Új privát üzeneted érkezett!

Olyan gyorsan megjártam a tb-t, hogy csak na.
Vanda elaludt. Szerintem hozza a húsz perces mindentbele gyorsalvás formájátKép
Hát Gabi azért én is irigy vagyok ámKép
Na megyek, mert tenni való akad bőven.
Kihasználjuk a 20 percetKép
NIna
nina74

Képzeljétek Flócinakmostanság nemmegy túl jól a napközbeni alvás. Ma kipróbáltam, hogy a heverőre fektetem és melléfekszem. Kb. 10 perc alatt elaludt. Most is durmizik. Igaz, egy párszor le kellett fektetnem, de nem nagyon ellenkezett. Inkább csak idétlekedett. Remélem ez beválik.
GAbi3
inecsg

Sziaszto,

az elmult ejszakarol csak annyit, hogy Jazmin 3-fel 7-ig enren volt. Eloszor orditoot, magunk koze vettuk, mag olyan volt , mint 1 mergezett eger, hol az apja laba kozott fekudt, hol rajtam...
Tisztara megsuttyosodott. Utana fel 10 ig aludt az apjaval.
Nem tom mi volt?
g.
gabomamo

Sziasztok!

Tegnap voltam Sikónál 6 hetes kontrolon,de basszus nekem nagyon fájt a vizsgálat.Még egyszer sem szenvedtem vizsgálatnál ennyire.
Pár pillanat volt de úgy éreztem soha nem ér véget!KépAzóta vérzek.Kép

Nina:Ma visszük Dani pisijét a sporba,holnap vendégek jönnek,de pénteken jó lenne egyet fagyizni?Benne vagy?Tök jó,hogy Vanda ennyit alszik!KépMég mindig nem bírom felfogni,hogy elég nekik ennyi alvás???

Zsófi:Én nem örülök,hogy Dani ennyit hízik,de mit tudok neki tenni?Nagyon jó étvágyú babó!Kép
Lehet,hogy elkezdem fogyókúráztatni.Kép
Bence is nagyon édi,olyan édes orra van imádom!

Krisztina:Innem küldök sok-sok puszit a mailt még nem hoztam össze,még próbálkozom!

Gabi3:Annyira örülök,s nagyon gratulálok Nektek a kis picurkához!de jó!Kép

A babaúszás engem is érdekel,szeretném Danót vinni,ha felhúzzák a sportuszi tetejét.Remélem addig helyre áll nálam is minden nőgyógyászatilag.
Zsófi veled beszéltük még pocakosan,hogy te is jössz majd Bencével?

Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Gabomamo:
Nektek Jázminnál hasfájára mi is jött be?
Tudsz valami édeskömény cseppekről vagy valami hasonló a neve?
Gripe water enm az igazi,az iinfakol 3 hónaptól,amit most használunk cseppek espumisan,hát...
Pussz!

Erika
erika76

Szijasztok!

GAbi3! A Sári szöke? Huuh, akkor nem rá gondoltam.
Most csináljátok a ház tervet?
Mikor mész a Sárihoz?

Kriszti! Boldog Névnapot!

Melinda! Szegeden nem is nézegettek házakat?

Az nemalváshoz én is beszállnék, szerencsére éjjel alszik Hanga, de most 15 óra van, 2 órája betettem az ágyába aludni és még mindig matat...szerintem nem fog aludni. Na mind1.

Szjasztok, Lara
lara

Erika: Köszi a gratulát. Nem túl jó,hogy nem vagy rendben. Mit mondott a doki bá? Hívd fel,ha nem rendeződik a dolog. Nem baj az ha sokat gyarapodik Danóci. Az Espumisan csak arra jó, hogy még jobban fájjon a hasa, Flónak is adtam. A Gripe undormány. Az egyik kismamában olvastam, hogy szárított cseresznye vagy meggy magos textil zsákot megmelegítessz és azt tezsed a pocakjára. Az jót tesz. Nekem van itthon magom, csak még nem sikerült belevarrni zsákba, ha gondolod megemberelem magam és húzok rá valami göncöt és kipróbálhatod. Igaz csak kölcsönbe tudom csak adni, mert majd nekem is kell a szülőszobán és esetleg a tesónak. Kép

Gabó: Ez a Jázi nem semmi csajszili. Milyen az új lakás? Belaktátok már?

Ja azt nem is ítram, hogy Fló elérte a 8 kilót és 73,5 cm.

