Új privát üzeneted érkezett!

Babaesőben gazdag, boldog új évet kívánok !
mniki

Monee!
Gratula!
Még jó, hogy a doki elött szombaton is volt barátkozás!! Éljen!

Vicky!
A Kaáli nagyon jó! És nem drágább mint a többi. A Bmc-ben szinte mindenki ad hálapénzt... és még ráadásul rengeteget kell várni. A Kaáliban mindegy, hogy hétvége vagy ünnepnap van, dolgoznak, mert tudják milyen fontos a segítségük. Kovács Tímea doktornôhöz jártunk, ô is nagyon jó!

Boldogságos, Babás Új Évet Kívánok!
lona1

Kandikám, Nikikém, Zsizsik hiányoztatok!Búék nektek külön is és babaesőt!
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog, babás új évet kívánok!

Én ma délután totális depresszióba estem, jól kibőgtem, kidühöngtem magam, aztán arra a következtetésre jutottam, hogy nem csinálok idegroncsot magamból, mert előbb vagy utóbb úgyis sikerül!!!MINDENKINEK!!! Ámen :D

Millió puszi mindenkinek! Zazzy

Kép
Kép
zazzy

Búék!!!

Monee!
Apa mondta, hogy az jó teszt!!

Kép
lara26

lona1: Lehet, hogy igazad van, de én nem vagyok az a hálapénzes típus és még nem találkoztam nagyon olyan orvossal, amelyik tartotta volna a markát, talán szerencsés vagyok. Ha úgy látom, hogy pénz nélkül nem foglalkoznak velem, akkor átmegyek a Kaáliba.
vicky79
Budapest III. kerület

zazzy, nyugi!! ha megnyugtat, én akivel eddig "gyógyszerérintkezésbe" léptem, az mindneki babás lett :D (lásd okr, jokaliza)

búék!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Jóóóóóó reggelt!!

Remélem mindenki egy boldog új esztendôre ébredt!

Itt esik a hó! Juhééééé! Imádom!
Próbálom a férjecskémet kiimátkozni az ágyból, hogy menjünk már sétálni. Izzítom a fotómasinát is.
Szép ez a tél!

Vicky!
Akkor más a helyzet. Ezek szerint a Bmc-be mész?

Lona
lona1

Bacek, látlak, gyere elő!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

B.Ú.É.K!

Lafi: Te hol látod, hogy valaki be van-e jelentkezve?

Itt is szépen esik a hó. Megyünk majd sétálni, de előtte ledőlök egy picikét. Muszáj :(

Kép

Kép
bettica

Bettica, a főoldalon vannak a jelenlevő fórumozók,ott látom....láttam, de megint nem jelentkezett!!!Bacek, naaaaaaaa, mi újság????
Vendég

Sziasztok!

Nagyon-nagyon Boldog Új Évet Kívánok nektek, és teljesüljön minden vágyatok, kívánságotok!!

Pusza
Csipi
csipi78

Monee kiscsillag!

Összetekertem az összes ujjam, úgy szorítok!!!

Pusza
csipi78

lona1: Azt hiszem igen, bár remélem, hogy nem lesz szükség rá. Nem bánnám, de azért már beizzítottam az egyik kollégámat, aki Wiegandt doki öccse, hogy ajánljon be a bátyuskájánál. Remélem így egy kicsit könnyebb lesz. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Mindenkinek ezúton kívánok békés, sikeregben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET! Kívánom hogy mindenki átélje azt az érzést :

Kép

Pusszancs!

Gina
Vendég

Jaj Gina, ez nagyon szép volt!

Dimet: Köszönöm a biztatást, még jobban megnyugodtam. :wink: Remélem nem szakad meg ez a jó sorozat! :wink: Dehát a jó sorozat attól jó sorozat, hogy nem szakad meg! Márpedig ez jó!!! :wink:

Monee: Gyere amilyen gyakran csak tudsz!!!

