Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja, igen, alvás. :)
Mostanában egész jó megint, nincs hiszti, nincs ordítás, mondjuk teszek róla, hogy iszonyúan kifáradjon, és ereje sincs már tiltakozni. :) :) Szóval JUHHHÉÉÉ.

Viszont úgy érzem, kezdődik a dackorszak, mert reggel ez az első szava: NEM. Meg a második, a harmadik, a negyedik..... :) :) Szóval vicces párbeszédeink vannak:

Kijössz az ágyból?
Nem
Bent maradsz?
Nem
Kimenjek?
Nem
Bent maradjak?
Nem

Éhes vagy?
Nem
Szomjas vagy?
Nem. Inníííííííííííííííí.
Kérsz inni?
Nem.

Megyünk motorozni?
Nem.
Itthon maradunk, és építünk?
Nem.

:shock: :shock: A legjobb az volt, amikor legózás közben énekelte: nemnemnemnemnemnemnemnem. Mindezt dallammal. :) :)
Vendég

Sziasztok

Lidke
Húú , már tényleg mindjárt itt a finis! :D Várom a képeket! Még tényleg simán befordulhat megint. Te már voltál férjnél? :oops: :?:
Levi is kapott Thomast , igaz csak egyet. :wink:

Era
Továbbra is mennek a +++++++++
Én is sokat gondolok rátok.

Meli
Párod , hogy van?? Nálatok mikor is lesz a nagy nap? :)

Nekünk nincs sok képünk, mert inkább kameráztunk és lemarad a fényképezés. :? :)
Minden hami és süti nagyom finom lett. :lol: Szuper ügyi voltam. :wink: 24-én itt volt az én családom, 25-én anyóséknál voltunk,26 -án itthon voltunk, és elmentünk kirándulni.
Levi fő ajándéka csúszda volt és nagyon örült neki. :D És még ezeket kapta.

Kép

Kép

Kép

Játék apával

Kép

És ilyen volt a szenteste nálunk. Ezt látom ülve a nappaliból. :shock: :D

Kép

Én kaptam , teflont , habszifont, könyvet ,papucsot, valami turbó hámozott ez nagyon szupi ,és színházjegyet a Rómeó és Júliára ,ezt a Laci is kapott persze.. Január végére szól a jegy.
Nagyon jó kislány voltam , hogy ennyi mindent kaptam. :lol:

A koktélom elsőre nagy sz@r lett, :cry: de másnapra megálmodtam a receptet :D ,ami nagyon finomra sikerült , most minden este nyomjuk apával. Még a végén tényleg alkeszek leszünk :lol: :lol: :lol:

Eszti
Hogy álltok az alvással? Nagyon jók a képek! :lol: Nagyon hasonlítasz apudra. :D Van remény a békülésre??? :?

Melitta
Hát ,akkor nem irigyelem a ti karitokat sem. :(
Na de ti hogy vagytok? :D Kerekedsz már? :D

Cory
Képet nem hozol nekünk??? :)

Mindenki otthon lesz szilveszterkor??
Mi itthon leszünk. :)

pár kép még

Kép

Kép

Keresztlányom és Levi

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszti
Látom a választ :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok,

látom, lassan mindenki előkerül :)

Veszekedéseket sajnálom :(. 25-én, mikor anyósékhoz értünk, nálunk is szinte forrt a levegő. Nem tudjuk, mi lehetett a baj, talán, h a még két éves sincs gyermekünk nem akart a templonban megmaradni, inkább szaladgált volna, így nem lehetett büszkélkedni, vagy nem tudom. Utána odamentünk ebédre, majdnem felálltam az asztaltól. Ja, mert, h Boti közben elaludt az autóban, szerintük direkt bealtattuk :?, sebaj.... Miután felébredt Botond, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és nem is lett volna feszült légkör... áááá :twisted:

A Szenteste jól sikerült, Botond is jó fiú volt. Ajándékokért, Jézuskáért ő is odavan. (Jééééza hozta az ajándékokat :D) A fa nincs biztonságban, illetve a díszek. Szedegeti le őket a fáról (nem az üvegeket tettem fel, hanem szereztem be ezekből az olcsó egyszínűekből :lol:), dobálja vele a többi fán lévő díszt, vagy éppen focizik velük. És kiabálja,h góóóóól a kapuban :oops: :twisted:, de azért :D

Nagyon édesek a gyerekek, jó sokat nőtt mindenki :D

Dobok én is (jó) pár képet, nehéz választani!

Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Zsivány képek a kedvetekért :D
Kép
Kép
Kép

Beszaszott (befagyott :lol:) a tó!
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, akkor hozok képeket :)

Ilyet Lizi is tud:

Kép
A kis csalás az, hogy ő rutinosan a két orrlyuk közé támasztja be a szívót :D
Kép
Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Eszti,
sajnálom... :( Nagyon klasszak a képek, jó kis ajikat kapott Benyó. A libamáj fini lehetett. :) A neeeeeemezés nem semmi.
:wink:
Edit,
milyen szép a táj. Anyuéknál is ilyen volt. Levi csúszdája nagyon szuper, látszik, hogy élvezi. :) Jó ajikat kaptál te is.
Era,
hogy vagytok? Lesz műtét?
Anita,
a nagyszülők kicsit sokat várnak el. Nem? Lidi bealudt amúgy a templomban, így ő most jókislány volt. :wink: Ezek a Thomasos ajándékok nagyon tetszenek, látom Botinak is. :) Jót nevettem azon, hogy Boti focizik a díszekkel. :wink: Cipóban eszi a levest? Tud élni. :)
Lidke,
akkor kb. február közepén jön a bébi? De jó. Drukkolok, hogy beforduljon. És tegyél képeket.
Melitta,
hogy vagy? Sajnálom a balhét...
Cory,
Lizi nagyon szép. :) Ki ez a sok gyerek?

Mi Szenteste nyugiban ünnepeltünk hármasban, itthon. Lidi nagyon örült a kiskonyhának, triangulumnak, könyvnek és Elmonak. Bár ez utóbbit szerintem Feri vette magának. :D 25-én jó nagy hóban mentünk le anyukámékhoz. 26-án anyóséknál karácsonyoztunk. Unokatesókkal volt nagy játék, aztán 27-én visszajöttünk Pestre.
Képeket is teszek mindjárt.
angi79

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
angi79

Csuhujjj, de szépek ezek a 2006. tavaszi gyerekek!!!! :D
Vendég

Angi: az 5-ből 3 az enyém, a másik kettő meg Laci nagy húgának a két fia. Nem véletlen, hogy ennyi fiú mellett Liza szinte csak babákat kapott ajándékba a családtól :D
Lidi nagyon szép. És milyen nagy lányos...

cory
Budapest

Sziasztok!
Én is beugrom pár percre :)

Angi:
eszméletlen nagylány Lidi (mindig összehasonlítgatom Bettinával - mert ugye egy napon születtek) :) és nagyon szép!! :P

Melitta:
én is sajnálom a balhét, Ti veszekedtetek vagy más rokonokkal ?(bocs, csak a kíváncsiság...)

Cory:
aranyos a gyereksereg!! :D

Babetta:
milyen koktélt csináltál??

Anita:
nagyon jók a képek!!!

Eszti:
ez a nemezés nagyon ismerős, Bettina is sokszor így csinál, mint Bence! :lol:
Örülök, hogy rendeződött az alvás, nálunk a legújabb, hogy hajnal 4-kor felébred, inni kér, jár egyet-kettőt a lakásban, majd elalszik valamelyik ágyon. nem lehet visszavinni a helyére, mert akkor ordít :shock:

Mi anyósomnál voltunk 24-én, 25-én anyukám jött ár hozzánk, minden nyugisan telt, nálunk csak a gyerekek kapnak ajándékot, idén kiskonyhát, könyvet, társasokat, puzzle-t, kis porszívót...

Holnap itthon szilveszterezünk barátokkal.

Puszi Mindenkinek idén utoljára!! :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Húúú....., tényleg nagyon szép az összes lurkó :D :D :D :D :D
Kivétel nélkül :wink: :wink: :wink:

És azért látom Lidinek is tetszik Elmo(nem csak apájának) :wink:

nagyon sajnálom a karácsonyi veszekedéseket(nálunk tökéletes volt minden, pedig egy nap alatt látogattunk végig mindenkit-pontos időbeosztással-amit sikerült is betartani, reggel 6-kor indultunk és este fél 10-re haza is értünk, nem akartunk ott aludni senkinél(jobb a saját ágyikó) :wink:
Így mindnekire jutott 3 óra látogatás :o :lol:

Holnap meg nagy buli lesz, jönnek barátnőmék, meg még egy baráti páros, már vettünk egy halom tüzijátékot, kaját, piát, ........................ állati lesz :wink: :wink: :wink:
az utcán meg talizunk éjfélkor a szomszédokkal, aztán ott robbantgatunk(bár ahogy magamat ismerem a ház oldalában bujkálva visítok minden egyes durranásnál) :lol: :lol: :lol:

Lidke, ne keseregj, Olivér nekem is a 35.-36. -hét körül fordult be :) :) :)
vas

Edit, miért nem lett jó elsőre a koktél? (Tünde, pina colada volt :wink: )
És mitől lett jó másnap???? :wink:
Én is csináltam egyet este(nekem frankó lett, bár a tejszínt kihagytam 8)
vas

holnapra, otthonmaradó piásoknak ajánlom szíves figyelmükbe:
http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/ ... eptek.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
vas

Kép

Boldog új esztendőt Mindenkinek!
Jó bulit!
angi79

Mamacka: gyönyörű karácsonyi képeket csináltatok megint!!!