Gabi3
inecsg

Lara: megint nem figyeltél!KépKépKép
Gabi irta a multkor mikor megy dokibácsihozKép
Gyanus vagy te nekemKépRoppant szorakozott vagy mostanábanKép

Erika:
akkor pénteken
Nina
nina74

Lara: Engem nem zavar,hogy nem figyelsz és csak minden második szót olvasod el. Kép Jövő hét kedden megyünk doki látogatóba. A terv már megvan csak szakember keze nyoma is kell rá. Kíváncsi vagyok, mit mond rá.

Vége az internetezésnek, Flóci felébredt. Olyan kis aranyos, ahogy beszélget. Csak nem tudom kihez. Talán az állataihoz, amik benn vannak az ágyikójában.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Lara! Néznénk mi Szegeden is, de az árak nagyon el vannak szállva...

Lotti ma végre aludt napközben, 2,5 órát. Viszont alig eszik valamit. A szokásos kajcsijának talán a felét, sőt ma vacsira szinte semmit nem evett.
Ma felállt az ágyában, és verte a fejét a rácsba, nagyon tetszett neki, nekem nem annyira.
2 napja napközben is fürdik, attól jobban van.

Gabi3! Lotti is szokott dumálni, legfőképpen a macijához. Hú, de nagy már Flóra! (vigyort hogyan kell írni?!)

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok,

Lara,

azt elfelejtettem, nagyon buszke vagyok rad, hogy te talatad ki a terhessegi hetek, napok szamat zarojelben!!! Kép Pirospont jar erteKép

Erika,

Jazminnal nem valt be semmi a hasfajasra, csak az, hogy elmult 3 honapos, meg talan a hasonfekves. En is probaltam az Espumisant, a Gripe watert (ettol megtanult bufizni, mert sokaig nem tudott), nem hasznaltak. Mindig csidalkoztam azon, hogy masnak hasznaltak.
Simonnak az Infacolt hsznaltam 1 honapig es elmult. De en azt mar par hetes kortol hasznaltam. De hogy attol mult-e el, ugye azt megmondani nem lehet.
Azt szerette Jazmin, ha a hatat simogattam, Simci is szerette picibb koranóban, amikor nehezen aludt el.

Gabi,

asszem igen belaktk a lakast nagyjabol. Jazmin ugy viselkedik, mint aki mindig itt lakott, Simon nem szolt semmit. Kép
Az ejszakarol csak annyit meg, hogy apu fel 3-ig jaccott es 3-kor kezdte a musort Jazmin. Gondolhatjatok!

Ma fel eves Simci. Jo oreg mar, ugye? Kellene vmi hozzataplalas feleseget, de nagyopn nem fulik hozza a fogam. Nagyon jol elvagyunk mi igy.

Erika,

most jut eszembe, en is nagyon aggodtam, hogy Simci rengeteget hizott az elejen . Teljesen ketsegbe cvoltasm esve, hogy par honap mulva 1 rofi lesz. Az elso honapban majdnem 2 kilot hizott, utana is szepen gyarapodott. 5 honaposan 8 kilo volt. Most az uccso honapban meg csak 22dekat hizott. Ami meg mar szinte keves. De meg igy 1 kiloval megfejelte a feleves sulyduplazasat.

nu csok mindenkinek,
gabomamo

Zsofi,

na latod, es meg panaszkocc, Simon meg nem aludt ilyen sokaig reggel soha, pedig kicsit oregebb Bencenel. Kép
gabomamo

Melinda: A mosoly pofit úgy lehet csinálni, hogy kettőspont és zárójel bezár. Lotti nagyon ügyi, de azért a fej ágybavaló beverését ne gyakorolja. Kép

GAbó: Milyen játékkal lehet ilyen sokáig jáccani? Úr isten már fél éves Simci!! Ugye milyen egyszerű a szopizás. Most úgyis olyan sok finom gyümi van csak egy-egy falatot kell neki adni.

Jó éjt!

Gabi3 (5+6) ((GY.K.)) Kép
inecsg

Gabi,

strategiai jatek, interneten jacca mar kb. fel eve. Egyszerre kb. 2-3 ezren jaccak.

Flora nemsokara leelozi Jazmint. Erdekes, hogy Flora nem tunik nekem vekonynak. Jzmin alig tobb, megis ki vannak a bordai.