Kép
Kép
zazzy

[b]Monee:[/b NAGYON JÓ, HOGY EZ TÖRTÉNT VELETEK. AZ A LÉNYEG, HOGY NE PARÁZZ, DE AZÉRT VIGYÁZZ MAGADRA.
ÉN 14 HÉTIG NEM TUDTAM POCAKLAKÓRÓL, BÁR Ő NAGYON AKAR HOZZÁNK JÖNNI, MERT AMI A 3 HÓNAP ALATT TÖRTÉNT VELÜNK, AZ CSODA, HOGY KIBÍRTA.

Kép
fandi

Sziasztok lánykák!!!

Kissé megkésve de, BÚÉK MINDENKINEK!!!!!

MONEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJENÉLJENÉLJEN JUPIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!Annyira sokat gondoltam Rád és éreztem, hogy Te leszel a következő!!!! De most komolyan!!!!

Jaj, annyira nem akartunk hazajönni, hogy borzasztó. Tök tutikirály volt minden. Bár volt egy két kirohanásom, amit nm tok hova tenni. Mostanában egyre többet akadok ki tök marhaságokon. Úgy érzem meg vannak bolondulva a hormonjaim de most komolyan. Töredelmesen be kell valljam, marhára nem diétáztam ezen a 4 napon. zért volt egy kis lelkifuri.Annyit ettem hogy számomra is meglepő volt. Szerintetek normális vagyok hogy 30.án este fél 10kor sültkrumplit kívántam meleg kakóval???? :lol: :oops: De megáltam és csak kumplit ettem. :roll: A virsliből meg mostanában töménytelen mennyiséget fogyasztok. :shock: Minden nap ennem kell. Egyébként nagy gondban vagyok. Mint azt a ticekermből is láthatjátok, hogy igazán hosszú a ciklusom mán megin. 31.-én elkezdtem örülni mert volt egy kis barna meg egy pici rózsaszínes nyálkás izé pocifájdogálással együtt. Már bocsika!!!! Elkezdtem örülni hogy éljen nem kell a norci ha hazagyüvünk és mehetek vérvételre és kezdtem azt hinni hogy jé nekem lehet dupla ciklusaim vannak. Pá oldallal ezelőtt le is írtam nektek hogy jilyen furi de minden második hóban jön meg magától. Bár beutalóm még nincs. :( Na szóval azóta semmi de semmi nincs!!!!Vagyis a pocifájdogálás olyan tompán mintha meg akarna jönni. De megint olyan mintha tojcsifehérjém lenne-átlátszó és nyúlik mint atom- immárom nem is tudom hanyadjára. Mint a hülye úgy járkálok budira hogy na mi van má megjött végre???
Tanácstalan vagyok mitévő legyek! Elkezdjem a norcit vagy ne mert ugye Tűűnek-24.én megyek kontrollra tökmindegy hanyadik cn-en vetetem le csak tudjam! Tesztet 8 napja csináltam de természetesen negatív. Bár én a teszteknek nem hiszek, mert Anyu is 4 hónapos terhes volt velem és a teszt nem mutatott semmit csak a vérvételből derült ki hogy terhes. Amúgy azt hitték daganata van oszt én vótam az a nagy daganat. :roll: :twisted: Nah mindegy. De egyébként nálunk a családban érdekes módon nem nagyon mutatott semmit a teszt. Nem tom miért, de sokat morfondíroztam rajta. De minek? :lol:
Holnap elmegyek a nőgyogyimhoz hogy írja ki a hormonokat. Csak azt nem tom mikor menjek el és elkezdjem e a norcit 3.-án mert akkor tudok menni 3.napon és még kész is lesz 24.ére. Adjatok tanácsot mi a szöszt kezdjek!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

uhh de hosszú lettem. Bocsesz!