Lidke: remélem megfordul pocaklakó mire kell. Én még reménykednék a helyedben!Exférj :evil:

Karácsonyi veszekedéseket nagyon sajnálom. Sajnos nekem is részem volt benne, és sajnos ismerős az is, hogy a nagyszülők le sem szarják az unokájukat! Az én szüleim még embernek is rosszak, nemhogy szülőnek! :evil: :evil: :evil: De nem érdekel, már belefáradtam. Az én kis családomra koncentrálok, és arra, hogy megteremtsem azt, amit nekem nem teremtettek meg!
Mi hármasban szenteste délutánján feldíszítettük a fát, aztán elmentünk anyósomékhoz. Ott nagy evés ivás, tömeg :lol: aztán este 8 körül hazajöttünk, és járt a Jézuska nálunk is. A fa alá tett még néhány ajándékot, aminek nagyon örültünk. Fannika kisvasalót, zenélős babát, készségfejlesztő játékokat, könyvet, hátizsákot, és szánkót kapott. Én megcsináltathattam a körmeimet, meg kaptam egy Bíró Ica bibliát. Párom hótaposót és legjobb apa feliratú bögét kapta meg.Meg néhány kis apróságot. A családtól meg sok kenceficét.
:lol:

Edit: nagyon jó hogy arra van hó. Jó a kilátás is! És haláli a nagyfiad! Tényleg mitől lett jobb a koktélod?Szupi ajándékokat kaptatok!Levi nagyfiú, és milyen kis vigyori :lol:

Eszti:örülök hogy jó alvásotok van! Nemnemnemnem nálunk is sűrűn használatos.Nagyon érdekes hogy Fannika semmiféle agresszióval nem találkozott, ennek ellenére földhöz vágja néha magát ott nyafog, meg rendszeresen harapja a kezét.Ijjesztő. Mi lett volna ha még rossz nevelési módszerrel(amit sógórnőm tanácsol) nevelem.Nagyon bennük van ez a dac, meg csakazértsem.Remélem hamarosan kinövik!

Anita: na Neked is jó felfogású anyosodék vannak :lol: Boti igazán cuki a képeken. Milyen ritkán láthattunk ilyen képeket róla. Nagyon tetszik!

Angi:Lidi nagyon szép kislány! Csodás ajándékokat kapott!Kérdésem: Te sem vágattál a hajából Lidikének?Engem mostanában mindenki azzal fáraszt, hogy vágassak Fannika hajából, hogy erősödjön! De én nem akarok. Én úgy szeretem hogy ilyen kis pumuklis, kis összevissza állós haja van.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vanillka:Merre vagytok? Hogy telt a karácsonyotok az új házban? Igazán adhatnál életjelet! :lol:

Faby:Remélem Nektek is jól telt a karácsony. Édes pofa Dominóbaba. Akkor tuti már hogy a pociban egy újabb kistökös lakik? :lol: :lol:

Nekem most mentek el a vendégeim, legjobb barátnőm és párja voltak itt!Csak ők még fiatalok,így ma estére már hazamentek bulizni :lol: Mi itthon leszünk ma éjjel....

Cory:nagyon édesek a lurkók. Liza ilyen ügyesen eszik már? Fannit 6 előkével kell leültetni hogy ne legyen használhatatlan evés után a ruhája.
Így vártuk a Jézuskát.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Bocsi ha sok lett
Vendég

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi a hiányolást, holnap ígérem, hogy jövök bővebben :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bár az évnek nincsen még vége,lehet,hogy négykézláb érek a végére.Ezért amíg stabilan állok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
vas

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

Kismamiknak szépséges, egészséges babákat, könnyű szép szüléseket! Tesóprojectekhez sok-sok drukk!

Anita, Boti és Botiapu

Anita
Kép
Kép
_anita_

Boldog új évet mindenkinek!!

Szelivi: boldog szülinapot!

cory
Budapest

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!

Lidke, Keve, Attila, Baba

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MI IS MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mindenkinek nagyon szép 2008-as esztendőt kívánunk! :)

Cory, boldog szülinapot!! :)
Vendég

Cory,
boldog szülinapot!
Boscó,
nagyon csini a kis Fanni. :) Én csak elölről vágtam Lidinek a hajából. Igazából vágnék még neki, mert a csatok kicsúsznak belőle, de Feri nem "akarja". Fanni hajából viszont tuti nem vágnék, olyan szép göndör. :)
Ildi,
mileyn volt a buli??? Igen, Lidinek is bejön Elmo. :D Amikor eldobja magát E. akkor mondja neki, hogy "Elmo, segítek!" és akkor felemeli. :D Pizsis kép?
Tünde,
tényleg nagylány Lidi, így a képeken. Bettus hajnali járkálása azért fárasztó lehet Nektek...
angi79

Sziasztok!!!

