Új privát üzeneted érkezett!

Réka
Látom Share már adott egy jó tippet én is ezt ajánlottam volna!

Bibar
:shock: jó nagy már a pocakod!látszik,hogy a végéhez közeletsz.
gabicsibe

közeledsz :oops: :oops:
gabicsibe

Réka, szívből gratulálok, és remélem, hogy minél előbb regenerálódik a melled...te szegény, nagyon fájhat, de hát így csak nem marad. Botond nagyon aranyos :)

Zsókuci, megnéztem a kutyókat én is, helyesek :)

Mamm, én egyelőre nem... igazából nem szeretek fényképeszkedni, majd ha spontán lesz rá alkalom, akkor talán, de direkt nem akarom.. Az enyém még nincs akkora mint Gabicsibéjé, de ő megelőzött 5 nappal :)) Viszont én lejjebb hordom egyelőre a púpomat, gondolom ez is egyéni.

Benszi, uhh, nem semmi, amit leírtál, tényleg túlélőtábornak tűnik. Kitartás!

Bibar, hűűűűűű :)

Nálunk most az van, hogy egyik buli a másik után, csak győzzem lediétázni januárban. A védőnő szívinfarktust fog kapni, ha ráállok a mérlegre, szerencse, hogy csak január közepén megyek, addigra talán sikerül visszavennem a tempóból. Januártól úszom!

Kép
elan

Sziasztok,

Wolves,
De jó, hogy végre jelentkeztél! :D Megnéztem a honlapotokon a képeket, nagyon szépek a lányok, és már milyen nagyok! Gyertek sűrűbben ide is, jó lenne hallani felőletek! Puszi!

Gabicsibe,
Igen-igen folyik a kosárharc! Bár már Rozi kutyó is kapott egy saját fekvőhelyet, de azért egyfolytában a Mimié kell(ene) neki :lol: Mi is ezt mondtuk Zozóval, hogy tuti, ha nyerünk, kutyamenhelyet nyitunk :wink:

Lippa drága,
Sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok! :( Mielőbbi jobbulást Petrának!

Judit,
Várjuk a karácsonyi képeket! :D

Bibar,
Jaj de szép nagy a pocid! :D Nagyon csini kismami vagy! Sok-sok puszi!

Elan,
Majd lemennek azok a kilók, legkésőbb szülés után, ne aggódj :lol: Jó bulizásokat továbbra is! :wink:

Mindjárt dobok egy új táblát!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

És az év utolsó táblicskuja! :wink:

Kép Kép Kép Kép

Ha valami nem stimm, szóljatok! :D

Kép

Kép
zsókuci

Rékaróka!!!

Hatalmas gratula!

Mindenkinek gyönyörű a babája!!!!!!!!!!!!!!!!

Pocakok is szépek!!!!!

Bibar!!!!!
Anyám ki lakik a pocakodban????Nem gyenge a hasméreted!Csinos vagy!

Juci!
Nem tudom,hogy visszatudom-e állítani a tejcsit,csak ha nem lesz hasfájás!Semmire nincs így időm ezmiatt.

Köszönöm mindenkinek a drukkolást a kitartáshoz!
Jól rácsesztünk errre a szar édesköményteára!Úgy kicseszett szegénykéimmel!Baby Mecsek teában az van és nagyon durva napunk volt tegnap délig,mert 3napig azt itták!Mint a sakál annyira üvöltöttek!Még nálam is!A hajam téptem ezerrel már!Semmi nem volt jó nekik!Kánonban üvöltötek reggel 6-2-ig!Sejtitek!
Befejeztem az infacolt is és tegnapelőtt óta csak tápszer meg kamilla tea!Este lett jobb.6-kor megkajáltak,7-kor már aludtak is no meg mi lefeküdtünk,mert már az ájulás határán voltunk.Hajnal 1-kor keltek.Alvás,majd reggel 6-kor újból kelés!Úgy néz ki alakul!Nem akarom elkiabálni,de most kicsit jobb.Dóri már két napja kakil magától!Balázs nem tud,mert annyira kemény a széklete,hogy csak szélcső segítségével megy.
Karácsonyfaégő az isten nálunk!10perc pihenőnk van akkor,mert annyira bámulják!
Dórival voltunk tegnap szemészeten,mert nem nyílt még ki a könnycsatornája és folyamatosan váladékozik a szeme.Már a haradik szemcseppnél járunk,de ez mintha segítene.Ha nem akkor átmossák,de az bazira fáj és húzzuk amíg lehet!
Igazi kis varacskos disznók lettekannyira dagik magukhoz képest!

