Réka! Gratula a kisfiadhoz, szép karácsonyotok volt akkor
Én is a Garmastant használtam, a harapófogó jó hasonlat volt, én is ezt éreztem csak nem sikerült ilyen jól megfogalmaznom, rugkapáltam mikor ráharapott Benedek, de csak az egyik cicim volt ilyen gáz. Két hét után elmúlt az egész és most már egyáltalán nem is fáj. Szerintem nem a krém segített hanem hozzászokott a cici. Remélem már elmúlt neked is!
Nem sorolok föl egyesével mindenkit, de csodálatosan szépek a babák és látszik hogy mindenki nagyon boldog.
Zuzmó! Jázminnal kapcsolatban nem vagy elfogult tényleg nagyon-nagyon szép.
Vicuska! Raminak kifejezetten bájos szemei vannak
Lukrécia! Ilyen parányi szoknyácskát is árulnak? Nagyon divatos
Bibar! Ez az igazi karácsonyi ajándék egy ekkora poci a fa alá!
Benszi! Gondolunk rátok néha, hogy ugye milyen jó volt mikor még benn voltak az ikrek, legalább aludni tudtál
(ez vicc volt) Kitartás! Amúgy mi volt a gond az Infacollal? Benedeknek is fájt a hasa és egy pár nap infacol után szépen elmúlt neki. Nekünk nagyon bejött. Azon kívül, hogy szegény még most is olyan arcot vág mikor beadjuk neki, mintha a világ leggusztustalanabb dolgát venné a szájába.
Chesti! Gyógyulást neked! Miért is feküdtél a földön, én nem értettem, Niki a földön alszik? Bocs biztos én vagyok hülye...
Share! Máténak nagyon dizájnos frizurája van
Rebe! Bocs, hogy okoskodok, persze biztosan tudod. CSak arra kell vigyázni, hogy lázas ne nagyon legyél, a körzeti biztos tud ajánlani neked gyógyszert, szerintem az a legbiztosabb, ha őt kérdezed
És végül én is rakok föl néhány ünnepi képet
Az öthetes Benedek imád fürdeni.
Játszószőnyegem is van már!
Anya nagybácsikájától kaptam karácsonyra ezt a szép cseresznyefa széket kecskebőr üléssel.
Apával séta előtt beöltözve!
És végül csak úgy