Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ezt akartam betenni a legelejére, de bénázott a b.net, vagy én...??? Ki tudja... :wink: :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na én jól felmérgelődtem, nézzétek meg milyen új topik nyilott :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ennek szerintetek itt a helye????????????
A mi topikunk után a 10.-ik Angelina Jolie Hot And Sexy Movies

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt! Mindenkinek másnaposság mentes Boldog Új Évet kívánok.

Márti, szerintem ezt jelenteni kéne valami moderrátornak, de én nem tudom hogy kell :oops: , te nem tudod véletlenül? Ilyen egy pofátlan embert! Ilyen helyre bejön, ilyen..... dolgokkal???
magdolnam

már megírta valaki a szerkesztőnek, hála égnek.

Szerintetek normális, ha a hasom oldalán! nagyon erőseket szúrogat, hogy a hátam is belesajdul? Egyszer nekem volt hasonló,csak akkor a belem fájt. Most kezdek parázni, nehogy ikrek legyenek és az egyik méhen kívüli. Tegnap óta van ez.... időnként szúr bele, de lég nagyot :roll: :shock:
magdolnam

Magdolnam:
szerintem a méhszalagok nyúlnak, azt érzed...
Ha méhenkivüli lenne egyik baba, akkor már ebben a korban szétfeszitette volna a petevezetőd, és véreznél mint állat, meg a fájdalomról ne is beszéljünk...

Na jó, hogy megirta már valaki
Honnan tudod?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Van a társalgónál egy olyan, hogy a "szerkesztő". Itt vannak olyan emberek akik állandóan figyelemmel kísérik a rovatokat és megírják, ha valami gáz van vele és törlik.

IGazad van, de akkor is az oldalamon??????? Bár ki tudja. Apát úgy szeretem, tegnap azt mondta nekem: "szerelmes lettem a pocidba" olyan édes volt. Azt mondta alig várja hogy mégnagyobb legyen :oops: olyan jól esett ezt hallani.

Tegnap csináltam fini tejszín izű pudingot és kiöntöttem egy babapiskótákkal kirakott üvegedénybe. Isteni fini lett :) azt reggelizek :)
magdolnam

De aranyosak ezek a babák!
magdolnam

Magdolnam:
Amikor én is terhes voltam a Hunival mondtam a dokinak, hogy mennyire fáj az oldalam, mondta, hogy a méhszalagok nyúlnak, vagy ideget ért, nyomja és attól van a fájdalom :roll:
Hmmm nyami-nyami fincsit reggelizel!!!! :lol:
Én is szoktam csinálni babapiskótábol tortát puddingal :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hű az isteni, sztem, majdnem ugyanez :wink:
Most megnyugtattál. Nem tudtam hova rakni ezt az érzést!

Gyerekek fenn voltak éjfélig?
magdolnam

Nem, délbe nem aludtak és este 9-kor már kidőltek...
Éjfélkór próbáltam ébreszteni, hogy megnézzék a tűzijátékot, de nem tudtam megébreszteni,igaz nem is nagyon erőltettem. Ráérnek még... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:) olyan fura volt, hogy nincs nálunk házibuli :) vagy nem mentünk vhova. Apa kölyök pezsit ivott velem :lol: nem volt oda érte, de azért stikába lecsúszott 1-2 üveggel :cry: azt mondta az az újévi fogadalma, hogy diétázik (bár nemtom hova, hisz kisportolt pasi, aki 2 naponta megy gyúrni) :roll: és nem fog sört inn, mert az hízlal :lol: na erre befizetek...
magdolnam

Jó reggelt!!! Magdolnam és Márti, jó korán fenn vagytok.
gyönyörű napunk van. van 30 cm hó. Párom már lapátol.
Nagyon jó volt az esténk, bár sógoromék kidőltek 2-kor. Mi 3-kor. Sajna elaludtunk, így a hancúr elmarad, de majd ma!!!! bepótolok mindent.
Mindenkinek Boldog Babás Új Évet!!!!!
Váljon valóra mindenki álma!

Én ezt az évet igazán pozitívan kezdem. Ilyen is lesz az egész évünk!
megyek csinálok reggelit, mert nagyon ég a gyomrom. Megittam 4-5 pohár pezsgőkoktélt.

Csóközön Mindenkinek!
Majd jövök!

Kép
Kép
nati80

Nálubk tegnap du óta szakad a hó. Lassan el fog lepni, megszakad a kapcsolat a külvilággal :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Magdolnam

Én azt fogadtam meg soha többé nem fogyózok, csak elérem a kivánt 58-60 kilót. Nem fogok semmin se görcsölni. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell.

