Jó reggelt mindenkinek!!
Mi is itthon szilvesztereztünk nem mertem bevállalni,hogy Henit gyerektársaságba viszem nehogy ott megfertőzzön más kicsiket. Amúgy szerencsére már jobban van. Most már én köhögök brutálul,fáj is a mellkasom.
De,hogy mégse legyen unalmas a Szilveszterünk:
--Reggel 10-kor egy barátunk (hozzájuk mentünk volna este) beállított hozzánk. Konkrétan még mind3an aludtunk.
De nálunk ez nem különösebb gond…. Szóval együtt 4-ben reggeliztunk és tök jót dumáltunk,
1-kor ment csak el.
--Utána a nagyira hagytuk Hencét és Apával elmentünk vásárolni. Karira kaptam hosszúszárú csizmát meg kisszoknyát most vettünk felsőket hozzá…
--Amikor pedig hazaértünk..szállok ki az autóból és a telefonom a zsebemből egy lendülettel a kanálisban kötött ki,másfél méter mélyen!!!
Még csak meg se pattant a rácson hanem kiválasztotta azt a 3 centit amin lefér és már annyi volt. De képzeljétek a csatornázási műveknél egy autó mindig ügyeletben van a városban és ők ingyen jöttek is kihalászni!!(persze adtunk azért nekik köszönetképpen)
Semmi baja nem lett az én kis telcsimnek.
Képzeljétek feldíszítettük a lakást szerpentinnel és Heni olyan tüneményes volt csak nézte a szalagokat és azt hajtogatta,hogy HHHŰŰŰ és ÓÓÓHHH.
Amúgy a drágám velünk Szilveszterezett!!!
Már ezerszer próbált elaludni de vagy a telefon vagy a petárdák mindig felébresztették. És annyira fel volt spannolodva,hogy a fejére húzta a takaróját de alatta hangosan röhögcsélt!!
Olyan édes volt!!!