Mi az a gy.k.?

g.
gabomamo

GAbó: A gy.k.= gyengébbek kedvéért, csak Larának írtam, remélem nem haragszik meg. Csak vicceltem. Kép Pedig Flónak is kivan a bordája. De pocak ügyileg rendben van. Volt egy időszak,hogy a Honfoglalóval jáccottunk sokat. Na azért hajnai 3-ig nem.

Gabi3
inecsg

Erika!

Én még hébe-hóba mindig vérzek. Olyan rossz, hogy mikor már azt hiszem teljesen elmúlt, akkor újúlt erővel indul. Ettől függetlenül már kétszer voltam Pncival úszni, mert hála istennek akkor nem volt.
A nyaralás alatt azt hittem a mensim jött meg, mert görcsölt a hasam, meg elöntött a vér, de másnapra nem volt semmi, s azóta sem.
(Bocsi a részletekértKépKépKép)

A gátsebem is sajog időnként. Előre félek a jövő heti vizsgálattólKép

Szeptemberttől mi is megyünk úszni!
Csak még nem tudom, hogy a szombatira-e, vagy a vasárnapira. Majd ki kell próbálni.

Azért jót nevetek, mikor elképzelem, amint Bence végigüvölti a foglalkozást:D:D

Nina!

Szombaton megyünk úszni, van kedved jönni???

Pénteken fagyi énisénis!
Mikor mentek?
Csatlakozhatom?

Katica!

Babauszi:

1. Szombat, Ligetfürdő, télen Gomba.
Egy aranyos néni (Mucika néni) tartja, 8-10-ig van ott, ebben az időtartamban mehetsz, amikor jólesik, és bekapcsolódhatsz.

Előnye: Egyszerre kevés gyerek van, többet tud a babával foglalkozni.
Hátránya: Nem csak ti vagytok a vízben, azaz közel se steril.
Ára:Belépő neked, (550 Ft), meg Mucika néninek 300 Ft.

2. Szombat sportuszoda.
Erről nem tudok semmi közelebbit.
Ki kell nekünk is próbálni.

3. Vasárnap, Sportuszoda.
8- 3/4 9-ig tart, komplett foglalkozás, végig gyakorlatokkal. 1000 Ft, és többen is bemehetnek.
Nálunk volt úgy, hogy anyu+apu nézte, Tamás, Pnka meg én a vízben voltunk. Így is annyit kellett fizetni.
Előnye: A kismedencét a babausziig zárva tartják, azaz teljesen tiszta a vize. Konkrét gyakorlatok vannak, nem unatkoztok.
Hátránya: Egy oktató van, és sok gyerek. Kevés idő jut egyre.
Csak októbertől máusig van, pedig az úszást nem szabadna félbehagyni.

Ha rám halgatsz, akkor szeptemberben elkezded a sportusziban, nyárra meg már elég nagy a Ligethez.
Mi is így csináltuk. Három hónapos volt Panci, mikor elkezdtük, és nem egész öt hónapos mikor levették a sátrat, és átszoktunk a Gombára/Ligetre.
Ekkorra már semmi baja nem volt tőle.

De ősztől újra a sportusziba fogunk járni Bncével meg Pancival. Csatlakozhatnál te is.

Az úszáshoz kell egy gumibugyi, amit rákötsz a csupasz fenekére, és arra ráhúzol egy kis fürdőgatyót. (micimackóban lehet kapni, de a sportusziban helyben is)

Küldök neked Babauszis képet:
Kép
Kép

Képzeljétek, ma belerohant egy őrült az autónkba!
Akkorát dobott rajta, hogy jól megrándult a nyakam!
Viszont a biztonsági ülések jól vizsgáztak, mert egyik gyerek sem ébredt fel az ütközésre.
Mondjuk az alvókájuk is jó, mert a szélvédő jó nagyot durrantKép
Így néz ki most az autó:
Kép

Holnap még teszek fel mai képeket, csak nagyon fáradt vagyok.

Puszi:

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: De jó, hogy nem lett semmi bajotok az autópusziban.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Igen, Katicabogár többek között progmatot is fejeztem. Lehet, hogy te is ismerős vagy nekem? KépJó lenne kideríteni!
Körzetileg is ide tartozom, vagy legalábbis elfogadtak, mert Vera írkál a kiskönyvembe, és a Kajtáron kivül nem kell más dokihoz mennem, viszont a szülés után a Nádháziné lesz a védőnőm.