Amúgy ti már fürcsiztetek hóesésében kinnt a szabadban. Nekem hihetetlne nagy élmény volt. Előzör Egerszalókra akartunk menni, vagyis át is mentünk hogy majd éjjelifürdőzünk, de anyóséknak nem tetszett így visszamentünk a hotelbe. Én akkor is kiakadam.....
DE!Találtunk Demjén község határában egy nomád termál fürdőt 31.én ami hajnali 4ig volt nyitva. Először azt hittük hogy valami építkezés van mert csak a feltúrt földet láttuk meg tök olyan volt a faház mintha valmi vikkendház lenne. Aztán ahogy megálltunk hogy a gyönyörű tájat lefényképezzük, láttam hogy jééé ott mintha fürdőruhás valakik mászkálnának. Odamentünk és alig hittük a szemünknek hogy aztaaaaaaaa ez ugyanolyan mint az egerszalóki kinti fürcsizés, csak itt bennt van a rucink és sima mezei 2 nagy úszómedence van felállítva és feltöltve a termálvízzel. Baromi jót fürödtünk. Jó meleg volt a víz. Hát szal ezért is örültem aznap hogy hiphiphurráááá meghozta a termálvíz a hatását és jön a mensi. Oszt sehun semmi! :( Álmomban nem gondoltam volna hogy attól fogok letörni hogy még mindig nem jön meg. Mi van velem??????

CSendben jegyzem meg valamiért azt érzem hogy hcg vérvételre kell mennem és uh-ra. :? De egyikre sincs beutim. :(És holnap tuti nem tok uh-ra menni mert nincs időpontom és itt nem tesznek kivételt, idegen ismeretlen helyre meg nem szívesen megyek.

hajni...
Budaörs

hihi asszem el kéne mennem egy helyesírás tanfolyásra :lol: :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Én nem kezdeném el a Norcolutot hcg eredmény nélkül, pláne a családi anamnézis ismeretében! :wink:
UH még korai, de egy vérvételt nem igaz, h. az ügyeletes nem tud kiírni! Vagy a körzetid.
Ne hagyd magad lerázni!
De legalábbis vegyél legalább 3 féle tesztet és tesztelj reggel első pisiből.
Moneenak kéne a pár! De legyen inkább csorda! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Hajni: Bár én egyáltalán nem vagyok valami hozzáértő :oops: , de szerintem se kezdd el a Norcolutot. Egy ilyen hosszú ciklusnál, már pár nap ide vagy oda... És biztos, ami biztos! :wink:
Tény, hogy zebrának valahonnan jönni KELL! :wink: Sok sikert, és gyere az eredménnyel!

Kép
Kép
zazzy

Köszi csajok a véleményeket. Igazából van itthon teszt olyan amit közösen rendeltünk. De valahogy nem hiszek bennük...... Lehet játszok egy olyanot hogy Hajnika félretesz első pisi, elmegy különböző márkájú teszteket felhalmozni és ztá noszarajta. :lol: 8)
Egyébként a férjem szerint túl sok a véletlen és vannak olyan "tüneteim", amiket nem beképzelek magamnak. Ezt ő mondta.
De ha nincs baba akkor senem keseredek ám el mert leszarom időszakom van. :D :D :P

hajni...
Budaörs

Hajni: A clostis topikban Monyonak is ilyen időszaka van/volt, és ha minden igaz... :wink: Drukk!

Kép
Kép
zazzy

Meg ne kérdezzétek, mit csinálok ilyenkor, magam sem tudom. Annyira belejöttem a szilveszteri kuruttyolásba, hogy nem tudok aludni... :shock: Meg a férjem is éjszakás, ezt utálom. :(
De mostmár megyek, megpróbálom eltenni magam mára. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!

Boldog új évet kívánok Nektek!