Ha nem jönnék,akkor Boldog új évet mindenkinek!!!!!!
Vendég

Boldog Ünnepket mindenkinek!

Gyönyörűek a babák!!

Réka Gratulálok Én is a kis Botondhoz gyönyörű szépes kisfickó!
Nekem is a bepanthen vált be. Jó sokat raktam rá két ciciztetés között, és lemosás kaja előtt.

Én csak egy gyors bejelntkezés, fekvésre vagyok ítélve, mert megfázott a gerincem. :?

Benszi drága nem semmi napjaitok vannak huuuuuuu.
Nikinek is átmosták a könnycsatornáját, mert semmi nem vált. Volt, hogy pár napig jobb volt, aztán kezdte megint. Nagyon szar, de ha arra kerül a sor, csak kb 5 mp az egész, és ne nézz oda!!!!

Boldog újévet mindenkinek!! :lol: :lol:

chesti

Sziasztok!

Réka, most olvastam a nagy hírt!! Szívből gratulálok!!! Jaj de édes a kis Botond!!
Ez aztán az igazi kari ajándék!
Nekem nem véres volt a cicim, hanem bedurrant és nem indult el a cucc, na az is borzasztó volt! Átérzem a "szenvesésed"!

Bibarka, gyönyörű a pocid, a végén már nekem is ilyen óriás volt! És még nőhet!! :lol:

Lukrécia, én meg a Te kislányodtól ájulok be! Eszméletlen cuki!!! Képeket még-még!!!!

Benszi! Ez a Mecsek tea ekkora sz@r? Szegényke, kitartást és remélem hamarosan normalizálódik a helyzet!

Chesti! Jobbulást Neked!!!

Zsókuci, jó bulizást!

Mi természetesen itthon leszünk de mi minden évben a szomszédainkkal bulizunk. Most persze Ramika miatt én csak lájtosan fogom nyomni a szomszédasszony meg 13 hetes terhes ikrekkel, így nem lesz becsiccsentés de majd jövőre!

Lányok, Mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibarkám

AZTAHÉTMEGANYÓCÁT jól megnőtt ez a pocak!!!!!Rendet kell raknom,hogy beférjen a lakásba!!! :lol:
Hívlak az 5-vel kapcs-ban,asszem jön mutter..... :cry:De akkor is át kell jönnöd mielőbb. Hívlak majd mobilon,1-én,2-án nem ok a skype,majd elmondom,csók drága

[b]JÁNYOK[/b]

Lehet már idén nem jövök.....

MINDENKINEK NAGYON BÓDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK,BEBABÁSODÁST ÉS A KISMAMIKNAK PROBLÉMAMENTES,SZÉP VÁRANDÓSSÁGOT!!!

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Idén már nem valószínű, hogy jövök, ezért:

Szeretnék mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Nagyon boldog Újesztendőt kívánok mindenkinek!!!!!!

Réka, gratulálok a kisfiadhoz! Minden szépet és jót nektek! :lol:

Bibarci, micsoda poci! :shock: És milyen csinos maradtál, nem semmi!

Na, megpróbálok visszaolvasni, mert látni szeretném Gabicsibém pociját :lol: , meg Lukinéni Falatkáját :lol:

Lányok, pont ma egy éve jelentkeztem be először 8) :oops: :lol:
Akkor már annyira vágytam rá, hogy végre sikerüljön :oops:
És itt van az én kis mazsolám... :lol: :lol:
Nagyon jó kislányom van, de tényleg!
Ma reggel is arra ébredtem, hogy gőgicsél a kiságyábán, és türelmesen várja, hogy bemenjek hozzá.
Mikor bementem akkor meg ezerrel vigyorgott rám :lol: :lol:
Tegnap kapott egy pihenőszéket, hát nagyon tetszik neki.
Meg nekem is, mert így több az esélyem a házimunkázásra. Nagyon szeret kézben lenni, ezt egy kicsit
elcsesztem :oops: :oops:
No, még próbálok ma jönni, és akkor teszek föl képet is :lol:

KépKép
naposoldal

Benszi!