Angi, köszi, a buli nagyon jól sikerült :lol: Itt voltak barinőmék +a két lányuk, egy másik páros , aztán a végén a szomszéd család is itt kötött ki.
Húúúú........, hát éjfél előtt kimentünk az utcára, tüzijátékoztunk(én 5 házzal odébb sikogattam :oops: , aztán pezsgőztünk, meg még szánkóztunk is éjjel, tök jó volt az is, hogy esett a hó.
szóval frankó volt.
Kaja, pia is fogyott bőven :lol:
2 után dőltem ki, kb. fél 9-ig hagyott a csapat aludni :wink:

Pizsis kép egyenlőre csak Natasáról van.
Nektek milyen volt a buli??

Cory, Livi nagyon boldog szülinapot!!!!!!
Kép
Többeik hogy buliztatok????
EDIT???????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Emlékeztem én is, hogy van ma két szülinaposunk, csak mégsem voltam biztos benne 100%-ig!

Cory, Livi: Isten éltessen Benneteket!

Tünde, fárasztó éjszakáitok lehetnek Nektek is. Most nekünk is alvászavar lépett fel a változatosság kedvéért. Most szépen, hamar elalszik Botond, viszont nagyon korán ébred, bármikor is tesszük le, ugyanakkor kb, és ez 7 óra előtt van :? Ha megpróbálom még visszaaltatni (a múltkor fél 6!!!- azt hittem lefordulok az ágyról, mikor megláttam,hány óra van), jön az ordítás és a "neeeeeeeeeeem aszííííííííííí (alszik)..." :twisted: És már megy is a kisautóiért.... ő tudja, majd csak visszaáll megint. Ahogy Eszti is írta, mindig van vmi korszak. (Csak nagggggyon utálok korán kelni :oops:)

Angi, ahogy írtam is, nagyon szép lány Lidi. És tényleg nagylányos! Segítek Elmo aranyos lehet :)

Ági, Fannika is tündérbogár, mint mindig. Szerintem én sem vágatnám le a haját, mondom ezt laikusként :wink:

Ildi, Edit: hogy sikerültek a bulik?

Végre ez az országrész is kapott egy kis havat, hurrrá! Kint is voltunk majd két órát!

Sziasztok!

(jó így a havazásban ez a csupasz lábszáras kép Botiról :D)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép
vas

Ildikém, megelőztél. Örülök a remek estéteknek! :D GYerkők meddig nyomták? Szokásos rituálét tartjátok ilyenkor?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló Anita!! :D
Olivér, és Natasa 10 óra körül elaludtak, meg a másik kiscsaj is.
Levente ő fennt volt vagy 3-ig még a pasikkal. :shock: attól féltem, hogy a kicsik felébrednek a durrogtatástól, de szerencsére nem. :wink:

Mi majd du. megyünk újból szánkózni :wink:
ti hogy mulattatok????? :wink:

(bárcsak már megint csupaszlábszárazás lenne) :wink: :wink: :wink:úúúúúúúúúútálom a telet!!!!!!!!!
vas

Boscó, Natasa haja se volt még levágva soha :)
De nincs is szándékomban :wink:
vas

Ildi,
pizsis Nati nagyon csini. :) Tök jó, hogy ilyen jól telt a szilveszter. Nekünk semmi extra nem volt. Tegnap Dobogókőn szánkóztunk, aztán este csak pihiztünk.
Egyébként végre itt Pesten is megmaradt a hó, így ma is szánkóztunk. És én se szeretem a telet!!!
Anita,
a fél 6 extra korán van. Remélem ez a "jó" kis hideg kiveszi Boti erejét és alszik reggel minimum 7ig!!! Drukk!!!

Livi,
neked is boldog szülinapot!
angi79

Sziasztok!

Mivel karácsonykor nem voltam, ezért a Boldog Új Évvel együtt, mindenkinek utólag kellemes karácsonyt is kívánok, ha most nem is volt kellemes, akkor majd jövőre (iiletve az idén)!!!

Kép

Hát az úgy volt, hogy a férjecském hazajött, és aztán hazamentünk karira, aztán meg sok miden összejött, szóval ezért nem voltam pár napot.

Era!
Sokat gondolok rátok! JObbulást a párodnak! Neked pedig sok erőt és kitartást!

Boscó!
Köszi a gratit! Miért utálod az eszperantót? Én majd akarok eszperantó nyelvvizsgát. Most igaz az angolnak fekszek neki ötödikétől. Szerintem az eszperantó tök jó nyelv. Még mi is szopizunk, igaz éjszaka, meg ha valami gáz van, akkor napközben is.

