Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Jöttemén is kellemes ünnepeket kívánni!
Az új évre pedig: hétmérföldes lépteket a várva várt babók felé, a babásoknak pedig sok ezer szép pillanatot a csemetékkel! :D

KELLEMES ÜNNEPEKET, ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép Manó-divat :-)

Kép Karácsonyi büszkeség

Kép Kukucs

Kép Muzsika

Kép Tavaj karácsonykor :-)

Kép BOLDOG KARÁCSONYT!

KépKép
amneris

Amneris!!!

Köszönjük szépen a kívánságodat mindannyiunk nevében!!!
Gyönyörű kislányotok van!!Csupa mosoly,és vidámság,egyszóval tündéri kiscsaj!!!

Lányok!!!

Gabika írta a Gólyahíren,hogy babaeső várható a napokban!!!! :lol: :lol: :lol:
4 kisbaba várja,hogy a világra jöhessen!!!
2 kisfiúcska a kórházban van,várja,hogylegyen hivatal,
ma hazament egy kicsi lányka,és holnap pedig egy másik kis lánykának a papírjait intézik!!!!! :P :P :P

Annyira Boldog vagyok!!!El sem tudom mondani!!!Minden egyes kisbaba hazatalálásával közelebb kerülünk a mi kis picurkánkhoz!!!! :P :P :P
Ez annyira boldogság!!!

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!!

A gyerekek gyönyörűek! Egytől-egyig!! :) :)

A babaesőnek nagyon örülök, talán az Újév meghozza a sor beindulását?

Szép napot mindenkinek, én megyek dolgozni :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Amneris!

Köszönjük a képeket!Nagyon tündéri Zizike!Azok a huncut mosolyok!!

Kriszti!

Tibikét elfelejtettem megdícsérni!!Gyönyörű az én kis szerelmem!!
Én is néztem a gólyahírt,nagyon boldog vagyok, na én ilyenkor mindig meghatódom!!Már nagyon várom , várjuk amikor magunkhoz ölelhetjük a kisbabánkat!!De mindennap egyre közelebb kerülünk a mi kis angyalkánkhoz!!
Sajna az ikrek ma hazamentek! :cry: :cry: Már nagyon hiányoznak!
Kitti mindennap az ölembe ült és kismilliószor elmondta:Keresztanyu én nagyon szeretlek!!Te csak az én Keresztanyukám vagy!!Gergi meg azt mondta:Rita keresztanyu,neked adom a sapkámat,de az neked nem lesz jó csak a te kislányodnak,kisfiadnak!!Erre én:Majd ha lesz biztosan örülni fog a sapinak!Gergi:De hát neked van gyereked!Én:Nekem?
Nekem,nincs még kisgyermekem!Gergi:De,hát van!Mi vagyunk Kittikével!Nem tudtad??-na és ekkor majdnem elsírtam magam,csak a gyerekek előtt nem akartam pityeregni!!
Reggelente vártak,mert csak én öltöztethettem föl őket,még jó hogy anyukámék egy utcával laknak lejjebb!!
Majd kicsinyítem a képeket és teszek föl!!

Kata!Szegénykém,ma kellett menned dolgozni!Remélem meggyógyultatok!!

Lányok néhány nap és egy új év!!Ezzel is közelebb kerülünk a kisbabáinkhoz!!HUUUUUURÁ!

Kép

Puszi Rita

Kép
dotti

Dotti!!!

Ez valóban nagyon megható lehetett!Várjuk a képeket!!!
Tibike is már olyan édes.Azt mondta az anyukája,hogy otthon alig akar elaludni,nálunk pedig az ölemben már fél 7 fele már majdnem elaludt.Olyan aranyos,már bátran jön-megy nálunk,már nem bánja,ha nincs a közelében az anyukája.
Szóval nagyon cuki.
Íme még egy kép a kis unokaöcsiről: Kép

Lányok!!

Ki hol tölti a szilvesztert?

Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Oly régen jártam erre :(

Köszönjük a névnapi és karácsonyi üdvözleteket.
Mindenkinek szép napokat kívánunk még erre az évre :P és csodálatosakat, egészségben szeretetben gazdagokat az új esztendőre. :P

Decemberben végig betegek voltunk. Miklós már hetek óta köhög, szinte minden gyógyszer, homeopátiás szer, házipatika ideig-óráig hoz csak eredményt. Szenteste pedig tetőzött a dolog magas lázzal. Végigsírtuk az ünnepeket, enni sem tudott, még a szája is fájt. Antibiotikumot kap, pipája is van :( ma már egészen jól volt. Kizsó jobbulást nektek!!!!