Ne Mecsek teát, mi a gyógyszertárban vettünk édesköményt és azt forrázom le, 1 dl víz, egy kávéskanál és 20 percig állni hagyom. Mondjuk nálunk nem szorulásra, csak mi ezt isszuk csuklira, ha épp nem tudom cicire tenni, de a pukit remekül kihozza :lol:
Gyógyszertárban lehet kapni állítólag édesgyökeret és abból egy kis darabot még hozzá lehet dobni forrázás előtt és úgy gyomornyugtató.
PLusz most olvastam a karira kapott hozzátápis könyvemben, hogy székrekedésnél a popsit jól be kell krémezni vazelinnel és belülre is kell nyomni kicsit és állítólag könnyebben kakil a baba, bár nekem elég durvának tűnik :oops:

Bibar, anyám nem semmi poci, de nagyon csini vagy!

Puszi!

Judit

jucicuki

Ja és egyik ismerősőm a dokija javaslatára korábban elkezdte a Sinlacot adni ( négy hós kortól lehet) és rendbe jöttek a gyerekei.
Kérdezz rá dokidra! + van vmi szilvás cucc is, nem tudom, mikortól lehet.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Judit

jucicuki

Már négy hónaposak vagyunk :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Réka,óriási gratula a szép Kisfiatokhoz!Jó egészséget! :lol:

Kép Mindenkinek nagyon boldog,békés új esztendőt kívánunk!Andi és a Fiúk

Kép
taptau

"Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok Néktek sok szépet, sikeres, boldog új évet!"

Lányok, mindenkinek BUÉK!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Boldog Új évet kívánunk mi is! :)

Kép

Bár megkésve egy kis karácsonyi kép :) Első szoknyácskája. :)

Kép Kép Kép ez meg tetszik, kis szellemkép. :)

chesti

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
toldikrisztina

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk!

Kép

Kép
bibike27

köszönöm lányok a pocidicsérőket :P :P ma voltam megint ctg-én,már volt hogy 60-ig felugrott a görbe,nagyon izgi :wink: :wink:

Napcsi
végre eltévedt barika,képeket is várunk ám :wink: :wink:

nagyon szépek a karis éa szilveszteri babák,olyan jó nézni őket :wink: :wink:

Lukikám
hivj majd :wink: :wink:

MINDENKINEK BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

EREDMÉNYEKBEN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
Kép

Kép
Kép
share

BENSZI, JUCI!

SINLAC-kal vigyázni! Máténak nagyon fogta a hasát! Rizses kaják foghatnak, és a Sinlac rizs alapú.

Kép
Kép
share

Véget ért egy év, ezernyi élménnyel, kezdődik egy új millió reménnyel. Remény van örömre, vidámabb jövőre. Sok szerencsét mindehhez már most jó előre!

Meiszter család

jucicuki

ILYEN VIDÁM LEGYEN AZ ÚJ ÉVÜNK! :lol:
Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok!
[b]
Sok puszi Mindenkinek az Új Évben! [/b]

Találjátok ki tegnap mivel zártuk az új évet..na, leírom:
Mi egy ajtóval arrébb a szomszédainknál voltunk. Ramit megpróbáltam 10-kor cicivel elaltatni nem ment. Gondoltam, akkor az éjfélt kihúzza velünk. Erre 11 után egy akkorát rottyantott, hogy a háta is kakis volt, le kellett fürdetnünk. Persze fürcsi miatt hiszti, újabb cici itthon és éjfél elött 10 perccel beájult. Férjemmel ezen röhögtünk! Mit csinálunk az év utolsó napjának utolsó órájában? Kakit mosunk le! :lol:
Majdnem lemaradtam a Himnuszról!

