Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok!

Ichtus, Czakóca:
Hát buli nem volt, nem jött össze, de most nem is bánom, mert nagyon sok a tanulnivalóm. Képzeljétek el, a drágám nem alszik már lassan három napja, csak napi-négy-öt órát, de azt is csak egy-két órát egyben. Így én sem alszom már lassan egy hete, vagyis alszom, napi egy-két, max. négy órát. Erre ma mit csinál a drágám? Egész nap alszik. Szopira felkel, a végét átalussza, aztán alszik tovább. Ma fent volt kb. két órát, úgy, hogy fél óra alatt elfáradt és elaludt. :)
És tudjátok, miért nem aludt eddig éjszaka? Tegnap éjjel jöttünk rá: sok volt neki a fény és izgalmas volt, hogy felfedezheti a világot, nézelődni akart, én meg altattam, símogattam, babusgattam, nem értette, miért nem hagyom, hogy nézelődjön. Persze az ölemben szeret a legjobban nézelődni, mert onnan mindent lát, ugyanis újabban csak úgy hajlandó büfizni, ha kifelé fordítom, mert akkor tud mozizni :) Hát most mondjátok meg, emiatt nem aludtam ennyit. :) Na, nem baj, most már tudom, hogy sötétíteni kell, ha alszik, eddig az íróasztali lámpa égett éjjel, most a monitort hagytam úgy, majd holnap veszek egy éjjeli fényt. Jó, mi?

Ichtus:
egyébként cumival nagyon ügyesen eszik, amikor vizsgázom, akkor úgy kapja az anyatejet, teljesen jól elvan vele. Na, azért a cici az pótolhatatlan :):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Reggel annyira fáradt voltam, azt éreztem, hogy a szívem kiugrik a helyéről és már szinte fájt a fáradtság. Sírógörcsöm volt, annyira kivoltam. Gondoltam, hogy leírom nektek reggel, akkor talán jobbkedvem lett volna, de nem akartam ezzel kezdeni az újévet, hogy ilyeneket írogatok nektek. Aztán elmúlt! :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

B.U.É.K!!!!!

Kép
tami2900

Sziasztok!

Boldog Új Évet!!

Hát én a hónak örülök ebben az új évben a legjobban. :lol: Ma is tegnap is szánkóval sétáltunk ( Szonja ma el is aludt benne :oops: :D ) Holnap pedig tervezzük, hogy elmegyünk a nagymamámékhoz, ott millió helyen lehet jó nagyokat csúszni a domboldalról.
Nekem nincs még kedvem visszatérni a hétköznapokba. A zuramnak volna, mert azt mondja 2 hete nem nagyon haladt előre, de még a holnapi szánkózásra rábeszéltem. :wink:

Volt valami Újévi fogadalmatok? Nekem volt. Már nagyon csúnyán beszéltem, és ezt mindenképp csökkenteni szeretném. :oops: :oops: Már egyszer volt egy ilyen fogadalmam, és úgy csináltam, hogy minden egyes káromláskor dobtam egy perselybe 50 Ft-ot. ( most is így tervezem egyébként). Fél év alatt összegyűlt egy gyümölcscentrifugára való... :oops: :oops: Mondjuk a végén már mindenki dobott bele aki nálunk csúnyát mondott. :D

Andi, gratulálok a fogacskához. Jó hamar előbukkant... :shock:

KAtica, meggyógyultatok már?
Tiop, Zsani??

És a többi kis beteg?

Tüccs, Dórinak nem jött meg az étvágya a nagy ünnepi zabálások alatt?

thenus

Sziasztok!

BUÉK mégegyszer mindenkinek!!

Szerencsére Dórinak visszatért az étvágya, úgy tűnik csak nálam volt nagy a pánik.

Vizsgázóknak megy a drukk!!

Tegnap mi is szánkóztunk, itt egy kép!
Kép szánkós

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Úgy irigylek mindenkit, aki szánkózhat a gyerekével... Itt a lakótelepen nem igazán van rá lehetőség, meg a szánkó is anyuéknál van otthon vidéken, haza kéne menni, hogy használhassuk, de azért remélem, februárra marad még hó, mikor megyünk majd a Mátrába... Ráadásul rámjött a takonykór, és attól félek, Roni is elkapja, mert prüszköl tegnap óta. :shock: Ja, és tegnap bemutatta, hogy már HASRA IS TUD FORDULNI!!! A hasrafektetésből már régóta visszafordul hanyattfekvésbe, de tegnap végre sikerült egyedül "pörögnie". Nagyon megdolgozott vele, kábé félóra kemény munkába került, de megérte, olyan boldog volt a kicsi feje! :D :D

A szilveszter kinek hogy telt?

Mi nem tudtuk Bogit lefektetni aludni, pizsiben garázdálkodott a nappaliban. Szerencsére Roni bekajálta a napi utolsó adagját fél 12-kor, és aludt mint a bunda reggelig, még a rakétázásra sem ébredt fel. Pedig azt itt nagyon durván nyomják, legalább 50 percig szoktak menni a robbanások :evil: (Bogi fél is tőlük, ezért nem bántam, hogy nem aludt el, így nem ébredt üvöltve...). Éjfélig a Mirigy-bulit és az operettgálát nézte a csaj, meg táncolt-énekelt és ugrabugrált az apjával, aki ki is fáradt rendesen. :wink: :lol:

Kép

Éjfélkor meg már nagyon várta a "hinnust" mert végre koccinthat a szép pohárral. Szerencsére nem akadt ki azon, hogy csak apa és anya iszik pezsgőt, neki meg almalevet töltöttem. Nagyon élvezte a "nagylánykodást".