Hoztam pár képet a beteg, de azért boldog kis Miklóskáról,aki három hónap múlva elbúcsúzik a bölcsitől és óvodás lesz. :cry: :P
Kép .. Kép Kép Kép

Szeretettel Reni, Robi és Miklóska

Kép
renóca

Dotti!! Várjuk a képeket! Azt elhiszem, hogy könny szökött a szemedbe a kerifiad miatt... édesek ezek a gyerekek nagyon! :)

Kriszti! Tibike is olyan szép, aranyos kisfiú!

Reni! De jó, hogy benéztél! Sajnálom, hogy Ti is betegek vagytok! :(
Rengeteg a beteg ember és mind-mind ugyanezzel a tünettel. Magas láz is társul hozzá.
Sajnos nálunk az összes kaja kidobásra került, valamit meg tudtam menteni a fagyasztóba, de a többséget nem lehetett lefagyasztani :( enni pedig semmit sem bírtunk, csak húslevest. A halászlé sem ment, mert csípte a számat, ugyanis hatalmas sebek voltak benne :( szörnyű volt ez a pár nap.
De már ugy néz ki rendben vagyunk. Bár én nagyon parázok, hogy a patikába megint elkapok valamit.

Szilvesztert itthon töltjük, jönnek hugomék /kerifiammal/ és jönnek sógornőmék is. Ugyhogy elleszünk :wink:
Vendég

Tirza!Boldog születésnapot kívánok!!
Steiff!Kicsit megkésve,de annál nagyobb szerettel boldog szülinapot kívánok!!
Kép

Kis csibész Norisz!Boldog névnapot kívánok!!

Kép

Lányok az ígért képek!!

Így díszítjük papáéknál a fát:
Kép

Ide teszek még díszeket:
Kép

Papa,kicsit gyorsabban kötözd a szaloncukrokat!
Kép

Együtt a család!!
Kép

Dédi mama is velünk van!!
Kép

De szép lett a karácsonyfa!!Hű, de sok ajándék!!
Kép

A Jézuska Barbiházat hozott!Pont amit kértem!!
Kép

Nekem meg karib-tenger kalózai autópályát!
Kép

Keresztanyuvál együtt táncolunk!
Kép

Megint lebírkóztam Rita keresztanyut!
Kép

De imádjuk egymást!
Kép

Összebújtunk!
Kép

Krajnyák dédivel:
Kép

Imádok számítógépezni és internetezni:
Kép

A keresztgyerekek,a három grácia!!
Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs a fénykép áradattól!!

Kép
dotti

Renóca!

Jobbulást nektek!Látom gazdag ajándékot hozott a Jézuska!!Milyen jól néz ki a kocsi!!Nagyon aranyos Miklóska!!Nagyon szép a kisfiad!!Én szertnék egy ilyen gyönyörű kisfiút!!Már az éven én is írtam a Jézuskának,meg jővöre is...!!!Remélem mihamarabb elhozza majd a mi kis angyalkánkat!!
Köszönjük,hogy megosztottad velünk a képeket!!

Kép
dotti

Renóca!!

Nagyon helyes kisfiatok van!Olyan aranyos volt amikor a kiskarácsonyt énekelte a videón!Nagyon cuki hangja van!!

Dotti!!

Nagyon aranyosak a karigyerekeid!!Látszik rajtatok,hogy imádjátok egymást!!

Tirza,Steiff!!!

Isten éltessen benneteket szülinapotokon!!!

Drága kicsi Norisz!!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!!! Kép
kkriszi

Tirza,Steiff!!!
Isten éltessen benneteket sokáig!!

Kép

Kiscsibész Norisz!!
Nagyon Sok Boldogságot Kívánunk neked névnapod alkalmából!!
Nőjjél nagyra és csibészkedjél sokat! :wink:
Kép
Vendég

Renóca!!!

Még annyit szerettem volna írni,hogy Miklóska nagyon hasonlít rád,és le sem tagadhatnád,hogy nem a Ti fiatok!!!Annyira hasonlít rád,hogy az hihetetlen!! :P :P :P

Igaz,amit szoktak mondani,hogy a gyermekeink megtalálnak minket,és ki kell várni,amíg ránk találnak!Nektek is Miklóska lett megteremtve nektek,hogy Ő legyen a Ti kisfiatok,Ezért ez a döbbenetes hasonlóság,mert Ő nektek született!!

Boldog Új Évet nektek!!!

kkriszi

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!

Kép

kkriszi

Szeretettel kívánok Nektek nagyon boldog új évet!

