Erika!
Én még hébe-hóba mindig vérzek. Olyan rossz, hogy mikor már azt hiszem teljesen elmúlt, akkor újúlt erővel indul. Ettől függetlenül már kétszer voltam Pncival úszni, mert hála istennek akkor nem volt.
A nyaralás alatt azt hittem a mensim jött meg, mert görcsölt a hasam, meg elöntött a vér, de másnapra nem volt semmi, s azóta sem.
(Bocsi a részletekért
)
A gátsebem is sajog időnként. Előre félek a jövő heti vizsgálattól
Szeptemberttől mi is megyünk úszni!
Csak még nem tudom, hogy a szombatira-e, vagy a vasárnapira. Majd ki kell próbálni.
Azért jót nevetek, mikor elképzelem, amint Bence végigüvölti a foglalkozást:D:D
Nina!
Szombaton megyünk úszni, van kedved jönni???
Pénteken fagyi énisénis!
Mikor mentek?
Csatlakozhatom?
Katica!
Babauszi:
1. Szombat, Ligetfürdő, télen Gomba.
Egy aranyos néni (Mucika néni) tartja, 8-10-ig van ott, ebben az időtartamban mehetsz, amikor jólesik, és bekapcsolódhatsz.
Előnye: Egyszerre kevés gyerek van, többet tud a babával foglalkozni.
Hátránya: Nem csak ti vagytok a vízben, azaz közel se steril.
Ára:Belépő neked, (550 Ft), meg Mucika néninek 300 Ft.
2. Szombat sportuszoda.
Erről nem tudok semmi közelebbit.
Ki kell nekünk is próbálni.
3. Vasárnap, Sportuszoda.
8- 3/4 9-ig tart, komplett foglalkozás, végig gyakorlatokkal. 1000 Ft, és többen is bemehetnek.
Nálunk volt úgy, hogy anyu+apu nézte, Tamás, Pnka meg én a vízben voltunk. Így is annyit kellett fizetni.
Előnye: A kismedencét a babausziig zárva tartják, azaz teljesen tiszta a vize. Konkrét gyakorlatok vannak, nem unatkoztok.
Hátránya: Egy oktató van, és sok gyerek. Kevés idő jut egyre.
Csak októbertől máusig van, pedig az úszást nem szabadna félbehagyni.
Ha rám halgatsz, akkor szeptemberben elkezded a sportusziban, nyárra meg már elég nagy a Ligethez.
Mi is így csináltuk. Három hónapos volt Panci, mikor elkezdtük, és nem egész öt hónapos mikor levették a sátrat, és átszoktunk a Gombára/Ligetre.
Ekkorra már semmi baja nem volt tőle.
De ősztől újra a sportusziba fogunk járni Bncével meg Pancival. Csatlakozhatnál te is.
Az úszáshoz kell egy gumibugyi, amit rákötsz a csupasz fenekére, és arra ráhúzol egy kis fürdőgatyót. (micimackóban lehet kapni, de a sportusziban helyben is)
Küldök neked Babauszis képet:
Képzeljétek, ma belerohant egy őrült az autónkba!
Akkorát dobott rajta, hogy jól megrándult a nyakam!
Viszont a biztonsági ülések jól vizsgáztak, mert egyik gyerek sem ébredt fel az ütközésre.
Mondjuk az alvókájuk is jó, mert a szélvédő jó nagyot durrant
Így néz ki most az autó:
Holnap még teszek fel mai képeket, csak nagyon fáradt vagyok.
Puszi:
Zsófi