Esztipeszti!
Tünci is van néha, hogy nehezen alszik. A nyáron volt pár éjszaka, hogy csukott szemmel ordíotzott. Nagy nehezen felébresztettük, aztán abbahagyta. Szóval szeintem vannak rémálmok már ennyi idősen simán.

Tünde!
Gratulálok a gyakszi vizsgádhoz! Nagyon ügyi vagy!

Kövecske!
Semmi "lázban" nem voltam apa érkezése miatt. Alig vártam, hogy jöjjön és levegye a vállamról a dolgok egy részét.
Aztán éjszaka hajnal egyre ért haza, én meg köszöntem neki, aztán békésen aludtam tovább...
Tünci másnap csodálkozott, hogy van apa, de nagyon imádja, most nem ijedt meg egyáltalán, és azóta is tart a szerelem.

Cory!
Nálunk nincs kecmec, a cici csak fekve megy, legalábbis nekem. Tünci már ügyesen mondja, hogy "anya", "cici", "tente", "csússz" (mármint lentebb csúszik az ágyban, hogy "szintbe" legyen), aztán "másik cici" és mondja hogy "mászok" (átmászik rajtam a másik ciciért.
Édik a gyerekek ezzel a sok vigyorral!
Boldog Szülinapot!

Mamacka!
Én is hányszor aludtam el hamarabb, mint a Tünci. Aztán gondolom unatkoznak és unalmukban elalszanak.

Meli!
JObbulást a párodnak! Sajnálom, hogy operálni kell, de hidd el nem olyan veszélyes azért! Anyósom is tök jól viselte, igaz neki csak porcot szívtak le.

Vok!
Apa rendben megérkezett 19-én, illetve haza már 20-án hajnali egy körül.

Rólunk majd a következőben!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Rólunk:
Apa végre itthon, Tünci kettőnket egyszerre ölelget és mondja, hogy anya-apa, apa-anya, meg adogatja a puszikat ezerrel. Sír, ha apa elmegy valahová, és látja, ahogy veszi a kabátot. Nagy a szerelem.

Tünci tök jól volt egy hétig, karácsonykor azonban megint összeszedett valamit. 27-én a férjem elvitte dokihoz, helyettes volt, aki szabályosan kiröhögte a páromat, amiért odament és azért is, mert beadattuk az influenza elleni védőoltást korábban. Aztán azt mondta, hogy lázcsillapító, és Stodal szirupm más nem kell. Aztán most ott tartunk, hogy egy hete nem eszik szinte semmit a gyerek, csak iszik meg szoipizik. Állandóan hőemelkedése vagy láza van (a kúp ellenére is), és egész nap alszik. Ma elvittük a Heim Pálba, ahol általánosságokat mondta rá, és kaptunk valami gyógyszert ami remélhetőleg rendbe hozza. A férjem marad vele itthon, persze szabiból, mert ha én gyesen vagyok, akkor csak én lehetnék vele betegácsiban. Szóval ez is meg van kavarva rendesen.

De amúgy egyébként minden rendben van. Időközben megtartottam életem első három szabálysértési tárgyalását. Jó volt, tök normális ügyfeleket fogtam ki. Péntektől angolra járok. Szóval a bébi bajait leszámítva minden tök jó.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok

BUék mindenkinek! :D

Cory,Livi
Nagyon Boldog Szülinapot!!! :D

Mi nem buliztunk, mert eltűnt a kutyink és őt kerestem az utcán. :( Ma meg felváltva, most jöttünk be.
Anyósék is keresték, de ők se látták. :cry:
Majd teszek ki plakátokat, hátha valaki befogadta, csak nem tudja, hogy hova hozza. :roll:
A legrosszabbra meg még nem gondolok. :cry:
Szóval nincs jó kedvem. :cry: :cry:

Gyöngyi
Azért írhatnál végre magatokról ,és képet is kérek!!!!
:)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: :) Mindig olvaslak Titeket, csak már olyan rég írtam, hogy szinte lehetetlennek érzem visszazökkenteni magam. Velünk semmi rendkívüli nincs. A Lili szinte folyékonyan beszél (igaz sokszor csak én értem mit is akar :) ) A nátha állandó vendég nálunk pl. most is itt van :? .Alvás még mindig elég gáz és ebből kifolyólag a nap végére teljesen kész vagyok. Ha éjjel 4x ébred, akkor arra már azt mondom, hogy jól aludtunk..... na szóval ennyire szarok az éjszakák. Próbálkoztunk már homeopátiával, citromfűteával, de semmi se használ. Egyszerűen nem tudom, hogy miért csinálja. Na nem untatlak titeket tovább :) Képet egyenlőre nem tudok feltölteni, különben is jobban szeretném már személyesen megmutatni a jányt, na és persze megnézni a többi lurkót :)