Kép
ildi_ko

Sziasztok Lányok!

Most írta Gabika sorszámunk 340!!De jó!!Úgy örülök!!

Kriszti!

Látom te is kérdezted,kiváncsi vagyok mennyi a tietek!!

Diadella!

Kaptatok már sorszámot???

Puszi mindenkinek és BUÉK!!!

Kép

Kép
dotti

Drága Lányok!

Békés álmainkba ne csalódjunk soha. Oltalmazzon minket angyalok mosolya. Lelkünkben béke és szeretet virítson. Düh és harag, meg ne szomorítson. Ostoba szólamra, ne hajoljon szívünk, gazdagság, kísérje minden vidám léptünk. Útjaink vigyenek igaz célunk felé. Jövendőnk munkája ne váljon kereszté. Éjszaka pompásan ragyogjon csillagod, Veled lehessek, amikor csak akarod. Egymásra találjon most minden kereső. Társával éljen minden egymást szerető. Közösen tegyük szebbé ezt a világot. Ízleljünk már most mennyei boldogságot. Váljon minden titkos, szép álmunk valóra. Áldott legyen minden együtt töltött óra. Nevetni tudjunk és őszintén örülni, odvas idő fogát messze elkerülni. Keveset mondok végül, de szépet:

Boldog Új Éve Kívánok!!!!!!

Sok puszi: Ági
szabko

Kép
Vendég

Kangamama!!!

Megérkezett hozzánk a múltkori küldeményed!!!
Képzeld el,hogy ESIK A HÓÓÓÓÓÓ!!!!
Köszi szépen,hogy elkülted nekünk szilveszter napján a hóesést!!!!
Íme: Kép Kép
kkriszi

Sziasztok!

Ismét szégyenlem egy kicsit magam, mert már igen rég jelentkeztem, de a munka és két gyerkőc mellett nem egyszerű.
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. Mi sem tudtuk elkerülni a betegséget, Peti 24-én este belázasodott és még két napig lázas volt, de szerencsére a nurofen mindig segített, és viszonylag jól átvészeltük. Ivett gyakorlatilag 1 hónapja kisebb nagyobb kihagyásokkal taknyos (én szintén), de egyébként nagyon kellemesen teltek az ünnepek. Képeket sajnos nem tudok feltenni, mert csak kameráztunk(digitális fényképezőnk még mindig nincs), de megpróbálok majd januárban elővarázsolni valamit belőle.

Azért próbálom követni az eseményeket.
Minden betegeskedőnek mielőbbi gyors gyógyulást kívánok.
Az ünnepelteknek, szülinaposoknak, névnaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok utólag is.

A képek fantasztikusak, nem győzök gyönyörködni benne. Nagyon szépek a gyerkőcök egytől egyig, és fantasztikus hogy telik az idő annyit változnak.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, a várakozóknak mielőbbi babásodást.

Kép

Kép
Kép
atan

Kriszti, minden küldeményem ilyen hamar érkezzen meg hozzátok. :wink:

Az a helyzet lányok, hogy nálunk ismét csak esik a hó és esik a hó és esik a hó. Ráadásul ma szegény férjem egész délelőtt azzal volt elfoglalva, hogy a két függőleges ereszcsatornát leszedje, mert úgy el volt dugulva jéggel, hogy még órák múlva sem olvadt ki a fürdőkádban. Aztán amire kiolvadt, megérkezett az Amanda... Ne tudjátok meg azt az örömöt, visítozást amit rendezett, amikor meglátta a teljes csatorna átmérőnyi jeget. Olyan beszólásai vannak a kisasszonynak... nem is nagyon tudom megjegyezni, mert csak mondja és mondja. Havas, szánkózos, hógolyózos képek nincsenek, mert nem volt hajlandó kimenni a hóba. Viszont vannak copfos képek, már olyan hosszú a haja, hogy lehet neki csinálni, nézzétek:

Kép
Kép

Aztán még valami: NAGYON BOLDOG BABÁSODÓS ÚJÉVET kívánok mindannyiunknak! :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Gyerekeim szerencsére jobban vannak! :D
Nálunk is igen nagy hó van, ma még szánkózni is voltunk! Nem is tudom, mikor voltam utoljára, de nagyon jó volt!!! :lol:

Én jövőre jó sok gólyát kívánok, találjanak meg Benneteket, akik még arra várnak, akik meg már babáznak, azoknak sok örömet a gyerekeikben! :lol:
Kép

És egy kép a szánkózásról:
Kép
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

kizsó

Sziasztok

Boldog új évet kívánok mindenkinek :):)
Igaz nekünk (nekem ) mindjárt szunya mert Zalán hajnali fél 6 kor nem fogja megkérdezni kialudtam e magam :):):)

Kizsó

Elkerültük egymást :) :(
Mi is voltunk :):)

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok!

