Új privát üzeneted érkezett!

Jenny
Örülök a + ovutesztednek. Igaz hogy lehet neki örülni? Két hét múlva meg a terhestesztnek. Remélem. Hancúrra fel ma is.
Mit jelent a görbéden a c, meg a k betű?
De jó, hogy nálatok esik a hó. Itt semmi, de fehér a táj. Tegnap egy kicsit szállingózott délelőtt.

Szerintetek nekünk még kéne ma hanúrozni?

Kép
p__lilla

Jajj ne! Laptető! Nem akarom!
De azért szerencsét (babát) hozhatna már.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Én is üdvözlök mindenkit az új évben!

Mi anyuékhoz mentünk, volt vacsi, süti, ez az. Gyerekek persze halalni sem akartak az alvásról........Kb. 1 kor aludtak el. Én akkor elmentem a páromhoz az étterembe, ahol buli volt, megvártam, míg végez, és fél 7-kor kerültünk ágyba... :roll:
Tegnap egész nap valahogy jó hangulatom volt, már-már jeleket fedeztem fel magamon, néha szúrkált a hasam, és rengeteget pisiltem......
Erre hajnalban volt egy kis rózsszínes valami a wc-papíron, erre kitört belőlem a bőgés....... :cry:
Tudom, pozitív gondolkodás....De ilyenkor nem megy!!! Párom olyan édes volt, nagyon próbált vígasztalni. Igaz, azóta semmi, még nem is jött meg, de biztos meg fog..

A másik, amin kibuktam, valahogy eltűnt a kutyusunk........!!! Biztos a petárdáktól! Máskor is el szokott menni kicsit futkározni, de mindig hazajött, most meg semmi........Gyönyörű, nagy szőrű csau-csau.. Majd teszek róla képet, de az a másik gépen van, és most megyünk el itthonról.

De legalább végre nagy hó van nálunk is!! Gyerekek nagy örömére! Itt akrikor semmi nem esett!

Bocs, hogy most konkrétan nem írtam senkinek, de alig volt időm visszaolvasni, este majd jövök!

Ja, és 19-kor a Duna tévén lesz egy francia dok. film, Belső csoda címmel! Fogantatástól szülésig! Nézzétek ti is!

Edit

Kép

Kép
ditta76

akrikor=karikor :oops:

Kép

Kép
ditta76

Kisvirág
Kendének jobbulást.
Csucsu
Szabina jobban van?Azóta nem volt hányás?
Ditta
Fél 7-ig nyomtátok a bulit!! Ez igen!
Gyerekektől tudtál aludni egy kicsit délelőtt?
Jennyí
Nagyon szuper!! 2 hét múlva várjuk a boldog eredmény beszámolót!!
holka

ditta köszi az infót a filmről! :)

KépKép
muffin

és itt a kép a macsekról. :) üvegen keresztül, én benn, ő kinn. :) Kép

KépKép
muffin

Bejci

Nem fájdogált a hasad a napokban? Lehet, hogy tegnap, vagyis ma hajnalban volt peteérésed. Akkor ugrik ekkorát a hő. Még ne kérdezzd meg a dokit a gyogyiról, várj még néhány napot. Ha ahőd 36.8 körül marad, akkor tuti pé volt.

Annyit írtatok, hogy nem tudom visszaolvasni és ráadásul eltörtem reggel a laptop töltőjét, szóval nem tudom mikor tudok írni, mert merülőben van. Remélem párocskám meg tudja csinálni.

Majd később még jövök, megyek olvasni, meg anyósékhoz koccintani. Aztán mamámékhoz is benézünk, meg tesómékhoz.

