél el? :wink: Sztem akkor tud gerinckímélően ülni, ha már magától képes erre. De amint látom, ez a téma nálatok már tárgytalan. Oli is sokszór kinyomja már magát, sztem nem várat sokat magára. Rendszeresen felűl, de nem viszi tűlzásba. :twisted:

Mi akkor engedtük le az ágyat, mikor felűlt. De cálszerű akkor, mikor elősszőr látod magasabban a buksilyát az ágynál.

A kaja nálunk katasztrófa. Nagyon könnyen megfogják a cuccok. A rizstől pl. sírva kakilt bogyósat. :cry: Persze ettől én is sírtam. Hibásnak éreztem magam. :roll:

A Kecskeméti vmelyik külföldi cég tulajdona. Talán Milupa? Nem bizti.... :oops:

Pinkiné vigyázz magdra!

Megyek pancsizni, bocsi a kevéske hozzászólásért. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Esztora,sztem Nyunyi tiszta apja!!!! :lol:

Nálunk is mindenki ezt mondaja, de Laci szerint, ezen a képen rám hasonlít...... :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Pinkiné, vigyázz magatokra, igazoltnak tekintjük a hiányzást :wink: (na azért nézz be, hogy tudjuk, minden okés) :D

Arwen, az tényleg szupi gép, nekünk az elődje van, 350D, bár én nem használom, csak a párom, nekem nincs türelmem állítgatni :oops:

Szeri, gratula Balázsnak, tényleg milyen elégedett arcot vág :lol:

Fioona, tök jó ez a kép, a mosolya tényleg a Tied :D

Na jó éjt, megyek aludni, holnap vár a munka :(

Kép
vickybabe

Sziasztok Drágáim!

Először is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek!!!!

Vicky:D
Sajnálom, hogy nem terv szerintsikerülta kiruccanás, remélemlegközelebb már úgy alaul minden, ahogy szeretnétek, és kellemesebb izgalmakban lesz részetek:D

Arwen:D
Szegény Ati:(:(:(:(:( Nagyon rossz lehet, én most érzem, hogyÁki beteg, hgy mennyire szar ez a tehetetlenség.

Esztora:D
Nagyon sokat gondolok Rátok most, hogy közeleg a CT időpontja! Az orrdugulás elleni szert meg nem tudtam beszerezni, mert csak az ügyeletes gyógyitár volt nyitva, ahol még popsitörlő kendő sincs (ez tök komoly! A múltkor akartam venni, a nő meg nézett rám, hogy az mi?) De hála IStennek most az orra nem olyan vészes, most köhög. :?

Fioo:D
Nagyon édes Oli, tényleg aTied a mosolya! Nálunk is olyan érdekes, nagyon megoszlanak a vélemének, hogy Áki Apja, vagy én-e inkább.Mikor megszületettt,Papa klónja volt, de most a napokban találtam néhány babakori képet magamról, és én sem tagadhtnám le (nem is akarnám:D )

Szeri:D
Bali tényleg olyan Nagyió! És szuper ügyes is! Én nem tettem fogadalmat, mert nem érzem úgy, hogy lenne értelme. Nincs semmi olyan dolog az életemben, amin gyökeresen változtatni akarok, talán annyi,hogy a nyelvvizsgát le kéne végre tennem.

Ninoka:D
Vigyázz ám nekem Magadra, meg a kis KEresztgyerekemre!

MErikám:D
Hogyvagytok? Olyan jó lenne, ha tudnál egy kicsitjönni, mesélni...milyen volt az első Karácsony az új Otthonban?

Ágota:D
Jobbulást Nektek!

Áki: hát, Csajok, én nem tudom, vége lesz-e ennek a betegségnek valaha. És úgy szégyellem magam, mert sokszor éjszaka már mindnekire düös vagyok (a Férjemre,hogy Ő aludhat, a Jóistenre, hogy miért nem engedi már Ékit meggyúgyulni, pedig tudom, hogy ezek a dolgok nem így múködnek, és lehetne sokkal nagyobb baj is, és reggelre mindíg úgy elszégyellem magam) , de kezdek kicsit kikészülni. Most így fest egy éjszakánk: 11-12 között alszik el. -fél4 között felkel, iszik egy kis teát, meg úgyfél órát járkálunk, aztén visszaalszik. Néha kell ileynkor orrot szívni, vagy lázcsillapító kúpot beadni, néa nem , az változik. Mostanában jobb az orra, reggel 6ig bírja orrszívás nálkül, viszont nagyon köhög. És semmi nem használ, sem Panadol,sem Stodal-szirup, a doki még a Rinathiol-t mondta, de nem akarok Neki adni,mert az csak 30 hónapos kortól adható....Szóval úgy 4.revisszaalszik, utána fél óránként köhög, de elég megsimiznem, és alszik tovább. Hatkor felébred, orrszívás, szopi,ésvisszaalszik úgy 9ig,de csak úgy, hogy mellette fekszem, és amikor rájön a öhögés (úgy 45 percenkénet), utána azonnal cicit gyúrök a szájába. Hát ez van. Egyszer sak rendbejön, de már kezdek nagyon elkeseredni, pedig tudom,hogy vannak,akiknek sokkal gázabak az éjszakáik.