Gabi3! A Verát, én is nagyon csípem. Tegnap voltam nála, és a férjemet is behívta, ott voltunk majd egy órát. Kajtárnak állítólag volt valami gikszere, de ez csak szájhagyomány útján terjed, báris, én semmi konkrétat nem tudok róla. Verát kérdeztem tegnap és azt mondta, hogy a 34. héten szokta a Sárinak átadni a kismamákat, és, hogy ez igen protokoláris dolog, én kezdek belenyugodni, hogy ez így lesz, és a terhesség végén "váltok" orvost.

Melinda! Köszi a választ! Nekem is maradt a toxoeredményem, így többször nem is kell nézni, régi fertőzés, ami tulajdonképpen a legjobb eset.
Nem gondoltatok rá, hogy építkezzetek? Mi is éppen most keresünk telket Szegedhez közel, de elfogadható áron.

Gigi! A vizitornára nagyon szivesen mennék. Az mikor is van pontosan? Amíg ilyen meleg van, én másfajtára nemigazán vállalkozom, de az nagyon felkeltette az érdeklődésem.

Zsófi! Basszus! Nagyon örülök, hogy épen megúsztátok!

Nóri (16+1)
norcee

Nóri: Azért ez tök jó, hogy központilag így megoldják. Nem kell ide-oda járkálni. Az agyrém. Algyő jó hely, mi ott fogunk nemsokára építkezni. Milyen házban gondolkodtok? Nem vesztessz semmit a Sárival, mert nagyon rendi. Most néztem a profilodat, én is tanci néni vagyok. Te hol tanítassz? Már nem is mész vissza? Milyen tárgyakat okítassz?

Zsófi: Annó én is így csináltam az első néhány hétben, az 5-dik héten azt hittem hogy megjött. Aztán ki tudja... Kép Szerintem a szoptatástól van ez a dolog. Vagy ha kicsit megerölteted magad?

Gabi3 (5+7 vagy 6)Kép
inecsg

Sziasztok,

Zsofi,

Jazminnal en is vereztem 6 hetesen, de csak 1-2 napig, aztan sokaig semmi. De azert vigyazz magadra. Nem semmi utkozesetek volt.

Nori,

oszinte reszvetem Nadhazine miatt. Nekem most sikerult megszabadulnom tole es nagyon orulok neki. Juppi! Kép

g.
gabomamo

Kép

Kép
Kép

Pár képet akart a Zsófi feltölteni tegnap, nem sikerült. Most pótolom.
Gondolom látszik melyik Panka, és melyik Bence!

Meso
meso

Meso: Tökre hasonlítanak egymásra. Nagyon szép babók.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
olvastátok?Kép
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/0308012.htm

Nóri,
Major Krisztián nem tanított?
Nádháziné jujujjj. Csak annyit mondhatok, vag yépítsétek gyorsan a házat, vagy tegyél vattát a füledbe, ha majd megy hozzátok.Kép

No, voltunk bölcsiben, bár tegnap vegyes érzéseim voltak, kellett e ez nekünk, ma már kicsit derűsebben látom a jövőt. Jó, hogy nem kell elkapkodnunk, úgy gondolom, ha hagyok Cumikának időt, akkor semmi probléma nem lesz vel. Éééés tök jól alszik, bár nekünk a délutánival nem volt nagyon gondunk sose, de pl. tegnap reggel 8-ig, ma fél 8ig húzta a lóbőrt a fiatalaúr, azért még sem negyed 7-ig.KépKépKép
Most még vegyes a banda egyébként, mert vendég bölcsisek is vannak, még a leendő csoporttársakat nem láttuk, ők még nem járnak. Mi protekciósak vagyunk.Kép

Zsófi,
az autó nem semmi. Még jó, hogy nem lett bajotok. A gátsebet mond a Sikónak, én vagy 8 hónapig(!) jártam hozzá, szegényke nem tudott vele mit kezdeni, aztán egyszercsak doki nélkül elmúlt. De akkor már gyógyszer, gomba elleni kúp stb. minden volt a repertoáron.

Szépek a gyerkőcök. Jól látom, hogy Bence apukádra hasonlít?

Ildiéknél voltunk tegnap, csuda helyes Janka. Kikerekedett pofi, nagyon édi volt. Lili meg el kedzte kérdezgetni Mi ez? Jönnek a szép idők....!Kép

No, eldugulok, kellemes napot:
Ágci

Kép
Ágci

Miért lett ilyen rossz a felbontás???