Kép

Aztán persze 2 perc alatt elájult őnaccsága, mikor letettem végre aludni...

Üdv mindenkinek!
andibab

Sziasztok!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Andi,
Nagyon jók a képek!:)
Jó ez az almaleves trükk.:)Én akkor alkalmaztam,amikor vendéglátásban dolgoztam és mindenki itatni akarta,akkor mondtam,hogy oké,metaxát kérek,közben meg almalevet töltöttem,aztán csodálkoztak,hogy milyen jól bírom a piát... :roll: :wink:

Mi is voltunk szánkózni,apa húzott minket,de más van háttámlás szánkónk is,amiben Levi egyedül ücsörög,majd arról is rakok képet.

Szilveszterkor mi ázibuliban voltunk,Levi meg szépen aludt reggelig anyósoméknál,nem volt semmi gond.Arról képeket ide nem teszek,az iwiwen már fent vannak.

Szép napot mindenkinek!

ui.:
Tüccs,
Örülök,hogy megoldódott az evés problémátok!:)
Kép
Kép

Kép
mano83

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánni. Hozzá jó egészséget, és sok- sok örömöt!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Piroska, nem semmi leánykád van, hogy ennyire érdeklik a fények, hogy inkább mellőzi az alvást :wink: De azért nap közben bepótolta, nem?

Henus, köszi, már gyógyulgat a család. Sára még kapja a gyógyszert, de már nem kell az orrát olyan gyakran szvnom. (szegénykém utálja, már ha mondom neki, hogy most ki kell szívnom az orrod, de még elő se szedtem az orrszívót, már menekül előlem.) Már mi is jól vagyunk a férjemmel.

Nálunk a szilveszter nagyon lightosan telt, megvártuk az éjfélt, aztán lefeküdtünk, mindketten álmosak voltunk :roll: Sárikám meg aznap este kilenctől aludt másnap reggel fél 10-ig :lol:

Na és most a nagy hír: vettem tesztet, és + lett :lol: :lol: :lol:
Ugyan nem mostanra terveztük a testvérkét, meg még nem is fogtam fel teljesen, de nagyon örülök neki :D A férjem is, csak neki egy kis idő kell, míg maghoz tér a hír hallatán :lol:
Sajnos csak 22-re kaptam időpontot a kh-ba a dokihoz.

Nircee, te mikor mész dokihoz? Úgy látszik "ragadós" a kismamaság :lol:

Mindenkinek szép napot kívánok!!!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica,
Ez tényleg nagyon jó hír,GRATULÁLUNK!!!!:) :lol:

Kép
mano83

Katica!!
GRATULÁLOK!! Te is vigyázz magadra nagyon!

DEJÓÓÓ megint van sok kismamánk! :D

KépKép
tüccs

Először is: Buék!
És még egyszer először (mert tök jó hír!): GRATULA Katica!
Olyan jó, hogy megint kismamák vagyunk páran!!! :lol: :lol: :lol:

Még a karácsonyi képekhez visszatérve: sokan kérdeztétek, hogy miért vagyunk olyan morcosak a képen. Csak annyi az oka, hogy csak próbakép volt, és nem is figyeltem a férjecskémre, amikor ellőtte. :? Egyébként van mosolygós képünk is!!! :wink:

A szilveszter nálunk tök jó volt. A bratyóm meg a barátnője jöttek át, és hoztak pajzán activity-t. Nagyon jót játszottuk, miközben a lány édesdeden aludt a szobájában. Még a durrogásokra sem ébredt fel, mondjuk nálunk szerencsére nem volt sok, és hangosak sem voltak. Szerintem mi a röhögéseinkkel nagyobb ricsajt keltettünk. :? Koccintani is elfelejtettünk, annyira belefeledkeztünk a játékba. Fél 3 felé mentünk aludni.

A diétáról csak annyit, hogy egyenlőre betartom, mert nem szeretném, ha tényleg diétáznom kéne, és én csupán dacból, vagy nem értésből kockáztatnám Bulcsú egészségét. 7-én megyek megint a kh-ba, majd akkor rákérdezek, hogy pontosan miért is kell nekem ilyen szigorú diétát tartanom. De addig inkább kibírom, egyébként már kicsit kiokosodtam, és már nem éhezem. Csak az első 1-2 nap volt nagyon nehéz és kiborító...

Teszek egy képet a lányról. Egyik reggel így ébredt (a haja a lényeg, nem én állítottam be neki!). :lol:
Kép

Ez meg egy közös kép a csajommal, meg a pasimmal, és egy pocakos. :-)
Kép
Kép

Kép
Kép
giga1

KATICA,
GRATULAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giga,
növekszik ám a legényke, ha jól látom! Alakul az a pocakméret! :wink: :D Jól bírod Lili mellett a "terhet"?

Mano,
nekem is voltak ilyen trükkjeim, amikor bármixerkedtem "megboldogult lánykoromban" kábé ezer évvel ezelőtt. Én gin-tonic párti vagyok, és a kutya nem mondja meg, hogy csak tonicot ittam... :wink: :lol:

Apa tanul(gat) ezerrel, tegnapelőtt rájött, hogy pénteken vizsgája van... Persze szenved, de mostmár tényleg le kéne tudnia az egyetemet, olyan régóta csinálja, mert állandóan halasztgatnia kell a munkahelye miatt. Ugyan a héten nem dolgozik a vizsgára készülés miatt, de reggel 7-től folyamatosan cseng a telefonja. Jól kiakadtam, és közöltem, ha nem kapcsolja ki, akkor én fogom felvenni. :twisted: Igazán békén hagyhatnák, van helyettese, csesztessék azt! Így sose lesz vége a sulinak, és még nyelvtanfolyni is el kell mennie, mert a diplomához ugye kell az is...
andibab

Sziasztok!