Kép
Kép
nati80

Nati: Pé? A hasam illetve nem a hasam, hanem ott lennt, sokszor fáj. Sajnos már nem tudom, mikor mitől. Viszont most figyeltem, hogy a bal petefészkem fájt és 1 óra alatt kijött kb 8 jó nagy pattanás (bocs :oops: ) , abból 3 az arcomon. Viszont másnapra elmúlt magától. Van ovu tesztem. Szerinted csináljak egyet? Vagy ilyenkor már mindegy?
Vendég

Muffin
Nagyon aranyos a macsek. Helyes kis pofija van. Nehogy elpateroljátok. :D Ha megfér, szerintem etessétek. Nagyon hűséges, ha még sétálni is elkísért. Jó kis gazdikat szeretne magának az új évre. :D

Kép
p__lilla

Bejci
Csinálj egyet. Kiváncsi lennék!

Kép
Kép
nati80

Bejci
Szerintem ez nem pé volt. Ahhoz szerintem magas a hőd. Az akkor volt, amikor leesett 36-ra. A szúrkálások lehetnek a babától. A teszted meg lehet pár nap múlva már pozitívat mutat.

Kép
p__lilla

Bejci
Mikor fájt a bal petefészked? Szurkált? Derekad nem fájt? Nekem gyanús a dolog! Bár lehet hogy már nem fogja kimutatni az ovuteszt.

Kép
Kép
nati80

Bejci
Szerintem is csinálj!

Kép
p__lilla

Nati! Nem merek! Ma nem! Rohadt babonás vagyok, és ha negatív lesz, félek, hogy egész évben az lesz....Tudom, hogy hülye vagyok.. már fel is bontottam, de eszembe jutott az a hülye idióta babona: Amit jan 01-jén csinálunk, azt csináljuk egész évben... Szóval ez ma kimarad. De drukkolok magamnak, hogy Neked legyen igazad. :lol:
Vendég

Bejci!

A babona is csak a gondolataink eredménye! Én nem hiszek benne!!!
Te se!!! És ha már felbontottad, akkor meg kell csinálni!!!

Kép
Kép
nati80

A derekam is fájt, szurkált is,.... de akkor sem merek.
Ez most vagy bejön, vagy nem.
Minden esetre ha ebéd után nem jönnék egy-két óráig, akkor tudjátok, hogy miért... :lol: :wink: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Ha pé után felmegy a hő, az ovuteszt már nem lesz 2 csíkos.

Kép
p__lilla

De az ovutesztet fel kell használni felbontás után.

Kép
p__lilla

Lilla
Akkor van tüszőrepi, mikor a hő felmegy és nem akkor mikor leesik. Nekem ezt mondták a dokik. És itt sok lánynak volt másnap is + a tesztje.

Bejci!
KÉRLEEEEEEEK!!!

Kép
Kép
nati80

Tudom Lilla, úgyhogy ez most menni fog a kukába... :cry:
Amúgy meg tök unom már a negatív teszteket...
Ha ez pé, akkor teszt nélkül is pé. Ha nem, akkor apával lesz egy jó délutánunk :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Bejci
Még most is érzed? Vagy már nincs fájdalom? Ha már nincs, akkor sajna eredménytelen lesz a mai hancúr. Mire a kisfickók odaérnek, addigra a pete megrogyik. :cry:
Csinálj tesztet!!! NAAAAAAAAA

Kép
Kép
nati80

Na jó... de előbb meg kell konzultálnom a teskómmal... ő a személyi tanácsadóm! :lol: :lol:
Vendég

Bejci
Kérlek!!! Mindjárt lemerül a gépem és nem tudok jönni! Nem fogom megtudni mi van veled. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Nati
Értem. Nekem múlt hónapban a leesés napján volt csak +. Ezért gondoltam.
Szerinted nekem volt már tüszőrepi, vagy még hancúrozzunk ma is? Előző oldalon van görbém.

Bejci
Akkor szerintem is csináld meg a tesztet. Nem vesztessz vele semmit! Meg ugye már felbontottad...

Kép
p__lilla

Lilla
Szerintem még nem volt péd. Nincs jelentős elemkedés a leesés után. Az nem pé volt. Talán a napokban.

