Babetta: nagyon sajnálom! Milyen fajta? Érdemes a fajta szerinti topikon is olvasgatni a netboardon, most pl. találtak egy bullmastiffot, és a topik erről szól! nagyon remélem hogy előkerül!
Livi:Boldog szülinapot! Én azért nem szeretem az eszperantót, mert semmi értelme hogy megtanuljam. Úgysem ül le velem senki beszélgetni ezen a nyelven. Az angolnak legalább hasznát venném. De ami késik nem múlik!
Apa lánya szerelem ismerős
Lányok én sem fogom levágatni Fannika haját,de azért köszi hogy mellettem álltok
Mamacka:nektek hogy telt a szilveszteretek?
Era: tudom nagyon nehéz lehet most Neked! Kitartás továbbra is!
Gyöngyi: nem gond ha nem vagy képben, néha reagálsz, de szívesen olvasunk rólatok. Egy tavaszi talira én is szeretnék eljutni valahogy. Tök jó lenne azokkal is talizni, akikkel eddig még nem tudtam.
Angi: tök jó ez az Elmo segítek mondat!!!
Ildi: miért félsz ennyire a tüzijátéktól? Örülök hogy jó lett a bulid!!!!És hogy a csemetéid is jól viselték az éjszakát!El tudom képzelni mi mindent készülődtél, kaja, pia, koktélok. Állati jól érezték magukat a vendégek az biztos.
Vok.:még kettő kiskutya mindig van.Egy szuka, egy kan. Nagyon édesek.A kant meg akarjuk tartani. ÁÁ, nincs még elég kutya erre az udvarra
A HÓFELLEGEKET ZAVARJÁTOK ERRE MOSTMÁR, OTT MÁR ESETT ELEGET, ITT MEG FÉL CENTI PONT TEGNAP ÉJJEL.NAGYON SZERETNÉNK MI IS SZÁNKÓZNI MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mi esténk is állati jó lett! Elindultunk itthonról d.u. 6-kor anyósékhoz. Én kirittyentettem magam, mintha isten tudja milyen buliba mennék. Eddig minden évben mióta a párommal vagyok, Tv-nézés, sétálgatás, és kártyázás volt a program,amit igazából én untam,de hát a család mindenekelőtt.
Aztán éjfél után indultunk bulizni.
De tavaly már én itthon ültem anyummal, most hogy ő már nincs,(nem halt meg, csak számomra) így úgy nézett ki, egyedül fogok átmenni az újévbe.
Úgy terveztük, addig maradunk, ameddig Fannika jól érzi magát, és nem lesz nagyon nyűgös. Mivel még soha nem fektettük le 21 után, nem is gondoltam volna hogy kibírja éjfélig. Annyira jól érezte magát, hogy hihetetlen. Persze mi is, hisz felváltva szórakoztattuk egymást. Hol ő minket, hol mi őt!Táncoltunk, ettünk, játszottunk. Szóval isteni jó volt. Mellette azért én egy kicsit borozgattam sógórnőmmel, párom antialkoholista, így vele nem lehet.Éjfélkor koccintottunk, majd kimentünk és a hóesésben gyönyörködtünk a tüzijátékokban, amiket a tőlünk nem messze lévő éttermek és szórakozóhelyek csináltak. Fannika nem félt, nevetve mondogatta hogy puff puff. Igazán jól éreztük magunkat! Így ma fél 11-ig aludtunk, majd d.u. 4 körül megint vagy 1,5 órát. Úgyhogy még ki is pihentük magunkat! Rég volt ilyen jó szilveszterem. De most komolyan...........
Bocs de mostanában mindig hosszúra sikeredik az élménybeszámolóm