Jaj, megint mennyi szép kép!!!!! Édes minden kis gyerkőc, most nem emelnék ki senkit. Giga, alakul a pocakod! :wink:

Katica,
GRATULA!!!!!!!!!!! Hurrá, majdnem egyszerre!!!!!!!! :wink: :lol: Én majd csak holnap tudom hívni a dokit, akkor kezd rendelni, remélem, jövő hétre ad időpontot, már nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben! Addig nem merek nagyon örömködni sem.

Jaj, lányok, szétvet az ideg: ebben a tetves városban SEHOL nem lehet bébiszánkót venni!!!!!!!!!!!!!!!! Már 10 üzletet végigrohantunk (Auchan, Tesco, Hervis, Decathlon, 6 játék- és sportüzlet), és NINCS!!!!!!! Olyat szerettem volna, mint Szantre-nak, vagy akár karfásat is, de hát nincs!!!! Miért is lenne, hiszen tél van, nem???? Bezzeg sílécből több tonnányit tartanak, hiszen a magyarokra épp a síelés jellemző, ki szokott télen szánkózni?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Holnap jönnek vissza a horvátok Svédországból, itt is maradnak néhány napig, és úgy elterveztük, hogy megyünk majd a budai hegyekbe kicsit sétálni és szánkódni, de így ennek is lőttek. Babakocsit meg nem vagyok mégegyszer hajlandó végigtolni a havon, járni meg ezért annyit nem tud Marci. :cry:

Egyébként megvagyunk, Marci egyre életveszélyesebb. Egész nap fut fel-alá, és állandóan tiltott dolgokat csinál. Szó szerint egy perc nyugtom nincs tőle, most is itt garázdálkodik, 2 szavanként rászólok, hogy ne csinálja ezt vagy azt. Nagyon fárasztó. Ha nem nézek oda, elindul fel a lépcsőn (na, elesett, mindjárt jövök, mert nagy ordítozás van). It vagyok. A kiteregetett ruhákat tépegette le, aztán egyszer csak eldöntötte a szárítót. :roll: :? Szóval megy fel al lépcsőn, ami azért gáz, mert úgy van kialakítva a korlátunk, hogy csak a 3. lépcsőfoktól, és meg sem lehet hosszabbítani, mert egy nagy üvegtömb. Így az alsó 2 lépcsőfok szabadon van, amit eddig sikeresen elbarikádoztunk, de Marci most már mindenen átmegy, így sajna oda is eljut. És mivel járólappal burkolt a lépcsőnk, a széle olyan éles, mint a borotva, eséskor garantált a koponyatörés.... Idegbaj. És persze ezeket csak akkor veszi észre az ember, mikor már gyereke van, addig nem is gondolkodik. :oops: :evil: És ezer ilyen dolgo van. Mindenre felmászik, mindent kirángat, lerángat, kitép, lehúz. Tudom, ez életkori sajátosság, és ezen már sokan átmentetek, csak msot olyan jól esik egy kicsit sajnáltatnom magam! :oops: Szóval sajnáljatok légyszi!!! :lol:

Megyek, mert küzdünk a billentyűzetért, és ha nem engedem hogy nyomogassa, megy az ordítozás. Majd jövök!

Kép
Kép
nircee

Andi!
Hááát, elég nehéz, de muszáj bírnom még. Azért próbálom nem sokat emelgetni a lányt (ebből vannak is hisztik rendesen :wink: ), de néha nem bírom... Ahogy rám néz... :oops: :wink:

Kép
Kép
giga1

Nircee!
SAJNÁLLAK!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
A helyzet az, hogy teljes mértékig meg is értelek... :twisted: Lili ugyanez. Nem hiába egyidősek a csemeték... :wink:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok,

aztaaaa mennyi kismamánk lesz újra!!! Tök jó! Hát, mi kimaradunk még, majd két év múlva, de már nagyon várom.

Katica, gratulálunk Nektek!!!

Nálunk a szilveszter nagyon kafa volt, két barát házaspár jött hozzánk, Lelle már fél8-tól aludt, mi sütöttünk-főztünk. Csináltunk lencselevest főtt-füstölt csülökkel, nagy kucu szeletek voltak már előzőnap bepácolva, rozmaringos és kakukkfüves pácba, héjában sült krumpli és még nekem volt grillezett csirkemell(nem vagyok babonás). 8ra jöttek a vendégek és 9 körül vacsiztunk, annyira beszélgettünk, hogy majdnem elmulasztottuk a himnuszt, de még időben észre vettük. A házunk alatt egy étterem van, ahol nagy buli volt, olyan tüzijátékot csináltak, hogy félelmetes volt, viszont nem értettem, hogy az annyukért lőtték a mi ablakunkba. Természetesen Lelle fel is kelt, de miután elmúlt még parádézott itt a vendégeknek egy fél órát, majd bevittem a szobába, kapott viezcskét és fél 8ig aludt. Tőlünk fél3 után mentek el a vendégek, mi olyan 3 körül kerültünk ágyba. Persze maradt egy csomó kaja, süti. Hoztak vagy 6 szatyor sütit, igaz a felét visszaküldtem velük, de még így is sok. Elsején pedig átmentünk anyósékhoz és csak este jöttünk haza.