Bejci???

Kép
Kép
nati80

Bocs: de nem! Hülye vagyok, szidjatok! Nem akarok egész 2008-ban negatív teszteket látni, legyen az ovu, vagy terhességi. Az elmúlt pár napban annyit hancúroztunk- és még délután is fogunk- hogy ha most volt(van) pé, akkor annak lehet eredménye. Viszont szimplán a hőmre nem alapozok semmit, mivel ma reggel fél 10-kor mértem és tegnap iszogattunk is. Na jó, nem csíptem be, vagy ilyenek, de simán befolyásolhatta a hőmet.
Vendég

SZóval: marad részemről a pozitív hozzáállás, de a tesztektől már kiráz a hideg....
Vendég

Bejci
Akkor add kölcsön nekem, én kipróbálnám. Sajnos nekem nincs itthon. :cry: Aztán most nem tudom mi van. Nati szerint nem volt még pém. De a hőm már a vonal fölött van.

Kép
p__lilla

Lilla!

Nyisd ki az ablakod. Küldöm fénypostával!!! :lol: :lol:
Tényleg: ha van aki Pesten igényt tart rá, és eljönne érte ma az szóljon! :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Oké, elkapom. :D

Kép
p__lilla

Jenny: grat a + ovuhoz! Hajrá-hajrá. Ügyik legyetek!

Ditta: sajnálom, hogy már van rózsaszín. Kicsit még reménykedjünk. Szegény kutyus, nagyon megijedhetett. Bizti hazamegy nemsoká.

Holka: nem is kérdeztem Heni már jobban van?

Bejci: akkor holnap már kidobhatod a tesztet, mert még a controll csík se fog látszani. De én megértek, én is ilyen hülye babonás vagyok. Főleg a jan 1-jével kapcsolatban.

Lilla: szerintem tegnap volt tüszőrepid. Nekem is a múlt hónapban 3 napig azonos volt a hőm és akkor volt a pém.

Én úgy értem ezt a peteéréses dolgot, hogy amikor leesik a hő akkorra érik be a pete és a teszt + , és másnap mikor a hő elkezd felfelé menni akkor van a tüszőrepi nem? Én így gondolom. Jól gondolom????

Kép Kép
kisvirág_30

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 45600_.png

Csak úgy feldobom. Ekg-s görbének gyönyörű :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Én is így gondolom a peteéréses dolgot, mint te. Amikor felmegy a hő, akkor van tüszőrepi.
Felraknád a múlt havi görbéd, hogy megnézhessem a felmenését?

Kép
p__lilla

Bejci
Persze meg tudom érteni. :cry: Ha hancúroztatok minden nap és volt pé, akkor van rá lehetőség. Én is sokat pezsgőztem tegnap, de nekem ugyanott van a hőm mint tegnap. Lenn. Bár én ugyanakkor mértem mint máskor.

Párom ügyi volt és megforrasztotta a töltőt. Most már működik a gép. :lol: meg is igértem, hogy jobban vigyázok rá.

Lilla
Szerintem felesleges nézni a vízszintes vonalat. becsapós.

Én már kezdem érezni a tüszőmet! Fájdogál a derekam, hasam, cicim is! Hogy ez utóbbi miért? Nincs megduzzadva, csak érzékeny nagyon.
Már csak 8 nap és a petém kiszabadul!!!

Kép
Kép
nati80

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Igazad van, én is így gondolom a pé dolgot.

Jenny
Most érzem, hogy elkaptátok pároddal a pét!!! Ugye te is???

na megyek anyósékhoz.