Hahó,hahó!Nálunk is itt a hó!Reggelre kb.5cm-es hó esett és még piánóban de esik!!!Olyan gyönyörű fehér minden!!
Mi nem voltunk szilveszterezni Sanyi 24 órázott,ráadásul csak 10 órakkor jött a váltás!Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter éjszaka!Majd ha van kedvetek mesélhettek!

Kanga mama,Kizsó!
Aranyosak a lányok!Kanga! Tündéri Amanda a coffal!Nem semmi szemei vannak a kiscsajnak!!
Kizsó!Na ti sem szükölködtök a hóval!Látom élvezetes volt a szánkózás is!
Puszi mindenkinek!
Kép

Kívánjunk egymásnak több hitet, erőt és lelkesedést a 2008-os esztendőre! Ne feledjük: nem csupán mi várakozunk, de ránk is várnak! Sikerekben gazdag, áldott újesztendőt kívánunk!

Sanyi és Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Ma reggelre nálunk is szép nagy hó lett!! Még mindíg esik! :) :)

Remélem mindenkinek jól telt a Szilveszter. Mi itthon voltunk, vendégeink voltak. Jól telt, társasoztunk, beszélgettünk, zenét hallgattunk.

Kangamama! Amanda egy tünemény! Nagyon szép copfos kislány!

Kizsó! LÁtom jót szánkóztatok! Én nem is tudom megmondani, hogy mikor szánkóztam utoljára ... na majd a kisfiunkkal bepótoljuk! :wink:

Atan! Gyógyulást nektek!

Ágika! Puszillak!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kívánom mindenkinek tiszta szívből, hogy ez év hozza meg a várva várt babácskáját!
Új reményt és szerencsét, s el kell tudni fogadni, bármi is jöjjön – egyedül az a fontos, hogy bátorsággal és legjobb képességeink szerint nézzünk vele szembe. Legjobb, amit tehetünk, hogy bízunk önmagunkban és bízunk abban is, hogy minket is várnak valahol!!! Ne féljünk a kudarctól… Csak poroljuk le magunkról, és vágjunk neki újból!!!!!!

ÚJ ÉV

Mit hoz az új év? Nincs bennem gond, félelem.
Szeretnék hálát adni mindenért szüntelen,
és teljes szívvel járni szent utadon
akkor is, ha nem értem, miért e fájdalom.

Egyszerűen hiszek és nem tágítok.
Igéd az enyém marad. Boldog titok!
Mit hoz az év? Kegyelmet! Újat, sokat!
Hordoz, segít a célig és tisztogat.

Szánó szerelmed újra felém ragyog,
hisz tudod: kicsiny, gyenge gyermek vagyok.
Indulok bizton, bátran. Új év fogad.
Add, hogy szüntelen lássam szent arcodat!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

Puszi mindenkinek: Ági
szabko

Sziasztok!

Dotti, igen nagyon csábos, vadító szemei vannak és hogy tud nézni vele... hát mondtam már az apjának, hogy kösse fel a gatyókáját... :lol:

Diadella, köszönjük... bizony nagyon édes.

Ma is itt voltak, alig várták, hogy felébredjünk reggel, telefonáltak, hogy akkor most jönnének. Én meg imádom, ha itt vannak.

Betegeknek küldöm a gyógysugikat. Képzeljétek nálunk már kezdi felütni a fejét az influenza, állítólag itt nálunk számítanak a legtöbb megbetegedésre. Sajnos a családból már egy felnőtt és egy gyermek is beteg, a felnőttel tegnap, a kicsivel meg ma voltak az ügyeleten... Remélem, hogy a kistörpét elkerüli majd, bár már holnap megy a bölcsibe... :roll:
kanga_mama

Sziasztok!!

Mindenki kipihente magát a szilveszter után??
Én még ma itthon vagyok,majd holnap nyit az ovi,ezért még ma van egy kis szabadidőm!

A szilveszter nálunk gyorsan eltelt,bár mi kettecskén voltunk Zolival,de nagyon jól eltöltöttük az estét.Társasoztunk,táncoltunk,közben a bátyámék is lejöttek egy órácskára,majd éjfél után megnéztük a tüzijátékokat!!
Tegnap pedig elmentünk anyuékhoz,mamihoz,anyósomékhoz Újévet köszönteni,majd délután hozzánk jöttek sorban a vendégek.Estére lettünk újra kettesben a férjemmel.Ma pedig már Ő is dolgozik,így újra egyedül maradtam itthon.
De ez közel két és fél év múlva megváltozik,hisz akkor már itthon lesz a mi Kisbabánk is!!

