Új privát üzeneted érkezett!

Holka: Az én ciklusomról még annyit, hogy dec. 17-én lement a hőm, a csajok szerint lehetett peteérés, de ha akkor megfogant volna a baba, akkor már kimutatta volna a teszt. Legalább a második. De nem vagyok elkeseredve, fel voltam rá készülve, hogy decemberben nem leszek babás, mivel clostyt szedtem, de az uh. után azt mondta a dokim, hogy ebben a ciklusban valszeg nem lesz pé-m. Hát ez van. De én pozitívan állok a dolgokhoz: majd jön a babó, amikor ő szeretne.
Vendég

Sziasztok!

Bejci- Laptető.... :wink: és a 8000.ik hozzászólás :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy! Igen normális, hogy agyalsz. Én már 23 éves koromban is agyaltam .. időszakosan. :) Néha rámtört, hogy anya szeretnék lenni...de aztán mindig elmúlt. Most már nem múlik el. Te pedig igenis agyalj, gondolkozz, és élvezd ki a 9 hónap minden percét!!
Vendég

Bejci
Ez volt az első Clostys hónapod?
Apával mnden rendben?
holka

Mártikám! Ezt vehetem jó jelnek, ugye?!
Vendég

ÜHÜM!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy:
van aki már megérzi valahogy, hogy mije lesz :lol:

Holka:
megértem a félelmedet, hisz az ember sokmindent örököl....De most annyi módszer van, hogy megtarthassák a babát :wink: Nem kell neked mondjam...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy :)
Olyan érdekes,hogy a babát megszereted a pocakodban a hosszú hónapok alatt....majd amikor a szülés után a hasadra teszik:érzed annyira szereted őt de mégis ismerkedni kell vele...mert a kis arcát nem tudod előtte elképzelni...
Tüneményes kisbabó voltál!!
holka

Andy:
nagyon édi voltál kisbabaként :lol:
Most sem vagy más :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti
minden eredményem tökéletesen rendben volt a múltkor is...okot sose fogunk már tudni... :(
Na jó de ez akkor volt!!! Most más lesz minden!!!!! :lol:
holka

Holka!
Igen. Első Clostys hónapom volt a december, 5 napig napi egyet szedtem. Párom? Még nem vizsgáltattuk ki magunkat, mivel most kezdtünk bele a baba-projektbe. Szerintem mindketten egészségesek vagyunk, a clostyt azért szedem, hogy a fogamzásgátló utóhatásait előbb lekűzdjük. Nem szedtem erős gyógyszert, mégis megviselte a szervezetem, mert 10 év alatt nem tartottam szünetet. Viszont a clostyban nagyon bízok... igaz kicsit hülye lettem tőle. Simán bőgök mindenen, máskor meg felrobbanok az idegtől. Ja és híztam is vagy 3 kilót. Már írtam korábban, hogy állandóan terhességi tüneteim vannak, mégsem vagyok babás... egyenlőre. De majd 2008-ban!!! Csak figyeljetek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ez az! Fő a pozitív gondolkodás!

A closty mindenkinek megfogja hozni a jótékony hatását!!!!

Émelygésen kívűl semmi nincs velem. Rákattantam a nyers ubira és a parira. A férjemnek ecseteltem, hogy mikről fantáziálok (kaja! és nem 18+): egy hatalmas kemény, de érett pariról, ami nagyon lédús, abba egy koktélos szívószálat szúrnék, e végét -tudjátok, mint a martininál, bár ott ha minden igaz akkor cukor van-, besóznám, hogy szépen a peremén maradjon, és azt innám,. Hű parit akarok! Tegnap reggelire megettem 1kgt :oops:
magdolnam

elmegyek lencselevest enni, csajok, úgy érzem akkor már nem lesz ilyen hányingerem

aranyosak vagytok hogy édes a képem

Kép
andyfekete

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Kép
p__lilla

Magdolnam: Intéztetek valamit Párizs ügyben?

Holka: Igen!! Hencinek kistesója lesz! Egy- vagy kettő??? :wink: :lol: - egészséges kisbaba!

