Sziasztok Lányok!
Boldog új évet kívánok Nektek!
Köszi mindenkinek, aki hiányolt, nagyon jól esik!
Épp nézem, hogy vagy négy hónapja nem jelentkeztem, szégyen-gyalázat!
Rengeteg minden történt közben, de a legfontosabb, hogy végre elköltöztünk. (Olyan jóóóó!) Találtunk egy nagyon klassz házat, de rettentő bonyolult volt az ügy. Régen az egész egy nénié volt, aki a férje halála után eladta a ház felét. (persze feleződött az udvar és a kert is. Ezt a felét az új tulajék gyönyörűen felújították, egyből beleszerelmesedtünk. Csakhogy nem mertük megvenni, mert ha az elejét megveszi valaki más, akkor közös udvarban lakni egy idegen családdal, az lehetetlen gáz. erre kitaláltuk, hogy az eleje pont jó lenne a férjem szüleinek, akik már öregek, betegek. Csakhogy az elejét nem akarta eladni a 94 éves néni, ráadásul az anyósomék nem tudták eladni a házukat. Aztán egyszercsak nekik megjelent egy vevő, mi meg nagy keservesen rávettük a nénit az eladásra. Szeptemberben kötöttük meg a szerződéseket, és két hete tudtunk beköltözni. (Közben anyósomék már október eleje óta nálunk laktak, mert a vevőjük azonnal be akart költözni - nem szalaszthattuk el emiatt!) Szóval annyi zűr volt, hogy nem hiszitek el...Közben anyósomék részét felújítottuk, 3 körben költöztünk, 3 lakást kellett rendbetennem. Hát, nem mondom, hogy nem nyúltam ki...
De most már úgy tűnik, sínen van minden és nagyon szupi itt.
(Bocs, ez most szörnyen off volt!
)
Baba-ügy: Annak ellenére, hogy tegnap kezdtem újra metet szedni (csúnyán elhanyagoltam vagy két hónapja!
), a ciklusaim igazán szépek! Mindig van pé (alighanem- hőmérőzés alapján), és pontosan meg is jön minden hónapban!
Remek, mi?
Most megint az izgalmi rész van soron, 8. dpo. Megmutatom a görbémet is, bár szerintem a 16. napon volt pé, mert úgy fájt, majd kinyúltam.
A legfontosabb! : Szeretettel gratulálok Mindenkinek a közben született babákhoz és zebrás tesztekhez!!!! Azért figyelgettem ám a háttérből!