Ma vagyunk 6 hónaposak,azaz fél évesek a Gólyahírnél!
Hihetetlen,hogy milyen gyorsan eltelt ez a fél év.Nekünk olyan volt,mintha rohant volna az idő.Bárcsak így lenne végig,míg megszületik a Babucink!!! :P :P :P

Kanga!!!

Nagyon szép kislány a kis kerilánykád!!Valóban csodaszép bogárszemei vannak!!Olyan kis huncutka!! :P :P :P

Kizsó!!

Nagyon jó lehetett szánkózni!!Én most furcsán néznék ki a szánkóval a kezemben,de ha már itthon lesz a mi kis babucink,akkor biztos,hogy én is kipróbálom!!Addig még venni kell majd egy strapa szánkót is,ami majd megbír minket,mert akkor szerintem Zoli sem hagyja majd ki a mókát,mert Ő nagyon szeretett szánkózni gyerekkorában!! :P :P :P

[/b]Dotti!!

Olyan szépen írtad,hogy nem csak mi várunk a babákra,hanem Ők is várnak Bennünket!!Ez valóban így van,hisz majd egyszer mindenki rátalál a babájára,ezért türelmesnek kell lennünk!!Mert a babák is tudják,hogy kihez szeretnének megszületni,ezért vannak olyan példák,hogy mégsem sikerül az örökbefogadás,mert olyan esetben az a baba nem nekünk született!!
Nehéz lesz elfogadni,ha valamelyikünk ilyen helyzetben lesz,de a sors mindent el fog rendezni!!!MEG FOG SZÜLETNI MINDENKINEK A BABÁJA,csak ki kell várni a megfelelő időt!! :P :P :P

Ági!!

Köszönjük a szép versedet,és a jókívánságaidat!!

kkriszi

Nem akartam ennyire kiemelni a mondandómat,de a technika átvert engem! :P :P :P
kkriszi

Ildikó!!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!!
Ha emlékezetem nem csal ,akkor ma van a szülinapod!! Kép
kkriszi

Sziasztok!

Ildikó, boldog szülinapot! Sok erőt, egészséget kívánok a gyermekeitek felneveléséhez! :lol:

Kriszti, köszönjük... tényleg nagy huncut! :lol:

Én is itthon vagyok...

Nálatok milyen a hóhelyzet? Nálunk sok-sok hó van és állítólag még lesz. Hát rég volt már ilyen telünk, karácsonyunk az biztos. :lol:
kanga_mama

Jaj, Kriszti, ezt felejtettem:

GRATULA A FÉLÉVESHEZ! :lol:
kanga_mama

Kangamama!!

A hóhelyzet nálunk is hasonló,mint nálatok,de méretre kevesebb.Halottam tegnap a híradóban,hogy felétek 50 cm körüli a hóréteg vastagsága,na ez nálunk kb.10 cm.De ennek is nagyon örülünk,mert már nagyon régen láttunk igazi havat.Mert volt olyan,hogy mutatóba leesett 2-3 cm,de az nem sokkal később el is olvadt.
2007-ben felénk nem volt említésre méltó hó,csak december 31-én este,éjszaka!!
Készítettem egy pár képet:
az én Drágám munka közben Kép
az udvari kis karácsonyfánk Kép
a hátsó teraszon Kép
kkriszi

Hú, Kriszti, hogy fogja élvezni a kicsitek majd a traktorozást... Ez a traktor kéne ide is a faluba... nálunk úgysem takarítják, csak amennyit az emberi kéz és erő elbír, annyi hótakarítás van és sajnos elég sok lusta ember lakik errefelé, tisztelet a kivételnek. :oops: :lol: Azért nálatok is van mennyiség, nnnna. Hát igen, ahhoz képest, hogy a mediterrán hangulatok városa a mienk... nálunk van a legtöbb hó. :lol: Aranyos a kis karifátok... :lol:
kanga_mama

Na, most lettem ideges!

