Sziasztok!!
Mindenki kipihente magát a szilveszter után??
Én még ma itthon vagyok,majd holnap nyit az ovi,ezért még ma van egy kis szabadidőm!
A szilveszter nálunk gyorsan eltelt,bár mi kettecskén voltunk Zolival,de nagyon jól eltöltöttük az estét.Társasoztunk,táncoltunk,közben a bátyámék is lejöttek egy órácskára,majd éjfél után megnéztük a tüzijátékokat!!
Tegnap pedig elmentünk anyuékhoz,mamihoz,anyósomékhoz Újévet köszönteni,majd délután hozzánk jöttek sorban a vendégek.Estére lettünk újra kettesben a férjemmel.Ma pedig már Ő is dolgozik,így újra egyedül maradtam itthon.
De ez közel két és fél év múlva megváltozik,hisz akkor már itthon lesz a mi Kisbabánk is!!
Ma vagyunk 6 hónaposak,azaz fél évesek a Gólyahírnél!
Hihetetlen,hogy milyen gyorsan eltelt ez a fél év.Nekünk olyan volt,mintha rohant volna az idő.Bárcsak így lenne végig,míg megszületik a Babucink!!!
Kanga!!!
Nagyon szép kislány a kis kerilánykád!!Valóban csodaszép bogárszemei vannak!!Olyan kis huncutka!!
Kizsó!!
Nagyon jó lehetett szánkózni!!Én most furcsán néznék ki a szánkóval a kezemben,de ha már itthon lesz a mi kis babucink,akkor biztos,hogy én is kipróbálom!!Addig még venni kell majd egy strapa szánkót is,ami majd megbír minket,mert akkor szerintem Zoli sem hagyja majd ki a mókát,mert Ő nagyon szeretett szánkózni gyerekkorában!!
[/b]Dotti!!
Olyan szépen írtad,hogy nem csak mi várunk a babákra,hanem Ők is várnak Bennünket!!Ez valóban így van,hisz majd egyszer mindenki rátalál a babájára,ezért türelmesnek kell lennünk!!Mert a babák is tudják,hogy kihez szeretnének megszületni,ezért vannak olyan példák,hogy mégsem sikerül az örökbefogadás,mert olyan esetben az a baba nem nekünk született!!
Nehéz lesz elfogadni,ha valamelyikünk ilyen helyzetben lesz,de a sors mindent el fog rendezni!!!MEG FOG SZÜLETNI MINDENKINEK A BABÁJA,csak ki kell várni a megfelelő időt!!
Ági!!
Köszönjük a szép versedet,és a jókívánságaidat!!
Puszi mindenkinek:Kriszti