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ágci: Szép súlyú újszülött.... Flóra fél évesen volt ekkora. Kép Akkor jól bírta Gabó a kiképzést? Szerintem csak azért alszik ilyen sokáig,hogy ne kelljen menni bölcsibe. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Szegény Flóci belázasodott a 15 hónapos oltástól. 38 fokos láza lett. Elég ha adok neki lázcsillapítót vagy vigyem dokinénihez?

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Gabi,

hivd fel az ugyeletet, hatha okosabbak.
Most azt nem tudom lehet-e laz v. csak hoemelkedes? Jobbulast!
Egyebkent a 38 fok az pont hatareset. Epphogy laz, mert 38 fokig csak hoemelkedes.

g.
gabomamo

Hát nem semmi az a hat kilós babaKép

Zsófi:
Olyan fél öt körül szoktunk találkozni,ha a kölkecek engedikKép
Fagyi az csak nekem gyere beKép
Erika egy gombóccal elnyammog egy fél óráig. Én addig leküldenék egy vödörrel.
Szépek a babák. Nálam teljesen jó a kép.
Kocsit sajnálom.

Gabi3
Szegény Flóci!
Mit szeretnétek most? Kisfiút? Vagy mégegy kislányt?

Ágci: alvás miatt irigy vagyokKép

Na megyek mert szétégettem az összes kezem, és fájKép
Nina
nina74

Sziasztok!

Gabó. Már nem olvastam az üzeneted este.Olyan korán lefeküdtünk, mintha mindenki beteg lenne. Persze nem vagyunk azok.Kép Kilenckor ágyban volt a család. Flóra csak óránként sírt fel. Úgy fél 3 körül olyan tüzes volt a homloka, de nem ment 38 fölé. Vizes borogattam, amit nem igazán kedvel. Adtam neki Panadolt, azt imádja. Most itt durmizik a nagyágyban. Majd felhívom a dokinénit. Szerintm nem kell mást csinálni vele, csak lázcsillapítani. Remélem nem lesz nagyob baja. Csak úgy megijedtem tegnap. Olyan forró volt a feje is.

Nina: Mindegy mi lesz, a párom szerint fiú, a kínai holdnaptár szerint lány, én meg nem tudom. De most van mindkét nevünk úgyhogy bármi lehet.
Mit csináltál a kezeiddel?

Gabi3(6+1)
inecsg

Sziasztok

Szerda óta határozottan érzem a babó mocorgását Kép, amikor a hasamra teszem a kezem. Annyira jó érzés. Kép

Nóri, a vízi torna az újklinikán van szerdánként 1/2 6-tól 1/4 7-ig. 500 Ft/alk, legközelebb aug. 27-én lesz, addig nyári szünet. Majd megbeszélhetjük, ha érdekel. Kép

Zsófi, örülök, hogy nem lett bajotok, szörnyű.

Gabi, remélem Fló gyorsan átvészeli a szuri utóhatásait.

Gigi 16+4
gigi1

Gabi3:
Nem árulod el a neveket?
Lekvárt főztemKép
Remélem most már nem lázas Flóci.

Gigi:
Juujj de jó, hogy már érzedKép Vékony vagy?
Nina
nina74

Nina: Hát, ha fiú lesz, Izbéki Bátor Levente, ha lány akkor Izbéki Minna. A második név még nem alakult ki. Lehet, hogy Panna. Reggel fél 9-ig aludt a Manó, akkor nem volt láza, de most megint 37 körül jár. Ebéd után lesz egy kis hűtőfürcsi, utána csicsiss. Azért vigyázz a lekvárfőzéssel. Milyen lekvárt csináltál? Kend be Bepantennel.

Gabi3
inecsg

Mentek ma sétálni? Találkozzunk?
És ha igen, hol?

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gabi3:A Levente nekem nagyon-nagyon tetszik,én is azt akartam adni Daninak de apukának nem tetszett annyira.Kép

Zsófi:de jó,hogy nem lett semmi bajotok.Hogy álltok az alvással?Nagyon jó képek a gyerkőcökről.Én 1/2 5-5 közt érek Nináékhoz.