Az én nagyságos kisasszony, büdös, 10 éves macskám addig játszott a nagyszobában, addig kergette a farkát, amíg fellökte a karácsonyfát... az egyik legszebb üvegdíszemnek, a kis angyalkámnak annyi. Szaloncukrok a földön, habcsók díszek morzsákban... Most porszívóztam össze... :twisted:
kanga_mama

Óóóóó,szegény Kanga!!!
Úgy látszik,hogy a macsekod már hamarabb le akarta bontani a fát,mint ahogy Te gondoltad!!
Sajnálom a kis angyalka díszedet!!Rossz is az,ha valami olyan összetörik,ami a szívünkhöz nőtt!!
:cry:
kkriszi

Ráadásul most meg bújik, hízeleg, mint a fene, most is itt fekszik mellettem és a hátát a combomnak támasztva horpaszt... pedig lelöktem már kétszer is, de visszajött, érzi, hogy rosszat csinált. Amikor hazajött a párom munkából, odament hozzá és olyan bűnbánóan nézett rá, hogy a párom rögtön tudta, hogy valami rosszat csinált. Nagyon sajnálom azt a díszt... de valahogy nem tudok a kisasszonyra haragudni. Hiába no, állat... azt hiszi, hogy amit kint is szabad, azt bent is. Kint is állandóan fára mászik. Megjegyzem nem tudom, hogy mi történt vele, ilyent még sosem csinált, minden karácsonykor a fa alatt alszik, amíg csak fel van díszítve a fa... egyszerűen nem tudom mi van vele mostanában. Tényleg úgy játszik, mintha nem is 10 éves lenne, hanem kiskölyök cica. Bármikor itt lehetett hagyni, akár egyedül is a lakásban. Szilveszterkor is bent volt, amíg mi átmentünk a szomszédba, sajnáltam kirakni, mert fél a durrogástól, meg hideg is volt. Szóval nem haragszom rá, már elszállt a mérgem, de akkor nagyon mérges voltam... ki is tettem a szűrét az udvarra, aztán alig negyed óra múlva már könyörögte is magát vissza. :roll:
kanga_mama

Ismerősnek hangzik az,amit írsz.A mi macskáink is ilyenek,és ha valami rosszat csinálnak akkor meg csak bújnak,és hízelegnek!!
De hát ki hízelegjen,ha nem ők!!
Majd ha lesz gyerekünk,akkor majd Ők hízelegnek nekünk!! :P :P :P
De azt már egyáltalán nem fogjuk bánni,sőt imádni fogjuk,ha idebújik majd hozzánk!! :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Kangamama! Rossz fát tett a tűzre a maccsod?? :) :) Nem semmi kis kópék ők!! :)
Az enyém is alkotott ... 2 db viráglevelem bánja eddig és egy nagy fürdőlepedőm. Ez utóbbit Karácsonyra kaptam és a fa alatt volt még este ... Balambér lenyúlta és csinált belőle bolyhos fürdőlepedőt :twisted: :twisted: :twisted: ... mit dolgozhatott vele egész éjjel, hogy ki legyenek rajta szépen húzgálva a szálak :twisted: :twisted: :lol: :lol: ... ez van. Én is haragudtam rá .. de most mit tudok csinálni .. úgy is felfoghatjuk, hogy kiválasztott magának egy piha-puha "alvósrongyot".

Kriszti! Gratulálok a fél évetekhez!!!
Vendég

én is hoztam nektek egy szilveszteri képet ..

Martin és a macsekom
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kriszti!
Gratula a 6 hónaphoz!Látod,hogy telik az idő már egy év fele megvan!! :lol: A sorszámotokhoz is gratula!!Na én szilveszter estét tök egyedül töltöttem,Sanyi dolgozott! :cry: :cry: :cry:
Majd elfelejtettem tök jó a vonalzód!

Ildikó!
Boldog szülinapot kívánok!
Kép

Diadella!
Bocsi ,de én nem birtam ki nevetés nélkül amit írtal a jó kis bolyhos törülközőről!Persze nagy méreg abban a pillanatban, de utána megtud enyhülni a gazdi szíve!

Kanga mama!
Na a te cicusod se semmi!De leht hogy 10 év után most éli második gyerek körszakát,tudod mint az emberek!Nekünk volt egy persza cicusunk aki szobatiszta volt egy kis tünemény volt!N én is enyhe infarktust kaptam amikor beviharzott a nappaliba és ott fel az ülőgarníturára majd le és így tovább!Na és ez lett szegénykémnek a veszte ez a vadócsága,ugyanis a keresztfiúnk játszott vele miközben ő vadul rohangált a kerítésen,amikor egy kocsi elé vette magát!Szóval bátor volt a kis aranyoskám túl bátor!De volt utána még egy befogadott kis vörös tarka cicusunk akit én szelídítettem meg mert az anyukája nálunk hagyta!Olyan nagyon barátságos lett,hogy mint egy kis házörző már várt bennünket az ajtóba!Tudta mikor érünk haza!Sőt reggelente engem elkísért a kapuig,nagyon szerettük!Egy nyári reggel valami oknál fogva kicsit kiljebb merészkedett és a szomszédunk vadászkutyája akit kizártak az utcára utána eredte a farka végénél kihúzta és a szemem láttára széttépte!Na én aznap úgy megsírattam szegénykét!És akkor elhatároztam soha többé nem kell cica nekünk mert mégegyszer nem szeretném átélni az elvesztést!!

