Sziasztok!
Boldog Babás Új évet csajok!
Mi Köszönjük a jókívánságokat. Tuti jó lesz Egerbe. Nagyon várom. Holnap elvileg kapom a szurit. A hasam úgy fáj néha, mintha szét akarna pukkadni. Lehet a nagy tüszők miatt.
Kende tegnapra tiszta nátha lett. Remélem péntekig meggyógyul.
A mi esténk: Kende 10-kor elaludt, aztán apával megittunk egy üveg pezsit és kellemesen jól éreztük egymást.
Éjfélkor megnéztük az ablakból a sok tüzijátékot és utána én mentem Kende mellé a nagyágyba aludni. Szegény nagyon rosszul aludt. Szegény apa meg a kanapéra szorult ki.
Magdolnam: a méhszalagok nyúlása okozhat ilyen szúrós fájdalmat. Ha méhen kívüli lenne, akkor azt már az első uh-n látták volna. Szóval az tuti nem.
Szegény kutyikák.
Bejci: itt is szakad a hó. Kende menne kifelé, de mivel beteg nem akarom kivinni. Tényleg ritka sz-r műsor volt a tv-be.
Én is tiszta hülye vagyok a clostytól. Néha olyanért veszekszek a gyerekkel, amiért máskor nem szólnék. Tegnap du meg alvás közbe leesett a nagyágyról és nagyon sírt. Én is elkezdtem bőgni, pedig máskor nem sírtam mikor ilyen volt. Csak most annyira megsajnáltam, pedig úgy nem lehet vigasztalni, ha közbe te is bőgsz.
Holka: nem semmi a kis telcsid. Pont a kanálisba esett. Mekkora pech. Még jó hogy kijöttek a csatornázási művek és kiszedték. Nálunk tuti nem jöttek volna ki. Heni cuki lehetett tegnap. És Nem fogod anyud és az anyóst követni. Nem fog elmenni ez a baba! Ne is gondolj ilyenre!!!!
Ditta: ugye nincs piri! Drukkkok mennek. Lehet te leszel az idei első kismamink
Andy: Kendével a 6 héttől olyan 24-25 hétig hánytam. Sőt volt hogy még utána is elkapott. Igaz nem minden nap volt róka, de az émelygés nem akart megszűnni. Anyudék örültek a babónak ugye?
Csucsu: szegény Szabina. Ugye nem valami vírus? Jobbulást a kis pocijának.
A kínai naptár szerint Kende lány lenne, hát csak pár cm a különbség