Share! Hát tényleg ilyen vidám legyen!!!! :lol:

Kép

vicuska2007

Vica! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
share

BULIZTUNK! :lol:
Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Benszi,
Sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakotok van, de meglátod, hamar túlleszel rajta, és már csak élvezni fogod a két kis békát :D

Chesti drága,
Írtam tegnap sms-t, megkaptad? :roll: Hogy van a gerinced? Hogy sikerült megfáznia? Jobbulást!
Nagyon jók a karis Nikiről készült képek! :D Csajszis nagyon ebben a szoknyában! :D

Vicuska,
Akkor jól telt az este :wink: :lol: :lol:

Napcsi drága,
Édes, ahogy Nóriról írtál! :D Várjuk a képeket! :wink:

Bibarci,
Mikor mész megint CTG-re? Remélem, ha van valami esemény, akkor a nászasszonyodtól majd kapjuk a híreket :wink:

Share,
Édes Máté nagyon a képeken! :D Nagyon jó a cumis-pezsgős kép is! :lol:

Nekünk nagyon jó volt a szilveszter! Egy házibuliban voltunk, és nagyon jó volt a hangulat! :D ¾ 5-re értünk haza :shock: Délig aludtunk, bár még 6 után ébren voltunk. Képzeljétek – hogy jól induljon az év-, tönkrement a tv-nk :roll: Holnap keresünk szerelőt, hátha meg tudja menteni, mivel még csak 4 éves a tv… :shock:

Na, jók legyetek! További szép estét!

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

B.U.É.K csajok! Nagyon jók a szilvesztei képek is! :wink:

Bibar, hűha mekkora pocód van, nagyon szép! :D

Chesti, hogy vagy? Hogyan fázott meg a gerinced? :shock:

Benszi, nem semmik a napjaitok, jó húzós! Szegénykém, remélem hamarosan elmúlik a hasfájásuk!

Lányok, én már karácsony óta megvagyok fázva. Lázam szerencsére nincsen, fújom az orrom, és köhögök kicsit, de nem akar elmúlni. Nincs valami jó ötletetek? A körzetihez hiába megyek, úgysem lehet semmit szedni rá. Úgy fosok nehogy rosszabb legyen. :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci
örülök hogy jó volt a buli :P :P ctg-re pénteken megyek megint,persze Luki értesit titeket ha van valami,ha meg nincs net közelben majd hivunk téged oké??? :P :P :P

Rebe
köszi :wink: szegény a megfázás nem jó :oops: :oops: én csak a rengeteg c vitamint,gyümit,teát tudom javasolni :oops: :oops: jobbulást

Vicuska
hú akkor jo volt a buli :wink: :wink: :wink:

Share
tündér ez a manó :P :P :P

Sharon
egyben vagy még????????????nagyon nagy a csönd :oops: :oops: :oops:

Benszikém
hogy vagytok?ma néztem a képeket az iwiwen a picikről,tüneményesek :wink: :wink: :wink: ide is dobhatnál még :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról, minden oké. ÉS VÉGRE BEFORDULT a drágám.
Azt mondták, hogy nagyon nagy baba, a méretei alapján már simán 36 hetesnek felel meg. Dokinál is voltam, ott is minden oké. :)
Vendég

Share

Csúcs a poharas kép!!!Annyira jópofa,nagyon édes!!! :D

Bibarkám

Én is pont vmelyik nap gondoltam rá,hogy Sharon tuti megszült,nem jelentkezik.
Természetes,hogy én leszek a hírhozó. :P Ha Mosonmagyaróváron leszek akkor szerintem Zsókucink biztos bevállalja. :wink:

Chesti

Tüneményesek az első szoknyás fotók!!! :D
Kedvet kaptam én is hozzá,bár nem sok látszik Falatkából(aki már nem is annyira falat-3670 gramm :D ),de rakok fel fotót :D

Íme az idei karácsonyi "Falatka kollekció" :lol:
Kép
[/b]

Kép
lukrécia

Bibike

Annyira jó ez a közös képetek Bebével :D :D :D Nagy buli volt? :lol:

Estrella

Nagyon örülök nektek! :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Na úgy néz ki alakulok. :) Persze nem bírtam ki, és szilveszterkor sok fájdalom csillapítóval elmentünk bulizni barátokkal. :) Nagyiék vigyáztak Nikire, és nem ébredt fel. :)

Rebe ez valami virus, nálunk is tarol. Se láz se semmi, csak takony. Sok méz, citrom, tea. Nekem mindig ez válik be. Körzetibe ne menj, ha nem muszáj, mert olyat irdatlan sokan vannak, és plusszban fertőznek.