Millió puszimindenkinek!

porsika

Húúú, bocs a rengeteg félregépelésért!

SZeri:D
A Nagyió fetmészetesen Nagyfiú akart lenni :D

Csak a nosztalgia kedvéért megpróbálok beszórni magamnak egy újvonalzót, ahol másik Keresztgyermekem, Nővérkém Kislánya, Lili Hanna növekedését követhetitek figyelemmel :D ( Pinkiné pocijában lévő Kiskeresztgyerekem növekedését úgyis látjátok az Ő vonalzóján) :D

porsika

Sziasztok!

Köszönjük szépen az aggódást, most már jobban vagyunk. Apa ágyba hozza nekünk még az innivalót is El vagyunk kényeztetve.

Pénteken megyünk a doktor bácsihoz, addig tuti feküdni kell. Aztán majd meglátjuk.

Porsi, ezek szerint Annáék fiából lány lett? :) Tökre jó. :) Remélem, lassan mi is megtudjuk, mi van a gyerkőc lába között :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

http://www.phoenix.hu/hu_a/interjucsonakfej.php

itt találtam egy interjút ,érdekes hogy ő is júliusi .
Nyunyinak nem ilyen a feje de hát a ct-n kiderül.

Porsi írtam neked egy csomót erre elszállt na később újra írom.

Bridzsi

Kép
esztora

Én megint kiamardam egy infoból. MOst akkor Nyunyinak ilyen csónak feje van, mint ennek a babának? illetve olvasom, hogy nem ilyen, de erre gyanakodnak?

Porsi. Nekem is szoktak hasonló gondolataim lenni. :( Nem vagy egyedűl, teljesen természetes, hogy fáradtan idegileg kiborúlsz. Ezen ne emészd magad. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Nekünk jól teltek az ünnepek! Igaz sokat utaztunk hogy mindenkivel találkozzunk! Szerencsére jól viseltem bár az autózás nem mindig jött be. Igen hányingerem lett egy alkalommal! Szilveszterkor is bálba voltunk a barátokkal nagyon jó volt de csak kettőt lassúztam a párommal egyébként nem mertem mert sokan voltak és féltem hogy megütik a hasamat!

A gyerkőcök gyönyőrűek!!!!!!
És én mindig ámulok Szeri Balázsán mert annyira nagyfiúnak néz ki. Olyan mintha sokkal idősebb lenne!!!

Betegeknek jobbulást kívánok! Én most kicsit tartok ettől az influenza járványtól de remélem nem kapom el!!

Pinkiné!

Pihenj sokat,és nagyon drukkolok hogy minden oké legyen!!!! Képzeld én meg júli 3-ra vagyok kiírva! :D Lehet majd együtt szülünk! :lol: Szép pocid van! Nem semmi hogy ennyit fogytál! Még én se híztam egy dekát se! Neked mikor kell menni afp-re? Nekem jan 21-én,aztán annak az erdményével a genetikai uh-ra! Kicsit izgulok remélem minden rendben lesz a bébinkkel!!

Bocsi csajok de most csak ennyi!

További szép napot!

Ja mutatok Nektek én is egy 14-hetes pocifotót! Mindenki azt mondja hogy nagyon lányos! Hát jó lenne ha a kövi uh-nál kiderülne. Kép Kép
csipcsab

Fioo igen ez a gyanú ezért megyünk ct-re.(nyílvarrat rendelenesség a gyanú ettől lehet a csónakfej)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Marietta:D
Nem semmi poci :shock: :shock: Nekem kb húsz hetesen volt ekkora:D Nagyon csini vagy, gondolom, büszkén viseled!

Ninoka:D
Igen, kiderült, hogy amit a múltkor kukinak néztek, az nem kuki volt, hanem a doki szavaival élve: "egy orbitális csikló" :D:D:D:D
Úgyhogy Lili trükkös Gyerek, nagy mókamester már most.:D
Örülök,hogy jobban Vagytok!

Köszi a megnyugtatást, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel! Nálatok mi a helyzet most éjszaka? Javult valamit, vagy Oli még mindíg óránként ébred?

Hú, mostkicsit beszartam, mert Ákinak sem teljesen gömbölyű a feje, és már majdnemteljesen zárt a kutacsa...bár a koponya uh-ncsak mondták volna, ha valami gáz van, nem? Hát, megértem, hogy nem szívesen beszéltél eddig erről, nagyon rémisztő lehet, de bztató, hogy ilyen jól kezelhető problémáról van szó, nem? Le a kalappal előtted, hihetetlen lelki erőd van! A CT után rögtön kiderül, hogy szükség van-ea műtétre, vagy esetleg elkerülhető?