Kép
Kép
nati80

Nati: na akkor ezek szerint te is így gondolod. :) Akkor már ketten vagyunk. :) Jó anyósozást :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Köszi a görbét. Tényleg lassacskán araszolgatott felfelé a hőcskéd. :lol:

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Elöször is mindenkinek BOLDOG ÖRÖMÖKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET kívánok!!!
Mielött visszaolvasok :lol: :lol:

Amit én kívánok 2008-ra:

Egészséget, szeretetet, boldogságot egész évben
Egészséges kisbabát
Gazdagságot
Saját lakást
Apukám még sokáig velünk legyen
Az egész topicnak kisbabát

Kép
Kép
odri

Nekem most "tök" jó. Nem kell tesztelnem, mert a clostytól lesznek szép tüszőim. És tudom mikor fognak repedni, mert holnap szuri, úgyhogy csütörtök estétől hajrá apa :) A hőmmel most annyira nem foglalkozok, mert tuti bekavar a gyógyszer.

Kép Kép
kisvirág_30

Nati: örülök, hogy a géped már jó, és annak is, hogy megérted, miért nem tesztelek, de annak nem örülök, hogy már lépsz is anyósodékhoz... :cry:

Pé-vel kapcsolatban most akkor nem értek valamit. Mikor kell hancúrozni? Amikor lennt van a hőd, vagy amikor fennt? Ideális esetben mindkettőkor :oops: , de baba szempontból mikor?
Vendég

Bejci
Amelyik napra behúzza a függőleges vonalat, és előtte 2-3 napig, meg utána 1 napot. Úgy tudom.
De ovu teszt esetén akkor, mikor pozitív, és az utána levő napon. De nekem az ovus nem jött be múlt hónapba. Máshova tette a pét a program, és valószínű az volt a jó, nem az ovutesztes.

Kép
p__lilla

Ez a szar a hőmérőzésbe, hogy csak utólag tudod meg, jókor volt-e, vagy sem a hancúr.

Kép
p__lilla

sziasztok

apuskám olyan rendes volt elment az ügyeletes gyógyiba b6ért, mert már megint nagyon rámjött
lehet hogy nem használ.
de lehet hogy igen
tényelg csak doki tudta mellett lehet szedni? anyukák?

Kép
andyfekete

Lilla! Nekem a progi behúzta a vonalat dec.17-re, de tudom, hogy csak azért mert a hőm lement 36 fokra. Szóval az sem 100%-os. Ezért vagyunk úgy, hogy a minimum 2 naponta hancúr, az biztos, a többit sajnos annyi dolog befolyásolhatja...

Viri: Nektek hajrá!

Odri: Így legyen minden 2008-ban, ahogy szeretnéd!
Vendég

amúgy a múlt havi terhes görbém.
nézzétek meg. ugyanolyan mint Lilláé kezd lenni
szerintem megvolt a péje

Kép

Kép
andyfekete

Még itt vannak a vendégek, sőt a kutyát is hozták. Olyan kis lüke. Ő a kutyáim gyereke :D
Én csak annyit tudok mondani a hőmérőzéssel kapcsolatosan -bár én tudtam mikor volt tüszőrepi-, hogy trepi előtt egyfolytában akcióztunk, amikor repi volt aznap éjszaka nem, viszont kora reggel, hajnalban megint! És a hőm pár nap múlva ment csak fel!!!! Szerintem az a titka az egésznek, hogy nyugalomban legyen mindenki és ne görcsöljön rajta.

Kisvirág, ha jól emlékszem ti mentek el kikapcsolódni... Tutkó, hogy így összefog jönni!!!! Én is itthon voltam, bár én tp-n, és segített!
magdolnam

és kisvirággal értek egyet a pé ügyben.
Odri mizujs veled?
neked tüneteid?
mert én anygon szenvedek, majd írj valamit.

Jenny nekem írd be hogy valószínű 8án megyek dokihoz, meg elkezdem a b6-ot napi 3at
aztán nem tom mi lesz

Kép
andyfekete

Andy!
Köszi megvagyok, de nem mondhatnám, hogy nagyon jól
Alig várom, hogy leteljen ez első pár hét.
Hányás, émelygés, szédüléd és fáradtság. Néha ok nélkül izgatott leszek
Szörnyű :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?