Gerincem úgy fázott meg, hogy éjjel Niki felkelt, lefeküdtem a hideg parkettára mellé. Az egy nyügi éjszaka volt, nem bírtam kiosonni, mert abban a pillanatba ahogy megmozdultam felkelt. Szóval vagy 2 órát feküdtem ott, és baromira fáztam... Reggelre éreztem, hogy hűűűűű, de elmentem bevásárolni, takaritás stb, mondom majd elmúlik. Másnap este megint egy picikét feküdtem mellette, reggel meg ahogy kiemeltem a kiságyból áááááááááááá.
Apa azonnal lefektetett, és onnan már nem birtam mozdulni. Baromi sz*r érzés volt. Doki kijött, két injekció meg gyógyikat kellett szednem, estére már feltudtam ülni. Szerencsétlen gerincsérvesekkel együtt tudok érezni. Naggyon gáz.

Anyukák ha lefekszetek gyerek mellé a földre szivacs és takaró!!! :lol: :lol:

Estrella de jóóó. :) Lassan megérkezik Dóra. :)

Share jókat mosolyogtam. :) Máté nagyon cuki. :)

Napcsi. :) Nem is irok semmit, annyira megható ahogy Nóriról irsz. :) Azért képeket kérünk ám! :)

Bibarci izgulsz már? :) Azta mekkora poci. :) Nem semmi. :)
Szép kismami vagy, sugárzol! :)

Vicuska :lol: :lol: Rami a maga módján búcsúztatta az évet. :)

Bibike ez a kép rólatok..... :) Hihetetlen aranyosak vagytok. :)

Zsókuci drága most néztem telómat! Köszönöm drága hívlak is! :)
Puszi!

Na felkelt életem értelme :) Rohanok is :)

chesti

Luki néniiiiiiii áááááááááááááááá :lol: :lol: Istenem de szépséges kis tünemény!!! :) Falatka kollekció :lol:
Talán holnap felmerészkedem a postára jó? :) Ja és megnéztem rajta van!

chesti

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek szeretetben, egészségben és valóra vált álmokban gazdagon!

Nagyon régen jelentkeztem, és már az olvasás is egyre ritkábban sikerül, de néha azért, amikor van időm benézek hozzátok.

Zsókci, nagyon kedves tőled, hogy hiányoltál bennünket, akik kicsit eltűntünk.

Réka, gratulálok és kívánok számotokra minden szépet és jót. Nekem sok gondom volt a cicimmel, és én is a garmastant ajánlanám a mellbimbódra, meg azt, hogy a szopit ne add fel, mert könnyen begyulladhat a melled, bár tudom, hogy a szopi ilyenkor nagyon fájdalmas. Remélem, hogy pár nap alatt rendbe jössz.

Mi egyébként jól vagynk, Ádám igazi nagyfiú már. Rengeteget beszél, egyre többet használja a bilit és hatalmas, mindig idősebbnek nézik.
Mi idén karácsonyra különleges ajándékot kaptnk a sorstól: úgy tűnik, hogy Ádámnak tesója lesz. Ez emberi számítások szerint nem lenne lehetséges, de mégis itt van a pocimban egy kicsike ember, akinek láttam dobogni a szívét. Igaz, még nagyon az elején vagynk, és bőven van mi miatt aggódni, de remélem, hogy minden rendben lesz és egészségesen megszületik majd a kicsi, mégpedig ha minden jól megy a házassági évfordulónk környékén.

A gyerekek egytől egyig nagyon szépek, és továbbra is minden tiszteletem az ikres anyáké.

Sok puszi minenkinek!