Miért is akar fogyni párod? Tényleg nincs rajta felesleg.

Kép
Kép
nati80

Már csak 8 nap peteérésig!!!!

Kép
Kép
nati80

Azért hogy az izmei mégjobban látszódjanak :P :D :lol: nekem így is tetszik, mert igy is nagyon látni, de ő már a strandra akar gyúrni... persze, amíg nekem nagy pocim, addig neki szép kockahasa és a lányokat úgy kell levakarni róla. Csak ezt neki nem mondom, hogy mindig bámulják, mert nőne az önbizalma :shock:
magdolnam

Szia Nati!
Hu ha drukkok mennek!!!!! :lol: :lol: Ügyik legyetek!!!

Magdolnam:
nekünk is csak kölyökpezsgőnk volt...

Kép
Kép
Kép
f.marti

szegény kutyáknak nem volt túl jó az óév utolsó napja.... elfelejtettük megetetni őket, éjfél után jutott eszünkbe, hogy vacsit még nem kaptak :) szegények teljesen kivoltaka petárdáktól. Az ismerősömék meg nyugtatózták a kutyát (xanax :shock: ) az orvos javaslatára, mert teljesen kikészülta kutya. Rohamai lettek. Szegény...
magdolnam

++++++++++++++++ ezt a petédnek küldöm :wink:
magdolnam

szegény kutyulik :cry:
Hát el is hiszem, szegények nem tudják hova tenni azt a sok pattogást, robbanást... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

de gonosz voltam mert reggel kiraktam őket kb egy fél órája. Elég furán néztek rám. Nektek Márti van kutyátok?

Hú most annyira teli lettem, bevágtam még 4 füstlit uborkával, nem savanyával, csak simával. Olyan jól esett. Megpróbálom a kenyeret felváltani salikkal, az sokkal egészségesebb. Ja és megittam egy 3/4 üveg kölyök pezsit :oops:
magdolnam

Nincs kutyánk, pedig a fiuk nagyon szeretnék...
De van a sógóréknak a szomszédban, nagyon imádják.Németjuhász.
Panelban szerintem kinzás lenne egy állatnak. Majd ha házunk lesz, akkor biztosan lesz kutyánk is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jaj nem tudtam, hogy panelba laktok. Igen, én szerintem is ott kutyát tartani kínzás.
magdolnam

Még igen, de reméljük sikerűl a tervünk és elköltözhetünk családiházba, de ezek még csak tervek....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt! És BOLDOGSÁGOS 2008-as évet!
Ki hogy van ma?
Nálunk is esik,a hó itt a belvárosban!!!! :roll: :shock: Pedig itt nem nagyon szokott! És én ennek most annyira nem örülök! :(
Vendég

jó reggelt!
buék

Kép

Kép
andyfekete

Lányok! Ennyit a piriről... mármint azt hittem, megjön, mert tegnap lement a hőm 36,5-re, erre ma reggel arra keltem, hogy eddig nem tapasztalt magasságokba szökött :lol: :wink: : 36,8
Ez biztos attól a pár jägertől van... :P Nem tudom kinek mi a véleménye, de ritka szar műsort nyomtak.. ezt csak jägerrel lehetett elviselni :P :P
Vendég

Hello Andy-kismami! Hogy vagy?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!

Mi is itthon szilvesztereztünk nem mertem bevállalni,hogy Henit gyerektársaságba viszem nehogy ott megfertőzzön más kicsiket. Amúgy szerencsére már jobban van. Most már én köhögök brutálul,fáj is a mellkasom. :(
De,hogy mégse legyen unalmas a Szilveszterünk:

--Reggel 10-kor egy barátunk (hozzájuk mentünk volna este) beállított hozzánk. Konkrétan még mind3an aludtunk. :shock: De nálunk ez nem különösebb gond…. Szóval együtt 4-ben reggeliztunk és tök jót dumáltunk, :lol: 1-kor ment csak el.

--Utána a nagyira hagytuk Hencét és Apával elmentünk vásárolni. Karira kaptam hosszúszárú csizmát meg kisszoknyát most vettünk felsőket hozzá… :)

--Amikor pedig hazaértünk..szállok ki az autóból és a telefonom a zsebemből egy lendülettel a kanálisban kötött ki,másfél méter mélyen!!! :shock: :roll: :( Még csak meg se pattant a rácson hanem kiválasztotta azt a 3 centit amin lefér és már annyi volt. De képzeljétek a csatornázási műveknél egy autó mindig ügyeletben van a városban és ők ingyen jöttek is kihalászni!!(persze adtunk azért nekik köszönetképpen)
Semmi baja nem lett az én kis telcsimnek. :)