Puszi, és mégegyszer BUÉK

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

BUÉK tőlünk is! :D:D
Cory és Livi!
Naaaagyon boldog szülinapot! :D

Babetta!
Jajjjj!!! Nagyon sajnálom a kutyu eltűnését!!!!! Az állatrovosokhoz is érdemes kirakni plakátot, hátha elviszik megnézetni. Meg az Illatos úti menhelyt is érdemes felhívni. Sok kutya kerül ilyenkor oda. Bár, lehet, hogy hozzátok a Noé állatotthon közelebb van. Nagyon drukkolok, hogy meglegyen!!!! Nekem Dodger egyszer elszökött egy tüzelő szuka után és csak 2 nap után jött haza... nem kívánom senkinek. Nagyon szar érzés! :(

Gyönygi! :D
De jó, hogy jöttél!!!! :D:D Ezer meg egy éve nem beszéltünk... Szilveszter hogy telt?

Livi!
Ezek az orvosok! :( Persze, ha meg nem vinnéd el a gyereket, leszurnának... És miaz, hogy kiröhög??? Könyörgöm! A TI gyereketek és a TI döntésetek, hogy milyen oltást adatok be neki pluszban!! grrrr... utálom az ilyet! :(

Angi!
Kész nő már a lányod! :D És most szerintem jobban hasonlít rád, mint eddig. :D:D De azért az apja még minidg nem tagadhatja le a lányát :lol: :lol:
Te mit kaptál karácsonyra?

Anita!
Azért megkérdezném anyósékat, hogy hogy lehet egy ilyen nagy gyereket direkt elaltatni... Néha nem értem miért jó az a nagyszülőknek, hogy kirakat gyereket akarnak csinálni az unokából! Mutogasság a fényképét :D Az nem fárad el tőle. :lol: :lol: :lol:

Kövecske!
Drukkolok, hogy átforduljon a kicsike!!!! :D Dolgozol még, vagy már pihizel?

Tünde!
Nem semmi Bettina hajnali ébredése.... Mostanában Hanna se akar elaludni a kiságyban... Nem egyszerű... Mikora lesz belőled kozmetikus??? :D

Boscó!
Fanni még mindig naaaaagyon csini kiscsaj! :D:DKutyuk elkeltek már?

Eszti!
De legalább az alvásos dolog megoldódott! :D:D:D:D
Anyósékat sajnálom! Remélem azóta sikerült velük szótérteni!
Meló hogy megy?

Rólunk:
Karácsony jó volt. :D Voltunk anyósnál, de mivel csak mentünk és este jöttünk, így nagyon jó volt. :D Nem kaptam idegbajt. :D:D Anyám főzött, de szerencsére én is... most vadi új recepteket próbált ki és nem lett az igazi. Persze neki nagyon ízlett, így nem mondtam hogy nem finom. Anyósom viszont olyan csirkecombot sütött, hogy kész voltam! Meg kéne tanulnom úgy csinálni... majd nyáron. :D:D

Szilveszter itthon családdal. Ádi elment a munkatársához, ahol voltak még mások is... nekem nem sok kedvem volt fél10kor már kimenni az utcára... Így a mostanában 11körül elalvó lányommal és anyámmal voltunk sokáig. Így is nagyon jól éreztük magunkat! :D

Szerencsére csak jövő héten megyek először suliba, mert szabadságolom magam a hétre... a szülinapomon nem vagyok hajlandó dolgozni. csak nem leszek minden évben 30!!! :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter
Holnap felhívom az itten gyepmestert, vagy hogy hívják. Aztán megyünk a messzebbi helyekre. Reménykedek.

Milyen anyukáddal lakni?

Gyöngyi
Szerintem szívesen olvas mindenki rólatok :D ,ha meg képben vagy ,tessék csak írni.
Tesó még nem lesz?? :) :?:
Majd tavasszal szervezünk bulit. :D

Angi
Nekem az utolsó kép a kedvencem. :D Annyira édes, már másnak is megmutattam. :oops: :lol:

Anita
Boti hatalmas kiscsávó. :shock: Levi már pálcika lesz mellette. :lol: :lol: Nagyon jó a játszótér, irigykedem miatta. :evil:

Cory
Mindig így eszik a lány , vagy csak a kép kedvéért eszik egyedül? :wink: :lol:
Nagyon ügyi ,ha már mindig így eszik. :D

Most csak ennyire telt tőlem.
:?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: nagyon sajnálom! Milyen fajta? Érdemes a fajta szerinti topikon is olvasgatni a netboardon, most pl. találtak egy bullmastiffot, és a topik erről szól! nagyon remélem hogy előkerül!