Ági

Kép
agnesm

MIndenkinek nagyon Boldog,békés és sikerekben gazdag új évet kívánok!
gabicsibe

Agnesem
Gratulálok :D
gabicsibe

Sziasztok!

ÁGI,

Fantasztikus! Gratulálok!!! :lol: :lol: Mesélj-mesélj! Hogy volt, mint volt? Ja, azért nem kell annyira részletesen. :oops:

Chestikém,
hát nem bírsz magaddal? :? Remélem, azóta már matrac, plédek be vannak készítve! Jobbulást kívánok!

Valami lehet a levegőben, mert Máté sem alszik mostanában. Teljesen kész vagyok a kialvatlanságtól. Nem megy a tanulás, áhhhh! :evil:

Na, jó, ikres anyukák röhöghetnek a problémámon. Ez semmi az ő helyzetükhöz képest.

Benszikém,
kitartás!!!!

Juci,
te már jól belejöttél! Nagyok már a lányok, szépen fejlődnek!

Csajok, elnézegettem a fotókat, gyönyörűek a babák, mindegyik!!!

Estrella,
én ugye megálmodtam, hogy nagy babátok lesz! :lol: :wink: Örülök, hogy jól vagytok!

Lukikám,
ééédes a falatkád! :lol:

Bibar,
csúcs a pocód!:shock: :D

Rebe,
próbáld ki a Sinupret drazsét. Gyógynövényes, és terhesség alatt is lehet használni. Biztos, mert benne van a papírjában!!!

Zsókám,
aztán most már tessék visszavenni a bulizássa, és nem megfázni a mandulaműtét előtt! :wink: Örülök, hogy jól érezted magad!

Megyek, mert véget ért a fiacskám fél órás alvása. :roll:

Kép
Kép
share

Estrella!

Ezek nagyon jó hírek! :D

Én is ma voltam UH-án, ismét Soma veséjét nézték és ezúttal SEMMI KÓROS ELVÁLTOZÁST NEM LÁTTAK :lol: :lol: :lol: :lol:
ballagyo

Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon boldog újévet kívánok, eredményekben és főleg gyerekben gazdagot.

Ágnesm! :D
NAgyon örülök nektek, hatalmas gratula. :D Végre nem csak én leszek csodabogár. Ugye nektek is spontán jött össze?!!! :wink:
Ha láttad a szívecskéjét akkor már elmúltál hat hetes ugye?
Tényleg nagyon örülök. Szerencsére Zsókuci már kitalálta, hogyan lehet ezt megoldani a táblában :D
Minden jót kívánok nektek!

Mi amúgy jól vagyunk, csak most fura, hogy apa nincs itthon, de nagyon jó volt ilyen sokat együtt lenni.
A szilvesztert szintén "gyerekes " (gyerekkel rendelkező) barátoknál töltöttük, ami nagyon jó volt, Jázmin nagyon élvezte. Közben egyfolytában esett a hó, úgyhogy kicsit aggódtunk, hogy fogunk feljönni az utcán, mert ugye hegyen lakunk és elég meredek.
Hát hiába volt 4 téligumi a kocsin, csak félútig jött fel inkább nem kockáztattunk, mert a múltkor úgy csúsztunk vissza, hogy irányíthatatlan volt az autó és ide-oda riszált. Ezt most el akartuk kerülni, mert ráadásul az utca közepén van egy óriási gödör, vízvezetéket cserélnek, hát abba nem lett volna jó belecsúszni.Úgyhogy lenn hagytuk a kocsit és felsétáltunk, aztán apa lement és tett rá hóláncot és felhozta. Ma már letakarították, úgyhogy játható.
Tegnap este még elmentünk szánkózni, hát óriási volt, Jázi imádta. Majd teszek is fel képeket nemsokára.