Nina:Akkor ma megyünk és nem úszod meg a fagyit,s csak a te kedvedért 2 gombócot kérek,de akkor azt 1 óráig eszem.Kép

Gabo:Akkor még megpróbálkozunk az infacollal.Hátha.Ha az sem várunk.Kép

Ildianyu:Hogy vagytok?Janka alukál éjjel?Ja,persze te sem mersz leírni semmi jót.Képlátom nem nagyon tudunk összefutni.Kép
Gigi:De jó,hogy érzed a kis babócát.KépEsténként vagy napközben is?Nekem mindig este kezdte a táncot leginkább.Kép

A dm-ben 1399.- a huggies freedom 4 méretben.

Puszika!

Erika
erika76

Zsófi:
A multkor ahová beálltatok kocsival, annak az ötemeletes ház másik oldalán. Vannak ott padok. OttKép
Nina
nina74

Szijasztok!

Nina, Gabi3! Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkiröl minden infót megjegyezni, de elég sok topic van itt, elég sokat olvasok, emellett naponta megirok 8-10 e-mail-t, igy elöfordul, hogy nem vagyok naprakész valakiböl. Bocs.

Gabomano! Boldog vagyok, hogy büszke lehetsz rámKép Azért is irtam, mert reméltem, hogy elolvasod és pirospontot fox osztani!

Mesó! Nagyon drágák a babák. Panka nagyon vagány a fejkendöjébenKép

Gigi! Jaj, de jó érzés lehet a mocorgást érezni! Jó neked, hogy már ilyen korán érzed!

Szijasztok, Lara
lara

Lara:Azért remélem nem haraguidtál meg rám, csak poén volt. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Már nincs Flócinak láza, enyhe hőemelkedése volt ma csak. Csak jól berémisztett minket. Remélem ma végigalussza az éjszakát.

Már 3 napja nem eszi meg a vacsoráját. Csak azt hajlandó enni, amit mi. Ma nem evett ebédet sem, csak egy kicsit az én krumpli főzelékemből ée egy kis körtét, meg egy babapiskótát.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Nina, Erika!

Ne haragudjatok, hogy nme tudtam menni, de Pankának kerestünk a városban cipőt, s mikor az órára néztem, már háromnegyed 5 volt.

Sajnálom, nagyon.
Majd legközelebb csatlakozom, jó?
Remélhetőleg több sikerrel!

Puszi: Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi:
Sebaj, majd leghközelebb.
Találtatok Pankának cipőt?
Meséld már el légyszi merre mit láttatok, mert én ugy utálok boltról boltra járni. Pont hétfőn terveztem nyakamba venni a várost,cipőügyben.

Gabi3:
Flóci?

Lara:
Dehogy haragszom, Vicc volt.
Nina
nina74

Nina!

Brendon, nagyon drága, a legtöbb cipőboltban nincs 18-as, 19-es, csak húszas.
Anno mi a Centrumban láttunk tizenezer forintért olyat ami jó volt.
Arra szoktunk figyelni, hogy széles egyenes talpa legyen, meg hogy meglegyen a lúdtalpbetét.
Most végülis nem néztük meg ott, mert hamarabb találtaunk a Bartók téren a Siesta bababoltban.

Egyszerű háromcsatos fehér szandál, ami nagyon jól fogja a lábát.
5600 Ft volt, de most 30 % kedvezmény van a nyári cuccokra így 4000 volt.

Képzeljétek Bence ma több mint fél órát csendben ült a hordozóban, míg én reggeliztem!!!

Panka meg beteg, tegnap 38.6 volt a láza este, egész nap ment a hasa. Reggel nem volt lázas, de már két kakis pelenkája volt, és most újra emelkedik.

Valszeg irány az ügyeletKépKépKép

Puszi Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabi3!
Infót tanítok (meg matekot is taníthatnék, ha lenne elég óra) és a Tápaiban (volt 624), és terv szerint még az első félévet végigcsinálom. Ennek több oka is van:
- nagyon szeretem a sulit, a tantestület szuper és a gyerekek is tök normálisak
- férjem is ott tanít, és ő is infót (szoktuk egymást helyettesíteni)
- mocskos anyagiak, mert ősztől sok túlórám lesz, meg úgy néz ki a férjemmel ketten kapunk egy osztályt, és minden pénz csak emelni fogja a tgyásom, meg a gyedem (van esélyem tanárként a max gyedre!!!)
Te gondolom nem fogsz ősztől sulizni..., és mit nem fogsz tanítani? Kép
Egyelőre még csak elképzelés, hogy kb. egy 60 m2-es alapterületű, tetőtérbeépítésest, de még telket is csak most kezdünk majd el keresni őszre.
Ti mikor kezdtek építkezni? Fogtok kölcsönt felvenni?