Bocsi,hogy ilyen hosszan fecsegtem! Na megyek bebújok apjuk mellé!Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
dotti

Ildikó!!

Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Neked Szülinapod alkalmából!!
Vendég

Dotti!!

Én a Gólyahírre pontosan 19 óra 59-kor küldtem el az üzimet,mint Te ide!
Egyszerre járnak a gondolataink,és az újjaink a billentyűzeten,hogy így ki tudtuk számolni az időt!
Szegény cicusaid!!! :cry: :cry: :cry:
Nekem érdekes módon,amikor Marcinak neveztem el egy kiscicát,az mindig sajna elpusztult!Már amikor a 3-dik macsek is Marciként elpusztult,így megfogadtuk,hogy soha többet nem lesz Marci cicánk! :cry:

Diadella!!

Én is nevettem a kis Balambér hadműveletén,amit a fűrdőlepedővel vívott!! :twisted:
Úgy gondolta,hogy neki is jár valami a fa alól,és neki ezek szerint az a fűrdőlepi tetszett!!
Nagyon aranyos Martin,a kerifiad!!
Balambér olyan kis drága azzal a fekete nózijával.Őrá nem lehet haragudni,mert olyan kis cukipofa!!

puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Jó éjszakát mindenkinek!!! Kép

kkriszi

Sziasztok Lányok!

Drága Ildikó!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Találd meg a munkát, a barátokat, a lehetőségeket
-és a szerelmet, melyre mindig vágyakoztál.
Reménykedve és bátorsággal nézz szembe a jövővel –
Lelkesedéssel, buzgalommal, örömmel. Fogd
mindezeket, és építs magadnak olyan életet,
melyet megéri végigélni…

Sok-sok puszi: Ági

Katácska!

Hááát, nem semmi a kiscicád! Kezdi megszokni az otthonát és egyre több
mindent enged meg magának. Persze ez kell neki, hogy fejlődjön, ( egy kis rosszaság ) ebből tanul! Azért gondolom, hogy nagyon sok örömet is ad nektek!!!! Remélem, hogy már teljesen meggyógyultatok!!!!!

Sok-sok puszika nektek is!!!!!

Kedves Krisztike!

Gratulálok a 6 hónap várakozásotokhoz! Látod, mennyire elrepül az idő! Hipp-hopp és már a kis Angyalkádat a kezedben tarthatod! Az lesz majd az igazi ajándék!!!!! Kívánom, hogy minél előbb átéld ez az örömet!!!! Már mi is nagyon várjuk!!!!

Kedves Kanga mama!

Együtt érzek veled! Nagyon rossz, amikor a kis kedvencünk valami rosszat csinál, de annyira jó a szívünk, hogy elég hamar kiengesztelődünk! Főleg ha még hozzád bújik és dorombol!!! Ő egy kis tündéri cicácska, nem tudta mit csinál, csak játszott! Biztos majd a kicsi babánk is el fog törni egy-két szép dísz! Úgy kell ez felfogni, hogy csak ennél nagyobb kárunk ne legyen! Legalább is, ha nálunk eltörik valami szép tárgy, vagy tányér, akkor én ezt szoktam mondani! Majd nézel valami hasonlót a boltban és mindig a cicára gondolsz, hogy ez most a régi angyalka helyett van!!!!! Ugye már most nem is annyira rossz?

Puszika

Kedves Dotti!

Hááát, nagyon sajnálom, hogy át kellett érezned azt a fájdalmat, amit akkor láttál amikor a kiscicádat széttépte a kutya! Én, biztos megöltem volna a kutyát!!! Ez soha nem fogod elfelejteni! Azért ha szereted a cicákat az ő emlékére vagy csak azért, mert jó hallani a dorombolásukat, és játszani velük, vegyél magadhoz egy kiscicát. Vele már ez biztos nem fog megtörténni! Nekünk Bocskor cicánk nagyon nagy erőt ad! Annyi fájdalmas pillanatban jött és dorombolt vagy csak kérette magát. Mert ő nem egy hízelgős cica, inkább mi hízelgünk neki! Persze ezt ti érzitek, hogy szeretnétek-e egy másik cicát vagy sem!!! Gondolj a cicádra szeretettel, és akkor legalább néha-néha elmosolyogsz!

Legyen szép estéd! Puszi

Küldök nektek egy szép angyali üzenetet!!!!

Az élet értelme

Angyali üzenet: "Nem viheted magaddal", mondja a közmondás, de ez csak az anyagi javakra vonatkozik.
A lélek és a szellem ajándékait azonban igenis mindenhová magunkkal vihetjük és magukkal is visszük.

Sokunk számára a legfontosabb cél az élet értelmének megtalálása.
Olykor azonban ez nem tudatosul bennünk.
Csak azt tudjuk, hogy valahol létezik bennünk mélyen valami gyötrő hiány, valami üresség, amit be kéne tölteni valamivel, céllal ajándékozza meg életünket.
Arra intenek bennünket szelíden az Angyalok, hogy igazából csak saját lelki és szellemi értékeink növelésével tölthetjük be ezt az űrt.
Ha az Angyalokhoz valami konkrét dologért folyamodunk, nem biztos, hogy teljesíteni fogják, de valami jelentős dolgot biztosan elhoznak nekünk.
Ilyen ajándék a szeretet, a béke, az öröm, a boldogság, az alkotókészség és a humorérzék és mindez értelmet adhat életünknek.
Ezekkel az ajándékokkal felszerelkezve arra is képesek leszünk, hogy megtudjuk, mi az, ami fejlődésünk szempontjából értelmetlen, jelentéktelen.
Tételezzük fel, hogy kigyulladt a lakásunk és csak arra maradt idő, hogy a számunkra öt legfontosabb dolgot mentsük.
Mit válaszolnánk? És miért éppen azokat? Gondoljunk néhány olyan dologra, ami különösen kedvező a számunkra, de azért csináljuk. Tegyük fel magunknak a kérdést, nem azért végezzük-e ezeket, mert értelmet akarunk adni az életünknek, mert be akarjuk tölteni a lelkünkben keletkezett űrt.

Angyali tanács: Az Angyalok tudják, hogy egyedül az emberi lélek és a szellem ajándékai lehetnek tartósak.
Mindaddig tartalmas lesz az életem, amíg szeretet, öröm, fény és belső béke lakozik benne.

Csodás estét mindenkinek:)))!

Sok-sok puszika: Ági
szabko

Napsi!!
Istenke Éltessen még Nagyon, Nagyon sokáig!
pusszancs! :wink:
Vendég

sziasztok! kis segítséget kérnék. mi most készülünk örökbefogadni. budapestiek vagyunk. a férjem nagyon be van rezelve az egésztől. én is, de én bátrabb vagyok:) szóval ugye első lépésként föl kell hivni a tegyeszt, aki a VIII. kerületben vannak. vagy menjek oda személyesen először? igazából azt szerteném, hogy el lehet-e menni először a férjem nélkül? hogy először nekem mondják el, hogy mit meg hogyan kell intézni, és akkor utána ha én már tudom, hova kell menni, és mit kell csinálni, a férjem is bátrabban velem tart... jó tudom, hülyék vagyunk, de hátha volt más is igy... tehát mire számitsak? meg lehet ott velük beszélni, hogy először elmennék egyedül? előre is köszi
mindenik

Mindenik :D
Az örökbefogadás mindkettőtökre tartozik. Szerintem vidd a férjed is, hallja ő is elsőkézből a dolgokat. Nem vagytok hülyék, majdnem mindenki így kezdi. (pl. mi is)

Kép
petyaanya

persze, hogy mindkettőnkre tartozik, és persze, hogy jön (majd). de totál gátlásos, meg bár eldöntöttük, hogy örökbefogadunk, de neki valahogy nehezebb az egész. és egyszerűen csak szeretné, ha úgy mennénk oda, hogy én már jártam ott, és eltalálom, hogy hol van a bejárat:))
mindenik

Mindenik, én először felhívtam a TEGYESZ-t telefonon, időpontot kaptam még aznap délutánra, férjemnek szóltam, hogy 3-ra jelenésünk van, mentünk mindketten és mindjárt a tájékoztatás után kitöltöttük a szükséges nyomtatványokat. Ne vesztegessetek azzal időt, hogy először te mész és a férjed csak utána... higyj nekem, később majd rájösz, hogy nem szabad az időt pocsékolni. Bocsi, ha túl nyersen hangzott, a vélemnyünket kérdezted, és én elmondtam az enyémet. :lol:
kanga_mama

köszi szépen!!
mindenik

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?