Livi:Boldog szülinapot! Én azért nem szeretem az eszperantót, mert semmi értelme hogy megtanuljam. Úgysem ül le velem senki beszélgetni ezen a nyelven. Az angolnak legalább hasznát venném. De ami késik nem múlik! :wink: Apa lánya szerelem ismerős :lol:

Lányok én sem fogom levágatni Fannika haját,de azért köszi hogy mellettem álltok :lol: :wink: :wink:

Mamacka:nektek hogy telt a szilveszteretek?

Era: tudom nagyon nehéz lehet most Neked! Kitartás továbbra is!

Gyöngyi: nem gond ha nem vagy képben, néha reagálsz, de szívesen olvasunk rólatok. Egy tavaszi talira én is szeretnék eljutni valahogy. Tök jó lenne azokkal is talizni, akikkel eddig még nem tudtam.

Angi: tök jó ez az Elmo segítek mondat!!! :lol: :lol:

Ildi: miért félsz ennyire a tüzijátéktól? Örülök hogy jó lett a bulid!!!!És hogy a csemetéid is jól viselték az éjszakát!El tudom képzelni mi mindent készülődtél, kaja, pia, koktélok. Állati jól érezték magukat a vendégek az biztos.

Vok.:még kettő kiskutya mindig van.Egy szuka, egy kan. Nagyon édesek.A kant meg akarjuk tartani. ÁÁ, nincs még elég kutya erre az udvarra :shock: :shock: :lol:

A HÓFELLEGEKET ZAVARJÁTOK ERRE MOSTMÁR, OTT MÁR ESETT ELEGET, ITT MEG FÉL CENTI PONT TEGNAP ÉJJEL.NAGYON SZERETNÉNK MI IS SZÁNKÓZNI MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mi esténk is állati jó lett! Elindultunk itthonról d.u. 6-kor anyósékhoz. Én kirittyentettem magam, mintha isten tudja milyen buliba mennék. Eddig minden évben mióta a párommal vagyok, Tv-nézés, sétálgatás, és kártyázás volt a program,amit igazából én untam,de hát a család mindenekelőtt. :lol: Aztán éjfél után indultunk bulizni. :lol: De tavaly már én itthon ültem anyummal, most hogy ő már nincs,(nem halt meg, csak számomra) így úgy nézett ki, egyedül fogok átmenni az újévbe. :roll: Úgy terveztük, addig maradunk, ameddig Fannika jól érzi magát, és nem lesz nagyon nyűgös. Mivel még soha nem fektettük le 21 után, nem is gondoltam volna hogy kibírja éjfélig. Annyira jól érezte magát, hogy hihetetlen. Persze mi is, hisz felváltva szórakoztattuk egymást. Hol ő minket, hol mi őt!Táncoltunk, ettünk, játszottunk. Szóval isteni jó volt. Mellette azért én egy kicsit borozgattam sógórnőmmel, párom antialkoholista, így vele nem lehet.Éjfélkor koccintottunk, majd kimentünk és a hóesésben gyönyörködtünk a tüzijátékokban, amiket a tőlünk nem messze lévő éttermek és szórakozóhelyek csináltak. Fannika nem félt, nevetve mondogatta hogy puff puff. Igazán jól éreztük magunkat! Így ma fél 11-ig aludtunk, majd d.u. 4 körül megint vagy 1,5 órát. Úgyhogy még ki is pihentük magunkat! Rég volt ilyen jó szilveszterem. De most komolyan...........

Bocs de mostanában mindig hosszúra sikeredik az élménybeszámolóm :lol:
Vendég

Köszi mindenkinek :)

Babetta: 1 éves kora óta nem lehet etetni :)

cory
Budapest

A TESÓMAT BENNT TARTOTTÁK A SZÜLŐSZOBÁN MERT FOLYIK A MAGZATVIZE. MÁRA VOLT KIÍRVA EREDETILEG IS. Most izgulok érte :D
Ha leraktam a Lilit, jelentkezem

Kép

Kép
pgyöngyi

Na elaludt a Lili.
Edit: Jó lenne a Lili mellé egy kistesó, csak ha belegondolok, hogy Ő is kelni fog éjszaka....hát rendesen elbizonytaladom. Szóval még várunk egy kicsit, hátha a Lili átalussza az éjszakát és akkor uccu neki :)

vok: Már annyiszor akartalak hívni, csak lesült a pőr a képemről amiért így eltüntem. Meg hát már dolgozol is, szval nem tudom mikor lehet veled dumcsizni

Egy tavaszi tali tök jó lenne, bár ahogy a Lilit ismerem vagy taknyosan mennénk vagy taknyosan jönnénk el :) . Akkárhányszor összefutunk egy kisgyerekes családdal, az hóót zihher, hogy 2 napon belül a Lili beteg lesz. November végén voltunk 5 napra Gallyatetőn, de a 4. nap haza kellett jönnünk annyira beteg lett a lányom, pedig még fürdeni se fürdött a medencébe. Persze azóta is taknyos

Na megyek, mert odasül a hús :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Akkor gyorsan képekkel jövök én is:
Kép
Natasa azt hitte, az ő mérete a babakocsi, meg a kiságy is :D
Kép Kép
Unokatesók:
Kép

Kép Kép

és a kedvenc coffosom :D
Kép
vas

Sziasztok,

Még egy elveszett barika jelentkezik :wink:
Tegnapra ígértem, de ma lett belőle :? Itt a munkahelyen könnyebb lopott perceket szerezni, mint otthon a család mellett :)

Gyöngyi: Drukk a tesódnak, hogy könnyű, szép szülése legyen! Majd írd meg, hogy ment :) Első baba náluk?