Köszi mindenkinek, aki hiányolt, nagyon jól esik! :) Épp nézem, hogy vagy négy hónapja nem jelentkeztem, szégyen-gyalázat! :oops:
Rengeteg minden történt közben, de a legfontosabb, hogy végre elköltöztünk. (Olyan jóóóó!) Találtunk egy nagyon klassz házat, de rettentő bonyolult volt az ügy. Régen az egész egy nénié volt, aki a férje halála után eladta a ház felét. (persze feleződött az udvar és a kert is. Ezt a felét az új tulajék gyönyörűen felújították, egyből beleszerelmesedtünk. Csakhogy nem mertük megvenni, mert ha az elejét megveszi valaki más, akkor közös udvarban lakni egy idegen családdal, az lehetetlen gáz. erre kitaláltuk, hogy az eleje pont jó lenne a férjem szüleinek, akik már öregek, betegek. Csakhogy az elejét nem akarta eladni a 94 éves néni, ráadásul az anyósomék nem tudták eladni a házukat. Aztán egyszercsak nekik megjelent egy vevő, mi meg nagy keservesen rávettük a nénit az eladásra. Szeptemberben kötöttük meg a szerződéseket, és két hete tudtunk beköltözni. (Közben anyósomék már október eleje óta nálunk laktak, mert a vevőjük azonnal be akart költözni - nem szalaszthattuk el emiatt!) Szóval annyi zűr volt, hogy nem hiszitek el...Közben anyósomék részét felújítottuk, 3 körben költöztünk, 3 lakást kellett rendbetennem. Hát, nem mondom, hogy nem nyúltam ki...
De most már úgy tűnik, sínen van minden és nagyon szupi itt. :D
(Bocs, ez most szörnyen off volt! :oops: :oops: )

Baba-ügy: Annak ellenére, hogy tegnap kezdtem újra metet szedni (csúnyán elhanyagoltam vagy két hónapja! :oops: ), a ciklusaim igazán szépek! Mindig van pé (alighanem- hőmérőzés alapján), és pontosan meg is jön minden hónapban! :? Remek, mi? :? :lol:
Most megint az izgalmi rész van soron, 8. dpo. Megmutatom a görbémet is, bár szerintem a 16. napon volt pé, mert úgy fájt, majd kinyúltam.
Kép

A legfontosabb! : Szeretettel gratulálok Mindenkinek a közben született babákhoz és zebrás tesztekhez!!!! Azért figyelgettem ám a háttérből! :wink:

Kép Kép
backa

Hajni! :D

Én a helyedben elmennék egy magánlaborba hcg-t nézetni!
Az sem kerülne többe mint három terhességi teszt és biztos eredményt kapnál. MensMentisben vagy a János kórházban esetleg Istenhegyi Klinikán kérdezz utána (ôk a drágábbak)!
Drukkolok!

Vicky!
Kívánom, hogy ne legyen rá szükség!!
Úgy látom szinkronban vagyunk. Lehetnénk (zebra)párban.
lona1

Sziasztok,

ÜDV MINDENKINEK AZ ÚJ ÉVBEN!!

Lecsó: tetszett a recept, nagyon kedves!

Charlot: azt hiszem te kérdezted a szemműtétet. nekem 7 -es ! volt mindkettő és 2006 szept-ben műtettem meg. akkor még nem tudtam a pcos-ről (csak 2007 márc-ban jöttek a gondok, és ápr-ban tudtam meg). nagyon örülök, h megcsináltattam. a műtét nem fáj, valóban egy pár napig fájt, de én többnyire végigaludtam a hóemelkedéstől és fájdalomcsillapítóktól az első pár napot. nem bántam meg, sőt, hamarabb kellett volna! ha érdekel bővebben is szívesen írok!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

MONEE: GRATULÁLOK!!!! SZÉP KISMAMASÁGOT NEKTEK!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Monee!!!! Annyira örülök neked!!! :lol: :lol: Szívből gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!

Jó hogy írtátok a szemműtétet mert én is kacérkodom vele, nekem -4,5 és 4-4-es a szemem (mellesleg 1 hete be van gyulladva, most is alig látok)

Pogika, ha nem sértettelek vérig (ami egyáltalán nem állt szándékomban!) akkor kérlek majd javítsd ki a táblázatban a korom 34-re! Köszönöm!