Ma meg 4 órán keresztül kocsikáztuk a várost Lellével, hogy legyen szánkónk. Na, szánkót sikerült venni, egy 125 cm hosszút, úgyhogy majd a kistesó is ráfér valamikor, persze 9990 Ft volt, de karfát már sehol sem leltünk. Egy héttel ezelőtt a tesco tele volt még ilyennel, most már szánkós sem volt. A Régiójáték, Cora és az összes játékbolt a városban leltározik, a Metroban semmi, nem tudom honnan lesz, de kéne nagyon, mert a hó gyorsan olvad itt, úúúúúgy szánkóznánk....

Na, megyek valamit csinálok Lellével, mert aludnia kellene már rég, de ő meg csak döngeti a talpával a kiságy végét... :D

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee, akkor szánkó ügyben egy a problémánk... én sem értem, hogy miért nincs ilyenkor. Mi egyébként a szánkót az Interspar-ban vettük. Még kinézek egy pár boltot, de már nem vagyok hajlandó kocsival menni, felhívom őket, hogy van-e. Ha nincs, akkor este megbeszélem az apóssal, hogy gyorsan gyártson már rá valamit.

Egyébként meg, ha sílecet szeretnék venni, nehogy azt hidd, hogy van olyan magasságban, amilyen nekem kellene... az sem jobb, ha venni kell. Nekem még nem volt olyan szettem, amiben minden az én méretem lett volna, mert nem tudtam megfelelőt venni. Hol a bakancs, hol a síbot, hol az öltözet...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Tyűha! De szerencsénk van, hogy apa gyerekkori szánkója megvolt még az anyóséknak.. :lol: Áldom is őket érte, mert tök jó állapotban van.

Nircee! Megy a SAJNA!! (És annak is aki kér belőle!) :)

KépKép
tüccs

Pimpó,
hát ez az!!!!
Úúúúúúútáom ezt az elcseszett országot!!!!!
Ez ugyanolyan, hogy MINDEN ÉVBEN csodákoznak, mikor télen leesik a hó, és csúszósak az utak!!!! Jéééééééé, hogy mik vannak???? Belgiumban a hókotrók együtt dolgoznak a meteorológusokkal, és ahogy havat jósolnak, előtte nap elkezdik szórni az utakat, és akkor - csodák csodája - nem lesznek csúszósak!!! Na, mindegy. Azzal nem lesz jobb, ha dühögök. Csak nem bírom az emberi hülyeséget!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
nircee

Pimpó,Pimpó, hogy tettél fel képet a vonalzód mellé????????????????

Kép
Kép
nircee

nircee,
Ezt nem értem, 30-án voltunk a Fogarasi úti Tesco-ban, alig lehetett mozdulni a szánkóktól!!! 31-én meg Lénárd volt a Kerepesi Brico-ban, ott is rengeteget látott, mondta is, hogy venni kellett volna Boginak... Ott néztétek már?
andibab

Pimpoka,
síruhát-cuccot (meg minden más ruházatot!) érdemesebb a sógoroknál venni, Soprontól egy macskaugrásra nyílt a határ másik oldalán nemrég egy sportcentrum, Boginak is ott talált a barátnőm párja korit... Ha arra jártok - tudom, hogy Miskolc messze van - esetleg megérné kiugrani...
andibab

Nircee, képet úgy tudsz felrakni a vonalzó mellé, hogy a nőivonalban az avatarba feltöltöd a képeket. Majd ahogy megcsináltad a vonalzókat, kitörlöd az elején és végén az a sok bigyót, hogy amit beszúrsz az csak [img]-vel kezdődjön és végződjön. A képet rakod az elejére és közvetlenül utána a vonalzót. Így lesznek egyben. Azért kell kitörölni, hogy ne legyen hosszú az aláírás, még kettővel nem próbáltam, hogy oda fér-e kettő kép, de szerintem igen.

Andibab, mindegy, mert akár merre jártam már sielni, Olaszország, Auszria, Szlovákia, sehol, egyik helyen sem találtam még pont jó dolgokat. Mostanság meg nem is hiszem, hogy megyek sielni, a férjem utál, sose próbálta, majd ha Lelle nagyobb lesz, akkor hátha együtt megtanulnak.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Katica, gratulálok Nektek!
Kismamik, irigykedek ám, én is alig várom, hogy ismét babát várjak, de persze addig jó lenne befejezni a sulit, elköltözni, meg megnevelni a rakoncátlan fiamat :wink:

Jól látom, minden gyerkőc jó alvó itt a fórumon? Mi rengeteget szenvedünk mostanában Márkkal. Régebben is felébredt 3-4-5-ször egy éjjel, de az utóbbi időben szinte 20percenként felsír, és bár könnyen visszaalszik, de ha nem veszem ölbe, akkor nagy sírás kerekedik a dologból. Szóval elég zombik vagyunk már a párommal mindketten, alig fog az agyam a tanuláshoz, ráadásul Márk sem piheni ki magát rendesen..
Szopisoktól kérdezem, hogy éjjel hányszor esznek a gyerkőcök (ha esznek egyáltalán? vagy már mindenki végigalussza az éjszakát?)

Nircee, sajnállak! De Marci csak felfedezi a világot, persze neked meg mindig résen kell lenned, nehogy baja essék :lol:

A párom hív enni, még majd visszajövök.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Na, visszajöttem.