Ágci és Gabomamo!
Nádházinéról látom senkinek sincs egy nagy véleménye, eddig a legjobb, amit hallottam róla az az volt, hogy ritkán jön. Félig meddig már ismerem, mert a Károlyiban lakom, és itt a szinten mindig van 2-3-....-9! gyerek, akikhez Nádháziné jön. Szerencsére így van 2-3-...-9 tapasztalt anyuka is.

Ágci, nem tanított, de tudom ki ő.

Gigi! Nekem jónak tűnik az időpont, persze addig még fixáljuk.

Én még nem érzem, hogy mozogna, vagy nem tudom, hogy mit kell érezni. Mondjuk az utóbbi napokban nem is sokat foglalkoztam vele, mert kipakoltunk a szobánkból mindent, ideglenesen átköltöztünk egy másikba, és a férjem kifestette, most lettünk készen a visszapakolással. Szóval napok óta, csak mosok, sikálok, meg rakodok, pocakra csak annyiban figyeltem, hogy ne üssem meg, meg, hogy ne emeljek nehezet. Most azonban olyan szép tiszta minden, és már kb. van helye a bölcsőnek is.

Üdv!
Nóri
norcee

Persze bölcső még nincs, csak már kitaláltuk, hogy hová tesszük.

Nóri(16+4)
norcee

Sziasztok!
Bocsi a bepofátlankodásért kérdeznék valamit.
A szegedi női klinikán nagyjából hány orvos dolgozik?
Köszi
Noé
Noé

Noé,
nekem fogalmam sincs, nagyon sok.

Nóri,
mikor végeztél? Ismered még a koleszból a Németh Laci-Bognár Vera családot? Már Algyőn laknak.

Ágci

Kép
Ágci

Ágci!
Persze, hogy ismerem. Pont az ő idejükben volt szép népes az első. Azzal a társasággal azóta is összejárunk.
Te honnét ismered őket?

95-ben kezdetem, a 3. diplomámat 2002-ben szereztem meg, de még nem végeztem, mert a babázás alatt akarok még valamit tanulni, egyelőre a német a legesélyesebb, a sok ttk-s tárgy után.

Nóri
norcee

Sziasztok!

A nagyszülők elvitték sétálni a lányunkat, úgyhogy van időm írni.

Gabi3: Nem gond, bárhogy nevezel. Kati vagyok egyébként (ezt gondolom, nem volt nehéz kitalálni), csak ilyen néven már van valaki a babaneten. Baba-mama tornára meddig lehet járni? Ott a babákat is megmozgatjátok, vagy ők csak ott vannak? Nem is hallottam még olyan nevet, hogy Minna. Kedvesen hangzik.

Erika: a hathetes kontrollon nekem is nagyon fájt a vizsgálat.Kép Azt hittem, hogy a gátmetszés miatt. Mondjuk én szerencsére nem vérzek. Az furcsa, hogy császár után is fájjon. Remélem, hamar elmúlikKép!

Zsófi: nagyon-nagyon köszi a részletes beszámolót az úszásról! Mi is csatlakozunk szeptembertől. Azért az a vasárnap 8 óra elég meredeken hangzik, de ez nem fog eltántorítani minket! Autó: Kép

Nóri: nem hiszem, hogy az egyetemről ismernénk egymást. Én egy ismerős számítástechnika szakostól hallottam a neved, te tartottad nekik a programozás órákat. Lehetséges? Mi a három diploma? Matek, számítástechnika, progmat? Hú, nem rossz egy tantestületben tanítani a férjeddel? Mi beszéltünk róla, hogy milyen lenne ugyanazon a munkahelyen dolgozni, és arra jutottunk, hogy jobb külön. Ez persze csak fantáziálgatás, mert más a "szakterületünk".

Nina, Erika: Egyszer majd én is csatlakoznék a fagyizáshoz. Csak egy pontos helyet és időt írjatok majd, jó? Emilben is lehet.

Erika: én is adok Infacolt a gyerkőcnek, a dokinéni ajánlotta. Hát, őszintén szólva nem nagyon veszem észre, hogy használna. Sokat fájlalja a hasát.