Márti: Most szerintem lemaradtam Rólatok. Most mi van Veletek? "Akcióztok" a baba-ügy érdekében?
Vendég

Andy, kis vigyorka voltál. Én azt érzem már évek óta, hogy lányt szeretnék nagyon, de fiam lesz. De őt is ugyanúgy fogom szeretni!!!Már nagyon kíváncsi vagyok rá! Kb még 1 hónap és kiderül.
magdolnam

Hello Lilla! B.Babás Ú. É.K.!!
Hogy vagy? Hőd? Dobd fel, légyszi!
Vendég

Húúúú... középhaladó felhasználó lettem!!! :wink: :lol: :roll:
Vendég

Bejci
Kettő tuti lesz....hááát igen az kérdés,hogy egyszerre kapja-e meg őket?? :lol:

Szia Lilla
Hogy tellt a Sziveszter este?

Magdolnam
ahogy festőien leírtad a kívános paprika evésed....ha nem tudnánk,hogy babát vársz most kitaláltuk volna egyből!! :lol:
holka

Még nem írt levelet a férjem, de már nagyjából megvan a ktgvtés 4éjre:
300euro az autópájadíj benzinnel
240euro a szállás
Tehát olyan 500-600 euro a ktg. Már nagyon beleéltük magunkat. Ha minden igaz akkor úgy megyünk, hogy Március utolsó 4napját a cégem által biztosított balatonkenesei wellnes-szállodában töltjük, aztán megyünk Párizsba 5 napra. Remélem a babó nem fog közbeszólni!
magdolnam

paradicsom! :lol: de olyan szörnyű, hogy nincs már itthon :cry: Mondtam is apának, hogy holnap min. 3 kgt vegyen. Talán kibírja 3 napig... :roll:
magdolnam

magdolnam, honnan tudod hogy kisfiú lesz?

Kép
andyfekete

tudom hülyén hangzik, de vannak dolgok amiket megérzek.99,99%-ban be is igazolódik. Én ezt már évek óta tudom. De persze ez csak feltevés... Viszont ha tényleg így lesz, akkor le nem tudom mosni magamról a boszi jelzőt.
magdolnam

magdolnam
pari :oops: :lol:
Én tutira vettem,hogy fiam lesz!!!! Persze: lett egy kis Henriettánk :lol: :lol:
Miért derül ki egy hónap múlva? 14-15 hetesen mennétek 4D-re??
holka

nem, olyan 16-17 hetesen, azért írtam, hogy kb 1 hónap múlva. De jó lenne, ha úgy "járnék", mint te!
magdolnam

Holka, Magdolnám és Andy! Csináljátok meg a www.naptarak.com oldalon a kínai jóslást... aztán 8-9 hónap múlva visszatérünk rá...kinek milyen volt a megérzése :lol: :wink:
Vendég

Jól telt az év utolsó napja. Meglátogattuk a szüleinket, meg tévéztünk, pezsgőzgettünk, semmi extra, de jó volt nagyon.
A hőm érdekes volt 4 óra alvás után megébredtem, megmértem 36,6 volt, azonnal mégegyszer mértem 36,7, visszaaludtam, 1 óra múlva mértem 36,8, megint visszaaludtam, 36,8 egy óra múlva, mikor elmentem vécére előtte 36,7. Ti melyiket írnátok be?
Ja, és még tegnap volt egy kis hancúr. Elbúcsúztattuk az évet.
Felteszem a görbémet:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 45600_.png

Kép
p__lilla

ott fiú jött ki nekem
magdolnam

Lilla.

Szerintem jót írtál be. Bár úgy tudom, az alkohol bekever a hőbe... Nekem is felment 36,8-ra, bár nekem még sosem volt ilyen magas. :roll:
Vendég

Bejci
Lehet, hogy nem az alkoholtól volt magas. :D
Aludtál amúgy eleget?

Kép
p__lilla

nekem kiscsaj, de azzal is álmodtam

Kép
andyfekete

Igen, Lilla, aludtam 7 órát...legalább. Csak én most éppen a további esést vártam, mert tegnap reggel lement 36,5-re szóval össze-vissza girbe-gurba...

Hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 45600_.png

Andy, Magdolnám: akkor ha tudtok valami biztosat uh. után, akkor kérünk beszámolót, hogy a kínaiak jól jósolnak-e?! :lol:
Vendég

Bejci
Hát igen, tényleg érdekes. A tegnapi leesés után meg kellett volna jönnie pirinek. Ehelyett felment a hőd! Piri sehol! Itt még bármi lehet. Azért szerintem is menj dokihoz, aztán megnézi mi a helyzet. Ha nincs baba, jobb, ha minél előbb megjön, hogy kezdődhessen egy új hónap.

Kép
p__lilla

Szerintem rosszul jósol, mert nekem ezek alápján fiúnak kéne lennem....
Szerintem Lilla, az nem mérvadó, ha felkelés után is méred, mert akkor más értéket fog tuti adni!
magdolnam

jaj bocs, nem Lilla, hanem Bejci
magdolnam

oks
majd jövök még
lehet hogy ledőlök, nem jól aludtam
csók mindenkinek

Kép
andyfekete

á aszem félre olvastam :oops:
magdolnam

nekem kislányt jósol :lol:
holka

Lilla: én is így vagyok vele. Ha nincs baba, ami 2 negatív teszt után elég valószínű, akkor gyorsan jöjjön meg!

Magdolnám: ez érdekes... Erikának és Neked nem jött be eddig. Mármint asszem cs.erika is fiú lett volna :roll: :?
Vendég

a férjemnek meg lánynak kéne lenni... :D
magdolnam

áááááááá beállítottak a férjem rokonai :? Majd jövök
magdolnam

Na én meg azt kívánom Minden Kismamának, hogy EGÉSZSÉGES BABÁJA SZÜLESSEN, AKKOR AMIKOR KELL!!! És ha lehet, olyan nemű, amilyet szeretne.. :lol:
Vendég

Akkor egyedül maradtam... de én is megyek, mert ismeritek azt a babonát, hogy egész évben azt fogod csinálni, amit az Újév 1. napján... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boldog Babás Új évet csajok! :lol:

Mi Köszönjük a jókívánságokat. Tuti jó lesz Egerbe. Nagyon várom. Holnap elvileg kapom a szurit. A hasam úgy fáj néha, mintha szét akarna pukkadni. Lehet a nagy tüszők miatt.
Kende tegnapra tiszta nátha lett. Remélem péntekig meggyógyul.

A mi esténk: Kende 10-kor elaludt, aztán apával megittunk egy üveg pezsit és kellemesen jól éreztük egymást. :oops: Éjfélkor megnéztük az ablakból a sok tüzijátékot és utána én mentem Kende mellé a nagyágyba aludni. Szegény nagyon rosszul aludt. Szegény apa meg a kanapéra szorult ki.

Magdolnam: a méhszalagok nyúlása okozhat ilyen szúrós fájdalmat. Ha méhen kívüli lenne, akkor azt már az első uh-n látták volna. Szóval az tuti nem.
Szegény kutyikák. :(

Bejci: itt is szakad a hó. Kende menne kifelé, de mivel beteg nem akarom kivinni. Tényleg ritka sz-r műsor volt a tv-be.
Én is tiszta hülye vagyok a clostytól. Néha olyanért veszekszek a gyerekkel, amiért máskor nem szólnék. Tegnap du meg alvás közbe leesett a nagyágyról és nagyon sírt. Én is elkezdtem bőgni, pedig máskor nem sírtam mikor ilyen volt. Csak most annyira megsajnáltam, pedig úgy nem lehet vigasztalni, ha közbe te is bőgsz.

Holka: nem semmi a kis telcsid. Pont a kanálisba esett. Mekkora pech. Még jó hogy kijöttek a csatornázási művek és kiszedték. Nálunk tuti nem jöttek volna ki. Heni cuki lehetett tegnap. És Nem fogod anyud és az anyóst követni. Nem fog elmenni ez a baba! Ne is gondolj ilyenre!!!!

Ditta: ugye nincs piri! Drukkkok mennek. Lehet te leszel az idei első kismamink :)

Andy: Kendével a 6 héttől olyan 24-25 hétig hánytam. Sőt volt hogy még utána is elkapott. Igaz nem minden nap volt róka, de az émelygés nem akart megszűnni. Anyudék örültek a babónak ugye?