Na, akkorképek:
karifánk:
Kép

Áki és Biu, a leendő menyem:D
Kép

Karácsony este Apuval
Kép

porsika

Porsika ne pánikolj!
a nyílvarrat nem a kutacs és nem kell teljesen gömbölyűnek lenni a buksijuknak.nem akartam pánikot kellteni!!!
amíg nem tudtunk semmit addig nem akartam róla beszélni.nem is sokan tudják rajtatok kívül.viszont nagyon nehéz volt magamban feldolgozni és így most könnyebb!!

amit előtte írtam neked az az hogy Nyunyi egyetlen éjszakát sem aludt még végig,így én 6 hónapja nem aludtam egy jót.mostanában megint éjfél 1 óra felé ébred szerintem a HA-s tápszer már nem elég laktató neki.aztán olyan mintha 1-2 óránként tankolna (pizsim reggelig kigombolva csak Nyunyit rakom egyikről a másikra) 8.-án megyünk féléves kontrollra akkor konzultálok dokival hogy adjon másikat.

van itthon rhinathiol megnéztem a dobozon 1 hónapos kortól adható!hátha ez használ Ákinak!

Bridzsi

Kép
esztora

http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

itt egy jó kis táblázat a másik topicból (köszi Szivvi :lol: )

Bridzsi

Kép
esztora

persze ebben is van olyan amit nem adnék én sem de jó kis kiinduló 1 hét múlva Nyunyi is kap v.mi finomságot.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Mareietta de szép nagy poci! És ez még egy sima naciba belefér? Vagy ez már nagyobb méret? Bár gondolom igen. :oops:

Hát, azért, ha a gyerek fejéhez nyúlnak, az nem olyan egyszerű. Jó-jó koponya, nem agy műtét, de azért mégiscsak ott motoszkálnak....... no, de ha még jöhet jó hír is akkor arra kell koncentrálni! Reménykedjünk. :wink:

Éjsazkák? Hm-hm. Tény, hogy karácsony óta ma volt a 3. éjszaka, hogy több órát tudtam egyben aludni. Most pl. éjfél után 40 percel volt fenn utoljára, de akkor nem cicizett. Ilyen még nem volt. Sír, de ha cicit teszek a szájába, csak jobban ordít. :shock: Ez elég ilyesztő, mert eddig mindkét gyerekkel a cici mindenre megoldás volt. Mindegy, elringattam, aztán reggel 9-ig aludt egyfolytába.
Viszont nappal egyre követelőzöbb. Mióta kiszokott jönni hosszabb időre a földre, nem akar megmaradni a kiságyba. Ezzel csak az a gond, hogy a konyha, megb a szoba a ház két végében van, és rohangálok a kettő között. :roll:
Nekünk is illene már húst adni, de Lacinak megigértem, hogy most 1 hétig csak alma-krumplit eszik, lássuk így mit produkál kaki ügyben. Szinte minden megfogja amit ehetne, ami lazítana, az meg ugye nincs. (barack) Most újat nem merek adni, amig nem lesz egyértelmű a helyzet. :roll:
Megyek, megint ordít, kiakar jönni, de pehhe van, mert előbb kajcsit kell készítenem. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Ákoson nem is látszik, hogy beteg, ha nem írtad volna, nem mondanám meg a képről. Jól tartja magát. Javulgat már?

KépKép
KépKép
fioona

Hanna nagyon szép név. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

a mi karácsonyfánk!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágáim!

Drága vagy, köszönöm a tippet! Vettünk is Rinathiolt, meg ma voltunk a dokinéninél, Ő is ezt javasolta, csak rosszul emlékeztem. Viszont sajnos Ákinak elég masszív hörghurutja van, antibiotikumot kell kapnia, amit nagyon nem szerettem volna, de ha ez kell, hogy rendbe jöjjön, hát legyen. Nagyon szép a fátok! Ja, alvás -ügyben meg aztán tényleg nem szólhatok egy szót sem. Te nem szoktál ilyenkor néha neheztelni Apára? Vagy ő felkel Nyunyihoz?

Igen, a Hanna szerintem is nagyon szép név, de sajnos a Prinzhez nem megy, így engedtem, hogy kis Keresztlányom lestoppolja. :D Igen, Áki meglepően jól tartja magát, pedig aznapra virradó reggel még láza is volt.. Olyan kis hős, most is egész nap vigyorog, csak az orrszívásokat nem szívleli...:D Nagyon büöszke vagyok Rá. :D

puszik mindnekinek

porsika

Sziasztok!

Fio,Porsi!

Köszönöm a dicséreteket,és igen tényleg büszkén viselem!! :D
Ezt a nadrágot most halásztam elő a szekrény mélyéről mert nagy volt rám,és most pont jó! Úgyhogy igen Fio ez már nagyobb méret. Most olyan jó mert nagyon kényelmes! Egyébként egy gatyám nem jó már rám,csak a hasam miatt. Úgyhogy hétfőn már vettünk nekem egy nagyobb méretű nadrágot.de mostmár szeretnék olyan kismama nadrágot venni amit mostantól tudok hordani és folyamatosan lehet állítani!!

Porsi!

Tényleg nem látszik Ákosodon hogy beteg! Nagyon ari!!! Képzeld valamelyik nap kérdezte meg tőlem a párom hogy mit szólnék ha fiunk lenne akkor Ákosnak hívnánk!! Mert volt már nekünk egy név a Barnabás csak nekünk a vezetéknév is nagyon hosszú ezért még nem tudjuk!
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?