Képzeljétek feldíszítettük a lakást szerpentinnel és Heni olyan tüneményes volt csak nézte a szalagokat és azt hajtogatta,hogy HHHŰŰŰ és ÓÓÓHHH. :lol: :lol:
Amúgy a drágám velünk Szilveszterezett!!! :shock: :oops:
Már ezerszer próbált elaludni de vagy a telefon vagy a petárdák mindig felébresztették. És annyira fel volt spannolodva,hogy a fejére húzta a takaróját de alatta hangosan röhögcsélt!! :lol: Olyan édes volt!!! :lol:
holka

Bejci
Igazad van nagyon rossz volt az esti műsor!! :( Én úgy szerettem volna megnézni valami jó filmet!!
holka

Márti
Jól tetted én is visszajelöltelek

Nati
Hogy rallyztatok? X-boksz?
Az én kívánságom a 2008-as évre
-szülessen meg egészségesen a decemberben megfogant kisbabám
-januárban szeretném megszerezni a jogsit!! ( már a forgalomnál tartok!!)

Ditta
Még a múltkor akartam neked írni,hogy pont úgy fáj a mellem mint amikor a szoptatás időszakában a tejbelövelést éreztem…
Ugye nem jött meg?? Nagyon drukkolok!!!

Andy
Nekem hányingerre az vált be, hogy bementem a boltba és nézelődtem és amit épp megkívántam azt ettem meg és az benn is maradt.
Ja és pl a túrógombócot amit világ életemben utáltam,pocakosan faltam.

Jenny
Kívánom,hogy minden leírt kívánságod teljesüljön!!!Édesapádnak sok erőt kívánok a felépüléshez!!!
holka

Nati. Ezt a legjobb barátnőm- aki 200 km-re van tőlem- sms-ben írta, amikor elmondtam neki a peteéréses dolgot. Mivel Neked 8 napod van peteérésig, küldöm Neked is és mindenkinek, aki még nem kismami:

"Picike Peték!
Próbáljatok Pajzán Paripaként peckesen pásztázva peteérni,
ne piperkőcként poshadtan punnyadva pihenni! Hajrá"
:wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Holka! Nem veszed még ki a vonalzódat? Neked már kismamis vonalzó dukálna!!! :lol:
Vendég

Igen én is gondoltam rá,hogy már nem aktuális. :lol: De még nem merek feltenni újat csak ha dokibarátom már megnézett!!
holka

sziasztok!

nálunk már nem esik a hó, tegnap szállingózott egy picikét. De azért szép fehér a táj.
Nekünk nyugisan telt a tegnapi napunk, mivel egész nap hányingeres voltam, csak a nővéreméket látogattuk meg kora délután, aztán anyukámhoz mentünk át.
megvacsiztunk, ittunk egy gyerekpezsgőt, még volt mire fognom-vezettem hazáig.
kikérdeztem csajok az anyumat.!!!!!
Mondtam neki hogy már élesben megy a dolog nálunk, meg megyek az orvoshoz, tuti kérdezgetni fog, meséljen.

Hát már korán hányós volt velem az anyum, és sokáig sokat hányt. Hát kivagyok. Remélem nem öröklődik annyira.
Ma határozottabban jobban vagyok.
Reggel ettem hideg banánt, meg jégkrémet. most jobb.
meg ittam hideg borsmenta teát, lehet hogy a sok hideg megnyugtatja az égő gyomrot.
Úgyhogy ma úgy vagyok vele hogy elmegyek dolgozni 3án.
Nem akarom hogy beszéljenek rólam. Még nagyon az elején vagyok 6.hétben, mi lesz velem ha tényleg hányok-

na hagyom a hülyeségeimet, csak akartam írni, hogy nem korai a hányinger, anyukám szinte végig rosszul volt velem.
ti hogy vagytok?

ja a lényeg, fél 10kor este pizsiben táncoltunk a párommal, megtáncoltattuk a picurit a hasamban. Aztán lekefüdtem, de éjfélkor is fent voltam, annyian tüzijátékoztak, meg petárdáztak, hogy nem lehetett aludni.
Úgyhogy 3asban voltunk éjfélkor. Utána meg itt szenvedtünk apussal az ágyban hogy mikor alszunk már el. Délután nem tudtunk pihenni, nagyon fáradtak voltunk.
Na megnézema lencselevest!!!!!!!
Egyetek ti is!!!!! gazdagok leszünk!
legalább egy gyerekkel.

Kép
andyfekete

holka

mikor tesztelsz?
amúgy én sem merek babusvonalzót betenni, míg a doki nem látott.
már 5hét és 4 napos vagyok.
megyek írok is valamit a naplómba.