Húúúú de jó, lassan itt is lehet izgulni a kismamákért :)

Lidke: Mikorra is vagy kiírva?

Babetta: Jajj szegény kutyu :( Remélem megtaláljátok!
Aliz még a szülinapjára kapott ilyen csúszdát, de azóta is favorit nálunk is :)

Boscó: Én sem vágtam még hátul Aliz haját, de nem is akarom. Neki is csak elől szokta a fodrász megigazítani, így nem olyan körbenyírt bili feje van, mintha én csak szimplán levágnám a frufruját.
Fannika így csodaszép :D
Nyelvvizsgához kitartás, egyszer úgyis meglesz! :wink:

Livi: Szupi, hogy végre teljes a család :) Apa most már végleg marad?
Boldog szülinapot! :)

Cory: Neked is :)
Lizától én is kibuktam, hogy milyen szépen eszik önállóan :o
Aliz csak ha kedve van, egyébként bohóckodik :? Különben sem egy nagy zabagép, csodálkozunk is rajta, hogy még nem csont és bőr :roll:

Ildi: Natika eszméletlen a Kittys pizsiben :lol:
Én azért téged is megnéztelek volna a tiédben :wink:

Angi: Lidi meg olyan nagylányos. De ezt már írtam sokszor. De akkor is ... Nagyon szép hosszú haja lett neki is :) Sztem idősebbnek néz ki, mint amennyi valójában. Vagy az én gyerekem kicsit visszafogott a fejlődésben :wink:

Tünde: Jó kis estéitek vannak nektek is :? Drukk, hogy Bettus gyorsan meggondolja magát és hagyjon aludni benneteket!

Nem tudom mit akartam még ... :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Copfos Nati nagyon cukiiiiiii :D Na meg a fiúk is persze :wink:
Neked meg más lett a hajad?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gyöngyi, drukk a tesódank!!
és jobbulást Lilinek!! :D
És gyere gyakrabban :wink: :wink: :wink:

Edit, ó, szegény kutyika, mi van vele?
meglett?
És miért tűnt el?
És mikor?
Éjjel, a durrogtatások alatt??????
egyébként ahogy Cory Liijét nem lehet etetni, Natasát sem.
Ő is kb, tavaly nyár óta, kb.14-15 hónapos kora óta enm hajlandó enni, csak egyedül.
De már pírmán eszi a levest is :wink:

Boscó, kicsit tűzparás vagyok.
Minden ami a tűzzel kapcsolatos, valahogy tartok tőle :roll: 8)
Örülök, hogy jól telt a szilveszteretek!
Hát, nem is ment el senki se étlen, se szomjan tőlünk :wink: :wink: :wink: :wink: (és még az éjféli virslit se főztük meg)

ma meg voltam fogorvosnál ismét.................
no comment, ugyanazt csinálta, mint múltkor, de ez a cisztás gyökér, és kicsit parázok , nehogy szájsebészetre kelljen mennem... :roll:
Most fáj, mert kifúrta, és megnyitotta a csatornát, és ott tátong a lyuk.......
Jövő héten megyek újra, ha semmi gond, akkor betömi a gyökeret, aztán meg egy hét múlva kapok fehér tömést is.
Ha nincs javulás, akkor jön a nyiszamisza :roll: :roll: :roll: :roll:
vas

Karácsonyi képeket otthonról próbálok majd én is feltenni. Ha be nem alszom előtte.

Tőlünk a gyerkők "csak" egy-egy járgányt kaptak, de persze a rokonság elárasztott bennünket így is. Pont ezért nem akartunk mi is sok ajándékot venni.

Vince ezt kérte a Jézuskától:

Kép

Aliznak pedig ezt hozta:

Kép

Igaz most inkább szánkózunk, de eljön lassan ennek is az ideje :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na, elveszett Vali is megjött!!!!!de jó!!!! :D :D :D :D

Aha, más lett a hajam, lett egy kis frufru,de olyan bénán nézek ki vele, már el is csatoltam :lol:
Nati köszi :wink:
Rólam nincs pizsis kép 8) , oke????

de magatokról semmit se írtál :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?