Holnap megyek Tűű dokihoz, nagyon kivi vagyok mi lesz, mert ugye még mindig csak 1000mg Meforalt szedek 1500 helyett... :roll:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Pogi: légyszi 5. cn

állítólag a terhesség, a hormonok is befolyásolják a szemet, de szerintem egyénfüggő. én egyébként féléves szemkorntrolokra jártam már a műtét után, amikor megtudtam,h pcos vagyok. kérdeztem, h a hormonos stimuk ronthatják-e a szemem, és azt mondták ott , h nem . egy kis romlást én is észleltem, de szerintem csak annyit, amit vki írt is (bocsi, nem tudom ki írta , talán Zazzy :oops: ): 120 %ról 100 %ra. el kellene mennem már szemvizsgra, de kicsit el vagyok havazva.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ja, én meg 850 es metformint kértem a házidokitól. és most 3*850 -et szedek majd mától. remélem bírni fogom, az esti 1000-es kicsit sok volt, az 500 meg érzésem szerint kicsit kevés.

Pogi: 3*850 met

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

na, hol az a zebrapárocska????????
"új csajok", itt mindig párban vannak a zebrák :)

na, backa!! már hiányoltalak ám! grat a szép ciklusokhoz!!! drukk a 8. dpo-nak :lol: nagyon jó a görbéd!!!

Kép

dimet

Hello, Bacek!!!Naggggggyon hiányoztál!!!Szép görbe!!!

Tücsi, akkor boldog szülinapot!!!(mikor volt??CSak nem újévkor?)
Vendég

Lafika:-) Köszönöm szépen! Dec. 27-én volt!

Hajni, fejlemények?? :roll:
Vendég

Lányok, a véleményetekre lennék kíváncsi! Használ valamelyikőtök szobabiciklit? Régen mindig azt mondtam, hogy az puszta pénz kidobás, de 2 hete azon agyalok, hogy az esti Barátok közt bámulása közben talán rá tudnám venni magam egy kis kerekezésre...Ahhoz viszont már egyáltalán nincs affinitásom a napi 8-10 óra meló és 2 órás utazgatás után, hogy Rubint Rékácskával ugrabugráljak, ezért gondoltam a biciklire...a szobakerékpározás is lehet elég hatékony? Nekem ugye nem a fogyás a célom, mert így is vézna vagyok!
Vendég

Tücsi: minden mozgás jó, csak rendszeresen csinálni kellene!! :lol:
én jártam spinningre, és baromi jó volt. csak a kezdeti lelkesedésem elfogyott, de újra el kellene kezdenem! a párom már a 3. héten látott változás, szerinte a fenekem megugrott, és a combim is formálódott. és én is jobban éreztem magam!

szóval, 1 szónak is 100 a vége, klassz a szobabicikli. viszont ne úgy csináld, h felülsz és csak úgy tekersz. hanem tekerj lassan, gyorsan, felállva lassan, felállva gyorsan, felállva és ülve is csinálj fekvőtámaszt a kormányra tekerés közben. és mindenedben lesz izomláz!! :lol: viszont strapa kerékpárt érdemes venni, ami nem dől el ha mindezeket csinálod rajta!! az meg szerintem már húzósabb, bár nem tudom biztosan :roll: .

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi, sztem ha úgy gondolod, hogy csinálni fogod, jó ötlet, de ha feladod és nem akarod akkor ne vegyél,m ahhoz drága szer!nekem lépegetőm van, az is nagyon hatásos.
Vendég

Czinkeb! Köszi-köszi! Nem is tudtam, hogy a szobakerékpározást is lehet rosszul csinálni, te nagyon profi vagy!;-) Az a spinnig izé, az nem az amikor a kezeddel úgy mozogsz mintha síelnél? :roll: :oops: Nyah, mindjárt meg nézem a guglit! :P
Vendég