Nircee, a mi szánkónk a Kikából van. De szerintem is mielőtt bárhová útra kelsz szánkóért, előbb telefonálj oda, van-e éppen. Potyára ne menj!

Tüccs, Andi, Giga, Mano - jók a képek!

Giga, tényleg nagyot nőtt most a pocid!

Most pedig lefekszem egy kicsit, amíg Márk is alszik. Délelőtt vizsgáztam, úgyhogy most rámfér egy kis pihi.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Henus!
Köszi Zsani már jól van!! :wink: :D

Katica!
GRATULA!!!!!!!!
Jaj de jó,hogy egyre több kismama van itt,és olyanok főleg akiket már "jól" ismerünk!!!!!!!! :D :P :wink:

Mano!
Jók a képek nagyon!!! :P

Giga!
Szépen növekszik a pocid!!!!!!! :P A csajod pedig eszméletlen édes!!!!!! :D :lol:

Andibab!
Nállunk kölyök pezsgő volt a menű!!!!! :wink: :D

Szánkó!
mi még Rolinak vettünk egy szánkót úgy 5 évvel ezelőtt,de lehet,hogy még több!az van már régóta nekünk!Ráfér mind a három gyerkőc!!! :wink: :D
A szilveszter nekünk is nagyon jól telt,Zsaninak nagyon tetszettek a tüzijátékok!azóta is emlegeti minden nap,gogy DUR-DUR és mutat az ablak felé szegénykém!Nagyon élvezte!Keresztannyáék és anyuék voltak nállunk ,egy kis bulit tartottunk(csak olyan csendes dumcsizósat)A gyerekek Zsanival eggyütt fél 2-kor aludtak el,addig fent voltak velünk!aztán reggel 10-kor kelt mindenki,és "reggeli" után kimentünk szánkózni! :wink: :D
a havat Zsani nagyon élvezte a tesókkal eggyütt!Pár képet teszek mutatóba én is! :wink: :D

Zsani és a keresztanyja! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szép napot sziasztok!mégegyszer mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

BÚÉK mindenkinek!

Ichtus! Gratula! :)

Remélem, pár hónap múlva már én is követlek benneteket egy pozitív teszttel... de addig még le kéne adnom pár kilót, megyek is ma tornázni! ;)

Hú, mi nagy szerencsénkre kaptunk kölcsön egy bébiszánkót, amióta leesett a hó, Lolo megy minden nap szánkózni Apával. :)

Az éjszakáink továbbra is pocsékak, még mindig nem bújt ki az a fránya fog... Nem tudom, mire vár még, két hete ott fehérlik, szegény csajnak patakokban folyik a nyála, de szó szerint, a pulcsija állandóan csuromvíz... :( Amúgy mindezektől függetlenül jól elvan, rengeteget játszik, dumál, és Apa nagy örömére pár napja megtanult puszit adni! :) Azóta állandóan megy a puszilkolózás. :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi lányok a sok gratulációt!!Még nekem is nagyon új a szituáció :wink: Nem tudja valaki véletlenül Kovács Réka doktornő telefonszámát? Úgy hallottam, van magánrendelése is, bár nem akartam magánba menni, de 20 nap még olyan sok!!Nem bírok addig várni. Meg addig míg orvos nem lát, és nem mondja, hogy minden ok, nem is merem nagyon beleélni magam. (persze azért már sikerült :lol: )

Szantre, nekem teljesen változó, hogy hányszor kel Sára ciciért éjszaka. Mikor beteg volt, szó szerint a fél éjszaka a cicin lógott, de mostanában(nem akarom elkiabálni) van olyan, hogy este elalszik, és reggel kel, cici, és még alszik kilencig. De olyan átlag 2X szokott jelezni, akkor adok cicit, és már alszik is tovább.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

A dunakeszi Auchanban volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felhívtam őket valami belső érzés alapján, és volt, olyan, mint Szantre-éknek, csak én pirosat vettem. Szuper!!!! Ma már nem próbáltuk ki, majd holnap, most már helyreállt a lelkem. Összesen 2 db. volt belőle. Sima szánkó van bőven, de én nem olyat akartam, hanem műanyag bébiszánkót, mert van sima szánkónk, de azon még nem tud Marci sokáig ülni és kapaszkodni, ezért akartam direkt ilyet. Juhíííí!!!!!

Szantre,
nekem Marci kb. 3-4 hete alussza át az éjszakát, addig 2-3x kelt, de nekem már nagyon régóta nem eszik éjjel, csak iszik. És most már azt sem. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de azóta van így, hogy a Hipp3-as tápot adom, ami az összes között a legsűrűbb, és szerintem nagyon jól eltelíti. De az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés.

Lányok, köszi a SAJNÁkat!!! :lol: :lol: :lol:

Tiop,
édesek a gyerkőcök!!!

Pimpó,
köszi, majd megpróbálom, ha lesz időm!

Kép
Kép
nircee

Na, nekünk sikerült karfát venni, a Bricostore-ban volt. De már csak kettő, szerencsénk volt, gyorsan meg is vettük. Aztán mentünk szánkózni, amit Lelle nagyon élvezett, csak a végén már part híján kezdett unalmassá válni.

