Sziasztok!
Én is üdvözlök mindenkit az új évben!
Mi anyuékhoz mentünk, volt vacsi, süti, ez az. Gyerekek persze halalni sem akartak az alvásról........Kb. 1 kor aludtak el. Én akkor elmentem a páromhoz az étterembe, ahol buli volt, megvártam, míg végez, és fél 7-kor kerültünk ágyba...
Tegnap egész nap valahogy jó hangulatom volt, már-már jeleket fedeztem fel magamon, néha szúrkált a hasam, és rengeteget pisiltem......
Erre hajnalban volt egy kis rózsszínes valami a wc-papíron, erre kitört belőlem a bőgés.......
Tudom, pozitív gondolkodás....De ilyenkor nem megy!!! Párom olyan édes volt, nagyon próbált vígasztalni. Igaz, azóta semmi, még nem is jött meg, de biztos meg fog..
A másik, amin kibuktam, valahogy eltűnt a kutyusunk........!!! Biztos a petárdáktól! Máskor is el szokott menni kicsit futkározni, de mindig hazajött, most meg semmi........Gyönyörű, nagy szőrű csau-csau.. Majd teszek róla képet, de az a másik gépen van, és most megyünk el itthonról.
De legalább végre nagy hó van nálunk is!! Gyerekek nagy örömére! Itt akrikor semmi nem esett!
Bocs, hogy most konkrétan nem írtam senkinek, de alig volt időm visszaolvasni, este majd jövök!
Ja, és 19-kor a Duna tévén lesz egy francia dok. film, Belső csoda címmel! Fogantatástól szülésig! Nézzétek ti is!
Edit