Gigi: biztos, hogy a babát érzedKép? Olyan hihetetlen, hogy már ilyen korán! Kicsit irígykedem!

Kincső holnap lesz két hónapos. Megmásfélszerezte a súlyát. Napról-napra jobban lehet szeretni. Kép

Katicabogár

Kati
katicabogár

Nóri, én is jártam a 624.-be három hónapot, aztán ott kellett hagynom, mert terhes lettem.
Valószínűleg, (ha nincs más tanár) akkor a férjed tanított.:-)))))))

Voltak anyuék az ügyeleten, dokibácsi elég felületes volt elbeszélésük alapján:-((
Se azt nem nézte meg, hogy milyet kakilt Panni, se azt nem kérdezte meg, hogy mennyi volt a láza, rámondta, hogy víros, és az a legjobb, ha szopik.

Na ja, HA szopik.
Mert sajna nem nagyon van étvágya.
Bencének úgyszíntén, nagyon keveset evett ma, most este, semennyit.
Ami teát beleerőszakoltam, az is kijött belőle.
Még tápszert is adtam neki (ami nálam nagy szó), de azt sem volt hajlandó inni. Pedig a teát is imádja, meg a cumisüveget is.

Ja és mint mondtam nagyon keveset aludt, most éppen alszik, hála istennek.

Remélem enni is fog

ZSófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nem semmi hétvégénk volt. Pénteken leutaztunk Kiskunhalasra egy volt évf. társamhoz. Jó volt. Ott volt egy másik régi bnőm és kislánya is, aki 2 éves. Lotti meg a kislány (Eszter) elég ahmar megbarátkoztak. Főleg Eszter puszilgatta, babusgatta Lottit, akinek ez persze nagyon tetszett. És képzeljétek egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy Eszter bedugott Lotti szájába egy sült csirkecombot. Tele volt Lotti szája vele. Nagyon muris volt.
Szombat kora délután jöttünk haza, votl kb. 2 óránk, és mentünk esküvőre és lagziba. A múltkori debrecenből is okulva, és mivel Lottus aludt, amikor eljöttünk, nem vittük őt magunkkal.Meg kell mondanom hiányzott a csajszi, de azért elég jól éreztük magunkat.
Tesóm meg a vőlegénye vigyáztak Lottira, semmi gond nem volt, csak annyi, hogy este 10-kor volt hajlandó elaludni.
Ma meg, ha hiszitek, ha nem, valószínűleg a tegnap miatt Lottuska meg volt ránk sértődve, ha nem úgy volt valami, ahogy ő akarta, akkor ordított.

Gabi3! A Minna klassz név. Ha fiú lesz, akkor a Bátort fogjátok használni, vagy a Leventét?
Tudod a nevek jelentéseit? Kiváncsi vagyok.
Flóci remélem jobban van már. Végülis voltatok dokinál?

Noé! Sok, minimum 20-25. Miért kérdezed?

Nóri! Nem is a telekkel van gond, hanem avval amit rá építesz.

Gigi! Ugye milyen klassz érzés? Én nagyon sokszor kommunikáltam Lottussal, ha éreztem a mozgását.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok,

Noe,

28-at szamoltam az orvosokbol.

Zsofi,

hogy-hogy adsz teat Bencenek? Amikor a doki neni ajanlotta fel voltal haborodva! Csak beadtad a derekadat? Pedig hidd el nincs ra szuksege. Es meg a homeopatias bogyot is szeded?
Simci is van, hogy az esti szopinal csak par kortyot eszik es kesz. Nem kell neki tobb.
Sosem potoltam neki.

g.
gabomamo

Délutáni hozzászólás: eltünt. SebajKép
Tele vagyok vasalnivalóval. Rászántam magam,erre apuka használja a vasalómatKép Persze nem a mosott ruhát simitgatja, hanem valami élfoliát egyenget veleKép Nem bánom ám, ugysem volt kedvem vasalniKép
Páncélszekrényt épit a fürdőszobába.(tisztitószereknek)
Olyan zárat eszkábált rá, hogy szerintem csak lakatos tudja majd kinyitniKép
Lyány alszik, most éppen... gondolom 11-körül rázza majd a rácsokat. Uuuuu azt hittem van egy kis semmittevés. de nem mert tergetni elfelejtettem..
Na megyek is.
Nina
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?