Íme a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

LÁNYOK, EZT NEM HISZEM EL!
Képzeljétek, épp fogom az ölemben Ronit, erre a kiscsaj úgy ráharapott az ujjamra, hogy csillagokat láttam tőle. Na mondom, igen gyorsan megtanultál harapni a még alig kibújt egyszem fogacskáddal édesem, aztán belenéztem a szájába, hogy mennyire van már kint (cö-cö-cö mondja a férjem, hiszen csak szilveszterkor tört át). Erre mit látok??? Áttört a második fogacska, mostmár van B1 és J1 alul.... :shock: :shock: :shock: Holnap asszem nagyokat fog nézni a védőnő a tanácsadáson.... :roll: :lol: (ja, férjem elmés megjegyzése: akkor mostmár jöhet mindenkinek a sült libacomb! - pasik..... :roll: )
andibab

Andi, nem semmi Roni fejlődées! A múltkor akartam gratulálni a forgáshoz, csak elmaradt, na, most megteszem. :lol: Gratula a picikédnek!!Meg a fogacskákhoz is! Jó hamar kezdtétek :D

Lányok, nagyok jók a képek minden gyerkőcről!!!Giga, szép nagy már a pocid :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Andi,
gratula Ronihoz!!! És utólag is nagyon boldog hófordulót!!!

Végre sikerült lekicsinyíteni a képeket, itt van néhány gyöngyszem:

Kép A karifánk
Kép Ajándékbontás
Kép Nagyiék karifája
Kép Tetszik az új könyv
Kép Marci
Kép Nudi
Kép Evés utáni csatakép (hagytam egyedül enni)
Kép Szilveszteri jó hangulat
Kép Szemek
Kép Cipőfűzőkifűzés

Kép
Kép
nircee

Nircee, Marci tüneményes!!!!!!! :lol: :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ja, és jelentem, MARCI EGYEDÜL LE TUD MÁSZNI A LÉPCSŐN!!! Ááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ma dálután újabb tudományával kápráztatott el: átmászik az utolsó esély barikádunkon is: 2 fotel össze volt tolva a karfájánál, és eddig nem tudott átmenni köztük, de ma megtanulta, hogy ha felmászik, akkor a karfán átvetve a popsiját le tud csúszni a túlodalon. Merthogy mindenhonnan popsival jön le (szerencsére). Ja, és hagy dicsekedjek még: Marci néhány nap óta fel tudja fűzni a karikákat az IKEA-s montessori-toronyra!!! Olyan édes, ahogy 2 kézzel fogja őket, kidugja a nyelvét, és nagy nyögések közepette visszafűzi őket! AZ ÉN FIAM!!!! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Nircee!
:D :D Marci FIAD-hoz nagy gratula! Látom elemében van a kölök! :wink:

Szantre!
Az alvás témához sokat nem tudok hozzászólni, mert Dóri jó alvó. (kopp-kopp) A többiek biztos tudnak pár tippel szolgálni. Én elsőre a kajára tippelnék, vagy túl kevés-vagy túl sok. :roll: De ez tényleg csak tipp. Sok vizsga van még?

Pimpo!
Tök jó ötletet adtál a szánkózáshoz , a lábzsákot mi is elővesszük.

Andi!
Csak nézek, hogy Roninak fogaI vannak... :shock:

Lányok, nem emelnék ki senkit, mert minden gyerkőc tünemény a képeken!

Jóéjt!

KépKép
tüccs

sziasztok!
jó reggelt mindenkinek!

Szantre!
alvás,nálunk mostanában már nagyon jó!!!Zsani már van olyan,hogy egyszersem kel fel éjjel,csak hajnalban(akkor sem kel fel)csak kel neki a cici!szív párat és alszik tovább!Nagyon sokáig felkelt még éjszaka is,volt,hogy 2x,3x is!Igaz nem ébred fel csak nyöszörög és követel!!aztán 5 percen belül alszik tovább!Persze amikor beteg akkor van,hogy óránként cicin lóg,még éjszaka is!Pedig Zsani már másfél éves!! :wink: :? :oops:

Nircee!

Örülök,hogy kaptatok olyan szánkót amilyet szeretettek volna! :wink:
Nagyon szép Marci a képeken,azok a csodás szemek!! :shock: :D :wink: Ja és nyugi előbb vagy utóbb minden akadályt vesznek a gyerkőcök!Zsani útjában már semmi sem tud állni!!! :lol: :lol:

andibab!
Aszta jó korán kijöttek a fogacskák!!!Nem is tudom,hogy gratuláljak-e !Sajna akkor ilyen hamar ki is fognak esni!!! :( Azért GRATULA!!!!Nem semmi! :wink: :D

Pimpo!
Lelle nagyon élvezte a szánkózást az látszik rajta!aranyos nagyon! :wink: :D

Zsaninak is kijött sok foga már amióta nem írtam!Nem is tudom,hogy mennyi van már! :oops: azt tudom,hogy most jött neki ki a múlthéten 1 de a napokban fogja áttörni a következő is!most megint beindúltak neki,ilyenkor mindég egy két hét eltéréssel kijön neki 4 db! :D

Szép napot mindenkinek!Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Mik történnek itt, még nem nézek be egy napig! :shock:

Katica, gratulálok! :lol: Remélem ez a kismamiság nem terjed virtuálisan, mert én nem szeretném "elkapni". :D De a ti örömötöknek nagyon örülök ám! :wink:

Andi, Roni hová siet? Fogzik, forog, holnap már azt írod, felült... :lol: NAgyon ügyi, gratula!

Szantre, nálunk az éjszaka még sokszor van cici. Nem evés, ivás szempontból, hanem cumizás címen. :? MIkor Szonja beteg volt, szó szerint egész éjjel ki se esett a szájából. MOst olyan 2x-3x nyöszizik. :?