Lafika, ha megvesszük kénytelen leszek csinálni már csak a pénz miatt is, de én egyébként szeretek bicajozni, szóval azért gondolkodom ezen a megoldáson! Az a helyzet, hogy amikor rászánom magam és tornázok Rékácskával :P akkor tök jól bírom és jól is esik a mozgás, de lusta vagyok beöltözni, áttologatni a bútorokat, szóval elkezdeni! A szobabicaj talán nem lenne ennyire "körülményes"!
Vendég

Tücsi, egyetértek, ezt én is utálom, tologatni, elpakkerolni stb......... :evil:
Vendég

tücsi, callanetics. tv előtt tökéletes időtöltés. és formás leszel tőle.

képzeljtéek, egyik barátnőmék októberben mentek el a kaáliba, és ma látták már a lombikos dobogó szívecskét!!!!!!!! :) már 3-4 éve próbálkoztak. örülök.:)
úgyhogy fel a fejjel mindnekinek!!!!!!!

Kép

dimet

Lafika szívem, neked milyen lépegetőd van, olyan amin van két gumiszalag is a karok erősítésére?? Nézegetem a szobakerékpárakat és fogom a fejem, milyen árak vannak! :shock:

Dimet a callanetics az nekem olyan koncemtrálós dolognak tűnik, vagy nem olyan mint a pilates? (a változatosság kedvéért a pilatest is csináltam egy ideig+ még jógáztam is, de nekem mindkettő túl koncentrálós és ezért nem hogy ellazulnék tőle inkább ideges leszek! :P )
Vendég

szobakerékpár árakat, ezt akartam írni! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ez a jóga dolog engem is érdekelne. Csinálta már valaki?
Szeretném elkezdeni (kismami változat :lol:), de elképzelni sem tudom hogy milyen lehet.

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

áááá, nem. én egyszer voltam pilatesen, többet nem is. igazából az alényeg,hogy az esti barátok közt nem ülsz a tv előtt, hanem emelgeted a lábadat:) én is ezt fogom mától tenni. legalább napi 20 perc. rendszeresség, az a lényeg.
de a szobabicikli sem rossz ötlet, csak az embernek le kell magában tisztáznia,ha már megvesz egy drága holmit, valóban csinálja is lelkesen!!! :)

Kép

dimet

Sziasztok!!!!
Először is B.Ú.É.K mindenkinek.
Nem tudom hogy jó helyen járok ( hiszen én még új vagyok itt ).
PCOS vagyok és gyereket szeretnék immár 9 éve. Saját tapasztalataitok elmesélésére várok.
Bár sokat olvastam a PCO-ról de olyannal még nem beszéltem , akinek tudtak abban segíteni hogy terhes legyen ( lett .)
Azt szeretném megtudni, hogy a teherbe esést milyen kezelések előzték meg.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Ági!! :?: :?: :?: :( :( :( :( :(
szoriagi

sziasztok.

Bocs a pofatlansagert de Monee,gratualok.Te mikor gondoltal Dokihoz menni?

Kép
monyo83

Monee, a jógáról nekem nagyon jó könyvem van, és az igazsághotz hozzátartozik, hogy anno mikor megvettem több hónapi (talán volt egy évis) csináltam rendszeresen, de aztán jött egy nagyon stresszes időszak és már nem tudtam odafigyelni a mozdulataimra, nem tudtam kikapcsolni a gondolataimat és így egy időután már csak idegesített, hogy nem ugrabugrálhatok! "Jóga mindenkinek" a könyvcíme! Ha egyszer kismama leszek akkor valószínüleg én is a kismamajógát választanám ill. ha lesz rá lehetősség akkor elmennék szervezett kismamatornára...

Monyoka olvastalak ma egy másik topicban, akartam is írni, de akkor itt írom, hogy nagyon-nagyon drukkolok neked! Raktál fel valamelyik topica képet a tesztről? Úgy szeretem nézegetni a pozitív teszteket!;-)

Üdv nálunk Ági!:-)
Vendég

tucsi koszi.nem raktam fel kepet.babonabol.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?