Most egyenlőre ennyi, mosogatni kéne , de majd még jövök.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

Agnesm
hatalmas gratula :P :P :P beindultak ugy látom a kistesók :P :P :P

Lukikám
megzabálom ebben a cuccban :P :P valószinü hétfön mennék hozzád ha az jó,de majd hivlak :wink: puszika

Chesti
szegénykém,jobbulást neked :oops: :oops: :oops: hááát elkezdtem már izgulni az biztos.köszi a dicséretet,drága vagy,imádok kismama lenni:))))

Zuzmó
örülök hogy jól vagytok :wink: :wink: már mindjárt 15 hetes vagy,hihetetlen :oops: :oops:

Estrella
szuper hirek :wink: :wink: nekem is mindig 2 héttel nagyobbat mondtak,nemsokára megtudjuk mekkora :wink: :wink:

bibar

Hali!

Dobok néhány képet.

Kép Ez karácsonyi kép, bár a fa nem látszik.

Kép A csodakutya

Kép Itt csak simán szépséges - elfogult vagyok

Kép Gyerek, hó, szánkó

Kép apával

Kép
Kép
zuzmó

Agnesm,
gratula a tesókához! :D

Ballagyo,

szuper, hogy nincs semmi gond! Örülök hogy Soma jól van! :wink:

Estrella,

neked meg gratula a beforduláshoz!!! Hamarosan mi jövünk! :D

Én is ma voltam dokinál, minden okés, méhszáj zárt, a baba meg jó nagy nálunk is! :D Hétfőn vagy kedden lesz az első ctg-m, holnap kell időpontot egyeztetnem a kórházzal. Nagyon várom már!

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

2 friss szilveszteri kép Ramiról. A legújabb őrület nála, hogy órákon keresztül nézegeti a felemelt kezét. Hát én 2 percet sem tudom így emelve tartani. :lol: Kép Jé, itt a kezem!! Kép

Kép

vicuska2007

Boldog új évet tőlem is :)

Agnesm, wow!!! Gratulálok, és szurkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen :)

Nekünk az új év nem indult valami fényesen. Vagy a szilveszteri kajáktól, vagy nem tudom, de összeszedtem egy bélhurutot, ment a hasam, és egyszer csak felfedeztem valami olyasmit a papiron (bocs, gusztustalan leszek), ami egészen olyan volt, mint amit nyákdugóként le szoktak írni... Na, kész is lettem, átváltottam para-piri üzemmódra, ami plusszban rátett egy lapáttal a dologra.

A lényeg, hogy ma felhívtam a dokimat, aki azt mondta: hümm-hümm, és berendelt; hálistennek kiderült, hogy a méhszájam olyan zárt, mintha be lenne betonozva, a gyerekemet meg csak részletekben tudta megmérni, úgy ficánkolt (biztosan az adrenalintól). Mellesleg tényleg éreztem is rendesen a kis nyomásokat, megaztán szurkált is a hasam...

Amúgy ma voltam AFP-n is, két hét múlva lesz a 18. heti genetikai uh; akkor tudom meg az eredményét.

Na most jól kiírtam magamból mindent, bocs :)

Kép
elan

Réka! Gratula a kisfiadhoz, szép karácsonyotok volt akkor :) Én is a Garmastant használtam, a harapófogó jó hasonlat volt, én is ezt éreztem csak nem sikerült ilyen jól megfogalmaznom, rugkapáltam mikor ráharapott Benedek, de csak az egyik cicim volt ilyen gáz. Két hét után elmúlt az egész és most már egyáltalán nem is fáj. Szerintem nem a krém segített hanem hozzászokott a cici. Remélem már elmúlt neked is!

Nem sorolok föl egyesével mindenkit, de csodálatosan szépek a babák és látszik hogy mindenki nagyon boldog.

Zuzmó! Jázminnal kapcsolatban nem vagy elfogult tényleg nagyon-nagyon szép.

Vicuska! Raminak kifejezetten bájos szemei vannak :)

Lukrécia! Ilyen parányi szoknyácskát is árulnak? Nagyon divatos :)

Bibar! Ez az igazi karácsonyi ajándék egy ekkora poci a fa alá!

Benszi! Gondolunk rátok néha, hogy ugye milyen jó volt mikor még benn voltak az ikrek, legalább aludni tudtál :) (ez vicc volt) Kitartás! Amúgy mi volt a gond az Infacollal? Benedeknek is fájt a hasa és egy pár nap infacol után szépen elmúlt neki. Nekünk nagyon bejött. Azon kívül, hogy szegény még most is olyan arcot vág mikor beadjuk neki, mintha a világ leggusztustalanabb dolgát venné a szájába.