Tiop, jó sokáig birták a gyerekek a bulit! :) Főleg Zsani! :shock: Szonja fél 1-kor ébredt a hangzavarra, meg durrogásra, sírt is, nekünk haza kellett jönni, de lefeküdtem vele, és aludt tovább.

Nircee, Marcika akkor nem teketóriázik, megy mint a gép mindenhová... :D Szerintem ez nagyon jó, hogy ilyen találékony, és ügyes... A szülőnek kevésbé örömteli, de sokkal megnyugtatóbb, ha egy gyerek ilyen, mintha ülne egész nap egy sarokban... :D
Ja, és a bébi szánkót a tegnapérkezett Auchan újságban láttam..., de ezek szerint már ti is rátaláltatok.

Pimpoka, már a múltkori képekre is akartam mondani, hogy Lelle nagyon huncutul néz! :wink: :D ÉS hogy pöffeszkedik a szánkón :lol:

NA most megyek, kicsit visszatérek a hétköznapokba :? Mosok, és keresek valami főzni valót, bolt, posta, stb... :?

thenus

Jó reggelt mindenkinek!

Tiop,
olyan aranyos a kép, amit felraktál! Nagyon tetszik! Zsaninak gratula a fogacskákhoz!

Henus,
postán milyen hozzávalót veszel? :lol: Én is ezerszer jobban örülök, hogy ilyen eleven Marci, egy percig sem unatkozunk mellette, de azért néha nagyon fárasztó. De ez van, majd csak túléljük! Bár ha Marci túléli, az már nekem elég. :lol:

Itt van néhány videó, ha érdekel Titeket:

Így tud menni hálózsákban:
http://www.youtube.com/watch?v=CBjwI6hn_bQ

Karácsony Nagyiéknál:
http://www.youtube.com/watch?v=75ZpNVxUE4I

Szilveszteri buli otthon:
http://www.youtube.com/watch?v=30z_94fjTGg

A tejesdoboz:
http://www.youtube.com/watch?v=lsGyogxsH4E

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Andi!
Nem semmi Roni! Gratula a sok-sok fogacskához! Meg persze a forgáshoz is! :wink: Nagyon ügyi!!!

Tiop, Nircee, Pimpo!
Nagyon jók a képek! Tök édik a picurik!!! :wink:

Én is megyek teregetni. :?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok

Meg mindig nem tudok ekezetes betuket irni, de apa megigerte, hogy ma megcsinalja a gepet :D utana jovok kepekkel is :wink:

Kepzeljetek, ma mentunk volna a 15 hos oltasra, de mikor a lanyka felkellt, langolt az arca, 38,6 :oops: tegnap elkezdett folyni egy kicsit az orra, de nem gondoltam, hogy ma mikor felebred ilyen lazas lesz, raadasul semmi jele nem volt egesz delelott, de ahogy jott a laz, ugy ment is, igy megyunk a dokinenihez tanacsadas utan, kivancsi vagyok me volt ez :roll:

Giga edes a lany es a pasi is, igazan nagyott nott odabent :wink:

Andi ti mindent ilyen hamar kezdtek :wink: nem semmi mar, hogy ket fogatok van, ha nem sietunk utolertek minket :wink:

Ichtus gratula a kistesohoz :lol:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Andi, tényleg nagyon ügyes a lánykád :shock:
Márknak még mindig nincs egy foga sem, és igazán forgolódni is csak most kezdett el, de nem ez a kedvenc tudománya :?
Szóval, le a kalappal Roni előtt :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok,
nem tudtan jönni, mert 2 napig nem volt internet. Valaki a fibernetnél van esetleg? Borzasztó, hogy havonta sorozatosan vannak hibák, vagy a telefon nem működik, vagy a TV vagy a net, vagy mind a három. Azt hiszem itt az ideje szolgáltatót váltani. Bezzeg a számlákat mindig nagyon pontosan küldik :twisted: :evil:

Nagyon jó képeket raktatok fel!

Nircee
Nagyon aranyos Marci, egy édes pofa!

Úgy látom, ez a hó mindenkinek nagyon jól jött. Hogy élvezték a gyerekek! Sajnos mi még mindig csak a 10-15 perces teraszi levegőzésnél tartunk. Bár tegnap elértük a bűvös 4 kg-t és le szerettük volna vinni kicsit kocsikázni Benit, de ekkora havon nem ment volna el a kocsi, úgyhogy maradtunk.
Szerintetek érdemes lenne kengurút venni, vagy még korai? És ha igen, hogyan lehet beöltöztetni a gyereket, hogy ne fázzon meg? Vagy azt csak tavasszal lehet használni?

KépKép
Kép
danka33

Katica,
szívből gratulálok!!!

Andi
Úgy látom, nagyon vidáman telt a szilveszter! Nagyon aranyos a lánykád, látszik mennyire élvezi a bulit :D

KépKép
Kép
danka33

Sziasztok!