Csucsu: szegény Szabina. Ugye nem valami vírus? Jobbulást a kis pocijának.

A kínai naptár szerint Kende lány lenne, hát csak pár cm a különbség :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Szia Kisvirág! BOldog, Babás 2008. évet Neked is!

Closty miatt ne aggódj, el fog majd múlni a sírós korszak. Én már Karácsony óta nem sírtam!! :wink: :wink:
Azóta viszont egy csomót röhögünk a párommal.Tegnap délelőtt valami hülyeségen elkezdtünk nevetni és kb. negyed órán keresztül nem tudtuk abbahagyni. Ami nem baj, mert a nevetésnek köztudottan kedvező élettani hatása van.
Holnap megy a drukk Neked. Holnap kapod a szurit ugye? Majd gondolok Rád, délután is felhívom a dokimat ...
Vendég

Délután is felhívom a dokimat...= Holnap délután én is felhívom a dokimat....

Nem hiszem, hogy örülne, ha ma hívnám fel ... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Mindenkinek nagyon boldog Újévet kivánok!!!
Nekünk is csendesen telt el a szilveszter. Este apával feldiszitettük a lakást szerpentinnel, röhögtünk is, hogy úgy csinálunk, mintha házibuli lenne. :D 11 körül átjöttek tesómék, igy 4-esben ünnepeltünk. Iszogattunk, jagert, pezsit, fényképezgettünk, beszélgettünk. 2 után mentek el, utána még hancúroztunk egyet apával. Elvégre tegnap egy akkora pozitiv ovutesztet produkáltam, hogy erősebb volt a csikom a tesztcsiknál. Tök örültem neki!!! :D
Remélem a legjobbakat.
A táblázatot ma még feltszem, csak olyan sűrűn váltakoznak az események, hogy mindig kell benne valamit változtatni. Persze ez csak jó.
:)
Aki valamit akar változtatni benne, itt az egyéb bejegyzésre gondolok, mint pl. orvos, vagy gyógyszer, akkor irja meg.

Itt is esik a hó, csak kár, hogy holnap munkába kell menni. :cry:
Este annyira szar műsor volt, csak lestem, hogy nem szégyellik magukat, hogy ennyire nem törődnek az otthon maradókkal. :evil:

Kép
jenny29
Mór

Ja, a görbém:

Kép

Kép
jenny29
Mór

na helló csajok. Nekünk is jól telt a szilveszter. Férjem főnökééknél voltunk, ők ketten a gyerekük, meg mi. Úgyhogy szűk körben de jól éreztük magunkat. Este csináltunk mexikói kaját (az a specialitásom) abból jól bezabáltunk aztán kb. döglöttünk és dumáltunk. A tv műsor tényleg katasztrófa volt, végül mi az eurosporton néztük a vicces összeállításokat. De ezen kívül semmi értelmes. Aztán kettő körül mi is hazajöttünk és 11-ig aludtunk. Most meg takarítani kéne, de semmi kedvem... Majdcsak összeszedem magam. Nálunk tegnap reggel óta megállás nélkül esik a hó! Tiszta fehér minden és nagyon jól néz ki. Csak azt sincs kedvem lapátolni, főleg hogy nincs is hólapátunk... :)
Na most azt hiszem ennyi és nézek végre valami harapnivaló után mert lassan éhenhalok...
Ja, és képzeljétek pár hónapja lett egy macskánk. Csak úgy ideszokott a kertbe és havonta egyszer kért enni. Aztán most úgy döntött, hogy ideköltözik az erkélyre pont az ajtó elé és folyamatosan szórakoztat minket. Nagyon cuki. Tegnap pl. elmentünk sétálni ez meg mint egy kutya jött velünk. :) Pedig nem engedjük be meg nem simogatjuk... Bár ez is vicces, mert én az üvegen belül úgy csinálok mintha simogatnám, ez meg kívül odadörgölőzik az üveghez és még dorombol is hozzá. Kész vagyok tőle. :) Csináltam róla képet, majd felteszem. :) De most húzok kajálni. :)

KépKép
muffin

Jenny: reméljük akkor a hancúr sikeres lesz és két hét múlva már a terhes tesztet fogod ide feltenni :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?