Chesti! Gyógyulást neked! Miért is feküdtél a földön, én nem értettem, Niki a földön alszik? Bocs biztos én vagyok hülye...

Share! Máténak nagyon dizájnos frizurája van :D

Rebe! Bocs, hogy okoskodok, persze biztosan tudod. CSak arra kell vigyázni, hogy lázas ne nagyon legyél, a körzeti biztos tud ajánlani neked gyógyszert, szerintem az a legbiztosabb, ha őt kérdezed :shock:

És végül én is rakok föl néhány ünnepi képet

Kép Az öthetes Benedek imád fürdeni.
Kép Játszószőnyegem is van már!
Kép Anya nagybácsikájától kaptam karácsonyra ezt a szép cseresznyefa széket kecskebőr üléssel.

Kép Apával séta előtt beöltözve!

Kép És végül csak úgy :D
gombahölgy

Gombahölgy, igazad van, minden baba gyönyörű az anyukákkal és apukákkal együtt. Benedek nagyon édes és mekkorát nőtt!

Hú, azt mondtam, nem töltök fel fotót a púpomról, de aztán úgyis muszáj volt csinálni, mert az anyukám kikövetelte magának (messze lakik), ezért megosztom :)

Kép [/img]

Kép
elan

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!
Remélem mindenki jól érezte magát, mi úgy ünnepeltünk mint még eddig soha: durmoltunk, tévéztünk majd 1/2 1kor végleges pozicióban durmoltunk Rékus ébredéséig. :D

Rékaróka!
Hatalmas gratula Botondhoz! Jó egészséget és sok boldogságot!

Chestikém!
Jobbulást! Húúú nem semmi, pedig én is szoktam a padlón feküdni a habtapibirodalom határain kívül...

Agnesm!
Jaj de szuper! Szívből gratulálok! Remélem a 2008 évben még több ilyen kis csodababa érkezik mint a Te babád és Zuzmóé. :D

Csodaszépek a babócák! Egytől egyig!

lanett

Sziasztok,

Rebe,
Sajnálom ezt a fránya megfázást! Én is csak a házi gyógymódokat tudom ajánlani: mézes-citromos tea, sok-sok gyümölcs, pihi! Jobbulást kívánok!

Bibarci,
Drága vagy, persze, hogy oké! :P Látszik is rajtad, hogy imádsz kismami lenni, és persze jól is áll :wink:

Estrella,
Gratulálok! :)

Luki drága,
Kééésssz vagyok ettől a képtől! :D Ez a csaj egy tünemény! :D:D:D

Chesti,
Igaz, beszéltünk ma, de azért itt is: örülök, hogy jobban vagy, de légyszi tényleg vigyázz magadra! Sok puszi!

Ági,
Mekkora hír! Atyaég!!! :D:D:D Szívből gratulálok! :D:D:D:D Amikor olvastam teljesen libabőrös lettem! :D:D:D Remélem, hogy ezen felbuzdulva sűrűbben jössz, és mindenről beszámolsz! :D
És persze azt is remélem, hogy kapunk Ádámról is képet! :wink: Puszi!

Share,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul alszik Máté. :? Igenis, mostantól nagyon vigyázok magamra! :D

Ballagyo,
Ez nagyon jó hír, gratulálok! :D:D

Zuzmó drága,
Jázmin még mindig szépséges kiscsaj! :D:D Jók vagytok együtt a csodakutyás képen! :D

Mamm,
Nagyon örülök, hogy nálatok is minden oké! :D

Vicus,
Szépséges kiscsajszidról köszi a képeket! Olyan kis husiii! :D

Elan,
:shock: Nem csodálom, hogy megijedtél!!! Sajnálom, hogy ilyet sikerült összeszedned, remélem, már jobban vagy! Gyógyulgass!
Szépen gömbölyödik az a pocó! :D:D

Gomba,
Nagyon helyes Benedek! :D

Lanett drága,
Sokszor puszillak!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X