Megjöttünk a tanácsadásról, és mivel a dokinénink nyugdíjba ment, bemutatkoztunk az új dokibácsinak, aki tök aranyos, relatíve fiatal, kábé 36-38 lehet, magas és jóképű... :wink: Persze Roni is és Bogi is vigyorogtak rá ezerrel, nagyon tudnak "cicázni" a lányaim... Roni azt se bánta, hogy 2 oltást is kapott, meg se nyikkant csak bájolgott a dokira! :shock: :lol: Mondta is a férjem, hogy tiszta szerencse, hogy ő is jött, mert ez az új pasi még mindhárom nőjének elcsavarta volna a fejét... (na, nem mondom, azért egy gyermekkardiológus szakorvos, aki ráadásul magas és jóképű... :oops: :lol: )
Roni már 6,5 kiló és 66 cm! Dokibácsi mondta is, hogy milyen harapnivaló combocskái vannak... Meg nézett nagyokat, mert a vizsgálóasztalon elkezdett forogni a csaj, és amikor bele akart nézni a torkába, megharapta a kezét. Így nem kellett mondanom, hogy már fogaink is vannak, elsőkézből tapasztalta az orvos. 8) :D

Mondjuk nekem nem meglepő, hogy hamar fogzik, így is ő kezdte legkésőbb, mert nekem már 12 hetesen volt fogam, Boginak meg 14 hetesen. Valahogy sejtettem, hogy Roni is nemsoká elkezdi, de ez a 3 napon belül 2 fog, kicsit megdöbbentett. Ráadásul a pörgés is, szóval most mindent igyekszik egyszerre letudni, tisztára mint a nővérkéje. Ráadásul nem nagyon tetszik neki a fekvés, ha felvesszük az ölünkbe kell ültetni. A kenguruban is állandóan tekergeti a fejét, mindig azt nézné, hogy merre megyünk, így azt hiszem, nemsoká már kifelé fordítva kell magamra kötözni a kisasszonyt - bár ezt ebben a hidegben még nem nagyon szeretném, mert az arcocskáját ne nagyon érje direktbe a hideg levegő, felém fordulva ugyanis a kabátomat amennyire tudom körécippzározom, így melegítjük egymást...

Henus,
ne is idegesíts a felüléssel!! :D Már próbálja felhúzni magát ha két kézzel meg tud kapaszkodni, illetve ha felveszem, mindig reklamál, mert csücsülni akar... Bogi is korán csinált mindent, 5,5 hónaposan felült, egyedül segítség nélkül üldögélt és játszott... 8 hónaposan felállt, 9 hónaposan egykézzel kapaszkodva járt... 11 hónaposan egyedül sétálgatott - izé... futott... vagyis fogócskáztunk a lakásban, csak senki nem hiszi el, aki nem látta -, de ez is családi "hagyomány", 11 hónaposan én is elészaladtam apámnak a kertajtóba, amikor hazajött eltávra (akkor sorozták be, amikor megszülettem). Nézett is nagyokat, hogy amikor legutoljára otthon járt még álldigálni sem tudtam, most meg már szaladok...

Timi,
a barátnőm kislánya májusban született és még egy foga sincs... a kisfia Bogival egyidős, ő sem siette el a fogzást, még csak mostanában jöttek ki az utolsó tejfogacskái. Vagyis ahány ház... annyiféle gyerek! :lol: :lol: :lol:

Danka,
a kengurut csak 3 hónapos kortól javasolják, de ha találsz olyat, amiben el lehet fektetni a babát, akkor abban már 2-3 hetesen is lehet hurcolni. Vagy a babahordozó kendő, ami újszülöttkortól is oké. Láttam olyan cuccot is, ami azt hiszem babahordozó erszény néven fut, majd utánanézek, ez olyasmi, mint a kenguru és a kendő ötvözete, szintén nagyon korán lehet már használni. Nekem biztonságosnak tűnt, csak azért nem vettem, mert van már kengurunk Bogi óta, aki nagyon imádta, sokszor követelte mutogatva a járókából, hogy menjünk már kenguruzni... :D
Én mindig a kabátom alá veszem fel a kengurut, így pluszban még az én kabim is melegíti a kiscsajt. Egyébként semmi extra öltözet nem kell, nálunk a body+vastag rugi+frottírzokni a lábacskára+melegítő felső+overál "csizmácskával" és "kesztyűcskével"+ vastag sapi az öltözet. (meg anya testmelege és kabátja, ezért van egy hatalmas pufidzsekim...)
Ilyen overálunk volt, de december elején kinőttük, és kénytelen voltam venni egy nagyobbat, de már az is sanszos, hogy 3 overállal húzzuk ki a telet, mert a mostani is éppencsak... :shock:

Kép

Ezt azért szerettem, mert a cippzárával átalakíthattam zsákká, ha babakocsiztunk, úgy kényelmesebb volt feküdni benne.

Na megyek, lejárt a mosógép...

Üdv!
andibab

Danka,

valami ilyesmiről írtam fent!

http://interstore.hu/cgi-bin/interstore ... 1&id=__n11
andibab

Köszi Andi,
szerintem nézek kengurut, olyat, amiben lehet fektetni is a babát. Jónak tünik ez az erszény is, csak talán a kengurut tudnánk tovább kihasználni...
Sokszor otthon is jó lenne, mert nagyon sokszor Beni is csak ölben marad meg és jó lenne, ha nem kellene cipelni.

KépKép
Kép
danka33

Danka, mi vettünk kengurut, de vagy 3× ha használtuk, nekem túl merev volt és Lellének sem tetszett igazán.
Ha mégegyszer, majd esetleg kistesónál ilyenre adnám a fejem, akkor én ilyet vagy hasonlót vennék: http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm, ezen az oldalon van többféle "cipelési" lehetőség, mindenféle útmutatókkal, nézd meg őket esetleg.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

na mégegyszer a címet, a vesszőt bennehagytam a végén

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: